#gugurnyabungacinta Instagram photos and videos

Advertisement
#gugurnyabungacinta
0

#gugurnyabungacinta

laksamana-Gugurnya bunga cinta - cover by Shahrul Redzuan

Hahaha harap Korang suka dengan cover ni..n sorry lah sebab XD camera man hahaha so video stuck 1 tempat je
(Use earphone for best experience)🥰
#gugurnyabungacinta
#laksamana
#guitarcover
#coverlagumelayu
#lagumelayu
#coverlagu
#malaysong
#musiccover
#coversong
#covermusic
#mentor 
#lagumalaysia
33

laksamana-Gugurnya bunga cinta - cover by Shahrul Redzuan Hahaha harap Korang suka dengan cover ni..n sorry lah sebab XD camera man hahaha so video stuck 1 tempat je (Use earphone for best experience)🥰 #gugurnyabungacinta #laksamana #guitarcover #co

Reposted from @the.lagujiwang -  LAKSAMANA
Gugurnya bunga cinta ≈ @nizamlaksamana3011 
LIKE SHARE TAG
#gugurnyabungacinta 
#laksamanaband 
#nizamlaksamanainthehouse
#laksamanafamilia 
#lagujiwang - #regrann
6

Reposted from @the.lagujiwang - LAKSAMANA Gugurnya bunga cinta ≈ @nizamlaksamana3011 LIKE SHARE TAG #gugurnyabungacinta #laksamanaband #nizamlaksamanainthehouse #laksamanafamilia #lagujiwang - #regrann

.
GUGURNYA BUNGA CINTA
-LAKSAMANA-

Watch full youtube video :
zint channel

#sing #smule #instasmule #youtube #gugurnyabungacinta #laksamana #cover
0

. GUGURNYA BUNGA CINTA -LAKSAMANA- Watch full youtube video : zint channel #sing #smule #instasmule #youtube #gugurnyabungacinta #laksamana #cover

Gugurnya Bunga Cinta. Thank you bintang rock melayu 90an Abg Nizam Laksamana. #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana #laksamana #southvillecitycollectorfest
0

Gugurnya Bunga Cinta. Thank you bintang rock melayu 90an Abg Nizam Laksamana. #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana #laksamana #southvillecitycollectorfest

Advertisement
Dalam proses editing untuk upload ke YouTube akan datang.. Siap letak lagu slow rock lagi hehe.. Ok tak tu? 
#videoediting #trial #testing #travelling #notavlogger #bebas #free #temabebas #LRTMalaysia #AmpangLine #kinemaster #lagujiwang #gugurnyabungacinta #rockkapak
2

Dalam proses editing untuk upload ke YouTube akan datang.. Siap letak lagu slow rock lagi hehe.. Ok tak tu? #videoediting #trial #testing #travelling #notavlogger #bebas #free #temabebas #lrtmalaysia #ampangline #kinemaster #lagujiwang #gugurnyabung

Laksa pi mana 
(full ada kt youtube)
#Laksamana
#gugurnyabungacinta 
#nizamlaksamana 
#saudagarseni 
#coversong 
#smule
8

Laksa pi mana (full ada kt youtube) #laksamana #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana #saudagarseni #coversong #smule

Advertisement
Terimakasih @azian_cool @lindaeva_official & Pullman Bangsar atas jemputan Buka Puasa Ramadhan 1440H
#Repost @azian_cool (@get_repost)
・・・
.
Kejadian iftar tadi. Steady abg @nizamlaksamana3011 perform sambil duduk & baru lps makan  
.
.
Jemputan Iftar dari @lindaeva_official & @pullmanklbangsar : : @nizamlaksamana3011
.
 Musafir Di Aidilfitri & Gugurnya Bunga Cinta
Tarikh : 3 Mei 2019
Hari : Isnin
⏰Waktu : 6.30 ptg - 9.30 mlm .
Venue : @pullmanklbangsar .
.
#iftar
#berbukapuasa
#pullmanbangsar
#nizamlaksamana
#gugurnyabungacinta
#musafirdiaidilfitri
#performanceartists
9

