#gueststar Instagram photos and videos

Advertisement
We have a facebook page. =] You can either use this in Instagram or facebook to book yourself as guest. Just so you know no matter what time you choose the only time booked will be 6pm to 8pm [2 hour block. 0 commercials. Just straight talk]. There is a sound check 30 minutes before the show so you will need to be ready at 530pm CST. #booking #guests #guestspot #gueststar #aimlessbanter #liveradio #liveradioshow #radioshow #darkstarradio
0

We have a facebook page. =] You can either use this in Instagram or facebook to book yourself as guest. Just so you know no matter what time you choose the only time booked will be 6pm to 8pm [2 hour block. 0 commercials. Just straight talk]. There i

Looking to jumpstart your Sunday morning before brunch?  Then join me tomorrow #PurePilatesBoston @commsportsclub at 9 for Pure Pilates Burn and Flow or 10 Pure Pilates Flow.  Both classes are all levels and mixed equipment: Tower, Reformer and Chair.  And both classes are on @classpass ... not a #classpass member use this link for a trial membership  http://class.ps/mA46B .........#pilates #pilatesreformer #pilatestower #pilateschair #pilateslover #pilatesbody #instructorlife #gueststar #bostonpilates #boston #alston #brighton
1

Looking to jumpstart your Sunday morning before brunch? Then join me tomorrow #purepilatesboston @commsportsclub at 9 for Pure Pilates Burn and Flow or 10 Pure Pilates Flow. Both classes are all levels and mixed equipment: Tower, Reformer and Chair

INDEPENDANCE COMPETITION 
@glory.entertainment_gog.crew 
Our Guest Performance 
“BOOGIE WAACK BALI”
Dancer:
@l_ecko 
@yehuda_kawuwung 
At @lippomallkuta 
#gogcrew #dancecompetition #independenceday #bali #gueststar #boogiewack
0

INDEPENDANCE COMPETITION @glory.entertainment_gog.crew Our Guest Performance “BOOGIE WAACK BALI” Dancer: @l_ecko @yehuda_kawuwung At @lippomallkuta #gogcrew #dancecompetition #independenceday #bali #gueststar #boogiewack

Penutup edisi 17an hari ini. Masih dibalik #keretagratis17agustus bersama Baradipat dan OPKA Palembang @opka_divre3pg, inilah keceriaan kami pada hari ini.Hanya dengan 0 rupiah saja, penumpang bisa naik kereta kelas premium.
.
Go follow  @rfdivre4
Repost? Tag akun kami dan tagar #divre4tnk
___________________________
#BaradipatBersilaturahmi
#gueststar
#rfdivre4
#baradipat
#VisitDivre4 
#Divre4kece 
#divre4bertaburbintang
#17agustus
#merdeka
#dirgahayuindonesiaku
#hutri74
#ri74
#divre3
#divre4
#kotabumi
#tanjungkarang
#indonesia
#SeminungPremium 
#wayumpupremium
0

Penutup edisi 17an hari ini. Masih dibalik #keretagratis17agustus bersama Baradipat dan OPKA Palembang @opka_divre3pg , inilah keceriaan kami pada hari ini.Hanya dengan 0 rupiah saja, penumpang bisa naik kereta kelas premium. . Go follow @rfdivre4 Re

I still maintain, If this can happen, literally anything can happen. 🦈
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#photog #editor #sagaftra #seriesregular #casting #hbo #netflix #film #coach #actingcoach #television #costar #talentagent #gueststar #nyactress #nyactor #setlife #filmactor #studio #nycactor #class #actingclass #actorslife #closeup #setlife #lit #scenestudy
1

I still maintain, If this can happen, literally anything can happen. 🦈 . . . . . . . . . . #photog #editor #sagaftra #seriesregular #casting #hbo #netflix #film #coach #actingcoach #television #costar #talentagent #gueststar #nyactress #nyactor #setl

Advertisement
Baradipat bersama Railfans Daop 1 Dimas ASDP @dimas_2030203 turut mengibarkan Sang Saka Merah Putih di KA S7 Ekspres Rajabasa sore ini.
___________________________
Go follow  @rfdivre4
Repost? Tag akun kami dan tagar #divre4tnk
___________________________
#BaradipatBersilaturahmi
#gueststar
#rfdivre4
#baradipat
#VisitDivre4 
#Divre4kece 
#divre4bertaburbintang
#17agustus
#merdeka
#dirgahayuindonesiaku
#hutri74
#ri74
#daop1
#divre4
#sulusuban
#indonesia
0

