#jarangtakon Instagram photos and videos

Advertisement
Bila kau hilang fokus
Sekecil kecil perkara pun kau tak boleh buat
Sebab itu bila nak buat sesuatu perkara
Belajar untuk fokus terlebih dahulu
Bro turns 25 years

Single  Showoff  Low Profile

#HalusProjek #Halus #Heret #OnTakOn #JarangTakOn #NeedForSpeed #TheFastAndTheFarious #TompangLalu
0

Bila kau hilang fokus Sekecil kecil perkara pun kau tak boleh buat Sebab itu bila nak buat sesuatu perkara Belajar untuk fokus terlebih dahulu Bro turns 25 years Single Showoff Low Profile #halusprojek #halus #heret #ontakon #jarangtakon #needfor

Merdeka Merdeka Merdeka 🇲🇾🇲🇾🇲🇾
Fun Run 2019 Kotasas‍️‍️‍️‍‍‍
#GengRun
#MisiKumpulMedal
#JarangTakOn
3

Merdeka Merdeka Merdeka 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Fun Run 2019 Kotasas‍️‍️‍️‍‍‍ #gengrun #misikumpulmedal #jarangtakon

Advertisement
rezeki no1 OPEN OEM di gong badak terengganu 17/08/2019
#katakhijau#jarangTAKon#LaCoRRR#ssfToWING
4

rezeki no1 OPEN OEM di gong badak terengganu 17/08/2019 #katakhijau #jarangtakon #lacorrr #ssftowing

Hi saya pemandu awak.
Jom saya bawa awak menuju ke hati saya 🤣
Ngehngeh.

#JarangTakOn #ARASHFight
0

Hi saya pemandu awak. Jom saya bawa awak menuju ke hati saya 🤣 Ngehngeh. #jarangtakon #arashfight

Advertisement
Wak lekk wak peace  #JarangtakON
0

Wak lekk wak peace #jarangtakon

Hello futsalers! We are @9ninersft. We are in the search of new talents for our team. Are you ready to take the challenge? Come and be part of our family #wegoagain #jarangtakon
5

Hello futsalers! We are @9ninersft. We are in the search of new talents for our team. Are you ready to take the challenge? Come and be part of our family #wegoagain #jarangtakon

Our customer from Labu came for Red Leo!

#redleo
#y15
#kakifly
#jarangtakon
#gengjiwakacau 
#tanpa
1

Our customer from Labu came for Red Leo! #redleo #y15 #kakifly #jarangtakon #gengjiwakacau #tanpa

Nothing can change it, until you have it! Love the vape! 
A friend like a cloud it's appear when you need it, it's Leave when You Fake.

A best friend is the best buddy she/he will always be there in any time.

A love like a cube of ice ones you cheating, it be fade. No trust, no excuses!

Love not only words, love is prove! 
Start vaping start loving

#nohatesspreadthelove
#djhazz
#jarangtakon
0

Nothing can change it, until you have it! Love the vape! A friend like a cloud it's appear when you need it, it's Leave when You Fake. A best friend is the best buddy she/he will always be there in any time. A love like a cube of ice ones you chea

Bukan selalu
#jarangtakon
14

Bukan selalu #jarangtakon

Ape macam yang lain ?ade yang on tak ?sorry kalini tak dapat join rideinshaallah kalau ade rezeki smpai la,klau tkde nk bt mcm mneSafety ride geng saya semuasape nak join lgi bole dm lekaihsupporter by lanang racing,kmc segamat dan sempoi bro batu pahat️Jom ramai ii attack kk40day 14/8.
@segamat_official_rider
.
.
.
.
#ridewithstyle #jenterapejuang #budak_video_official #hobikamimahal #segamatofficialrider #kejarsampaidapat #kk40 #duniapermotoran #wilayahpermotoran #janjisampai #belakangsampai #ontakon #jarangtakon #mperfomance #ridesantai #santai #tautausampai #gerakdulu #paperoger #kapcaimalaya_1 #kapcainoob #budak_kapcai_ #enjoyride #sukanpermotoran #takkroni #janjiada #jarang_tak_kari #pejuanghighwayjohor_ #squadstokinterbang.
1