Terimakasih @azian_cool @lindaeva_official & Pullman Bangsar atas jemputan Buka Puasa Ramadhan 1440H #repost @azian_cool (@get_repost ) ・・・ . Kejadian iftar tadi. Steady abg @nizamlaksamana3011 perform sambil duduk & baru lps makan . . Jemputan Ifta

Laksamana - Gugurnya Bunga Cinta🥀🥀🥀 #solocover #gitargoreng #guitarsolo #laksamana #gugurnyabungacinta
4

Laksamana - Gugurnya Bunga Cinta🥀🥀🥀 #solocover #gitargoreng #guitarsolo #laksamana #gugurnyabungacinta

Cehh xajak...
#gugurnyabungacinta#laksamana
0

Cehh xajak... #gugurnyabungacinta #laksamana

IdoL saya.. 
@nizamlaksamana3011 
#gugurnyabungacinta
2

IdoL saya.. @nizamlaksamana3011 #gugurnyabungacinta

Gugurnya Bunga Cinta 🤣 try hard dgn x reti nk dduk diam lngsung 
.
.
.
Walau berkali kau membenci
Cintaku takkan hilang
@syznansir_
.
.
#karaokecover #gugurnyabungacinta #nizamlaksmana #laksmana
6

Gugurnya Bunga Cinta 🤣 try hard dgn x reti nk dduk diam lngsung . . . "Walau berkali kau membenci Cintaku takkan hilang" @syznansir_ . . #karaokecover #gugurnyabungacinta #nizamlaksmana #laksmana

#Repost @derma_givandra (@get_repost)
・・・
Sebenarnya hatiku selalu mencintaimu. Hanya saja ku tak pernah mengatakan kepadamu.
Namun kini kau katakan cinta sudah terlambat :(
#biarkan_bunga_ini_layu 
#cinta_terlambat_dipelaminan
#gugurnyabungacinta
#hbr17lampung_metro 
#hbr17allzone
#hbr17indonesia
#kau_tercipta_bukan_untukku
#welovebeat
#beatmodifikasi
#hondaicon
#savepuremothai
#beatkarbuindonesia
#Savejomblobeat
@hbr17lampungmetro
0

#repost @derma_givandra (@get_repost ) ・・・ Sebenarnya hatiku selalu mencintaimu. Hanya saja ku tak pernah mengatakan kepadamu. Namun kini kau katakan cinta sudah terlambat :( #biarkan_bunga_ini_layu #cinta_terlambat_dipelaminan #gugurnyabungacinta #h

tak dpt tngok real dngr lagu dia jela 
#superdrumsrock 
#gugurnyabungacinta
0

tak dpt tngok real dngr lagu dia jela #superdrumsrock #gugurnyabungacinta

Weng!!!! I suka dgn @jimmykimmel nieh!! So kali ni cover #gugurnyabungacinta  #laksamana #legend @nizamlaksamana3011 amacam??? Hensom x abg? Wakakkaka hiburan dalam konti
0

Weng!!!! I suka dgn @jimmykimmel nieh!! So kali ni cover #gugurnyabungacinta #laksamana #legend @nizamlaksamana3011 amacam??? Hensom x abg? Wakakkaka hiburan dalam konti

Tragedi yang menimpa diriku ini .akan ku kenang sampai bila bila.lembik lutut dibuatnyee broo seperjuangan @hairul_jeh #gugurnyabungacinta @himpunanbahanlawak @lawak.amerika @ubs_band2k19 @agbandlpoh @kakigelekmalaya @gelekpadu @perakstepcommunityofficial @apacheperakstep
37

Tragedi yang menimpa diriku ini .akan ku kenang sampai bila bila.lembik lutut dibuatnyee broo seperjuangan @hairul_jeh #gugurnyabungacinta @himpunanbahanlawak @lawak.amerika @ubs_band2k19 @agbandlpoh @kakigelekmalaya @gelekpadu @perakstepcommunityoff

