#ipoh Instagram photos and videos

Advertisement
SOUR CREAM BUTTER CAKE

Salam..
Kami ada open order untuk SOUR CREAM BUTTER CAKE area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa..
.
.
Contact : 012-3345621 ( iman )
Lokasi. : No4 Sari9,  Taman Cempaka,  Ipoh Perak.
.
.
NOTE : SELF PICKUP
.
.
Tqqqqq
.
.
#order
#location
#ipoh
#meru
#tapah
#kampar
#gopeng
#kualakangsar
#pandangulamelaka
#sourcreambuttercake
#openorder 
#kompomsedap
#berasasampaikeperut
0

SOUR CREAM BUTTER CAKE Salam.. Kami ada open order untuk SOUR CREAM BUTTER CAKE area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa.. . . Contact : 012-3345621 ( iman ) Lokasi. : No4 Sari9, Taman Cempaka, Ipoh Perak. .

SOUR CREAM BUTTER CAKE

Salam..
Kami ada open order untuk SOUR CREAM BUTTER CAKE area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa..
.
.
Contact : 012-3345621 ( iman )
Lokasi. : No4 Sari9,  Taman Cempaka,  Ipoh Perak.
.
.
NOTE : SELF PICKUP
.
.
Tqqqqq
.
.
#order
#location
#ipoh
#meru
#tapah
#kampar
#gopeng
#kualakangsar
#pandangulamelaka
#sourcreambuttercake
#openorder 
#kompomsedap
#berasasampaikeperut
0

SOUR CREAM BUTTER CAKE Salam.. Kami ada open order untuk SOUR CREAM BUTTER CAKE area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa.. . . Contact : 012-3345621 ( iman ) Lokasi. : No4 Sari9, Taman Cempaka, Ipoh Perak. .

SOUR CREAM BUTTER CAKE

Salam..
Kami ada open order untuk SOUR CREAM BUTTER CAKE area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa..
.
.
Contact : 012-3345621 ( iman )
Lokasi. : No4 Sari9,  Taman Cempaka,  Ipoh Perak.
.
.
NOTE : SELF PICKUP
.
.
Tqqqqq
.
.
#order
#location
#ipoh
#meru
#tapah
#kampar
#gopeng
#kualakangsar
#pandangulamelaka
#sourcreambuttercake
#openorder 
#kompomsedap
#berasasampaikeperut
0

SOUR CREAM BUTTER CAKE Salam.. Kami ada open order untuk SOUR CREAM BUTTER CAKE area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa.. . . Contact : 012-3345621 ( iman ) Lokasi. : No4 Sari9, Taman Cempaka, Ipoh Perak. .

Dengan pembelian 1 set klubna laleh akan dapat percuma shaker+random.gift dari hq.. cepat korang grab sementara stok.masih ade.

#kopikurusviral#kopimurah#kopiuntuksemua#turunkankolestrol#turunkandarahtinggi#kopitambahsusubadan#hargamurahmeriah#nakusussihat#nakcantik#ipoh#codfreekualakangsar#opendropship#agentdropshipwanted
0

Dengan pembelian 1 set klubna laleh akan dapat percuma shaker+random.gift dari hq.. cepat korang grab sementara stok.masih ade. #kopikurusviral #kopimurah #kopiuntuksemua #turunkankolestrol #turunkandarahtinggi #kopitambahsusubadan #hargamurahmeriah #nakus

Advertisement
Advertisement
KEK PANDAN GULA MELAKA

Salam..
Kami ada open order untuk KEK PANDAN GULA MELAKA area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa..
.
.
Contact : 012-3345621 ( iman )
Lokasi. : No4 Sari9,  Taman Cempaka,  Ipoh Perak.
.
.
NOTE : SELF PICKUP
.
.
Tqqqqq
.
.
#order
#location
#ipoh
#meru
#tapah
#kampar
#gopeng
#kualakangsar
#pandangulamelaka
#openorder 
#kompomsedap
#berasasampaikeperut
0

KEK PANDAN GULA MELAKA Salam.. Kami ada open order untuk KEK PANDAN GULA MELAKA area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa.. . . Contact : 012-3345621 ( iman ) Lokasi. : No4 Sari9, Taman Cempaka, Ipoh Perak. .

