#khaibahar Instagram photos and videos

Advertisement
Siap sedia fizikal dan mental start 20 Ogos kita PULUN UNDI!! 
.
Tahniah Khai Bahar tercalon Top 5 bg kategori penyanyi lelaki popular duit now

#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhaalfa -
#regrann ©️®️ Poster @khaibaharempire
#adikherol
0

Siap sedia fizikal dan mental start 20 Ogos kita PULUN UNDI!! . Tahniah Khai Bahar tercalon Top 5 bg kategori penyanyi lelaki popular duit now #khaibahar #khaibahar94 #abpbh32khaibahar #khaibaharempire #teamkhaibahar #abpbh32 #duitnow #alhaalfa -

Credit to from @niena_sky (@get_regrann) -  Yeay!!! Dah 2.9M viewers.. Keep viewing #satukanrasa official MV at @17elevenmusic YouTube channel. Let's make it to 3M as soon as possible. #sitinordiana dan #khaibahar dah janji nak belanja next bts for #satukanrasa kalau dah capai 3M hari tu kan? Hehe.. Can't wait 🤗🤗🤗 #Nana2Dekad - #regrann
0

Credit to from @niena_sky (@get_regrann ) - Yeay!!! Dah 2.9M viewers.. Keep viewing #satukanrasa official MV at @17elevenmusic YouTube channel. Let's make it to 3M as soon as possible. #sitinordiana dan #khaibahar dah janji nak belanja next bts for #

#Repost @kbpahang
• • • • • •
Lets do this together!! Jom mulakan dgn kempen tukar DP seperti yg tertera d poster ni jom!! Moga keseragaman semakin menyatukan hati dan kerjasama antara kita InsyaAllah
.
Siap sedia fizikal dan mental start 20 Ogos kita PULUN UNDI!! 
.
Tahniah Khai Bahar tercalon Top 5 bg kategori penyanyi lelaki popular duit now
. 
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq

#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhaalfa -
#regrann ©️®️ Poster @khaibaharempire
#adikherol
0

#repost @kbpahang • • • • • • Lets do this together!! Jom mulakan dgn kempen tukar DP seperti yg tertera d poster ni jom!! Moga keseragaman semakin menyatukan hati dan kerjasama antara kita InsyaAllah . Siap sedia fizikal dan mental start 20 Ogos kit

#Repost @abpbh_32
• • • • • •
Hi guys!
Undian bagi calon Top 5 #ABPBH32 kini bermula.
Layari www.abpbh.com.my
.
.
#ABPBH32 #alhaalfa #duitnow 
#beritaharian #bh #BHONLINE
#khaibahar94 
#khaibahar 
#adikherol
0

#repost @abpbh_32 • • • • • • Hi guys! Undian bagi calon Top 5 #abpbh32 kini bermula. Layari www.abpbh.com.my . . #abpbh32 #alhaalfa #duitnow #beritaharian #bh #bhonline #khaibahar94 #khaibahar #adikherol

#Repost @sitinordiana

Sudahkan anda activekan VRV Satukan Rasa anda harini?
.
.
Klo belum! Jum harini kita activekan kuasa View, Request and Vote di kesemua platform radio, media dan eletronic  .Undi NANA jgk di ABPBH sambil dengar lagu SATUKANRASA..
.
#sitinordiana
#khaibahar
#satukanrasa
0

#repost @sitinordiana Sudahkan anda activekan VRV Satukan Rasa anda harini? . . Klo belum! Jum harini kita activekan kuasa View, Request and Vote di kesemua platform radio, media dan eletronic .Undi NANA jgk di ABPBH sambil dengar lagu SATUKANRASA.

#Repost @khaibaharempire
• • • • •
UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa
0

#repost @khaibaharempire • • • • • UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita be

Advertisement
#Repost @khaibaharempire
• • • • •
UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
  Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa
0

#repost @khaibaharempire • • • • • UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita b

#Repost @khaibaharempire
• • • • •
UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa
0

#repost @khaibaharempire • • • • • UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita be

Advertisement
KEBARUNG TRADITIONAL YANG BBB (bukan bhiase bhiase)🧕
.
Susah kan nak cari Baju Kebarung yang betul-betul traditional - ada pesak tepi.? Tahun ni RN keluarkan Baju Kebarung Riau yang masih mengekalkan elemen tradisional melayu sebab kami dah invent sikit dari Kurung Ke Kebarung okeyh, kan dah ckp bukan bhiase2 
.
KEBARUNG RIAU TIJANI
.
 Masih kekalkan elemen traditional kurung Melayu
.
 material - baju (comocrepe premium ) & skirt ( SB Line)
.
 Material sangat breathable dan sejuk Senang gosok dan tak mudah kedut serta Potongan loose dan terletak
.
 Baju Dewasa -Nursing & Bf friendly untuk ibu2 & wanita diluar sana.
.
Baju Kanak2- Zip didpn baju & tali dibelakang baju.
.
Kain dewasa & kanak2 lipat batik . Kain dewasa separuh getah & kain kanak2 full getah
.
 Ada 10 warna yg sangat lah menawan.
.
Harga Pun bukan bhiase2 
.
Dewasa - RM109
Kanak2 - RM79
.
Postage FREE utk Semenanjung
.
.
For any inquiries :
.
 WhatsApp ke +6 011 5980 6755 
 WhatsApp ke +6 011 5980 6755 
 WhatsApp ke +6 011 5980 6755 
.
.
* Model dewasa memakai saiz S, tinggi 160cm heel 5 inci. Model kanak2 saiz 6 & 8 umur  7 & 9 tahun.
.
* Sila pastikan ukuran yang betul, tiada penukaran untuk pertukaran saiz.
.
* Terdapat sedikit perbezaan dari warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
.
#kebarungriautijani #kebarungriau #elhaniclothing
1

KEBARUNG TRADITIONAL YANG BBB (bukan bhiase bhiase)🧕 . Susah kan nak cari Baju Kebarung yang betul-betul traditional - ada pesak tepi.? Tahun ni RN keluarkan Baju Kebarung Riau yang masih mengekalkan elemen tradisional melayu sebab kami dah invent si