Jalan bertiga jauh lebih indah . Dibandingkan jalan berduan ,tapi di bilang homo 
#jomblofisabilillah 3 tahun 
#gugurnyabungacinta #alam #alamindonesia #alamindah #efekjomblo #jomblomuda #anakjomblo #jomblo #hidupjomblo #cintasegitiga #hatikehati #perasaanhati #jomblohappy #remajajomblo #editingjomblo #jombloindonesia #instagram #viral #vidgram #vidgramjomlo #katajomloberkelas #instagramers #youtuberindonesia #viralvideos
1

Jalan bertiga jauh lebih indah . Dibandingkan jalan berduan ,tapi di bilang homo #jomblofisabilillah 3 tahun #gugurnyabungacinta #alam #alamindonesia #alamindah #efekjomblo #jomblomuda #anakjomblo #jomblo #hidupjomblo #cintasegitiga #hatikehati #pe

#gugurnyabungacinta
0

#gugurnyabungacinta

Tiada ternilai kasih syg mak pada diri ini.. disaat mak skit hidup ini rasa tak macam dulu.. Nak cerita dri sekolah smpi lah dh bekerja mak tetap bekal kn makanan utk pergi ke keje.. tpi kini tak lagi sbb mak dh tak sekuat dulu di sebabkan skit di buat org. tapi tak apa khifarah Allah Ada dan benar.. harap mak sihat seperti dulu

cover by @afiffsola sbb nyanyian dia smpi ke hati.

#laksamana #gugurnyabungacinta #coverterbaik
#lovemymom
#abesolaterbaik
#malaysiancover
15

Tiada ternilai kasih syg mak pada diri ini.. disaat mak skit hidup ini rasa tak macam dulu.. Nak cerita dri sekolah smpi lah dh bekerja mak tetap bekal kn makanan utk pergi ke keje.. tpi kini tak lagi sbb mak dh tak sekuat dulu di sebabkan skit di bu

#Repost @dan_lemm0n (@get_repost)
・・・
Ptg2 niy layan lagu lejen 90an dlu bosku. Nk sweatshirt mcm sy pakai niy boleh lah usya2 ig @dan_lemon_bundle hehe. Try marketing mcm niy pulak, bg muka lah sikit malu ape bosku huhu .
.
#danlemonbundle
#laksamana
#gugurnyabungacinta
0

#repost @dan_lemm0n (@get_repost ) ・・・ Ptg2 niy layan lagu lejen 90an dlu bosku. Nk sweatshirt mcm sy pakai niy boleh lah usya2 ig @dan_lemon_bundle hehe. Try marketing mcm niy pulak, bg muka lah sikit malu ape bosku huhu . . #danlemonbundle #laksaman

Gugurnya Bunga Cinta // @nizamlaksamana3011 . Sy slah satu my fav song . Dgr bnyk kali pn tk bosan. •
#herrybikincover #nizamlaksamana #gugurnyabungacinta #malaysiancover #smuleindonesia #smulekaraoke #smulemalaysia #af2019 #koklanas #igers #lagumelayu #likeforlike #followforfollow #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #follow4followback #smulesing #malaycover #aimusiccover
9

Gugurnya Bunga Cinta // @nizamlaksamana3011 . Sy slah satu my fav song . Dgr bnyk kali pn tk bosan. • #herrybikincover #nizamlaksamana #gugurnyabungacinta #malaysiancover #smuleindonesia #smulekaraoke #smulemalaysia #af2019 #koklanas #igers #lagumela

Gugurnya bunga cinta
#gugurnyabungacinta #coverlagu #smulemalaysia #smulesing
0

Gugurnya bunga cinta #gugurnyabungacinta #coverlagu #smulemalaysia #smulesing

tengok zaim cover lagu ni masa mentor 7 mantap,kita pun nak cuba cover jugak,,🤣
#gugurnyabungacinta#laksamana
1

tengok zaim cover lagu ni masa mentor 7 mantap,kita pun nak cuba cover jugak,,🤣 #gugurnyabungacinta #laksamana

Santai petang dengan big2 brother.. Nizam Laksamana.. baggio Damasutra dan Gmie Screen...
#gugurnyabungacinta
#umpamamimpidalammimpi
#kaukesayanganku
0

