#mirafilzah Instagram photos and videos

Advertisement
Yhaaa... scene inilah yg tidak bisa saya lupakan,, karena saat scene ini kita benar2 bisa merasakan perasaan sakit Puteri, Qash n Karl.
And di scene inilah mereka berhasil memainkan emosi mereka, sehingga yg melihat scene ini pun akan merasakan jg apa yg mereka rasa. I Love This Scene, And I'm very proud of you guys @mfmirafilzah @seanlje @benamirr  .
.
#MiraFilzah
#SeanLee
#BenAmir 
#DramaSweetDreams
0

Yhaaa... scene inilah yg tidak bisa saya lupakan,, karena saat scene ini kita benar2 bisa merasakan perasaan sakit Puteri, Qash n Karl. And di scene inilah mereka berhasil memainkan emosi mereka, sehingga yg melihat scene ini pun akan merasakan jg ap

Puteriii Karlll, I can't move on from episod 11 #DramaSweetDreams  .
.
@mfmirafilzah @seanlje
#MiraFilzah
#SeanLee 
#DramaSweetDreams .
.
.
#Repost @mfmirafilzah (@get_repost)
I’ve missed tonight’s episode. One of my favourite episode, favourite scene and I’m very sure you guys love it too. Buktinya, because of this one beautiful scene, Karl translate apa Putri cakap pd Qash, we achieved 79k tweets (at this hour) just for episode 11! This was the toughest scene. I was late, everything was on rush, me and Karl duduk luar berdua belajar cpt2 sign language. Its not easy, to do sign language and to deliver emotions at the same time. (Not easy for me I guess) But we helped each other. Teamwork is very important, you nailed something because of teamwork, because of people around you that support you. And this guy I tell you, he has been a great supporter and good sparring since day 1! Not to forget, the director, other casts and crew! More “favourite” scenes coming!  #DramaSweetDreams .
.
I’ve just arrived home from Premier Sangkar. Ni pun satuuuu. Ahaha can’t wait to upload proper photos of the Premier. I’ve watched the movie, all I can say is you guys gonna enjoy and love this movie. ️ Good night everyone!
1

Puteriii Karlll, I can't move on from episod 11 #dramasweetdreams . . @mfmirafilzah @seanlje #mirafilzah #seanlee #dramasweetdreams . . . #repost @mfmirafilzah (@get_repost ) I’ve missed tonight’s episode. One of my favourite episode, favourite scen

NEW RELEASE  DIVA SCARF.. Team Fashaeryna Collection 🧕🧕Divascarf
Rm 25.00
Postage Rm8 1-8 Ss rm12
japanese cotten voal
Bidang 46(115cm*115cm)
how to order?
www.wasap.my/60164362048
www.wasap.my/60164362048
www.wasap.my/60164362048
www.wasap.my/60164362048

#shapremiumreselerbawal
#DivaScarf™️
#Scarfwithstory
#BawalDiva
#ModestFashion
#BawalScarf
#BawalTeragung
#Hijab
#TudungViral
#BawaVirall
#BawalSyantik
#theneweraofbawal
#tudung #divascarf #bawal #hijab #terkenal #malaysia #syukur #syukurselalu  #alhamdulillah #terbaik #best #beautiful #girls #mirafilzah #dianaamir #sitinordiana #artismalaysia
0

NEW RELEASE DIVA SCARF.. Team Fashaeryna Collection 🧕🧕Divascarf Rm 25.00 Postage Rm8 1-8 Ss rm12 japanese cotten voal Bidang 46(115cm*115cm) how to order? www.wasap.my/60164362048 www.wasap.my/60164362048 www.wasap.my/60164362048 www.wasap.my/601643

Salam Subuh Guys..
Team Fashaeryna Collection 🧕🧕Divascarf
Rm 25.00
Postage Rm8 1-8 Ss rm12
japanese cotten voal
Bidang 46(115cm*115cm)
how to order?
www.wasap.my/60164362048
www.wasap.my/60164362048
www.wasap.my/60164362048
www.wasap.my/60164362048

#shapremiumreselerbawal
#DivaScarf™️
#Scarfwithstory
#BawalDiva
#ModestFashion
#BawalScarf
#BawalTeragung
#Hijab
#TudungViral
#BawaVirall
#BawalSyantik
#theneweraofbawal
#tudung #divascarf #bawal #hijab #terkenal #malaysia #syukur #syukurselalu  #alhamdulillah #terbaik #best #beautiful #girls #mirafilzah #dianaamir #sitinordiana #artismalaysia
0

Salam Subuh Guys.. Team Fashaeryna Collection 🧕🧕Divascarf Rm 25.00 Postage Rm8 1-8 Ss rm12 japanese cotten voal Bidang 46(115cm*115cm) how to order? www.wasap.my/60164362048 www.wasap.my/60164362048 www.wasap.my/60164362048 www.wasap.my/60164362048

Advertisement
Salam subuh guys... Team Fashaeryna Collection 🧕🧕Divascarf
Rm 25.00//RM 30.00
Postage Rm8 1-8 Ss rm12
japanese cotten voal
Bidang 46(115cm*115cm)
how to order?
www.wasap.my/60164362048
www.wasap.my/60164362048
www.wasap.my/60164362048
www.wasap.my/60164362048