KEBARUNG TRADITIONAL YANG BBB (bukan bhiase bhiase)🧕
.
Susah kan nak cari Baju Kebarung yang betul-betul traditional - ada pesak tepi.? Tahun ni RN keluarkan Baju Kebarung Riau yang masih mengekalkan elemen tradisional melayu sebab kami dah invent sikit dari Kurung Ke Kebarung okeyh, kan dah ckp bukan bhiase2 
.
KEBARUNG RIAU TIJANI
.
 Masih kekalkan elemen traditional kurung Melayu
.
 material - baju (comocrepe premium ) & skirt ( SB Line)
.
 Material sangat breathable dan sejuk Senang gosok dan tak mudah kedut serta Potongan loose dan terletak
.
 Baju Dewasa -Nursing & Bf friendly untuk ibu2 & wanita diluar sana.
.
Baju Kanak2- Zip didpn baju & tali dibelakang baju.
.
Kain dewasa & kanak2 lipat batik . Kain dewasa separuh getah & kain kanak2 full getah
.
 Ada 10 warna yg sangat lah menawan.
.
Harga Pun bukan bhiase2 
.
Dewasa - RM109
Kanak2 - RM79
.
Postage FREE utk Semenanjung
.
.
For any inquiries :
.
 WhatsApp ke +6 011 5980 6755 
 WhatsApp ke +6 011 5980 6755 
 WhatsApp ke +6 011 5980 6755 
.
.
* Model dewasa memakai saiz S, tinggi 160cm heel 5 inci. Model kanak2 saiz 6 & 8 umur  7 & 9 tahun.
.
* Sila pastikan ukuran yang betul, tiada penukaran untuk pertukaran saiz.
.
* Terdapat sedikit perbezaan dari warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
.
#kebarungriautijani #kebarungriau #elhaniclothing
1

KEBARUNG TRADITIONAL YANG BBB (bukan bhiase bhiase)🧕 . Susah kan nak cari Baju Kebarung yang betul-betul traditional - ada pesak tepi.? Tahun ni RN keluarkan Baju Kebarung Riau yang masih mengekalkan elemen tradisional melayu sebab kami dah invent si

KEBARUNG TRADITIONAL YANG BBB (bukan bhiase bhiase)🧕
.
Susah kan nak cari Baju Kebarung yang betul-betul traditional - ada pesak tepi.? Tahun ni RN keluarkan Baju Kebarung Riau yang masih mengekalkan elemen tradisional melayu sebab kami dah invent sikit dari Kurung Ke Kebarung okeyh, kan dah ckp bukan bhiase2 
.
KEBARUNG RIAU TIJANI
.
 Masih kekalkan elemen traditional kurung Melayu
.
 material - baju (comocrepe premium ) & skirt ( SB Line)
.
 Material sangat breathable dan sejuk Senang gosok dan tak mudah kedut serta Potongan loose dan terletak
.
 Baju Dewasa -Nursing & Bf friendly untuk ibu2 & wanita diluar sana.
.
Baju Kanak2- Zip didpn baju & tali dibelakang baju.
.
Kain dewasa & kanak2 lipat batik . Kain dewasa separuh getah & kain kanak2 full getah
.
 Ada 10 warna yg sangat lah menawan.
.
Harga Pun bukan bhiase2 
.
Dewasa - RM109
Kanak2 - RM79
.
Postage FREE utk Semenanjung
.
.
For any inquiries :
.
 WhatsApp ke +6 011 5980 6755 
 WhatsApp ke +6 011 5980 6755 
 WhatsApp ke +6 011 5980 6755 
.
.
* Model dewasa memakai saiz S, tinggi 160cm heel 5 inci. Model kanak2 saiz 6 & 8 umur  7 & 9 tahun.
.
* Sila pastikan ukuran yang betul, tiada penukaran untuk pertukaran saiz.
.
* Terdapat sedikit perbezaan dari warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
.
#kebarungriautijani #kebarungriau #elhaniclothing
1

KEBARUNG TRADITIONAL YANG BBB (bukan bhiase bhiase)🧕 . Susah kan nak cari Baju Kebarung yang betul-betul traditional - ada pesak tepi.? Tahun ni RN keluarkan Baju Kebarung Riau yang masih mengekalkan elemen tradisional melayu sebab kami dah invent si

Teruskan mengundi @khaibahar94 utk Anugerah Bintang Popular Berita Harian edisi ke-32

Khai tercalon utk 3 kategori:

Kategori Am
1- Penyanyi Lelaki Popular
2- Artis kolabrasi/Duo Popular Khai Bahar x Fatin Husna

Kategori Online
3- Lagu Paling Boom - Rahsia Kita. .
.

3 CARA UNDIAN:

1- Undian Percuma melalui online di www.abpbh.com.my (15 undian setiap selang masa 90 minit)

2- Aktifkan Langganan akhbar digital berita harian melalui aplikasi DuitNow
*MOBILE NO: +60163650551*

3- Aktifkan Booster Undian melalui langganan akhbar digital berita harian

SELAMAT MENGUNDI
.
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32
0

Teruskan mengundi @khaibahar94 utk Anugerah Bintang Popular Berita Harian edisi ke-32 Khai tercalon utk 3 kategori: Kategori Am 1- Penyanyi Lelaki Popular 2- Artis kolabrasi/Duo Popular Khai Bahar x Fatin Husna Kategori Online 3- Lagu Paling Boom

Jom undi @khaibahar94  di @abpbh_32 & carta @muzikmuzik_official .. Usaha tangga kejayaan.. Pulun selagi boleh 
. . 
Teruskan mengundi @khaibahar94 utk Anugerah Bintang Popular Berita Harian edisi ke-32

Khai tercalon utk 3 kategori:

Kategori Am
1- Penyanyi Lelaki Popular
2- Artis kolabrasi/Duo Popular Khai Bahar x Fatin Husna

Kategori Online
3- Lagu Paling Boom - Rahsia Kita. .
.

