#noradanish Instagram photos and videos

Advertisement
[TAK PAKAI MASKARA PUN, BULU MATA LETOPSS LEPAS PAKAI EYELASHES BOOSTER]
-
Seronokk nyaaa !! Bulu mata dan kening akan lebat tumbuh dari akar secara smula jadi dalam masa beberapa hari je ! 
__

Antara kelebihan Eyelashes Booster ialah
 Memanjangkan bulu mata dari akar secara semula jadi
 Melebatkan kening dari akar semula jadi
 Menguatkan akar bulu mata dan kening
 Merawat masalah keguguran bulu mata
 Merawat masalah bulu kening nipis
 Kesan seawal seminggu
 Ringan dah mudah dibawa kemana-mana
___

For more detail click link on bio or whatsapp 011 19980 299 .
Cod #teammalveralovers berdekatan anda 
-
#eyelashesbooster #malveracosmeticmalaysia #feedbackeyelashesbooster #teammalveralovers #pelebatbulumata #neelofa #neelofahijab #mirafilzah #remyishak #noradanish #yusufiskandar #tipsmelebatkanbulumata #jalankl #kelantan #malaysia #pujaanhatikanda
0

[TAK PAKAI MASKARA PUN, BULU MATA LETOPSS LEPAS PAKAI EYELASHES BOOSTER] - Seronokk nyaaa !! Bulu mata dan kening akan lebat tumbuh dari akar secara smula jadi dalam masa beberapa hari je ! __ Antara kelebihan Eyelashes Booster ialah Memanjangkan

[ MICKEY | COPY ORI : RM ]
 HARGA : RM 160 SM ; RM 165 SS
 SIZE : 36 - 40 EURO
 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
 ORDER NOW
1.SCREENSHOT 
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP
3.PROCEED PAYMENT
4.POSTAGE  .
.
 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.5 UK : 24.0 CM
37.0 EU : 5.0 UK : 24.5 CM
38.0 EU : 5.5 UK : 25.0 CM
39.0 EU : 6.0 UK : 25.5 CM
40.0 EU : 7.0 UK : 26.0 CM
41.0 EU : 7.5 UK : 26.5 CM
42.0 EU : 8.0 UK : 27.0 CM
43.0 EU : 8.5 UK : 27.5 CM
44.0 EU : 9.0 UK : 28.0 CM
45.0 EU : 9.5 UK : 28.5 CM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #jangankecam #uitmpuncakalam #wakdoyok #ysuku #jdt #noradanish #unimas #melaka #zizanrazak #bazarkarat #rxz #unikl #outfit #uitm #paknil #ctdk #ootd #tiktok #padubeb #siscuba #unimap
1

[ MICKEY | COPY ORI : RM ] HARGA : RM 160 SM ; RM 165 SS SIZE : 36 - 40 EURO WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE . X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah . . ORDER NOW 1.SC

‼️‼️2 SETS LEFT ‼️‼️
.
OMG CEPAT LAHHH GRAB BODYMIST + FLOWER BOUQUET NI UOLS. EXCLUSIVE SGT TAU. TAKYAH PENING DAH NAK WRAP HADIAH UTK KEKASIH TERSAYANG TU 
.
RM75 SAJA ADD POS RM10 SM/RM12 SS
COMES WITH BOX + PAPER BAG VS
LIMITED STOCKS AVAILABLE
.
**LEPAS NI HARGA MUNGKIN NAIK SIKIT TAU JGN NANGIS**
.
COD BANGI SEKSYEN 7/MCD BANGI
LAIN TEMPAT KITA POS YA
NAK SELF PICK UP DKT RUMAH PUN BOLEH 
. 
0176641891 SARRA
0176641891 SARRA
.
#mfmirafilzah #promoaidiladha #victoriasecretoriginal #promomerdeka #merdekapromo #promosimerdeka #victoriasecretoriginalmalaysia #flowerbouquetbangi #hadiahmurahbangi #floristbangi #codbangi #victoriasecretmalaysia #mstar #vinesmalaysia #dramasweetdreams #astrowarna #muzikallawaksuperstar #noradanish #setperfume #sethantaranperfume #fashasandha #fazura #missfazura #asyallie #aydajebat #mirafilzah #jannanick #hadiahperfume #jambanganbungamurah #bangi
0

‼️‼️2 SETS LEFT ‼️‼️ . OMG CEPAT LAHHH GRAB BODYMIST + FLOWER BOUQUET NI UOLS. EXCLUSIVE SGT TAU. TAKYAH PENING DAH NAK WRAP HADIAH UTK KEKASIH TERSAYANG TU . RM75 SAJA ADD POS RM10 SM/RM12 SS COMES WITH BOX + PAPER BAG VS LIMITED STOCKS AVAILABLE .

[ MICKEY | COPY ORI : RM ]
 HARGA : RM 160 SM ; RM 165 SS
 SIZE : 36 - 40 EURO
 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
 ORDER NOW
1.SCREENSHOT 
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP
3.PROCEED PAYMENT
4.POSTAGE  .
.
 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.5 UK : 24.0 CM
37.0 EU : 5.0 UK : 24.5 CM
38.0 EU : 5.5 UK : 25.0 CM
39.0 EU : 6.0 UK : 25.5 CM
40.0 EU : 7.0 UK : 26.0 CM
41.0 EU : 7.5 UK : 26.5 CM
42.0 EU : 8.0 UK : 27.0 CM
43.0 EU : 8.5 UK : 27.5 CM
44.0 EU : 9.0 UK : 28.0 CM
45.0 EU : 9.5 UK : 28.5 CM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #jangankecam #uitmpuncakalam #wakdoyok #ysuku #jdt #noradanish #unimas #melaka #zizanrazak #bazarkarat #rxz #unikl #outfit #uitm #paknil #ctdk #ootd #tiktok #padubeb #siscuba #comel
0

[ MICKEY | COPY ORI : RM ] HARGA : RM 160 SM ; RM 165 SS SIZE : 36 - 40 EURO WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE . X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah . . ORDER NOW 1.SC