#shapremiumreselerbawal
#DivaScarf™️
#Scarfwithstory
#BawalDiva
#ModestFashion
#BawalScarf
#BawalTeragung
#Hijab
#TudungViral
#BawaVirall
#BawalSyantik
#theneweraofbawal
#tudung #divascarf #bawal #hijab #terkenal #malaysia #syukur #syukurselalu  #alhamdulillah #terbaik #best #beautiful #girls #mirafilzah #dianaamir #sitinordiana #artismalaysia
0

Salam subuh guys... Team Fashaeryna Collection 🧕🧕Divascarf Rm 25.00//RM 30.00 Postage Rm8 1-8 Ss rm12 japanese cotten voal Bidang 46(115cm*115cm) how to order? www.wasap.my/60164362048 www.wasap.my/60164362048 www.wasap.my/60164362048 www.wasap.my/60

Advertisement
Sedih woooo bila Qash ckp No ...Qash ckp MCM tu UTK jg ht qarl Jew .. Credit to @cik.sera : Putri : Tapi Kalau kita kahwin menakutkan awak,Awak dengan Saya bercinta,boleh?

Qash : No 🤒🤕🤧
.
. .
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
#Seanlee
#yusufbahrin
0

Sedih woooo bila Qash ckp No ...Qash ckp MCM tu UTK jg ht qarl Jew .. Credit to @cik.sera : Putri : Tapi Kalau kita kahwin menakutkan awak,Awak dengan Saya bercinta,boleh? Qash : No 🤒🤕🤧 . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RI

Credit to @cik.sera : Definition of a real man  You nailed it,Karl / Sean Lee 
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
#Seanlee
#yusufbahrin
0

Credit to @cik.sera : Definition of a real man You nailed it,Karl / Sean Lee . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Episod 11 #dramasweetdreams #qashadam #benamir

Credit to @cik.sera : Sebab scene ni tadi tak pasal pasal banjir  Maafkan saya Putri,tapi saya cuma nak jaga awak je.Saya taknak orang lain sakitkan hati awak - Qash Adam -
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
0

Credit to @cik.sera : Sebab scene ni tadi tak pasal pasal banjir " Maafkan saya Putri,tapi saya cuma nak jaga awak je.Saya taknak orang lain sakitkan hati awak" - Qash Adam - . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD

Credit to @cik.sera :  Masing masing nak BERkorban tapi entah siapa yang bakal TERkorban nanti.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
#Seanlee
0

Credit to @cik.sera : Masing masing nak BERkorban tapi entah siapa yang bakal TERkorban nanti. . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Episod 11 #dramasweetdrea

Credit to @cik.sera : Aaa Nasib baik Ammar sempat terkam Qash kalau tak Qash dah jadi pembunuh  lepastu kena tangkap dengan polis 
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
#yusufbahrin 
#Seanlee
0

Credit to @cik.sera : Aaa Nasib baik Ammar sempat terkam Qash kalau tak Qash dah jadi pembunuh lepastu kena tangkap dengan polis . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepi

Credit to @cik.sera : Heart breaking giler kot scene ni tadi 🤒🤕 kesian Qash sobsob
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
1

Credit to @cik.sera : Heart breaking giler kot scene ni tadi 🤒🤕 kesian Qash sobsob . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Episod 11 #dramasweetdreams #qashadam #ben

Credit to @cik.sera : Selamat Tinggal Putri 
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
0

Credit to @cik.sera : Selamat Tinggal Putri . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Episod 11 #dramasweetdreams #qashadam #benamir #mirafilzah #putribisu #sweet

Credit to @cik.sera : Masa ni dari pandangan Qash tu dah boleh agak  selalu scene macamni dalam Kdrama..Yang before pergi hero/heroin akan luangkan masa sehari dengan orang yang dia cinta.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
0

Credit to @cik.sera : Masa ni dari pandangan Qash tu dah boleh agak selalu scene macamni dalam Kdrama..Yang before pergi hero/heroin akan luangkan masa sehari dengan orang yang dia cinta. . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTR

Credit to @cik.sera : With right person,you don't have to work so hard to be happy.It just happens  .
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
0

Credit to @cik.sera : With right person,you don't have to work so hard to be happy.It just happens . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Episod 11 #dramasweetdr

Credit to @cik.sera : Love terukkkk  scene masjid & belajar sign language ni..Aishh keluar kotak sikitla asyik - asyik duduk dalam kotak je kan? Takkan asyik2 nak dating dekat taman munge,tengok wayang,pergi themepark.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
0

Credit to @cik.sera : Love terukkkk scene masjid & belajar sign language ni..Aishh keluar kotak sikitla asyik - asyik duduk dalam kotak je kan? Takkan asyik2 nak dating dekat taman munge,tengok wayang,pergi themepark. . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGA

Sweet... Credit to @cik.sera : Peti Ais mana peti ais? Nak cair dah ni,nak masuk peti ais kejap nak bekukan balik diri 🤭
.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
0

Sweet... Credit to @cik.sera : Peti Ais mana peti ais? Nak cair dah ni,nak masuk peti ais kejap nak bekukan balik diri 🤭 . . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihanser

Credit to @cik.sera : Love is not who you can see yourself with.It is who you can’t see yourself without  #halalkanQashputri
#halaljacket
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
0

Credit to @cik.sera : Love is not who you can see yourself with.It is who you can’t see yourself without #halalkanqashputri #halaljacket . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..
.
.
 Tak perlu simpan dalam peti ais
 Letak je kat luar (suhu bilik)
 Beli 1 dapat makan empat jenis kek
 Hanya di Sabrina Bakery sahaja
.
Brownies Legend
Brownies Mixnut Nutella Gunung Berapi
Congo Bar
.
Memang berbaloi uolsss 
www.wasap.my/60192616199
.
RM40
RM40
RM40
.
.
Ratusan biji keluar setiap hari. Peminat dia ramai  Jom lah cuba dulu..murah2 je combo ni...
Meh contact sis ya:
RINA - 0192616199
www.wasap.my/60192616199/

#comboabangsado
#kekviral #keksedap #mamasabbakery #mamasablovers #mamasabwarriors #comboabangsado #desserts #sedaptakingat #zulariffin #mirafilzah #shukriyahya #shafiqkyle #foodlover #foodporn #desserts #
0

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss.. . . Tak perlu simpan dalam peti ais Letak je kat luar (suhu bilik) Beli 1 dapat makan empat jenis kek Hanya di Sabrina Bakery sahaja . Br

No... Sepatah jawapan Qash berjaya menumpahkan berkolam2 air mata..  semua turut sama menangis... Kalo sapa y x nangis tu kan.. Mmg hati 'roy' sungguh lahhhh... 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Putri : Tapi Kalau kita kahwin menakutkan awak,Awak dengan Saya bercinta,boleh?

Qash : No 🤒🤕🤧
.
. .
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
#Seanlee
#yusufbahrin - #regrann
0

No... Sepatah jawapan Qash berjaya menumpahkan berkolam2 air mata.. semua turut sama menangis... Kalo sapa y x nangis tu kan.. Mmg hati 'roy' sungguh lahhhh... . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Putri : Tapi Kalau kita kahwin menakutkan a

Kami mmg tabik dgn Carl @seanlje .... Emosi dia.. Bergabung dgn emosi @mfmirafilzah dan @benamirr ... Sumpahhh menusuk ke jiwa... Hati kami pon turut koyak sama... 3 watak yg sgt berat tp beri makna y sgt besar.. Qash, Putri dan Carl.. 
Puas lap air mata x mo berenti... 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Definition of a real man  You nailed it,Karl / Sean Lee 
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
#Seanlee
#yusufbahrin - #regrann
0

Kami mmg tabik dgn Carl @seanlje .... Emosi dia.. Bergabung dgn emosi @mfmirafilzah dan @benamirr ... Sumpahhh menusuk ke jiwa... Hati kami pon turut koyak sama... 3 watak yg sgt berat tp beri makna y sgt besar.. Qash, Putri dan Carl.. Puas lap air

Kami x mampu nk ckp apa ms scene ni... Banjir teruk dahh... 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Sebab scene ni tadi tak pasal pasal banjir  Maafkan saya Putri,tapi saya cuma nak jaga awak je.Saya taknak orang lain sakitkan hati awak - Qash Adam -
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams - #regrann
0

Kami x mampu nk ckp apa ms scene ni... Banjir teruk dahh... . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Sebab scene ni tadi tak pasal pasal banjir " Maafkan saya Putri,tapi saya cuma nak jaga awak je.Saya taknak orang lain sakitkan hati awak" - Qas

Demi putri... Qash x fikir panjang.. walau jd pembunuh skalipon dia sanggup... Syukur Ammar pantas.... Dah hilang dah kewarasan Qash tu sbb terlampau marah... 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Aaa Nasib baik Ammar sempat terkam Qash kalau tak Qash dah jadi pembunuh  lepastu kena tangkap dengan polis 
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
#yusufbahrin 
#Seanlee - #regrann
0

Demi putri... Qash x fikir panjang.. walau jd pembunuh skalipon dia sanggup... Syukur Ammar pantas.... Dah hilang dah kewarasan Qash tu sbb terlampau marah... . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Aaa Nasib baik Ammar sempat terkam Qash kalau

Walau nyawa sndri jadi galang gantinya... Demi Putri, Qash sanggup... 

.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Heart breaking giler kot scene ni tadi 🤒🤕 kesian Qash sobsob
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams - #regrann
0

Walau nyawa sndri jadi galang gantinya... Demi Putri, Qash sanggup... . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Heart breaking giler kot scene ni tadi 🤒🤕 kesian Qash sobsob . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD

Potret putri hasil tangan Qash sbgi hadiah perpisahan... Walau berat hati tapi Qash terpaksa dgn niat nak protect org yg paling dia sayang... 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Selamat Tinggal Putri 
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams - #regrann
0

Potret putri hasil tangan Qash sbgi hadiah perpisahan... Walau berat hati tapi Qash terpaksa dgn niat nak protect org yg paling dia sayang... . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Selamat Tinggal Putri . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA IS