Ape macam yang lain ?ade yang on tak ?sorry kalini tak dapat join rideinshaallah kalau ade rezeki smpai la,klau tkde nk bt mcm mneSafety ride geng saya semuasape nak join lgi bole dm lekaihsupporter by lanang racing,kmc segamat dan sempoi bro batu pa

RIDE KE PENGKALAN BALAK MELAKA
(4/08/2019) AHAD
Terima kasih atas jemputan dan penghargaan dari komuniti suzuki panther melaka...
#eratkansilatuhrahim
#pemburukelajuanteam
#suzukiteam
#rawangfly
#jarangtakON
#PetikON
#teamular
#patok
0

RIDE KE PENGKALAN BALAK MELAKA (4/08/2019) AHAD Terima kasih atas jemputan dan penghargaan dari komuniti suzuki panther melaka... #eratkansilatuhrahim #pemburukelajuanteam #suzukiteam #rawangfly #jarangtakon #petikon #teamular #patok

By the way, im wearing the smile you gave me  @norfatinfatehah
#ciktunang
#taklamadah
#jarangtakon
#iloveyou
3

By the way, im wearing the smile you gave me @norfatinfatehah #ciktunang #taklamadah #jarangtakon #iloveyou

#jarangtakon
4

#jarangtakon

Kasi ada modal emm tk padu macam orang lain
Part last  Salam jumaat 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kakinopak #kronilampupetak #jarangtakon #nopak #santai #ex5 #ex5kualalumpur #pacak #pacakjanganjatuh 
@kroniex5melaka_ @kroninopak_official @_nopak_geli2 @jentera_ex5_malaya @kroni_ar80 @kroninopak__
43

Kasi ada modal emm tk padu macam orang lain Part last Salam jumaat . . . . . . . . . #kakinopak #kronilampupetak #jarangtakon #nopak #santai #ex5 #ex5kualalumpur #pacak #pacakjanganjatuh @kroniex5melaka_ @kroninopak_official @_nopak_geli2 @jentera

salam dulu 🤝 .

Each day, I come in with a positive attitude, trying to get better. #diaadatapitaknampak .
.
#jarangtakon#kepek#coachkepek#jarangtaktegur#kauok#okbye
3

salam dulu 🤝 . Each day, I come in with a positive attitude, trying to get better. #diaadatapitaknampak . . #jarangtakon #kepek #coachkepek #jarangtaktegur #kauok #okbye

Tq #king 24july2019 .
Customer insta saya yang dihormati.
Selepas scroll2, usya2, rase cunn
Terus cal 019-3776322
.
Dm/comment saya tak sempat balas.
Yang mana whatsapp @ call sahaja saya dapat respons cepat.
.
Sorry boskuu /siskuu  #innova #TOYOTA #toyotainnova #jarangtakpadu #jarangberlaku #jarangtakon #icm #innovamalaysia #malaysiacoating #malaysiaboleh
0

Tq #king 24july2019 . Customer insta saya yang dihormati. Selepas scroll2, usya2, rase cunn Terus cal 019-3776322 . Dm/comment saya tak sempat balas. Yang mana whatsapp @ call sahaja saya dapat respons cepat. . Sorry boskuu /siskuu #innova #toyota #

Tq #king 19july2019
.
Customer insta saya yang dihormati.
Terus cal 019-3776322
.
Dm/comment saya tak sempat balas.
Yang mana whatsapp @ call sahaja saya dapat respons cepat.
.
Sorry boskuu /siskuu  #mercedesbenz #merc #malaysiapadu
#jarangtakon #ngamterok #tiktok #bigolive #COATING
0

Tq #king 19july2019 . Customer insta saya yang dihormati. Terus cal 019-3776322 . Dm/comment saya tak sempat balas. Yang mana whatsapp @ call sahaja saya dapat respons cepat. . Sorry boskuu /siskuu #mercedesbenz #merc #malaysiapadu #jarangtakon #nga

Alhamdulillah, we are finally married!

