#abgmestibelanja Instagram photos and videos

Advertisement
#Repost @pelesitbikerz (@get_repost)
・・・
#Repost @aptheawesome
• • • • •
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT, BERHATI-HATI DIJALAN RAYA, PANDU CERMAT JIWA SELAMAT.. INGATLAH ORANG YANG TERSAYANG... Pesanan Ikhlas ni dari Kami Pelesit Bikerz Malaysia, Singapore & Brunei... Maaf Zahir & Batin 
.
#PelesitBikerz #SelamatHariRaya #LuPayungWaBelanja #AbgMestiBelanja
0

#repost @pelesitbikerz (@get_repost ) ・・・ #repost @aptheawesome • • • • • SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT, BERHATI-HATI DIJALAN RAYA, PANDU CERMAT JIWA SELAMAT.. INGATLAH ORANG YANG TERSAYANG... Pesanan Ikhlas ni dari K

Jangan bohong mak bapak cakap motor rosak,ada di bengkel,kos banyak banyak ni.
Mak bapak pon pelik moto baru keluar dah rosak,ayoyoo.
Mak bapak pon bawa lah anak p ke bengkel jumpa boss bengkel,
Rupa rupanya dia tak rosak pon,cuma dia bakmai bengkel nak modi modi guys !!!
Jangan lahh tipu dan rembat duit untuk main moto 
 @motoloco.my 
@sparkmalaysianclub 
@portbikemotorsports @theportbike @portbike_motoday @gsmracing @motoloco.my 
@team_y15zr_malaya @team_y15_malaya @team_y15zr_jbstyle @y15official @y15zrbangicrew_0fficial @kronikysuku @kroni.y15zr @dmep @y15zr_v2 
Follow & Support @cik_dd93 and friends 
#cikdd93 #cikddandfriends #yamaha #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zrmalaysia #teamy15zrmalaya #y15zr_members_official #y15malaya_official #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #matmoto #minahmoto #matrempit #minahrempit #rempiit #rempit #y15zrbangicrew #firacingproject #maluaperrr #bossku #movistar #y15zrv2 #drag #kamipakaihelmet #anakantoo #pulasada #padunaiknyoq
10

Jangan bohong mak bapak cakap motor rosak,ada di bengkel,kos banyak banyak ni. Mak bapak pon pelik moto baru keluar dah rosak,ayoyoo. Mak bapak pon bawa lah anak p ke bengkel jumpa boss bengkel, Rupa rupanya dia tak rosak pon,cuma dia bakmai bengkel

Credit to from @nvicss - Aq sik pilih disgn wrna nya tpi aq pilih dlmannya yg ori dpt njk rah lngit sma juak an ktak sik pilih rupa tpi pilih hti ktak ECEH maaf tersasur ke situ pulakk haha
.
.
.
#TayarBasikal #SpecMakKauHijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit  #maluaperbossku #minahmoto #matmoto #y15 #regrann #y15malaysia #y15official #y15malaya #y15zr #kroniy15zr 
#teamy15zr #teamy15zrmalaya #jenterakita #jenterapadu #matmoto #speed #y15malaysia #yamahay15zr  #maluapabossku #kronibana #duniamotor #marilahmaria
10

Credit to from @nvicss - Aq sik pilih disgn wrna nya tpi aq pilih dlmannya yg ori dpt njk rah lngit sma juak an ktak sik pilih rupa tpi pilih hti ktak ECEH maaf tersasur ke situ pulakk haha . . . #tayarbasikal #specmakkauhijau #jentera_y15zr_bossku #

Advertisement
Ada yang nk buka game tak minggu depan.. Siap-siap okay 
.
#LuPayungWaBelanja #GadisMotor #AbgMestiBelanja
1

Ada yang nk buka game tak minggu depan.. Siap-siap okay . #lupayungwabelanja #gadismotor #abgmestibelanja

Advertisement
Ride Leha Leha... 🤣 #lapierre #abgmestibelanja #johormari #roadbikesociety
1

