#ipohcityawesome Instagram photos and videos

Advertisement
Aerial view
Sunset Mode
Kg Tasek
Ipoh, Perak, Malaysia

Call/Whatsapp (Awan Media)
 +6011 395 33797

#awanmediaofficial #aerial #dronelapse #drone #dronestagram #dji #djimavicpro #TourismPerak #VisitPerak2019 #malaysia #ipoh #ipohcityawesome #ipohmali #ipohawesomecity #ipoh #malaysiatrulyasia #lonelyplanet #perakworldofwonders
0

Aerial view Sunset Mode Kg Tasek Ipoh, Perak, Malaysia Call/Whatsapp (Awan Media) +6011 395 33797 #awanmediaofficial #aerial #dronelapse #drone #dronestagram #dji #djimavicpro #tourismperak #visitperak2019 #malaysia #ipoh #ipohcityawesome #ipohmal

Hidup sekarang ni tanam anggur, tapi yang keluarnya cherry. Haha. Haritu mak kata eee comelnya , boleh buat isi goodies kahwin khas untuk keluarga terdekat. Kalau beli borong dapat harga mur².

Ni saja instock banyak² nak open booth. Eh kat mana nak buka tu? Haa tungguuu. .
.
. ▪️▪️▪️▪️▪️▪️
Dapatkan keychain cherry ni dengan harga RM7 di #ElWardahShop. Available bila-bila masa sahaja asalkan ada nyawa dan masa. #ShopWithLove @ #IpohCityAwesome

#lovecrochet #crochetlove #amigurumi #amigurumilove #crochetkeychains #crochethood #yarnaddiction #yarn #malaysiancrocheter #crochetbag #begkait
0

Hidup sekarang ni tanam anggur, tapi yang keluarnya cherry. Haha. Haritu mak kata eee comelnya , boleh buat isi goodies kahwin khas untuk keluarga terdekat. Kalau beli borong dapat harga mur². Ni saja instock banyak² nak open booth. Eh kat mana nak

30/3/19
hey!!
surprise!!
fresh flower bouquet

whatapps kami di :
#Cheentakaseh 
011-14747688 perak
019-578 1809 penang

#surpriseipoh 
#surprisemurah 
#surpriseplanneripoh
#surpriseplannermalaysia 
#ipohcityawesome
#bouquetmurah 
#pakejmurah 
#chocolatebouquet
#ipohperak 
#malaysiasurpriseplanner 
#ipoh
#coklatsedap 
#murah 
#surpriseplannermurahsangat
#surpriseklebang 
#surprisechemor 
#surprisemeru
#surpriseparty 
#surpriseipoh
#surpriseterlajakmurah 
#surprisetambun
#surprisebatugajah 
#surpriseperak
#surprisedeliverymurah
#surprisedeliveryipoh 
#ipohipohajer 
#cheentakaseh
#decorationbycheentakaseh
0

30/3/19 hey!! surprise!! fresh flower bouquet whatapps kami di : #cheentakaseh 011-14747688 perak 019-578 1809 penang #surpriseipoh #surprisemurah #surpriseplanneripoh #surpriseplannermalaysia #ipohcityawesome #bouquetmurah #pakejmurah #choco

Advertisement
Kain Kemban boleh menghiburkan awak tau...
.
.
#kainkemban #kembanretro #kembanviral #kainkembanpertamamalaysiabrunei
#ipohipohaje
#ipohcityawesome
0

Kain Kemban boleh menghiburkan awak tau... . . #kainkemban #kembanretro #kembanviral #kainkembanpertamamalaysiabrunei #ipohipohaje #ipohcityawesome

Advertisement
Kain Kemban yang diberi nama kemban Retro ini sempena material batik yang sinonim dengan zaman tok nenek kita dulu-dulu.
.
.
Sangat mudah nak pakai, tak perlu nak ikat-ikat lagi. Cuma lekat dan butang.
.
Belahan berselisih di hadapan, memudahkan untuk aktiviti-aktiviti berpantang dan spa. Jika nak bawa keluar padankan dgn blouse ada hidden button dia bawah supaya tidak terselak.
.
.
#kainkemban #kembanretro #kembanviral #kainkembanpertamamalaysiabrunei #ipohipohaje #ipohcityawesome
0