Last weekend , I officially became the wife of my beloved husband, Ioannis woodruff. After 1 year+ together, we tied the knot and now, #zayanni is officially halal!

I have a lot of people to thank for making our day a reality – especially to my mother and father, for all that they’ve done to prepare for this huge day. I know it means a lot to them because it’s the one and only time that my dad gets to ‘give away’ his daughter to another man, so planning this wedding has been a special journey for us.

Thank you too to my father in law who flew all the way to malaysia and helped us️ thanks to mother in law as well who always supports me and us️ and thank you to my cousins who helped out in managing the whole wedding, for meeting with the venue and emcee and organizing everything. And, not to mention, to my other family members, to my brothers and aunts and uncles, for helping with entertaining the guests and everything else in between. thank you for those who pray for us and I would not forget that. Love you guys ️️ and I love my husband so much ️
203

Alhamdulillah, we are finally married! Last weekend , I officially became the wife of my beloved husband, Ioannis woodruff. After 1 year+ together, we tied the knot and now, #zayanni is officially halal! I have a lot of people to thank for making o

lu sama lu, wa sama wa ,
lu ulat bulu ,wa ular sawa
kasi sengat sama lu 
#jarangtakon 
#cobraft
0

lu sama lu, wa sama wa , lu ulat bulu ,wa ular sawa kasi sengat sama lu #jarangtakon #cobraft

orang yang tak kenal aku akan cakap ape PENDIAM🥴,orang yang dah lama kenal aku plak suh aku diam  kesudahannya korang kene lepak setable dulu nn aku🤪 #solo #anakmakabah #lepaksetablebarutaungam #akugiler #akubising #gelak #gelakpecahhabis #jarangtakon #jarangtaklaju #onxon
2

orang yang tak kenal aku akan cakap ape PENDIAM🥴,orang yang dah lama kenal aku plak suh aku diam kesudahannya korang kene lepak setable dulu nn aku🤪 #solo #anakmakabah #lepaksetablebarutaungam #akugiler #akubising #gelak #gelakpecahhabis #jarangtako

Nilai apa yang paling mahal & kepuasan dalam sukan memancing???? 🤔🤔🤔🤔🤔
.
.
.
Sesetengah orang mempunyai pendapat yang berbeza *****
.
.
.
*Ada yang terletak pada spesis ikan
.
.
.
*Ada yang terletak pada saiz & berat ikan .
.
.
*Ada pula terletak pada jumlah & kuantiti ikan .
.
.
*Atau mungkin pada setup yang anda guna pakai .
.
.
**Bagi saya nilai yang paling mahal adalah nilai rentapan ikan. Perlawanan antara ikan dan pemancing di atas bot. Sejurus selepas ikan dinaikan di atas bos. Mungkin anda salah seorang yang paling gembira di dunia.

#gambarlama
#throwback
#fishon 
#langkawianjiggers 
#strike 
#jarangtakon 
#padubakhang 
#brocuba
13

Nilai apa yang paling mahal & kepuasan dalam sukan memancing???? 🤔🤔🤔🤔🤔 . . . Sesetengah orang mempunyai pendapat yang berbeza ***** . . . *Ada yang terletak pada spesis ikan . . . *Ada yang terletak pada saiz & berat ikan . . . *Ada pula terletak pad

Insyaallah tahun depan jumpa lagi . #rxzmembersofficial #terengganu #jarangtakon #jiwamuda #awekseksi #awek125
0

Insyaallah tahun depan jumpa lagi . #rxzmembersofficial #terengganu #jarangtakon #jiwamuda #awekseksi #awek125

Thank Azura 2019

#JarangTakOn
1

Thank Azura 2019 #jarangtakon

“Helo....blh ke saya nk htr brg ke KB...” “Ok blh tuan....” RUNNER jarang X ON
 #runner #jarangtakon #syukuralhamdulillah #rezekitaksalahalamat #usahatawakalredho #janganlupaasalusul #kg #kgboy #kgboyrunner #kgboygarage
0