‼️‼️2 SETS LEFT ‼️‼️
.
OMG CEPAT LAHHH GRAB BODYMIST + FLOWER BOUQUET NI UOLS. EXCLUSIVE SGT TAU. TAKYAH PENING DAH NAK WRAP HADIAH UTK KEKASIH TERSAYANG TU 
.
RM75 SAJA ADD POS RM10 SM/RM12 SS
COMES WITH BOX + PAPER BAG VS
LIMITED STOCKS AVAILABLE
.
**LEPAS NI HARGA MUNGKIN NAIK SIKIT TAU JGN NANGIS**
.
COD BANGI SEKSYEN 7/MCD BANGI
LAIN TEMPAT KITA POS YA
NAK SELF PICK UP DKT RUMAH PUN BOLEH 
. 
0176641891 SARRA
0176641891 SARRA
.
#mfmirafilzah #promoaidiladha #victoriasecretoriginal #promomerdeka #merdekapromo #promosimerdeka #victoriasecretoriginalmalaysia #flowerbouquetbangi #hadiahmurahbangi #floristbangi #codbangi #victoriasecretmalaysia #mstar #sinarkongsi #muzikallawaksuperstar #noradanish #setperfume #sethantaranperfume #makmum #sangkarmovie #puteriyangditukar #elisyasandha #astroria #zulariffinfc #bangi #kajang #kosmo #harianmetro #muabangi #viral
0

‼️‼️2 SETS LEFT ‼️‼️ . OMG CEPAT LAHHH GRAB BODYMIST + FLOWER BOUQUET NI UOLS. EXCLUSIVE SGT TAU. TAKYAH PENING DAH NAK WRAP HADIAH UTK KEKASIH TERSAYANG TU . RM75 SAJA ADD POS RM10 SM/RM12 SS COMES WITH BOX + PAPER BAG VS LIMITED STOCKS AVAILABLE .

Musim kawin pun tiba kanyang masih tercari2 batik untuk bridesmaid /seragam boleh hello2 sis ya whatapp link ada di bio..
)#kebayabatik#kebayasulam #murah #tradisional #songket#batikcetak #batiklover #kebaya#raya2019 #bridesmaid #senawang #borneo#brunei #singapore #makeup #ootd #modern#kurungkedah #noradanish #flowergirl #kurungbatik #lace#batikindonesia #batikmalaysia #bajubatik#seragam #batikcouple
0

Musim kawin pun tiba kanyang masih tercari2 batik untuk bridesmaid /seragam boleh hello2 sis ya whatapp link ada di bio.. )#kebayabatik #kebayasulam #murah #tradisional #songket #batikcetak #batiklover #kebaya #raya2019 #bridesmaid #senawang #borneo #bru

Advertisement
Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️
.
Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pun ada jual loose set tauu..
.
Kenapa wajib pilih this produk?  Putih gebu yg kekal seumur hidup
 Memutihkan Seluruh wajah & Badan
 Antioksidan Melambatkan Proses Penuaan.
 Kekal muda tanpa sebarang garis penuaan
 Berkesan seawal 5 hari mengikut sel kulit anda.
.
Dapatkan Whitening Injection hanya yg original dari authorised seller sahaja ‼️
.
Buat Temujanji Sekarang
COD available area KL & SELANGOR .
RAHSIA KULIT PUTIH ARTIS MALAYA KINI TERBONGKAR
.
Whatsapp utk info lanjut. Click link wassap di BIO PROFIlE. For serious buyer only. .
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening 
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningdrip #whiteninginjection #fazura #neelofa #slimminginjection #slimmingdrip #slimming #neelofa #fattahamin #fashasandha #noradanish #dripperklang  #drippershahalam #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #highdosewhiteninginjection#beauty#produkjenamasendiri
0

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️ . Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pu

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️
.
Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pun ada jual loose set tauu..
.
Kenapa wajib pilih this produk?  Putih gebu yg kekal seumur hidup
 Memutihkan Seluruh wajah & Badan
 Antioksidan Melambatkan Proses Penuaan.
 Kekal muda tanpa sebarang garis penuaan
 Berkesan seawal 5 hari mengikut sel kulit anda.
.
Dapatkan Whitening Injection hanya yg original dari authorised seller sahaja ‼️
.
Buat Temujanji Sekarang
COD available area KL & SELANGOR .
RAHSIA KULIT PUTIH ARTIS MALAYA KINI TERBONGKAR
.
Whatsapp utk info lanjut. Click link wassap di BIO PROFIlE. For serious buyer only. .
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening 
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningdrip #whiteninginjection #fazura #neelofa #slimminginjection #slimmingdrip #slimming #neelofa #fattahamin #fashasandha #noradanish #dripperklang  #drippershahalam #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #highdosewhiteninginjection#beauty#produkjenamasendiri
0

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️ . Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pu

Advertisement
Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️
.
Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pun ada jual loose set tauu..
.
Kenapa wajib pilih this produk?  Putih gebu yg kekal seumur hidup
 Memutihkan Seluruh wajah & Badan
 Antioksidan Melambatkan Proses Penuaan.
 Kekal muda tanpa sebarang garis penuaan
 Berkesan seawal 5 hari mengikut sel kulit anda.
.
Dapatkan Whitening Injection hanya yg original dari authorised seller sahaja ‼️
.
Buat Temujanji Sekarang
COD available area KL & SELANGOR .
RAHSIA KULIT PUTIH ARTIS MALAYA KINI TERBONGKAR
.
Whatsapp utk info lanjut. Click link wassap di BIO PROFIlE. For serious buyer only. .
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening 
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningdrip #whiteninginjection #fazura #neelofa #slimminginjection #slimmingdrip #slimming #neelofa #fattahamin #fashasandha #noradanish #dripperklang  #drippershahalam #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #highdosewhiteninginjection#beauty#produkjenamasendiri
0

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️ . Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pu