Kain Kemban yang diberi nama kemban Retro ini sempena material batik yang sinonim dengan zaman tok nenek kita dulu-dulu. . . Sangat mudah nak pakai, tak perlu nak ikat-ikat lagi. Cuma lekat dan butang. . Belahan berselisih di hadapan, memudahkan untu

Boring petang2, kita layan e-scooter 

Full video, please also check my other videos riding my Dualtron Ultra :- https://www.youtube.com/watch?v=LFgIa8g7cR8&t=4s
https://www.youtube.com/watch?v=ZcwkXWk2t-E&t=146s
https://www.youtube.com/watch?v=ZYqGC96o-kc
https://www.youtube.com/watch?v=tqSWEJg8Ueo&t=433s
https://www.youtube.com/watch?v=42AkeXfP4Jg&t=3s
https://www.youtube.com/watch?v=50ldAM5QPHM
https://www.youtube.com/watch?v=_o1uLfqK6Gs&t=13s
#dualtron #dualtronultra #dualtronultrav2 #ipoh #ipohcity #ipohcityawesome #electricscooter #electricscooterlife #electricscootermalaysia #hoofdu #houseofdualtron #sfmy
0

Boring petang2, kita layan e-scooter Full video, please also check my other videos riding my Dualtron Ultra :- https://www.youtube.com/watch?v=LFgIa8g7cR8&t=4s https://www.youtube.com/watch?v=ZcwkXWk2t-E&t=146s https://www.youtube.com/watch?v=ZYqGC

Jangan sirius sangat...kita chill2 je awak tau... .
.
#kainkemban #kembanretro #kembanviral #kainkembanpertamamalaysiabrunei #ipohipohaje #ipohcityawesome
1

Jangan sirius sangat...kita chill2 je awak tau... . . #kainkemban #kembanretro #kembanviral #kainkembanpertamamalaysiabrunei #ipohipohaje #ipohcityawesome

Promosi Merdeka.

Sesuai untuk sebarang majlis:
1. Majlis Aqiqah
2. Majlis Perkahwinan
3. Alumni
4. Majlis Harijadi
5. Hari Keluarga

Klik link di ruangan profile untuk maklumat lanjut.

#ipohfood #ipohcityawesome #ipohcafe #ipohcity #ipohperak #ipohmali #ipohipohajer #ipohbakers #ipohcityawesome_food #ipohhalalfood #ipohfoodhunt #tanjungrambutan #ipohdessert #kuihmuihipoh #tempahankuihmuihipoh #doorgiftipoh #masak-masak #kuih #masak-masak #doorgiftkahwin #majlis
0

Promosi Merdeka. Sesuai untuk sebarang majlis: 1. Majlis Aqiqah 2. Majlis Perkahwinan 3. Alumni 4. Majlis Harijadi 5. Hari Keluarga Klik link di ruangan profile untuk maklumat lanjut. #ipohfood #ipohcityawesome #ipohcafe #ipohcity #ipohperak #ipoh

Sekali sekala kena invest untuk diri sendiri jugak sis kalau nak cantik kena ada satu limited edition , boss babe by @lord.cosmetics
.

Price : RM 40
.

For online purchase  + 019.3131.730
Location  Gondola31
Catalogue  @gondola31.catalogue
.

#gondola31
#exclusivelyunderoneroof
#ipohipohaje
#ipohcityawesome
1

Sekali sekala kena invest untuk diri sendiri jugak sis kalau nak cantik kena ada satu limited edition , boss babe by @lord.cosmetics . Price : RM 40 . For online purchase + 019.3131.730 Location Gondola31 Catalogue @gondola31.catalogue . #gondo

Tempahan Kuih Bakar untuk 
Majlis Alumni Wanita Lembaga Pertubuhan Peladang. 
20.8.2019

Ibupejabat LPP, Ipoh.