“Helo....blh ke saya nk htr brg ke KB...” “Ok blh tuan....” RUNNER jarang X ON #runner #jarangtakon #syukuralhamdulillah #rezekitaksalahalamat #usahatawakalredho #janganlupaasalusul #kg #kgboy #kgboyrunner #kgboygarage

Salam bosskur... Ni page terbaru utk tiktok video Malaysia 
so sapa2 yg nak admin post vid boleh dm tepi je kay? & akan ada pertandingan/challenge tiap minggu hehehe🤭🤭 sapa2 nak join sangatlah dialukan...
Support us, jum follow & like page ni 🥰
.
.
.
#tiktokmalaysia #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokmalaysiaviral #tiktokviral #rempit #duniaduaroda #jarangtakpadu #jarangtakon #bukanbeshebeshe #bukanbiasabiasa #bossku #bosskur
0

Salam bosskur... Ni page terbaru utk tiktok video Malaysia so sapa2 yg nak admin post vid boleh dm tepi je kay? & akan ada pertandingan/challenge tiap minggu hehehe🤭🤭 sapa2 nak join sangatlah dialukan... Support us, jum follow & like page ni 🥰 . . .

Salam bosskur... Ni page terbaru utk tiktok video Malaysia 
so sapa2 yg nak admin post vid boleh dm tepi je kay? & akan ada pertandingan/challenge tiap minggu hehehe🤭🤭 sapa2 nak join sangatlah dialukan...
Support us, jum follow & like page ni 🥰
.
.
.
#tiktokmalaysia #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokmalaysiaviral #tiktokviral #rempit #duniaduaroda #jarangtakpadu #jarangtakon #bukanbeshebeshe #bukanbiasabiasa #bossku #bosskur
0

Salam bosskur... Ni page terbaru utk tiktok video Malaysia so sapa2 yg nak admin post vid boleh dm tepi je kay? & akan ada pertandingan/challenge tiap minggu hehehe🤭🤭 sapa2 nak join sangatlah dialukan... Support us, jum follow & like page ni 🥰 . . .

Salam bosskur... Ni page terbaru utk tiktok video Malaysia 
so sapa2 yg nak admin post vid boleh dm tepi je kay? & akan ada pertandingan/challenge tiap minggu hehehe🤭🤭 sapa2 nak join sangatlah dialukan...
Support us, jum follow & like page ni 🥰
.
.
.
#tiktokmalaysia #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokmalaysiaviral #tiktokviral #rempit #duniaduaroda #jarangtakpadu #jarangtakon #bukanbeshebeshe #bukanbiasabiasa #bossku #bosskur
0

Salam bosskur... Ni page terbaru utk tiktok video Malaysia so sapa2 yg nak admin post vid boleh dm tepi je kay? & akan ada pertandingan/challenge tiap minggu hehehe🤭🤭 sapa2 nak join sangatlah dialukan... Support us, jum follow & like page ni 🥰 . . .

Kehidupan Realiti tak sama seperti mimpi..
Susah mencari,susah lagi memiliki.... #HartaSaya #BiarBurukJanjiTakHutang #KudaHitam #Lc135 #JarangTakOn #Sadumalem #GombakRiders
2

Kehidupan Realiti tak sama seperti mimpi.. Susah mencari,susah lagi memiliki.... #hartasaya #biarburukjanjitakhutang #kudahitam #lc135 #jarangtakon #sadumalem #gombakriders

Ada masa kita repeat kasi jadi , kali ni pegi takda rezeki next insha Allah mesti on 🤪 kalau minat moto main moto , kalau keta main keta , kalau minat abg opss bergurau 🤣 #Gigil #Orangterbang #Meeudang #Jarangtakon #inibasikalbukanmoto
1

Ada masa kita repeat kasi jadi , kali ni pegi takda rezeki next insha Allah mesti on 🤪 kalau minat moto main moto , kalau keta main keta , kalau minat abg opss bergurau 🤣 #gigil #orangterbang #meeudang #jarangtakon #inibasikalbukanmoto

Campak sini 1 biar jdi kenangan.
#wearerxzmembers 
#Alhamdulillah
#hadir 
#jarangtakon
4

