#matte Instagram photos and videos

Advertisement
GLAMPERFECT MATTE PLUS MOISTURIZING
Bagi kamu yg suka pake Lipmatte tp Lipmatte nya sllu menggumpal di Bibir, cusss km gak bakalan nyessel nyobain LipCream yg 1 ini dear, selain Matte alias Tahan Lama, jd penggunaan dr GLAMPERFECT MATTE ini sangat ringan banget di Bibir krn sudah mengandung Moisturizing yg bikin bibir km lbh ringan saat mengaplikasikan GlamPerfect Matte By Cettar.

More Info :
Klik ️ Wa.me 085725676467
Only 60k

#GLAMPERFECT #MATTE #solo #sukoharjo #karanganyar
0

GLAMPERFECT MATTE PLUS MOISTURIZING Bagi kamu yg suka pake Lipmatte tp Lipmatte nya sllu menggumpal di Bibir, cusss km gak bakalan nyessel nyobain LipCream yg 1 ini dear, selain Matte alias Tahan Lama, jd penggunaan dr GLAMPERFECT MATTE ini sangat ri

 #ลิปแมทชมนิต้า
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน 
#ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม 
#เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น🇯🇵
เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558
แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น
สอบถาม -> https://bit.ly/2Sz877r

#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร
0

#ลิปแมทชมนิต้า CHOMNITA MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน #ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม #เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น 🇯🇵 เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558 แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น

 #ลิปแมทชมนิต้า
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน 
#ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม 
#เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น🇯🇵
เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558
แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น
สอบถาม -> https://bit.ly/2Sz877r

#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร
0

#ลิปแมทชมนิต้า CHOMNITA MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน #ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม #เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น 🇯🇵 เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558 แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น

 #ลิปแมทชมนิต้า
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน 
#ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม 
#เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น🇯🇵
เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558
แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น
สอบถาม -> https://bit.ly/2Sz877r

#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร
0

#ลิปแมทชมนิต้า CHOMNITA MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน #ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม #เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น 🇯🇵 เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558 แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น

 #ลิปแมทชมนิต้า
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน 
#ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม 
#เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น🇯🇵
เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558
แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น
สอบถาม -> https://bit.ly/2Sz877r

#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร
0

#ลิปแมทชมนิต้า CHOMNITA MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน #ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม #เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น 🇯🇵 เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558 แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น

 #ลิปแมทชมนิต้า
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน 
#ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม 
#เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น🇯🇵
เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558
แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น
สอบถาม -> https://bit.ly/2Sz877r

#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร
0

#ลิปแมทชมนิต้า CHOMNITA MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน #ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม #เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น 🇯🇵 เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558 แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น

Advertisement
 #ลิปแมทชมนิต้า
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน 
#ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม 
#เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น🇯🇵
เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558
แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น
สอบถาม -> https://bit.ly/2Sz877r

#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร
0

#ลิปแมทชมนิต้า CHOMNITA MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน #ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม #เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น 🇯🇵 เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558 แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น

 #ลิปแมทชมนิต้า
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน 
#ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม 
#เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น🇯🇵
เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558
แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น
สอบถาม -> https://bit.ly/2Sz877r

#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร
0

#ลิปแมทชมนิต้า CHOMNITA MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน #ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม #เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น 🇯🇵 เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558 แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น

Advertisement
Bukan best friend lah nama dia kalau tak pernah bergaduh. Bergaduh pun kejap kejap je, lepas tu peluk cium macam biasa balik 
.
.
I love my best friends so much 🥰
The only people yang tahu pasal my past, pet peeves, bad habits, and....... basically everything. Lol
.
.
.
Point is, jom tunjukkan sedikit appreciation untuk best friends you guys dengan belikan Sobella’s new baby ni 
.
.
#sobella #sobellajitra #sobellaalorsetar #sobellachanglun #sobellakedah #sobellautara #dropshipsobella #dropshipwanted #liquidlipstick #matte #makeupmurah #lipstickmurah #friendshipedition
0

Bukan best friend lah nama dia kalau tak pernah bergaduh. Bergaduh pun kejap kejap je, lepas tu peluk cium macam biasa balik . . I love my best friends so much 🥰 The only people yang tahu pasal my past, pet peeves, bad habits, and....... basically e