3 CARA UNDIAN:

1- Undian Percuma melalui online di www.abpbh.com.my (15 undian setiap selang masa 90 minit)

2- Aktifkan Langganan akhbar digital berita harian melalui aplikasi DuitNow
*MOBILE NO: +60163650551*

3- Aktifkan Booster Undian melalui langganan akhbar digital berita harian

SELAMAT MENGUNDI
.
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32
0

Jom undi @khaibahar94 di @abpbh_32 & carta @muzikmuzik_official .. Usaha tangga kejayaan.. Pulun selagi boleh . . Teruskan mengundi @khaibahar94 utk Anugerah Bintang Popular Berita Harian edisi ke-32 Khai tercalon utk 3 kategori: Kategori Am 1-

Teruskan mengundi @khaibahar94 utk Anugerah Bintang Popular Berita Harian edisi ke-32

Khai tercalon utk 3 kategori:

Kategori Am
1- Penyanyi Lelaki Popular
2- Artis kolabrasi/Duo Popular Khai Bahar x Fatin Husna

Kategori Online
3- Lagu Paling Boom - Rahsia Kita. .
.

3 CARA UNDIAN:

1- Undian Percuma melalui online di www.abpbh.com.my (15 undian setiap selang masa 90 minit)

2- Aktifkan Langganan akhbar digital berita harian melalui aplikasi DuitNow
*MOBILE NO: +60163650551*

3- Aktifkan Booster Undian melalui langganan akhbar digital berita harian

SELAMAT MENGUNDI
.
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32
0

Teruskan mengundi @khaibahar94 utk Anugerah Bintang Popular Berita Harian edisi ke-32 Khai tercalon utk 3 kategori: Kategori Am 1- Penyanyi Lelaki Popular 2- Artis kolabrasi/Duo Popular Khai Bahar x Fatin Husna Kategori Online 3- Lagu Paling Boom

Hot Selling Roze Brown Lens 14.2mm
.
Ready Stock Gray, Brown, Nude, Olive
.
Power Available 0.00 - 7.50
.
-
Berminat Screenshot then Click Link at BIO atau boleh contact kami +60165052912 untuk pembelian online
.
.
#softlensmalaysia #meletop #hannahdelisha #fattzura #fatinafeefa #neelofa #sitinordiana #ohmedia #andibernadee #khaibahar #lensmurahmalaysia #contactlenskorea #contactlensmurah #contactlensonline #lenskorea #lensmurah #zahirahmacwilson #emmamaembong #mirafilzah #aimanhakimridza #rozelens #bazarpaknil #disneylens #moliconhydrocor #rozelensmalaysia #sweetylensmalaysia #disneylensmurah
0

Hot Selling Roze Brown Lens 14.2mm . Ready Stock Gray, Brown, Nude, Olive . Power Available 0.00 - 7.50 . - Berminat Screenshot then Click Link at BIO atau boleh contact kami +60165052912 untuk pembelian online . . #softlensmalaysia #meletop #hannahd

Hot Selling Roze Gray Lens 14.2mm
.
Ready Stock Gray, Brown, Nude, Olive
.
Power Available 0.00 - 7.50
.
-
Berminat Screenshot then Click Link at BIO atau boleh contact kami +60165052912 untuk pembelian online
.
.
#softlensmalaysia #meletop #hannahdelisha #fattzura #fatinafeefa #neelofa #sitinordiana #ohmedia #andibernadee #khaibahar #lensmurahmalaysia #contactlenskorea #contactlensmurah #contactlensonline #lenskorea #lensmurah #zahirahmacwilson #emmamaembong #mirafilzah #aimanhakimridza #rozelens #bazarpaknil #disneylens #moliconhydrocor #rozelensmalaysia #sweetylensmalaysia #disneylensmurah
0

Hot Selling Roze Gray Lens 14.2mm . Ready Stock Gray, Brown, Nude, Olive . Power Available 0.00 - 7.50 . - Berminat Screenshot then Click Link at BIO atau boleh contact kami +60165052912 untuk pembelian online . . #softlensmalaysia #meletop #hannahde

Hot Selling Roze Nude Lens 14.2mm
.
Ready Stock Gray, Brown, Nude, Olive
.
Power Available 0.00 - 7.50
.
-
Berminat Screenshot then Click Link at BIO atau boleh contact kami +60165052912 untuk pembelian online
.
.
#softlensmalaysia #meletop #hannahdelisha #fattzura #fatinafeefa #neelofa #sitinordiana #ohmedia #andibernadee #khaibahar #lensmurahmalaysia #contactlenskorea #contactlensmurah #contactlensonline #lenskorea #lensmurah #zahirahmacwilson #emmamaembong #mirafilzah #aimanhakimridza #rozelens #bazarpaknil #disneylens #moliconhydrocor #rozelensmalaysia #sweetylensmalaysia #disneylensmurah
0

Hot Selling Roze Nude Lens 14.2mm . Ready Stock Gray, Brown, Nude, Olive . Power Available 0.00 - 7.50 . - Berminat Screenshot then Click Link at BIO atau boleh contact kami +60165052912 untuk pembelian online . . #softlensmalaysia #meletop #hannahde

#Repost @khaibaharempire
• • • • • •
UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa
0

#repost @khaibaharempire • • • • • • UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita

[SOON!] The return of the legacy! 
.
.
Haa, cer uolls teka ni design ape. Kalau hebat lagi, cer teka nama dia. .
.
Hint nama: CAR_ _ _ _ _
.
.
.
#ElhaniClothing
#TheReturnOfTheLegacy
#ResellerMardinaSafiyya
2

[SOON!] The return of the legacy! . . Haa, cer uolls teka ni design ape. Kalau hebat lagi, cer teka nama dia. . . Hint nama: CAR_ _ _ _ _ . . . #elhaniclothing #thereturnofthelegacy #resellermardinasafiyya

[SOON!] The return of the legacy! 
.
.
Haa, cer uolls teka ni design ape. Kalau hebat lagi, cer teka nama dia. .
.
Hint nama: CAR_ _ _ _ _
.
.
.
#ElhaniClothing
#TheReturnOfTheLegacy
#ResellerMardinaSafiyya
1

[SOON!] The return of the legacy! . . Haa, cer uolls teka ni design ape. Kalau hebat lagi, cer teka nama dia. . . Hint nama: CAR_ _ _ _ _ . . . #elhaniclothing #thereturnofthelegacy #resellermardinasafiyya

#Repost @khaibaharempire
• • • • • •
UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa
0

#repost @khaibaharempire • • • • • • UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita

#Repost @khaibaharempire
• • • • • •
UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa
0

#repost @khaibaharempire • • • • • • UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita

