#halaljakim Instagram photos and videos

Advertisement
Korang sebelum nak tido tu,kak yong nak pesan ni. JGN TERUS TIDO KLAU XCUCI MAKEUP! .
Itu sebab kulit jadi tak sihat tau sebab kita tak jaga dengan baik.  Ni baca ni 4 AKIBAT TIDAK CUCI MAKEUP SEBELUM TIDUR 
.
.
Jadi klau korang xnak mslah kulit seperti di atas, kena rajin cuci makeup sebelum tido kay,Jgn Malas! 
.
.
Selamat malam ualls dan Jgn lupa bangun sahur kay 
#charms #solekdanrawat #halaljakim #charmsbanting #raiseyourlife #charmslover
#teamcharmsanggun #parabenfree #mercuryfree #SLSfree #agentcharmsbanting #codcharms #charmsputrajaya #charmssepang #treaplus #superhealthbrand #setcharms #tonercharms #starglowscrub #foundation #essence #cleanser #makeupremover #tipcharms #charmsShila #perfumecharms #heroqueencharms #settrialcharms #aishaperfume #charmsdexandra
0

Korang sebelum nak tido tu,kak yong nak pesan ni. JGN TERUS TIDO KLAU XCUCI MAKEUP! . Itu sebab kulit jadi tak sihat tau sebab kita tak jaga dengan baik. Ni baca ni 4 AKIBAT TIDAK CUCI MAKEUP SEBELUM TIDUR . . Jadi klau korang xnak mslah kulit sepe

BERKETUL KETUL JERAWAT KELUAR. NI BUKAN SKIN SIHAT! NI BREAKOUT.
.
Jerawat hormon tu biasa, jerawat sebab breakout ni yg bahaya. Sakit,pedih semua ada. Mulalah tercari cari skincare. Salah pilih, BERTAMBAH BREAKOUT. Jerawat ni selagi dalam tu tak dicuci bersih,selagi tu lah dia akan naik di tempat yg sama.
.
Carilah skincare yg serasi dengan masalah & jenis kulit kita. Tapi, serasi sahaja tak cukup jika tiada perubahan.. Kami akan betul-betul pastikan anda dapat set yg sesuai,serasi & akan nampak perubahan pada masalah & jenis skin anda.
.
Semoga Charms serasi & kami akan bantu anda.
.
SIAPA NAK BEBAS JERAWAT SEBELUM RAYA? ‍ .
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjerawatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

BERKETUL KETUL JERAWAT KELUAR. NI BUKAN SKIN SIHAT! NI BREAKOUT. . Jerawat hormon tu biasa, jerawat sebab breakout ni yg bahaya. Sakit,pedih semua ada. Mulalah tercari cari skincare. Salah pilih, BERTAMBAH BREAKOUT. Jerawat ni selagi dalam tu tak dic

MANFAAT PINK LADY   Fountain makanan tambahan belia.
 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
 Kesihatan faraj dan libido.
 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
 Berkesan untuk penurunan berat badan.
 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
 Meningkatkan aliran darah.
 Mencegah risiko osteoporosis.
 Menentang gejala menopause 
Dalam sebotol korang akan mendapat SEMUA manfaat di atas ni 

Pm/whatsapp saya untuk dapatkan PINK LADY sekarang  ⤵ tekan link jerr Http://www.wasap.my/+60189132493/pinklady+original 🆓 postage 🆓 tips cepat kesan dan bimbingan  #PinkladyOriginal #TrustedSeller #dropshipwanted #SupplementHerba #All_in_one #lulus_KKM #halalJAKIM  #SayaConsumeSayaJual #CodBolehPosPnBoleh
#codareajohor #codpinkladyjb
0

MANFAAT PINK LADY Fountain makanan tambahan belia. Peningkatan Payudara dan ketegasan. Payudara yang lebih besar dan punggung bulat. Mengetatkan faraj dan peremajaan. Kesihatan faraj dan libido. Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. Lebih ku

JERAWAT KECUT DENGAN BAHAN SELAMAT!TANPA MERKURITANPA KRIM TIMBANG KILO

Kenapa nak ikut2 org bila nak pilih yg terbaik utk muka? Kulit kita unik.. Kita yg faham kulit kita mcm mana.. Charms.. TANPA PARABEN, TANPA MERKURI, TONER TANPA ALCOHOL.. Bukan shj diiktiraf Halal Jakim, tetapi dihantar diuji di Pusat Racun Negara dan SIRIM. Beauty consultant kami yg berilmu akan bantu anda.. Jgn risau.. Setiap produk ada fungsinya dan ada set yg bersesuaian utk jenis dan mslh kulit anda.. Tag kawan2 atau ahli keluarga yg ada masalah sprt di atas

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

JERAWAT KECUT DENGAN BAHAN SELAMAT!TANPA MERKURITANPA KRIM TIMBANG KILO Kenapa nak ikut2 org bila nak pilih yg terbaik utk muka? Kulit kita unik.. Kita yg faham kulit kita mcm mana.. Charms.. TANPA PARABEN, TANPA MERKURI, TONER TANPA ALCOHOL.. Bukan

JERAWAT KECUT DENGAN BAHAN SELAMAT!TANPA MERKURITANPA KRIM TIMBANG KILO

Kenapa nak ikut2 org bila nak pilih yg terbaik utk muka? Kulit kita unik.. Kita yg faham kulit kita mcm mana.. Charms.. TANPA PARABEN, TANPA MERKURI, TONER TANPA ALCOHOL.. Bukan shj diiktiraf Halal Jakim, tetapi dihantar diuji di Pusat Racun Negara dan SIRIM. Beauty consultant kami yg berilmu akan bantu anda.. Jgn risau.. Setiap produk ada fungsinya dan ada set yg bersesuaian utk jenis dan mslh kulit anda.. Tag kawan2 atau ahli keluarga yg ada masalah sprt di atas

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

JERAWAT KECUT DENGAN BAHAN SELAMAT!TANPA MERKURITANPA KRIM TIMBANG KILO Kenapa nak ikut2 org bila nak pilih yg terbaik utk muka? Kulit kita unik.. Kita yg faham kulit kita mcm mana.. Charms.. TANPA PARABEN, TANPA MERKURI, TONER TANPA ALCOHOL.. Bukan

Satu dipakai untuk siang hari sebelum pakai foundation, dan satu lgi dipakai waktu malam ketika nak tidor. Siang kita protect, malam kita rehatkan muka sambil mengurangkan pigmentasi kulit.

Special untuk bagi extra kelembapan kulit muka sambil merawat. Nak-nak yang jenis kulit cepat kering dan mengelupas. Sangat disarankan memakainya. InshaAllah konsisten pakai akan nampak hasilnya tau

#CharmsEssence
#HalalJakim
0

Satu dipakai untuk siang hari sebelum pakai foundation, dan satu lgi dipakai waktu malam ketika nak tidor. Siang kita protect, malam kita rehatkan muka sambil mengurangkan pigmentasi kulit. Special untuk bagi extra kelembapan kulit muka sambil meraw

Advertisement
FOUNDATION PALING SESUAI DIPAKAI HARI2!

Cover habis.. Tapi mcm tak pakai apa2.. Paling best, jerawat siap kecut, jeragat dah xberani naik lagi.. Ada 4 tona warna yg berbeza ikut kesesuaian kulit. Jgn percaya dgn warna foundation yg auto tune ya.. Tak wujud lagi dlm dunia.

SEKALI DAP PARUT DAH KATUP!

Siapa nak kami bagi sample warna lain dgn pembelian 1 code warna‍️‍️ Jom whatsapp jom!

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #charmsmeru #charmsklang #charmsdungun #dropshipwanted
0

FOUNDATION PALING SESUAI DIPAKAI HARI2! Cover habis.. Tapi mcm tak pakai apa2.. Paling best, jerawat siap kecut, jeragat dah xberani naik lagi.. Ada 4 tona warna yg berbeza ikut kesesuaian kulit. Jgn percaya dgn warna foundation yg auto tune ya.. Ta

Hai semua..  .
Assalamu'alaikum & slmt malam. Selamat berehat semua. Rehatkan diri secukupnya & Take care. Adah nak share sikit info ni. Ape dia.. 
.

SUNSCREEN DAN SUNBLOCK
.

Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH.. ️ Mommy shira share ni taw utk rahsia kulit sihat. Pstt..🤫 Adah pun nk tau gak, so dh tau ni adah share ngan korang. Ni rahsia beliau yg dikongsikan mcm mne nak maintainkan kulit supaya sentiasa nmpk fresh tanpa 'lebam2.
.
.

Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepada kanser kulit, tapi ianya menyumbang kpd radikal bebas yg buat kulit kita KUSAM dan naik BINTIK2 HITAM ALA JERAGAT..dan buatkan muka nmpk mcm makcik2.. Pelindung sgt penting utk make sure kita x nmpk berusia & berjeragat.
.
.

Ada 2 jenis pelindung iaitu Sunscreen & sunblock.. Sunscreen adalah chemical barrier yg menyerap masuk ke dlm kulit & menyerap sinar UV sblm sinar UV tu memamah lapisan kulit dlm kita.
.
.

Sedangkan sunblock pula adalah physical barrier utk menghalang sinar UV. Ianya diletakkan di atas kulit dan bertindak terus utk menghalang sinar UV masuk ke dlm kulit.
.
.

Pastikan anda memakai pelindung, supaya kulit kita x rosak dimamah sinar UV & didlm Charms Foundation mempunyai sejenis sunscreen iaitu TITANIUM DIOXIDE supaya kulit kita maintain Muda.
.
.

Jom pakai Cream Powder Foundation krn terdapat formula solek & rawat serta bantu memudarkan cela & jeragat serta melindungi kulit drpd sinar UV
.
.

Siapa dah pakai Cream Powder Foundation ? ‍️
.
.

#solekdanrawat #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #chomeldotcom0133941828 #thebarang #bazaarpaknil #sebarkankebaikan #charmshalaljakim #kkmapproved #syukurselalu #STARGLOWLASERSCRUB #sempurnaseadanya #1kanrasa #aN2019 #abpbh #TrialsetCharms #begeksklusif #cleanse&protect #jimatberganda #dropshipwanted #doaygbaik2 #djs
0

Hai semua.. . Assalamu'alaikum & slmt malam. Selamat berehat semua. Rehatkan diri secukupnya & Take care. Adah nak share sikit info ni. Ape dia.. . SUNSCREEN DAN SUNBLOCK . Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH.. ️ Mommy shira

Advertisement
Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik..
. 
Nak tak kak Azian kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2
. 
Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepada kanser kulit, tapi ianya menyumbang kpd radikal bebas yg buat kulit kita KUSAM dan naik BINTIK2 HITAM ALA JERAGAT..dan buatkan muka nampak mcm makcik2.. .
Pelindung sgt penting utk make sure kita tak nampak berusia dan berjeragat.. Ada 2 jenis pelindung iaitu Sunscreen dan sunblock..
.
Jom kami kongsikan dahulu apa beza SUNSCREEN dan SUNBLOCK..
.
Sunscreen adalah chemical barrier yg menyerap masuk ke dalam kulit dan menyerap sinar UV sblm sinar UV tu memamah lapisan kulit dlm kita.. .
Sedangkan sunblock pula adalah physical barrier utk menghalang sinar UV. Ianya diletakkan di atas kulit dan bertindak terus utk menghalang sinar UV masuk ke dlm kulit.
.
Pastikan anda memakai pelindung anda supaya kulit kita tak rosak dimamah sinar UV dan di dalam Charms Foundation mempunyai sejenis sunscreen iaitu TITANIUM DIOXIDE supaya kulit kita maintain Muda..
.
Dah pakai pelindung hari i?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. . Nak tak kak Azian kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2" . Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang

Love Potion by Hush Hush :

Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa .
.
 takpela, saya nak fikir dulu 
.
 takpela, saya nak survey dulu 
.
 nanti beritahu semula 
.
 saya tunggu gaji 
.
 saya nak tanya hubby 
.
Tak kisah berapa lama awak ambil masa nak fikir. Saya tak kisah berapa banyak awak nak fikir. Saya tak kisah, boleh je tunggu seribu tahun .
.
Tapi yang saya nak bagitau kat sini dulu kemain lagi tegang bergetah CIK B sebelum ada baby and the geng. Bulat mantap padu terletak je .

Now CIK B? Lembik, sebelah besar sebelah kecik. Satu set pakej cukup londehh & labuh sampai ke perut .

Haa jangan main-main, masa tu fikir la sendiri macam mana nak buat ya .

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK BERTINDAK ATAU BIARKAN BERLAKU !

Para suami yang rasa isteri ada masalah CIK B yang tu, Tolonglah jangan diam je untuk jaga hati isteri. Tup Tup dah nak cari ganti. Jadilah SUAMI KEBANGGAAN isteri .

FIKIR- FIKIR dan terus berfikir lah .

Sebelum *DADDY* carikan *MUMMY* baru, dan sebelum kita nangis tak berlagu. Jom mantopkan CIK B wow wow dengan LOVE POTION BY HUSH HUSH .