Baradipat bersama Railfans Daop 1 Dimas ASDP @dimas_2030203 turut mengibarkan Sang Saka Merah Putih di KA S7 Ekspres Rajabasa sore ini. ___________________________ Go follow @rfdivre4 Repost? Tag akun kami dan tagar #divre4tnk ______________________

Advertisement
Sementara itu, di tempat berbeda, juga dengan menggunakan promo #keretagratis17agustus, Baradipat bersama dua perwakilan railfans dari Daop 1 yaitu Dimas ASDP @dimas_2030203 dari Palmerah dan Rafikri Nur Pramansyah @rafikri_np25 dari Jakarta Timur turut bersilaturahmi ke Stasiun Sulusuban Lampung Tengah.
Terima kasih atas kebersamaannya pada hari ini.
___________________________
Go follow  @rfdivre4
Repost? Tag akun kami dan tagar #divre4tnk
___________________________
#BaradipatBersilaturahmi
#gueststar
#rfdivre4
#baradipat
#VisitDivre4 
#Divre4kece 
#divre4bertaburbintang
#17agustus
#merdeka
#dirgahayuindonesiaku
#hutri74
#ri74
#daop1
#divre4
#tanjungkarang
#indonesia
0

Sementara itu, di tempat berbeda, juga dengan menggunakan promo #keretagratis17agustus , Baradipat bersama dua perwakilan railfans dari Daop 1 yaitu Dimas ASDP @dimas_2030203 dari Palmerah dan Rafikri Nur Pramansyah @rafikri_np25 dari Jakarta Timur tu

Hari ini, dengan menggunakan promo #keretagratis17agustus, perwakilan anggota Baradipat dari wilayah 1 Tanjung Karang beserta tamu dari OPKA Palembang @opka_divre3pg @muhammadtaufikbellians, datang bersilaturahmi ke kediaman Sdri @febriy02 di Kotabumi sekaligus kumpul bareng dengan anggota Baradipat wilayah 2 Kotabumi.
___________________________
Go follow  @rfdivre4
Repost? Tag akun kami dan tagar #divre4tnk
___________________________
#BaradipatBersilaturahmi
#gueststar
#rfdivre4
#baradipat
#VisitDivre4 
#Divre4kece 
#divre4bertaburbintang
#17agustus
#merdeka
#dirgahayuindonesiaku
#hutri74
#ri74
#divre3
#divre4
#kotabumi
#tanjungkarang
#indonesia
0

Hari ini, dengan menggunakan promo #keretagratis17agustus , perwakilan anggota Baradipat dari wilayah 1 Tanjung Karang beserta tamu dari OPKA Palembang @opka_divre3pg @muhammadtaufikbellians , datang bersilaturahmi ke kediaman Sdri @febriy02 di Kotabum

@ifalrocker lagi promo
YouTube nya...
Anak muda berkarya itu seperti ini cover Sri minggat di karna kan pengalaman pribadi nya...🤣🤣🤣
#events
#konser
#konsermusik
#pensi
#gueststar
#bintangtamu
#eventorganizer
#music
#musicvideo
#musically
#musica
#blackgirlmagic
#musik
#musicallyindonesia
#musikindonesia
#band
#musikvideo
#indomusikgram
#musikindie
#americangirl
#america
#americanmuscle
#musicvideo
#instagram
#cloudmusikglam
#musikhit
#musisiindonesia
#vokalplus
#indovidgram
#repost
#coversong
9

@ifalrocker lagi promo YouTube nya... Anak muda berkarya itu seperti ini cover Sri minggat di karna kan pengalaman pribadi nya...🤣🤣🤣 #events #konser #konsermusik #pensi #gueststar #bintangtamu #eventorganizer #music #musicvideo #musically #musica #bl