 #ลิปแมทชมนิต้า
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน 
#ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม 
#เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น🇯🇵
เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558
แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น
สอบถาม -> https://bit.ly/2Sz877r

#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร
0

#ลิปแมทชมนิต้า CHOMNITA MATTE LIP COLOR พร้อมส่งครบ 8 สี : ซากุระ แคนนา ทิวลิป ลิลลี่ เดย์ซี่ เรดโรส เรนโบว์ และจัสมิน #ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม #เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น 🇯🇵 เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558 แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

🥰lil Cute Jashmi  is Flaunting in our Minibridalset 🥳. Tqsm @itsmeshra1 for sharing d pic with us

#Vcollections#mattegoldjewels#mattegold#matte#goldmatte#mattegoldfinish#mattegoldjewelry#mattegoldjhumka#mattegoldbangle#mattegoldearrings#mattegoldnecklace#madurai#mattejewels#mattegoldjewellery#jewels#jewelwholesale#bridaljewelry#wholesalejewellery#jewels#jewelry#chennaijewellery#maduraijewellery#madura#bridalmakeup#makeover#earrings#oxidisedjewellery#mangalsutra#mangalsutracollection#clientlove
0

🥰lil Cute Jashmi is Flaunting in our Minibridalset 🥳. Tqsm @itsmeshra1 for sharing d pic with us #vcollections #mattegoldjewels #mattegold #matte #goldmatte #mattegoldfinish #mattegoldjewelry #mattegoldjhumka #mattegoldbangle #mattegoldearrings #mattegoldnec

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) 

Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa retak, mudah digunakan, mudah kering di kuku dan tahan lama.

For more info n order klik link di bio ya 

#madamegie #gisellaanastasia #cantikekonomis #beauty #wakeupandmakeup #makeupjunkie #affordablecosmetic #instabeauty #giselslook #makeup #facelook #eyeshadow #eyeliner #blushon #eyebrows #browtint #88cosmetics #lipcream #matte #madamiegieoriginal
0

Ready Stock Madame Gie N-Moji 1 Set (Isi 6 Botol) Cat kuku dengan puluhan pilihan warna yang menarik dan tersedia dalam berbagai macam tema. Tampil fashionable dengan cat kuku nailmoji yang dilengkapi formula dasar gel untuk pewarna kuku tanpa reta

Loreal Paris Rouge Signature
Likit mat ruja dair sevdiğiniz her şey en ince formda! Dudaklarda yokmuş hissi yaşatan hafiflik ile likit mat ruj hiç bu kadar ince ve hafif olmamıştı. Tek sürüşte yoğun renk ve mat etki ile Rouge Signature'dan vazgeçemeyeceksiniz. Üstelik pürüzsüz renkli dudaklar 12 cesur renk seçeneği ile!
DM bakılmamaktadır.
️Detaylı için www.ehersey.com
 sitesini ziyaret edebilirsiniz. 
#lorealparis #loreal #rougesignature #matruj #mat #matte #lipstick #makyaj #makeup #kozmetik #cosmetics #güzellik #güzellikvebakım #blog #blogger #onlinealisveris #indirim #kampanya #alışveriş #trend #eherseycom @lorealmakeup
0

Loreal Paris Rouge Signature Likit mat ruja dair sevdiğiniz her şey en ince formda! Dudaklarda yokmuş hissi yaşatan hafiflik ile likit mat ruj hiç bu kadar ince ve hafif olmamıştı. Tek sürüşte yoğun renk ve mat etki ile Rouge Signature'dan vazgeçemey

I'm always on the hunt for the perfect pinkish - nude colour and after many hit and trials I can say I found my perfect one. 
This nude shade from nykaa is perfect for any occasion and any look. It goes well with literally any makeup look and outift . It is matte and long lasting . Definitely would recommend. @mynykaa @nykaabeauty 
Shade- Naughty nude (11M)

#lipstick #delhi #blogger #bloggersofdelhi #girl #pink #perfect #potd #insta #nykaa #makeup #matte #beautiful #like
2

I'm always on the hunt for the perfect pinkish - nude colour and after many hit and trials I can say I found my perfect one. This nude shade from nykaa is perfect for any occasion and any look. It goes well with literally any makeup look and outift