Reposted from @khaibaharempire (@get_regrann) -  UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa - #regrann
0

Reposted from @khaibaharempire (@get_regrann ) - UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamil

Reposted from @khaibaharempire (@get_regrann) -  UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa - #regrann
0

Reposted from @khaibaharempire (@get_regrann ) - UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamil

Reposted from @khaibaharempire (@get_regrann) -  UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa - #regrann
0

Reposted from @khaibaharempire (@get_regrann ) - UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamil

[SOON!] The return of the legacy! 
.
.
Haa, cer uolls teka ni design ape. Kalau hebat lagi, cer teka nama dia. .
.
Hint nama: CAR_ _ _ _ _
.
.
.
#ElhaniClothing
#TheReturnOfTheLegacy
#ResellerMardinaSafiyya
1

[SOON!] The return of the legacy! . . Haa, cer uolls teka ni design ape. Kalau hebat lagi, cer teka nama dia. . . Hint nama: CAR_ _ _ _ _ . . . #elhaniclothing #thereturnofthelegacy #resellermardinasafiyya

Madia tees
.
 ️ BLOUSE BARU RESTOCK, SEMUA COLOURS ADA, GRAB SEBELUM SOLD OUT
.
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)

Material :
Cotton tshirt

Tag :
Label XL
Shoulder 44-46CM

Other :
•Front pocket
•3/4 sleeve

Measurement :

In cm
Length 66, shoulder 57 (jenis bahu jatuh), sleeve 36, bust 104, hip 104.

In inch 
Length 26, shoulder 22.5 (jenis bahu jatuh), sleeve 14, bust 41, hip 41.
.
.
#blousecantik #blouse #blousebaru #blousemurah #blouseputih #blousebunga #blouseterkini #blouseviral #blousetrendding #blousebiru #blousebunga #baju #bajucantik #blouse4rm100 #blouserm30 #blouserm20 #musically #tiktok #ayu #cantik #lawak #lawakhambar #palazo #tiktokmalaysia #blouserm10 #khaibahar #sitisarah #ysuku #viral #trending #blousemalaysia
0

Madia tees . ️ BLOUSE BARU RESTOCK, SEMUA COLOURS ADA, GRAB SEBELUM SOLD OUT . . 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 (Postage 1-4pcs) Material : Cotton tshirt Tag : Label XL Shoulder 44-46CM Other : •Front poc

Marsyi tees
.
️ BLOUSE BARU RESTOCK, SEMUA COLOURS ADA, GRAB SEBELUM SOLD OUT
.
.

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)

Material :
Cotton tshirt

Tag :
Label L
Shoulder 41-43CM

Other :
•Front pocket
•3/4 sleeve

Measurement :

In cm
Length 64, shoulder 57 (jenis bahu jatuh), sleeve 35, bust 106, hip 108.

In inch 
Length 25, shoulder 22.5 (jenis bahu jatuh), sleeve 13.5, bust 41.5, hip 42.5.
.
.
#blousecantik #blouse #blousebaru #blousemurah #blouseputih #blousebunga #blouseterkini #blouseviral #blousetrendding #blousebiru #blousebunga #baju #bajucantik #blouse4rm100 #blouserm30 #blouserm20 #musically #tiktok #ayu #cantik #lawak #lawakhambar #palazo #tiktokmalaysia #blouserm10 #khaibahar #sitisarah #ysuku #viral #trending #blousemalaysia
0

Marsyi tees . ️ BLOUSE BARU RESTOCK, SEMUA COLOURS ADA, GRAB SEBELUM SOLD OUT . . 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 (Postage 1-4pcs) Material : Cotton tshirt Tag : Label L Shoulder 41-43CM Other : •Front poc

Mazlin tees
.
.
 ️ BLOUSE BARU RESTOCK, SEMUA COLOURS ADA, GRAB SEBELUM SOLD OUT
.
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)

Size :
XL only
Shoulder 41-43CM

Material :
Soft bubble

Measurement :

In cm
Length 65 - 70, shoulder 43, sleeve 56, armhole 46, bust 106, hip 114.

In inch 
Length 25.5 - 27.5, shoulder 17, sleeve 22, armhole 18, bust 41.5, hip 45.
.
.
#blousecantik #blouse #blousebaru #blousemurah #blouseputih #blousebunga #blouseterkini #blouseviral #blousetrendding #blousebiru #blousebunga #baju #bajucantik #blouse4rm100 #blouserm30 #blouserm20 #musically #tiktok #ayu #cantik #lawak #lawakhambar #palazo #tiktokmalaysia #blouserm10 #khaibahar #sitisarah #ysuku #viral #trending #blousemalaysia
0

Mazlin tees . . ️ BLOUSE BARU RESTOCK, SEMUA COLOURS ADA, GRAB SEBELUM SOLD OUT . . 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 (Postage 1-4pcs) Size : XL only Shoulder 41-43CM Material : Soft bubble Measurement : In

Aliyah blouse
.
️ BLOUSE BARU RESTOCK, SEMUA COLOURS ADA, GRAB SEBELUM SOLD OUT
.
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)

Material :
Chiffon bubble

Measurement :

In cm
Length 53 - 68, shoulder 43, sleeve 56, armhole 40, bust 104, hip 106.

In inch 
Length 21 - 26.5, shoulder 17, sleeve 22, armhole 15.5, bust 41, hip 41.5.
.
.
#blousecantik #blouse #blousebaru #blousemurah #blouseputih #blousebunga #blouseterkini #blouseviral #blousetrendding #blousebiru #blousebunga #baju #bajucantik #blouse4rm100 #blouserm30 #blouserm20 #musically #tiktok #ayu #cantik #lawak #lawakhambar #palazo #tiktokmalaysia #blouserm10 #khaibahar #sitisarah #ysuku #viral #trending #blousemalaysia
0

Aliyah blouse . ️ BLOUSE BARU RESTOCK, SEMUA COLOURS ADA, GRAB SEBELUM SOLD OUT . . 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 (Postage 1-4pcs) Material : Chiffon bubble Measurement : In cm Length 53 - 68, shoulder 43

Blouse Kaysa anti kedut, tak renyuk, tahan lasak dan yang paling penting tak perlu gosok
.
.
Hanya RM65 sahaja. Stok limited tau.
.
Grab NOW or NEVER?
.
.
Katalog : @elhanicatalogue
Whatsapp : 011-59806755 
Telegram : Elhani Clothing
.
.
#blousekaysa #elhaniClothing
1