Reposted from @bwkindaihotel (@get_regrann) -  Hayyy para runners yang udah daftar,,, pada siap nggakk! Lari bareng bersama @bwkindaihotel ️ Lari kalian pada event ini bakalan lebih seru lagi
.
Karena kita akan adain Challange baru neh “Best Costume” dengan tema Hari Kemerdekaan. Hadiah keren lo, menginap 1 malam di @bwkindaihotel termasuk Sarapan Pagi untuk 2 Orang
.
Nah selain itu, kalian juga akan dihibur oleh :
 @karin.pd (Singer)
 @ahmadrizqoni (DJ)
Serta MC yang lagi #trendingtopic banget @namasayaharry
.
Selama acara berlangsung, kalian jga ngk perlu kelaparan & kehausan karena kita ada banyak stand” yang jual makanan & minuman yang bakalan bikin kalian males pulang
.
Eitsss!,,, jangan pulang dulu karena momen yang sama” kita tunggu adalah pengundian Grandprize  1 Paket Liburan ke Makassar untuk 1 orang yang dipersembahkan oleh @lionparcelbanjarmasin & @bwpmakassarbeach serta hadiah lainnya
.
Nah tunggu apalagi, kuota pendaftaran sudah sisa sedikit, langsung aja klik link ini http://bit.ly/mfr2019 atau datang langsung ke @bwkindaihotel dijalan A. Yani Km. 4,5 No. 437 Banjarmasin

Info & Pendaftaran via Whatsapp 0819 3178 7878

Acara ini dipersembahkan oleh @bwkindaihotel serta didukung oleh @yuzuindonesia @caffino.id @deltasuzuki @extrajoss_id @qlcosmetic @capkakitigaid @telkomindonesia
.
dan media pendukung acara ini @jradio917fm @smartfmbanjarmasin @dutatv_official @apahabar @kompastv @kompastv_banjarmasin @banjarmasinpost @golradio @banjarmasinbanget @motion913fm @eventkalsel @rripro2banjarmasin @rripro1banjarmasin .
. 
dan komunitas yang setia dukung acara kita adalah @sbrunners @riot.indonesia @bjbrunners @ambapers @beacukaibanjarmasin @riot.indonesia @palangkarayarunners @indorunners @amrunners @palangkaraya_runners @plhrun
.
#merdeka #funrun2019 #bestwesternkindai #bestwesternindonesia #bestwesternasia #bestwesterninternational #bestwestern #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #visitkalsel2020 #banjarmasin #kalimantanselatan #indonesia #world #singer #penyanyi #karinpd #talent #entertainment #singleterbaru #eventkalsel #eventbanjarmasin #bintangtamu #hiburan #kalsel #musik #musisi #gueststar
0

Reposted from @bwkindaihotel (@get_regrann ) - Hayyy para runners yang udah daftar,,, pada siap nggakk! Lari bareng bersama @bwkindaihotel ️ Lari kalian pada event ini bakalan lebih seru lagi . Karena kita akan adain Challange baru neh “Best Costume”

Yay!! What a great way to start the weekend!  I am so excited for this project and can’t wait to share.  Thank you all for your positive booking vibes! They worked ! ️
.
.
#LiveJustice #livepositive #tweenfashion #tweenager #tweenmodel #tweenlife #GirlsWithHeart @justice #girlswithheartambassador #amazing #beautiful #beyou #GomeeGirl #GoBeYou #justicegirl  #instacool #instagood  #glowgirlglow #wearejustice #LORBB #bamazing #kidsofinsta #positivevibes #bookedit #bookedandblessed #webisode #kidactress #ilovemyteam #gueststar
69

Yay!! What a great way to start the weekend! I am so excited for this project and can’t wait to share. Thank you all for your positive booking vibes! They worked ! ️ . . #livejustice #livepositive #tweenfashion #tweenager #tweenmodel #tweenlife #gi

GUEST STAR... #musica#radionorba#gueststar#
0

GUEST STAR... #musica #radionorba #gueststar #

Truth be told, I dedicated this award for our fans at #LauraBranigan - in which I received in the academy awards for martial arts & colleagues. ...🇬🇷🥁....#TommyBayiokos #LauraBranigan #eighties #Disco #VH1 #HallOfHonors #Drummer #GuestStar #Award #Dedication #SelfControl #Gloria #PlayGloria #TheJacksNYB #StLouisBlues #NHL #StanleyCup #ForeverYoung
2

Truth be told, I dedicated this award for our fans at #laurabranigan - in which I received in the academy awards for martial arts & colleagues. ...🇬🇷🥁....#tommybayiokos #laurabranigan #eighties #disco #vh1 #hallofhonors #drummer #gueststar #award #de