#ipohfood #ipohcityawesome #ipohcafe #ipohcity #ipohperak #ipohmali #ipohipohajer #ipohbakers #ipohcityawesome_food #ipohhalalfood #ipohfoodhunt #tanjungrambutan #ipohdessert #kuihmuihipoh #tempahankuihmuihipoh #doorgiftipoh #masak-masak #kuih #masak-masak #doorgiftkahwin #majlis
0

Tempahan Kuih Bakar untuk Majlis Alumni Wanita Lembaga Pertubuhan Peladang. 20.8.2019 Ibupejabat LPP, Ipoh. #ipohfood #ipohcityawesome #ipohcafe #ipohcity #ipohperak #ipohmali #ipohipohajer #ipohbakers #ipohcityawesome_food #ipohhalalfood #ipohfo

Cantik betul lipmatte @w4w4_zainal ni , korang tak terpikat ke nak beli ? Sebab ada 4 pilihan warna dalam satu box , sesuai juga nak dijadikan gift untuk kengkawan kome tau 🥰
.

Price : RM 59
.

For online purchase  + 019.3131.730
Location  Gondola31
Catalogue  @gondola31.catalogue
.

#gondola31
#exclusivelyunderoneroof
#ipohipohaje
#ipohcityawesome
0

Cantik betul lipmatte @w4w4_zainal ni , korang tak terpikat ke nak beli ? Sebab ada 4 pilihan warna dalam satu box , sesuai juga nak dijadikan gift untuk kengkawan kome tau 🥰 . Price : RM 59 . For online purchase + 019.3131.730 Location Gondola31

Earring cantik lawa by @aishawong available di butik now . Jom dapatkan hari ini .
.

Price : RM 25
.

For online purchase  + 019.3131.730
Location  Gondola31 .

#gondola31
#exclusivelyunderoneroof
#ipohipohaje
#ipohcityawesome
0

Earring cantik lawa by @aishawong available di butik now . Jom dapatkan hari ini . . Price : RM 25 . For online purchase + 019.3131.730 Location Gondola31 . #gondola31 #exclusivelyunderoneroof #ipohipohaje #ipohcityawesome

Kemain cantik kakak no , dengan Catalina kurung @hersbybintwahab , pemilihan warna yang sangat soft sesuai dipadankan dengan warna tudung yang lebih bold dan menyerlah 🥰
.

Item : Catalina kurung
Brand : @hersbybintwahab .
.

Price : RM 159
.

For online purchase  + 019.3131.730
Location  Gondola31
.

#gondola31
#exclusivelyunderoneroof
#ipohipohaje
#ipohcityawesome
0

Kemain cantik kakak no , dengan Catalina kurung @hersbybintwahab , pemilihan warna yang sangat soft sesuai dipadankan dengan warna tudung yang lebih bold dan menyerlah 🥰 . Item : Catalina kurung Brand : @hersbybintwahab . . Price : RM 159 . For on

Untuk mengkome yang mencari koleksi baju melayu kanak kanak moh dapatkan segera koleksi @darwishrichdesign , ada saiz dari bayi sehingga dewasa tau .
.

Item : Baju Melayu Adam
Brand : @darwishrichdesign .
.

Price : RM 169 .

For online purchase  + 019.3131.730
Location  Gondola31
.

#gondola31
#exclusivelyunderoneroof
#ipohipohaje
#ipohcityawesome
0

Untuk mengkome yang mencari koleksi baju melayu kanak kanak moh dapatkan segera koleksi @darwishrichdesign , ada saiz dari bayi sehingga dewasa tau . . Item : Baju Melayu Adam Brand : @darwishrichdesign . . Price : RM 169 . For online purchase +

Teja Kurung Pahang @azdza.co
, lebih klasik dan feminin apabila digayakan , cantik bukan ? harga pun tengah promo sekarang tau 🥰
.

Item : Teja Kurung Pahang
Brand : @azdza.co .
.

Normal Price : RM 199
Promo Price : RM 130
.

For online purchase  + 019.3131.730
Location  Gondola31
.

