#justinbieberfacts Instagram photos and videos

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Do you like Tom Holland ?
15

Do you like Tom Holland ?

Justin Bieber dhe Hailey Baldwin drejt martesës?

Kjo verë mesa po duket po rezervon shumë surpriza ne botën e showbizit. 
Disa të pakëndshme si ndarja midis Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth dhe disa të këndshme si afrimi mes Gigi Hadid dhe Tyler Cameron. Mund të kemi edhe ndonjë ceremoni martese në sfond midis Justin Bieber dhe Hailey Baldwin.

Sipas TMZ, modelja dhe këngëtari më në fund do të ishin të gatshëm të shkojnë në altar më një ceremoni martese madhështore me shumë të ftuar. Në Shtator 2018 të dy në fakt nënshkruan dokumentet në fshehtësi të madhe.

Pas këtij takimi ata kishin premtuar se do ta organizonin një  ceremony martese më të madhe. Një burim tha  për People: Ata do të organizojnë një ngjarje të shkëlqyeshme, për të festuar dasmën përpara Zotit dhe të gjithë atyre që duan. Thashethemet fillimisht flisnin për një martesë  në shkurt 2019 dhe më pas në  pranverën 2019, por në të dyja rastet nuk erdhi asgjë.

Ceremonia ndoshta ishte shtyrë edhe pas nevojës së Justin Bieber për t'u kujdesur për veten drejt gjetjes së një mënyre për mirëqenien e tij mendore.
1

Justin Bieber dhe Hailey Baldwin drejt martesës? Kjo verë mesa po duket po rezervon shumë surpriza ne botën e showbizit. Disa të pakëndshme si ndarja midis Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth dhe disa të këndshme si afrimi mes Gigi Hadid dhe Tyler Camer

Best friends ️
6

Best friends ️

wdym
18

wdym

Xoqhqkqbxkqbskazbskqhxkqbzngxaksioduwlwchwosioendhzkwnqldidpmwdipqidowjfiwnskwdwjksosncjswnxj

#justinbieberturkey #justindrew #justinbieberfact #jailey #justin #justinbieberturkiye #justinbieber #justinbieberfacts #justinhaileybieber
0

Xoqhqkqbxkqbskazbskqhxkqbzngxaksioduwlwchwosioendhzkwnqldidpmwdipqidowjfiwnskwdwjksosncjswnxj #justinbieberturkey #justindrew #justinbieberfact #jailey #justin #justinbieberturkiye #justinbieber #justinbieberfacts #justinhaileybieber

Tag your favourite fan account of Justin ?
13

Tag your favourite fan account of Justin ?

Iconic
11

Iconic

@justinbieber and @haileybieber have the best vacations!⁠
⁠
⁠
⁠
____________________________⁠
⁠
⁠
⁠
#justinbieber #justinbieberselfies #justinbieberfan #justinbieberpics #JustinBieber2015 #justinbiebershop #justinbiebersarkilari #justinbieberhq #justinbieberfacts #justinbieberfanfictions #justinbieberlove #justinbieberbloodpopfriends #justinbiebertattoos #justinbiebertribute #justinbiebernewtattoo #justinbieberdrew #justinbiebersnapchats #justinbiebertextimagines #justinbiebersucks #justinbiebershewantsyou #justinbiebertextposts #justinbieberedit #JustinBieberMemes #justinbieberslays #justinbieberfanaccount #justinbieberkannjetzteinpacken #justinbieberpic #justinbiebergrammys2016 #justinbiebermerchandise #justinbieberfriend⁠
0

@justinbieber and @haileybieber have the best vacations!⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ____________________________⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #justinbieber #justinbieberselfies #justinbieberfan #justinbieberpics #justinbieber2015 #justinbiebershop #justinbiebersarkilari #justinbieberhq #just

Ya bu fotoğraf çok tatlı değil mi? Ayrica 41. Post ama takipçi 60 hakettigim yerde değilim egoma bak hsjahxahxhskhz
@justinbieber @haileybieber #justindrew #jailey #justinbieberfact #justin #justinbieber #justinbieberfacts #justinhaileybieber #justinbieberturkey #justinbieberturkiye
2

Ya bu fotoğraf çok tatlı değil mi? Ayrica 41. Post ama takipçi 60 hakettigim yerde değilim egoma bak hsjahxahxhskhz @justinbieber @haileybieber #justindrew #jailey #justinbieberfact #justin #justinbieber #justinbieberfacts #justinhaileybieber #justin

Cool Legend
20

Cool Legend

@justinbieber and @haileybieber
don't care if it's been nearly a year since they tied the knot-they're finally showing off their wedding bands and proving they're more in love than ever.
.
#justinbieberbelieve #justinhailey #haileyandjustin #justinbiebersorry 
#justinbieber #justinbieberedits 
#justinbieberedit #justinbiebers 
#justinbieberfan #justinbieberfacts 
#justinbieberfanpage #justinbieberlove #justinbieberhot 
#justinbiebersmile #justinbieberlive 
#justinbieberswag #haileybieber 
#couples #justinlovehailey #haileybaldwin #haileybaldwinupdates
0

@justinbieber and @haileybieber don't care if it's been nearly a year since they tied the knot-they're finally showing off their wedding bands and proving they're more in love than ever. . #justinbieberbelieve #justinhailey #haileyandjustin #justinbi

Comment cute letter by letter !
59

Comment "cute" letter by letter !

Omg! I can't believe this little cutie is now 1 year old. Happy birthday @baybieber
3

Omg! I can't believe this little cutie is now 1 year old. Happy birthday @baybieber

Love this edit
10

Love this edit

Comment your favourite song of Jonas Brothers ?
32

Comment your favourite song of Jonas Brothers ?

Load More