Klik sahaja link dibawah ini utk fast response .
.
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
.
#payudarasexy
#produkpayudara
#produkwanita
#rahsiapikatsuami
#krimpayudara
#payudaramontok
#produkviral2019
#luluskkm
#produkmalaysia
#halalproduk
#trustedseller
#sayajualsayapakai
#bodyshape
#rahsiaasetwanita
#hargamampubeli
#rahsiawanita
#produkpunggungmalaysia
#terlajaklaris
#halaljakim
#produkberkesan
#produkkecantikanmalaysia
#bodylentik
#kulitmulus
#bodyidaman
#tiadabahankimia
0

Love Potion by Hush Hush : Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa . . " takpela, saya nak fikir dulu " . " takpela, saya nak survey dulu " . " nanti beritahu semula " . " saya tunggu gaji " . " saya nak tanya hubby

Love Potion by Hush Hush :

Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa .
.
 takpela, saya nak fikir dulu 
.
 takpela, saya nak survey dulu 
.
 nanti beritahu semula 
.
 saya tunggu gaji 
.
 saya nak tanya hubby 
.
Tak kisah berapa lama awak ambil masa nak fikir. Saya tak kisah berapa banyak awak nak fikir. Saya tak kisah, boleh je tunggu seribu tahun .
.
Tapi yang saya nak bagitau kat sini dulu kemain lagi tegang bergetah CIK B sebelum ada baby and the geng. Bulat mantap padu terletak je .

Now CIK B? Lembik, sebelah besar sebelah kecik. Satu set pakej cukup londehh & labuh sampai ke perut .

Haa jangan main-main, masa tu fikir la sendiri macam mana nak buat ya .

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK BERTINDAK ATAU BIARKAN BERLAKU !

Para suami yang rasa isteri ada masalah CIK B yang tu, Tolonglah jangan diam je untuk jaga hati isteri. Tup Tup dah nak cari ganti. Jadilah SUAMI KEBANGGAAN isteri .

FIKIR- FIKIR dan terus berfikir lah .

Sebelum *DADDY* carikan *MUMMY* baru, dan sebelum kita nangis tak berlagu. Jom mantopkan CIK B wow wow dengan LOVE POTION BY HUSH HUSH .

Klik sahaja link dibawah ini utk fast response .
.
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
.
#payudarasexy
#produkpayudara
#produkwanita
#rahsiapikatsuami
#krimpayudara
#payudaramontok
#produkviral2019
#luluskkm
#produkmalaysia
#halalproduk
#trustedseller
#sayajualsayapakai
#bodyshape
#rahsiaasetwanita
#hargamampubeli
#rahsiawanita
#produkpunggungmalaysia
#terlajaklaris
#halaljakim
#produkberkesan
#produkkecantikanmalaysia
#bodylentik
#kulitmulus
#bodyidaman
#tiadabahankimia
0

Love Potion by Hush Hush : Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa . . " takpela, saya nak fikir dulu " . " takpela, saya nak survey dulu " . " nanti beritahu semula " . " saya tunggu gaji " . " saya nak tanya hubby

Love Potion by Hush Hush :

Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa .
.
 takpela, saya nak fikir dulu 
.
 takpela, saya nak survey dulu 
.
 nanti beritahu semula 
.
 saya tunggu gaji 
.
 saya nak tanya hubby 
.
Tak kisah berapa lama awak ambil masa nak fikir. Saya tak kisah berapa banyak awak nak fikir. Saya tak kisah, boleh je tunggu seribu tahun .
.
Tapi yang saya nak bagitau kat sini dulu kemain lagi tegang bergetah CIK B sebelum ada baby and the geng. Bulat mantap padu terletak je .

Now CIK B? Lembik, sebelah besar sebelah kecik. Satu set pakej cukup londehh & labuh sampai ke perut .

Haa jangan main-main, masa tu fikir la sendiri macam mana nak buat ya .

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK BERTINDAK ATAU BIARKAN BERLAKU !

Para suami yang rasa isteri ada masalah CIK B yang tu, Tolonglah jangan diam je untuk jaga hati isteri. Tup Tup dah nak cari ganti. Jadilah SUAMI KEBANGGAAN isteri .

FIKIR- FIKIR dan terus berfikir lah .

Sebelum *DADDY* carikan *MUMMY* baru, dan sebelum kita nangis tak berlagu. Jom mantopkan CIK B wow wow dengan LOVE POTION BY HUSH HUSH .

Klik sahaja link dibawah ini utk fast response .
.
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
.
#payudarasexy
#produkpayudara
#produkwanita
#rahsiapikatsuami
#krimpayudara
#payudaramontok
#produkviral2019
#luluskkm
#produkmalaysia
#halalproduk
#trustedseller
#sayajualsayapakai
#bodyshape
#rahsiaasetwanita
#hargamampubeli
#rahsiawanita
#produkpunggungmalaysia
#terlajaklaris
#halaljakim
#produkberkesan
#produkkecantikanmalaysia
#bodylentik
#kulitmulus
#bodyidaman
#tiadabahankimia
0

Love Potion by Hush Hush : Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa . . " takpela, saya nak fikir dulu " . " takpela, saya nak survey dulu " . " nanti beritahu semula " . " saya tunggu gaji " . " saya nak tanya hubby

Love Potion by Hush Hush :

Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa .
.
 takpela, saya nak fikir dulu 
.
 takpela, saya nak survey dulu 
.
 nanti beritahu semula 
.
 saya tunggu gaji 
.
 saya nak tanya hubby 
.
Tak kisah berapa lama awak ambil masa nak fikir. Saya tak kisah berapa banyak awak nak fikir. Saya tak kisah, boleh je tunggu seribu tahun .
.
Tapi yang saya nak bagitau kat sini dulu kemain lagi tegang bergetah CIK B sebelum ada baby and the geng. Bulat mantap padu terletak je .

Now CIK B? Lembik, sebelah besar sebelah kecik. Satu set pakej cukup londehh & labuh sampai ke perut .

Haa jangan main-main, masa tu fikir la sendiri macam mana nak buat ya .

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK BERTINDAK ATAU BIARKAN BERLAKU !

Para suami yang rasa isteri ada masalah CIK B yang tu, Tolonglah jangan diam je untuk jaga hati isteri. Tup Tup dah nak cari ganti. Jadilah SUAMI KEBANGGAAN isteri .

FIKIR- FIKIR dan terus berfikir lah .

Sebelum *DADDY* carikan *MUMMY* baru, dan sebelum kita nangis tak berlagu. Jom mantopkan CIK B wow wow dengan LOVE POTION BY HUSH HUSH .

Klik sahaja link dibawah ini utk fast response .
.
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
.
#payudarasexy
#produkpayudara
#produkwanita
#rahsiapikatsuami
#krimpayudara
#payudaramontok
#produkviral2019
#luluskkm
#produkmalaysia
#halalproduk
#trustedseller
#sayajualsayapakai
#bodyshape
#rahsiaasetwanita
#hargamampubeli
#rahsiawanita
#produkpunggungmalaysia
#terlajaklaris
#halaljakim
#produkberkesan
#produkkecantikanmalaysia
#bodylentik
#kulitmulus
#bodyidaman
#tiadabahankimia
0

Love Potion by Hush Hush : Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa . . " takpela, saya nak fikir dulu " . " takpela, saya nak survey dulu " . " nanti beritahu semula " . " saya tunggu gaji " . " saya nak tanya hubby

Love Potion by Hush Hush :

Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa .
.
 takpela, saya nak fikir dulu 
.
 takpela, saya nak survey dulu 
.
 nanti beritahu semula 
.
 saya tunggu gaji 
.
 saya nak tanya hubby 
.
Tak kisah berapa lama awak ambil masa nak fikir. Saya tak kisah berapa banyak awak nak fikir. Saya tak kisah, boleh je tunggu seribu tahun .
.
Tapi yang saya nak bagitau kat sini dulu kemain lagi tegang bergetah CIK B sebelum ada baby and the geng. Bulat mantap padu terletak je .

Now CIK B? Lembik, sebelah besar sebelah kecik. Satu set pakej cukup londehh & labuh sampai ke perut .

Haa jangan main-main, masa tu fikir la sendiri macam mana nak buat ya .

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK BERTINDAK ATAU BIARKAN BERLAKU !

Para suami yang rasa isteri ada masalah CIK B yang tu, Tolonglah jangan diam je untuk jaga hati isteri. Tup Tup dah nak cari ganti. Jadilah SUAMI KEBANGGAAN isteri .

FIKIR- FIKIR dan terus berfikir lah .

Sebelum *DADDY* carikan *MUMMY* baru, dan sebelum kita nangis tak berlagu. Jom mantopkan CIK B wow wow dengan LOVE POTION BY HUSH HUSH .

Klik sahaja link dibawah ini utk fast response .
.
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
.
#payudarasexy
#produkpayudara
#produkwanita
#rahsiapikatsuami
#krimpayudara
#payudaramontok
#produkviral2019
#luluskkm
#produkmalaysia
#halalproduk
#trustedseller
#sayajualsayapakai
#bodyshape
#rahsiaasetwanita
#hargamampubeli
#rahsiawanita
#produkpunggungmalaysia
#terlajaklaris
#halaljakim
#produkberkesan
#produkkecantikanmalaysia
#bodylentik
#kulitmulus
#bodyidaman
#tiadabahankimia
0

Love Potion by Hush Hush : Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa . . " takpela, saya nak fikir dulu " . " takpela, saya nak survey dulu " . " nanti beritahu semula " . " saya tunggu gaji " . " saya nak tanya hubby

Love Potion by Hush Hush :

Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa .
.
 takpela, saya nak fikir dulu 
.
 takpela, saya nak survey dulu 
.
 nanti beritahu semula 
.
 saya tunggu gaji 
.
 saya nak tanya hubby 
.
Tak kisah berapa lama awak ambil masa nak fikir. Saya tak kisah berapa banyak awak nak fikir. Saya tak kisah, boleh je tunggu seribu tahun .
.
Tapi yang saya nak bagitau kat sini dulu kemain lagi tegang bergetah CIK B sebelum ada baby and the geng. Bulat mantap padu terletak je .

Now CIK B? Lembik, sebelah besar sebelah kecik. Satu set pakej cukup londehh & labuh sampai ke perut .

Haa jangan main-main, masa tu fikir la sendiri macam mana nak buat ya .

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK BERTINDAK ATAU BIARKAN BERLAKU !

Para suami yang rasa isteri ada masalah CIK B yang tu, Tolonglah jangan diam je untuk jaga hati isteri. Tup Tup dah nak cari ganti. Jadilah SUAMI KEBANGGAAN isteri .

FIKIR- FIKIR dan terus berfikir lah .

Sebelum *DADDY* carikan *MUMMY* baru, dan sebelum kita nangis tak berlagu. Jom mantopkan CIK B wow wow dengan LOVE POTION BY HUSH HUSH .

Klik sahaja link dibawah ini utk fast response .
.
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
.
#payudarasexy
#produkpayudara
#produkwanita
#rahsiapikatsuami
#krimpayudara
#payudaramontok
#produkviral2019
#luluskkm
#produkmalaysia
#halalproduk
#trustedseller
#sayajualsayapakai
#bodyshape
#rahsiaasetwanita
#hargamampubeli
#rahsiawanita
#produkpunggungmalaysia
#terlajaklaris
#halaljakim
#produkberkesan
#produkkecantikanmalaysia
#bodylentik
#kulitmulus
#bodyidaman
#tiadabahankimia
0

Love Potion by Hush Hush : Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa . . " takpela, saya nak fikir dulu " . " takpela, saya nak survey dulu " . " nanti beritahu semula " . " saya tunggu gaji " . " saya nak tanya hubby

Set penjagaan kulit paling simple dgn rutin MEMBERSIH dan MELINDUNG!.
Bagi first time nak cuba yg cleanser tu,korang bole amik yg set trial ni dulu.

Produk Halal Jakim yg ditunggu2 dgn cleanser 2in1 membuang make up dan membersihkan sehingga mencerah dgn adanya khasiat minyak kelapa dan AHA drpd Lactic Acid betul2 membersih tanpa tinggalkan kekusaman.. Lindung dan solek dgn Charms Foundation yg diuji di Makmal Racun Negara dan SIRIM utk ujian alergik diperkaya dgn minyak kelapa dara, minyak jojoba dan collagen yg melembab dan mengimbangi minyak di wajah tanpa menyumbatkan pori.. Tag kawan2 yg nak cuba set paling ringkas ini

#solekdanrawat #jerungcharmsfarika #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #scrubparabenfree #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

Set penjagaan kulit paling simple dgn rutin MEMBERSIH dan MELINDUNG!. Bagi first time nak cuba yg cleanser tu,korang bole amik yg set trial ni dulu. Produk Halal Jakim yg ditunggu2 dgn cleanser 2in1 membuang make up dan membersihkan sehingga mencera

Love Potion by Hush Hush :

Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa .
.
 takpela, saya nak fikir dulu 
.
 takpela, saya nak survey dulu 
.
 nanti beritahu semula 
.
 saya tunggu gaji 
.
 saya nak tanya hubby 
.
Tak kisah berapa lama awak ambil masa nak fikir. Saya tak kisah berapa banyak awak nak fikir. Saya tak kisah, boleh je tunggu seribu tahun .
.
Tapi yang saya nak bagitau kat sini dulu kemain lagi tegang bergetah CIK B sebelum ada baby and the geng. Bulat mantap padu terletak je .

