#makmarahjualmahal Instagram photos and videos

Advertisement
CAP
Berminat? Whatsapp sekarang, click link di bio. Ajak kawan-kawan beli sekali
.
Harga market : Rm50 - Rm60 .
NOW BEST PRICE :
BUY 1 RM45
BUY 2 RM75
BUY 3 RM100
FREE postage guysss!!!
.
 copy ori
 ready stock only
 adjustable belakang cap
Kualiti TERBAEKK seperti dalam gambar
.
CLICK LINK DI BIO untuk Whatsapp admin reply pantas
.
 Pos setiap hari ISNIN DAN KHAMIS.
 Pos pakai kotak
 Nak order? Screenshot gambar cap
 Whatsapp ke 0133416893 @ tekan link di bio

#topimurah  #barangrare  #topiberkualiti
#penghabisanstok  #topirare  #barangbaek  #cap  #capmurah  #capmurahmalaysia  #barangrare  #captrend  #trend  #makmarahjualmahal  #abahtakbagijualmahal  #capcantik  #capboekk  #capterlajaklaris  #readystock  #barangpower  #kualititerbaik  #barangtiptop  #tiptop  #capmalaysia  #hargamampumilik  #murah  #cantik  #berkualiti
1

CAP Berminat? Whatsapp sekarang, click link di bio. Ajak kawan-kawan beli sekali . Harga market : Rm50 - Rm60 . NOW BEST PRICE : BUY 1 RM45 BUY 2 RM75 BUY 3 RM100 FREE postage guysss!!! . copy ori ready stock only adjustable belakang cap Kualiti T

hi guys! 
kepada peminat nutella, disini saya ada menyediakan NUTELLA POD fresh dari oven yang mampu membuatkan anda semua mahu repeat order. bukan coklat tipu tipu, tapi nutella original diisi didalam pod tersebut!! OPEN ORDER  Senarai harga untuk nutella pod ikut saiz botol:
S (12pcs) - RM9
M(16pcs)- RM11
L (20pcs)- RM14
XL(40pcs)- RM28

#dapurbakar #nutellapod #nutellapodmurah #nutellapodsedap #sekalicubanaklagi #cookies #varietyofsize #nutellapodjb #freshfromoven #terlajakmurah #takcukupsatu #makmarahjualmahal #kudapkudapdepantv #akuyangjualkauyangpanas #belijangantakbeli #nutellapodmantap #nutellapodkegilaanramai
0

hi guys! kepada peminat nutella, disini saya ada menyediakan NUTELLA POD fresh dari oven yang mampu membuatkan anda semua mahu repeat order. bukan coklat tipu tipu, tapi nutella original diisi didalam pod tersebut!! OPEN ORDER Senarai harga untuk n

Nutella Pod with variety of size

S (12pcs) - RM9
M(16pcs)- RM11
L (20pcs)- RM14
XL(40pcs)- RM28

With affordable price, now you can get this nutella pod in whatever size and quantity! 🤗

Order now!! For more details, dm or ws me️ #dapurbakar #nutellapod #nutellapodmurah #nutellapodsedap #sekalicubanaklagi #cookies #varietyofsize #nutellapodjb #freshfromoven #terlajakmurah #takcukupsatu #makmarahjualmahal #kudapkudapdepantv #akuyangjualkauyangpanas #belijangantakbeli #nutellapodmantap #nutellapodkegilaanramai
0

Nutella Pod with variety of size S (12pcs) - RM9 M(16pcs)- RM11 L (20pcs)- RM14 XL(40pcs)- RM28 With affordable price, now you can get this nutella pod in whatever size and quantity! 🤗 Order now!! For more details, dm or ws me️ #dapurbakar #nutell

hi guys! 
kepada peminat nutella, disini saya ada menyediakan NUTELLA POD fresh dari oven yang mampu membuatkan anda semua mahu repeat order. bukan coklat tipu tipu, tapi nutella original diisi didalam pod tersebut!! OPEN ORDER  Senarai harga untuk nutella pod ikut saiz botol:
S (12pcs) - RM9
M(16pcs)- RM11
L (20pcs)- RM14
XL(40pcs)- RM28