Blouse Kaysa anti kedut, tak renyuk, tahan lasak dan yang paling penting tak perlu gosok . . Hanya RM65 sahaja. Stok limited tau. . Grab NOW or NEVER? . . Katalog : @elhanicatalogue Whatsapp : 011-59806755 Telegram : Elhani Clothing . . #blousekaysa

UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.REPOSTED FROM @khaibaharempire  #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa
0

UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . .REPOSTED FROM @khaibaharempire #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita bermula

Blouse Kaysa anti kedut, tak renyuk, tahan lasak dan yang paling penting tak perlu gosok
.
.
Hanya RM65 sahaja. Stok limited tau.
.
Grab NOW or NEVER?
.
.
Katalog : @elhanicatalogue
Whatsapp : 011-59806755 
Telegram : Elhani Clothing
.
.
#blousekaysa #elhaniClothing
1

Blouse Kaysa anti kedut, tak renyuk, tahan lasak dan yang paling penting tak perlu gosok . . Hanya RM65 sahaja. Stok limited tau. . Grab NOW or NEVER? . . Katalog : @elhanicatalogue Whatsapp : 011-59806755 Telegram : Elhani Clothing . . #blousekaysa

Reposted from @khaibaharempire -  UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa - #regrann
0

Reposted from @khaibaharempire - UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita ber

Posted @withrepost • @khaibaharempire UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 bermula ...FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa
0

Posted @withrepost@khaibaharempire UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita

Reposted from @khaibaharempire -  UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
  Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa - #regrann
0

Reposted from @khaibaharempire - UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita be

#Repost @khaibaharempire(@repost_via_instant)UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 bermula ...FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof  #khaibahar
 #khaibahar94
 #abpbh32KhaiBahar  #khaibaharempire
 #teamkhaibahar
 #abpbh32
 #duitnow
 #alhalfa
0

#repost @khaibaharempire (@repost_via_instant )UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily mi

Reposted from @khaibaharempire -  UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 bermula ...FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa - #regrann
0

Reposted from @khaibaharempire - UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita ber

#Repost @khaibaharempire(@repost_via_instant)UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 bermula ...FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof  #khaibahar
 #khaibahar94
 #abpbh32KhaiBahar  #khaibaharempire
 #teamkhaibahar
 #abpbh32
 #duitnow
 #alhalfa
0

#repost @khaibaharempire (@repost_via_instant )UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily mi

#Repost @khaibaharempire(@repost_via_instant)UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 bermula ...FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof  #khaibahar
 #khaibahar94
 #abpbh32KhaiBahar  #khaibaharempire
 #teamkhaibahar
 #abpbh32
 #duitnow
 #alhalfa
0

#repost @khaibaharempire (@repost_via_instant )UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily mi

Posted @withrepost • @khaibaharempire UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 bermula ...FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa
0

Posted @withrepost@khaibaharempire UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita

Repost igs Kyra.. Karoke bersama family | Khai Bahar
.
.
Jangan lupa terus undi.
3 Kategori di ABPBH 32
.
.
#khaibahar94 
#khaibahar 
#adikherol
1

Repost igs Kyra.. Karoke bersama family | Khai Bahar . . Jangan lupa terus undi. 3 Kategori di ABPBH 32 . . #khaibahar94 #khaibahar #adikherol

UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa
0

UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #abpbh32

UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
  Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa
0

UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #abpbh32

UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian |  @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
 #Bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
 Ayuh semua #KBEBigFamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32  FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
 Penyanyi Lelaki Popular :
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire  .
 Sayang Khai Undi Khai 
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal 
@fadleeyusof 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhalfa
6

UPDATE : #20082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . #bismillah ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . Ayuh semua #kbebigfamily misi kita bermula untuk phasa 2 TOP5 #abpbh32

Ada @sitinordiana dalam segmen apa cerita. Sekitar event pengumuman top5 #ABPBH32

Ada interview dgn #sitinordiana & ada jga dgn #khaibahar #khainana #NaKhai 
Yang sedihnya both lagu khai n nana dah terkeluar dr main chart. #HATIKUMILIKMU dalam carta prebiu. Sila undi banyak2 dalam caarta prebiu supaya masuk balik dalam carta 20. I know ramai dok push for undian abpbh sampai tak sempat nak undi muzik2. Kita vote sampai hatiku milikmu masuk semula dlm carta ya.
3

Ada @sitinordiana dalam segmen apa cerita. Sekitar event pengumuman top5 #abpbh32 Ada interview dgn #sitinordiana & ada jga dgn #khaibahar #khainana #nakhai Yang sedihnya both lagu khai n nana dah terkeluar dr main chart. #hatikumilikmu dalam carta

#Repost @huumairaa_khaibahar_
• • • • • •
MBuzz @tv3malaysia : DuitNow?Booster?...Khai tak tahu?...
.
Tarikh : 19 Ogos 2019 | 🧕 IGTV @jun.kb94
.
Khai ...khai...jujur tul jawapan...jangan laa tanya khai kisah undi mengundi...yelah...yang mengundi FANS...yang beli DUITNOW pun FANS..🤣🤣...
.
Tp betullah...takkan dia plk undi diri sendiri?..selama ni agaknya tak pernah undi diri...hahahaa...🤭...mmg betul betul undian dan hadiah dr fans tuk khai...
.
Dah sedia untuk undi Khai di ABPBH 32? Nantikan undian Fasa ke 2 pada Selasa, 20 Ogos 2019 , jam 12.00 am
.
⏭️ Sayang Khai, Undi Khai, Only Khai ⏮️ .
.