#gondola31
#exclusivelyunderoneroof
#ipohipohaje
#ipohcityawesome
2

Teja Kurung Pahang @azdza.co , lebih klasik dan feminin apabila digayakan , cantik bukan ? harga pun tengah promo sekarang tau 🥰 . Item : Teja Kurung Pahang Brand : @azdza.co . . Normal Price : RM 199 Promo Price : RM 130 . For online purchase +

Gemok gedempol tapi comey uihhh...esok ada cod sekitar Ipoh!
.
.
Sushi kami sedap! Nak order? Tekan ws link kat bawah🤗! . .
.
.
http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
.
. 
#sayajualsushi #sushihalal #muslimsushiipoh #deliveryfoodipoh #fooddeliveryipoh #sushiipoh #sushidelivery #foodporn #ipohcityawesome #lunchipoh #ipohfood #sushifix  #bazarpaknil #sushimelayu #ipohawesomecity #japanesefood
#ipoh #ipohfooddelivery #ipohcalling #instafood #instafamous #ipohmali #jjcm #halalfoodipoh #foodie #foodhunt #foodblogger #foodiegram #foodpost #foodblog
2

Gemok gedempol tapi comey uihhh...esok ada cod sekitar Ipoh! . . Sushi kami sedap! Nak order? Tekan ws link kat bawah🤗! . . . . http://www.wasap.my/60134890412 http://www.wasap.my/60134890412 http://www.wasap.my/60134890412 . . #sayajualsushi #sushi

Koleksi jubah serendah RM 50 , terdapat banyak warna yang menarik boleh dipilih 🥰
.

Item : Nadeera Jubah
Brand : @osrajb .
.

Normal Price : RM 99
Promo Price : RM 50
.

For online purchase  + 019.3131.730
Location  Gondola31
.

#gondola31
#exclusivelyunderoneroof
#ipohipohaje
#ipohcityawesome
0

Koleksi jubah serendah RM 50 , terdapat banyak warna yang menarik boleh dipilih 🥰 . Item : Nadeera Jubah Brand : @osrajb . . Normal Price : RM 99 Promo Price : RM 50 . For online purchase + 019.3131.730 Location Gondola31 . #gondola31 #exclusiv

️
To order / enquiries: ️️
Wechat: joellie412
FB: Mitori Florist & Gifts
Instagram: mitori_florist 
#floristinmalaysia  #mitoriflorist #malaysiaflorist #ipohflorist  #ipohcityawesome #flowershop #balloon #ipoh #kl #flower #flora #handtide #handmade #babysbreath
0

️ To order / enquiries: ️️ Wechat: joellie412 FB: Mitori Florist & Gifts Instagram: mitori_florist #floristinmalaysia #mitoriflorist #malaysiaflorist #ipohflorist #ipohcityawesome #flowershop #balloon #ipoh #kl #flower #flora #handtide #handmade #

Perfume adalah pelengkap bagi setiap wanita untuk menambahkan keyakinan ketika melangkah ke pejabat . Gorgeous Perfume by @gorgeousbyrcw , wangian yang harum dan tahan lama .
.

Price : RM 45 .
.

For online purchase  + 019.3131.730
Location  Gondola31 .

#gondola31
#exclusivelyunderoneroof
#ipohipohaje
#ipohcityawesome
0

Perfume adalah pelengkap bagi setiap wanita untuk menambahkan keyakinan ketika melangkah ke pejabat . Gorgeous Perfume by @gorgeousbyrcw , wangian yang harum dan tahan lama . . Price : RM 45 . . For online purchase + 019.3131.730 Location Gondola

Bawal organza silk premium: material soft xperlu iron nmpk exclusive dan x panas. Pilihan mak2 utk nk siap cpt .
.
Whatsapp no sis 0192639717. Atau dm je atau lg senang komen je NAK dkt komen bawah ni. Nnt sis msg korang lelaju 
.
Berminat ?? Boleh wasap sis ye 0192639717
.
#tudungcantik #tudung #tudungbawal #tudungruffle #tudungviral #bawalcantik #bawalcotton #bawalfiona #bawalvivy #bawalneelofa #ipoh #ipohcityawesome #tudungbawalmurah #bawalcotton #bawalovers #bawalmurah #bawalchiffon #tudungborong #tudungchiffon #bulatnmeru #mydinmeru  #ipoh #tudungmuslimah #bawalexclusive #tudungturki #tudungmalaysia 
#neelofa #shawl #eyelashshawl #eyelashshawlmurah #cornskin #bawalorganzavoile
0