#dapurbakar #nutellapod #nutellapodmurah #nutellapodsedap #sekalicubanaklagi #cookies #varietyofsize #nutellapodjb #freshfromoven #terlajakmurah #takcukupsatu #makmarahjualmahal #kudapkudapdepantv #akuyangjualkauyangpanas #belijangantakbeli #nutellapodmantap #nutellapodkegilaanramai
0

hi guys! kepada peminat nutella, disini saya ada menyediakan NUTELLA POD fresh dari oven yang mampu membuatkan anda semua mahu repeat order. bukan coklat tipu tipu, tapi nutella original diisi didalam pod tersebut!! OPEN ORDER Senarai harga untuk n

hi guys! 
kepada peminat nutella, disini saya ada menyediakan NUTELLA POD fresh dari oven yang mampu membuatkan anda semua mahu repeat order. bukan coklat tipu tipu, tapi nutella original diisi didalam pod tersebut!! OPEN ORDER  Senarai harga untuk nutella pod ikut saiz botol:
S (12pcs) - RM9
M(16pcs)- RM11
L (20pcs)- RM14
XL(40pcs)- RM28

#dapurbakar #nutellapod #nutellapodmurah #nutellapodsedap #sekalicubanaklagi #cookies #varietyofsize #nutellapodjb #freshfromoven #terlajakmurah #takcukupsatu #makmarahjualmahal #kudapkudapdepantv #akuyangjualkauyangpanas #belijangantakbeli #nutellapodmantap #nutellapodkegilaanramai
0

hi guys! kepada peminat nutella, disini saya ada menyediakan NUTELLA POD fresh dari oven yang mampu membuatkan anda semua mahu repeat order. bukan coklat tipu tipu, tapi nutella original diisi didalam pod tersebut!! OPEN ORDER Senarai harga untuk n

Nutella Pod with variety of size

S (12pcs) - RM9
M(16pcs)- RM11
L (20pcs)- RM14
XL(40pcs)- RM28

With affordable price, now you can get this nutella pod in whatever size and quantity! 🤗

Order now!! For more details, dm or ws me️ #dapurbakar #nutellapod #nutellapodmurah #nutellapodsedap #sekalicubanaklagi #cookies #varietyofsize #nutellapodjb #freshfromoven #terlajakmurah #takcukupsatu #makmarahjualmahal #kudapkudapdepantv #akuyangjualkauyangpanas #belijangantakbeli #nutellapodmantap #nutellapodkegilaanramai
0

Nutella Pod with variety of size S (12pcs) - RM9 M(16pcs)- RM11 L (20pcs)- RM14 XL(40pcs)- RM28 With affordable price, now you can get this nutella pod in whatever size and quantity! 🤗 Order now!! For more details, dm or ws me️ #dapurbakar #nutell

Advertisement
hi guys! 
kepada peminat nutella, disini saya ada menyediakan NUTELLA POD fresh dari oven yang mampu membuatkan anda semua mahu repeat order. bukan coklat tipu tipu, tapi nutella original diisi didalam pod tersebut!! OPEN ORDER  Senarai harga untuk nutella pod ikut saiz botol:
S (12pcs) - RM9
M(16pcs)- RM11
L (20pcs)- RM14
XL(40pcs)- RM28

#dapurbakar #nutellapod #nutellapodmurah #nutellapodsedap #sekalicubanaklagi #cookies #varietyofsize #nutellapodjb #freshfromoven #terlajakmurah #takcukupsatu #makmarahjualmahal #kudapkudapdepantv #akuyangjualkauyangpanas #belijangantakbeli #nutellapodmantap #nutellapodkegilaanramai
0

hi guys! kepada peminat nutella, disini saya ada menyediakan NUTELLA POD fresh dari oven yang mampu membuatkan anda semua mahu repeat order. bukan coklat tipu tipu, tapi nutella original diisi didalam pod tersebut!! OPEN ORDER Senarai harga untuk n

Brand : KDM
Gred : 100% Original
Strap : Leather
Engine : Battery
Spec :
️Japan Movement
️Multihand Function
Stopwatch
️Waterproof
Warranty : 6 Month

Harga : RM155

#jamlelakimalaysia #jammalaysia #jammurah #hadiahhantaran #hantaranlelakimalaysia #jualjam #menswatches #makmarahjualmahal  #thecantikone
0

Brand : KDM Gred : 100% Original Strap : Leather Engine : Battery Spec : ️Japan Movement ️Multihand Function Stopwatch ️Waterproof Warranty : 6 Month Harga : RM155 #jamlelakimalaysia #jammalaysia #jammurah #hadiahhantaran #hantaranlelakimalaysia #j