@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq

#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhaalfa
#adikherol
1

#repost @huumairaa_khaibahar_ • • • • • • MBuzz @tv3malaysia : DuitNow?Booster?...Khai tak tahu?... . Tarikh : 19 Ogos 2019 | 🧕 IGTV @jun.kb94 . Khai ...khai...jujur tul jawapan...jangan laa tanya khai kisah undi mengundi...yelah...yang mengundi FANS

How to get healthy glowing skin? Easy! Don't miss your skin care routine, DYXY Skin Care offers you 3 steps only to guard your skin
.
.
 BEBAS WANGIAN
 BEBAS MERKURI‼️
 BEBAS EKSTRAK BINATANG
 LULUS KKM & GMP
 SIJIL HALAL & DIUJI OLEH MAKMAL SIRIM
.
.
WHATSAPP NOW +6013 459 9964
ATAU CLICK LINK DI BIO
.
.
.
#dyxyskincare #teamliezzero #nadiavengers #kulitlicinmacambaby #kulitcantikberkilat  #dyxy #dyxycosmetics #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyhq #dyxycod #dyxyshahalam #dyxyklang #dyxysubangjaya #dyxydamansara #dyxykualalumpur #dyxypetalingjaya #dyxycod #coddyxy #sayajualmurah #bazarpaknil  #dyxyperak #shahidadherbs #aliffsyukriterlajaklaris #sitinordiana #khaibahar #saturasa #dramasangat #jannanick #mirafilzah #sweetdreams
0

How to get healthy glowing skin? Easy! Don't miss your skin care routine, DYXY Skin Care offers you 3 steps only to guard your skin . . BEBAS WANGIAN BEBAS MERKURI‼️ BEBAS EKSTRAK BINATANG LULUS KKM & GMP SIJIL HALAL & DIUJI OLEH MAKMAL SIRIM .

#Repost @jun.kb94
• • • • • •
@khaibahar94 ️MM34 | 19/8/2019
.
#khaibahar 
#khaibahar94 
#19082019
#adikherol
4

#repost @jun.kb94 • • • • • • @khaibahar94 ️MM34 | 19/8/2019 . #khaibahar #khaibahar94 #19082019 #adikherol

@khaibahar94 ️#MM34 | 19/8/2019
.
#khaibahar 
#khaibahar94 
#19082019
0

@khaibahar94#mm34 | 19/8/2019 . #khaibahar #khaibahar94 #19082019

Karaoke Family | 🧕 Kyra
.
Ok...tuk yang merindu khai...🤔🤔🤔...korang nie tak leh ke tak.merindu dia sehari?...hehehehe...nie tiap detik dan waktu teringat khai...hai...parah tul...
.

Dah sedia untuk undi Khai di ABPBH 32? Nantika n undian Fasa ke 2 pada Selasa, 20 Ogos 2019 ....
.
⏭️ Sayang Khai, Undi Khai, Only Khai ⏮️ .
.

@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq

#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhaalfa
14

Karaoke Family | 🧕 Kyra . Ok...tuk yang merindu khai...🤔🤔🤔...korang nie tak leh ke tak.merindu dia sehari?...hehehehe...nie tiap detik dan waktu teringat khai...hai...parah tul... . Dah sedia untuk undi Khai di ABPBH 32? Nantika n undian Fasa ke 2 p

- Ibu yang berpantang dan breastfeeding boleh consume tak olicandy beaublend ni 🧐
.
Yes boleh  Beaublend ni mengandungi bahan-bahan semulajadi sahaja dan tiada bahan yang dilarang ketika berpantang. Malah dapat membantu ibu-ibu dalam proses berpantang 
.
Untuk order, u guys boleh click link di bio atau whatsapp ke no 013-2119748
.
RM 49
Cod Putrajaya 
.
#beautydrink #olicandy #delima #pomegranate #sakura #epal #kulitcerah #kulitcantik #kulitputih #jerawat #jeragat #parut #sunburn #olicandyputrajaya #olicandypremium #beaumama #olicandybeaublend #jusbeaublend #putrajaya #ayer8 #ayer8putrajaya #codputrajaya #ajimaura #terapiinstagram #khaibahar #wanyhasrita #kuasaviral #luarbiasa #terlajaklaris #beaublendputrajaya
0

- Ibu yang berpantang dan breastfeeding boleh consume tak olicandy beaublend ni 🧐 . Yes boleh Beaublend ni mengandungi bahan-bahan semulajadi sahaja dan tiada bahan yang dilarang ketika berpantang. Malah dapat membantu ibu-ibu dalam proses berpantan

Set #tilambabypatchwork (5 in 1) .
RM60 FREE POSTAGE SEM 
.
60cm x 86cm
KETEBALAN: 4CM (PLEASE USE RULER/MEASURING TAPE)
1 Bantal
2 Bantal golek
1 Tilam
1 Selimut
 Seperti dalam gambar diatas

Material
FABRIC: 100% COTTON
BACK: 100% POLYESTER (ANTI-SLIP)
INSIDE: FIBRE
Jahitan cantik & kemas
Set tidak mudah kedut
Kain sejuk & tidak mudah luntur
Tidak mudah berbulu

Whatsapp just klik link at BIO 

#totopatchwork #totobaby  #toto #totonarita #tilambaby5in1 
#tilammurah #tilampatchworkbaby #tilambabynewborn #tilambabymurah #totomurah #totopatchworkmurah #totobabymurah
#tilambabycomel 
#Neelofa #nealofarhijab
#khainana
#dramasangat
#tv3malaysia
#bajubudakmurah
#kasutbudakmurah
#khaibahar
#jannanick
0

Set #tilambabypatchwork (5 in 1) . RM60 FREE POSTAGE SEM . 60cm x 86cm KETEBALAN: 4CM (PLEASE USE RULER/MEASURING TAPE) 1 Bantal 2 Bantal golek 1 Tilam 1 Selimut Seperti dalam gambar diatas Material FABRIC: 100% COTTON BACK: 100% POLYESTER (ANTI-S

#AspirasiMerdeka (08/09/2018)
#RTM
#KhaiBahar
#KhaiBaharEmpire
0

#aspirasimerdeka (08/09/2018) #rtm #khaibahar #khaibaharempire

Set #tilambabypatchwork (5 in 1) .
RM60 FREE POSTAGE SEM 
.
60cm x 86cm
KETEBALAN: 4CM (PLEASE USE RULER/MEASURING TAPE)
1 Bantal
2 Bantal golek
1 Tilam
1 Selimut
 Seperti dalam gambar diatas

Material
FABRIC: 100% COTTON
BACK: 100% POLYESTER (ANTI-SLIP)
INSIDE: FIBRE
Jahitan cantik & kemas
Set tidak mudah kedut
Kain sejuk & tidak mudah luntur
Tidak mudah berbulu