Campak sini 1 biar jdi kenangan. #wearerxzmembers #alhamdulillah #hadir #jarangtakon

Mocha frappe   paduuu 
@kb.brewster
.
.
#favourite #mocha
#ngopiafterwork #jarangtakon #alhamdulillah
0

Mocha frappe paduuu @kb.brewster . . #favourite #mocha #ngopiafterwork #jarangtakon #alhamdulillah

My Family Dugem ️ #JarangTakOn
6

My Family Dugem ️ #jarangtakon

Ad ni bru lik spore lepak paktam ,,,sapa ad ckp mari 
#kapcaikacak #jarangtakon#kk40#maluapabossku#jenterakesayangan#kapcainoob#wilayahpermotoranofficial
4

Ad ni bru lik spore lepak paktam ,,,sapa ad ckp mari #kapcaikacak #jarangtakon #kk40 #maluapabossku #jenterakesayangan #kapcainoob #wilayahpermotoranofficial

Ore kelate kato , jangokk. 
Cantik teroks #y15 ni. Memang ranggi ni buat ride 
.
.
.
#yamaha #yamahay15zr #y150zr #y15zr #ysukuofficial #ysuku #keroniysuku #keroniy15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15malaya #legasiy15zr #legasiy15 #malaysia2stroke #2stroke #ysukukelantan #ysukupantaitimur #ysukuteam #movistar #ysukucustom #projekt150 #teamyamaha #onon #jarangtakpadu #jarangtakon #brembo 
@malaysia2stroke 
@malaysia2stroke 
#yshuku
3

Ore kelate kato , jangokk. Cantik teroks #y15 ni. Memang ranggi ni buat ride . . . #yamaha #yamahay15zr #y150zr #y15zr #ysukuofficial #ysuku #keroniysuku #keroniy15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15malaya #legasiy15zr #legasiy15 #malaysia2strok

Then and Now
.
.
.
.
.
: @tkdnxv
5

Then and Now . . . . . : @tkdnxv

Hari ke 2 kt manjung

#JarangTakOn
0

Hari ke 2 kt manjung #jarangtakon

INI LEPAK KE APE?(Part 2)
.
.
.
.
Okey guys ni sambungannya..Kami minta maaf sebab lambat siapkannya..Kami ade masalah teknikal..keep stay with us..ENJOY YOUR WATCH
#lawakhambar #lawak #kari #bualkambing #jarangtakon #lawakdeep
8

INI LEPAK KE APE?(Part 2) . . . . Okey guys ni sambungannya..Kami minta maaf sebab lambat siapkannya..Kami ade masalah teknikal..keep stay with us..ENJOY YOUR WATCH #lawakhambar #lawak #kari #bualkambing #jarangtakon #lawakdeep

I'm happy with my ice cream 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...
.
.
.
.
. .
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
..#tiktokindonesia #tiktok #ti #tiktokmalaysia #tiktokmusically #tiktokgirls #tiktokidola #instafamousmalaysia #i #instafamous #instagram #instagramers #cinta #cintahati #tiktoksolo #tiktokgelek #instafamousz #jarangtakon #jangankecam #sisstylo #viralvideos #tiktokmalay #indonesia #tiktokindo #jaranggelek
2

I'm happy with my ice cream . . . . . . . . . . . . . . . . . ... . . . . . . . . . . . . . . ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..#tiktokindonesia #tiktok #ti #tiktokmalaysia #tiktokmusically #tiktokgirls #tiktokidola #instafamousmalaysia #i #

Tq king
Melaka
13july2019
#jarangtakon
.
Customer insta saya yang dihormati.
Terus cal 019-3776322
.
Dm/comment saya tak sempat balas.
Yang mana whatsapp @ call sahaja saya dapat respons cepat.
.
Sorry boskuu /siskuu
0

Tq king Melaka 13july2019 #jarangtakon . Customer insta saya yang dihormati. Terus cal 019-3776322 . Dm/comment saya tak sempat balas. Yang mana whatsapp @ call sahaja saya dapat respons cepat. . Sorry boskuu /siskuu

Load More