#goodmorning ich habe heute die neuen Produkte von @fentybeauty benutzt. Den Primer (Matte Version), die Foundation und den passenden Pinsel. Also erstes Fazit: Die Foundation funktioniert nur mit den passenden Primer 🤯 An manchen Stellen, mache ich einen anderen Primer drüber und diese Stellen musste ich wieder abschminken und mit den Fenty Primer und Foundation ausbessern  Aber vom Primer und vor allem von dem Pinsel bin ich begeistert. Wie die Foundation sich so über den Tag verhält, werde ich heute testen. Anschließend kann ich euch gerne bei Bedarf ein Update geben. Ich hab euch auch ein Bild vom Look mit der Foundation beigefügt. Habt ihr schon Erfahrungen mit der Foundation gemacht? Ich wünsche euch einen schönen Tag 🧚‍️ #fentybeauty #fenty #makeup #makeuplove #makeuplover #makeupmafia #makeupjunkie #makeupaddict #lookoftheday #makeupoftheday #makeuplook #brush #foundationbrush #foundation #primer #matte #sephora #sephoradeutschland #rihanna #riri #newin #tattoogirl #inkedgirls #handtattoo @sephoradeutschland
0

#goodmorning ich habe heute die neuen Produkte von @fentybeauty benutzt. Den Primer (Matte Version), die Foundation und den passenden Pinsel. Also erstes Fazit: Die Foundation funktioniert nur mit den passenden Primer 🤯 An manchen Stellen, mache ich

Cildinize hafif dokunuşla harikalar yaratabileceğiniz makyaj uzmanınınız!Deneyin,farkı bizimle paylaşın!

Detaylı bilgi ve sipariş için DM veya Whatsapp :05558818416

#cosmegram #cosmegramturkiye #turkey #istanbul #make #makeup #kadın #ask #yeni #kadınca #güzellik #bakim #dudak #matte #love #fuller #great #cute #instalips #instalife #instagood #tag #Sunday #london
0

Cildinize hafif dokunuşla harikalar yaratabileceğiniz makyaj uzmanınınız!Deneyin,farkı bizimle paylaşın! Detaylı bilgi ve sipariş için DM veya Whatsapp :05558818416 #cosmegram #cosmegramturkiye #turkey #istanbul #make #makeup #kadın #ask #yeni #kad

#Repost @why.shoo (@get_repost)
・・・
(Don't mess with) mon cherry. 
.
.
.
Wearing @disguisecosmetics Feather Light Lip Cream in Inspired Red.
#tryDisguise #vegan #crueltyfree 
#liquidlipstick #matte #makeup #bold #red #bff #beauty #mood #makeupjunkie #color #cosmetics #conscious #love #lipstick #happy #fun #favorite #fav #drama #style #special #swatch #instalove #women #indie
0

#repost @why.shoo (@get_repost ) ・・・ (Don't mess with) mon cherry. . . . Wearing @disguisecosmetics Feather Light Lip Cream in Inspired Red. #trydisguise #vegan #crueltyfree #liquidlipstick #matte #makeup #bold #red #bff #beauty #mood #makeupjunkie

Buenos y lluviosos dias, comenzamos el martes con este diseño que realizamos para el propietario del concesionario oficial @triumphzaragozabikerland
Un Cabert barnizado en matte para darle un toque exclusivo y como no podia ser de otra manera con los detalles de la marca.
Discreto y elegante al mismo tiempo.
.
.
 @franarnau
. 
#rsd #cascosconvinilo #racersportdesign #ideas #casco #personalizado #unico #vinilo #pintura #calidad #diseñosexclusivos #zaragoza #triumph #triumphzaragozabikerland #caberg #matte #elegante
0

Buenos y lluviosos dias, comenzamos el martes con este diseño que realizamos para el propietario del concesionario oficial @triumphzaragozabikerland Un Cabert barnizado en matte para darle un toque exclusivo y como no podia ser de otra manera con los

Sold out ️
.
Matte finish traditional haram set. The beauty of Lakshmi Devi engraved in the dollar, hangs from four strings of golden beads and stones on each side ! .
.
.
Priced at ₹1150 .  For orders DM or whatsapp us 7904390077. .
.
.
.
#imitationjewel #haram #earringoftheday #grandearring #buttalu #matte #andhra #bridesofindia #bridesmaids #southindianwedding #southindianjewellery #bling #indiaclicks #photography #jewelleryblogger #teluguwedding #fashionaccessories #fashionblogger #fashionmagazine #maivizhi_galleria #maivizhiaccessories #onlineboutique #happyshopping
0