Whatsapp just klik link at BIO 

#totopatchwork #totobaby  #toto #totonarita #tilambaby5in1 
#tilammurah #tilampatchworkbaby #tilambabynewborn #tilambabymurah #totomurah #totopatchworkmurah #totobabymurah
#tilambabycomel 
#Neelofa #nealofarhijab
#khainana
#dramasangat
#tv3malaysia
#bajubudakmurah
#kasutbudakmurah
#khaibahar
#jannanick
0

Set #tilambabypatchwork (5 in 1) . RM60 FREE POSTAGE SEM . 60cm x 86cm KETEBALAN: 4CM (PLEASE USE RULER/MEASURING TAPE) 1 Bantal 2 Bantal golek 1 Tilam 1 Selimut Seperti dalam gambar diatas Material FABRIC: 100% COTTON BACK: 100% POLYESTER (ANTI-S

Set #tilambabypatchwork (5 in 1) .
RM60 FREE POSTAGE SEM 
.
60cm x 86cm
KETEBALAN: 4CM (PLEASE USE RULER/MEASURING TAPE)
1 Bantal
2 Bantal golek
1 Tilam
1 Selimut
 Seperti dalam gambar diatas

Material
FABRIC: 100% COTTON
BACK: 100% POLYESTER (ANTI-SLIP)
INSIDE: FIBRE
Jahitan cantik & kemas
Set tidak mudah kedut
Kain sejuk & tidak mudah luntur
Tidak mudah berbulu

Whatsapp just klik link at BIO 

#totopatchwork #totobaby  #toto #totonarita #tilambaby5in1 
#tilammurah #tilampatchworkbaby #tilambabynewborn #tilambabymurah #totomurah #totopatchworkmurah #totobabymurah
#tilambabycomel 
#Neelofa #nealofarhijab
#khainana
#dramasangat
#tv3malaysia
#bajubudakmurah
#kasutbudakmurah
#khaibahar
#jannanick
0

Set #tilambabypatchwork (5 in 1) . RM60 FREE POSTAGE SEM . 60cm x 86cm KETEBALAN: 4CM (PLEASE USE RULER/MEASURING TAPE) 1 Bantal 2 Bantal golek 1 Tilam 1 Selimut Seperti dalam gambar diatas Material FABRIC: 100% COTTON BACK: 100% POLYESTER (ANTI-S

Set #tilambabypatchwork (5 in 1) .
RM60 FREE POSTAGE SEM 
.
60cm x 86cm
KETEBALAN: 4CM (PLEASE USE RULER/MEASURING TAPE)
1 Bantal
2 Bantal golek
1 Tilam
1 Selimut
 Seperti dalam gambar diatas

Material
FABRIC: 100% COTTON
BACK: 100% POLYESTER (ANTI-SLIP)
INSIDE: FIBRE
Jahitan cantik & kemas
Set tidak mudah kedut
Kain sejuk & tidak mudah luntur
Tidak mudah berbulu

Whatsapp just klik link at BIO 

#totopatchwork #totobaby  #toto #totonarita #tilambaby5in1 
#tilammurah #tilampatchworkbaby #tilambabynewborn #tilambabymurah #totomurah #totopatchworkmurah #totobabymurah
#tilambabycomel 
#Neelofa #nealofarhijab
#khainana
#dramasangat
#tv3malaysia
#bajubudakmurah
#kasutbudakmurah
#khaibahar
#jannanick
0

Set #tilambabypatchwork (5 in 1) . RM60 FREE POSTAGE SEM . 60cm x 86cm KETEBALAN: 4CM (PLEASE USE RULER/MEASURING TAPE) 1 Bantal 2 Bantal golek 1 Tilam 1 Selimut Seperti dalam gambar diatas Material FABRIC: 100% COTTON BACK: 100% POLYESTER (ANTI-S

Tangan dah rasa gatal2 nak ngundi ke, boleh warming up siap2 undi kat carta era tu. Link ada kat my ig @wrinn.wrinn
#sitinordiana #khaibahar #khainana #NaKhai #nanamanissst #SatukanRasa 
Vote juga di carta top 40 hot @monsterpalingcomel 
Vid dari igs @pija_kawaii
4

Tangan dah rasa gatal2 nak ngundi ke, boleh warming up siap2 undi kat carta era tu. Link ada kat my ig @wrinn.wrinn #sitinordiana #khaibahar #khainana #nakhai #nanamanissst #satukanrasa Vote juga di carta top 40 hot @monsterpalingcomel Vid dari igs

Set #tilambabypatchwork (5 in 1) .
RM60 FREE POSTAGE SEM 
.
60cm x 86cm
KETEBALAN: 4CM (PLEASE USE RULER/MEASURING TAPE)
1 Bantal
2 Bantal golek
1 Tilam
1 Selimut
 Seperti dalam gambar diatas

Material
FABRIC: 100% COTTON
BACK: 100% POLYESTER (ANTI-SLIP)
INSIDE: FIBRE
Jahitan cantik & kemas
Set tidak mudah kedut
Kain sejuk & tidak mudah luntur
Tidak mudah berbulu

Whatsapp just klik link at BIO 

#totopatchwork #totobaby  #toto #totonarita #tilambaby5in1 
#tilammurah #tilampatchworkbaby #tilambabynewborn #tilambabymurah #totomurah #totopatchworkmurah #totobabymurah
#tilambabycomel 
#Neelofa #nealofarhijab
#khainana
#dramasangat
#tv3malaysia
#bajubudakmurah
#kasutbudakmurah
#khaibahar
#jannanick
0

Set #tilambabypatchwork (5 in 1) . RM60 FREE POSTAGE SEM . 60cm x 86cm KETEBALAN: 4CM (PLEASE USE RULER/MEASURING TAPE) 1 Bantal 2 Bantal golek 1 Tilam 1 Selimut Seperti dalam gambar diatas Material FABRIC: 100% COTTON BACK: 100% POLYESTER (ANTI-S

Congrats @khaibahar94
@khaibaharempire ️
#bbnubbdulovers

#Repost @khaibaharempire (@get_repost)
・・・
Update : #19082019 l Slot Dari MBuzz #mbuzztv3 @tv3malaysia X @khaibahar94 .
.
.
Liputan kejayaan Kesayangan @khaibahar94 berjaya top5 #Abpbh32 .
.
.
@khaibahar94 
#khaibahar
#khaibahar94
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq 
#abpbh32KhaiBahar 
#kualalumpur
#BHTV
#ABPBH32
#AlhaAlfa
#DuitNow 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
0

Congrats @khaibahar94 @khaibaharempire#bbnubbdulovers #repost @khaibaharempire (@get_repost ) ・・・ Update : #19082019 l Slot Dari MBuzz #mbuzztv3 @tv3malaysia X @khaibahar94 . . . Liputan kejayaan Kesayangan @khaibahar94 berjaya top5 #abpbh32 . . .

