#cakapketangan Instagram photos and videos

Advertisement
#cakapketangan *Kelak semua akn membaik,dimana jarak tidak ada lagi.serta rindu pulang pada tempatnya:)🧡*
.
.
.
 @tzfqhhx_
.
.
.
#likeforlikes #likeforfollow #sabahsabah
0

#cakapketangan *Kelak semua akn membaik,dimana jarak tidak ada lagi.serta rindu pulang pada tempatnya:)🧡* . . . @tzfqhhx_ . . . #likeforlikes #likeforfollow #sabahsabah

Lobang idong mu menganggu situasi ku.. 🤣🤣
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
@ikram_razilah 
@muhammadihsanirfan
my sibling
.
.
.
.
#eidmubarak #janganlupasenyum #smile #tiktokmalaysia #senyumselalu #ceritakita #tiktok #hanyaakuyangtahu #rahsia #santaisantaije #doamakabah #ceriaselalu #takkanpernahhilang #smile #aktivitisantai #rampas
#zakirahrazilah #anakmak #anakabah #selfie
#senyumsokmo #cakapketangan #iloveyou#killthislove #blackpink #boombayah ....
0

Lobang idong mu menganggu situasi ku.. 🤣🤣 . . . . . . . . . . @ikram_razilah @muhammadihsanirfan my sibling . . . . #eidmubarak #janganlupasenyum #smile #tiktokmalaysia #senyumselalu #ceritakita #tiktok #hanyaakuyangtahu #rahsia #santaisantaije #doa

Seseorang yang luar biasa itu sederhana dalam ucapannya, Tetapi hebat dalam tindakannya. #BukanTinKosong  #CakapKeTangan
0

Seseorang yang luar biasa itu sederhana dalam ucapannya, Tetapi hebat dalam tindakannya. #bukantinkosong #cakapketangan

Advertisement
Happy tuesday! Buat apa tu? Sudah kah anda menjalankan tugas anda mengundi Stacy di kategori Penyanyi Wanita Popular? Jika belum sila undi sekarang! 🦋️
•
Link: https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-wanita-popular (Klik di ruangan bio)
•
#stacyanam #abpbh32 #penyanyiwanitapopular - Reposted @teamsgs

#stacyanam #Khayal #khayalkebulan #SampaiKeBulan #ABPBH #abpbh32 #PenyanyiWanitaPopular #teamsgs #kimcylovers #cute #beautiful  #dancingqueenmalaysia #vote #music #awards #insta #musicawards #popstar #Malaysia #artismalaysia #celebs #artist #singer #CakapKeTangan #instamusic #instatag #like4like #likeit #loveit #s4s
0

Happy tuesday! Buat apa tu? Sudah kah anda menjalankan tugas anda mengundi Stacy di kategori "Penyanyi Wanita Popular"? Jika belum sila undi sekarang! 🦋️ • Link: https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-wanita-popular (Klik di ruangan bio) • #stac

Advertisement
Bila orang cakap apa yg kita buat tu benda SENANG  .

#easytalk #cakapketangan
6

Bila orang cakap apa yg kita buat tu benda "SENANG" . #easytalk #cakapketangan

Thanks @stacyanam @teamsgs @yanaothman_official atas jemputan Open House Stacy / Kimcy... I had fun makanan pun sedap  #stacyanam #openhouse #hariraya #rayaopenhouse #openhouseKimcy #kimcy

#stacyanam #stacyopenhouse #openhouserumahkimcy #rayaopenhouse #raya #Raja #ckt #cakapketangan #cute #beautiful #stunning #dancingqueenmalaysia #onceayear #setahunsekali #bajuraya #like4like #like4likealwrays #likeforlikes #l4l
4

Thanks @stacyanam @teamsgs @yanaothman_official atas jemputan Open House Stacy / Kimcy... I had fun makanan pun sedap #stacyanam #openhouse #hariraya #rayaopenhouse #openhousekimcy #kimcy #stacyanam #stacyopenhouse #openhouserumahkimcy #rayaopenhou