Sold out ️ . Matte finish traditional haram set. The beauty of Lakshmi Devi engraved in the dollar, hangs from four strings of golden beads and stones on each side ! . . . Priced at ₹1150 . For orders DM or whatsapp us 7904390077. . . . . #imitation

My @sephoraaus palette  for this weekends makeup jobs. Book me now for special occasions and of course bridal looks 
.
#shevkellymua #fashion #style #makeup #shevkelly #sephora #sephoraau #shimmer #matte
1

My @sephoraaus palette for this weekends makeup jobs. Book me now for special occasions and of course bridal looks . #shevkellymua #fashion #style #makeup #shevkelly #sephora #sephoraau #shimmer #matte

🤗 Thank you lewa @whagi_besta_  servicing the goods all the way from New Zealand 🇳🇿🇵🇬. #newzealand 
#lynusbeauty #thelewacollection ...
.
Eyes: @lynusbeautyofficial BILAS Palette  
Lips: @lynusbeautyofficial TUDAK Edition (#4 )
.
Lynu’s Beauty - The Lewa Collection™️ Papua New Guinea’s first cosmetics line!™️
.
#png #pngcosmetics #pngmakeup #lewa #bilaspalette #pngowned #pngeyeshadow #eyeshadow #cosmetics #badgirl #eyeshadowspalette #makeup #beauty #pnglipstick #matte #blackgirlmagic #melanin #women #pacific #nz 🇵🇬#love #tudak #pngbeauty
0

🤗 Thank you lewa @whagi_besta_ servicing the goods all the way from New Zealand 🇳🇿🇵🇬. #newzealand #lynusbeauty #thelewacollection ... . Eyes: @lynusbeautyofficial BILAS Palette Lips: @lynusbeautyofficial TUDAK Edition (#4 ) . Lynu’s Beauty - The

@guerlainjp 
グリッタータイプとマットタイプを使用してみました
加工してないので実際の色味に近いもの️
#ゲラン #guerlain #kisskiss #lipstick #matte #glitter #beauty #コスメ #makeup #newcollection #メイク
0

@guerlainjp グリッタータイプとマットタイプを使用してみました 加工してないので実際の色味に近いもの️ #ゲラン #guerlain #kisskiss #lipstick #matte #glitter #beauty #コスメ #makeup #newcollection #メイク

Jeszcze jeden rzut oka na ostatnią, zielono-niebieską papużkę  #cutcrease chyba lepiej widać na zamkniętym oku 

#makeup #eyemakeup #eyeshadow #green #blue #makeupgoals #makeuptime #makeupjunkie #makeupfreak #makeupobssesed #makeupaddict #makeupinspiration #makeupideas #makeuplovers #inspiration #girl #forgirl #woman #polishgirl #springvibes #motd #eotd #matte #mattemakeup #colourfull #colourfullmakeup #makeupartist #mua #muapoland
2

Jeszcze jeden rzut oka na ostatnią, zielono-niebieską papużkę #cutcrease chyba lepiej widać na zamkniętym oku #makeup #eyemakeup #eyeshadow #green #blue #makeupgoals #makeuptime #makeupjunkie #makeupfreak #makeupobssesed #makeupaddict #makeupinspi

⠀
바쁘고 지친 일상 속에서
나 자신을 가꿔주는 것처럼
좋은 보상이 없죠 🤗
⠀
오늘 열심히 목표를 향해
달리는 나 자신에게
컬러웨이 립 틴트 선물
어떠세요 
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#분랩 #신상립 #입술 #좋아요 #틴트 #틴트추천 #화장품공구 #메이크업 #립틴트 #립추천 #립덕후 #매트립 #벨벳립틴트 #베이직 #분랩립틴트 #컬러웨이 #화장품 #메이크업튜토리얼 #화장품추천 #코덕 #화장품그램 #코덕스타그램 #bunlab #colorway #colorwayvelvetliptint #tint #matte #makeup #cosmetics
0

⠀ 바쁘고 지친 일상 속에서 나 자신을 가꿔주는 것처럼 좋은 보상이 없죠 🤗 ⠀ 오늘 열심히 목표를 향해 달리는 나 자신에게 컬러웨이 립 틴트 선물 어떠세요 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #분랩 #신상립 #입술 #좋아요 #틴트 #틴트추천 #화장품공구 #메이크업 #립틴트 #립추천 #립덕후 #매트립 #벨벳립틴트 #베이직 #분랩립틴트 #컬러웨이 #화장품 #메이크업튜토리얼 #화장품추천 #코덕 #화장품그