Now CIK B? Lembik, sebelah besar sebelah kecik. Satu set pakej cukup londehh & labuh sampai ke perut .

Haa jangan main-main, masa tu fikir la sendiri macam mana nak buat ya .

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK BERTINDAK ATAU BIARKAN BERLAKU !

Para suami yang rasa isteri ada masalah CIK B yang tu, Tolonglah jangan diam je untuk jaga hati isteri. Tup Tup dah nak cari ganti. Jadilah SUAMI KEBANGGAAN isteri .

FIKIR- FIKIR dan terus berfikir lah .

Sebelum *DADDY* carikan *MUMMY* baru, dan sebelum kita nangis tak berlagu. Jom mantopkan CIK B wow wow dengan LOVE POTION BY HUSH HUSH .

Klik sahaja link dibawah ini utk fast response .
.
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
.
#payudarasexy
#produkpayudara
#produkwanita
#rahsiapikatsuami
#krimpayudara
#payudaramontok
#produkviral2019
#luluskkm
#produkmalaysia
#halalproduk
#trustedseller
#sayajualsayapakai
#bodyshape
#rahsiaasetwanita
#hargamampubeli
#rahsiawanita
#produkpunggungmalaysia
#terlajaklaris
#halaljakim
#produkberkesan
#produkkecantikanmalaysia
#bodylentik
#kulitmulus
#bodyidaman
#tiadabahankimia
0

Love Potion by Hush Hush : Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa . . " takpela, saya nak fikir dulu " . " takpela, saya nak survey dulu " . " nanti beritahu semula " . " saya tunggu gaji " . " saya nak tanya hubby

Love Potion by Hush Hush :

Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa .
.
 takpela, saya nak fikir dulu 
.
 takpela, saya nak survey dulu 
.
 nanti beritahu semula 
.
 saya tunggu gaji 
.
 saya nak tanya hubby 
.
Tak kisah berapa lama awak ambil masa nak fikir. Saya tak kisah berapa banyak awak nak fikir. Saya tak kisah, boleh je tunggu seribu tahun .
.
Tapi yang saya nak bagitau kat sini dulu kemain lagi tegang bergetah CIK B sebelum ada baby and the geng. Bulat mantap padu terletak je .

Now CIK B? Lembik, sebelah besar sebelah kecik. Satu set pakej cukup londehh & labuh sampai ke perut .

Haa jangan main-main, masa tu fikir la sendiri macam mana nak buat ya .

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK BERTINDAK ATAU BIARKAN BERLAKU !

Para suami yang rasa isteri ada masalah CIK B yang tu, Tolonglah jangan diam je untuk jaga hati isteri. Tup Tup dah nak cari ganti. Jadilah SUAMI KEBANGGAAN isteri .

FIKIR- FIKIR dan terus berfikir lah .

Sebelum *DADDY* carikan *MUMMY* baru, dan sebelum kita nangis tak berlagu. Jom mantopkan CIK B wow wow dengan LOVE POTION BY HUSH HUSH .

Klik sahaja link dibawah ini utk fast response .
.
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
.
#payudarasexy
#produkpayudara
#produkwanita
#rahsiapikatsuami
#krimpayudara
#payudaramontok
#produkviral2019
#luluskkm
#produkmalaysia
#halalproduk
#trustedseller
#sayajualsayapakai
#bodyshape
#rahsiaasetwanita
#hargamampubeli
#rahsiawanita
#produkpunggungmalaysia
#terlajaklaris
#halaljakim
#produkberkesan
#produkkecantikanmalaysia
#bodylentik
#kulitmulus
#bodyidaman
#tiadabahankimia
0

Love Potion by Hush Hush : Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa . . " takpela, saya nak fikir dulu " . " takpela, saya nak survey dulu " . " nanti beritahu semula " . " saya tunggu gaji " . " saya nak tanya hubby

Love Potion by Hush Hush :

Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa .
.
 takpela, saya nak fikir dulu 
.
 takpela, saya nak survey dulu 
.
 nanti beritahu semula 
.
 saya tunggu gaji 
.
 saya nak tanya hubby 
.
Tak kisah berapa lama awak ambil masa nak fikir. Saya tak kisah berapa banyak awak nak fikir. Saya tak kisah, boleh je tunggu seribu tahun .
.
Tapi yang saya nak bagitau kat sini dulu kemain lagi tegang bergetah CIK B sebelum ada baby and the geng. Bulat mantap padu terletak je .

Now CIK B? Lembik, sebelah besar sebelah kecik. Satu set pakej cukup londehh & labuh sampai ke perut .

Haa jangan main-main, masa tu fikir la sendiri macam mana nak buat ya .

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK BERTINDAK ATAU BIARKAN BERLAKU !

Para suami yang rasa isteri ada masalah CIK B yang tu, Tolonglah jangan diam je untuk jaga hati isteri. Tup Tup dah nak cari ganti. Jadilah SUAMI KEBANGGAAN isteri .

FIKIR- FIKIR dan terus berfikir lah .

Sebelum *DADDY* carikan *MUMMY* baru, dan sebelum kita nangis tak berlagu. Jom mantopkan CIK B wow wow dengan LOVE POTION BY HUSH HUSH .

Klik sahaja link dibawah ini utk fast response .
.
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
Whatsapp Hush ke 0162574305
.
#payudarasexy
#produkpayudara
#produkwanita
#rahsiapikatsuami
#krimpayudara
#payudaramontok
#produkviral2019
#luluskkm
#produkmalaysia
#halalproduk
#trustedseller
#sayajualsayapakai
#bodyshape
#rahsiaasetwanita
#hargamampubeli
#rahsiawanita
#produkpunggungmalaysia
#terlajaklaris
#halaljakim
#produkberkesan
#produkkecantikanmalaysia
#bodylentik
#kulitmulus
#bodyidaman
#tiadabahankimia
0

Love Potion by Hush Hush : Ada jugak customer yang tanya beriya-iya tapi akhirnya diam seribu bahasa . . " takpela, saya nak fikir dulu " . " takpela, saya nak survey dulu " . " nanti beritahu semula " . " saya tunggu gaji " . " saya nak tanya hubby

Bukan setakat badan je boleh kurus. 
Lemak kt pipi sekilo tu pn blh kena sebat dgn kopi kurus klubna laleh ni tau. 
Tak percaya?
Meh try dlu. 
Info lanjut.
Klik link di bawah
http://www.wasap.my/601110290349

#klubnalalehklang#kampungsungaiudangklang#codklang#testimoniklubnalaleh#ubatkuruspalingberkesan#kkm#halaljakim#kuruscepat#ubatkurus#rampingkurusmenawan#ubatkurusmurah#teamakma#kurussihat#medinadesire#klubnalalehtestimoni#testimoniberjaya#kgdelek#kuruscantik#cabarankurus#kurusdalam7hari#klang#produkbagus#cantiksehat#tipssehat#cubajangantakcuba#kopiwanita#jamumoden#jamuberkesan
1

Bukan setakat badan je boleh kurus. Lemak kt pipi sekilo tu pn blh kena sebat dgn kopi kurus klubna laleh ni tau. Tak percaya? Meh try dlu. Info lanjut. Klik link di bawah http://www.wasap.my/601110290349 #klubnalalehklang #kampungsungaiudangklang

Kulit mesti bersih dicuci jika taknak naik jerawat/whitehead/kusam di kemudian hari..
.
Tapi pastikan cucian itu tidak mengeringkan wajah kita..
.
Ramai sgt yg tak boleh tinggal Cleanser dan Make Up Remover Charms (Trial Set) ni.. Formula dia super power yg buang make up sekali gus tak benarkan kulit kita kusam akibat radikal bebas..
.
Nak tau sebab apa? Lactic Acid iaitu AHA yg ada dlm Cleanser & Make Up Remover ini menyelinap ke lapisan epidermis dan memperbaiki sel2 yg menyebab kekusaman..
.
Ditambah pula dgn Witch Hazel, collagen, vitamin E.. Cukup lembab kulit yg ditinggalkan lepas cucian..make up pula ditarik lembut oleh Tea Tree Oil.. Waduh.. Mana tak jadi BEST SELLER dlm Charms..
.
TAKKAN SAMA DENGAN MANA2 CLEANSER BERBUIH YG LAIN kerana Charms Tanpa SLS/SLES!
.
TAKKAN SAMA BEB BERSIH DIA..
.
Tag kawan2 yg dok mencari pencuci muka yg kecutkan jerawat mereka
.
#charms #solekdanrawat #halaljakim #charmsbanting #raiseyourlife #charmslover
#teamcharmsanggun #parabenfree #mercuryfree #SLSfree #agentcharmsbanting #codcharms #charmsputrajaya #charmssepang #treaplus #superhealthbrand #setcharms #tonercharms #starglowscrub #foundation #essence #cleanser #makeupremover #tipcharms #charmsShila #perfumecharms #heroqueencharms #settrialcharms #aishaperfume #charmsdexandra
0

Kulit mesti bersih dicuci jika taknak naik jerawat/whitehead/kusam di kemudian hari.. . Tapi pastikan cucian itu tidak mengeringkan wajah kita.. . Ramai sgt yg tak boleh tinggal Cleanser dan Make Up Remover Charms (Trial Set) ni.. Formula dia super p

Set penjagaan kulit paling simple dgn rutin MEMBERSIH dan MELINDUNG!
.
Bagi first time nak cuba yg cleanser tu,korang bole amik yg set trial ni dulu.
.
Produk Halal Jakim yg ditunggu2 dgn cleanser 2in1 membuang make up dan membersihkan sehingga mencerah dgn adanya khasiat minyak kelapa dan AHA drpd Lactic Acid betul2 membersih tanpa tinggalkan kekusaman..
.
Lindung dan solek dgn Charms Foundation yg diuji di Makmal Racun Negara dan SIRIM utk ujian alergik diperkaya dgn minyak kelapa dara, minyak jojoba dan collagen yg melembab dan mengimbangi minyak di wajah tanpa menyumbatkan pori..
.
Tag kawan2 yg nak cuba set paling ringkas ini
.
#solekdanrawat #jerungcharmsfarika #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #scrubparabenfree #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #charmsmelaka #superhealthbrand #topbrandaward
0

Set penjagaan kulit paling simple dgn rutin MEMBERSIH dan MELINDUNG! . Bagi first time nak cuba yg cleanser tu,korang bole amik yg set trial ni dulu. . Produk Halal Jakim yg ditunggu2 dgn cleanser 2in1 membuang make up dan membersihkan sehingga mence

Siapa kata nak kulit licin bersih kena pakai produk pengelupasan?
.
.
Nak tau tak rahsia kulit boleh cerah? BILA BERSIH, KULIT AKAN CERAH DGN SENDIRINYA..
.
Mcm mana nak bersih, kalau step pembersihan tak buat?
PEMBERSIHAN - - PERAWATAN - - PERLINDUNGAN.. 3 STEP ni sahaja nak dpt kulit bersih dgn BAHAN SELAMAT.. Bahan itulah yg paling penting..
.
Diuji atau tak? Dibuat dlm Malaysia sehingga diiktiraf HALAL JAKIM  atau tak? Ambil tahu.. Dan kulit akan blend dgn bahan2 yg baik sehingga sebati jadi mcm ni..
.
.
Siapa kata kita tak boleh CANTIK dgn SELAMAT?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmsfans #parabenfree #mercuryfree #charmsmelaka #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #SLSfree
0

Siapa kata nak kulit licin bersih kena pakai produk pengelupasan? . . Nak tau tak rahsia kulit boleh cerah? BILA BERSIH, KULIT AKAN CERAH DGN SENDIRINYA.. . Mcm mana nak bersih, kalau step pembersihan tak buat? PEMBERSIHAN - - PERAWATAN - - PERLINDUN

SWIPE LEFT UTK JAWAPAN .
.
Sekarang ada sales untuk Treaplus tau !Siapa nak percuma sebotol Treaplus ? Komen DM dibawah 
.
.
#treaplus #skinsupplement #sakura #berries #trebeaut #riceceramid #nocollagenadded #charmssolekdanrawat #charmsraiseyourlife #charmslover #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
1

SWIPE LEFT UTK JAWAPAN . . Sekarang ada sales untuk Treaplus tau !Siapa nak percuma sebotol Treaplus ? Komen DM dibawah . . #treaplus #skinsupplement #sakura #berries #trebeaut #riceceramid #nocollagenadded #charmssolekdanrawat #charmsraiseyourlife

Assalammualaikum sis yang Bahagia. Apa khabar? Charms berbesar hati adakan promo KEMERDEKAAN dgn tawaran harga yg menarik.

Whatsapp/Klik sini ya www.wasap.my/601112194074/merdeka_sale untuk maklumat lebih lanjut dan pembelian.