Advertisement
Bosannya asyik makan roti dengan jam yg biasa - Nora

Kenapa sedih sedih? Nutella world kan adaaa  Dia mampu mengatasi segala masalah yg Nora hadapi taw  Nutella world superhero untuk semua 

Nak tahu lebih lanjut follow ig shop ini 
https://www.instagram.com/hanachocoshop⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ATAU
https://0177573105.wasap.my
#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

"Bosannya asyik makan roti dengan jam yg biasa" - Nora Kenapa sedih sedih? Nutella world kan adaaa Dia mampu mengatasi segala masalah yg Nora hadapi taw Nutella world superhero untuk semua Nak tahu lebih lanjut follow ig shop ini https://www.in

Mari rapat! Mari dekat!

Jangan segan silu, takut nanti melepas apa yang diinginkan
 Takkan nak tengok je   Haa cepat cepat sebelum menangis airmata darah tengok coklat favourite korg dah sold out 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

Mari rapat! Mari dekat! Jangan segan silu, takut nanti melepas apa yang diinginkan Takkan nak tengok je Haa cepat cepat sebelum menangis airmata darah tengok coklat favourite korg dah sold out ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coklatmurah #coklatlangkawi #teamcoklatfif

'Sedapp ke?' Itu perkataan pertama yang akan keluar dari mulut netizen 

Hersheys Dipped Pretzels memang sedap  Rasa kerangupannya yang disaluti 3 perisa yang berbeza iaitu chocolate, 'Cookies n Creme' and peanut butter! Sekali ngap pergh rasanya memang menasyikkan

Nak tahu lebih lanjut follow ig shop ini 
https://www.instagram.com/hanachocoshop⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ATAU
https://0177573105.wasap.my
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

'Sedapp ke?' Itu perkataan pertama yang akan keluar dari mulut netizen Hersheys Dipped Pretzels memang sedap Rasa kerangupannya yang disaluti 3 perisa yang berbeza iaitu chocolate, 'Cookies n Creme' and peanut butter! Sekali ngap pergh rasanya mem

PENIPU!

Lahhh ingatkan rasa durian je coklat ni, rupanya ada satu layer rice crispies kat bawah tu, so bila ngapp dia rasa rangup2 gituu, sedapnyaaaa  Nak tahu lebih lanjut follow ig shop ini 
https://www.instagram.com/hanachocoshop⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ATAU
https://0177573105.wasap.my
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

PENIPU! Lahhh ingatkan rasa durian je coklat ni, rupanya ada satu layer rice crispies kat bawah tu, so bila ngapp dia rasa rangup2 gituu, sedapnyaaaa Nak tahu lebih lanjut follow ig shop ini https://www.instagram.com/hanachocoshop⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ATAU https

••••• 𝕋𝔼ℕ𝕋𝔸ℕ𝔾 𝕄𝕀 𝕊𝕀ℙ𝕌𝕋 ••••• Mee siput ni dikategorikan sebagai makanan ringan sebab dia ringan, hehe. Makanan ni boleh tahan lama, cuma jangan simpan terlalu lama sebab bila dah lemau jadi tak sedap, sama macam keropok jugak bila dah lemau tak sedap nak makan.

#etr2583 #kpmim #dcd4d #madamnasha #sayajual #makanmakan #makanansedap #misiputsedap #asamjeedjard #popiamaggi #murahmurahje #makmarahjualmahal #sedapgila
0

••••• 𝕋𝔼ℕ𝕋𝔸ℕ𝔾 𝕄𝕀 𝕊𝕀ℙ𝕌𝕋 ••••• Mee siput ni dikategorikan sebagai makanan ringan sebab dia ringan, hehe. Makanan ni boleh tahan lama, cuma jangan simpan terlalu lama sebab bila dah lemau jadi tak sedap, sama macam keropok jugak bila dah lemau tak sedap

••••• 𝕋𝔼ℕ𝕋𝔸ℕ𝔾 𝕄𝕀 𝕊𝕀ℙ𝕌𝕋 ••••• Bahan-bahan asas nak buat mee siput ni cuma tepung gandum, tepung sagu, ubat mee, pewarna kuning dan air. Lepas dicanai dan diuli ia akan di masukkan kedalam pencetak mee, kemudian dibuat dipusingkan hingga menjadi bentuk bulat. Selepas itu akan dijemur sehingga kering.