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ
กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด  ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.-
พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า

_____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR 
#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร

https://line.me/ti/p/gYKZGoxRZy
🆔 : Plang_2534
0

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.- พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า _____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________ CHOMNITA MATTE LIP COLOR #ลิปแมท #chomnita #mat

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ
กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด  ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.-
พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า

_____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR 
#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร

https://line.me/ti/p/gYKZGoxRZy
🆔 : Plang_2534
0

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.- พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า _____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________ CHOMNITA MATTE LIP COLOR #ลิปแมท #chomnita #mat

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ
กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด  ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.-
พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า

_____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR 
#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร

https://line.me/ti/p/gYKZGoxRZy
🆔 : Plang_2534
0

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.- พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า _____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________ CHOMNITA MATTE LIP COLOR #ลิปแมท #chomnita #mat

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ
กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด  ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.-
พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า

_____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR 
#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร

https://line.me/ti/p/gYKZGoxRZy
🆔 : Plang_2534
0

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.- พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า _____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________ CHOMNITA MATTE LIP COLOR #ลิปแมท #chomnita #mat

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ
กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด  ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.-
พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า

_____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR 
#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร

https://line.me/ti/p/gYKZGoxRZy
🆔 : Plang_2534
0

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.- พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า _____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________ CHOMNITA MATTE LIP COLOR #ลิปแมท #chomnita #mat

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ
กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด  ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.-
พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า

_____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR 
#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร

https://line.me/ti/p/gYKZGoxRZy
🆔 : Plang_2534
0

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.- พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า _____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________ CHOMNITA MATTE LIP COLOR #ลิปแมท #chomnita #mat

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ
กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด  ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.-
พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า

_____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________
CHOMNITA  MATTE LIP COLOR 
#ลิปแมท #Chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare  #Chomnitalipmatte #ชมนิต้า #LipMatte  #ลิปไร้สาร

https://line.me/ti/p/gYKZGoxRZy
🆔 : Plang_2534
0

#ลิปแมทที่มากด้วยคุณภาพ กันน้ำ ติดทน ไม่ติดหลอด ทานได้ไม่หลุด ไม่แห้งแตก ปากไม่ดำ ไม่ลอกเป็นขลุยระหว่างวันแน่นอน ลิปแมทชมนิต้า 69.- พิเศษ 3แท่ง 200 บาทเองจ้า _____________ #ลิปแมทชมนิต้า____________ CHOMNITA MATTE LIP COLOR #ลิปแมท #chomnita #mat

Matte Creative Play gel polish “Peach of Mind” with “Tutu be or Not To Be” shimmer#nailart #manicure #naildesigns #nailpolish #nailsmagazine #cnd #shellac #gelpolish #cpgp #cndworld #cndukraine #pinknails #peachnails #summernails #naturalnails #matte #matt #mattenails
0

Matte Creative Play gel polish “Peach of Mind” with “Tutu be or Not To Be” shimmer#nailart #manicure #naildesigns #nailpolish #nailsmagazine #cnd #shellac #gelpolish #cpgp #cndworld #cndukraine #pinknails #peachnails #summernails #naturalnails #matte

New Foundation 
available to order now!! #makeup #foundation #matte #goodcoverage #nude #beige #darkbrown #toffee
0

New Foundation available to order now!! #makeup #foundation #matte #goodcoverage #nude #beige #darkbrown #toffee

Mahal ke Mary Kay ni?

Di dunia cuma ada 2% saja syarikat skincare & cosmetic yg mempunyai penyelidikan R&D & saintis.