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️
.
Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pun ada jual loose set tauu..
.
Kenapa wajib pilih this produk?  Putih gebu yg kekal seumur hidup
 Memutihkan Seluruh wajah & Badan
 Antioksidan Melambatkan Proses Penuaan.
 Kekal muda tanpa sebarang garis penuaan
 Berkesan seawal 5 hari mengikut sel kulit anda.
.
Dapatkan Whitening Injection hanya yg original dari authorised seller sahaja ‼️
.
Buat Temujanji Sekarang
COD available area KL & SELANGOR .
RAHSIA KULIT PUTIH ARTIS MALAYA KINI TERBONGKAR
.
Whatsapp utk info lanjut. Click link wassap di BIO PROFIlE. For serious buyer only. .
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening 
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningdrip #whiteninginjection #fazura #neelofa #slimminginjection #slimmingdrip #slimming #neelofa #fattahamin #fashasandha #noradanish #dripperklang  #drippershahalam #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #highdosewhiteninginjection#beauty#produkjenamasendiri
0

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️ . Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pu

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️
.
Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pun ada jual loose set tauu..
.
Kenapa wajib pilih this produk?  Putih gebu yg kekal seumur hidup
 Memutihkan Seluruh wajah & Badan
 Antioksidan Melambatkan Proses Penuaan.
 Kekal muda tanpa sebarang garis penuaan
 Berkesan seawal 5 hari mengikut sel kulit anda.
.
Dapatkan Whitening Injection hanya yg original dari authorised seller sahaja ‼️
.
Buat Temujanji Sekarang
COD available area KL & SELANGOR .
RAHSIA KULIT PUTIH ARTIS MALAYA KINI TERBONGKAR
.
Whatsapp utk info lanjut. Click link wassap di BIO PROFIlE. For serious buyer only. .
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening 
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningdrip #whiteninginjection #fazura #neelofa #slimminginjection #slimmingdrip #slimming #neelofa #fattahamin #fashasandha #noradanish #dripperklang  #drippershahalam #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #highdosewhiteninginjection#beauty#produkjenamasendiri
0

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️ . Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pu

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️
.
Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pun ada jual loose set tauu..
.
Kenapa wajib pilih this produk?  Putih gebu yg kekal seumur hidup
 Memutihkan Seluruh wajah & Badan
 Antioksidan Melambatkan Proses Penuaan.
 Kekal muda tanpa sebarang garis penuaan
 Berkesan seawal 5 hari mengikut sel kulit anda.
.
Dapatkan Whitening Injection hanya yg original dari authorised seller sahaja ‼️
.
Buat Temujanji Sekarang
COD available area KL & SELANGOR .
RAHSIA KULIT PUTIH ARTIS MALAYA KINI TERBONGKAR
.
Whatsapp utk info lanjut. Click link wassap di BIO PROFIlE. For serious buyer only. .
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening 
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningdrip #whiteninginjection #fazura #neelofa #slimminginjection #slimmingdrip #slimming #neelofa #fattahamin #fashasandha #noradanish #dripperklang  #drippershahalam #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #highdosewhiteninginjection#beauty#produkjenamasendiri
0

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️ . Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pu

Lace RM40.00/meter
Combo lace RM110.00/Set
(Satin 3.5meter + victoria  lace 2meter)
Satin bidang 60

Credit: embunkasehcouture
.
Pilihan warna #shoppashoppecombolace or lace #Victorialacefromss
Material kain: lembut
.
Text/whataspp : +60173154136 shoppashoppe
.
#lace #lacenikah #bajunikah #lacenikah #busanapengantin #bajupengantin #fashion #fesyen #neelofa #noradanish #designer #embroidery #mua #wedding #dress #busanapengantin #horsehair #butik #boutique #bajupengantin #butikpengantin #butikpengantin
0

Lace RM40.00/meter Combo lace RM110.00/Set (Satin 3.5meter + victoria lace 2meter) Satin bidang 60" Credit: embunkasehcouture . Pilihan warna #shoppashoppecombolace or lace #victorialacefromss Material kain: lembut . Text/whataspp : +60173154136 sh

LAUNCH TODAY! 

DAPATKAN SEKARANG SEBAB STOCK ADALAH TERHAD 

BND35 FOR 14 PACKETS

#tara #teamtara #tarabrunei #tarawellness #tarawomenwellness #tarainnercleanser #teamkhaylazalzi #tarawellnessbrunei #noradanish
0

LAUNCH TODAY! DAPATKAN SEKARANG SEBAB STOCK ADALAH TERHAD BND35 FOR 14 PACKETS #tara #teamtara #tarabrunei #tarawellness #tarawomenwellness #tarainnercleanser #teamkhaylazalzi #tarawellnessbrunei #noradanish

LAUNCH TODAY! 

DAPATKAN SEKARANG SEBAB STOCK ADALAH TERHAD 

BND35 FOR 14 PACKETS

#tara #teamtara #tarabrunei #tarawellness #tarawomenwellness #tarainnercleanser #teamkhaylazalzi #tarawellnessbrunei #noradanish
0

LAUNCH TODAY! DAPATKAN SEKARANG SEBAB STOCK ADALAH TERHAD BND35 FOR 14 PACKETS #tara #teamtara #tarabrunei #tarawellness #tarawomenwellness #tarainnercleanser #teamkhaylazalzi #tarawellnessbrunei #noradanish

LAUNCH TODAY! 

DAPATKAN SEKARANG SEBAB STOCK ADALAH TERHAD 

BND35 FOR 14 PACKETS

#tara #teamtara #tarabrunei #tarawellness #tarawomenwellness #tarainnercleanser #teamkhaylazalzi #tarawellnessbrunei #noradanish
0

LAUNCH TODAY! DAPATKAN SEKARANG SEBAB STOCK ADALAH TERHAD BND35 FOR 14 PACKETS #tara #teamtara #tarabrunei #tarawellness #tarawomenwellness #tarainnercleanser #teamkhaylazalzi #tarawellnessbrunei #noradanish