Kotobian Tadau Tagazo do Kaamatan kumaa diozu tompinai ngavi.. Kada hivai ee tajau om tapai poinhosok susut mija kaa dii mohoing
Susudah noh tuntumai ee bior diozu dii. Kontok vagu GDL suvab om kimpang2 poh vagu mamanau
Pason ku kuma saviavi diozu ingaton om vovosion diozu iho panau songian doh muhi mantad aramaitii kio
.
#kaamatan
#nitimeperutlogop
#undukngadaurambutputih -  Reposted @teamsgs

‍️‍ #stacyanam #raja #cakapketangan #akimahmad #ladida #rampas #stacyakim #akimstacy #teamsgs #kimcy #kimcylovers  #sweetcouple #teamsgs #kimcy #kimcylovers #cutecouple  #husbandandwife #love #cute #loveisintheair #couplemeletop #sweettogether #artismalaysia #malaysia #likeit #loveit #like4like #like4likealways #l4l

@kimcylovers @stacyanam @akimahmad @teamsgs @sgs_into @stacyarmy @gengsupportstacy
1

Kotobian Tadau Tagazo do Kaamatan kumaa diozu tompinai ngavi.. Kada hivai ee tajau om tapai poinhosok susut mija kaa dii mohoing Susudah noh tuntumai ee bior diozu dii. Kontok vagu GDL suvab om kimpang2 poh vagu mamanau Pason ku kuma saviavi diozu in

Adoii tutup mata dulu lah bila ingat balik cara i baca berita tadi Harap2 kamu faham lah berita yang disampaikan nanti ah 
Thank you Astro Awani kerana memberi peluang menambah pengalaman tadi, nasib baiklah bukan liveTerima kasih team Astro Awani yang sangat sporting dan banyak bersabar sepanjang bekerja tadi🤪Jangan lupa tengok Komuniti Awani setiap hari pada jam 8.15pm di channel 501. Turn saya baca berita 3 hari sebelum raya nanti pada 2,3 dan 4 jun okay. 
Selamat menjalani ibadah puasa ya ️️ - Reposted @stacyanam

#instagramupdate #stacyanam #raja #astroawani #astro #berita #news #anchor #CakapKeTangan #notforsale #shesback #teamsgs #kimcylovers #cute #beautiful #dancingqueenmalaysia #insta #Malaysia #artismalaysia #celebs #artist #singer #instamusic #instatag #nice #like4like #like4likealways #likeit #loveit #l4l
0

Adoii tutup mata dulu lah bila ingat balik cara i baca berita tadi Harap2 kamu faham lah berita yang disampaikan nanti ah Thank you Astro Awani kerana memberi peluang menambah pengalaman tadi, nasib baiklah bukan liveTerima kasih team Astro Awani ya

Hari ini sedar tak sedar dah genap 11 tahun kita bersama Ummu Shaikhah Stacy Anam si Puteri Tari Malaysia. 24 Mei merupakan tarikh keramat buat beliau kerana ia merupakan ulang tahun Stacy didalam industri tanah air.
•
Sila komen kenapa anda minat sangat dengan Stacy ️
.
#11tahunbersamastacy #11yearswithstacy #24MEI2008 - Reposted @teamsgs
 #stacyanam #2405 #Stacy11thAnniversary #teamsgs #raja #cakapketangan #ckt #music #beautiful #cute #love #princess #dancingqueenmalaysia #artismalaysia #celebs #artist #singer #Malaysia #instamusic #instagood #instatag #teamsgs #kimcylovers #Kimcy #like4like #likeit #loveit #l4l
3

Hari ini sedar tak sedar dah genap 11 tahun kita bersama Ummu Shaikhah Stacy Anam si Puteri Tari Malaysia. 24 Mei merupakan tarikh keramat buat beliau kerana ia merupakan ulang tahun Stacy didalam industri tanah air. • Sila komen kenapa anda minat sa