Santai petang dengan big2 brother.. Nizam Laksamana.. baggio Damasutra dan Gmie Screen... #gugurnyabungacinta #umpamamimpidalammimpi #kaukesayanganku

Alhamdulillah ️
.
.
#Repost @ianzfaris_jankovic with @get_repost
・・・
#throwback pertemuan secara spontan... Di #AyamGolekBaling #AGoBa @abangblack_corner2... Bersama abg legend @nizamlaksamana3011 #gugurnyabungacinta, yg sgt peramah dan kaya dgn senyuman 
artis indonesia
@dianachora.official #merindumu
yang masih #syantek... 
Serta artis muda @izzmadharun #BisaPertama #izzmadharunEmpire #IkonRevolusiUsahawan #AdonysMagical #refreshingMist #all4one produk #MesraSolat .
.
#merindumudianachora #bisapertamaizzmadharun #indonesian #malaysian #silaturahmiituindah #singer #actress #actor .
.
.
@faridah_habsyi @tuteng_zm @jebat_suhairi @strophonic @wanano.real @tanahberisfilmproduction @dianijan @tianliem.official
6

Alhamdulillah ️ . . #repost @ianzfaris_jankovic with @get_repost ・・・ #throwback pertemuan secara spontan... Di #ayamgolekbaling #agoba @abangblack_corner2... Bersama abg legend @nizamlaksamana3011 #gugurnyabungacinta , yg sgt peramah dan kaya dgn seny

#throwback pertemuan secara spontan... Di #AyamGolekBaling #AGoBa @abangblack_corner2... Bersama abg legend @nizamlaksamana3011 #gugurnyabungacinta, yg sgt peramah dan kaya dgn senyuman 
artis indonesia
@dianachora.official #merindumu
yang masih #syantek... 
Serta artis muda @izzmadharun #BisaPertama #izzmadharunEmpire #IkonRevolusiUsahawan #AdonysMagical #refreshingMist #all4one produk #MesraSolat

#singer #songwriter #actor #actorslife #musiclover #musicinstagram #smule #smulecover #smulemalaysia #tikTok #Challenger
8

#throwback pertemuan secara spontan... Di #ayamgolekbaling #agoba @abangblack_corner2... Bersama abg legend @nizamlaksamana3011 #gugurnyabungacinta , yg sgt peramah dan kaya dgn senyuman artis indonesia @dianachora.official #merindumu yang masih #sya

#gugurnyabungacinta
2

#gugurnyabungacinta

Aduhhhhh.. seronoknya setiap kali jumpa Otai Rock Legenda nie..dapat dengar suara free.. terpukau telinga kami semua..semua layan nyanyi bait bait lagu popular beliau.Terima Kasih Abang Nizam sudi menghiburkan Exco Seniman di Malam Dinner Penutup bagi tahun 2018 Persatuan Seniman Malaysia yang ditaja oleh Ayam Golek Baling dan juga Mama Ziah Harun.
#GugurnyaBungaCinta
#Curang
0

Aduhhhhh.. seronoknya setiap kali jumpa Otai Rock Legenda nie..dapat dengar suara free.. terpukau telinga kami semua..semua layan nyanyi bait bait lagu popular beliau.Terima Kasih Abang Nizam sudi menghiburkan Exco Seniman di Malam Dinner Penutup bag

30|Nov|2018 - Royale Chulan, Seremban. .
The Potai’s Team 019-6496396 Booking .
.
#potaiseventmanagement 
#pasystem #lighting #mcp #photoghrapher #eventsetup #annualdinner #emcee #dancers #retronight2018 .
.
#artismalaysia 
@azlee_senario  @wangegau.official  @ismaliza_tanty  @reyhana_han  @nizamlaksamana3011 
@thepotais #Band #thepotaisdancers .
.
#liveband #livemusic #liveperformance
@nizamlaksamana3011 and @thepotais #gugurnyabungacinta
0

30|Nov|2018 - Royale Chulan, Seremban. . The Potai’s Team 019-6496396 Booking . . #potaiseventmanagement #pasystem #lighting #mcp #photoghrapher #eventsetup #annualdinner #emcee #dancers #retronight2018 . . #artismalaysia @azlee_senario @wangegau.