Ride Leha Leha... 🤣 #lapierre #abgmestibelanja #johormari #roadbikesociety

We are done #abgmestibelanja #bismillahfirst
8

We are done #abgmestibelanja #bismillahfirst

Reposted from @iamtapai Ada berita baik dan buruk ️ baik nya tahun ni kita dapat sambut hari raya aidil adha manakala buruk nya . BESOK KERJA  .
.
.
#TayarBasikal #SpecMakKauHijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit  #maluaperbossku #minahmoto #matmoto #y15 #regrann #y15malaysia #y15official #y15malaya #y15zr #kroniy15zr 
#teamy15zr #teamy15zrmalaya #jenterakita #jenterapadu #matmoto #speed #y15malaysia #yamahay15zr  #maluapabossku #kronibana #duniamotor #marilahmaria
1

Reposted from @iamtapai Ada berita baik dan buruk ️ baik nya tahun ni kita dapat sambut hari raya aidil adha manakala buruk nya . BESOK KERJA . . . #tayarbasikal #specmakkauhijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja

Salam Aidiladha 1440H 
 #aidiladha #abgmestibelanja #lapahlembu
7

Salam Aidiladha 1440H #aidiladha #abgmestibelanja #lapahlembu

Salam Raya  buat semua followers.
Jangan lupe Turn On  Notifications untuk mengikuti perkembangan terkini.
-
-
-
-
 #tayarbasikal #specmakkauhijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit #maluaperbossku #minahmoto #matmoto #y15 #regrann #y15malaysia #y15official #y15malaya #y15zr #kroniy15zr #teamy15zr #teamy15zrmalaya #jenterakita #jenterapadu #speed #yamahay15zr #maluapabossku #kronibana #duniamotor #marilahmaria
0

Salam Raya buat semua followers. Jangan lupe Turn On Notifications untuk mengikuti perkembangan terkini. - - - - #tayarbasikal #specmakkauhijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit #ma

Kepenatan harini adalah hasil yang memuaskan diri sendiri... ️‍️
.
#GymLife #WorkoutTime #AbgMestiBelanja #SyukurSelalu
10

Kepenatan harini adalah hasil yang memuaskan diri sendiri... ️‍️ . #gymlife #workouttime #abgmestibelanja #syukurselalu

Reposted from @iamtapai Dengar citer minggu ni budak sekolah cuti ? Budak sekolah jer ehh kita yang bekerja ni takdapat cuti derr Selamat betugas di hari aidil adha .
.
.
#TayarBasikal #SpecMakKauHijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit  #maluaperbossku #minahmoto #matmoto #y15 #regrann #y15malaysia #y15official #y15malaya #y15zr #kroniy15zr 
#teamy15zr #teamy15zrmalaya #jenterakita #jenterapadu #matmoto #speed #y15malaysia #yamahay15zr  #maluapabossku #kronibana #duniamotor #marilahmaria
6

Reposted from @iamtapai Dengar citer minggu ni budak sekolah cuti ? Budak sekolah jer ehh kita yang bekerja ni takdapat cuti derr Selamat betugas di hari aidil adha . . . #tayarbasikal #specmakkauhijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysia

#Repost @jentera_y15zr_bossku
• • • • • •
Reposted from @xjoe_stellax Katanya mata penamu tak mencoret solusi
Kata magismu takkan mampu cetus revolusi
.
.
.
#TayarBasikal #SpecMakKauHijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit  #maluaperbossku #minahmoto #matmoto #y15 #regrann #y15malaysia #y15official #y15malaya #y15zr #kroniy15zr 
#teamy15zr #teamy15zrmalaya #jenterakita #jenterapadu #matmoto #speed #y15malaysia #yamahay15zr  #maluapabossku #kronibana #duniamotor #marilahmaria
0

#repost @jentera_y15zr_bossku • • • • • • Reposted from @xjoe_stellax Katanya mata penamu tak mencoret solusi Kata magismu takkan mampu cetus revolusi . . . #tayarbasikal #specmakkauhijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmest

Reposted from @xjoe_stellax Katanya mata penamu tak mencoret solusi
Kata magismu takkan mampu cetus revolusi
.
.
.
#TayarBasikal #SpecMakKauHijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit  #maluaperbossku #minahmoto #matmoto #y15 #regrann #y15malaysia #y15official #y15malaya #y15zr #kroniy15zr 
#teamy15zr #teamy15zrmalaya #jenterakita #jenterapadu #matmoto #speed #y15malaysia #yamahay15zr  #maluapabossku #kronibana #duniamotor #marilahmaria
2