Selepas kering tu belum boleh dimakan, kena goreng dulu. Cara goreng dia sama je macam goreng pisang goreng atau nugget. Bila dah agak-agak garing terus angkat dan hidangkan.

#etr2583 #kpmim #dcd4d #madamnasha #sayajual #makanmakan #makanansedap #misiputsedap #asamjeedjard #popiamaggi #murahmurahje #makmarahjualmahal #sedapgila
0

••••• 𝕋𝔼ℕ𝕋𝔸ℕ𝔾 𝕄𝕀 𝕊𝕀ℙ𝕌𝕋 ••••• Bahan-bahan asas nak buat mee siput ni cuma tepung gandum, tepung sagu, ubat mee, pewarna kuning dan air. Lepas dicanai dan diuli ia akan di masukkan kedalam pencetak mee, kemudian dibuat dipusingkan hingga menjadi bentuk

••••• 𝕋𝔼ℕ𝕋𝔸ℕ𝔾 𝕄𝕀 𝕊𝕀ℙ𝕌𝕋 ••••• Mi siput ni tak pasti asal usul dia dari mana tapi yang pasti mee siput ni popular di Johor terutamanya sekitar Muar dan Batu Pahat. Memang sejak kecil tekak dah sebati dengan mee siput ni. Ada juga yang menggelarkan sebagai mee keras, mee simpul atau maruku. Bagi orang Johor memang makanan ni paling popular ketika zaman persekolahan sebab mee siput murah berbanding dengan makanan lain.

#etr2583 #kpmim #dcd4d #madamnasha #sayajual #makanmakan #makanansedap #misiputsedap #asamjeedjard #popiamaggi #murahmurahje #makmarahjualmahal #sedapgila
0

••••• 𝕋𝔼ℕ𝕋𝔸ℕ𝔾 𝕄𝕀 𝕊𝕀ℙ𝕌𝕋 ••••• Mi siput ni tak pasti asal usul dia dari mana tapi yang pasti mee siput ni popular di Johor terutamanya sekitar Muar dan Batu Pahat. Memang sejak kecil tekak dah sebati dengan mee siput ni. Ada juga yang menggelarkan seba

Aina dah try nasi homemade guys! Dia bagi hanzkfood 10/10 siap nak repeat order! Tunggu apa lagi guys! Cepat order sekarang sebelum habissss! #madamnasha #etr2583 #dia4a #kpmim #feedbackhanzkfood #makananhomemadesedap #lakukeras #makananmurah #dijaminhalal #makmarahjualmahal #pmformoredetails
0

Aina dah try nasi homemade guys! Dia bagi hanzkfood 10/10 siap nak repeat order! Tunggu apa lagi guys! Cepat order sekarang sebelum habissss! #madamnasha #etr2583 #dia4a #kpmim #feedbackhanzkfood #makananhomemadesedap #lakukeras #makananmurah #dijami

Tengok customer ni dia teringat opah dia guys! Kan dah cakap Hanzkfood buat dengan kasih sayang tau!! Untuk yang jauh dari keluarga tu jangan sedih sedih okay. Hanzkfood adalah masakan homemade air tangan ibu tau. Dijamin halal dan dimasak khas untuk semua  #madamnasha #etr2583 #dia4a #kpmim #rindukeluarga #airtanganibu #homemadefood #halal #rm5! #makananmurahkuantan #makmarahjualmahal #digemarisemua
0

Tengok customer ni dia teringat opah dia guys! Kan dah cakap Hanzkfood buat dengan kasih sayang tau!! Untuk yang jauh dari keluarga tu jangan sedih sedih okay. Hanzkfood adalah masakan homemade air tangan ibu tau. Dijamin halal dan dimasak khas untuk

Nasi minyak hanzkfood digemari ramai uolls! Jangan risau, kepuasan korang tujuan utama hanzkfood! Jangan pening pening nak makan apa. Hanzkfood menyediakan nasi minyak boom untuk semua! #madamnasha #etr2583 #dia4a #kpmim #feedbackhanzkfood #makananhomemadesedap #lakukeras #makananmurah #dijaminhalal #makmarahjualmahal #pmformoredetails
0