Izinkan aku sayang  Menyentuh perasaan mu  Biar gelora cinta semalam  Izinkan aku sayang  Merindui mu selalu  Biar bergetar naluri mu  #GugurnyaBungaCinta

Salam Ulangtahun Ke 51thn
 Bro Nizam Laksamana  Muga sihat selalu  Murah rezekinya  Bahgia disisi famili tersayang  Dan sentiasa didalam  Lindungan rahmat Illahi  In Syaa Allah Aamiin @nizamlaksamana3011
2

Izinkan aku sayang Menyentuh perasaan mu Biar gelora cinta semalam Izinkan aku sayang Merindui mu selalu Biar bergetar naluri mu #gugurnyabungacinta Salam Ulangtahun Ke 51thn Bro Nizam Laksamana Muga sihat selalu Murah rezekinya Bahgia dis

Personaliti Hujung Minggu... Kelantan FM,  9.15 malam... Crito kito ore klate... Jom layan,  bersama abg Nizam Laksamana....  #GugurnyaBungaCinta
#PersonalitiHujungMinggu
#Cekok
0

Personaliti Hujung Minggu... Kelantan FM, 9.15 malam... Crito kito ore klate... Jom layan, bersama abg Nizam Laksamana.... #gugurnyabungacinta #personalitihujungminggu #cekok

The best Retoran Rsmy cheese nan in town KL..terima kasih buat kekanda @nizamlaksamana3011 kerana sudi hadir join minum2 Bersama dgn sahabat2 yg lain...
Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana
#uhbtravelandtour
#gugurnyabungacinta
5

The best Retoran Rsmy cheese nan in town KL..terima kasih buat kekanda @nizamlaksamana3011 kerana sudi hadir join minum2 Bersama dgn sahabat2 yg lain... Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana #uhbtravelandtour #gugurnyabungacinta

The best Retoran Rsmy cheese nan in town KL..terima kasih buat kekanda @nizamlaksamana3011 kerana sudi hadir join minum2 Bersama dgn sahabat2 yg lain...
Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana
#uhbtravelandtour
#gugurnyabungacinta
4

The best Retoran Rsmy cheese nan in town KL..terima kasih buat kekanda @nizamlaksamana3011 kerana sudi hadir join minum2 Bersama dgn sahabat2 yg lain... Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana #uhbtravelandtour #gugurnyabungacinta

Persembahan dari Zaaim Protege Siti Nordiana dengan lagu Gugurnya Bunga Cinta (Laksamana) di Konsert Mentor7
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#mentor7 #zaaim #gugurnyabungacinta #lagumelayu #malaysia #ctdk #neelofa #sitinordiana #khaibahar #fattzura #aydajebat #noradanish #instagram #instaceleb #love
3

Persembahan dari Zaaim Protege Siti Nordiana dengan lagu Gugurnya Bunga Cinta (Laksamana) di Konsert Mentor7 . . . . . . . . . . #mentor7 #zaaim #gugurnyabungacinta #lagumelayu #malaysia #ctdk #neelofa #sitinordiana #khaibahar #fattzura #aydajebat #n

Dengar cerita masa sidang akhbar dan memperkenalkan bakal protege ramai pula kata pilihan #mentorNana
tak tepat, tapi bila dengar full, zaaim bawa lagu #gugurnyabungacinta ramai orang puji @zaaim_mentor7 . Suara dia Power . oklah memang tak boleh nak kata apa sebab suara dia power lah dia terpilih jadi protege #mentorNana .
.
Good Luck @zaaim_mentor7 untuk minggu ini,elakkan kesilapan.
.
.
MANEHH... .
.
.
mentor : @sitinordiana
Protege : @zaaim_mentor7
Fans Club : @zaaimmentor7_fclub
.
.
#mentor7
#teamsitinordiana 
#teamcomel
#zaaimMentor7
#teammentornana
0