Check point terakhir hari dating Qash dan Putri... Berpisah di tempat pertama kali mereka bertemu... 
KDrama punya element sgt ni tauuu... Kami suka
Tapi sedihhhh hoii... 
Puas lap air mata dah ni...
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Masing masing nak BERkorban tapi entah siapa yang bakal TERkorban nanti.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
#Seanlee - #regrann
0

Check point terakhir hari dating Qash dan Putri... Berpisah di tempat pertama kali mereka bertemu... KDrama punya element sgt ni tauuu... Kami suka Tapi sedihhhh hoii... Puas lap air mata dah ni... . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Masin

Nampak sgt expression Qash yg sedih dan berat hati utk lepaskan putri nnt... OMG.. 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Masa ni dari pandangan Qash tu dah boleh agak  selalu scene macamni dalam Kdrama..Yang before pergi hero/heroin akan luangkan masa sehari dengan orang yang dia cinta.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams - #regrann
0

Nampak sgt expression Qash yg sedih dan berat hati utk lepaskan putri nnt... OMG.. . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Masa ni dari pandangan Qash tu dah boleh agak selalu scene macamni dalam Kdrama..Yang before pergi hero/heroin akan luan

Mata Qash tu kan... Dah sedih sgt dah masa start smpi kat restoran ni.. 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  With right person,you don't have to work so hard to be happy.It just happens  .
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams - #regrann
0

Mata Qash tu kan... Dah sedih sgt dah masa start smpi kat restoran ni.. . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - With right person,you don't have to work so hard to be happy.It just happens . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM

Cikgu nya comel n cantik sgt.. Student nya handsome sgt..
Sumpahhh jatuh cinta lagi...  comel sgt Qash nye gesture ms belajar sign language tuhh 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Love terukkkk  scene masjid & belajar sign language ni..Aishh keluar kotak sikitla asyik - asyik duduk dalam kotak je kan? Takkan asyik2 nak dating dekat taman munge,tengok wayang,pergi themepark.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams - #regrann
0

Cikgu nya comel n cantik sgt.. Student nya handsome sgt.. Sumpahhh jatuh cinta lagi... comel sgt Qash nye gesture ms belajar sign language tuhh . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Love terukkkk scene masjid & belajar sign language ni..Ais

Adudududu... Kenapa manis sgt Qash n Putri dating nie.... 
Bejuta kali jatuh cinta dah dgn 2 org ni... 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Peti Ais mana peti ais? Nak cair dah ni,nak masuk peti ais kejap nak bekukan balik diri 🤭
.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams - #regrann
0

Adudududu... Kenapa manis sgt Qash n Putri dating nie.... Bejuta kali jatuh cinta dah dgn 2 org ni... . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Peti Ais mana peti ais? Nak cair dah ni,nak masuk peti ais kejap nak bekukan balik diri 🤭 . . . . . D

Qash bawak putri jumpa parent dia.. So sweet.. 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Rare kan dating dekat kubur.Qash nak kenalkan Putri dengan arwah mak dan ayah dia..Kalau Sera pun nanti before kahwin akan ajak si dia untuk ziarah kubur mama & along sera jugak 
.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams - #regrann
0

Qash bawak putri jumpa parent dia.. So sweet.. . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Rare kan dating dekat kubur.Qash nak kenalkan Putri dengan arwah mak dan ayah dia..Kalau Sera pun nanti before kahwin akan ajak si dia untuk ziarah kubur mam

Meruntun jiwa sungguh.... Muka Qash minta maaf n Bila putri kesat air mata tu... Aduhhhh.... 
Dah nampak da hujung dating nye nnt mcm mana....
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Love is not who you can see yourself with.It is who you can’t see yourself without  #halalkanQashputri
#halaljacket
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams - #regrann
0

Meruntun jiwa sungguh.... Muka Qash minta maaf n Bila putri kesat air mata tu... Aduhhhh.... Dah nampak da hujung dating nye nnt mcm mana.... . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Love is not who you can see yourself with.It is who you can’t

Scene y sgt sweet... Tapi kami menangis... Apekahh??? 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Alhamdulillah Qash sedar dia memang patut mintak maap !  Alalala Putri tu dalam hati dah menari tangoo dah tu tapi saja la nak uji Qash nak pujuk lagu manaa,nak jugak kena pujukkan? 
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams #Seanlee
#yunarahim - #regrann
0

Scene y sgt sweet... Tapi kami menangis... Apekahh??? . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Alhamdulillah Qash sedar dia memang patut mintak maap ! Alalala Putri tu dalam hati dah menari tangoo dah tu tapi saja la nak uji Qash nak pujuk lagu

The best second lead ever goes to @seanlje 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Karl why so baik ? Aaaa serius dah lama tau tunggu second lead yang macam Karl ni wujud dalam drama melayuuu ! Dan penantian itu berakhir malamni.Dengan itu secara rasminya sera dah dilanda #secondleadsyndrome first time ever untuk drama melayuuuu !! Nah  #sarangeoppa karl 
@seanlje Goodjob 
.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams #Seanlee - #regrann
0

The best second lead ever goes to @seanlje . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Karl why so baik ? Aaaa serius dah lama tau tunggu second lead yang macam Karl ni wujud dalam drama melayuuu ! Dan penantian itu berakhir malamni.Dengan itu seca