Dah ready ke nak puasa? Standby tau produk2 SAHI kat rumah🥰 Bahan utama dalam semua produk SAHI adalah Sarang burung, meh sis nak share apa kebaikkan sarang burung ni untuk kecantikkan kesihatan ️
.
.
 Sebagai agen pencerah 
Sangat membantu dalam merawat kulit dari dalam dengan mengembalikan warna kulit yang sekata.
.
 Kembalikan keremajaan kulit
Dapat menegangkan kulit muka dan mengekalkan kelembapan kulit.
.
 Melambatkan proses penuaan
Mengecilkan pori-pori dan menegangkan kulit dengan menghilangkan garis-garis halus.
.
 Pengganti kolagen
Meningkatkan imunisasi tubuh dan dapat mengalakan penghasilan kolagen secara semulajadi.
.
 Amalan untuk awet muda
Sesuai diamalkan sebelum tidur untuk awet muda.
.
 Sesuai untuk ibu hamil
Membantu menghasilkan kulit bayi yang putih mulus.
.
 Hapus jerawat
Dapat merawat parut, jerawat, kulit kasar dan kusam, hilangkan bekas-bekas jerawat.
.
 Meransang pertumbuhan sel
Sangat baik selepas menjalani pembedahan
..
Meningkatkan metabolisma
Memperbaiki sistem pencernaan
.
 Meningkatkan sistem imunisasi
Bertindak sebagai agen pemulihan sel-sel
.
.
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragaft #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #sahibooster #sahisoap #noradanish #kl #ipoh #perak #selangor #indonesia #brunei #singapore #fash_sahi
0

Dah ready ke nak puasa? Standby tau produk2 SAHI kat rumah🥰 Bahan utama dalam semua produk SAHI adalah Sarang burung, meh sis nak share apa kebaikkan sarang burung ni untuk kecantikkan kesihatan ️ . . Sebagai agen pencerah Sangat membantu dalam mer

Haaaa nah @encik_samurai kasi lintas langsung dari @nasiahmadkd 
Cuba korang tengok pilihan lauk dia.. ini baru skit diorang tunjuk.. Jom lunch  reramai kat @nasiahmadkd !!
Kambing celup tepung goreng sekor sekor pun diorang ada... 🤭
.
.
Lokasi mereka di  KB 25,Jalan Cecawi 6/19A,Kota Damansara Petaling Jaya, Malaysia
.
.
Jom serbu @nasiahmadkd @nasiahmadkd @nasiahmadkd 
.
.
Video kacau jiwa setiap hari di  @encik_samurai 
.
.
.
#akuamysearch #artismalaysia #slotakasia #fashasandha #astrogempak #silatolahraga #akhirzaman #noradanish #mirafilzah #zahirahmacwilson #misterinusantara #bazarpaknil #meletop #motifviral #nasiahmad #dakwahislam #beritaterkini #thehaidars #hannahdelisha #instamalaysia #jangankecamsaya #siscuba #subangjaya #nelydiasenrose #instaseleb #atikahsuhaime #kitaok #ikutcarakita #igersmalaysia
15

Haaaa nah @encik_samurai kasi lintas langsung dari @nasiahmadkd Cuba korang tengok pilihan lauk dia.. ini baru skit diorang tunjuk.. Jom lunch reramai kat @nasiahmadkd !! Kambing celup tepung goreng sekor sekor pun diorang ada... 🤭 . . Lokasi merek

READY STOCK ITEM 24/8/2019
Batik+lace rm 56
Batil+cotton dobby rm 48
Batik shaja rm 20———————————————————————
CARA PEMBELIAN SCRENSHOOT PIC DAN NYATAKAN BERAPA HELAI. 
PEMBELIAN 20 HELAI KEATAS RM 18(BOLEH CAMPUR MANA2 pastel/jawa.BATIK BERCORAK) 1ST COME served

WHATAPP  018 3818195/0178732811 untuk
pembelian online(LINK WHATAPP ADA DKT Bio Ats tu..WHATAPP YANG BELOM REPLY BOLEH SPAM SEMULA)#kebayabatik#kebayasulam #murah #tradisional #songket#batikcetak #batiklover #kebaya#raya2019 #bridesmaid #senawang #borneo#brunei #singapore #makeup #ootd #modern#kurungkedah #noradanish #flowergirl #kurungbatik #lace#batikindonesia #batikmalaysia #bajubatik#seragam #batikcouple
0

READY STOCK ITEM 24/8/2019 Batik+lace rm 56 Batil+cotton dobby rm 48 Batik shaja rm 20——————————————————————— CARA PEMBELIAN SCRENSHOOT PIC DAN NYATAKAN BERAPA HELAI. PEMBELIAN 20 HELAI KEATAS RM 18(BOLEH CAMPUR MANA2 pastel/jawa.BATIK BERCORAK) 1ST

.
Cantikkknyeee bibir mu !!
Nampak sexy & Alwayss moisttt !! Kan ?? Haaa inilah Kekasih lipmatte yang tengah Viral tu..
.
.
.
.
Yang mana dah grab Kekasih Lipmatte tu .Jom kita pakat selfie with Kekasih hati 
.
.
.
For order or Enquiry hampa boleh Whatsapp sis @ No kat bawah ni or Click Link @ profile Bio.
.
.
http://bit.ly/NakOrderLipmatte
http://bit.ly/NakOrderLipmatte
http://bit.ly/NakOrderLipmatte

@kekasihbythemelvins_banting
. .
#teamAFviral08921
#kekasihhq #themelvinscircle 
#suresuccessteamxthemelvins #kekasihlipmatte #kekasihlipmatteviralmalaysia 
#kekasihselangor 
#kekasihbanting #makeuplover
#makeupaddiction #muabanting #lipmatttemurah #lipmattetahanlama #lipmattecantik #codbanting
#lipmattebest #bantingbaru
#juallipmattte #bantingselangor
#banting #politeknikbanting
#bazaarpaknil #ctdk  #neelofa
#noradanish #fattzura
#setelahterlafaznyaakad
5

. Cantikkknyeee bibir mu !! Nampak sexy & Alwayss moisttt !! Kan ?? Haaa inilah Kekasih lipmatte yang tengah Viral tu.. . . . . Yang mana dah grab Kekasih Lipmatte tu .Jom kita pakat selfie with Kekasih hati . . . For order or Enquiry hampa boleh Wh