Bawal organza silk premium: material soft xperlu iron nmpk exclusive dan x panas. Pilihan mak2 utk nk siap cpt . . Whatsapp no sis 0192639717. Atau dm je atau lg senang komen je NAK dkt komen bawah ni. Nnt sis msg korang lelaju . Berminat ?? Boleh w

Bawal organza silk premium: material soft xperlu iron nmpk exclusive dan x panas. Pilihan mak2 utk nk siap cpt .
.
Whatsapp no sis 0192639717. Atau dm je atau lg senang komen je NAK dkt komen bawah ni. Nnt sis msg korang lelaju 
.
Berminat ?? Boleh wasap sis ye 0192639717
.
#tudungcantik #tudung #tudungbawal #tudungruffle #tudungviral #bawalcantik #bawalcotton #bawalfiona #bawalvivy #bawalneelofa #ipoh #ipohcityawesome #tudungbawalmurah #bawalcotton #bawalovers #bawalmurah #bawalchiffon #tudungborong #tudungchiffon #bulatnmeru #mydinmeru  #ipoh #tudungmuslimah #bawalexclusive #tudungturki #tudungmalaysia 
#neelofa #shawl #eyelashshawl #eyelashshawlmurah #cornskin #bawalorganzavoile
0

Bawal organza silk premium: material soft xperlu iron nmpk exclusive dan x panas. Pilihan mak2 utk nk siap cpt . . Whatsapp no sis 0192639717. Atau dm je atau lg senang komen je NAK dkt komen bawah ni. Nnt sis msg korang lelaju . Berminat ?? Boleh w

Bawal organza silk premium: material soft xperlu iron nmpk exclusive dan x panas. Pilihan mak2 utk nk siap cpt .
.
Whatsapp no sis 0192639717. Atau dm je atau lg senang komen je NAK dkt komen bawah ni. Nnt sis msg korang lelaju 
.
Berminat ?? Boleh wasap sis ye 0192639717
.
#tudungcantik #tudung #tudungbawal #tudungruffle #tudungviral #bawalcantik #bawalcotton #bawalfiona #bawalvivy #bawalneelofa #ipoh #ipohcityawesome #tudungbawalmurah #bawalcotton #bawalovers #bawalmurah #bawalchiffon #tudungborong #tudungchiffon #bulatnmeru #mydinmeru  #ipoh #tudungmuslimah #bawalexclusive #tudungturki #tudungmalaysia 
#neelofa #shawl #eyelashshawl #eyelashshawlmurah #cornskin #bawalorganzavoile
0

Bawal organza silk premium: material soft xperlu iron nmpk exclusive dan x panas. Pilihan mak2 utk nk siap cpt . . Whatsapp no sis 0192639717. Atau dm je atau lg senang komen je NAK dkt komen bawah ni. Nnt sis msg korang lelaju . Berminat ?? Boleh w

Thanks to our client for coming ️. Kami akan memastikan kami akan memberikan servis dan hasil yang terbaik kepada pelanggan kami!! 
.
.
#maginooipohbarber #barbermelayu #barberperak  #yakyakyeay #iftar #ipoh #ipohbarber #barberlife #barbershop #barbershopmalaysia #barbershopconnect #station18 #station18ipoh 
#maginooipoh #maginoobarbershop  #maginooipohbarbershop  #ipohmali #ipohmalitalaksombong #beard #haircut #hairtonic #raya2019 #rambutraya #pomademarketplace #ipohcityawesome #pengkalanpegoh #beard #beardoil #menfashion
0

Thanks to our client for coming ️. Kami akan memastikan kami akan memberikan servis dan hasil yang terbaik kepada pelanggan kami!! . . #maginooipohbarber #barbermelayu #barberperak #yakyakyeay #iftar #ipoh #ipohbarber #barberlife #barbershop #barbe

.
Assalam.