Nasi minyak hanzkfood digemari ramai uolls! Jangan risau, kepuasan korang tujuan utama hanzkfood! Jangan pening pening nak makan apa. Hanzkfood menyediakan nasi minyak boom untuk semua! #madamnasha #etr2583 #dia4a #kpmim #feedbackhanzkfood #makananho

Laku keras ni sis! Order sekarang sementara stok masih ada! Berbaloi sangattt!!! #madamnasha #etr2583 #dia4a #kpmim #feedbackhanzkfood #makananhomemadesedap #lakukeras #makananmurah #dijaminhalal #makmarahjualmahal #pmformoredetails
0

Laku keras ni sis! Order sekarang sementara stok masih ada! Berbaloi sangattt!!! #madamnasha #etr2583 #dia4a #kpmim #feedbackhanzkfood #makananhomemadesedap #lakukeras #makananmurah #dijaminhalal #makmarahjualmahal #pmformoredetails

Tengok ni sis dekat atas ni cakap portion nasi goreng kita banyak! Makan sekali boleh kenyang sampai malam uolls! Boleh share share dengan roommate jugak sis. Tak rugi lah beli dengan hani! Jangan fikir panjang panjang, cepat ws sekarang!!! RM5 SAHAJA!!! #madamnasha #etr2583 #dia4a #kpmim #feedbackhanzkfood #makananhomemadesedap #lakukeras #makananmurah #dijaminhalal #makmarahjualmahal #pmformoredetails
0

Tengok ni sis dekat atas ni cakap portion nasi goreng kita banyak! Makan sekali boleh kenyang sampai malam uolls! Boleh share share dengan roommate jugak sis. Tak rugi lah beli dengan hani! Jangan fikir panjang panjang, cepat ws sekarang!!! RM5 SAHAJ

Hi korang! Harini hani nak announce logo baru hanzkfood  korang nampak kan all food rm5! So tunggu apa lagi guys. Terus tekan link dekat bio tu dan order makanan homemade hanzkfood okayyyy! 
#madamnasha #etr2583 #dia4a #kpmim #logobaru #thankyouhanzlovers #makananhomemade #halal #digemariramai #rezekihalal #makmarahjualmahal #rm5
0

Hi korang! Harini hani nak announce logo baru hanzkfood korang nampak kan all food rm5! So tunggu apa lagi guys. Terus tekan link dekat bio tu dan order makanan homemade hanzkfood okayyyy! #madamnasha #etr2583 #dia4a #kpmim #logobaru #thankyouhanzl

Barang panas mendarat 🤭 Nlk pnp y15 (32mm)  (32,35,41,51) Berminat ws 01112935327, dm

Dekat kita cod jauh kita pos  #makmarahjualmahal #thailandpart #abey_motorcycles #murahmurah #maluaperrr #padu #wave125 #ex5lovers_official #seller #jb #barangbaik #lc135 #bossku #y15zr #y15zrmalaysia #nlk #noolamlukka #original
2

Barang panas mendarat 🤭 Nlk pnp y15 (32mm) (32,35,41,51) Berminat ws 01112935327, dm Dekat kita cod jauh kita pos #makmarahjualmahal #thailandpart #abey_motorcycles #murahmurah #maluaperrr #padu #wave125 #ex5lovers_official #seller #jb #barangbaik

Let's check it out for cadbury item 

Follow ig shop ini 
https://www.instagram.com/hanachocoshop⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ATAU
https://0177573105.wasap.my
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

Let's check it out for cadbury item Follow ig shop ini https://www.instagram.com/hanachocoshop⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ATAU https://0177573105.wasap.my ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coklatmurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #ayongfavourite #makmarahjualmahal #sayangraya #senyumsela

BETUL KE BOHONG TENTANG COKLAT DURIAN ?? Ya betul, Coklat Durian Dah Muncul! Buatkan netizen 'naik hantu' memikirkan bagaimana rasanya 
.
Pasti ramai orang teruja dan tertanya tanya bagaimana rasanya apabila 'Raja buah' bergabung dengan 'Raja manisan' 
.
Ya memang pelik, tapi saya pasti rasanya akan menambat hati para pengemar coklat sekalian 

Nak tahu lebih lanjut follow ig shop ini 
https://www.instagram.com/hanachocoshop⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ATAU
https://0177573105.wasap.my
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