KEK PANDAN GULA MELAKA

Salam..
Kami ada open order untuk KEK PANDAN GULA MELAKA area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa..
.
.
Contact : 012-3345621 ( iman )
Lokasi. : No4 Sari9,  Taman Cempaka,  Ipoh Perak.
.
.
NOTE : SELF PICKUP
.
.
Tqqqqq
.
.
#order
#location
#ipoh
#meru
#tapah
#kampar
#gopeng
#kualakangsar
#pandangulamelaka
#openorder 
#kompomsedap
#berasasampaikeperut
0

KEK PANDAN GULA MELAKA Salam.. Kami ada open order untuk KEK PANDAN GULA MELAKA area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa.. . . Contact : 012-3345621 ( iman ) Lokasi. : No4 Sari9, Taman Cempaka, Ipoh Perak. .

KEK PANDAN GULA MELAKA

Salam..
Kami ada open order untuk KEK PANDAN GULA MELAKA area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa..
.
.
Contact : 012-3345621 ( iman )
Lokasi. : No4 Sari9,  Taman Cempaka,  Ipoh Perak.
.
.
NOTE : SELF PICKUP
.
.
Tqqqqq
.
.
#order
#location
#ipoh
#meru
#tapah
#kampar
#gopeng
#kualakangsar
#pandangulamelaka
#openorder 
#kompomsedap
#berasasampaikeperut
0

KEK PANDAN GULA MELAKA Salam.. Kami ada open order untuk KEK PANDAN GULA MELAKA area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa.. . . Contact : 012-3345621 ( iman ) Lokasi. : No4 Sari9, Taman Cempaka, Ipoh Perak. .

KEK PANDAN GULA MELAKA

Salam..
Kami ada open order untuk KEK PANDAN GULA MELAKA area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa..
.
.
Contact : 012-3345621 ( iman )
Lokasi. : No4 Sari9,  Taman Cempaka,  Ipoh Perak.
.
.
NOTE : SELF PICKUP
.
.
Tqqqqq
.
.
#order
#location
#ipoh
#meru
#tapah
#kampar
#gopeng
#kualakangsar
#pandangulamelaka
#openorder 
#kompomsedap
#berasasampaikeperut
0

KEK PANDAN GULA MELAKA Salam.. Kami ada open order untuk KEK PANDAN GULA MELAKA area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa.. . . Contact : 012-3345621 ( iman ) Lokasi. : No4 Sari9, Taman Cempaka, Ipoh Perak. .

FRUIT PASTRY CAKE

Salam..
Kami ada open order FRUIT PASTRY CAKE area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa..
.
.
Contact : 012-3345621 ( iman )
Lokasi. : No4 Sari9,  Taman Cempaka,  Ipoh Perak.
.
.
NOTE : SELF PICKUP
.
.
Tqqqqq
.
.
#fruitpastrycake
#ipoh
#meru
#gopeng
#kualakangsar
#kampar
#tapah
#openorder 
#kompomsedap
#berasasampaikeperut
0

FRUIT PASTRY CAKE Salam.. Kami ada open order FRUIT PASTRY CAKE area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa.. . . Contact : 012-3345621 ( iman ) Lokasi. : No4 Sari9, Taman Cempaka, Ipoh Perak. . . NOTE : SELF P

Tq budaq..:-) :-) :-)
Kanom Jeeñ is superB SedaaaaP!!
#kenom #jeen #sedap
#satisfied #boatnoodle #makanstackrepeat #ipoh #ipohparade
0

Tq budaq..:-) :-) :-) Kanom Jeeñ is superB SedaaaaP!! #kenom #jeen #sedap #satisfied #boatnoodle #makanstackrepeat #ipoh #ipohparade

Guaranteed sugar mummy and daddy connection and job offer for payment above Rm5000, contact agent Aliya watsapp +60178608268for more details. #Malaysia #kualalumpur #MH17 #Sabah #ynwa #durian #SetelahTerlafaznyaAkad #kkcity #HMASABAH2019 #kotakinabalu #ipoh #repost
1

Guaranteed sugar mummy and daddy connection and job offer for payment above Rm5000, contact agent Aliya watsapp +60178608268for more details. #malaysia #kualalumpur #mh17 #sabah #ynwa #durian #setelahterlafaznyaakad #kkcity #hmasabah2019 #kotakinabal

FRUIT PASTRY CAKE

Salam..
Kami ada open order FRUIT PASTRY CAKE  area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa..
.
.
Contact : 012-3345621 ( iman )
Lokasi. : No4 Sari9,  Taman Cempaka,  Ipoh Perak.
.
.
NOTE : SELF PICKUP
.
.
Tqqqqq
.
.
#fruitpastrycake
#ipoh
#meru
#gopeng
#kualakangsar
#kampar
#tapah
#openorder 
#kompomsedap
#berasasampaikeperut
0