Qash rindu putri... 
.
Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  Kemain Putri siap send gambar kenyit kenyit mata lagi 🧐 Al maklumla Kekasih dingin beku bak kutub utara tetiberr mintak benda pelik nak gambar selfie senyun bagai  Eh kakak dia pulak jadi model dia si cempaka ni 🤣
.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams #Seanlee
#yunarahim - #regrann
0

Qash rindu putri... . Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - Kemain Putri siap send gambar kenyit kenyit mata lagi 🧐 Al maklumla Kekasih dingin beku bak kutub utara tetiberr mintak benda pelik nak gambar selfie senyun bagai Eh kakak dia pulak j

Ramai orang demam #dramasweetdreams sekarang . So atyn nak up sikit lagu ost #dramasweetdreams ni  .
.
.
Kepada girl girl di luar sana yang tengah broken ditinggalkan kekasih tu jangan la bersedih lagi. Meh pm atyn , atyn gantikan dengan kekasih yang baru  kekasih ni comfirm takkan mengecewakan uolss !! Promise !!! #benamir #qashadam #mirafilzah #dramamelayu #kekasihbythemelvins #squadatyn #bigstage
0

Ramai orang demam #dramasweetdreams sekarang . So atyn nak up sikit lagu ost #dramasweetdreams ni . . . Kepada girl girl di luar sana yang tengah broken ditinggalkan kekasih tu jangan la bersedih lagi. Meh pm atyn , atyn gantikan dengan kekasih yang

#dramaSweetDreams #BenAmir #MiraFilzah episod 11
9

#dramasweetdreams #benamir #mirafilzah episod 11

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..
.
 Tak perlu simpan dalam peti ais
 Letak je kat luar (suhu bilik)
 Beli 1 dapat makan empat jenis kek
 Hanya di Sabrina Bakery sahaja
.
Brownies Legend
Brownies Mixnut Nutella Gunung Berapi
Congo Bar
.
Memang berbaloi uolsss 
.
.
RM40
RM40
RM40
.
.
Ratusan biji keluar setiap hari .. Peminat dia ramai 
.
For fast friendly respon servis
www.wasap.my/60192616199
.
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers #cintaluarbiasa #comboabgsado #mirafilzah #fooddeliverykl #foodporn
0

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss.. . Tak perlu simpan dalam peti ais Letak je kat luar (suhu bilik) Beli 1 dapat makan empat jenis kek Hanya di Sabrina Bakery sahaja . Brow

Elysyle Beautepreneur Preview 2019
Tic dah tak banyak, siapa nak cepat2 dm 
Tic RM10 shj dapat free gift lagi !!!
See you there 
.
#spa#klinikkecantikan#bisnesonline#botox#kualalumpur#enigmabeauty#protegecoddymaembong#emmamaembong#mirafilzah#facialsentul#facialgombak#facialampang#facialshahalam#facialsubangjaya#vshapefacial#filler#threadliftkl#whitening#facial#neelofa#sajat#aliffsyukri#eyelashextensions#massage#kerjakosong#partimejob#fulltime#agentwanted#sharepartnerwanted#bisnesviral#bisnesonline
0

Elysyle Beautepreneur Preview 2019 Tic dah tak banyak, siapa nak cepat2 dm Tic RM10 shj dapat free gift lagi !!! See you there . #spa #klinikkecantikan #bisnesonline #botox #kualalumpur #enigmabeauty #protegecoddymaembong #emmamaembong #mirafilzah #facialse

How to get healthy glowing skin? Easy! Don't miss your skin care routine, DYXY Skin Care offers 3 steps only to guard your Skin.
.
.
 BEBAS WANGIAN
 BEBAS MERKURI‼️
 BEBAS EKSTRAK BINATANG
 LULUS KKM & GMP
 SIJIL HALAL & DIUJI OLEH MAKMAL SIRIM
.
.
WHATSAPP NOW +6013 459 9964
ATAU CLICK LINK DI BIO
.
.
.
#dyxyskincare #teamliezzero #nadiavengers #kulitlicinmacambaby #kulitcantikberkilat  #dyxy #dyxycosmetics #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyhq #dyxycod #dyxyshahalam #dyxyklang #dyxysubangjaya #dyxydamansara #dyxykualalumpur #dyxypetalingjaya #dyxycod #coddyxy #sayajualmurah #bazarpaknil  #dyxyperak #shahidadherbs #aliffsyukriterlajaklaris #sitinordiana #khaibahar #saturasa #dramasangat #mirafilzah #sweetdreams
0

How to get healthy glowing skin? Easy! Don't miss your skin care routine, DYXY Skin Care offers 3 steps only to guard your Skin. . . BEBAS WANGIAN BEBAS MERKURI‼️ BEBAS EKSTRAK BINATANG LULUS KKM & GMP SIJIL HALAL & DIUJI OLEH MAKMAL SIRIM . . W

Putri : Tapi Kalau kita kahwin menakutkan awak,Awak dengan Saya bercinta,boleh?