Alhamdulillah rezeki pagi ni, closed 3 item. Tq sis Dalila percayakan saya ️
Kita ada open kutu emas juga tau.
Kita cari 5 orang dulu, kalau ada yang nak main ramai kita jadikan 10 orang 1 batch. Boleh kan?
.
.
#kutuemasdiyanarosdi #ysuku #kutuemasmurah #kutuemas916 #kutuemasbajet #saleemasmurah #testimonijualemas #emas916 #emasmurah #promosiemasmurah #trustedseller #sajat #datoaliffsyukri #alisaaisyah #syafiqkyle #mimilana #alhaalfa #tipsdiet #gelangbudak #cincinnikah #cincinbatu #kerjakosong #noradanish #tipscantik #kerjakosong #y15 #kerengga
1

Alhamdulillah rezeki pagi ni, closed 3 item. Tq sis Dalila percayakan saya ️ Kita ada open kutu emas juga tau. Kita cari 5 orang dulu, kalau ada yang nak main ramai kita jadikan 10 orang 1 batch. Boleh kan? . . #kutuemasdiyanarosdi #ysuku #kutuemasmu

Event promosi App SETEL & MESRA UIKS di PS batu 8 jalan ipoh & PS selayang baru. .
 www.wasap.my/601129199067
.
#sagunadikmanis #sukunchips #sambalbujang #rawang #sagun #makanantradisi #bandartasikputeri #bandarcountryhomes #kuang #petronas #bukitberuntung #makananviral #fooddelivery #makanansedap #gombak #petron #makananpopular #kualalumpur #hospitalselayang #hospitalsungaibuluh #kiousmakanan #nealofa #noradanish #event #petronas #iks #stesenpetronas #makananinstant
0

Event promosi App SETEL & MESRA UIKS di PS batu 8 jalan ipoh & PS selayang baru. . www.wasap.my/601129199067 . #sagunadikmanis #sukunchips #sambalbujang #rawang #sagun #makanantradisi #bandartasikputeri #bandarcountryhomes #kuang #petronas #bukitber

Pregnant pon boleh guna tau
1

Pregnant pon boleh guna tau

Ada masalah hitam2 dekat celah2?
1

Ada masalah hitam2 dekat celah2?

Feedback cust
1

Feedback cust

READY STOCK ITEM 24/8/2019
RM 20 (1-19PCS)
.
RM 18 (20 PCS⬆️) . 
WHATAPP  018 3818195/0178732811 untuk
pembelian online(LINK WHATAPP ADA DKT Bio Ats tu..#kebayabatik#kebayasulam #murah #tradisional #songket#batikcetak #batiklover #kebaya#raya2019 #bridesmaid #senawang #borneo#brunei #singapore #makeup #ootd #modern#kurungkedah #noradanish #flowergirl #kurungbatik #lace#batikindonesia #batikmalaysia #bajubatik#seragam #batikcouple
0

READY STOCK ITEM 24/8/2019 RM 20 (1-19PCS) . RM 18 (20 PCS⬆️) . WHATAPP 018 3818195/0178732811 untuk pembelian online(LINK WHATAPP ADA DKT Bio Ats tu..#kebayabatik #kebayasulam #murah #tradisional #songket #batikcetak #batiklover #kebaya #raya2019 #br

SET KUNTUM LACE
 SALE‼️ ....RM88
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#setkuntumlace
0

SET KUNTUM LACE SALE‼️ ....RM88 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang

SET KUNTUM LACE
 SALE‼️ ....RM88
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#setkuntumlace
0

SET KUNTUM LACE SALE‼️ ....RM88 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang

SET KUNTUM LACE
 SALE‼️ ....RM88
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#setkuntumlace
0

SET KUNTUM LACE SALE‼️ ....RM88 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang

SET KUNTUM LACE
 SALE‼️ ....RM88
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#setkuntumlace
0

SET KUNTUM LACE SALE‼️ ....RM88 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang

SET KUNTUM LACE
 SALE‼️ ....RM88
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#setkuntumlace
0

SET KUNTUM LACE SALE‼️ ....RM88 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang

SET KUNTUM LACE
 SALE‼️ ....RM88
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#setkuntumlace
0

SET KUNTUM LACE SALE‼️ ....RM88 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang

Must watch! 
A girlfriend saved her boyfriend. 
Kalau tak, tak tahula apa yang jadi kat boyfren dia tu.. hahaha 🥥
.
.
.
Video kacau jiwa setiap hari di  @encik_samurai 
.
.
.
#akuamysearch #artismalaysia #slotakasia #fashasandha #astrogempak #silatolahraga #tiqzakiah #noradanish #mirafilzah #zahirahmacwilson #misterinusantara #bazarpaknil #meletop #motifviral #nasiahmad #dakwahislam #beritaterkini #thehaidars #hannahdelisha #instamalaysia #jangankecamsaya #siscuba #subangjaya #nelydiasenrose #instaseleb #atikahsuhaime #kitaok #ikutcarakita #igersmalaysia
5

Must watch! A girlfriend saved her boyfriend. Kalau tak, tak tahula apa yang jadi kat boyfren dia tu.. hahaha 🥥 . . . Video kacau jiwa setiap hari di @encik_samurai . . . #akuamysearch #artismalaysia #slotakasia #fashasandha #astrogempak #silatol

SET KUNTUM LACE
 SALE‼️ ....RM88
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#setkuntumlace
0

SET KUNTUM LACE SALE‼️ ....RM88 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang

SET KUNTUM LACE
 SALE‼️ ....RM88
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#setkuntumlace
0

SET KUNTUM LACE SALE‼️ ....RM88 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang

 TARA INNER CLEANSER BY NORA DANISH 
$20 Per bottle
.
Main Ingredients:
⭐ Coptis Chinesis
⭐ Rosemary leaf
⭐ Tea tree oil
. 
Benefits:
 Relieve itch with anti bacterial elements
 Eliminate odour & excessive discharge
 Maintain freshness with cooling effect
 Soften & improve vaginal elasticity
 Whiten & rejuvenate dull skin
.
DM/WA at 87482162 to order! 
.
#tara #femininewash #tarainnercleanser #noradanish #beautywellness #tarasg
0

TARA INNER CLEANSER BY NORA DANISH $20 Per bottle . Main Ingredients: ⭐ Coptis Chinesis ⭐ Rosemary leaf ⭐ Tea tree oil . Benefits: Relieve itch with anti bacterial elements Eliminate odour & excessive discharge Maintain freshness with cooling e