FRUIT PASTRY CAKE Salam.. Kami ada open order FRUIT PASTRY CAKE area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa.. . . Contact : 012-3345621 ( iman ) Lokasi. : No4 Sari9, Taman Cempaka, Ipoh Perak. . . NOTE : SELF

#ladysurprisedelivery
@ladysurprisedelivery @ain_brahim

@shira_shaa tq guna khidmat lsd🥰 MERDEKA SALE ‼️‼️ Promosi‼️‼️ Idea from fresh grad gituwww
JANGAN LUPA FOLLOW & LIKE page & ig kami
-sesuatu menanti anda

Tekan link untuk order servis yang ohsem dr kak ain  
www.wasap.my/60103767261westernbudgetkakain

www.wasap.my/60182624261/ladysurprise

Klik like n follow 
 ig : #ladysurprisedelivery 
Page : #Dinner & Supper Delivery 
#coklatbouquet kualakangsar #bouquetkualakangsar #jambangancoklat #rnrsungaiperak #ipoh #chocolatebouquetipoh #hospitalkualakangsar #gift #lovequotes #anniversary #birthday #birthdaykualakangsar #padangrengas #bouquetpadangrengas #bouquetkualakangsar #bouquetpromosi #promobest #ladysurprisedelivery #bouquetbabybreath #ipoh #bouquettaiping #taiping #padangrengas #tokabahmilokepal #merdekasale #merdeka2019
0

#ladysurprisedelivery @ladysurprisedelivery @ain_brahim @shira_shaa tq guna khidmat lsd🥰 MERDEKA SALE ‼️‼️ Promosi‼️‼️ Idea from fresh grad gituwww JANGAN LUPA FOLLOW & LIKE page & ig kami -sesuatu menanti anda Tekan link untuk order servis yang oh

Dropship wanted yawww 🤭
.
Jom sama sama jual produk kesihatan. Asyik nak cantik je. Kesihatan tu lagi penting tau. 
.
Whatsapp link kat bio
.
#minyakkelapadara #minyakkelapadaraipoh #minyakkelapadaraasli #minyakkelapadaraoriginal #minyakkelapadaramurah #ipoh #ipohmali #perak #kencingmanis #darahtinggi #kolestroltinggi #jantung #sembelit #sembelitbayi #ibuhamil #ibumengandung #bersalinnormal #fibrod #bertenaga #lemah #badanlesu #gemuk #kesihatandalaman #kesihatanwanita #sakitgigi #sakitkulit #ubatsakitkulit #sayajualminyakkelapadara #agentdiperlukan
0

Dropship wanted yawww 🤭 . Jom sama sama jual produk kesihatan. Asyik nak cantik je. Kesihatan tu lagi penting tau. . Whatsapp link kat bio . #minyakkelapadara #minyakkelapadaraipoh #minyakkelapadaraasli #minyakkelapadaraoriginal #minyakkelapadaramur

oldtown in ipoh
#ipoh #oldtown #iphonese #perak #menglembu
0

oldtown in ipoh #ipoh #oldtown #iphonese #perak #menglembu

Participe da Nossa Conferência Missionária! O tema deste ano é: De Jerusalém... até os confins da terra. E o nosso preletor será o Pr. Edward Luz, Presidente da Missão Novas Tribos do Brasil.
.
.
Local: IPOH
Dias: 31/08 e 01/09
Sábado: 19:30h
Domingo: 9:30h (EBD) e 18:30h (Culto)
.
#ipb #ipoh #comipoh #apmt #conferencia2019 #missões
0

Participe da Nossa Conferência Missionária! O tema deste ano é: De Jerusalém... até os confins da terra. E o nosso preletor será o Pr. Edward Luz, Presidente da Missão Novas Tribos do Brasil. . . Local: IPOH Dias: 31/08 e 01/09 Sábado: 19:30h Domingo

Aerial view
Sunset Mode
Kg Tasek
Ipoh, Perak, Malaysia

Call/Whatsapp (Awan Media)
 +6011 395 33797

#awanmediaofficial #aerial #dronelapse #drone #dronestagram #dji #djimavicpro #TourismPerak #VisitPerak2019 #malaysia #ipoh #ipohcityawesome #ipohmali #ipohawesomecity #ipoh #malaysiatrulyasia #lonelyplanet #perakworldofwonders
0

Aerial view Sunset Mode Kg Tasek Ipoh, Perak, Malaysia Call/Whatsapp (Awan Media) +6011 395 33797 #awanmediaofficial #aerial #dronelapse #drone #dronestagram #dji #djimavicpro #tourismperak #visitperak2019 #malaysia #ipoh #ipohcityawesome #ipohmal