Contract signed, let’s do this!
#gueststar #tvshow #comingsoon
4

Contract signed, let’s do this! #gueststar #tvshow #comingsoon

GO Qq
Dom 18 agosto

#Qq #soqquadro #gueststar #goldenhour
0

GO Qq Dom 18 agosto #qq #soqquadro #gueststar #goldenhour

#FBF to Matt Cornett on Nickelodeon’s Game Shakers! @mattcornett #MattCornett #JoshuaLeBarStudios
1

#fbf to Matt Cornett on Nickelodeon’s Game Shakers! @mattcornett #mattcornett #joshualebarstudios

The Congressman and the Banker... #charmingtheheartsofmen #athensga #makinmovies
12

The Congressman and the Banker... #charmingtheheartsofmen #athensga #makinmovies

Kemarin (15/8), Baradipat menerima kedatangan dua orang tamu yang berasal dari Lubuklinggau (komunitas OPKA Palembang @opka_divre3pg) a.n Muhammad Taufik Bellians dan Kebon Nanas, Tangerang a.n Alvi Fahminuddin. Setelah menggelar inspeksi lintas pada siang hari, di hari yang sama, pada malam itu juga, Baradipat menggelar pesta bakaran daging qurban (Barbeque Party) yang bertempat di kediaman Sdr @gabrielmiolo77w
.
Terimakasih kepada @alvi_fahminuddin dan @muhammadtaufikbellians yang telah berpartisipasi dalam agenda kebersamaan kami 
___________________________
Go follow  @rfdivre4
Repost? Tag akun kami dan tagar #divre4tnk #baradipat
___________________________
#gueststar
#rfdivre4
#VisitDivre4 
#Divre4kece 
#divre4bertaburbintang
#tangerang
#daop1
#divre3
#divre4
#tanjungkarang
#indonesia
3

Kemarin (15/8), Baradipat menerima kedatangan dua orang tamu yang berasal dari Lubuklinggau (komunitas OPKA Palembang @opka_divre3pg ) a.n Muhammad Taufik Bellians dan Kebon Nanas, Tangerang a.n Alvi Fahminuddin. Setelah menggelar "inspeksi lintas" pa

“𝙷𝚘𝚗𝚎𝚜𝚝𝚕𝚢, 𝚒 𝚍𝚘𝚗𝚝 𝚔𝚗𝚘𝚠 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚜𝚑𝚎 𝚜𝚎𝚎𝚜 𝚒𝚗 𝚢𝚘𝚞”
7

“𝙷𝚘𝚗𝚎𝚜𝚝𝚕𝚢, 𝚒 𝚍𝚘𝚗𝚝 𝚔𝚗𝚘𝚠 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚜𝚑𝚎 𝚜𝚎𝚎𝚜 𝚒𝚗 𝚢𝚘𝚞”

Congrats to CHRISTOPHER MALEKI @therealchristophermaleki on his episodic Guest Star booking!  Congrats to SHYAAM KARRA on his episodic recurring co star booking!  And to MICHELLE HOLLAND for booking a co star role! #bookedit #episodicseason #workingactors #talentmanager #costar #gueststar #recurring #losangeles #hollywood #workhard
2

Congrats to CHRISTOPHER MALEKI @therealchristophermaleki on his episodic Guest Star booking! Congrats to SHYAAM KARRA on his episodic recurring co star booking! And to MICHELLE HOLLAND for booking a co star role! #bookedit #episodicseason #workinga

New episode! Had a great time playing with @chasdots and @iamkenl on @bouncetv latest episode of #InTheCut its also streaming on the @brownsugarapp. Thank you @bentleyevans and @teamclaytonthomas for reaching out and giving me the opportunity #gueststar #comedy #television #bounce #actor #actorslife #onset #booked #tunein
62

New episode! Had a great time playing with @chasdots and @iamkenl on @bouncetv latest episode of #inthecut its also streaming on the @brownsugarapp. Thank you @bentleyevans and @teamclaytonthomas for reaching out and giving me the opportunity #guests

Amazing performance by Hannah #gueststar #7yearsold #athletic #aveyron
4

Amazing performance by Hannah #gueststar #7yearsold #athletic #aveyron

#gueststar#inthegarden#
2

#gueststar #inthegarden #

Sekali kali ngibur Dede gemes ah...karna Dede terhibur KK pun juga seneng armada harus cover @clouds_band 
Yang pada maen
@ifalrocker 
@si_awal92 
@ferdy_n_friends 
#events
#konser
#konsermusik
#pensi
#gueststar
#bintangtamu
#eventorganizer
#music
#musicvideo
#musically
#musica
#blackgirlmagic
#musik
#musicallyindonesia
#musikindonesia
#band
#musikvideo
#indomusikgram
#musikindie
#americangirl
#america
#americanmuscle
#musicvideo
#instagram
#cloudmusikglam
#musikhit
#musisiindonesia
#vokalplus
#indovidgram
#repost
#coversong
5