Dengar cerita masa sidang akhbar dan memperkenalkan bakal protege ramai pula kata pilihan #mentornana tak tepat, tapi bila dengar full, zaaim bawa lagu #gugurnyabungacinta ramai orang puji @zaaim_mentor7 . Suara dia Power . oklah memang tak boleh nak

Pukulan orang utara alor setar kedah..gugurnya bunga cinta padu habaq hang 
Bukan sekadar BBNU! . Ok ke tak? .
 Gugurnya Bunga Cinta by Zaaim .
.
.
© TV3 Malaysia .
.
.
.
#gugurnyabungacinta #zaaim #zaaimmentor7 #teamzaaim #zaaimfans #sitinordiana #sitinordianafans #teamnana #mentor2018 #
0

Pukulan orang utara alor setar kedah..gugurnya bunga cinta padu habaq hang Bukan sekadar BBNU! . Ok ke tak? . Gugurnya Bunga Cinta by Zaaim . . . © TV3 Malaysia . . . . #gugurnyabungacinta #zaaim #zaaimmentor7 #teamzaaim #zaaimfans #sitinordiana #s

Bukan sekadar BBNU! . Ok ke tak? .
.
.
.
.
.
.
.
 Gugurnya Bunga Cinta by Zaaim .
.
.
© TV3 Malaysia .
.
.
.
#gugurnyabungacinta #zaaim #zaaimmentor7 #teamzaaim #zaaimfans #sitinordiana #sitinordianafans #teamnana #mentor2018 #mentor7 #tunjukajarkusifu #tiktok #tiktokmalaysia  #musicallymalaysia #bbibbi #blackpink #apink #bts #idol #army #siren #sunmi #jimin #jungkook #wannaone #shootout #tempo #izone
6

Bukan sekadar BBNU! . Ok ke tak? . . . . . . . . Gugurnya Bunga Cinta by Zaaim . . . © TV3 Malaysia . . . . #gugurnyabungacinta #zaaim #zaaimmentor7 #teamzaaim #zaaimfans #sitinordiana #sitinordianafans #teamnana #mentor2018 #mentor7 #tunjukajarkusi

“Manusia akan mulai menghargai apabila sesuatu itu sudah tiada,tapi malang sekali sudah terlambat kerana selalunya yang pergi takkan datang kembali”
#gugurnyabungacinta
#jentikanhati 
#nasihatuntuksemua
#hatikecai 
#muka_tak_hensem 
#budakjahat
0

“Manusia akan mulai menghargai apabila sesuatu itu sudah tiada,tapi malang sekali sudah terlambat kerana selalunya yang pergi takkan datang kembali” #gugurnyabungacinta #jentikanhati #nasihatuntuksemua #hatikecai #muka_tak_hensem #budakjahat

Gugurnya Bunga Cinta
Laksamana .
30.10.2018
Live ig Khai Bahar semalam.. Jom layan..
Maaf video tk memuaskn bnyk edit.. #gugurnyabungacinta 
#khaibaharsupporters 
#khaibahar
1

Gugurnya Bunga Cinta Laksamana . 30.10.2018 Live ig Khai Bahar semalam.. Jom layan.. Maaf video tk memuaskn bnyk edit.. #gugurnyabungacinta #khaibaharsupporters #khaibahar

#Repost @petai_kbe(@repost_via_instant) #gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai
0

#repost @petai_kbe (@repost_via_instant ) #gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai

Izinkan aku sayang #Repost @petai_kbe(@repost_via_instant) #gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai
0

Izinkan aku sayang #repost @petai_kbe (@repost_via_instant ) #gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai

#gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai #Repost @petai_kbe
0

#gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai #repost @petai_kbe

#gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai
0

#gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai

ANDAINYA KAU PERGI
GUGURLAH BUNGA CINTA..
#malaysiancover 
#gugurnyabungacinta 
#lagumalaysia 
#pentasgegardeeja 
#coverlagu
8

ANDAINYA KAU PERGI GUGURLAH BUNGA CINTA.. #malaysiancover #gugurnyabungacinta #lagumalaysia #pentasgegardeeja #coverlagu

Akan ku bawa rindu ini sampai bila-bila. Walau berkali kau memberi cintaku takkan hilang.. chewah.. .