 TARA INNER CLEANSER BY NORA DANISH 
$20 Per bottle
.
Main Ingredients:
⭐ Coptis Chinesis
⭐ Rosemary leaf
⭐ Tea tree oil
. 
Benefits:
 Relieve itch with anti bacterial elements
 Eliminate odour & excessive discharge
 Maintain freshness with cooling effect
 Soften & improve vaginal elasticity
 Whiten & rejuvenate dull skin
.
DM/WA at 87482162 to order! 
.
#tara #femininewash #tarainnercleanser #noradanish #beautywellness #tarasg
0

TARA INNER CLEANSER BY NORA DANISH $20 Per bottle . Main Ingredients: ⭐ Coptis Chinesis ⭐ Rosemary leaf ⭐ Tea tree oil . Benefits: Relieve itch with anti bacterial elements Eliminate odour & excessive discharge Maintain freshness with cooling e

 TARA INNER CLEANSER BY NORA DANISH 
$20 Per bottle
.
Main Ingredients:
⭐ Coptis Chinesis
⭐ Rosemary leaf
⭐ Tea tree oil
. 
Benefits:
 Relieve itch with anti bacterial elements
 Eliminate odour & excessive discharge
 Maintain freshness with cooling effect
 Soften & improve vaginal elasticity
 Whiten & rejuvenate dull skin
.
DM/WA at 87482162 to order! 
.
#tara #femininewash #tarainnercleanser #noradanish #beautywellness #tarasg
0

TARA INNER CLEANSER BY NORA DANISH $20 Per bottle . Main Ingredients: ⭐ Coptis Chinesis ⭐ Rosemary leaf ⭐ Tea tree oil . Benefits: Relieve itch with anti bacterial elements Eliminate odour & excessive discharge Maintain freshness with cooling e

SET KUNTUM LACE
 SALE‼️ ....RM88
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#setkuntumlace
0

SET KUNTUM LACE SALE‼️ ....RM88 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang

SET KUNTUM LACE
 SALE‼️ ....RM88
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#setkuntumlace
0

SET KUNTUM LACE SALE‼️ ....RM88 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang

>>>  Tya Mahu Tanya, Siapa Yang Punya Masalah KULIT? Walaupun Dah Habes Beribu?
0

>>> " Tya Mahu Tanya, Siapa Yang Punya Masalah KULIT? Walaupun Dah Habes Beribu? "

𝗹𝗼𝗼𝘀𝗲 𝗽𝗼𝘄𝗱𝗲𝗿 𝘃𝘀 𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀𝗲𝗱 𝗽𝗼𝘄𝗱𝗲𝗿
.

Elya just nak share tips to all my lovely followers
.
Sebelum make up, kenali skin type kita whether OILY or DRYSbb ini yang akan tentukan finishing make up cantik atau tidak
.
Mostly Malaysian skin type jenis OILY sbb iklim kita panas dan lembap. So senang lah jugak naik jerawat kalau salah apply skincare dan make up
.
Untuk yang OILY skin, the best powder to use would be  LOOSE POWDER
.
That's why Elya bakal keluarkan product loose powder yang oil control. Siap ada 4 warna yg berbeza dalam satu bekas untuk fit dgn skin tone
.
So berminat, boleh pre order okeh. Hanya 100 slot available tau. Link Order di Bio
.

#ainasquad #neelofa #zahirAh #bazaarpaknil #ctdk #noradanish #ainaaserum #muabellaz #elyalegacy #elyaloosepowder #elyafeedback #cosmeticsmalaysia #syedewa #mfmirafilzah
0

𝗹𝗼𝗼𝘀𝗲 𝗽𝗼𝘄𝗱𝗲𝗿 𝘃𝘀 𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀𝗲𝗱 𝗽𝗼𝘄𝗱𝗲𝗿 . Elya just nak share tips to all my lovely followers . Sebelum make up, kenali skin type kita whether OILY or DRYSbb ini yang akan tentukan finishing make up cantik atau tidak . Mostly Malaysian skin type jenis OILY s

>>>  Tya Mahu Tanya, Siapa Yang Punya Masalah KULIT? Walaupun Dah Habes Beribu?
0

>>> " Tya Mahu Tanya, Siapa Yang Punya Masalah KULIT? Walaupun Dah Habes Beribu? "

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET
 SALE‼️ ....RM100
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#sophieEmbroiderylaceset
0

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET SALE‼️ ....RM100 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi berm

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET
 SALE‼️ ....RM100
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#sophieEmbroiderylaceset
0

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET SALE‼️ ....RM100 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi berm

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET
 SALE‼️ ....RM100
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#sophieEmbroiderylaceset
0

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET SALE‼️ ....RM100 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi berm

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET
 SALE‼️ ....RM100
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#sophieEmbroiderylaceset
0

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET SALE‼️ ....RM100 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi berm

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET
 SALE‼️ ....RM100
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#sophieEmbroiderylaceset
0

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET SALE‼️ ....RM100 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi berm

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET
 SALE‼️ ....RM100
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#sophieEmbroiderylaceset
0

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET SALE‼️ ....RM100 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi berm

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET
 SALE‼️ ....RM100
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#sophieEmbroiderylaceset
0

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET SALE‼️ ....RM100 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi berm

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET
 SALE‼️ ....RM100
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#sophieEmbroiderylaceset
0

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET SALE‼️ ....RM100 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi berm

[ CDG | COPY ORI : RM ]
 HARGA : RM 160 SM ; RM 165 SS
 SIZE : 40 - 44 EURO
 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
 ORDER NOW
1.SCREENSHOT 
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP
3.PROCEED PAYMENT
4.POSTAGE  .
.
 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.5 UK : 24.0 CM
37.0 EU : 5.0 UK : 24.5 CM
38.0 EU : 5.5 UK : 25.0 CM
39.0 EU : 6.0 UK : 25.5 CM
40.0 EU : 7.0 UK : 26.0 CM
41.0 EU : 7.5 UK : 26.5 CM
42.0 EU : 8.0 UK : 27.0 CM
43.0 EU : 8.5 UK : 27.5 CM
44.0 EU : 9.0 UK : 28.0 CM
45.0 EU : 9.5 UK : 28.5 CM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #jangankecam #uitmpuncakalam #wakdoyok #ysuku #jdt #noradanish #unimas #melaka #zizanrazak #bazarkarat #rxz #unikl #outfit #uitm #paknil #ctdk #ootd #tiktok #padubeb #siscuba #comel
0