Sekali kali ngibur Dede gemes ah...karna Dede terhibur KK pun juga seneng armada harus cover @clouds_band Yang pada maen @ifalrocker @si_awal92 @ferdy_n_friends #events #konser #konsermusik #pensi #gueststar #bintangtamu #eventorganizer #music #m

#Repost @ferdy_n_friends
• • • • • •
@ferdy_n_friends
@si_awal92 
@ifalrocker

Alhamdulillah pecah juga akhirnya SMP 81 negri
#smp
#grupmusikshare
#gueststar
0

#repost @ferdy_n_friends • • • • • • @ferdy_n_friends @si_awal92 @ifalrocker Alhamdulillah pecah juga akhirnya SMP 81 negri #smp #grupmusikshare #gueststar

@ferdy_n_friends
@si_awal92 
@ifalrocker

Alhamdulillah pecah juga akhirnya SMP 81 negri
Akhirnya ketemu juga ni foto 3 tahun yang lalu
#smp
#grupmusikshare
#gueststar
3

@ferdy_n_friends @si_awal92 @ifalrocker Alhamdulillah pecah juga akhirnya SMP 81 negri Akhirnya ketemu juga ni foto 3 tahun yang lalu #smp #grupmusikshare #gueststar

A tsunami and Ronda Rousey?! Link in our bio for an exclusive look at the #911onFOX season 3 premiere. : Aaron Epstein/Fox

repost @entertainmentweekly

#entertainment #host #entertainmentindustry #eventmanagement #talkshows #actorslife #corporateevents #interviewer #studentfilms #triplethreatfrisco #movieindustry #hosts #radiohost #broadcasting #artistmanagement #television #executiveproducer #cohost #gueststar #eventhost #launchparty #liveentertainment #eventtech #julyevents #nyeparties #groundbreaking #mediacoverage #events
1

A tsunami and Ronda Rousey?! Link in our bio for an exclusive look at the #911onfox season 3 premiere. : Aaron Epstein/Fox repost @entertainmentweekly #entertainment #host #entertainmentindustry #eventmanagement #talkshows #actorslife #corporateeve

#TheCrown star Olivia Colman once accidentally stumbled into a meeting with the real Queen Elizabeth.  Link in bio for the story. : @julian_broad_studio for EW

repost @entertainmentweekly

#entertainment #host #entertainmentindustry #eventmanagement #talkshows #actorslife #corporateevents #interviewer #studentfilms #triplethreatfrisco #movieindustry #hosts #radiohost #broadcasting #artistmanagement #television #executiveproducer #cohost #gueststar #eventhost #launchparty #liveentertainment #eventtech #julyevents #nyeparties #groundbreaking #mediacoverage #events
0

#thecrown star Olivia Colman once accidentally "stumbled" into a meeting with the real Queen Elizabeth. Link in bio for the story. : @julian_broad_studio for EW repost @entertainmentweekly #entertainment #host #entertainmentindustry #eventmanageme

Wow! Another great booking for ABIGAIL DYLAN HARRISON on an popular network series! Can’t wait to see what I know will be an incredible performance! So proud of you, Abbey! Can’t wait to hear about it @abigaildylanharrison #bookedit #networkseries #episodic #gueststar #onset #youngactor #younghollywood #triplethreat #cesd #cesdyouth #thegreenroom #greenroommanagement #thegreenroommanagement #greenroomtalent
7

Wow! Another great booking for ABIGAIL DYLAN HARRISON on an popular network series! Can’t wait to see what I know will be an incredible performance! So proud of you, Abbey! Can’t wait to hear about it @abigaildylanharrison #bookedit #networkseries #e

Don’t give up on your dreams, actors. It’s the only way to make it.
.
.
.
.
.
.⠀⠀
#actor #actress #tipsforactors #actingtips #acting #onset #commercial #commercialactor #laactor #laactress #setlife #callbacks #booking #callback #bookedit #costar #gueststar #seriesregular #sag #screenactorsguild #nyactor #nyactress #auditiontips #castinggeorgia #texasactor #texasactress #filming #actorsfasttrack #aft #castme
2

