#kroni2roda_taiping Instagram photos and videos

Advertisement
PULAU PINANG NIBONG TEBAL 
Proses pasang enjin ysuku crankshaf standert jet 4mm tanam tembaga 2 biji 1/1
Berminat nk upgread blh call atau pn wassap atau blh dtg sendiri ja kedai blh sembang dgn lbh ditail x janji terbang tp insyallah buat yg terbaik 
01136879594
#jetrodkuasakelajuan
#islamicresing
#anakmelayu
#kakylepaktown
#kroni2roda_taiping
#kroniysuku
0

PULAU PINANG NIBONG TEBAL Proses pasang enjin ysuku crankshaf standert jet 4mm tanam tembaga 2 biji 1/1 Berminat nk upgread blh call atau pn wassap atau blh dtg sendiri ja kedai blh sembang dgn lbh ditail x janji terbang tp insyallah buat yg terbaik

Advertisement
Advertisement
PULAU PINANG NIBONG TEBAL 
Siap cam ex5 standet potong dah siap esok blh pos pada owner 
01136879594
#jetrodkuasakelajuan
#islamicresing 
#anakmelayu
#kakylepaktown 
#kroni2roda_taiping 
#kroniex5utaraa_ 
#kronilampupetakofficial 
#kroniex5malaya
0

PULAU PINANG NIBONG TEBAL Siap cam ex5 standet potong dah siap esok blh pos pada owner 01136879594 #jetrodkuasakelajuan #islamicresing #anakmelayu #kakylepaktown #kroni2roda_taiping #kroniex5utaraa_ #kronilampupetakofficial #kroniex5malaya

PULAU PINANG NIBONG TEBAL 
Crankshaf 125z jetrod 1.4mm tanam tembaga 2 biji  1/1 sudah siap owner blh dtg ambek
01136878594
#jetrodkuasakelajuan
#islamicresing
#anakmelayu
#125zrmalaysia 
#125zr 
#125zrfamilia 
#kakylepaktown
#kroni2roda_taiping
0

PULAU PINANG NIBONG TEBAL Crankshaf 125z jetrod 1.4mm tanam tembaga 2 biji 1/1 sudah siap owner blh dtg ambek 01136878594 #jetrodkuasakelajuan #islamicresing #anakmelayu #125zrmalaysia #125zr #125zrfamilia #kakylepaktown #kroni2roda_taiping

Kelajuan ni mmg menyeronokkan, tapi ia juga boleh membunuh so be careful Geng Seronok seronok juga tapi beringat ok 
#NasihatUntukDiriSendiri
 #125zr #KroniYsuku 
#Rxz #kakimotor #kaki_nganjing_fly #kapcaiperantauhighway #kapcaijahatkakitapau #kapcaiidola #kapcaimalaya #kapcaimalayahouse #kapcaimalaya_official #jentera_duaroda #jenterakita #jenterapejuang #jentera_fly #jenterakapcai_1 #kroni2roda_taiping #flynicotine 
#RxzPaipOn #125PaipOn #YSukuPaipOn #135LcPaipOn #JarangXOn #jenterakita
9

Kelajuan ni mmg menyeronokkan, tapi ia juga boleh membunuh so be careful Geng Seronok seronok juga tapi beringat ok #nasihatuntukdirisendiri #125zr #kroniysuku #rxz #kakimotor #kaki_nganjing_fly #kapcaiperantauhighway #kapcaijahatkakitapau #kapcai

Org ckp kn, Rela Superman kat ats motor klau kena tngkap or thn dgn polis, Dri kena tangkap duk dlm kelabbtOl kaa, kita tnya jeehahaha... @salamdahlan_23 @nazir_je @faizazmi96 
#teamyamaha 
#Tenang_tenang #Santai2Jee #125zr #KroniYsuku 
#Rxz #kakimotor #kaki_nganjing_fly #kapcaiperantauhighway #kapcaijahatkakitapau #kapcaiidola #kapcaimalaya #kapcaimalayahouse #kapcaimalaya_official #jentera_duaroda #jenterakita #jenterapejuang #jentera_fly #jenterakapcai_1 #kroni2roda_taiping #flynicotine 
#RxzPaipOn #125PaipOn #YSukuPaipOn #135LcPaipOn #JarangXOn #jenterakita  #sekalisekalapukulnama
0