BETUL KE BOHONG TENTANG COKLAT DURIAN ?? Ya betul, Coklat Durian Dah Muncul! Buatkan netizen 'naik hantu' memikirkan bagaimana rasanya . Pasti ramai orang teruja dan tertanya tanya bagaimana rasanya apabila 'Raja buah' bergabung dengan 'Raja manisan

COKLAT CRISPY VIRAL
.
.
 200g RM8
 500g RM15
 1KG RM25
.
.
 POS RM7 SM / RM10 SS
.
.
APA TU COKLAT CRISPY?
 Makanan yang berasaskan bertih
 Bertih di dalam dan disaluti coklat di luar (7 warna yg cantik!)
 Rasanya sangat sedap dan tidak terlalu manis
 KELAZATANNYA YANG TIDAK TERHINGGA sehingga membuatkan kami ingin berkongsi dengan anda semua 
.
APA YANG BEST COKLAT  INI?
 Diimport khas dari Jordan
 Produk keluaran yusuf taiyob
 DIJAMIN  HALAL
 Tanpa bahan pengawet
 Sesuai untuk semua golongan
 Sesuai untuk sebarang majlis
.
 #coklacrispyviral #coklatviral2019 #coklatcrispymurah #coklatmurahmalaysia #sayajualcoklatmurah #makmarahjualmahal #coklatyusuftaiyob #coklatmurahgila #coklatkuaciviral_n9 #coklatlakukeras #coklatnegerisembilan #serembanjaya #portdickson  #sayajualcoklatmurah #coklatkuaciseremban2 #coklatkuacisenawang #coklatkuaciseremban
0

COKLAT CRISPY VIRAL . . 200g RM8 500g RM15 1KG RM25 . . POS RM7 SM / RM10 SS . . APA TU COKLAT CRISPY? Makanan yang berasaskan bertih Bertih di dalam dan disaluti coklat di luar (7 warna yg cantik!) Rasanya sangat sedap dan tidak terlalu manis

COKLAT CRISPY VIRAL
.
.
 200g RM8
 500g RM15
 1KG RM25
.
.
 POS RM7 SM / RM10 SS
.
.
APA TU COKLAT CRISPY?
 Makanan yang berasaskan bertih
 Bertih di dalam dan disaluti coklat di luar (7 warna yg cantik!)
 Rasanya sangat sedap dan tidak terlalu manis
 KELAZATANNYA YANG TIDAK TERHINGGA sehingga membuatkan kami ingin berkongsi dengan anda semua 
.
APA YANG BEST COKLAT  INI?
 Diimport khas dari Jordan
 Produk keluaran yusuf taiyob
 DIJAMIN  HALAL
 Tanpa bahan pengawet
 Sesuai untuk semua golongan
 Sesuai untuk sebarang majlis
.
 #coklacrispyviral #coklatviral2019 #coklatcrispymurah #coklatmurahmalaysia #sayajualcoklatmurah #makmarahjualmahal #coklatyusuftaiyob #coklatmurahgila #coklatkuaciviral_n9 #coklatlakukeras #coklatnegerisembilan #serembanjaya #portdickson  #sayajualcoklatmurah #coklatkuaciseremban2 #coklatkuacisenawang #coklatkuaciseremban
0

COKLAT CRISPY VIRAL . . 200g RM8 500g RM15 1KG RM25 . . POS RM7 SM / RM10 SS . . APA TU COKLAT CRISPY? Makanan yang berasaskan bertih Bertih di dalam dan disaluti coklat di luar (7 warna yg cantik!) Rasanya sangat sedap dan tidak terlalu manis

COKLAT CRISPY VIRAL
.
.
 200g RM8
 500g RM15
 1KG RM25
.
.
 POS RM7 SM / RM10 SS
.
.
APA TU COKLAT CRISPY?
 Makanan yang berasaskan bertih
 Bertih di dalam dan disaluti coklat di luar (7 warna yg cantik!)
 Rasanya sangat sedap dan tidak terlalu manis
 KELAZATANNYA YANG TIDAK TERHINGGA sehingga membuatkan kami ingin berkongsi dengan anda semua 
.
APA YANG BEST COKLAT  INI?
 Diimport khas dari Jordan
 Produk keluaran yusuf taiyob
 DIJAMIN  HALAL
 Tanpa bahan pengawet
 Sesuai untuk semua golongan
 Sesuai untuk sebarang majlis
.
 #coklacrispyviral #coklatviral2019 #coklatcrispymurah #coklatmurahmalaysia #sayajualcoklatmurah #makmarahjualmahal #coklatyusuftaiyob #coklatmurahgila #coklatkuaciviral_n9 #coklatlakukeras #coklatnegerisembilan #serembanjaya #portdickson  #sayajualcoklatmurah #coklatkuaciseremban2 #coklatkuacisenawang #coklatkuaciseremban
0