#teamjomcantik
#teamamoi
#starglowscrub
#solekdanrawat
#agencharms
#halaljakim
#kosmetikmurah
#paknil
#bazarpaknil
#jerawat
#solekdanrawat
3

Assalammualaikum sis yang Bahagia. Apa khabar? Charms berbesar hati adakan promo KEMERDEKAAN dgn tawaran harga yg menarik. Whatsapp/Klik sini ya www.wasap.my/601112194074/merdeka_sale untuk maklumat lebih lanjut dan pembelian. #teamjomcantik #teama

Hai, Selamat Petang Charms Lover
. 
SIAPA ADA MASALAH CEPAT PELUH DAN PAKAI FOUNDATION AKAN JADI BERTOMPOK2 WAJIB BACA NI..
. 
Petang ni kami nak share tentang New Look Cream Powder Foundation keluaran Charms ni. Charms Foundation ini diperkaya dgn VIT E yang diimport khas daripada Switzerland yang dapat membuatkan kulit lebih gebu tanpa minyak.
. 
Foundation ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, berminyak, berjerawat dan juga yg mempunyai mslh jeragat. Ianya juga mampu melindung kulit dari sinar uv dan mampu menutup cela. FULL COVERAGE U OLLS!
. 
Ada 4 code yang sesuai untuk kulit org asia..takde lagi foundation atas dunia yg ada 1 warna AUTOTUNE dgn warna darah..jgn diperdaya tau
. white fairy
white dolly
royal edition
pinkish pinkish
.
VIT E, COLLAGEN yg diimport khas drpd Korea dan Minyak Kelapa Dara dalam Cream Powder Foundation ni bagus untuk merawat, membersih dan melindung kulit kita
.
.
Yang paling penting, TANPA PARABEN yang boleh memberikan kesan kepada kesihatan untuk jangka masa panjang.. . 
Siapa yang dah pakai ? ‍
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

Hai, Selamat Petang Charms Lover . SIAPA ADA MASALAH CEPAT PELUH DAN PAKAI FOUNDATION AKAN JADI BERTOMPOK2 WAJIB BACA NI.. . Petang ni kami nak share tentang New Look Cream Powder Foundation keluaran Charms ni. Charms Foundation ini diperkaya dgn V

STOPPP !  Kak Nah sini ! 

Kak Nah nak share dgn uolls yg memang betul-betul nak jana income bersama Saloma Armada Empire (SAE). Inilah masa yg sesuai, nak tunggu apalagi. Ada yg bercita-cita nak ada duit poket sendiri, ada yg berhajat nk bantu suami, ada yg berimpian nk lihat anak-anak punya life yg lebih baik. . . . Cipta ruang KEJAYAAN bersama Kak Nah SEKARANG. 
http://tinyurl.com/MajrahaEmpire

http://tinyurl.com/MajrahaEmpire

Pastu... 

Wahhh percaya tak, margin yg awak akan dapat buat senyum bermakna. Reply Kak Nah ye untuk Join. . Yang pasti awak bahagia bersama produk-produk Kak Nah 

http://tinyurl.com/MajrahaEmpire

CONSULTANT & TRUSTED SELLER
Luver9 |Majraha | Lovva

#Luver9  #Majraha  #Lovva
#HalalJakim  #SIRIM #KKM  #GMP
#SalomaArmada  #MasterLeader
#RayyanEmpireTeam  #Leader
#TrustedSeller  #TruePlayer #0KosMarketing
0

STOPPP ! Kak Nah sini ! Kak Nah nak share dgn uolls yg memang betul-betul nak jana income bersama Saloma Armada Empire (SAE). Inilah masa yg sesuai, nak tunggu apalagi. Ada yg bercita-cita nak ada duit poket sendiri, ada yg berhajat nk bantu suami

First thing first, kita perlu memilih PENCUCI MUKA yang betul.. Yang bersesuaian dengan keadaan kulit muka kita OIL BASED atau WATER BASED? Apa maknanya itu? 
Oil based cleanser - Berfungsi utk membuang segala kekotoran yang berasakan minyak seperti make up dan SPF.

Water based cleanser - Berfungsi untuk membuang kekotoran berasaskan air seperti peluh dan lebihan kekotoran daripada oil based tadi
.
Cleanser & Make up Remover Charms adalah oil based Cleanser yang mempunyai khasiat Lactic Acid, Pati Witch Hazel, Tea Tree Oil yang sangat sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif. Sangat lembut tetapi powerful membuang kekotoran tanpa KEKUSAMAN
TANPA SLS/SLES

Siapa dah ber cleanser Charms ni‍️ #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #SLSfree #SLESfree #charmscleanserandmakeupremover
0

First thing first, kita perlu memilih PENCUCI MUKA yang betul.. Yang bersesuaian dengan keadaan kulit muka kita OIL BASED atau WATER BASED? Apa maknanya itu? Oil based cleanser - Berfungsi utk membuang segala kekotoran yang berasakan minyak seperti

Berdiri MEGAH Sang ADUKA.. SeGAGAH orang yang meminumnya.. 
Sesedap rasa adunannya.. Mengalahkan rasa ketum dan seangkatannya

Okay tak pantun hakakkk.. Jangan marah naa..Gurau2 petang nihh.. Tapi betoi taw.. Rasa Jus Aduka nie sedapp.. Macam minum 100plus lemon..  JUS ADUKA ️LEBIH SEDAP
️LEBIH MANTAP
️LEBIH ENERGY 
So.. Tunggu apa lagi.. Hadekkk.. Hadekk.. Hakakkk.. Hakakkk.. Meh la hadiahkan JUS ADUKA..untuk abang-abang dan Suami-suami sekalian...  Rojer2 #KakNatJamu...
www.wasap.my/60135316371 
#jusaduka 
#Kitasentiasaterbaik 
#kitasentiasadidepan 
#juskitasedap
#juskitamantap
#juskitapower
#juskitaterkenal 
#juskitapujaanramai 
#ProdukBumiputera 
#HalaldanBersih 
#SokongProdukIslam
#BeliProdukIslam
#BeliKeluaranBumiputera
#KitaBantuEkonomiOrangIslam
#halaljakim
#halaldiluluskanjakim
#ProdukCamarHaryanPopular tauuuu‍
0

Berdiri MEGAH Sang ADUKA.. SeGAGAH orang yang meminumnya.. Sesedap rasa adunannya.. Mengalahkan rasa ketum dan seangkatannya Okay tak pantun hakakkk.. Jangan marah naa..Gurau2 petang nihh.. Tapi betoi taw.. Rasa Jus Aduka nie sedapp.. Macam minum 1

FOUNDATION YG BOLEH DIPAKAI HARIAN ADALAH FOUNDATION TANPA SILIKON!

Nak keluar rumah, WAJIB pakai protection atau akan naiklah segala jeragat, sunburn atau jerawat.

Tapi bila pakai foundation, senangnya naik jerawat.. Rupa2nya sebab ada silikon yg boleh tutup pori2 kita..Dan akhirnya naik jerawat berkilo2, jika dipakai harian.

Charms Foundation diperkaya dengan khasiat utk anti penuaan drpd VITAMIN E, Sodium Hyaluronate yg melembabkan wajah dan mengandungi Titanium Dioxide dan Methoxycinnamate sbg Pelindung UV.. Full coverage, tanpa bedak, dan kekal flawlesa sampai ke petang!

Dgn setiap pembelian Foundation ni akan dapat SPECIAL GIFT terhad 10 org yg pertama!

www.wasap.my/60198018081/cf

#charmsmalaysia #charmssabah #charmsraiseyourlife #charmskotakinabalu #teamannuzmailcharms #agenwanted #solekdanrawat #halaljakim #topbrandaward #masterleadercharms #promoagen200 #starglowlaserscrub #raiseyourlife #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #scrubparabenfree #bestessence #HAessence #nanoHAessence #supplementputihjepun #superhealthbrand #topbrandaward
0

FOUNDATION YG BOLEH DIPAKAI HARIAN ADALAH FOUNDATION TANPA SILIKON! Nak keluar rumah, WAJIB pakai protection atau akan naiklah segala jeragat, sunburn atau jerawat. Tapi bila pakai foundation, senangnya naik jerawat.. Rupa2nya sebab ada silikon yg

FOUNDATION YG BOLEH DIPAKAI HARIAN ADALAH FOUNDATION TANPA SILIKON!

Nak keluar rumah, WAJIB pakai protection atau akan naiklah segala jeragat, sunburn atau jerawat.

Tapi bila pakai foundation, senangnya naik jerawat.. Rupa2nya sebab ada silikon yg boleh tutup pori2 kita.. dan akhirnya naik jerawat berkilo2, jika dipakai harian.

Charms Foundation diperkaya dengan khasiat utk anti penuaan drpd VITAMIN E, Sodium Hyaluronate yg melembabkan wajah dan mengandungi Titanium Dioxide dan Methoxycinnamate sbg Pelindung UV.. Full coverage, tanpa bedak, dan kekal flawless sampai ke petang!

Dgn setiap pembelian Foundation ni akan dapat SPECIAL GIFT terhad 10 org yg pertama!

Tag kawan dan keluarga yg nak special gift ni

www.wasap.my/601128203073/nlfd

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #charmsspa #charmsfoundationstarglowmalaysiabyannabella #teamaurahanaempire #charmsposseluruhmalaysia #charmscodmurah
0

FOUNDATION YG BOLEH DIPAKAI HARIAN ADALAH FOUNDATION TANPA SILIKON! Nak keluar rumah, WAJIB pakai protection atau akan naiklah segala jeragat, sunburn atau jerawat. Tapi bila pakai foundation, senangnya naik jerawat.. Rupa2nya sebab ada silikon yg

Hai Charms Lover !

seperti dijanjikan mommy nak share perbezaan SUNSCREEN DAN SUNBLOCK .Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. Nak tak mommy kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2

Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepada kanser kulit, tapi ianya menyumbang kpd radikal bebas yg buat kulit kita KUSAM dan naik BINTIK2 HITAM ALA JERAGAT..dan buatkan muka nampak mcm makcik2.. Pelindung sgt penting utk make sure kita tak nampak berusia dan berjeragat.. Ada 2 jenis pelindung iaitu Sunscreen dan sunblock.. Jom mommy kongsikan dahulu apa beza SUNSCREEN dan SUNBLOCK.. Sunscreen adalah chemical barrier yg menyerap masuk ke dalam kulit dan menyerap sinar UV sblm sinar UV tu memamah lapisan kulit dlm kita.. Sedangkan sunblock pula adalah physical barrier utk menghalang sinar UV. Ianya diletakkan di atas kulit dan bertindak terus utk menghalang sinar UV masuk ke dlm kulit.

Pastikan anda memakai pelindung anda supaya kulit kita tak rosak dimamah sinar UV dan di dalam Charms Foundation mempunyai sejenis sunscreen iaitu TITANIUM DIOXIDE supaya kulit kita maintain Muda.. Jom pakai Cream Powder Foundation kerana terdapat formula solek dan rawat serta bantu memudarkan cela dan jeragat serta melindungi kulit daripada sinar UV 
Siapa dah pakai Cream Powder Foundation ? ‍️ #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

Hai Charms Lover ! seperti dijanjikan mommy nak share perbezaan SUNSCREEN DAN SUNBLOCK .Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. Nak tak mommy kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya

FOUNDATION YG BOLEH DIPAKAI HARIAN ADALAH FOUNDATION TANPA SILIKON!

Nak keluar rumah, WAJIB pakai protection atau akan naiklah segala jeragat, sunburn atau jerawat.

Tapi bila pakai foundation, senangnya naik jerawat.. Rupa2nya sebab ada silikon yg boleh tutup pori2 kita..Dan akhirnya naik jerawat berkilo2, jika dipakai harian.

Charms Foundation diperkaya dengan khasiat utk anti penuaan drpd VITAMIN E, Sodium Hyaluronate yg melembabkan wajah dan mengandungi Titanium Dioxide dan Methoxycinnamate sbg Pelindung UV.. Full coverage, tanpa bedak, dan kekal flawlesa sampai ke petang!

Dgn setiap pembelian Foundation ni akan dapat SPECIAL GIFT terhad 10 org yg pertama!

Tag kawan dan keluarga yg nak special gift ni

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

FOUNDATION YG BOLEH DIPAKAI HARIAN ADALAH FOUNDATION TANPA SILIKON! Nak keluar rumah, WAJIB pakai protection atau akan naiklah segala jeragat, sunburn atau jerawat. Tapi bila pakai foundation, senangnya naik jerawat.. Rupa2nya sebab ada silikon yg

Dapat reward dari bos semalam sebab dapat 1 sale

Jom beli coway dengan saya

#fulltimecoway
#trustedbrand
#halaljakim
0

Dapat reward dari bos semalam sebab dapat 1 sale Jom beli coway dengan saya #fulltimecoway #trustedbrand #halaljakim

Hye hangpaaaa.... Cakkkkk... ‍ Ni nak habaq.... #MERDEKASALE by CAMAR HARYAN dok Rancak kat wall Agent² Sah Empire Puan Sue CH naaaa.... Jangan lepaskan PELUANG beli #ProdukCamarHaryan dgn HARGA PROMOSI 
Banyak diskaun banyak FREE GIFT tauuu

Meh.... Dapatkan produk paling FEMES dalam pasaran MALAYSIA ‍ Untung² MENANG EMAS 916 pulaaa www.wasap.my/60184019270/jdk ------------------------------------------------------------------------ #Empirepuansuethebest 
#Kitasentiasaterbaik 
#kitasentiasadidepan 
#juskitasedap
#juskitamantap
#juskitapower
#juskitaterkenal 
#juskitapujaanramai 
#JusDaraKencang 
#JusAduka
#JusReda
#Juicelimedetox 
#SabunHerbaSHRSHV
#GRANOLAKENYANG 
#ScrubTemulawak 
#MaskerOat 
#halaljakim
#halaldiluluskanjakim
#ProdukCamarHaryanPopular tauuuu ‍
0

Hye hangpaaaa.... Cakkkkk... ‍ Ni nak habaq.... #merdekasale by CAMAR HARYAN dok Rancak kat wall Agent² Sah Empire Puan Sue CH naaaa.... Jangan lepaskan PELUANG beli #produkcamarharyan dgn HARGA PROMOSI Banyak diskaun banyak FREE GIFT tauuu Meh....