Don’t give up on your dreams, actors. It’s the only way to make it. . . . . . .⠀⠀ #actor #actress #tipsforactors #actingtips #acting #onset #commercial #commercialactor #laactor #laactress #setlife #callbacks #booking #callback #bookedit #costar #gue

...my daughter is booked and busy so I had to come out the house looking like SOMETHING for her  •
•
•
#actress #actresslife #actor #mom #mommyandme #mommyandus #improv #pushing #elevating #Dallas #losangeles #atlanta #bookme #costar #gueststar #callme #callmyagent
4

...my daughter is booked and busy so I had to come out the house looking like SOMETHING for her • • • #actress #actresslife #actor #mom #mommyandme #mommyandus #improv #pushing #elevating #dallas #losangeles #atlanta #bookme #costar #gueststar #call

Had such a great time on set yesterday! Everyone was so great and I can’t wait to share what it is when I can!!
.
While there is still so much I want to learn, and so much more growth (sooo much) I’m hoping for, I’m so grateful for the journey so far.  Trying to embrace dissatisfaction as a part of my artist’s journey and as best friend. .
.
#trailer #trailerselfie #actorlife #actorthoughts #artistsjourney #setlife #tv #gueststar #booked #asianamericanactress
14

Had such a great time on set yesterday! Everyone was so great and I can’t wait to share what it is when I can!! . While there is still so much I want to learn, and so much more growth (sooo much) I’m hoping for, I’m so grateful for the journey so far

Guess I have a new name onset today  “Darniyr”! but I destroyed the breakfast burrito though. •
•
•
•
#theater #pilotseason #gueststar #actor #sagaftra #film #tv #tvseries #audition #selftape #highmaintenance #newamsterdamseries #fbitvseries #powertvseries #blacklist #thedeuce #lawandorder #blindspottvseries #hbo #nbc #cbs #nyc #actorslife
11

Guess I have a new name onset today “Darniyr”! but I destroyed the breakfast burrito though. • • • • #theater #pilotseason #gueststar #actor #sagaftra #film #tv #tvseries #audition #selftape #highmaintenance #newamsterdamseries #fbitvseries #powertv

Miss Caitlin Bell is a force of nature, plain and simple. Singer/songwriter/comedian/dog mom- there isn’t much she can’t do. Loved shooting with this Long Island queen in all her top-knotted glory.  @misscaitlinbell .
.
.
.
.
.
.
.
#sagaftra #seriesregular #casting #hbo #netflix #film #coach #actingcoach #television #costar #talentagent #gueststar #nyactress #nyactor #setlife #filmactor #studio #nycactor #class #actingclass #actorslife #closeup #setlife #lit #scenestudy #singer #singersongwriter
1

Miss Caitlin Bell is a force of nature, plain and simple. Singer/songwriter/comedian/dog mom- there isn’t much she can’t do. Loved shooting with this Long Island queen in all her top-knotted glory. @misscaitlinbell . . . . . . . . #sagaftra #seriesr

late post...kenangan bersama member2 bodygym medan sumut minggu kmarin...seru dn bahagia bisa zumba dn sehat bersama kalian...love u all...muachh...#zumba #zumbaparty #zumbaclass #gueststar #zumbalove #
gk apalah skali2 post pekerjaan...
7

late post...kenangan bersama member2 bodygym medan sumut minggu kmarin...seru dn bahagia bisa zumba dn sehat bersama kalian...love u all...muachh...#zumba #zumbaparty #zumbaclass #gueststar #zumbalove # gk apalah skali2 post pekerjaan...

A me di Ferragosto importa poco... amo l'autunno e l'inverno.
Beccatevi, se vi va, i miei auguri in formato gioia e #cartoon con una bellissima #gueststar 🤩
Siate dispensatori di amore. Sempre. Anche quando vi sentite tristi.
Un abbraccio a tutti voi 🤗
#RossanaLozzio #SimoneMontedoro #ferragosto #estate #festa #amore #gioia #vogliamocibene
0