Org ckp kn, Rela Superman kat ats motor klau kena tngkap or thn dgn polis, Dri kena tangkap duk dlm kelabbtOl kaa, kita tnya jeehahaha... @salamdahlan_23 @nazir_je @faizazmi96 #teamyamaha #tenang_tenang #santai2jee #125zr #kroniysuku #rxz #kakimot

Bukan selalu nak konvoi gan Incas2 tmpt keja kita ni hah hahaha bukan Kaleng kaleng motor depa ni nohh hahaha jenuh aku nak kejaq aihh... Benda Boleh Potong kan, Buat Apa Nak Duk Belakang Kan Hahaha...
#JiwaOrangMuda #teamyamaha 
#Tenang_tenang #Santai2Jee #125zr #KroniYsuku 
#Rxz #kakimotor #kaki_nganjing_fly #kapcaiperantauhighway #kapcaijahatkakitapau #kapcaiidola #kapcaimalaya #kapcaimalayahouse #kapcaimalaya_official #jentera_duaroda #jenterakita #jenterapejuang #jentera_fly #jenterakapcai_1 #kroni2roda_taiping #flynicotine 
#RxzPaipOn #125PaipOn #YSukuPaipOn #135LcPaipOn #JarangXOn #jenterakita  #sekalisekalapukulnama
0

Bukan selalu nak konvoi gan Incas2 tmpt keja kita ni hah hahaha bukan Kaleng kaleng motor depa ni nohh hahaha jenuh aku nak kejaq aihh... Benda Boleh Potong kan, Buat Apa Nak Duk Belakang Kan Hahaha... #jiwaorangmuda #teamyamaha #tenang_tenang #sant

Pantang Dicabar, lalu jee mula laa nak kejar hahaha, sorry Top Speed lambat sikit nak sampai tapi bila dia dah sampai, kirim salam diAngin lalu la hahaha...
@faizazmi96 @ezzul_ncx @salamdahlan_23 
#megagathering125zr 
#Tenang_tenang #Santai2Jee #125zr 
#kakimotor #kaki_nganjing_fly #kapcaiperantauhighway #kapcaijahatkakitapau #kapcaiidola #kapcaimalaya #kapcaimalayahouse #kapcaimalaya_official #jentera_duaroda #jenterakita #jenterapejuang #jentera_fly #jenterakapcai_1 #kroni2roda_taiping #flynicotine 
#125PaipOn #JarangXOn #jenterakita  #sekalisekalapukulnama #kroni46
22

Pantang Dicabar, lalu jee mula laa nak kejar hahaha, sorry Top Speed lambat sikit nak sampai tapi bila dia dah sampai, kirim salam diAngin lalu la hahaha... @faizazmi96 @ezzul_ncx @salamdahlan_23 #megagathering125zr #tenang_tenang #santai2jee #125z

dengar cita negara jiran lain dah nak kuar v3,betul ker🤔🤔
..
4repost: @kroni2roda_taiping #kroni2roda_taiping .
..
..
#ypvs 
#kroni2roda_taiping 
#kronilampupetakofficial 
#wilayahpermotoran 
#jentera_fly 
#kakylepaktown 
#kamixlaju 
#y15zr 
#kapcaimalaya 
#kapcaijahatkakitapau 
#onxon 
#kapcaisado 
#kapcaijahat 
#superkips 
#jenterapadu 
#paipon 
#maluaperrr 
#jentera_official_club
#rxz #jiwarxz
#rxzstilltheboss 
#y15zr_members_official 
#y15malaysia 
#125zr 
#135lc 
#yamaha135lc 
#ex5 
#tenangisgood 
#peacejanganturun
133

dengar cita negara jiran lain dah nak kuar v3,betul ker🤔🤔 .. 4repost: @kroni2roda_taiping #kroni2roda_taiping . .. .. #ypvs #kroni2roda_taiping #kronilampupetakofficial #wilayahpermotoran #jentera_fly #kakylepaktown #kamixlaju #y15zr #kapcaim