Reposted from @xjoe_stellax Katanya mata penamu tak mencoret solusi Kata magismu takkan mampu cetus revolusi . . . #tayarbasikal #specmakkauhijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit #ma

GUYS ‼️ ada longgok RXZ ke malam ni 
Berminat nak modified roger saja bossku, semua jenis moto kami terima 
Boleh datang kedai terus, kalau malu boleh whatsapp no fone dekat profile 

#ypmotorgarage #standardmodified #abgmestibelanja #rxzmemberpunya
0

GUYS ‼️ ada longgok RXZ ke malam ni Berminat nak modified roger saja bossku, semua jenis moto kami terima Boleh datang kedai terus, kalau malu boleh whatsapp no fone dekat profile #ypmotorgarage #standardmodified #abgmestibelanja #rxzmemberpunya

To Love Is Nothing...
To Be Loved Is Something...
To Love & Be Loved Is Everything ️ .
.
.
P.S. Thanks for the continuous support for the things I love and enjoy sayang  @ayeendanielle .
.
.

Credits : @syuksj @torqueeprods .
.
.
.
.
#BMW #Motorrad #S1000RR #FullCarbon #TYCORacingTeam #ZACK73 #babygirlAD #Bella #PelesitBikerz #PelesitBikerzSG #PBSG  #pistonaddictz #riderich #throttlesociety #doppel_r #bmws1kmalaysia #abgmestibelanja #superbikesgram #s1000rrgram #s1000rrnation #throttlezone #9tro #9troshowoff #csgrafixx
14

To Love Is Nothing... To Be Loved Is Something... To Love & Be Loved Is Everything ️ . . . P.S. Thanks for the continuous support for the things I love and enjoy sayang @ayeendanielle . . . Credits : @syuksj @torqueeprods . . . . . #bmw #motorrad #

Mana tau satu hari nanti boss @gmeer_speedshop  nak sponsor BRAAAP NIGHT TRACKDAY  tq juga yang ambik gamba untuk simpanan bagi cucu tengok nanti #abgmestibelanja #racunitubenar
0

Mana tau satu hari nanti boss @gmeer_speedshop nak sponsor BRAAAP NIGHT TRACKDAY tq juga yang ambik gamba untuk simpanan bagi cucu tengok nanti #abgmestibelanja #racunitubenar

Reposted from @izzad__ Jangan sekali-kali kita meremehkan sesuatu perbuatan baik walaupun hanya sekadar senyuman.
.
.
.
#TayarBasikal #SpecMakKauHijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit  #maluaperbossku #minahmoto #matmoto #y15 #regrann #y15malaysia #y15official #y15malaya #y15zr #kroniy15zr 
#teamy15zr #teamy15zrmalaya #jenterakita #jenterapadu #matmoto #speed #y15malaysia #yamahay15zr  #maluapabossku #kronibana #duniamotor #marilahmaria
0

Reposted from @izzad__ Jangan sekali-kali kita meremehkan sesuatu perbuatan baik walaupun hanya sekadar senyuman. . . . #tayarbasikal #specmakkauhijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit

Ada ni haa tengah kayuh dekat Bandar ni...  25km Night Ride... #abgmestibelanja #johormari #lapierre #roadbike
6

Ada ni haa tengah kayuh dekat Bandar ni... 25km Night Ride... #abgmestibelanja #johormari #lapierre #roadbike

Muka pakpolisi kena garing gais ,baru penyangak takut gaiss..hahahahaha
@macha_celoppp sry xleh nk putih kan gmbaa ni hahahahahah.
-
-
-
Follow tag / review @y15zr__official
.
.
.
#TayarBasikal #SpecMakKauHijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit  #maluaperbossku #minahmoto #matmoto #y15 #regrann #y15malaysia #y15official #y15malaya #y15zr #kroniy15zr 
#teamy15zr #teamy15zrmalaya #jenterakita #jenterapadu #matmoto #speed #y15malaysia #yamahay15zr  #maluapabossku #kronibana #duniamotor #marilahmaria
0