Qash : No 🤒🤕🤧
.
. .
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
#Seanlee
#yusufbahrin
8

Putri : Tapi Kalau kita kahwin menakutkan awak,Awak dengan Saya bercinta,boleh? Qash : No 🤒🤕🤧 . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Episod 11 #dramasweetdreams

I can feel rasa Sakit yang Putri rasa masa ni. Ditinggalkan macam tu jek. Yang untuk entah keberapa kali.
.
Rasa Sakit yang Karl rasa bila terpaksa translate luahan hati Putri untuk Qash, bukan untuk dia.
.
Dan, nampak yang sebenarnya Qash pon Sakit bila terpaksa tinggalkan Putri walau berat hati.
.
Tapi kan, geram dengan Qash main pergi macam tu jek. Kesian Putri. Nangis pon lawa. Kalau min kena tinggal macam tu, meraung guling guling dah dekat situ 
.
#DramaSweetDreams #SweetDreams #MegaDrama #AstroRia #Putri #MiraFilzah #QashAdam #BenAmir #QashxPutri #teamQashPutri #SeanLje #Naszsally #BenMira #BenAmira #PUAzman #YusufBahrin #DatinNinaJuren #RoyAzman #YunaRahim #BambamStudios #HalalBag #HalalJacket
18

I can feel rasa "Sakit" yang Putri rasa masa ni. Ditinggalkan macam tu jek. Yang untuk entah keberapa kali. . Rasa "Sakit" yang Karl rasa bila terpaksa translate luahan hati Putri untuk Qash, bukan untuk dia. . Dan, nampak yang sebenarnya Qash pon "S

Definition of a real man  You nailed it,Karl / Sean Lee 
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
#Seanlee
#yusufbahrin
8

Definition of a real man You nailed it,Karl / Sean Lee . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Episod 11 #dramasweetdreams #qashadam #benamir #mirafilzah #putribis

Sebab scene ni tadi tak pasal pasal banjir  Maafkan saya Putri,tapi saya cuma nak jaga awak je.Saya taknak orang lain sakitkan hati awak - Qash Adam -
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
1

Sebab scene ni tadi tak pasal pasal banjir " Maafkan saya Putri,tapi saya cuma nak jaga awak je.Saya taknak orang lain sakitkan hati awak" - Qash Adam - . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / AST

DENGAN DYXY, TAK PANDAI MAKEUP BOLEH JADI PANDAI MAKEUP. 
.
Dap dap 3 minit dah flawlesss gojesss uols. Tahan lama pulak tu, 4-5 bulan lagiii.
.
Dont worry awak, awak pasti nampak natural beauty, glowinggg takyah cakap la, tak perlu pakai Bedak, Concealers atau Sunblock lagi sebab dah ALL IN ONE! 
.
OFFER tak masuk akal ni banyakkkknyaa dapat PERCUMA
.
FREE POSTAGE
FREE DYXY EXCLUSIVE PAPERBAG
FREE EXTRA EXTRA EXTRA GIFT
.
Awak boleh whatsapp number dibawah tau atau klik je link di bio
.
+6013 459 9964
.
.
.
#dyxycosmetics #bccreambydyana #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #cantik3minitdengandyxy #nadiavengers #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyhq #dyxyshahalam #dyxyklang #dyxysubangjaya #dyxydamansara #dyxykualalumpur #dyxypetalingjaya #dyxycod #coddyxy #sayajualmurah #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #bazarpaknil #bccream #bccreamdyxy #dyxyperak #shahidadherbs #aliffsyukriterlajaklaris #sitinordiana #sweetdreams #mirafilzah
0

DENGAN DYXY, TAK PANDAI MAKEUP BOLEH JADI PANDAI MAKEUP. . Dap dap 3 minit dah flawlesss gojesss uols. Tahan lama pulak tu, 4-5 bulan lagiii. . Dont worry awak, awak pasti nampak natural beauty, glowinggg takyah cakap la, tak perlu pakai Bedak, Conc

Aaa Nasib baik Ammar sempat terkam Qash kalau tak Qash dah jadi pembunuh  lepastu kena tangkap dengan polis 
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
#yusufbahrin 
#Seanlee
0

Aaa Nasib baik Ammar sempat terkam Qash kalau tak Qash dah jadi pembunuh lepastu kena tangkap dengan polis . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Episod 11 #d

#rettocafe shisha promotion 2 botol only RM16 6:30pm - 9pm
.
.
 open @rettocafe shisha promotion rm10 free ice...
#rettocafe di jalan Ibrahim berdepan OCBC BANK Banda raya johor bahru...
.
.
#malaysiaviral #maskulin #kualalumpur #igersmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #terapiinstagram #salamjumaat #syukuralhamdulillah #syukurselalu #syukur #lawak  #neelofa #noradanish #fattahamin #laraalana #mirafilzah #jubahmuslimah #tudungbawal #mudahterhibur #bazarpaknil #sayajualmurah #ump #ukm #uthm #kuis #politeknik #uitmshahalam #uitm
1

#rettocafe shisha promotion 2 botol only RM16 6:30pm - 9pm . . open @rettocafe shisha promotion rm10 free ice... #rettocafe di jalan Ibrahim berdepan OCBC BANK Banda raya johor bahru... . . #malaysiaviral #maskulin #kualalumpur #igersmalaysia #igmal