Happy 11th Anniversary of your CAREER @stacyanam.... I ️ U and will always be your biggest FAN ... You are STILL the only ONE LOCAL singer I SUPPORT... #stacyanam #2405 #11tahunbersamastacy #11yearswithstacy #24MEI2008
 #Stacy11thAnniversary #teamsgs #raja #cakapketangan #music #beautiful #stunning  #cute #love #princess #dancingqueenmalaysia #artismalaysia #celebs #artist #singer #Malaysia #instamusic #instagood #instatag #teamsgs #kimcylovers #Kimcy #like4like #likeit #loveit #l4l
0

Happy 11th Anniversary of your CAREER @stacyanam.... I ️ U and will always be your biggest FAN ... You are STILL the only ONE LOCAL singer I SUPPORT... #stacyanam #2405 #11tahunbersamastacy #11yearswithstacy #24mei2008 #stacy11thanniversary #teamsgs

#tb Orang mau roti john tapi dia sibuk cari tepung pelita dia juga dulu cisss -Reposted @stacyanam

 #stacyanam #raja #CakapKeTangan #princess #dancingqueenmalaysia #akimahmad #ladida #rampas #stacyakim #akimstacy #teamsgs #kimcy #kimcylovers #cutecouple #sweetcouple #husbandandwife #love #cute #loveisintheair #couplemeletop #sweet #sweettogether #artismalaysia #malaysia #likeit #loveit #like4like #like4likealways #l4l
1

#tb Orang mau roti john tapi dia sibuk cari tepung pelita dia juga dulu cisss -Reposted @stacyanam #stacyanam #raja #cakapketangan #princess #dancingqueenmalaysia #akimahmad #ladida #rampas #stacyakim #akimstacy #teamsgs #kimcy #kimcylovers #cuteco

Your belief in yourself definitely has to be greater than everyone’s disbelief in you - by Cingera
.
#sampaikebulan
@teamsgs 
@kimcylovers 
#salamramadhan - Reposted @stacyanam

#stacyanam #raja #CakapKeTangan #notforsale #newsingle #newsong #shesback #teamsgs #kimcylovers #cute #beautiful #dancingqueenmalaysia #music #insta #Malaysia #artismalaysia #celebs #artist #singer #instamusic #instatag #nice #like4like #like4likealways #likeit #loveit #l4l #s4s
1

Your belief in yourself definitely has to be greater than everyone’s disbelief in you - by Cingera . #sampaikebulan @teamsgs @kimcylovers #salamramadhan - Reposted @stacyanam #stacyanam #raja #cakapketangan #notforsale #newsingle #newsong #shesbac

Selamat menunaikan ibadah puasa kepada semua muslimin & muslimat, semoga kita semua dapat melakukan ibadah puasa pada tahun ini dengan sebaik-sebaiknya. Amin! ️
.
#ramadhan1440h #puasa2019 #ramadhankareem - Reposted @teamsgs

 #stacyanam #raja #CakapKeTangan #princess #dancingqueenmalaysia #akimahmad #ladida #rampas #stacyakim #akimstacy #teamsgs #kimcy #kimcylovers #cutecouple #sweetcouple #husbandandwife #love #cute #loveisintheair #couplemeletop #artismalaysia #malaysia #likeit #loveit #like4like #like4likealways #l4l
3

Selamat menunaikan ibadah puasa kepada semua muslimin & muslimat, semoga kita semua dapat melakukan ibadah puasa pada tahun ini dengan sebaik-sebaiknya. Amin! ️ . #ramadhan1440h #puasa2019 #ramadhankareem - Reposted @teamsgs #stacyanam #raja #cakap

Uii sampai saya kena sembahyang dulu oh sebelum start race dengan 2nd runner up toyota gazoo semalam. 2 kali lawan 2 kali dia tewas oleh mami Dia cakap x biasa race kalau kereta tiada tayar ni cinggg🤪 - Reposted @stacyanam