A me di Ferragosto importa poco... amo l'autunno e l'inverno. Beccatevi, se vi va, i miei auguri in formato gioia e #cartoon con una bellissima #gueststar 🤩 Siate dispensatori di amore. Sempre. Anche quando vi sentite tristi. Un abbraccio a tutti voi

a #sneakpeek of the #video I've slowly been #rendering (๑ ऀืົཽ₍₍ළ₎₎ ऀืົཽ)
I personally contacted the #evolution of the arm from #davidlynch #twinpeaks we shared thoughts about #electricity in front of a cup of # and he ended up accepting to shoot some scenes in the #blacklodge
I'm very happy he'll be a #gueststar in my video  
#sueme #venusdemedici #vandalism #whosthedreamer #3dartist #blender #fanart #3dscene #texturepainting #tribute #branch  #bluerose #firewalkwithme #feature #collab #bluevelvet #eraserhead #thereturn
4

a #sneakpeek of the #video I've slowly been #rendering (๑ ऀืົཽ₍₍ළ₎₎ ऀืົཽ) I personally contacted "the #evolution of the arm" from #davidlynch #twinpeaks we shared thoughts about #electricity in front of a cup of # and he ended up accepting to shoot s

#tbt @robert_knepperofficial in Hawaii Five-0
▪️▪️▪️
#throwbackthursday #robertknepper #hawaiifive0 #gueststar
0

#tbt @robert_knepperofficial in Hawaii Five-0 ▪️▪️▪️ #throwbackthursday #robertknepper #hawaiifive0 #gueststar

Non perdete l’appuntamento con il nostro Francesco Delvecchio (@delvecchio_franz) per un’intervista inedita grazie a @prolococanosa, ore 20:00 Giovedì 16/8
.
.
#intervista #evento #cinema #specialguest #gueststar
0

Non perdete l’appuntamento con il nostro Francesco Delvecchio (@delvecchio_franz ) per un’intervista inedita grazie a @prolococanosa , ore 20:00 Giovedì 16/8 . . #intervista #evento #cinema #specialguest #gueststar

Hai E_Frenz
Sebentar lagi kita perform sebagai bintang tamu  Grand Final Lomba Cipta Lagu Anak di Taman Ismail Marzuki Jakarta..
Be there ya....
Pic by : Tante @ira.soetarto
#lombaciptalaguanak #tim #gueststar #tamanismailmarzuki #bandanak #kidsband #rockband #progressiverock #artis #artiscilik #tvtalent #anakhebat #anakberbakat #hitamputihtrans7 @officialhitamputihtrans7 #littlebigshotsindonesia #littlebigshots #littlebigshotsgtv @littlebigshots.gtv #estudiante #estudianteindonesia #estudianteband
0

Hai E_Frenz Sebentar lagi kita perform sebagai bintang tamu Grand Final Lomba Cipta Lagu Anak di Taman Ismail Marzuki Jakarta.. Be there ya.... Pic by : Tante @ira.soetarto #lombaciptalaguanak #tim #gueststar #tamanismailmarzuki #bandanak #kidsband

#Repost @bridgeofhealth with @get_repost
・・・
Zvartnots Dance Ensemble will feature a special performance at our ROOTS Gala! We’re so thankful to Directors Vartan & Armine and their dancers for joining our program. Can’t wait to see the beautiful show! 
Zvartnots Dance Ensemble’s 30th Anniversary Concert will be held on 12/14/2019! Check our their page for more details! 
Thank you, @zvartnotsdanceensemble @zvartnotsdance30th !
.....................................................
Venue: @aurorabanquethall
Hosts: @mherbaghdasaryan & @jillsimonian 
Singer: @suro_music 
Dance: @zvartnotsdanceensemble 
DJ: @deejay_armond 
Bartender: @gold_shaker 
Cake: @roobinascake 
Art: @_mar_min 
Flowers: @blooming_flowers 
Photo: @harryavetis @kameraproductions @dianauniversephotogiraphy .....................................................
#bridgeofhealth #bridgethegap #gala #entertainment #nonprofit #charity #fundraiser #donate #support #follow #like #staypositive #gala #happy #fancy #dance #goodvibes #armenia #armenian #children #doitforthekids #gueststar #beatcancer #yerevan #performance #performingarts #dancing #losangeles
0

#repost @bridgeofhealth with @get_repost ・・・ Zvartnots Dance Ensemble will feature a special performance at our ROOTS Gala! We’re so thankful to Directors Vartan & Armine and their dancers for joining our program. Can’t wait to see the beautiful show