Heart breaking giler kot scene ni tadi 🤒🤕 kesian Qash sobsob
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
0

Heart breaking giler kot scene ni tadi 🤒🤕 kesian Qash sobsob . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Episod 11 #dramasweetdreams #qashadam #benamir #mirafilzah #putr

Hye gaiss! Nak hilangkan bintik2 di muka or parut jerawat?? Sis suggestkan korang pakai Glow Treatment Essence ni. 
.
Hanya RM 89 exc postage.
.
Untuk korang yg baru nk try. Boleh ambik Trial Essence. cuma RM 29 exc pos.
.
Postage to sm/ss hanya RM 8
.
#coalface #localproduct #skincare #skincareroutine #soap #kaymanbeauty #kayman #essence #serum #coalfacesoap #coalfacecleanser #rosaglowtreatmentessence #beautyface #viralpost #ctdk #mirafilzah #igshopmalaysia #sayajual #trustedseller #girl #kaymanbyheira #motifviral #trending #pudarjerawat #pudarjeragat #glowing #repairskin #fizomawar #kaymanagent #serum
0

Hye gaiss! Nak hilangkan bintik2 di muka or parut jerawat?? Sis suggestkan korang pakai Glow Treatment Essence ni. . Hanya RM 89 exc postage. . Untuk korang yg baru nk try. Boleh ambik Trial Essence. cuma RM 29 exc pos. . Postage to sm/ss hanya RM 8

Episod hari ini, adalah episod palink emo, palink menguras air mata, palink melukai hati n perasaan. 
.
Sebab mula2 sedih, lepas tu dia buat kita happy n bersemut, tpi last2 dia bawak kita sedih balik n sedih tu lagi teruk dari sebelum ni... 
.
Drama ni roller coaster, tpi hati i pun dah jdi roller coaster jg  .
Kejap happy, kejap sedih, kejap bersemut, kejap nangis. Dah ter kejap2 la perasaan tu. .
@mfmirafilzah @benamirr @seanlje @bambam_studios 
#MiraFilzah
#BenAmir
#SeanLee
#DramaSweetDreams
0

Episod hari ini, adalah episod palink emo, palink menguras air mata, palink melukai hati n perasaan. . Sebab mula2 sedih, lepas tu dia buat kita happy n bersemut, tpi last2 dia bawak kita sedih balik n sedih tu lagi teruk dari sebelum ni... . Drama

 Awak ajak saya kahwin dua kali, dua kali tetap saya setuju. Sampai harini, sampai harini saya tetap percaya awak jodoh saya. Saya tahu awak pun percaya benda yang sama. Tapi kalau kita kahwin menakutkan awak, awak dengan saya bercinta. Boleh?  - Putri (Karl)
.
.
 NO  - Qash
.
.
#DramaSweetDreams #MegaDrama #AstroRia #MiraFilzah #putri #BenAmir #qashadam #SeanLje
1

" Awak ajak saya kahwin dua kali, dua kali tetap saya setuju. Sampai harini, sampai harini saya tetap percaya awak jodoh saya. Saya tahu awak pun percaya benda yang sama. Tapi kalau kita kahwin menakutkan awak, awak dengan saya bercinta. Boleh? " - P

Selamat Tinggal Putri 
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
4

Selamat Tinggal Putri . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Episod 11 #dramasweetdreams #qashadam #benamir #mirafilzah #putribisu #sweetdreams

Credit to from @cik.sera (@get_regrann) -  With right person,you don't have to work so hard to be happy.It just happens  .
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams - #regrann
0

Credit to from @cik.sera (@get_regrann ) - With right person,you don't have to work so hard to be happy.It just happens . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Ep

Credit to from @melayu_drama_kesukaan (@get_regrann) -  Renungan qash ni boleh buat orang cair arr !!  #melayudramakesukaan #dramasweetdreams #sweetdreams #astroria #benamirr #mirafilzah - #regrann
0

Credit to from @melayu_drama_kesukaan (@get_regrann ) - Renungan qash ni boleh buat orang cair arr !! #melayudramakesukaan #dramasweetdreams #sweetdreams #astroria #benamirr #mirafilzah - #regrann

Qash Adam nie...please lah jgn pakai ️spek hitam...putus tasbih Kaka tau 
#dramasweetdreams 
#MiraFilzah
#BenAmir
11

Qash Adam nie...please lah jgn pakai ️spek hitam...putus tasbih Kaka tau #dramasweetdreams #mirafilzah #benamir

Omaiiigadddd... scene makan semut ke ni???  .
.
Dah la ada orang suapkan makan n masa makan tu ada orang pndang kita dengan penuh rasa cinta... Dammm, klau min dah pengsan la tu  .
.
#MiraFilzah 
#BenAmir 
#DramaSweetDreams
2

Omaiiigadddd... scene makan semut ke ni??? . . Dah la ada orang suapkan makan n masa makan tu ada orang pndang kita dengan penuh rasa cinta... Dammm, klau min dah pengsan la tu . . #mirafilzah #benamir #dramasweetdreams

GALA NIGHT SANGKAR MOVIE

Sangkar Movie In Cinemas Starting 29 Ogos 2019

#MiraFilzah 
#RemyIshak 
#zulariffin
#sangkarmovie #ReMyRa
#ReMyra #SangkarMovie
#mirafilzah
#styledbybu #teamabushaefhamza
0