️ #stacyanam #raja #CakapKeTangan #princess #dancingqueenmalaysia #akimahmad #ladida #rampas #stacyakim #akimstacy #teamsgs #kimcy #kimcylovers #cutecouple #sweetcouple #husbandandwife #love #cute #loveisintheair #couplemeletop #sweet #sweettogether #artismalaysia #malaysia #likeit #loveit #like4like #like4likealways #l4l
1

Uii sampai saya kena sembahyang dulu oh sebelum start race dengan 2nd runner up toyota gazoo semalam. 2 kali lawan 2 kali dia tewas oleh mami Dia cakap x biasa race kalau kereta tiada tayar ni cinggg🤪 - Reposted @stacyanam#stacyanam #raja #cakapk

Mami mau masak sedap2 untuk daddy balik nanti At least kalau dady kalah pun race harini dapat juga dia makan sadap ..Goodluck Ying untuk Toyota Gazoo Racing hari ni ..Hopefully dapat bawa Piala malam chinggggg 🤣🤣
#harapmamimasaksedapharinidaddymenang
#sokongdarirumah
#goodluckdaddy - Reposted @stacyanam

#instagramupdate #stacyanam #raja #CakapKeTangan #notforsale #stacyiscoming #shesback #teamsgs #kimcylovers #cute #beautiful #dancingqueenmalaysia #insta #Malaysia #artismalaysia #celebs #artist #singer #instamusic #instatag #nice #like4like #like4likealways #likeit #loveit #l4l #s4s
0

Mami mau masak sedap2 untuk daddy balik nanti At least kalau dady kalah pun race harini dapat juga dia makan sadap ..Goodluck Ying untuk Toyota Gazoo Racing hari ni ..Hopefully dapat bawa Piala malam chinggggg 🤣🤣 #harapmamimasaksedapharinidaddymenang

Setelah lama tidak berselfie ini la hasilnyaBukan tengok camera tapi tengok muka sendiri di screen punya lah hahaha - Reposted @stacyanam

#instagramupdate #stacyanam #raja #CakapKeTangan #notforsale #newsingle #newsong #stacyiscoming #shesback #teamsgs #kimcylovers #cute #beautiful #dancingqueenmalaysia #music #insta #Malaysia #artismalaysia #celebs #artist #singer #instamusic #instatag #nice #like4like #like4likealways #likeit #loveit #l4l #s4s
1

Setelah lama tidak berselfie ini la hasilnyaBukan tengok camera tapi tengok muka sendiri di screen punya lah hahaha - Reposted @stacyanam #instagramupdate #stacyanam #raja #cakapketangan #notforsale #newsingle #newsong #stacyiscoming #shesback #team

Assalamualaikum semua.. Sorry lama x post apa2 sebab i busy bertapa dalam gua menambah ilmu cingg🤪 Anyway saja nak tunjuk kuku yang baru cat guna halal product kat kedai tadi. Saja nak feeling2 pink macam beyya dan memang biar pendek dari dulu sebab nanti susah mau mencebok si eshaal - Reposted @stacyanam

#instagramupdate #stacyanam #raja #CakapKeTangan #notforsale #newsingle #newsong #stacyiscoming #shesback #teamsgs #kimcylovers #cute #beautiful #dancingqueenmalaysia #music #insta #Malaysia #artismalaysia #celebs #artist #singer #instamusic #instatag #nice #like4like #like4likealways #likeit #loveit #l4l #s4s
0

Assalamualaikum semua.. Sorry lama x post apa2 sebab i busy bertapa dalam gua menambah ilmu cingg🤪 Anyway saja nak tunjuk kuku yang baru cat guna halal product kat kedai tadi. Saja nak feeling2 pink macam beyya dan memang biar pendek dari dulu sebab