MAKIN LAMA MAKIN BERSERI LAH!
.
Tiap kali ke rumah rakan atau saudara, pasti ada yang memuji kecantikkan kulit anda. 
Semuanya kerana perubahan yang anda alami setelah mengamalkan #BeDrink. Bukan itu sahaja, anda juga dapt menjaga kesihatan anda dengan baik kerana khasiat ramuan yang ada dalam minuman kesihatan ini. .
Be The Glamorous Drink ini merupakan produk .
pertama yang mempunyai 4 fungsi:
- Slimming
- Detox
- Anti Penuaan
- Whitening
.
Dapatkan minuman kesihatan ini hari ini!
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
0

MAKIN LAMA MAKIN BERSERI LAH! . Tiap kali ke rumah rakan atau saudara, pasti ada yang memuji kecantikkan kulit anda. Semuanya kerana perubahan yang anda alami setelah mengamalkan #bedrink . Bukan itu sahaja, anda juga dapt menjaga kesihatan anda deng

Dah cuba ke belum?? Stok tak banyak yang tinggal!
.
Ini adalah produk pertama di Malaysia yang menggabungkan #detox dan #slimming dalam bentuk cecair (liquid).
.
Satu-satunya produk sepenuhnya menggunakan teknologi dari #Italy yang memfokuskan pada penurunan berat badan serta detox yang mana ia terus sedia untuk diminum! Ianya sangat efektif untuk membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisma selain membantu menyelesaikan masalah sembelit.
.
10 bahan aktif ini semestinya diimport, diformulasi dari #italy dan di cipta khas untuk digabungkan bersama Be Drink supaya mempunyai kesan lebih cepat! Be Lemtox juga sudah memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia!
.
DM kami sekarang atau whatsapp kami (link pada bio di atas) dan kami akan kongsikan selanjutnya kelebihan produk baru ini.
.
.
#HALALJAKIM
#produkpertama4dalam1
 #BeTheGlamorousDrink
 #BeLemTox
 #10dayscleanse
 #produk2dalam1
#slimmingdetox #pakardetox
#coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia  #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming # #10yearchallenge
1

Dah cuba ke belum?? Stok tak banyak yang tinggal! . Ini adalah produk pertama di Malaysia yang menggabungkan #detox dan #slimming dalam bentuk cecair (liquid). . Satu-satunya produk sepenuhnya menggunakan teknologi dari #italy yang memfokuskan pada p

Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik..
. 
Nak tak hana kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2
. 
Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepada kanser kulit, tapi ianya menyumbang kpd radikal bebas yg buat kulit kita KUSAM dan naik BINTIK2 HITAM ALA JERAGAT..dan buatkan muka nampak mcm makcik2.. .
Pelindung sgt penting utk make sure kita tak nampak berusia dan berjeragat.. Ada 2 jenis pelindung iaitu Sunscreen dan sunblock..
.
Jom hana kongsikan dahulu apa beza SUNSCREEN dan SUNBLOCK..
.
Sunscreen adalah chemical barrier yg menyerap masuk ke dalam kulit dan menyerap sinar UV sblm sinar UV tu memamah lapisan kulit dlm kita.. .
Sedangkan sunblock pula adalah physical barrier utk menghalang sinar UV. Ianya diletakkan di atas kulit dan bertindak terus utk menghalang sinar UV masuk ke dlm kulit.
.
Pastikan anda memakai pelindung anda supaya kulit kita tak rosak dimamah sinar UV dan di dalam Charms Foundation mempunyai sejenis sunscreen iaitu TITANIUM DIOXIDE supaya kulit kita maintain Muda..
.
Dah pakai pelindung hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. . Nak tak hana kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2" . Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepad

Hai Charms Lover! 
Nak tahu punca jerawat tumbuh? Salah satunya adalah berus dan span kita yang kotor dan tak bersih.
.
So fai nak share 2 Cara untuk cuci berus dan span makeup uolls agar dapat mengelakkan jerawat tumbuh..senang je uolls .. Cara pertama 
1. Sabun Buku .

Sabun buku ini boleh menyingkirkan kesemua lebihan makeup yang terkumpul dalam berus dan juga span uolls

Hanya perlu gosokkan peralatan makeup pada sabun itu hingga tiada lagi lebihan makeup yang tinggal

2. Cara kedua
.

Span dapur & gel mandian .

Cara ini amat sesuai untuk menyingkirkan kotoran dan juga bakteria yang berpotensi untuk membiak dalam berus tu
.

Mula-mula, tuangkan sedikit gel mandian pada span dapur, dan gosok berus makeup dengan lembut supaya tidak merosakkan bulu pada berus itu. .

Lepas tu, untuk keringkan berus dan span, kalau boleh jangan perah air dalam berus itu dengan kasar, sebaliknya gunakan apa-apa yang mempunyai permukaan yang rata contohnya fail atau buku dan ikat peralatan menggunakan getah. .
Dapat sesuatu 
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #charmsampang
0

Hai Charms Lover! Nak tahu punca jerawat tumbuh? Salah satunya adalah berus dan span kita yang kotor dan tak bersih. . So fai nak share 2 Cara untuk cuci berus dan span makeup uolls agar dapat mengelakkan jerawat tumbuh..senang je uolls .. Cara pert

Hai Charms Lover! 
Nak tahu punca jerawat tumbuh? Salah satunya adalah berus dan span kita yang kotor dan tak bersih.
.
So fai nak share 2 Cara untuk cuci berus dan span makeup uolls agar dapat mengelakkan jerawat tumbuh..senang je uolls .. Cara pertama 
1. Sabun Buku .

Sabun buku ini boleh menyingkirkan kesemua lebihan makeup yang terkumpul dalam berus dan juga span uolls

Hanya perlu gosokkan peralatan makeup pada sabun itu hingga tiada lagi lebihan makeup yang tinggal

2. Cara kedua
.

Span dapur & gel mandian .

Cara ini amat sesuai untuk menyingkirkan kotoran dan juga bakteria yang berpotensi untuk membiak dalam berus tu
.

Mula-mula, tuangkan sedikit gel mandian pada span dapur, dan gosok berus makeup dengan lembut supaya tidak merosakkan bulu pada berus itu. .

Lepas tu, untuk keringkan berus dan span, kalau boleh jangan perah air dalam berus itu dengan kasar, sebaliknya gunakan apa-apa yang mempunyai permukaan yang rata contohnya fail atau buku dan ikat peralatan menggunakan getah. .
Dapat sesuatu 
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #charmsampang
0

Hai Charms Lover! Nak tahu punca jerawat tumbuh? Salah satunya adalah berus dan span kita yang kotor dan tak bersih. . So fai nak share 2 Cara untuk cuci berus dan span makeup uolls agar dapat mengelakkan jerawat tumbuh..senang je uolls .. Cara pert

Hai Charms Lover! 
Nak tahu punca jerawat tumbuh? Salah satunya adalah berus dan span kita yang kotor dan tak bersih.
.
So fai nak share 2 Cara untuk cuci berus dan span makeup uolls agar dapat mengelakkan jerawat tumbuh..senang je uolls .. Cara pertama 
1. Sabun Buku .

Sabun buku ini boleh menyingkirkan kesemua lebihan makeup yang terkumpul dalam berus dan juga span uolls

Hanya perlu gosokkan peralatan makeup pada sabun itu hingga tiada lagi lebihan makeup yang tinggal

2. Cara kedua
.

Span dapur & gel mandian .

Cara ini amat sesuai untuk menyingkirkan kotoran dan juga bakteria yang berpotensi untuk membiak dalam berus tu
.

Mula-mula, tuangkan sedikit gel mandian pada span dapur, dan gosok berus makeup dengan lembut supaya tidak merosakkan bulu pada berus itu. .

Lepas tu, untuk keringkan berus dan span, kalau boleh jangan perah air dalam berus itu dengan kasar, sebaliknya gunakan apa-apa yang mempunyai permukaan yang rata contohnya fail atau buku dan ikat peralatan menggunakan getah. .
Dapat sesuatu 
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #charmsampang
0

Hai Charms Lover! Nak tahu punca jerawat tumbuh? Salah satunya adalah berus dan span kita yang kotor dan tak bersih. . So fai nak share 2 Cara untuk cuci berus dan span makeup uolls agar dapat mengelakkan jerawat tumbuh..senang je uolls .. Cara pert

Alhamdulilah harini cod barang lagi ....sape lagi nakk  selit order meh pm 
http://www.wasap.my/601110290349

#klubnalalehklang#kampungsungaiudangklang#codklang#testimoniklubnalaleh#ubatkuruspalingberkesan#kkm#halaljakim#kuruscepat#ubatkurus#rampingkurusmenawan#ubatkurusmurah#teamakma#kurussihat#medinadesire#klubnalalehtestimoni#testimoniberjaya#kgdelek#kuruscantik#cabarankurus#kurusdalam7hari#klang#produkbagus#cantiksehat#tipssehat#cubajangantakcuba#kopiwanita#jamumoden#jamuberkesan
1

Alhamdulilah harini cod barang lagi ....sape lagi nakk selit order meh pm http://www.wasap.my/601110290349 #klubnalalehklang #kampungsungaiudangklang #codklang #testimoniklubnalaleh #ubatkuruspalingberkesan #kkm #halaljakim #kuruscepat #ubatkurus #rampingk

SATU2NYA FOUNDATION MERAWAT YG SESUAI DIPAKAI HARIAN SEJAK 2012! TAK PERLU BERBEDAK! MAKIN LAMA MAKIN RINGAN & FLAWLESS!
.
.
Tak mcm Foundation lain kena top up bedak.. Top up concealer.. Ni ringan! Mcm tak pakai apa2.. Simple je utk dipakai harian! Siap pelindung supaya sis tak kena jeragat lagi.. Bukan sekadar makeup tapi mengecutkan jerawat dan memudar jeragat, parut dan cela.. tak nampak kusam!

Nak tebal2 nak ke mana sis

Siapa nak foundation superb ni‍️‍️ #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsperak  #charmsipoh #charmsraiseyourlife #charmsfans #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

SATU2NYA FOUNDATION MERAWAT YG SESUAI DIPAKAI HARIAN SEJAK 2012! TAK PERLU BERBEDAK! MAKIN LAMA MAKIN RINGAN & FLAWLESS! . . Tak mcm Foundation lain kena top up bedak.. Top up concealer.. Ni ringan! Mcm tak pakai apa2.. Simple je utk dipakai harian!

THE POWERS OF 8 SEEDS IN BEAUARTI

The Power of 8 Seeds that consist in Beauarti : -Plantigo Asiatica
-Nelumbo Nucifera
-Alipinia Katsumadai
-Anctium Lappa
-Coix Lacryma-Jobi-Ma
-Raphanus Sativus
-Cnidium Monnieri
-Cuscuta Australis

As all of us know seed is the origin of all life. The seed full of moisture and nutrition creates a vital force. Seed absorbs the moisture from the earth and prepares the creations of flower, tree and fruit. And this amazing seeds is contained in Beauarti. Let eight essential extracts of seed fully absorb to your skin and maximize your skin's rejuvenation power with Beauarti.

Untuk keterangan lanjut & free consultation tentang masalah kulit boleh terus Whatsapp admin. Klik link di bawah ;

Link WhatsApp www.wasap.my/601114083489/Beauarti

#Beauarti 
#TheHalalKoreanSkincare 
#TimeToFirmYourSkin 
#HalalSkincare 
#HighQualitySkinCare
#NaturalSkinCare
#OrganicSkincare
#SafeSkincare 
#FreeChemical
#HalalJakim 
#MuslimFriendly
#MesraWudukBolehBawaSolat
#ApprovedbyKKM
#AdaEcoCert
#JelitaTanpaDerita 
#ImBeauartiLovers
0

THE POWERS OF 8 SEEDS IN BEAUARTI The Power of 8 Seeds that consist in Beauarti : -Plantigo Asiatica -Nelumbo Nucifera -Alipinia Katsumadai -Anctium Lappa -Coix Lacryma-Jobi-Ma -Raphanus Sativus -Cnidium Monnieri -Cuscuta Australis As all of us kno

THE POWERS OF 8 SEEDS IN BEAUARTI

The Power of 8 Seeds that consist in Beauarti : -Plantigo Asiatica
-Nelumbo Nucifera
-Alipinia Katsumadai
-Anctium Lappa
-Coix Lacryma-Jobi-Ma
-Raphanus Sativus
-Cnidium Monnieri
-Cuscuta Australis

As all of us know seed is the origin of all life. The seed full of moisture and nutrition creates a vital force. Seed absorbs the moisture from the earth and prepares the creations of flower, tree and fruit. And this amazing seeds is contained in Beauarti. Let eight essential extracts of seed fully absorb to your skin and maximize your skin's rejuvenation power with Beauarti.