From August 15th in Kazakhstan’s cinema #Scorpion #film #MuratYildirim #Turkish #actor #hosttv #gueststar @mrtyldrm #Repost @scorpionfilm with @get_repost 
Scorpion - с 15 августа в кинотеатрах Казахстана #казахстан #алматы #астана #актау #караганда #шымкент
0

From August 15th in Kazakhstan’s cinema #scorpion #film #muratyildirim #turkish #actor #hosttv #gueststar @mrtyldrm #repost @scorpionfilm with @get_repost Scorpion - с 15 августа в кинотеатрах Казахстана #казахстан #алматы #астана #актау #караганда

From August 15th in Kazakhstan’s cinemas #Scorpion #film #MuratYildirim #Turkish #actor #hosttv #gueststar @mrtyldrm #Repost @scorpionfilm with @get_repost 
Scorpion - с 15 августа в кинотеатрах Казахстана
0

From August 15th in Kazakhstan’s cinemas #scorpion #film #muratyildirim #turkish #actor #hosttv #gueststar @mrtyldrm #repost @scorpionfilm with @get_repost Scorpion - с 15 августа в кинотеатрах Казахстана

Harry Styles didn't want to be a part of #TheLittleMermaid's world after reportedly turning down the role of Prince Eric, and fans are FREAKING  OUT.  Link in bio for their hilarious reactions.  (: @alasdairmclellan / Disney)

repost @entertainmenttonight

#entertainment #host #entertainmentindustry #eventmanagement #talkshows #actorslife #corporateevents #interviewer #studentfilms #triplethreatfrisco #eventmanagementcompany #hosts #radiohost #broadcasting #artistmanagement #television #executiveproducer #cohost #gueststar #eventhost #launchparty #liveentertainment #eventtech #julyevents #nyeparties #groundbreaking #mediacoverage #events
0

Harry Styles didn't want to be a part of #thelittlemermaid 's world after reportedly turning down the role of Prince Eric, and fans are FREAKING OUT. Link in bio for their hilarious reactions. (: @alasdairmclellan / Disney) repost @entertainmentto

Thx for the inspiring stories 
@boykeaveanto

@boyke_ia

#morningsharing 
#gueststar
1

Thx for the inspiring stories @boykeaveanto @boyke_ia #morningsharing #gueststar

#Repost @bridgeofhealth with @make_repost
・・・
Zvartnots Dance Ensemble will feature a special performance at our ROOTS Gala! We’re so thankful to Directors Vartan & Armine and their dancers for joining our program. Can’t wait to see the beautiful show! 
Zvartnots Dance Ensemble’s 30th Anniversary Concert will be held on 12/14/2019! Check our their page for more details! 
Thank you, @zvartnotsdanceensemble @zvartnotsdance30th !
.....................................................
Venue: @aurorabanquethall
Hosts: @mherbaghdasaryan & @jillsimonian 
Singer: @suro_music 
Dance: @zvartnotsdanceensemble 
DJ: @deejay_armond 
Bartender: @gold_shaker 
Cake: @roobinascake 
Art: @_mar_min 
Flowers: @blooming_flowers 
Photo: @harryavetis @kameraproductions @dianauniversephotogiraphy .....................................................
#bridgeofhealth #bridgethegap #gala #entertainment #nonprofit #charity #fundraiser #donate #support #follow #like #staypositive #gala #happy #fancy #dance #goodvibes #armenia #armenian #children #doitforthekids #gueststar #beatcancer #yerevan #performance #performingarts #dancing #losangeles
0

#repost @bridgeofhealth with @make_repost ・・・ Zvartnots Dance Ensemble will feature a special performance at our ROOTS Gala! We’re so thankful to Directors Vartan & Armine and their dancers for joining our program. Can’t wait to see the beautiful sho

The guest starts ALWAYS kill it!  Make sure you keep an eye out for our audition packets at www.itsallbeendoneradiohour.com!  They come out monthly!
.
🤘
.
See you at the next live show September 14th!
.

.
.
.
#gueststars #gueststar #guests #guest #beourguest #audiodramas #audiodramaeveryday #audiodrama #audiocomedy #auditions #auditions #auditionpacket #auditionpackets
0

The guest starts ALWAYS kill it! Make sure you keep an eye out for our audition packets at www.itsallbeendoneradiohour.com! They come out monthly! . 🤘 . See you at the next live show September 14th! . . . . #gueststars #gueststar #guests #guest #b

Load More