Mary Kay adalah 1 daripada 2% itu.
Setiap produk dihasilkan melalui penyelidikan yang terbaik untuk pastikan pengguna mendapat hasil yg terbaik, menggunakan bahan yg terbaik, sumber tumbuhan yg selamat, bebas bahan kimia berbahaya & yg penting dapat result yang diinginkan ️ Setiap formula di patenkan oleh Mary Kay. Itu lah exclusivenya produk Mary Kay ️ Mary Kay tak dijual dikedai, cuma boleh beli melalui Beauty Consultant untuk memastikan harga nya mampu milik di samping membuka peluang kerjaya kepada lebih ramai wanita seluruh dunia ️wassap wanie lelekas
0134044789
(link di bio)

#bazaarpaknil
#marykay
#marykaysubang
#marykaysetiaalam
#marykayklang
#lipstik
#makeup
#rayaootd
#marykaysgmy
#marykaymalaysia
#raya #cccream 
#salegaji #marykaykelantan #marykaypahang 
#foundation #perfume
#luminious #glowing #tvalhijrah 
#matte #skinvigorate #skinvi #ducklover #duck #duckcosmetics #tv3 #astro #arianilovers #salemerdeka
0

Mahal ke Mary Kay ni? Di dunia cuma ada 2% saja syarikat skincare & cosmetic yg mempunyai penyelidikan R&D & saintis. Mary Kay adalah 1 daripada 2% itu. Setiap produk dihasilkan melalui penyelidikan yang terbaik untuk pastikan pengguna mendapat has

Mahal ke Mary Kay ni?

Di dunia cuma ada 2% saja syarikat skincare & cosmetic yg mempunyai penyelidikan R&D & saintis.

Mary Kay adalah 1 daripada 2% itu.
Setiap produk dihasilkan melalui penyelidikan yang terbaik untuk pastikan pengguna mendapat hasil yg terbaik, menggunakan bahan yg terbaik, sumber tumbuhan yg selamat, bebas bahan kimia berbahaya & yg penting dapat result yang diinginkan ️ Setiap formula di patenkan oleh Mary Kay. Itu lah exclusivenya produk Mary Kay ️ Mary Kay tak dijual dikedai, cuma boleh beli melalui Beauty Consultant untuk memastikan harga nya mampu milik di samping membuka peluang kerjaya kepada lebih ramai wanita seluruh dunia ️wassap wanie lelekas
0134044789
(link di bio)

#bazaarpaknil
#marykay
#marykaysubang
#marykaysetiaalam
#marykayklang
#lipstik
#makeup
#rayaootd
#marykaysgmy
#marykaymalaysia
#raya #cccream 
#salegaji #marykaykelantan #marykaypahang 
#foundation #perfume
#luminious #glowing #tvalhijrah 
#matte #skinvigorate #skinvi #ducklover #duck #duckcosmetics #tv3 #astro #arianilovers #salemerdeka
0

Mahal ke Mary Kay ni? Di dunia cuma ada 2% saja syarikat skincare & cosmetic yg mempunyai penyelidikan R&D & saintis. Mary Kay adalah 1 daripada 2% itu. Setiap produk dihasilkan melalui penyelidikan yang terbaik untuk pastikan pengguna mendapat has

Old punch and putty brush box resand. #polycure #matte #brushbox #hardwood #renovation #building
0

Old punch and putty brush box resand. #polycure #matte #brushbox #hardwood #renovation #building

BUY 3 FREE 1
BUY 3 FREE 1
LIPSTICK MURAH
Ramai grab AUGUST sale!! BELI 1 RM52
BELI 3 FREE 1 RM156
SATU LIPSTICK RM39 SAHAJA
ada lagi MERDEKA SALE!UP TO 31%DISCOUNTJom grab merdeka sale ni harga murah giler2 tau. rugi tak grab.

wassap wanie lelekas
0134044789
(link di bio)

#bazaarpaknil
#marykay
#marykaysubang
#marykaysetiaalam
#marykayklang
#lipstik
#makeup
#rayaootd
#marykaysgmy
#marykaymalaysia
#raya #cccream 
#salegaji #marykaykelantan #marykaypahang 
#foundation #perfume
#luminious #glowing #tvalhijrah 
#matte #skinvigorate #skinvi #ducklover #duck #duckcosmetics #tv3 #astro #arianilovers #salemerdeka
0

BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 LIPSTICK MURAH Ramai grab AUGUST sale!! BELI 1 RM52 BELI 3 FREE 1 RM156 SATU LIPSTICK RM39 SAHAJA ada lagi MERDEKA SALE!UP TO 31%DISCOUNTJom grab merdeka sale ni harga murah giler2 tau. rugi tak grab. wassap wanie lelekas 0

perfume limited edition  best sangat baunya. xrugi beli okay. wanie sejak orang cakap wangi hari hari mesti nak pakai. 
wassap wanie lelekas
0134044789
(link di bio)