Makan apa tu yeop yong.
.
Chor Moh Shellele...
.
P/S: Sila tempah meja anda sebelum kempunan 🦑🦞🦐🦀...
.
WHATSAPP: 013-8883775 .
⏰OPEN: 5:00 pm - 12:00 am (Closed every Wednesday)
COD: 12:00 pm - 8:00 pm

Location :
Warung Lombong, Jalan Lebuh Rajawali, Kampung Dato Ahmad Said Tambahan 2, 30020 Ipoh, Perak

Google maps :.
https://goo.gl/maps/1o8ihKS81fgJbgtR9

Waze : https://waze.com/ul/hw0zf7f76x
.
#visitperak2019 #visitipoh #visitperak 
#SEM
#shelleleoutexpertmanjoi 
#shelleledaunpisang
#portuguesestyleseafood
#rojakbuah 
#kintavalley 
#warunglombong
#ipohfoodhunt #ipoh #ipohawesomecity
#ipohcafe #ipohfooddelivery #ipohfoods 
#lonelyplanet #ipohheritage #ipohcityawesome 
#dapurjalananipoh #ipohcity #jjcm 
#perak #manjoi #gugusanmanjoi
#tastethisnext #tasty #viralfoodmalaysia #hipsterseafood #seafoodipoh
0

. Assalam. Makan apa tu yeop yong. . Chor Moh Shellele... . P/S: Sila tempah meja anda sebelum kempunan 🦑🦞🦐🦀... . WHATSAPP: 013-8883775 . ⏰OPEN: 5:00 pm - 12:00 am (Closed every Wednesday) COD: 12:00 pm - 8:00 pm Location : Warung Lombong, Jalan Le

Jubah untuk lelaki dan wanita by @sucibyyatthamzah sesuai digayakan untuk ke majlis makan malam atau ke kenduri kahwin . Kome yang banyak jemputan tu moh ler dapatkan satu 🥰 .
.

Item : Al Fateh Jubah Mens
Price : RM 189 .
.

Item : Malika Dress Women
Price : RM 179 .
.

For online purchase  + 019.3131.730
Location  Gondola31
.

#gondola31
#exclusivelyunderoneroof
#ipohipohaje
#ipohcityawesome
0

Jubah untuk lelaki dan wanita by @sucibyyatthamzah sesuai digayakan untuk ke majlis makan malam atau ke kenduri kahwin . Kome yang banyak jemputan tu moh ler dapatkan satu 🥰 . . Item : Al Fateh Jubah Mens Price : RM 189 . . Item : Malika Dress Wome

Ade yang cari?
Keychain flight.
#removebeforeflight 
Boleh datang ke store kami. Open daily 10.30am - 9.30pm.

Econsave Ampang Baru Ipoh

#ipohthriftstore #ipohlokalstore #ipohcityawesome #ipoh #thriftstore #patch #rockpatches #patches
0

Ade yang cari? Keychain flight. #removebeforeflight Boleh datang ke store kami. Open daily 10.30am - 9.30pm. Econsave Ampang Baru Ipoh #ipohthriftstore #ipohlokalstore #ipohcityawesome #ipoh #thriftstore #patch #rockpatches #patches

#MBOBDD2019 happening this week from 23 - 25 August at MBO Cinemas nationwide. See details at the event page: MBO x SJAM Blood Donation Drive 6.0. Join us to save lives! #ipohcityawesome #mbofalimipoh #mbofalim
0

#mbobdd2019 happening this week from 23 - 25 August at MBO Cinemas nationwide. See details at the event page: MBO x SJAM Blood Donation Drive 6.0. Join us to save lives! #ipohcityawesome #mbofalimipoh #mbofalim

#MakmumMY masih ditayangkan di #mbocinemas! Dapatkan tiket @makmummovie di www.mbocinemas.com dan mobile app sekarang. #ipohcityawesome #mbofalimipoh #mbofalim
0

#makmummy masih ditayangkan di #mbocinemas ! Dapatkan tiket @makmummovie di www.mbocinemas.com dan mobile app sekarang. #ipohcityawesome #mbofalimipoh #mbofalim

