Assalamualaikum! Ada ramai tanya, sis boleh ke kita amalkan skincare macam orang korea tu? 10 step ? 8 step ? 3 step ? Mana yang betul sis? Jawapan nya BOLEH, cuma anda kena tahu kulit anda sendiri, kulit awak ni suka bahan apa, kulit kering ke berminyak, sensitif tak kalau sehari tak pakai apa2. Tak guna jugak tepek macam2 produk kat kulit tapi xtahu kulit sendiri jenis apa😳 Lagi2 kita kat Malaysia ni lagi lah, cuaca sekejap panas, sekejap hujan sampaikan kulit tu pun tiba2 terkejut dengan suhu. Jadi sis sarankan awak try sikit2, explore produk apa yang sesuai dengan kulit, dari situ baru lah build up produk yg awak nak try. Tahu tak Bougas Beauty Serum ni jenis serum yang boleh pakai dengan produk2 lain, sebab BBS ni plant based, no chemical 😉 Haa sesiapa pun boleh try sebab sesuai dengan semua kulit! 🌟PRICE DETAILS Advanced Serum: RM75 Face Scrub: RM49 Cleanser RM69 Postage : SM RM 8 SS RM 12 If sis or bro berminat boleh whatsapp di link in our bio sekarang ! 💯 fast reply 💯 fast postage and COD 💯 Rugi tak beliii! Dapat free gift pulak tu for every purchase! Cepat everyday postage 🛃 Everyday COD🚘 Special for all of you. DM or klik link on bio for price and details sekarang ! 🚘COD AREA: 👉UiTM Shah Alam 👉 ALL Area Gombak 👉 Area seksyen 7 shah alam 👉Bukit Jalil 👉 Sentul 👉Ampang 👉Setiawangsa 👉Selayang 👉Setapak 👉Sri Kembangan 👉Sri Petaling 🔥Fast reply 🔥Free Consultation 🔥Free Gift for every purchase 🔥Free COD #bougasbeauty #somethingspecialiscomingtoyou #savethedate #maluapabossku #bougasbelanjer #bougasbelanjerrkawkaw #maluaperrr #maluaperbossku #coduitmshahalam #codgombak #codtamanmelati #codmelawati #codsetapak #coduia #codserigombak #codsetiawangsa #codadvanceserum #codselayang #serum #testimonibbs #serumantijerawat #serumjeragat #serumwajah #serumkulitkering #serumkulitkusam #belanjeer #serumjerawat #bbsincredible