[ CDG | COPY ORI : RM ] HARGA : RM 160 SM ; RM 165 SS SIZE : 40 - 44 EURO WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE . X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah . . ORDER NOW 1.SCREE

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET
 SALE‼️ ....RM100
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden 
#sophieEmbroiderylaceset
0

SOPHIE EMBROIDERY LACE SET SALE‼️ ....RM100 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi berm

[ CDG | COPY ORI : RM ]
 HARGA : RM 160 SM ; RM 165 SS
 SIZE : 40 - 44 EU
 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
 ORDER NOW
1.SCREENSHOT 
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP
3.PROCEED PAYMENT
4.POSTAGE  .
.
 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.5 UK : 24.0 CM
37.0 EU : 5.0 UK : 24.5 CM
38.0 EU : 5.5 UK : 25.0 CM
39.0 EU : 6.0 UK : 25.5 CM
40.0 EU : 7.0 UK : 26.0 CM
41.0 EU : 7.5 UK : 26.5 CM
42.0 EU : 8.0 UK : 27.0 CM
43.0 EU : 8.5 UK : 27.5 CM
44.0 EU : 9.0 UK : 28.0 CM
45.0 EU : 9.5 UK : 28.5 CM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #jangankecam #uitmpuncakalam #wakdoyok #ysuku #jdt #noradanish #unimas #melaka #zizanrazak #bazarkarat #rxz #unikl #outfit #uitm #paknil #ctdk #ootd #tiktok #padubeb #siscuba #unimap
0

[ CDG | COPY ORI : RM ] HARGA : RM 160 SM ; RM 165 SS SIZE : 40 - 44 EU WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE . X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah . . ORDER NOW 1.SCREENS

Berdasarkan kejadian ini, 
ada dua pengajaran.. .
1) Biar lambat asal selamat
2) ......apa eh?..........🤭
.
.
.
Video kacau jiwa setiap hari di  @encik_samurai 
.
.
.
#akuamysearch #artismalaysia #slotakasia #fashasandha #astrogempak #silatolahraga #tiqzakiah #noradanish #mirafilzah #zahirahmacwilson #misterinusantara #bazarpaknil #meletop #motifviral #nasiahmad #dakwahislam #beritaterkini #thehaidars #hannahdelisha #instamalaysia #jangankecamsaya #siscuba #subangjaya #nelydiasenrose #instaseleb #atikahsuhaime #kitaok #ikutcarakita #igersmalaysia
11

Berdasarkan kejadian ini, ada dua pengajaran.. . 1) Biar lambat asal selamat 2) ......apa eh?..........🤭 . . . Video kacau jiwa setiap hari di @encik_samurai . . . #akuamysearch #artismalaysia #slotakasia #fashasandha #astrogempak #silatolahraga #

READY Stock 24/8/2019 (10 set) 
Batik+cotton dobby rm 48
Batik shaja rm 20.———————————————————————
CARA PEMBELIAN SCRENSHOOT PIC DAN NYATAKAN BERAPA HELAI. 
PEMBELIAN 20 HELAI KEATAS RM 18(BOLEH CAMPUR MANA2 pastel/jawa.BATIK BERCORAK) 1ST COME served

WHATAPP  018 3818195/0178732811 untuk
pembelian online(LINK WHATAPP ADA DKT Bio Ats tu..WHATAPP YANG BELOM REPLY BOLEH SPAM SEMULA)#kebayabatik#kebayasulam #murah #tradisional #songket#batikcetak #batiklover #kebaya#raya2019 #bridesmaid #senawang #borneo#brunei #singapore #makeup #ootd #modern#kurungkedah #noradanish #flowergirl #kurungbatik #lace#batikindonesia #batikmalaysia #bajubatik#seragam #batikcouple
0

READY Stock 24/8/2019 (10 set) Batik+cotton dobby rm 48 Batik shaja rm 20.——————————————————————— CARA PEMBELIAN SCRENSHOOT PIC DAN NYATAKAN BERAPA HELAI. PEMBELIAN 20 HELAI KEATAS RM 18(BOLEH CAMPUR MANA2 pastel/jawa.BATIK BERCORAK) 1ST COME serve

READY Stock 24/8/2019 (10set) 
Batik+cotton dobby rm 48
Batik shaja rm 20.———————————————————————
CARA PEMBELIAN SCRENSHOOT PIC DAN NYATAKAN BERAPA HELAI. 
PEMBELIAN 20 HELAI KEATAS RM 18(BOLEH CAMPUR MANA2 pastel/jawa.BATIK BERCORAK) 1ST COME served

WHATAPP  018 3818195/0178732811 untuk
pembelian online(LINK WHATAPP ADA DKT Bio Ats tu..WHATAPP YANG BELOM REPLY BOLEH SPAM SEMULA)#kebayabatik#kebayasulam #murah #tradisional #songket#batikcetak #batiklover #kebaya#raya2019 #bridesmaid #senawang #borneo#brunei #singapore #makeup #ootd #modern#kurungkedah #noradanish #flowergirl #kurungbatik #lace#batikindonesia #batikmalaysia #bajubatik#seragam #batikcouple
0

READY Stock 24/8/2019 (10set) Batik+cotton dobby rm 48 Batik shaja rm 20.——————————————————————— CARA PEMBELIAN SCRENSHOOT PIC DAN NYATAKAN BERAPA HELAI. PEMBELIAN 20 HELAI KEATAS RM 18(BOLEH CAMPUR MANA2 pastel/jawa.BATIK BERCORAK) 1ST COME served