Pic Coming soon..rindu awak2 semua...nanti kita up pic awak semua sekali ye... #spicychickenkorean
#ipoh
#Cod
#lapartapimalu
#lapartapimalas
#pasta
#misslicous
#pastalicous
#extrapedas
#homemade
#adabranike
#supporthalal
0

Pic Coming soon..rindu awak2 semua...nanti kita up pic awak semua sekali ye... #spicychickenkorean #ipoh #cod #lapartapimalu #lapartapimalas #pasta #misslicous #pastalicous #extrapedas #homemade #adabranike #supporthalal

Window Series at Kong Heng III
#window #kongheng #ipoh
0

Window Series at Kong Heng III #window #kongheng #ipoh

CONGO BAR

Salam..
Kami ada open order CONGO BAR area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa..
.
.
Contact : 012-3345621 ( iman )
Lokasi. : No4 Sari9,  Taman Cempaka,  Ipoh Perak.
.
.
NOTE : SELF PICKUP
.
.
Tqqqqq
.
.
#CONGOBAR
#ipoh
#meru
#gopeng
#kualakangsar
#kampar
#tapah
#openorder 
#kompomsedap
#berasasampaikeperut
#politeknik #puo #politeknikungkuomar #smtar
0

CONGO BAR Salam.. Kami ada open order CONGO BAR area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa.. . . Contact : 012-3345621 ( iman ) Lokasi. : No4 Sari9, Taman Cempaka, Ipoh Perak. . . NOTE : SELF PICKUP . . Tqqqqq

Window Series at Kong Heng II
#window #kongheng #ipoh
0

Window Series at Kong Heng II #window #kongheng #ipoh

CONGO BAR

Salam..
Kami ada open order  CONGO BAR  area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa..
.
.
Contact : 012-3345621 ( iman )
Lokasi. : No4 Sari9,  Taman Cempaka,  Ipoh Perak.
.
.
NOTE : SELF PICKUP
.
.
Tqqqqq
.
.
#CONGOBAR
#ipoh
#meru
#gopeng
#kualakangsar
#kampar
#tapah
#openorder 
#kompomsedap
#berasasampaikeperut
#politeknik #puo #politeknikungkuomar #smtar
0

CONGO BAR Salam.. Kami ada open order CONGO BAR area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa.. . . Contact : 012-3345621 ( iman ) Lokasi. : No4 Sari9, Taman Cempaka, Ipoh Perak. . . NOTE : SELF PICKUP . . Tqqq

CONGO BAR

Salam..
Kami ada open order  CONGO BAR  area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa..
.
.
Contact : 012-3345621 ( iman )
Lokasi. : No4 Sari9,  Taman Cempaka,  Ipoh Perak.
.
.
NOTE : SELF PICKUP
.
.
Tqqqqq
.
.
#CONGOBAR
#ipoh
#meru
#gopeng
#kualakangsar
#kampar
#tapah
#openorder 
#kompomsedap
#berasasampaikeperut
#politeknik #puo #politeknikungkuomar #smtar
0

CONGO BAR Salam.. Kami ada open order CONGO BAR area ipoh,perak nii.. kalau hampa2 dan sesapa nk order boleh laa bg taw kami naa.. . . Contact : 012-3345621 ( iman ) Lokasi. : No4 Sari9, Taman Cempaka, Ipoh Perak. . . NOTE : SELF PICKUP . . Tqqq

Windows Series at Kong Heng
#window #kongheng #ipoh
0

Windows Series at Kong Heng #window #kongheng #ipoh

Family short trip... #ipoh #family
2

Family short trip... #ipoh #family

observe
/əbˈzəːv/
。
。
#ipoh #lostworldoftambun
#latepost
0

observe /əbˈzəːv/ 。 。 #ipoh #lostworldoftambun #latepost

Selamat Hari Lahir untuk orang disana . Moga tiada lagi berlaku kemalangan .. Moga lebih berhati - hati lagi selepas ini .. Moga cepat sembuh sepenuhnya . 
Hmmm .. Craving dia tak boleh bawak bincang .. Aiseyman .. On  On 
#craving #malaysianfood #foodporn #aiseyman #kualakangsar #padangrengas #taiping #ipoh #tapah #gopeng #perak #budakkampung #orangkampung #rezeki #alhamdulillah #desserts
0

Selamat Hari Lahir untuk orang disana . Moga tiada lagi berlaku kemalangan .. Moga lebih berhati - hati lagi selepas ini .. Moga cepat sembuh sepenuhnya . Hmmm .. Craving dia tak boleh bawak bincang .. Aiseyman .. On On #craving #malaysianfood #fo