Untuk keterangan lanjut & free consultation tentang masalah kulit boleh terus Whatsapp admin. Klik link di bawah ;

Link WhatsApp www.wasap.my/601114083489/Beauarti

#Beauarti 
#TheHalalKoreanSkincare 
#TimeToFirmYourSkin 
#HalalSkincare 
#HighQualitySkinCare
#NaturalSkinCare
#OrganicSkincare
#SafeSkincare 
#FreeChemical
#HalalJakim 
#MuslimFriendly
#MesraWudukBolehBawaSolat
#ApprovedbyKKM
#AdaEcoCert
#JelitaTanpaDerita 
#ImBeauartiLovers
0

THE POWERS OF 8 SEEDS IN BEAUARTI The Power of 8 Seeds that consist in Beauarti : -Plantigo Asiatica -Nelumbo Nucifera -Alipinia Katsumadai -Anctium Lappa -Coix Lacryma-Jobi-Ma -Raphanus Sativus -Cnidium Monnieri -Cuscuta Australis As all of us kno

Sebelum Anda berdiet saya sarankan untuk berdetox terlebih dahulu , 
Manfaat dari Detox itu sendiri mampu membersihkan pencernaan / usus kita dari endapan makanan yg menumpuk bahkan bertahun2 , sumber penyakit ia berasal dari usus yg kotor, .

Deflex hadir untuk membantu memudahkan diet anda 
Kenapa Deflex ? 
Karena Deflex kaya akan tinggi serat,tinggi akan VIT C , kaya anti oksidan,
 Deflex pendamping makanan tambahan, pencuci usus dari kotoran2 yg pemicu penyakit, bisa langsung dibilas dengan Deflex . 
Minum dimlm hari maka serahkan semua kpd Deflex , Deflex akan bekerja selama 8 jam maka diPagi hari anda akan flushslush bahkan makanan yg sudah beberapa hari bisa terkuras hingga bersih . 
Deflex dikonsumsi mulai usia 17 tahun keatas . 
Orang tua pun bisa minum 
Karena Deflex terbuat dari buah2an Asli dan segar yg dikeringkan ,dan sudah melewati proses sterilisasi, tidak ada efek samping ,. Yuk mulai sekarang ganti minuman Anda dengan Jus Deflex 🤗🤗 #buahsegar #buahimport #tanpapemanisbuatan #tanpaefeksampingapapun #amandikonsumsijangkapanjang #amandikonsumsisemuakalangan 
#halalfood #halaljakim #topbrandaward #healthyfood #healthylife #healtyfood
0

Sebelum Anda berdiet saya sarankan untuk berdetox terlebih dahulu , Manfaat dari Detox itu sendiri mampu membersihkan pencernaan / usus kita dari endapan makanan yg menumpuk bahkan bertahun2 , sumber penyakit ia berasal dari usus yg kotor, . Deflex

Hai, Selamat Petang Charms Lover
. 
SIAPA ADA MASALAH CEPAT PELUH DAN PAKAI FOUNDATION AKAN JADI BERTOMPOK2 WAJIB BACA NI..
. 
Petang ni mommy nak share tentang New Look Cream Powder Foundation keluaran Charms ni. Charms Foundation ini diperkaya dgn VIT E yang diimport khas daripada Switzerland yang dapat membuatkan kulit lebih gebu tanpa minyak.
. 
Foundation ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, berminyak, berjerawat dan juga yg mempunyai mslh jeragat. Ianya juga mampu melindung kulit dari sinar uv dan mampu menutup cela. FULL COVERAGE U OLLS!
. 
Ada 4 code yang sesuai untuk kulit org asia..takde lagi foundation atas dunia yg ada 1 warna AUTOTUNE dgn warna darah..jgn diperdaya tau
. white fairy
white dolly
royal edition
pinkish pinkish
.
VIT E, COLLAGEN yg diimport khas drpd Korea dan Minyak Kelapa Dara dalam Cream Powder Foundation ni bagus untuk merawat, membersih dan melindung kulit kita
.
.
Yang paling penting, TANPA PARABEN yang boleh memberikan kesan kepada kesihatan untuk jangka masa panjang.. . 
Siapa yang dah pakai ? ‍
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

Hai, Selamat Petang Charms Lover . SIAPA ADA MASALAH CEPAT PELUH DAN PAKAI FOUNDATION AKAN JADI BERTOMPOK2 WAJIB BACA NI.. . Petang ni mommy nak share tentang New Look Cream Powder Foundation keluaran Charms ni. Charms Foundation ini diperkaya dgn

Hai Charms Lover seperti dijanjikan mommy nak share perbezaan SUNSCREEN DAN SUNBLOCK .Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. Nak tak farra kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2

Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepada kanser kulit, tapi ianya menyumbang kpd radikal bebas yg buat kulit kita KUSAM dan naik BINTIK2 HITAM ALA JERAGAT..dan buatkan muka nampak mcm makcik2.. Pelindung sgt penting utk make sure kita tak nampak berusia dan berjeragat.. Ada 2 jenis pelindung iaitu Sunscreen dan sunblock.. Jom farra kongsikan dahulu apa beza SUNSCREEN dan SUNBLOCK.. Sunscreen adalah chemical barrier yg menyerap masuk ke dalam kulit dan menyerap sinar UV sblm sinar UV tu memamah lapisan kulit dlm kita.. Sedangkan sunblock pula adalah physical barrier utk menghalang sinar UV. Ianya diletakkan di atas kulit dan bertindak terus utk menghalang sinar UV masuk ke dlm kulit.

Pastikan anda memakai pelindung anda supaya kulit kita tak rosak dimamah sinar UV dan di dalam Charms Foundation mempunyai sejenis sunscreen iaitu TITANIUM DIOXIDE supaya kulit kita maintain Muda.. Jom pakai Cream Powder Foundation kerana terdapat formula solek dan rawat serta bantu memudarkan cela dan jeragat serta melindungi kulit daripada sinar UV 
Siapa dah pakai Cream Powder Foundation ? ‍️ #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

Hai Charms Lover seperti dijanjikan mommy nak share perbezaan SUNSCREEN DAN SUNBLOCK .Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. Nak tak farra kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sen

Hai Charms Lover seperti dijanjikan mommy nak share perbezaan SUNSCREEN DAN SUNBLOCK .Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. Nak tak mommy kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2

Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepada kanser kulit, tapi ianya menyumbang kpd radikal bebas yg buat kulit kita KUSAM dan naik BINTIK2 HITAM ALA JERAGAT..dan buatkan muka nampak mcm makcik2.. Pelindung sgt penting utk make sure kita tak nampak berusia dan berjeragat.. Ada 2 jenis pelindung iaitu Sunscreen dan sunblock.. Jom mommy kongsikan dahulu apa beza SUNSCREEN dan SUNBLOCK.. Sunscreen adalah chemical barrier yg menyerap masuk ke dalam kulit dan menyerap sinar UV sblm sinar UV tu memamah lapisan kulit dlm kita.. Sedangkan sunblock pula adalah physical barrier utk menghalang sinar UV. Ianya diletakkan di atas kulit dan bertindak terus utk menghalang sinar UV masuk ke dlm kulit.

Pastikan anda memakai pelindung anda supaya kulit kita tak rosak dimamah sinar UV dan di dalam Charms Foundation mempunyai sejenis sunscreen iaitu TITANIUM DIOXIDE supaya kulit kita maintain Muda.. Jom pakai Cream Powder Foundation kerana terdapat formula solek dan rawat serta bantu memudarkan cela dan jeragat serta melindungi kulit daripada sinar UV 
Siapa dah pakai Cream Powder Foundation ? ‍️ #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
1

Hai Charms Lover seperti dijanjikan mommy nak share perbezaan SUNSCREEN DAN SUNBLOCK .Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. Nak tak mommy kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sen

Meh! Nak share satu tips. Bila kulit breakout, Jerawat teruk, skin kita perlukan perhatian ini
.
PEMBERSIHAN -> PERAWATAN -> PERLINDUNGAN. In Shaa Allah u all akan dapat skin idaman
.
Tapi macam mana boleh dapat skin yg sihat? Perlu yakin & percaya dengan skincare natural, tiada paraben, tiada mercury. Yang penting Halal Jakim tau!. Berhati-hati untuk memilih.
.
Siapa nak skin yg bersih daripada masalah? ‍
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplus #makananpencerahkulit #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawards #charmsTaiping #bellezahada
1

Meh! Nak share satu tips. Bila kulit breakout, Jerawat teruk, skin kita perlukan perhatian ini . PEMBERSIHAN -> PERAWATAN -> PERLINDUNGAN. In Shaa Allah u all akan dapat skin idaman . Tapi macam mana boleh dapat skin yg sihat? Perlu yakin & percaya d

Meh! Nak share satu tips. Bila kulit breakout, Jerawat teruk, skin kita perlukan perhatian ini
.
PEMBERSIHAN -> PERAWATAN -> PERLINDUNGAN. In Shaa Allah u all akan dapat skin idaman
.
Tapi macam mana boleh dapat skin yg sihat? Perlu yakin & percaya dengan skincare natural, tiada paraben, tiada mercury. Yang penting Halal Jakim tau!. Berhati-hati untuk memilih.
.
Siapa nak skin yg bersih daripada masalah? ‍
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplus #makananpencerahkulit #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawards #charmsTaiping #bellezahada
0

Meh! Nak share satu tips. Bila kulit breakout, Jerawat teruk, skin kita perlukan perhatian ini . PEMBERSIHAN -> PERAWATAN -> PERLINDUNGAN. In Shaa Allah u all akan dapat skin idaman . Tapi macam mana boleh dapat skin yg sihat? Perlu yakin & percaya d

Meh! Nak share satu tips. Bila kulit breakout, Jerawat teruk, skin kita perlukan perhatian ini
.
PEMBERSIHAN -> PERAWATAN -> PERLINDUNGAN. In Shaa Allah u all akan dapat skin idaman
.
Tapi macam mana boleh dapat skin yg sihat? Perlu yakin & percaya dengan skincare natural, tiada paraben, tiada mercury. Yang penting Halal Jakim tau!. Berhati-hati untuk memilih.
.
Siapa nak skin yg bersih daripada masalah? ‍
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplus #makananpencerahkulit #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawards #charmsTaiping #bellezahada
0

Meh! Nak share satu tips. Bila kulit breakout, Jerawat teruk, skin kita perlukan perhatian ini . PEMBERSIHAN -> PERAWATAN -> PERLINDUNGAN. In Shaa Allah u all akan dapat skin idaman . Tapi macam mana boleh dapat skin yg sihat? Perlu yakin & percaya d

MERKURI BUKAN SHJ BUAT KULIT KERING BERSISIK.. CANTIK AWAL, TIDAK BERMAKNA CANTIK SELAMANYA.. Mujur Mimpi ngeri ni hanya berlaku sekali.. Akibatnya.. Malu nak ke pejabat, suami takut nak pandang.. Anak2 pula asyik tanya kenapa muka ibu hitam2 depan2 org..Mana nak sorok muka ni? 