#bazaarpaknil
#marykay
#marykaysubang
#marykaysetiaalam
#marykayklang
#lipstik
#makeup
#rayaootd
#marykaysgmy
#marykaymalaysia
#raya #cccream 
#salegaji #marykaykelantan #marykaypahang 
#foundation #perfume
#luminious #glowing #tvalhijrah 
#matte #skinvigorate #skinvi #ducklover #duck #duckcosmetics #tv3 #astro #arianilovers #salemerdeka
0

perfume limited edition best sangat baunya. xrugi beli okay. wanie sejak orang cakap wangi hari hari mesti nak pakai. wassap wanie lelekas 0134044789 (link di bio) #bazaarpaknil #marykay #marykaysubang #marykaysetiaalam #marykayklang #lipstik #mak

Uñas acrílicas
#Tonospasteles
#MATTE
AGENDA TU CITA 3046050045
0

Uñas acrílicas #tonospasteles #matte AGENDA TU CITA 3046050045

Наши VELVETEEN’ы — это ваша спасательная палетка и наша бесконечная гордость
Nude, Smoky, Metallic — любой макияж благодаря микродиспенсорной текстуре теней️ В палетке 9 оттенков, и все они разные — матовые, шиммерные, глянцевые — на любой вкус
И, конечно, стойкость и сохранение цвета на весь день при любой погоде — это все GA-DE VELVETEEN Eyeshadow Palette   #gade #gadecosmetics #makeup #beauty #women #sexy #eyes #eyeshadow #color #matte #vsco #israel  #макияж #красота #косметика #cosmetics #тени #израильскаякосметика
3

Наши VELVETEEN’ы — это ваша спасательная палетка и наша бесконечная гордость Nude, Smoky, Metallic — любой макияж благодаря микродиспенсорной текстуре теней️ В палетке 9 оттенков, и все они разные — матовые, шиммерные, глянцевые — на любой вкус И, ко

WARDAH COLORFIT VELVET MATTE LIP

Memiliki finishing Comfort Matte, yaitu hasil akhir matte namun tidak terasa lengket dan kering ataupun membuat bibir tampak pecah-pecah. Dilengkapi dengan inovasi tesktur baru Velvet Powdery, yang terasa lembut, ringan dan lembab di bibir. Terdiri dari delapan varian warna: • 01 Brown Dreamer (warna nude coklat-pink)
• 02 Joyful Orange (warna peach)
• 03 Rose Ballerina (warna nude pink)
• 04 Pink Sweetheart (warna medium pink)
• 05 Artisan Mauve (warna mauve)
• 06 Fuchsia Lover (warna pink fuchsia)
• 07 Red Pioneer (warna merah)
• 08 Brown Creator (warna medium coklat) 
Price: 60.000

#wardah #colorfit #velvet #matte #lip #mousse #asli #original #gratisongkirseluruhindonesiadishopee4
0

WARDAH COLORFIT VELVET MATTE LIP Memiliki finishing Comfort Matte, yaitu hasil akhir matte namun tidak terasa lengket dan kering ataupun membuat bibir tampak pecah-pecah. Dilengkapi dengan inovasi tesktur baru Velvet Powdery, yang terasa lembut, rin

Роскошная губная помада от GA-DE Velveteen Pure Matte обязательно должна быть в каждой косметичке. Она превосходно наносится, создавая равномерное покрытие, не сушит кожу губ. Абсолютный must-have! 
А какие оттенки предпочитаешь ты? 
_______________________________

#gadekazakhstan #gadeisrael #beauty #lips #lip #velveteen #lipstick #купитьпомаду #помада #макияж #makeup #matte #musthave
1

Роскошная губная помада от GA-DE Velveteen Pure Matte обязательно должна быть в каждой косметичке. Она превосходно наносится, создавая равномерное покрытие, не сушит кожу губ. Абсолютный must-have! А какие оттенки предпочитаешь ты? ________________

A bit of colour🧡
.
.
.
#nails  #gelnails #transferfoil #matte #blackline #oval #bethnailss
0

A bit of colour🧡 . . . #nails #gelnails #transferfoil #matte #blackline #oval #bethnailss