The famous Ding Feng Tau Fu Fa aka Concubine Lane Tau Fu Fa. We had the Teo Chew Tau Fu Fa, Tau Fu Fa with white sugar syrup, and Longan Soya Pudding. It is what it is. Simple food made from the heart to your heart  oh man... Sounds so cheesy. The price is reasonable too.
.
#taufufa #concubinelane #teochewfood #chinesefood #soyapudding #comfortfood #malaysiafood #fooddiary #foodblogger #foodie #throwbackdessert #wanderlust #travelblogger #cuticutimalaysia #vm2020 #visitmalaysia2020 #malaysiatrulyasia #ipohcityawesome #豆花 #潮州豆腐花 #二奶巷 #怡保 #dingfengtaufufa
0

The famous Ding Feng Tau Fu Fa aka Concubine Lane Tau Fu Fa. We had the Teo Chew Tau Fu Fa, Tau Fu Fa with white sugar syrup, and Longan Soya Pudding. It is what it is. Simple food made from the heart to your heart oh man... Sounds so cheesy. The pr

Get your tickets for Gerard Butler's Angel Has Fallen now at www.mbocinemas.com and mobile app. Sneak this Wednesday at MBO Cinemas nationwide. #ipohcityawesome #mbofalimipoh #mbofalim
0

Get your tickets for Gerard Butler's Angel Has Fallen now at www.mbocinemas.com and mobile app. Sneak this Wednesday at MBO Cinemas nationwide. #ipohcityawesome #mbofalimipoh #mbofalim

Yes,we're open today!
.
⏰Open Daily
Isnin - Khamis
12pm - 3pm
5pm - 12am
.
Jumaat
4pm - 12am
.
Sabtu - Ahad
2pm - 12am
.
untuk booking boleh whatsapp link di bio okey ️
.
#sudugarfucafe#lunchset#lunchipoh#ipohcityawesome #ipohcityawesome_food #jjcm#ipohfood#cafemeru#mapsperak#bulatanamanjaya#makanbestipoh
0

Yes,we're open today! . ⏰Open Daily Isnin - Khamis 12pm - 3pm 5pm - 12am . Jumaat 4pm - 12am . Sabtu - Ahad 2pm - 12am . untuk booking boleh whatsapp link di bio okey ️ . #sudugarfucafe #lunchset #lunchipoh #ipohcityawesome #ipohcityawesome_food #jjcm #i

DO GOOD 
TB Project:
PB_ _
Interior & Exterior Design & build by @adlateguhdesignbuild

For any enquiries call us at the link. 
ADLA TEGUH design & build.
+Renovation
+Interior Design
+Bungalow
+Furniture
+Construction
. 
#renovationipoh #interiordesignipoh #constructionipoh #peacebeuponyou #ubahsuaiipoh #ubahsuairumah #ipohipohaje #ipohipohajer #interiordesign #barbershop #customfurniture #pbuystore #industrial #interioripoh  #adlateguh #perak #bangkit2019#comeback
#terusurus #ipohcityawesome #positivequotes
0

"DO GOOD" TB Project: PB_ _ Interior & Exterior Design & build by @adlateguhdesignbuild For any enquiries call us at the link. ADLA TEGUH design & build. +Renovation +Interior Design +Bungalow +Furniture +Construction . #renovationipoh #interiord

Ipoh 2 days Trip  美食+美景~
據說怡保出產美女,所以🉐️來看一下 

#shorttrip #daytrip #trip #travel #holiday #tbt #ipoh #ipohperak #ipohcityawesome #keklooktong #malaysia
2

Ipoh 2 days Trip 美食+美景~ 據說怡保出產美女,所以🉐️來看一下 #shorttrip #daytrip #trip #travel #holiday #tbt #ipoh #ipohperak #ipohcityawesome #keklooktong #malaysia

Nutella Chococake request by customer. This cake akan available dekat store very soon. So customer boleh terus walk in okayy. Tapi kalau tempah lagi best. Kami boleh reserve kan untuk anda sbb takut bila sampai kedai tengok kek idaman dah habis. Selalu terjadi ye kes nie 

Nutella Chococake, 7 inch,  1/2kg+- only @ RM50

#keksedapipoh #kedaikekipoh #kekmurahipoh #kekipoh #nutella #ipoh #ipohawesomecity #ipohcityawesome #ipohfood #perak
0