Muka pakpolisi kena garing gais ,baru penyangak takut gaiss..hahahahaha @macha_celoppp sry xleh nk putih kan gmbaa ni hahahahahah. - - - Follow tag / review @y15zr__official . . . #tayarbasikal #specmakkauhijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #spar

Farhana ke jasnita

#coversajasaja#yapbikincover#abgmestibelanja
6

Farhana ke jasnita #coversajasaja #yapbikincover #abgmestibelanja

Reposted from @peng_peng76 -  Demi menjaga mu sayang aku rela berkerja xmengira masa, kaulah buah hatiku kaulah cinta hatiku. Good night sayangku
.
.
.
#TayarBasikal #SpecMakKauHijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit  #maluaperbossku #minahmoto #matmoto #y15 #regrann #y15malaysia #y15official #y15malaya #y15zr #kroniy15zr 
#teamy15zr #teamy15zrmalaya #jenterakita #jenterapadu #matmoto #speed #y15malaysia #yamahay15zr  #maluapabossku #kronibana #duniamotor #marilahmaria
2

Reposted from @peng_peng76 - Demi menjaga mu sayang aku rela berkerja xmengira masa, kaulah buah hatiku kaulah cinta hatiku. Good night sayangku . . . #tayarbasikal #specmakkauhijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibela

service apa yang patut sat .. nak jalan jauh ... kroni #Yamaha #R6 #YamahaR6Malaysia #R6utara #SemakinDiDepan  #AbgMestiBelanja #TheJoKers #WhySoSerious
0

service apa yang patut sat .. nak jalan jauh ... kroni #yamaha #r6 #yamahar6malaysia #r6utara #semakindidepan #abgmestibelanja #thejokers #whysoserious

Ducati V4S koyak plastik.. Ramai yang tanya apa rahsia boleh pakai motor besar ni, Rahsianya x payah beli, member2 kan ada, pinjam aje..  #abgmestibelanja #johormari
1

Ducati V4S koyak plastik.. Ramai yang tanya apa rahsia boleh pakai motor besar ni, Rahsianya x payah beli, member2 kan ada, pinjam aje.. #abgmestibelanja #johormari

Lawa nye lah jalan batang kali nie.. syok gak layan jalan kosong.. hehehe.... #pelesitbikerzipoh #pelesitbikerz #abgmestibelanja #abgmestipayung #bmws1kmalaysia #bmws1000rr #tupailiarsbk #ridesakai
4

Lawa nye lah jalan batang kali nie.. syok gak layan jalan kosong.. hehehe.... #pelesitbikerzipoh #pelesitbikerz #abgmestibelanja #abgmestipayung #bmws1kmalaysia #bmws1000rr #tupailiarsbk #ridesakai

Terima kasih...semoga anda sentiasa dimurahkan rezeki.....anda bila lagi? 
#madanibikes #ducatikualalumpur #sbkmalaysia #bikesmalaysia #superbikemalaysia #panigalekingdom #panigalekings #bikerskental #ducatibikes #abgmestibelanja #takpanaske
20

Terima kasih...semoga anda sentiasa dimurahkan rezeki.....anda bila lagi? #madanibikes #ducatikualalumpur #sbkmalaysia #bikesmalaysia #superbikemalaysia #panigalekingdom #panigalekings #bikerskental #ducatibikes #abgmestibelanja #takpanaske

Posted @withrepost • @pelesitbikerz #Repost @motogp
• • •
HISTORY MAKER: @hafizh_syahrin becomes the first Malaysian rider to become a full-time #MotoGP rider as he is confirmed to join @monsteryamahatech3 for the 2018 season!🇲🇾 // Telah rasmi! Hafizh Syahrin akan berlumba di MotoGP bersama pasukan Monster Tech 3 Yamaha pada tahun 2018!
...
#Announcement #News #Tech3 #Yamaha #ElPescao #Malaysia #Rookie #HS55 #BudakMalaysia #MatMoto #LuPayungWaBelanja #AbgMestiBelanja
0

Posted @withrepost@pelesitbikerz #repost @motogp • • • HISTORY MAKER: @hafizh_syahrin becomes the first Malaysian rider to become a full-time #motogp rider as he is confirmed to join @monsteryamahatech3 for the 2018 season!🇲🇾 // Telah rasmi! Hafiz

Load More