I'm back again with the short reviews and this time I'm gonna talk about my favorite multi-purpose makeup product, the Colourette Colour Tints!!
- Net Wt. of 12g each
- Good for 18 months
- Made in the PH
- Finish: Depends on their line. I personally got two mattes (Liv and Zola) and one fresh (Ava)
.
.
What's the difference between the two formulas in my opinion? And is it long-lasting?
FRESH: Sheerer application on the lips BUT still pigmented and long-lasting on the cheeks
MATTE: Very pigmented but only long-lasting (lasted on me for more than 8hrs) on the eyes and cheeks.
.
.
Is it blendable?
Definitely and a LITTLE amount goes a long long way! And you can use your fingers or a brush.
.
.
Testing period?
I have been using Liv since May 2019 and Zola and Ava since the end of June. I have worn all of them for the whole day (I commute btw)!
.
.
Price? Is it worth it?
YES. They retail for 249php each but I got mine for 174.3php during Lazada's sale! (Just a tip: just wait for a sale if you can be patient!)
.
.
CONCLUSION:
If you are looking for a multi-purpose, quick and easy product, DO NOT SLEEP ON THESE!
.
. 
#swatch #lipstickswatches #colourettecolourtints
1

I'm back again with the short reviews and this time I'm gonna talk about my favorite multi-purpose makeup product, the Colourette Colour Tints!! - Net Wt. of 12g each - Good for 18 months - Made in the PH - Finish: Depends on their line. I personally

#TeamMatte vs. #TeamShine
2

#teammatte vs. #teamshine

ये वादियां !
पहाडों के लिये प्यार मेरा #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #like4like #followme #picoftheday #follow #summer #panda #zara #lakme #matte #likeforfollow #likeforlikes #travel #food #dance #music #adventure  #amazing #sky #skydiving #blackislove #lifestyleblogger
1

ये वादियां ! पहाडों के लिये प्यार मेरा #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #like4like #followme #picoftheday #follow #summer #panda #zara #lakme #matte #likeforfollow #likeforlikes #travel #food #dance #music #advent

𝘐𝘍 𝘠𝘖𝘜𝘙 𝘓𝘐𝘍𝘌 𝘑𝘜𝘚𝘛 𝘎𝘖𝘛 𝘏𝘈𝘙𝘋𝘌𝘙 𝘛𝘏𝘈𝘛 𝘔𝘌𝘈𝘕𝘚 𝘠𝘖𝘜 𝘑𝘜𝘚𝘛 𝘓𝘌𝘝𝘌𝘓𝘌𝘋 𝘜𝘗
-𝘛𝘖𝘕𝘠 𝘚𝘛𝘈𝘙𝘒
.
.
.
.
.
#igphil #igphilippines #insta #lightroommobile #lightroomph #lightroompresets #lightroomedits #moodygrams #gramslayers #meistershots  #artofvisuals #visualambassadors #visualkillers #createandcapture #trappingtones #visualoflife #gameoftones #igtones #theimaged #matte #mobilephotography #amateursalbum #ironman #tonystark #marvel #infinitywar #avengers #orangeisthenewblack
0

"𝘐𝘍 𝘠𝘖𝘜𝘙 𝘓𝘐𝘍𝘌 𝘑𝘜𝘚𝘛 𝘎𝘖𝘛 𝘏𝘈𝘙𝘋𝘌𝘙 𝘛𝘏𝘈𝘛 𝘔𝘌𝘈𝘕𝘚 𝘠𝘖𝘜 𝘑𝘜𝘚𝘛 𝘓𝘌𝘝𝘌𝘓𝘌𝘋 𝘜𝘗" -𝘛𝘖𝘕𝘠 𝘚𝘛𝘈𝘙𝘒 . . . . . #igphil #igphilippines #insta #lightroommobile #lightroomph #lightroompresets #lightroomedits #moodygrams #gramslayers #meistershots #artofvisuals #visualambassadors

I Can't Be adult, Am At Hogwartz !!!
.
.
.
.
. 
P.s: & U can't kill My Vibes

#love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #like4like #followme #picoftheday #follow #summer #panda #zara #lakme #matte #likeforfollow #likeforlikes #travel #food #dance #music #adventure  #amazing #sky #skydiving #blackislove #lifestyleblogger
6

I Can't Be adult, Am At Hogwartz !!! . . . . . P.s: & U can't kill My Vibes #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #like4like #followme #picoftheday #follow #summer #panda #zara #lakme #matte #likeforfollow #likeforli

Load More