Nutella Chococake request by customer. This cake akan available dekat store very soon. So customer boleh terus walk in okayy. Tapi kalau tempah lagi best. Kami boleh reserve kan untuk anda sbb takut bila sampai kedai tengok kek idaman dah habis. Sela

Hai...tengah lunch yang besher-besher je ke tu?
.
.
Sushi kami sedap! Nak order? Tekan ws link kat bawah🤗! . .
.
.
http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
.
. 
#sayajualsushi #sushihalal #muslimsushiipoh #deliveryfoodipoh #fooddeliveryipoh #sushiipoh #sushidelivery #foodporn #ipohcityawesome #lunchipoh #ipohfood #sushifix  #bazarpaknil #sushimelayu #ipohawesomecity #japanesefood
#ipoh #ipohfooddelivery #ipohcalling #instafood #instafamous #ipohmali #jjcm #halalfoodipoh #foodie #foodhunt #foodblogger #foodiegram #foodpost #foodblog
0

Hai...tengah lunch yang besher-besher je ke tu? . . Sushi kami sedap! Nak order? Tekan ws link kat bawah🤗! . . . . http://www.wasap.my/60134890412 http://www.wasap.my/60134890412 http://www.wasap.my/60134890412 . . #sayajualsushi #sushihalal #muslim

Bridesmaid cantik , pengantin lagi cantik dengan koleksi Eloise kurung @dleqa
, so korang yang lain tu taknak ke kelihatan cantik di hari bahagia korang dengan eloise kurung ni ? Material sangat selesa dan ditambah lagi dengan potongan kain yang kepuk kepuk tu , memang lawa uolls, sekarang harga tengah promo tau ️
.

Item : Eloise Kurung
Brand : @dleqa .
.

Normal Price : RM 239
Promo Price : RM 159
.

For online purchase  + 019.3131.730
Location  Gondola31
.

#gondola31
#exclusivelyunderoneroof
#ipohipohaje
#ipohcityawesome
3

Bridesmaid cantik , pengantin lagi cantik dengan koleksi Eloise kurung @dleqa , so korang yang lain tu taknak ke kelihatan cantik di hari bahagia korang dengan eloise kurung ni ? Material sangat selesa dan ditambah lagi dengan potongan kain yang kepu

Reception Waleed & Zieha

For more details and inquiry availability,
You can reach me via
Whatsapp:+60135007979
Email:image.by.syamsulrais@gmail.com .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#imageBYSr
#syamsulraisphotographer #lookslikefilm#malaytradional #malayweddingguide #weddingphotographer #malaysiawedding #photographeripohavailability #photographeripoh #photographeripohavailability #ipohcity #ipohcityawesome#sooc#kerjakahwin#batugajah#ipohcity#ipohcityawsome #solemnization#bigdaytoday #blessed #happiness#photographeripoh #photographerkedah #photographerutara#fearlessphotographers #igers#viral#photographerpenang #gardenwedding#photographerselangormurah #kerjakahwin#pelaminmurah
0

Reception Waleed & Zieha For more details and inquiry availability, You can reach me via Whatsapp:+60135007979 Email:image.by.syamsulrais@gmail.com . . . . . . . . . . . . #imagebysr #syamsulraisphotographer #lookslikefilm #malaytradional #malayweddi

For those yang suka pakai contact lens tu , try la contact lens dari @hanabellalens_hq
ni , selesa dipakai dan cantik tau 
.

Item : Contact Lens
Brand : @hanabellalens_hq .
.

Normal Price : RM 65.00
Promo Price : RM 26.55
.

For online purchase  + 019.3131.730
Location  Gondola31
.

#gondola31
#exclusivelyunderoneroof
#ipohipohaje
#ipohcityawesome
0

For those yang suka pakai contact lens tu , try la contact lens dari @hanabellalens_hq ni , selesa dipakai dan cantik tau . Item : Contact Lens Brand : @hanabellalens_hq . . Normal Price : RM 65.00 Promo Price : RM 26.55 . For online purchase +

Load More