Berita buruk tentang milia seeds ialah : TIADA UBAT!⁣
⁣
Cara nak buang ialah dengan pergi buat rawatan laser.⁣
⁣
Jadi kesimpulannya, ⁣
anda wajib pastikan pakai skincare yg khas utk bahagian mata. ⁣
⁣
Jgn cuci makeup dgn bhn ⁣
yg berasaskan minyak. ⁣
⁣
Gunakan Oil Free Eye Makeup Remover.⁣
⁣
PM @ WhatsApp sekarang dengan klik link ni www.wasap.my/60135884889 ⁣
⁣
~With Love ~⁣
SisTqah_MaryKay⁣
⁣
#marykay #alorsetar #georgetown #kangar #ipoh #sistqah_marykay #marykaykedah #marykaypenang #marykayperlis #marykayperak #marykaymalaysia #skincare #cosmetic #career #sideincome #beautyconsultant
#makeupremoval #miliaseed #bijikolestrol
0

Berita buruk tentang milia seeds ialah : TIADA UBAT!⁣ ⁣ Cara nak buang ialah dengan pergi buat rawatan laser.⁣ ⁣ Jadi kesimpulannya, ⁣ anda wajib pastikan pakai skincare yg khas utk bahagian mata. ⁣ ⁣ Jgn cuci makeup dgn bhn ⁣ yg berasaskan minyak. ⁣

Gi Kolumpo main gitar, Balik-balik putus tali gitar •Portraiture•Convocation•Engagement•Wedding•
Sebarang pertanyaan utk pakej fotografer boleh whatsapp terus:

http://wasapp.me/+60166709407
http://wasapp.me/+60166709407
http://wasapp.me/+60166709407 Setiap Gambar Ada Kenangannya

#wedding #weddingphotography #weddingphotographer #malaywedding #malayphotographer #weddingguide #jurugambarperkahwinan #newborn #jurugambarmalaysia
#jurugambar #malaysia #groom #bride #booking #2k19 #wedding_photographer
#jurugambarkahwin #canon #taiping #sungaisiput #kualakangsar #ipoh #perak #besut #terengganu #kelantan #photoshoot
0

Gi Kolumpo main gitar, Balik-balik putus tali gitar •Portraiture•Convocation•Engagement•Wedding• Sebarang pertanyaan utk pakej fotografer boleh whatsapp terus: http://wasapp.me/+60166709407 http://wasapp.me/+60166709407 http://wasapp.me/+60166709407

Gi Kolumpo main gitar, Balik-balik putus tali gitar •Portraiture•Convocation•Engagement•Wedding•
Sebarang pertanyaan utk pakej fotografer boleh whatsapp terus:

http://wasapp.me/+60166709407
http://wasapp.me/+60166709407
http://wasapp.me/+60166709407 Setiap Gambar Ada Kenangannya

#wedding #weddingphotography #weddingphotographer #malaywedding #malayphotographer #weddingguide #jurugambarperkahwinan #newborn #jurugambarmalaysia
#jurugambar #malaysia #groom #bride #booking #2k19 #wedding_photographer
#jurugambarkahwin #canon #taiping #sungaisiput #kualakangsar #ipoh #perak #besut #terengganu #kelantan #photoshoot
0

Gi Kolumpo main gitar, Balik-balik putus tali gitar •Portraiture•Convocation•Engagement•Wedding• Sebarang pertanyaan utk pakej fotografer boleh whatsapp terus: http://wasapp.me/+60166709407 http://wasapp.me/+60166709407 http://wasapp.me/+60166709407

Gi Kolumpo main gitar, Balik-balik putus tali gitar •Portraiture•Convocation•Engagement•Wedding•
Sebarang pertanyaan utk pakej fotografer boleh whatsapp terus:

http://wasapp.me/+60166709407
http://wasapp.me/+60166709407
http://wasapp.me/+60166709407 Setiap Gambar Ada Kenangannya

#wedding #weddingphotography #weddingphotographer #malaywedding #malayphotographer #weddingguide #jurugambarperkahwinan #newborn #jurugambarmalaysia
#jurugambar #malaysia #groom #bride #booking #2k19 #wedding_photographer
#jurugambarkahwin #canon #taiping #sungaisiput #kualakangsar #ipoh #perak #besut #terengganu #kelantan #photoshoot
0

Gi Kolumpo main gitar, Balik-balik putus tali gitar •Portraiture•Convocation•Engagement•Wedding• Sebarang pertanyaan utk pakej fotografer boleh whatsapp terus: http://wasapp.me/+60166709407 http://wasapp.me/+60166709407 http://wasapp.me/+60166709407

Load More