Reposted from @khaibaharempire (@get_regrann) -  Update : #19082019 l Slot Dari MBuzz #mbuzztv3 @tv3malaysia X @khaibahar94 .
.
.
Liputan kejayaan Kesayangan @khaibahar94 berjaya top5 #Abpbh32 .
.
.
@khaibahar94 
#khaibahar
#khaibahar94
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq 
#abpbh32KhaiBahar 
#kualalumpur
#BHTV
#ABPBH32
#AlhaAlfa
#DuitNow 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar - #regrann
0

Reposted from @khaibaharempire (@get_regrann ) - Update : #19082019 l Slot Dari MBuzz #mbuzztv3 @tv3malaysia X @khaibahar94 . . . Liputan kejayaan Kesayangan @khaibahar94 berjaya top5 #abpbh32 . . . @khaibahar94 #khaibahar #khaibahar94 @jaydeesm @a

Tumpang repost...Semoga dipermudahkan...banyak jasa diorang ...tanpa diorang...x dpt lah baca cerita KHAI agi..
.
Jom REPOST ...kot ada yg sudi membantu...
.

Credit to from @sudyrtahir (@get_regrann) -  Assalamualaikum WTB dan Salam Sejahtera
.
Umum maklum mengenai situasi getir dan permasalahan yang melanda rakan sekerja kita di Utusan Malaysia dan Kosmo.
.
Sehubungan itu, NUJ NSTP melancarkan kutipan berbentuk wang tunai dan barangan keperluan (beras/minyak/gula/pampers/susu) seperti ketetapan berikut;
.
Tarikh: 23 Ogos 2019
Hari: Jumaat
Jam: 10 pagi - 4 petang
Lokasi: Driveway Balai Berita, Jalan Riong, Bangsar
.
Sumbangan anda sedikit sebanyak dapat meringankan beban yang ditanggung apatah lagi selepas tiga bulan tidak mendapat gaji.
.
Bagi yang ingin buat sumbangan berupa wang tunai, boleh salur terus ke akaun NUJ MALAYSIA - 80-0082256-0 (CIMB Current Acc)
.
Sekian, Terima kasih . .

Dah sedia untuk undi Khai di ABPBH 32? Nantikan undian Fasa ke 2 pada Selasa, 20 Ogos 2019 ....
.
⏭️ Sayang Khai, Undi Khai, Only Khai ⏮️ .
.

@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq

#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhaalfa
3

Tumpang repost...Semoga dipermudahkan...banyak jasa diorang ...tanpa diorang...x dpt lah baca cerita KHAI agi.. . Jom REPOST ...kot ada yg sudi membantu... . Credit to from @sudyrtahir (@get_regrann ) - Assalamualaikum WTB dan Salam Sejahtera . Umum

Korang semua da standby untuk mengundi? 
Yg mana 1 pilihan hati.. 
.
#sitinordiana 
#khaibahar 
#khainana 
#abpbh
2

Korang semua da standby untuk mengundi? Yg mana 1 pilihan hati.. . #sitinordiana #khaibahar #khainana #abpbh

Madia tees

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)

Material :
Cotton tshirt

Tag :
Label XL
Shoulder 44-46CM

Other :
•Front pocket
•3/4 sleeve

Measurement :

In cm
Length 66, shoulder 57 (jenis bahu jatuh), sleeve 36, bust 104, hip 104.

In inch 
Length 26, shoulder 22.5 (jenis bahu jatuh), sleeve 14, bust 41, hip 41.

Berminat? 
https://lemaridahlia.wasap.my/

#blouse #blouseterkini #blousemurah #blousecantik #blousemurahcantik #bazaarmalaysia #blousemalaysiamurah #blousedesigns #blouselabuh #blousehijab #blousewanita #blousepolos #blousebigsize #blouseputih #blousebranded #blousebunga #blousemalaysia #ctdk #khairulaming #khaibahar #sitinordiana #cantik #lawa #viral #sitiafiyah
0

Madia tees 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 (Postage 1-4pcs) Material : Cotton tshirt Tag : Label XL Shoulder 44-46CM Other : •Front pocket •3/4 sleeve Measurement : In cm Length 66, shoulder 57 (jenis ba

MBuzz @tv3malaysia : DuitNow?Booster?...Khai tak tahu?...
.
Tarikh : 19 Ogos 2019 | 🧕 IGTV @jun.kb94
.
Khai ...khai...jujur tul jawapan...jangan laa tanya khai kisah undi mengundi...yelah...yang mengundi FANS...yang beli DUITNOW pun FANS..🤣🤣...
.
Tp betullah...takkan dia plk undi diri sendiri?..selama ni agaknya tak pernah undi diri...hahahaa...🤭...mmg betul betul undian dan hadiah dr fans tuk khai...
.
Dah sedia untuk undi Khai di ABPBH 32? Nantikan undian Fasa ke 2 pada Selasa, 20 Ogos 2019 , jam 12.00 am
.
⏭️ Sayang Khai, Undi Khai, Only Khai ⏮️ .
.

@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm 
@alhaalfacosmetics_hq

#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32KhaiBahar 
#khaibaharempire
#teamkhaibahar
#abpbh32
#duitnow
#alhaalfa
7

MBuzz @tv3malaysia : DuitNow?Booster?...Khai tak tahu?... . Tarikh : 19 Ogos 2019 | 🧕 IGTV @jun.kb94 . Khai ...khai...jujur tul jawapan...jangan laa tanya khai kisah undi mengundi...yelah...yang mengundi FANS...yang beli DUITNOW pun FANS..🤣🤣... . Tp

Load More