GALA NIGHT SANGKAR MOVIE Sangkar Movie In Cinemas Starting 29 Ogos 2019 #mirafilzah #remyishak #zulariffin #sangkarmovie #remyra #remyra #sangkarmovie #mirafilzah #styledbybu #teamabushaefhamza

 Masing masing nak BERkorban tapi entah siapa yang bakal TERkorban nanti.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
#Seanlee
3

Masing masing nak BERkorban tapi entah siapa yang bakal TERkorban nanti. . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Episod 11 #dramasweetdreams #qashadam #benamir

Bila malam dah tak boleh tido. Mulalah datang “RAJIN”.
.
.
Rajin bangun pergi dapur. Cari makanan sebab lapar. Terlebih rajin pun ada. Sampai kedai mamak. Hehe..
.
.
Sudahnya, tido pun lambat. Tengah malam makan pulak benda yg tinggi gula, tinggi kalori, tinggi garam.
.
.
Coach Ghazali
+6018 572 3839
31 tahun | Guru | Lost 16kg
https://zalifitonline.wasap.my/
Trim n Fit Online Coaching (TnFOC)
.
.
.
#kuruscepat #ubatkurus #dietmalaysia #marykaymalaysia #habbatussauda #plussizemalaysia #teamcoachghazali
#zalifitonline
#tnfoc #mesirkurma #ysuku #bajuplussize #seluarplussize #blousemurah #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #sepahtureunionlive #mirafilzah #lisasurihani #tipsdiet #hijjab #seluarbesar #bigsizemalaysia #palazzo #ootdcurvy
.
.
0

Bila malam dah tak boleh tido. Mulalah datang “RAJIN”. . . Rajin bangun pergi dapur. Cari makanan sebab lapar. Terlebih rajin pun ada. Sampai kedai mamak. Hehe.. . . Sudahnya, tido pun lambat. Tengah malam makan pulak benda yg tinggi gula, tinggi kal

Masa ni dari pandangan Qash tu dah boleh agak  selalu scene macamni dalam Kdrama..Yang before pergi hero/heroin akan luangkan masa sehari dengan orang yang dia cinta.
.
.
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
3

Masa ni dari pandangan Qash tu dah boleh agak selalu scene macamni dalam Kdrama..Yang before pergi hero/heroin akan luangkan masa sehari dengan orang yang dia cinta. . . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT

Scene Puteri ajar Qash Sign Language ni pun SWEET TEROKS  .
.
#MiraFilzah
#BenAmir 
#DramaSweetDreams
5

Scene Puteri ajar Qash Sign Language ni pun SWEET TEROKS . . #mirafilzah #benamir #dramasweetdreams

Bersemut Part 3  .
 Kini aku jatuh cinta pada diri kamu  .
.
@mfmirafilzah
@benamirr
#DramaSweetDreams #MegaDrama #AstroRia #MiraFilzah #putri #BenAmir #qashadam #SeanLje
1

Bersemut Part 3 . " Kini aku jatuh cinta pada diri kamu " . . @mfmirafilzah @benamirr #dramasweetdreams #megadrama #astroria #mirafilzah #putri #benamir #qashadam #seanlje

Oxygen mana Oxygen... Min dah tak kuat, ni dah termasuk sweet tahap tak leh bawak bincang la ni  .
.
 @cik.sera 
#MiraFilzah 
#BenAmir 
#DramaSweetDreams
2

Oxygen mana Oxygen... Min dah tak kuat, ni dah termasuk sweet tahap tak leh bawak bincang la ni . . @cik.sera #mirafilzah #benamir #dramasweetdreams

With right person,you don't have to work so hard to be happy.It just happens  .
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#ScenePilihanSera Episod 11
#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams
8

With right person,you don't have to work so hard to be happy.It just happens . . . DRAMA SWEET DREAMS MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM ASTRO RIA & RIA HD REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND #scenepilihansera Episod 11 #dramasweetdreams #qashadam #benami

kopi turbo tak da collagen ya syg.apa yg kakberry buat semua berkaitan diri sndri.kakberry xleh amal colagen nnt badan naik cepat pastu kulit akan naik merah2 so dari mendatangkn msalah so kita xletak..baik utk kakberry maka baik la utk hanpa smua

#berrystoberry#filtercreamberrystoberry#filtercream#verryglowyserum#pudingmontok#sexyladylotion#muzikallawaksuperstar#puteriyangditukar#dramasweetdreams#mirafilzah#filterbeautycream#veryglowyserum#serumglowy#puteriyangditukar#dramasweetdreams#MuzikalLawakSuperstar#kauyangpertama#mirafilzah#keranadiamanusiabiasa#bigstage#ajariplayboyitu#mimpisabrina#tuandanial#kopipootehturboo
0

kopi turbo tak da collagen ya syg.apa yg kakberry buat semua berkaitan diri sndri.kakberry xleh amal colagen nnt badan naik cepat pastu kulit akan naik merah2 so dari mendatangkn msalah so kita xletak..baik utk kakberry maka baik la utk hanpa smua #

Load More