COKLAT CRISPY VIRAL . . 200g RM8 500g RM15 1KG RM25 . . POS RM7 SM / RM10 SS . . APA TU COKLAT CRISPY? Makanan yang berasaskan bertih Bertih di dalam dan disaluti coklat di luar (7 warna yg cantik!) Rasanya sangat sedap dan tidak terlalu manis

Hi korang!! Botol ni dah ready stock uolsss dekat showroom. So, takkan nak tunggu stock susut baru nak pinang 🤗
.
Untuk lebih lanjut, boleh tekan link ni ye : 
wasap.my/60199523052 -hotline
wasap.my/60196573677 -kuantan
wasap.my/60139203052 -dungun
.
#sayajual #botolplastikmurah #sayajualbotol #mistspray #perfume #wargapahang #minyaksapu  #dungun #kuantan #botollaris #wargadungun #makmarahjualmahal #maduasli #botolmurah #borongbotol #founderbaru #doorgiftmurah #botoldoorgift
0

Hi korang!! Botol ni dah ready stock uolsss dekat showroom. So, takkan nak tunggu stock susut baru nak pinang 🤗 . Untuk lebih lanjut, boleh tekan link ni ye : wasap.my/60199523052 -hotline wasap.my/60196573677 -kuantan wasap.my/60139203052 -dungun .

 Airless Pump 
. 
Sesuai sangat kalau korang nak bubuh cleanser atau vitamins oils dalam tu. Didatangi 2 warna. Tapi Kakbot lagi tertarik dengan warna gold la. Pasai nampak lagi mewah giteww 
. 
Untuk lebih lanjut, boleh tekan link ni ye : 
wasap.my/60199523052 -hotline
wasap.my/60196573677 -kuantan
wasap.my/60139203052 -dungun
.
#sayajual #botolplastikmurah #sayajualbotol #mistspray #perfume #wargapahang #minyaksapu  #dungun #kuantan #botollaris #wargadungun #makmarahjualmahal #maduasli #botolmurah #borongbotol #founderbaru #doorgiftmurah #botoldoorgiftmurah
0

Airless Pump . Sesuai sangat kalau korang nak bubuh cleanser atau vitamins oils dalam tu. Didatangi 2 warna. Tapi Kakbot lagi tertarik dengan warna gold la. Pasai nampak lagi mewah giteww . Untuk lebih lanjut, boleh tekan link ni ye : wasap.my/

Mesti korang ingat boleh isi lipstick je dalam ni kan? Biasa Kakbot tengok bekas ni orang pakai untuk lipstick je. Cuba korang try letak concealer, mesti lawa kan. Customer korang nak bawak pi mana2 pun senang.
.
Untuk lebih lanjut, boleh tekan link ni ye : 
wasap.my/60199523052 -hotline
wasap.my/60196573677 -kuantan
wasap.my/60139203052 -dungun
.
#sayajual #botolplastikmurah #sayajualbotol #mistspray #perfume #wargapahang #minyaksapu  #dungun #kuantan #botollaris #wargadungun #makmarahjualmahal #maduasli #botolmurah #borongbotol #founderbaru
0

Mesti korang ingat boleh isi lipstick je dalam ni kan? Biasa Kakbot tengok bekas ni orang pakai untuk lipstick je. Cuba korang try letak concealer, mesti lawa kan. Customer korang nak bawak pi mana2 pun senang. . Untuk lebih lanjut, boleh tekan link