Tinggi sey lagu ni.. hahaha.. .

Amacam, boleh masuk #icanseeyourvoicemalaysia sebab movement mulut dan suara cam lain kan hahaha.. .

Dengar guna headphone hokey.

#masterlatifcom #gugurnyabungacinta #smule #smulemalaysian #smulemalaysia #youtubemalaysia #youtubermalaysia #videocreator #contentcreator #malaysianyoutuber #malaysianvlogger #malaysianblogger #blogger #vlogger #smuler #malaysiacover #covermalaysia #lagumelayu
3

Akan ku bawa rindu ini sampai bila-bila. Walau berkali kau memberi cintaku takkan hilang.. chewah.. . Tinggi sey lagu ni.. hahaha.. . Amacam, boleh masuk #icanseeyourvoicemalaysia sebab movement mulut dan suara cam lain kan hahaha.. . Dengar guna

Terima kasih abg Nizam Laksmana,  bg tips utk adik shasha,  Bintang Kecil 2018.. Yg ada di kL,  buleh pakat2 gi deh.. Di MyTown,  Shopping Centre, Cheras,  Kuala Lumpur.. Khamis,  8.30 malam... Pertandingan Bintang Kecil 2018 Peringkat Semenanjung.. #gugurnyabungacinta
#Laksmana
#90an
#rocklegend
#rtm
#kelantanfm
1

Terima kasih abg Nizam Laksmana, bg tips utk adik shasha, Bintang Kecil 2018.. Yg ada di kL, buleh pakat2 gi deh.. Di MyTown, Shopping Centre, Cheras, Kuala Lumpur.. Khamis, 8.30 malam... Pertandingan Bintang Kecil 2018 Peringkat Semenanjung..

 cepat2 sebarkan dan maklumkan pada kawan2...  Pertandingan Nyanyian Karaoke 
*Suara Anak Merdeka 2018* *Saringan*
~17 Ogos 2018 (Jumaat)~
~18 Ogos 2018 (Sabtu)~
~24 Ogos 2018 (Jumaat)~
~25 Ogos 2018 (Sabtu)~
31 Ogos 2018 (Jumaat) *masih dibuka!!!*
1 Sep 2018 (Sabtu) *masih dibuka!!!* *Semi Final*
8 Sep 2018 (Sabtu) *Final*
15 Sep 2018 (Sabtu) *Masa :* 8.30mlm *Terma & Syarat*
- warganegara
-Yuran = RM50/penyertaan
-peserta amatur (penyanyi dah recording album tidak dibenarkan)
-CD/VCD/minus one disediakan oleh peserta
-pakaian kemas dan bersesuaian serta tidak menjolok mata
-Tema: BEBAS (saringan)
-sistem carta pemarkahan 6 pusingan saringan
-20 Semi finalist mencari 12 finalist
-12 Finalist layak ke pusingan akhir mencari juara
-Segala keputusan juri dan penganjur adalah muktamad
-Penganjur berhak meminda syarat dan terma serta hari pertandingan.

Yuran = *RM50/penyertaan*

Sekretariat Pertandingan:
011-1147 2755 urusetia
014-729 3387 DJ Ray

Anjuran:
Kelab Belia Generasi Aktif

Kelolaan:
Gen X Pro Event
DJ Ray Apple Green Entertaiment

Penaja Lokasi:
RZ22 Cafe, Meru Klang

Penaja Utama:
Sate Warisan Wak Som

Rakan Penaja:
De SN Beauty
Ilham Haqeem Resources

#gugurnyabungacinta 
#laksamana
0

cepat2 sebarkan dan maklumkan pada kawan2... Pertandingan Nyanyian Karaoke *Suara Anak Merdeka 2018* *Saringan* ~17 Ogos 2018 (Jumaat)~ ~18 Ogos 2018 (Sabtu)~ ~24 Ogos 2018 (Jumaat)~ ~25 Ogos 2018 (Sabtu)~ 31 Ogos 2018 (Jumaat) *masih dibuka!!!* 1