Asbab Produk local, semua mimpi ngeri berakhir.. tetapi bukan timbang kilo.. Diuji di pusat racun negara.. Dihantar ke SIRIM.. Utk benar2 memastikan apa jua yg digunakan ke atas manusia BEBAS drpd bahan2 yg CANTIK SEGERA.. DERITA SELAMANYA

CHARMS.. Benar2 nak bantu anda keluar dr kebuntuan ni.. Buntu sampai habis beribu2. Kami bantu guide anda. Beri kami masa 2 minggu utk anda rasai sendiri perbezaannya.. #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #SLSfree #SLESfree #ahacleanser #lacticacid
0

MERKURI BUKAN SHJ BUAT KULIT KERING BERSISIK.. CANTIK AWAL, TIDAK BERMAKNA CANTIK SELAMANYA.. Mujur Mimpi ngeri ni hanya berlaku sekali.. Akibatnya.. Malu nak ke pejabat, suami takut nak pandang.. Anak2 pula asyik tanya kenapa muka ibu hitam2 depan2

Lama tak post gambar workout..so hari ni nak share gambar post workout yg dah peluh2 busuk2 sbb inilah hasil tuaian hari ini yg tak ternilai harganya dan tak boleh dibeli dgn uang ringgit. 🤣
.
Balik Tioman sbb asyik makan je jd kena la bilas dgn workout sikit dan dibantu dgn satu sachet BE LEMTOX from @begroup_hq habis semua keluar  dan consistently ambik BE Drink satu sachet sehari utk naikkan balik metabolisma, bagi tenaga dan satu lagi yg penting cerahkan kulit.
.
Sbb tu ramai yg tanya “apoooo ko pergi pantai kenapa tak hitam eh??” Hahahahha jawapan dia sbb dah defend baik pakai sunblock pastu bilas dgn Be Drink bagi yg gelap sikit2 tu cerah balik 
.
So try la usha kat @begroup_hq utk BE Lemtox & BE Drink ok. Sape yg dah try BE Lemtox & BE Drink sila angkat tangan! ‍️
-Nadia Annuar-

#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1  #betheglamorousdrink #belemtoxslimmingliquid
#beLemtox #10dayscleanse #sayajual #produkkurusselepasbersalin #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink
#detoks #putih #kurus #malaysia #instadaily  #like4like #instagram #beautiful #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
#BeHealthyBeSlimBeBeautiful #kkck #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #bedrink
0

Lama tak post gambar workout..so hari ni nak share gambar post workout yg dah peluh2 busuk2 sbb inilah hasil tuaian hari ini yg tak ternilai harganya dan tak boleh dibeli dgn uang ringgit. 🤣 . Balik Tioman sbb asyik makan je jd kena la bilas dgn work

KLUBNA LALEH BUKAN PRODUK TIMBANG KILO TAU 

Klubna laleh dikilangkan oleh kilang bertaraf GMP.. Tiada bahan bahaya & bahan terlarang.. Lulus KKM di bawah pengkelasan makanan & HALAL JAKIM..
.
Kami hanya menjual produk yg berkualiti.. Dah ada lebih 1000+ testimoni positif dari customer 

http://www.wasap.my/601110290349

#klubnalalehklang#kampungsungaiudangklang#codklang#testimoniklubnalaleh#ubatkuruspalingberkesan#kkm#halaljakim#kuruscepat#ubatkurus#rampingkurusmenawan#ubatkurusmurah#teamakma#kurussihat#medinadesire#klubnalalehtestimoni#testimoniberjaya#kgdelek#kuruscantik#cabarankurus#kurusdalam7hari#klang#produkbagus#cantiksehat#tipssehat#cubajangantakcuba#kopiwanita#jamumoden#jamuberkesan
2

KLUBNA LALEH BUKAN PRODUK TIMBANG KILO TAU Klubna laleh dikilangkan oleh kilang bertaraf GMP.. Tiada bahan bahaya & bahan terlarang.. Lulus KKM di bawah pengkelasan makanan & HALAL JAKIM.. . Kami hanya menjual produk yg berkualiti.. Dah ada lebih 1

PENIPUTIADA LAGI KEAJAIBAN DLM DUNIA KECANTIKAN, 1 KRIM BOLEH SELESAIKAN SEGALA MASALAH
.
.
Maka akan timbul lah.. jerawat saya breakout la.. Kulit sy kering.. Kulit sy makin bertambah jeragatnya sejak pakai produk ni..
.
Sebab apa timbul semua nisebab ramai taknak faham PENJAGAAN KULIT WAJAH NI MACAM Menjaga menjaga sebuah pokok drpd menyemai sehinggalah membaja sehingga pokok td membesar..
.
Di Charms.. Amalan kami.. MEMBERSIH-->> MERAWAT - - >>MELINDUNG.. 3 Rutin yg wajib dan jgn pernah tinggal..
Setiap item ada fungsinya tersendiri dan tiada lagi krim ajaib atas dunia boleh bertukar ikut niat di hati kita.. When it comes to skincare..there's no 1 answer.. Always listen to your skin.. Selamat beramal! Dengan cantik!

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #trending #viral
0

PENIPUTIADA LAGI KEAJAIBAN DLM DUNIA KECANTIKAN, 1 KRIM BOLEH SELESAIKAN SEGALA MASALAH . . Maka akan timbul lah.. "jerawat saya breakout la.. Kulit sy kering.. Kulit sy makin bertambah jeragatnya sejak pakai produk ni.." . Sebab apa timbul semua nis

Hai Charms Lover seperti dijanjikan kak dila nak share perbezaan SUNSCREEN DAN SUNBLOCK .Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. Nak tak kami kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2

Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepada kanser kulit, tapi ianya menyumbang kpd radikal bebas yg buat kulit kita KUSAM dan naik BINTIK2 HITAM ALA JERAGAT..dan buatkan muka nampak mcm makcik2.. Pelindung sgt penting utk make sure kita tak nampak berusia dan berjeragat.. Ada 2 jenis pelindung iaitu Sunscreen dan sunblock.. Jom kak dila kongsikan dahulu apa beza SUNSCREEN dan SUNBLOCK.. Sunscreen adalah chemical barrier yg menyerap masuk ke dalam kulit dan menyerap sinar UV sblm sinar UV tu memamah lapisan kulit dlm kita.. Sedangkan sunblock pula adalah physical barrier utk menghalang sinar UV. Ianya diletakkan di atas kulit dan bertindak terus utk menghalang sinar UV masuk ke dlm kulit.

Pastikan anda memakai pelindung anda supaya kulit kita tak rosak dimamah sinar UV dan di dalam Charms Foundation mempunyai sejenis sunscreen iaitu TITANIUM DIOXIDE supaya kulit kita maintain Muda.. Jom pakai Cream Powder Foundation kerana terdapat formula solek dan rawat serta bantu memudarkan cela dan jeragat serta melindungi kulit daripada sinar UV 
Siapa dah pakai Cream Powder Foundation ? ‍️ #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #charmsjerantut #charmsjengka
0

Hai Charms Lover seperti dijanjikan kak dila nak share perbezaan SUNSCREEN DAN SUNBLOCK .Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. Nak tak kami kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya s

WOW! What a great response from Malaysian Media.

Thank you @matrade_hq for being so welcoming and  hosting our Malaysian press release. It was a great turnout yesterday and we are humbled by the response.

A great start to our Monday, stay tuned for a busy week ahead with @halal.street.uk @halalstreetmy 
#thetimetoexportisnow #matrade_hq #halalstreetmy #verifyhalal #halaljakim #masauntukexporttelahtiba
2

WOW! What a great response from Malaysian Media. Thank you @matrade_hq for being so welcoming and hosting our Malaysian press release. It was a great turnout yesterday and we are humbled by the response. A great start to our Monday, stay tuned for

*Rayhanah Softgel Dalam Kotak Terbaru*

Sedang ada Promosi luar biasa utk Softgel kotak Rayhanah
*-Pure Minyak Habbatusauda  Sauda 100%*
*-Pure Extra Virgin Olive Oil*
*-Pure Minyak Kelapa Dara*

Setiap kotak mempunyai 30 softgel.. harga asal rm22 ..harga promosi sekotak rm18 shja

Sngt² baik utk mrk yg ada masalah penyakit seperti
-Kencing Manis
-Darah Tinggi
-Kolestrol
-Dll

Boleh Whatapas segera ditalian

www.wassp.my/60139872773/rayhanah -Ustaz Johari Abdul Wahab
Ceo Rayhanah Group  Sdn Bhd
#kkm#halaljakim
0

*Rayhanah Softgel Dalam Kotak Terbaru* Sedang ada Promosi luar biasa utk Softgel kotak Rayhanah *-Pure Minyak Habbatusauda Sauda 100%* *-Pure Extra Virgin Olive Oil* *-Pure Minyak Kelapa Dara* Setiap kotak mempunyai 30 softgel.. harga asal rm22 ..

Hai Charms Lover seperti dijanjikan ninda nak share perbezaan SUNSCREEN DAN SUNBLOCK .Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. Nak tak ninda kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2

Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepada kanser kulit, tapi ianya menyumbang kpd radikal bebas yg buat kulit kita KUSAM dan naik BINTIK2 HITAM ALA JERAGAT..dan buatkan muka nampak mcm makcik2.. Pelindung sgt penting utk make sure kita tak nampak berusia dan berjeragat.. Ada 2 jenis pelindung iaitu Sunscreen dan sunblock.. Jom ninda kongsikan dahulu apa beza SUNSCREEN dan SUNBLOCK.. Sunscreen adalah chemical barrier yg menyerap masuk ke dalam kulit dan menyerap sinar UV sblm sinar UV tu memamah lapisan kulit dlm kita.. Sedangkan sunblock pula adalah physical barrier utk menghalang sinar UV. Ianya diletakkan di atas kulit dan bertindak terus utk menghalang sinar UV masuk ke dlm kulit.

Pastikan anda memakai pelindung anda supaya kulit kita tak rosak dimamah sinar UV dan di dalam Charms Foundation mempunyai sejenis sunscreen iaitu TITANIUM DIOXIDE supaya kulit kita maintain Muda.. Jom pakai Cream Powder Foundation kerana terdapat formula solek dan rawat serta bantu memudarkan cela dan jeragat serta melindungi kulit daripada sinar UV 
Siapa dah pakai Cream Powder Foundation ? ‍️ #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

Hai Charms Lover seperti dijanjikan ninda nak share perbezaan SUNSCREEN DAN SUNBLOCK .Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. Nak tak ninda kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sen

DAH PAKAI MCM2 KRIM PUDAR JERAGAT? MASIH TAK PUDAR.. Rupa2nya sbb tak faham apa itu UVA & UVB.. . . 
Jom kita fahamkan apa itu UVA & UVB.. . 
Ramai org ingat,dah ada SPF, dapat lindung wajah drpd sinar UVA & UVB,sdgkan SPF hanya lindung wajah drpd sinar UVB shj. . 
Ultraviolet A (UVA) iaitu Cahaya UVA akan menyebabkan kerosakan pada tisu2 penyambung dan meningkatkan risiko mendapat kanser kulit. Selain daripada kanser, kulit dan kedutan awal, UVA juga tlh dikaitkan dengan penurunan sistem imuniti.
.
Ultraviolet B (UVB) iaitu UVB seringkali dikaitkan dengan kebakaran kulit (sunburn).Kesan UVB banyak dilihat pada ketika panas terik seperti waktu tengahari. .
.
Pendedahan pada cahaya matahari dalam kadar yang rendah adalah baik, contohnya untuk penghasilan vitamin D oleh sel2 kulit kita, tetapi pendedahan berlebihan akan menyebabkan kesan-kesan buruk yang ketara.
.
Dalam Charms Foundation, mengandungi Titanium Dioxide yg berfungsi sbg pelindung drpd bkn shj sinar UVB, tetapi sinar UVA juga. SPF yg ditulis walaupun SPF 1000 sekali pun ttp hanya lindung wajah drpd UVB shj. Pastikan anda kenal pasti bahan yg ada dlm pelindung anda.
.
Siapa dah lindung wajah dgn Charms Foundation hari ni‍️
.
️ Www.wasap.my/+60137395929

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #charmsjerantut #charmsjengka
0

DAH PAKAI MCM2 KRIM PUDAR JERAGAT? MASIH TAK PUDAR.. Rupa2nya sbb tak faham apa itu UVA & UVB.. . . Jom kita fahamkan apa itu UVA & UVB.. . Ramai org ingat,dah ada SPF, dapat lindung wajah drpd sinar UVA & UVB,sdgkan SPF hanya lindung wajah drpd si

Ramai org ingat SPF tinggi itu penyelamat segala2nya lagi2 yg bermasalah kusam dan jeragat atau bintik hitam..
.
Tahukah anda ada 3 jenis SINAR UV.. UVA, UVB dan UVCHa? Tak pernah dengar lah UVC.. Ianya diserap bumi, bukan sprt sinar UVA, UVB yg diserap kulit manusia..
.
SPF yg ada dlm kosmetik hanyalah menjadi asbab melindungi kulit drpd sinar UVB, (burning) sedangkan yg menjadi punca jeragat, penuaan dan bintik hitam serta radikal bebas adalah UVA.. ramai xtahu itu..
.
Jadi kami di Charms sgtlah bertanggungjawab mengingatkan kita semua utk memakai SOLELY sunscreen BROAD SPECTRUM sblm memakai foundation Charms.. Walau bagaimanapun, Charms Foundation yg didtgkan dgn 4 tona warna ini mempunyai 1 bahan pelindung yg best di dlmnya iaitu TITANIUM DIOXIDE yg bukan shj melindungi kulit drpd sinar UVB tetapi sinar UVB..
.
Sambil solek, rawat dan lindung! Best kan Foundation Charms ni.. No more bedak diperlukan! Sempoi! TANPA PARABEN pulak tu! .
Siapa dah bertahun pakai Charms Foundation‍️
.
️ Www.wasap.my/+60137395929/fdcharms

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #labtested #makmalracunnegara #charmsgirl #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #charmsjerantut #charmsjengka
0

Ramai org ingat SPF tinggi itu penyelamat segala2nya lagi2 yg bermasalah kusam dan jeragat atau bintik hitam.. . Tahukah anda ada 3 jenis SINAR UV.. UVA, UVB dan UVCHa? Tak pernah dengar lah UVC.. Ianya diserap bumi, bukan sprt sinar UVA, UVB yg dise