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

 COUPLE TSHIRT 
BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , 
SEPADAN DAN SEDONDON 
HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA 
.
-RM35 SATU SET .
-SEHELAI RM20 .
(tidak termasuk postage)
(Size sila refer d gambar)
-HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !!
.
 Klik Link At My Bio For Whatsapp 
.
#sayajualbajumurah #bajuviral #trustedseller #tshirtviral #bajutrendy #Nadiquecollectionz #hotitem #ootd #sweatermurah #hoodiestyle #instafamous #tiktok #kedaibaju #terlajaklaris #tshirthipster #bajucouplemurah #makmarahjualmahal #sayajualsayapakai #bajupalingmurah #igshop #instashop #pakaianmurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknilmurah #assalamualaikum #semogamurahrezeki #alhamdulillah #salammagnetrezeki #aamiin #terimakasih
0

COUPLE TSHIRT BiLE LAGI NAK NAMPAK SWEET DGN CINTAHATI , SEPADAN DAN SEDONDON HADIAHKAN PD KESAYANGAN ANDA . -RM35 SATU SET . -SEHELAI RM20 . (tidak termasuk postage) (Size sila refer d gambar) -HARGA MURAH KUALITI TERBAIK !! . Klik Link At My

Our customer's feedback 

Banyak borong coklat kakak kita ni yaa  seronoknyaa tengok customer kami berpuas hati dengan servis kami 

#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

Our customer's feedback Banyak borong coklat kakak kita ni yaa seronoknyaa tengok customer kami berpuas hati dengan servis kami #coklatmurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #ayongfavourite #makmarahjualmahal #sayangraya #senyumselalu #sitipotpet

Our customer's feedback 

Jangan ragu ragu untuk membeli  kami memang menitikberatkan condition coklat yang kami jual  demi menjamin kepuasan para pelanggan kami 

#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

Our customer's feedback Jangan ragu ragu untuk membeli kami memang menitikberatkan condition coklat yang kami jual demi menjamin kepuasan para pelanggan kami #coklatmurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #ayongfavourite #makmarahjualmahal #sayan

Our customer's feedback  
Alhamdulillah barang selamat sampai ke tangan tuannya 

#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

Our customer's feedback Alhamdulillah barang selamat sampai ke tangan tuannya #coklatmurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #ayongfavourite #makmarahjualmahal #sayangraya #senyumselalu #sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli

Our customer's Feedback  Terima kasih sbb berkali kali dia repeat order coklat dari kami 

Follow ig shop ini 
https://www.instagram.com/hanachocoshop⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ATAU
https://0177573105.wasap.my
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

Our customer's Feedback Terima kasih sbb berkali kali dia repeat order coklat dari kami Follow ig shop ini https://www.instagram.com/hanachocoshop⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ATAU https://0177573105.wasap.my ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coklatmurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #ayon

Our Customer's feedback 

Follow ig shop ini 
https://www.instagram.com/hanachocoshop⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ATAU
https://0177573105.wasap.my
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

Our Customer's feedback Follow ig shop ini https://www.instagram.com/hanachocoshop⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ATAU https://0177573105.wasap.my ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coklatmurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #ayongfavourite #makmarahjualmahal #sayangraya #senyumselalu #sitipotp

Twix Spread with Crunchy Biscuit Pieces 

Berat bersih: 200g
Harga: RM30 exc postage

#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

Twix Spread with Crunchy Biscuit Pieces Berat bersih: 200g Harga: RM30 exc postage #coklatmurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #ayongfavourite #makmarahjualmahal #sayangraya #senyumselalu #sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehb

Maltesers Teasers Spread with Malty Crunchy Pieces 

Berat bersih: 200g
Harga: RM30 exc postage

#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

Maltesers Teasers Spread with Malty Crunchy Pieces Berat bersih: 200g Harga: RM30 exc postage #coklatmurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #ayongfavourite #makmarahjualmahal #sayangraya #senyumselalu #sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengok

Crunchie Spread with crunchie Bits 

Berat bersih: 200g
Harga: RM30 exc postage

#CoklatMurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #AyongFavourite #makmarahjualmahal #SayangRaya #senyumselalu #Sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #Hanachocoshop #terlajaksedap #bukanbeshebeshe #Kerepekbronis #unlimitedcraziness #extracrunchy #Johorean
0

Crunchie Spread with crunchie Bits Berat bersih: 200g Harga: RM30 exc postage #coklatmurah #coklatlangkawi #teamcoklatfifa #ayongfavourite #makmarahjualmahal #sayangraya #senyumselalu #sitipotpet #coklatmagnum #kpmbp #buatapatengokkalaubolehbeli #

Load More