#StacyAnamUpdate: Stacy dilaporkan bakal kembali dengan lagu terbaru selepas Aidilfitri pada tahun ini.
•
Stacy dikhabarkan akan kembali dengan single terbaru selepas aidilfitri tahun ini. Beliau juga berkata lagu terbaru yang akan datang ini merupakan sesuatu yang berbeza daripada lagu-lagu beliau sebelum ini. Lagu terbaru yang bakal keluar ini merupakan lagu pertama beliau selepas bernaung di bawah Rhythm and Rhyme Entertainment. So SGS, are you ready?
.
#StacyAnam #StacyAnamUpdate #rnrentertainment - Reposted @teamsgs

#stacyanam #raja #CakapKeTangan #notforsale #newsingle #newsong #stacyiscoming #teamsgs #kimcylovers #cute #beautiful #dancingqueenmalaysia #music #insta #Malaysia #artismalaysia #celebs #artist #singer #instamusic #instatag #nice #like4like #like4likealways #likeit #loveit #l4l #s4s
1

#stacyanamupdate : Stacy dilaporkan bakal kembali dengan lagu terbaru selepas Aidilfitri pada tahun ini. • Stacy dikhabarkan akan kembali dengan single terbaru selepas aidilfitri tahun ini. Beliau juga berkata lagu terbaru yang akan datang ini merupak

25 April 2019: Akim & Stacy spotted di Hospital Ampang hari ini.
.
: @akimahmad, @_nadzhana_, @kekniii_ - Reposted @teamsgs

 #stacyanam #raja #CakapKeTangan #princess #dancingqueenmalaysia #akimahmad #ladida #rampas #stacyakim #akimstacy #teamsgs #kimcy #kimcylovers #cutecouple #sweetcouple #husbandandwife #love #cute #loveisintheair #couplemeletop #sweet #sweettogether #artismalaysia #malaysia #likeit #loveit #like4like #like4likealways #l4l 
@teamsgs @kimcylovers @stacyanam @akimahmad @stacyarmy @sgs_indo @stacyious @gengsupportstacy @kimcyfans
0

25 April 2019: Akim & Stacy spotted di Hospital Ampang hari ini. . : @akimahmad , @_nadzhana_ , @kekniii_ - Reposted @teamsgs #stacyanam #raja #cakapketangan #princess #dancingqueenmalaysia #akimahmad #ladida #rampas #stacyakim #akimstacy #teamsgs #k

#cakapketangan
6

#cakapketangan

The rule of friendship means there should be mutual sympathy between them, each supplying what the other lacks and trying to benefit the other, always using friendly and sincere words.
.
.
.
.
.
.
.
#salamaidilfitri #janganlupasenyum #smile#tiktokmalaysia #senyumselalu #ceritakita #tiktok #hanyaakuyangtahu #rahsiahatiperempuan #santaisantai #doamakabah #ceriaselalu #takkanpernahhilang #smile #aktivitisantai #rampas
#itsqissriana_ #anakmak #anakabah #selfie
#senyumsokmo #cakapketangan #iloveyou#killthislove #blackpink #.. .
5

The rule of friendship means there should be mutual sympathy between them, each supplying what the other lacks and trying to benefit the other, always using friendly and sincere words. . . . . . . . #salamaidilfitri #janganlupasenyum #smile #tiktokmal

My goal today is to live a state of grace and lightness, I will not invite struggle or drama. I will say yes more and SMILE often
.
.
.
.
.
.
#salamaidilfitri #janganlupasenyum #smile#tiktokmalaysia #senyumselalu #ceritakita #tiktok #hanyaakuyangtahu #rahsiahatiperempuan #santaisantai #doamakabah #ceriaselalu #takkanpernahhilang #smile #aktivitisantai #rampas
#itsqissriana_ #anakmak #anakabah #selfie
#senyumsokmo #cakapketangan #iloveyou#killthislove #blackpink #..
2

My goal today is to live a state of grace and lightness, I will not invite struggle or drama. I will say yes more and SMILE often . . . . . . #salamaidilfitri #janganlupasenyum #smile #tiktokmalaysia #senyumselalu #ceritakita #tiktok #hanyaakuyangtahu

Load More