SATU2NYA FOUNDATION MEMUDAR JERAGAT SEJAK 2012 YG DIUJI DI MAKMAL SIRIM DENGAN KHASIAT MINYAK KELAPA DARA
.
.
Kita taknak pakai make up yg sia2 di siang hari..Biarlah pakai sambil memberi khasiat ke atas kulit kita sebaiknya..nak2 pulak bila ada titanium dioxide yg Melindung kulit drpd sinar UV.. .
Paling best bila khasiat2 sprti minyak jojoba, minyak kelapa dara, collagen dan stemcell yg bukan shja melembabkan kulit dan buat kita AWET MUDA tetapi turut memudarkan jeragat dan cela..
.
Dgn pengiktirafan Halal Jakim, Charms Foundation yg tahan hampir 8 bulan ni dtg dgn 4 tona warna.. MESRA PELUH.. makin peluh makin glowing!
.
Siapa dah berpeluh dgn Charms Foundations hari ni‍️‍️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward 
#charmskuantan
#charmssubangjaya
0

SATU2NYA FOUNDATION MEMUDAR JERAGAT SEJAK 2012 YG DIUJI DI MAKMAL SIRIM DENGAN KHASIAT MINYAK KELAPA DARA . . Kita taknak pakai make up yg sia2 di siang hari..Biarlah pakai sambil memberi khasiat ke atas kulit kita sebaiknya..nak2 pulak bila ada tita

Produk Charms ni mmg super power..lagi2 Cleanser & Make Up Remover.. Pure Revitalization Oil & Make Up Hydrating Essence.. Especially utk org mcm Ibu yg ada banyak alahan terhadap bahan -Datuk Faridah Hanim-

Terima kasih ibu kerana membenarkan Charms di wajah ibu.. Ibu adalah seorg yg sgt teliti dalam pemilihan produk penjagaan kulit.. First time Ibu cuba CMUR.. ibu sgt terkejut bila CMUR mmg betul2 remove make up gently sprt yg Charms claim.. Bukan buang sikit2 ye.. Even lap dgn wet tissue lps tu pun, memang tak jumpa kesan kekotoran make up tersebut.. Super power ibu kata..buang MAKE UP dgn sgt lembut tanpa MENGKUSAMKAN wajah.. Dan alahan ibu bukan alahan biasa2.. Ianya adalah Steven-Johnsons Syndrome sejenis nama alahan.. Yg sampai satu tahap boleh membawa kepada kematian.. Sbb tu, mommy sgt2 jaga apa yg digunakan dlm semua produk2 Charms.. Sampai pihak kilang kena fulfill apa yg mommy require sprt DERMATOLOGY TEST, UV PA++ test, SPF TEST,MERCURY TEST, HEAVY METAL TEST.. ALLERGIC TEST.. Owh seriously baby, my responsibility comes with accountability.. Thats why mommy tak boleh duduk saja.. Tak boleh duduk diam.. Ada je makmal2 yg mommy nak jumpa utk discussion.. Im dealing with human skin baby.. Tugas mommy sbg founder bukan sekadar ajar anak2 buah ilmu bisnes..SPF, SUNSCREEN, AHA, BHA, DEHYDRATED,% TERBAIK HA, PARABEN, JOURNAL, TITANIUM DIOXIDE, ZINC DIOXIDE, OXYGENIZES.. dan byk lagi.. Tp mommy tak henti2 educate semua ilmu pelbagai bahan yg Charms titik beratkan.. . Mommy taknak semata2 mengejar dunia.. Barokahnya hilang jika kita menyampaikan kemudaratan..bygkan jika yg dimudharatkan itu ahli keluarga kita.. Mommy dah usaha sehabis baik demi barokah akhirat.. Biar sederhana dunia.. Senang di sana.. Mommy tak menjual.. Mommy berkongsi.. Niat utk manusia dan ummah itu bijak dan ada ilmu supaya tdk diperdaya dan dimudharatkan.. Org kata.. Beauty tu biar datang with brain.. Setuju?

#charms #solekdanrawat #halaljakim #charmsbanting #raiseyourlife #charmslover
#teamcharmsanggun #parabenfree #mercuryfree #SLSfree #agentcharmsbanting #codcharms #charmsputrajaya #charmssepang #treaplus #superhealthbrand #setcharms #tonercharms #starglowscrub
0

"Produk Charms ni mmg super power..lagi2 Cleanser & Make Up Remover.. Pure Revitalization Oil & Make Up Hydrating Essence.. Especially utk org mcm Ibu yg ada banyak alahan terhadap bahan" -Datuk Faridah Hanim- Terima kasih ibu kerana membenarkan Cha

*FORMULA BAHAN² LOVVA SANGAT LAH BERBEZA DGN TABLET VITAMIN C LAIN. SEBAB TU KETARA SEKALI KESANNYA *

1) Aset dada yang kendur kembali tegang, putih & membulat (Pueraria Mirifica) 

2) Merangsang seksual & rembesan cecair di vagina (Pueraria Mirifica) 3) Kitar haid kembali lancar (Pueraria Lobata) 

4) Jerawat berdarah semakin kecut (Apple Stemcell) 

5) Kesan jeragat semakin pudar (Cherry Blossom) 6) Melicinkan seluruh kulit malah menjadikan kulit lambat berkedut serta anjal (Ovari Ikan Salmon) 7) Cergas dan kurang mengantuk (Gingko Biloba) 8) Memberikan mood tenang & berkesan meningkatkan fungsi memori (Bacopa Monnieri) 8 peringkat yang pasti dilalui pengguna *Lovva QVit* kesayangan Han . Syukur teramat Han sudah membantu ramai wanita. #GMP, #KKM, #HalalJakim #SuperBrand

Andalah Diva Lovva..
 Sexy For Him & Beauty With Brain!

www.wasap.my/60143070164/LovvaPromo
0

*FORMULA BAHAN² LOVVA SANGAT LAH BERBEZA DGN TABLET VITAMIN C LAIN. SEBAB TU KETARA SEKALI KESANNYA * 1) Aset dada yang kendur kembali tegang, putih & membulat (Pueraria Mirifica) 2) Merangsang seksual & rembesan cecair di vagina (Pueraria Mirific

Assalamualaikum sahabat Profez semua
.
KEMBALI KITA DENGAN RANCANGAN...
.
MERDEKA CLEARANCE SALE 
MERDEKA CLEARANCE SALE 
MERDEKA CLEARANCE SALE 
.
.
Haaa ni berita baik la untuk pelanggan yang selalu walk-in, yang jarang walk-in pun boleh datang..Eh sebab apa pulak? 
.
.
Kami menawarkan combo sabun dan softener premium kami dengan harga yang berbaloi. Jangan tunggu-tunggu  lagi datang je ke Profez terus.
.
.
 PEMBELIAN RM50 keatas dapat masuk cabutan bertuah 
.
.
Kalau anda rasa anda bertuah, beli secara walk-in dan beli combo RM50 keatas. Yak yak yeayy 
.
 Siapa yang walk-in sahaja yang dapat masuk cabutan bertuah  #SABUNDOBI #SABUNCOINLAUNDRY #PROFEZBIO #produktudung #produkislam #activeblue #softener #supportmelayu #halaljakim
0

Assalamualaikum sahabat Profez semua . KEMBALI KITA DENGAN RANCANGAN... . MERDEKA CLEARANCE SALE MERDEKA CLEARANCE SALE MERDEKA CLEARANCE SALE . . Haaa ni berita baik la untuk pelanggan yang selalu walk-in, yang jarang walk-in pun boleh datang..Eh

Assalamualaikum sahabat Profez semua
.
KEMBALI KITA DENGAN RANCANGAN...
.
MERDEKA CLEARANCE SALE 
MERDEKA CLEARANCE SALE 
MERDEKA CLEARANCE SALE 
.
.
Haaa ni berita baik la untuk pelanggan yang selalu walk-in, yang jarang walk-in pun boleh datang..Eh sebab apa pulak? 
.
.
Kami menawarkan combo sabun dan softener premium kami dengan harga yang berbaloi. Jangan tunggu-tunggu  lagi datang je ke Profez terus.
.
.
 PEMBELIAN RM50 keatas dapat masuk cabutan bertuah 
.
.
Kalau anda rasa anda bertuah, beli secara walk-in dan beli combo RM50 keatas. Yak yak yeayy 
.
 Siapa yang walk-in sahaja yang dapat masuk cabutan bertuah  #SABUNDOBI #SABUNCOINLAUNDRY #PROFEZBIO #produktudung #produkislam #activeblue #softener #supportmelayu #halaljakim
0

Assalamualaikum sahabat Profez semua . KEMBALI KITA DENGAN RANCANGAN... . MERDEKA CLEARANCE SALE MERDEKA CLEARANCE SALE MERDEKA CLEARANCE SALE . . Haaa ni berita baik la untuk pelanggan yang selalu walk-in, yang jarang walk-in pun boleh datang..Eh

FOUNDATION PALING SESUAI DIPAKAI HARI2!

Cover habis.. Tapi mcm tak pakai apa2.. Paling best, jerawat siap kecut, jeragat dah xberani naik lagi.. Ada 4 tona warna yg berbeza ikut kesesuaian kulit. Jgn percaya dgn warna foundation yg auto tune ya.. Tak wujud lagi dlm dunia.

SEKALI DAP PARUT DAH KATUP!

Siapa nak kami bagi sample warna lain dgn pembelian 1 code warna‍️‍️ 10 terawal kami nak bg free.. Jom whatsapp jom!

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
0

FOUNDATION PALING SESUAI DIPAKAI HARI2! Cover habis.. Tapi mcm tak pakai apa2.. Paling best, jerawat siap kecut, jeragat dah xberani naik lagi.. Ada 4 tona warna yg berbeza ikut kesesuaian kulit. Jgn percaya dgn warna foundation yg auto tune ya.. Ta

Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik..
. 
Nak tak kami kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2
. 
Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepada kanser kulit, tapi ianya menyumbang kpd radikal bebas yg buat kulit kita KUSAM dan naik BINTIK2 HITAM ALA JERAGAT..dan buatkan muka nampak mcm makcik2.. .
Pelindung sgt penting utk make sure kita tak nampak berusia dan berjeragat.. Ada 2 jenis pelindung iaitu Sunscreen dan sunblock..
.
Jom kami kongsikan dahulu apa beza SUNSCREEN dan SUNBLOCK..
.
Sunscreen adalah chemical barrier yg menyerap masuk ke dalam kulit dan menyerap sinar UV sblm sinar UV tu memamah lapisan kulit dlm kita.. .
Sedangkan sunblock pula adalah physical barrier utk menghalang sinar UV. Ianya diletakkan di atas kulit dan bertindak terus utk menghalang sinar UV masuk ke dlm kulit.
.
Pastikan anda memakai pelindung anda supaya kulit kita tak rosak dimamah sinar UV dan di dalam Charms Foundation mempunyai sejenis sunscreen iaitu TITANIUM DIOXIDE supaya kulit kita maintain Muda..
.
Dah pakai pelindung hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #ikastokischarms #charmscheras #charmskajang #charmssgbesi #charmssglong #charmstamanrakan #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded
0

Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik.. . Nak tak kami kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2" . Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepad

SET MAKE UP KHAS UTK IBU2 YG NAK GLOWING DALAN MASA 2 MINIT

Kami nak bg Free essence* khas buat wajah awet muda dan shining pada siapa yg nak grab SET NI.. 2 MINIT dah siap.. Kulit dirawat.. Make up flawless!

10 terawal kami nak bg special gift. Cepat tau.. Stok terhad!

Tag ibu2 yg nak nampak hot dpn suami
.
http://IrleenaCHARMS0132225853.wasap.my
http://IrleenaCHARMS0132225853.wasap.my
http://IrleenaCHARMS0132225853.wasap.my
.
ATAU klik saja link biru  di bio
.
.
#irleenacharms #charmsbangi #charmssouthvillecity #charmsselangor
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #SLSfree
0

SET MAKE UP KHAS UTK IBU2 YG NAK GLOWING DALAN MASA 2 MINIT Kami nak bg Free essence* khas buat wajah awet muda dan shining pada siapa yg nak grab SET NI.. 2 MINIT dah siap.. Kulit dirawat.. Make up flawless! 10 terawal kami nak bg special gift. Ce

Makan Setiap Hari Sedap² Belaka. 
Tapi Ingat... Mesti Kena Detox Tau.

Nyahkan Toksin² Dalam Badan. 
Baru lah Hari² Ceria.

Kesihatan adalah Kekayaan.

#Juicelimedetox 
#JusSenangLawas
#JusMudahKeTandas
#JusBantuKurus
#Kitasentiasaterbaik 
#kitasentiasadidepan 
#juskitasedap
#juskitamantap
#juskitapower
#juskitaterkenal 
#juskitapujaanramai 
#ProdukBumiputera 
#HalaldanBersih 
#SokongProdukIslam
#BeliProdukIslam
#BeliKeluaranBumiputera
#KitaBantuEkonomiOrangIslam
#halaljakim
#halaldiluluskanjakim
#ProdukCamarHaryanPopular tauuuu‍
0

Makan Setiap Hari Sedap² Belaka. Tapi Ingat... Mesti Kena Detox Tau. Nyahkan Toksin² Dalam Badan. Baru lah Hari² Ceria. Kesihatan adalah Kekayaan. #juicelimedetox #jussenanglawas #jusmudahketandas #jusbantukurus #kitasentiasaterbaik #kitasenti

Load More