Lagu evergreen sepanjang zaman
#bintangsinar #laksamana #gugurnyabungacinta #smule
0

Lagu evergreen sepanjang zaman #bintangsinar #laksamana #gugurnyabungacinta #smule

Lebih 30 tahun tak jumpa @nizamlaksamana3011.Dulu sama sama melepak di Pasar Seni Central Market. Semalam dipertemukan di Festival Seni Budaya Selangor di Stadium Malawati, Shah Alam.
#kawanlama 
#pasarseni 
#gugurnyabungacinta 
#laksamana
3

Lebih 30 tahun tak jumpa @nizamlaksamana3011.dulu sama sama melepak di Pasar Seni Central Market. Semalam dipertemukan di Festival Seni Budaya Selangor di Stadium Malawati, Shah Alam. #kawanlama #pasarseni #gugurnyabungacinta #laksamana

Malam ni inshaAllah di Perkarangan Stadium Melawati Shah Alam. Festival Seni Budaya Selangor. Jam 8malam. 
#gugurnyabungacinta 
#RajukKekasih
1

Malam ni inshaAllah di Perkarangan Stadium Melawati Shah Alam. Festival Seni Budaya Selangor. Jam 8malam. #gugurnyabungacinta #rajukkekasih

 .. Walau berkali Kau membenci, cintaKu takkan hilang  -Jangan biarkan ia gugurnya sendiri  ; All time favourite song  #gugurnyabungacinta | #laksamana | #instasmule | #smuleSG | #HSHS | #smulevideo | #smuleofficial | #mLove_ | #musicisLife | #hanyasekadarhiburansahaja
0

" .. Walau berkali Kau membenci, cintaKu takkan hilang " -Jangan biarkan ia gugurnya sendiri ; All time favourite song #gugurnyabungacinta | #laksamana | #instasmule | #smulesg | #hshs | #smulevideo | #smuleofficial | #mlove_ | #musicislife | #hany

Dari hari ke hari nak jumpo otai @nizamlaksamana3011 
Alhamdulillah semalam jumpo gak..  #rajukkekasih #gugurnyabungacinta #laksamana #Melakafm #nizamlaksamana #DakAsrul
0

Dari hari ke hari nak jumpo otai @nizamlaksamana3011 Alhamdulillah semalam jumpo gak.. #rajukkekasih #gugurnyabungacinta #laksamana #melakafm #nizamlaksamana #dakasrul


Izinkan aku sayang
Menyentuh perasaanmu
Biar gelora cinta semalam
Izinkan aku sayang
Merinduimu selalu
Biar bergetar nalurimu #gugurnyabungacinta wif abang @nizamlaksamana3011 #orkestraraya2018 #ORTM #orkestrartm
2

"Izinkan aku sayang Menyentuh perasaanmu Biar gelora cinta semalam Izinkan aku sayang Merinduimu selalu Biar bergetar nalurimu" #gugurnyabungacinta wif abang @nizamlaksamana3011 #orkestraraya2018 #ortm #orkestrartm

Izinkan aku sayang
Menyentuh perasaanmu
Biar gelora cinta semalam
Izinkan aku sayang
Merinduimu selalu
Biar bergetar nalurimu
Walau berkali kau membenci
Cintaku takkan hilang
Himpunkan semua kemaafan
Dengarkan oh! rintihan
Andainya kau pergi
Gugurlah bunga cinta
Terpadam mentari
Yang menyinar oh
Pulanglah oh! sayang
Kau ku nanti penuh pasti
Rintihan kecundang
Untukmu oh! sayang.. @nizamlaksamana3011

#spotify #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana
0

Izinkan aku sayang Menyentuh perasaanmu Biar gelora cinta semalam Izinkan aku sayang Merinduimu selalu Biar bergetar nalurimu Walau berkali kau membenci Cintaku takkan hilang Himpunkan semua kemaafan Dengarkan oh! rintihan Andainya kau pergi Gugurlah

Load More