Repost:TAK KERJA TAK ADA DUIT BEGITU JUGA USAHA DAN TANPA USAHA TIADA HASILNYA
@mhmdairul 
#lc135 #lc135v1 #lc135malaysia #lc135v4 #lc135ownerclub #lc135united #lc135gombak #lc135sempoirideclub #lc135_army #lc135malaya #lc135spark #135lcmalaysia #jenterasado #jentera_fly #jenteraspeed_ #jenterakita #jenteraspeed_ #jenterabobby #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #kapcailover #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #kapcaiwengweng #kroni2roda_taiping #kroniwave125 ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
1

Repost:TAK KERJA TAK ADA DUIT BEGITU JUGA USAHA DAN TANPA USAHA TIADA HASILNYA @mhmdairul #lc135 #lc135v1 #lc135malaysia #lc135v4 #lc135ownerclub #lc135united #lc135gombak #lc135sempoirideclub #lc135_army #lc135malaya #lc135spark #135lcmalaysia #jen

Mega Gathering 125zr
#125zr
#jenterapejuang #kroni2roda_taiping
0

Mega Gathering 125zr #125zr #jenterapejuang #kroni2roda_taiping

Bila hg ada kwn yg selalu buat hal, pelik, Nakal semua p kat dia laa hahaha jenuh aku nk jaga, sentiasa kena awasi hahaha.. mcm mna laa nnti Tgk hg masa event nnti🤦‍️... #teamyamaha 
#Tenang_tenang #Santai2Jee #125zr 
#Rxz #kakimotor #kaki_nganjing_fly #kapcaiperantauhighway #kapcaijahatkakitapau #kapcaiidola #kapcaimalaya #kapcaimalayahouse #kapcaimalaya_official #jentera_duaroda #jenterakita #jenterapejuang #jentera_fly #jenterakapcai_1 #kroni2roda_taiping #flynicotine 
#RxzPaipOn #125PaipOn #YSukuPaipOn #135LcPaipOn #JarangXOn #jenterakita  #sekalisekalapukulnama
0

Bila hg ada kwn yg selalu buat hal, pelik, Nakal semua p kat dia laa hahaha jenuh aku nk jaga, sentiasa kena awasi hahaha.. mcm mna laa nnti Tgk hg masa event nnti🤦‍️... #teamyamaha #tenang_tenang #santai2jee #125zr #rxz #kakimotor #kaki_nganjing_f

Video created by @ustazah_pro 
nak buat video macam ini️
rm5/video.bayar melalui topup
berkenan boleh tekan link di bio @ustazah_pro ...
Tittle:
SUPPORT
@ustazah_pro
@topspeed_mari_official
@ustazah_pro
@topspeed_mari_official
.
.
.
.
#kroni2roda_taiping .
#ypvs 
#kroni2roda_taiping 
#kronilampupetakofficial 
#wilayahpermotoran 
#jentera_fly 
#kakylepaktown 
#kamixlaju 
#y15zr 
#kapcaimalaya 
#kapcaijahatkakitapau 
#onxon 
#kapcaisado 
#kapcaijahat 
#superkips 
#jenterapadu 
#kapcai 
#paipon 
#maluaperrr 
#jentera_official_club
#rxz #jiwarxz
#rxzstilltheboss 
#y15zr_members_official 
#y15malaysia 
#125zr 
#135lc 
#yamaha135lc 
#ex5 
#tenangisgood 
#peacejanganturun️
3

Video created by @ustazah_pro nak buat video macam ini️ rm5/video.bayar melalui topup berkenan boleh tekan link di bio @ustazah_pro ... Tittle: SUPPORT @ustazah_pro @topspeed_mari_official @ustazah_pro @topspeed_mari_official . . . . #kroni2roda_tai

Load More