READY STOCK ITEM 24/8/2019
RM 20 (1-19PCS)
.
RM 18 (20 PCS⬆️) . 
WHATAPP  018 3818195/0178732811 untuk
pembelian online(LINK WHATAPP ADA DKT Bio Ats tu..#kebayabatik#kebayasulam #murah #tradisional #songket#batikcetak #batiklover #kebaya#raya2019 #bridesmaid #senawang #borneo#brunei #singapore #makeup #ootd #modern#kurungkedah #noradanish #flowergirl #kurungbatik #lace#batikindonesia #batikmalaysia #bajubatik#seragam #batikcouple
0

READY STOCK ITEM 24/8/2019 RM 20 (1-19PCS) . RM 18 (20 PCS⬆️) . WHATAPP 018 3818195/0178732811 untuk pembelian online(LINK WHATAPP ADA DKT Bio Ats tu..#kebayabatik #kebayasulam #murah #tradisional #songket #batikcetak #batiklover #kebaya #raya2019 #br

KENYATAAN RASMI
=======•=•=======
.
Kita tak ada membekal atau menjual produk b confident di shopee atau lazada.
.
Jika ada mana2 pelanggan yg cuba membeli di dua laman ini, kita tidak bertanggungjawab sepenuhnya kepada pembelian tersebut. Kita sudah membeli dari shopee dan kita dari HQ telah mengesahkan bahawa produk dari shopee adalah produk TIRUAN!
.
Jika anda hendak membeli, pastikan penjual mempunyai kad lantikan yang sah dari HQ. Kita terpaksa membuat kenyataan ini memandangkan produk tiruan sangat berleluasa, kita sudah membuat laporan KPDNKK, nasihat kami, beli dari agent yang sah sahaja!

#breastserum #payudaraindah #payudarakendur #bconfidentoffer #bconfidentsale #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidenthq #originalfromhq #originalproduk #originaldanmurah #trustedseller #sale #milkbooster #igersmalaysia #neelofa #ctdk #noradanish #gossip #meletop #tv3 #pinklady #bodysexy #viral #tiktok
0

KENYATAAN RASMI =======•=•======= . Kita tak ada membekal atau menjual produk b confident di shopee atau lazada. . Jika ada mana2 pelanggan yg cuba membeli di dua laman ini, kita tidak bertanggungjawab sepenuhnya kepada pembelian tersebut. Kita sudah

KENYATAAN RASMI
=======•=•=======
.
Kita tak ada membekal atau menjual produk b confident di shopee atau lazada.
.
Jika ada mana2 pelanggan yg cuba membeli di dua laman ini, kita tidak bertanggungjawab sepenuhnya kepada pembelian tersebut. Kita sudah membeli dari shopee dan kita dari HQ telah mengesahkan bahawa produk dari shopee adalah produk TIRUAN!
.
Jika anda hendak membeli, pastikan penjual mempunyai kad lantikan yang sah dari HQ. Kita terpaksa membuat kenyataan ini memandangkan produk tiruan sangat berleluasa, kita sudah membuat laporan KPDNKK, nasihat kami, beli dari agent yang sah sahaja!

#breastserum #payudaraindah #payudarakendur #bconfidentoffer #bconfidentsale #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidenthq #originalfromhq #originalproduk #originaldanmurah #trustedseller #sale #milkbooster #igersmalaysia #neelofa #ctdk #noradanish #gossip #meletop #tv3 #pinklady #bodysexy #viral #tiktok
0

KENYATAAN RASMI =======•=•======= . Kita tak ada membekal atau menjual produk b confident di shopee atau lazada. . Jika ada mana2 pelanggan yg cuba membeli di dua laman ini, kita tidak bertanggungjawab sepenuhnya kepada pembelian tersebut. Kita sudah

Hai Hai haii.. Happy sabturday 

Semoga dipermudahkan segala urusan dan dalam rahmat Allah sentiasa.. Aamiin

#dexandrakualakububharu #gift #birthday #specialday #surprisegift #anniversarygift #hantaran #pertunangan #perkahwinan #setbudget #kualakububharu  #sabah #sarawak #ctdk #neelofa #noradanish #fashasandha #fattahaminz #missfazura #zul_ariffin #remyishak #mfmirafilzah #elfiraloy #jannanick #vivyyusof #haniszalikha #kauyangpertama #dexandralovers #perfumeMurah #perfumemalaysia
0

Hai Hai haii.. Happy sabturday Semoga dipermudahkan segala urusan dan dalam rahmat Allah sentiasa.. Aamiin #dexandrakualakububharu #gift #birthday #specialday #surprisegift #anniversarygift #hantaran #pertunangan #perkahwinan #setbudget #kualakubu

Berabuk sis ni kecek klate... tapi korang faham kannn ... dah dengar kan dia bagi feedback... korang pula mcm mana.. cer komen kat bawah...
#sayadahcuba

#sitisarahraisuddin  #muabellaz #muabellazmakeupchallenge #muapenang #amoyhazlindar #bellaastilah #tv3malaysia #melodi #meletop #sitinordiana #noradanish #astro #syuib #ratasyacosmeticsarah #ratasyacosmeticselangor #majalahpopular #majalah3
0

Berabuk sis ni kecek klate... tapi korang faham kannn ... dah dengar kan dia bagi feedback... korang pula mcm mana.. cer komen kat bawah... #sayadahcuba #sitisarahraisuddin #muabellaz #muabellazmakeupchallenge #muapenang #amoyhazlindar #bellaastila

SET SELENA KEDAH
 SALE‼️ ....RM87
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden #setselenakedah
0

SET SELENA KEDAH SALE‼️ ....RM87 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekaran

SET SELENA KEDAH
 SALE‼️ ....RM87
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden #setselenakedah
0

SET SELENA KEDAH SALE‼️ ....RM87 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekaran

SET SELENA KEDAH
 SALE‼️ ....RM87
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden #setselenakedah
0

SET SELENA KEDAH SALE‼️ ....RM87 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekaran

SET SELENA KEDAH
 SALE‼️ ....RM87
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden #setselenakedah
0

SET SELENA KEDAH SALE‼️ ....RM87 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekaran

ALL ACCOUNTS CREDITED!!!
LARGEST DEAL IN THE LAST FEW MONTHS BACK. ©️ GRAB THIS BIGGEST OPPORTUNITY 
DO YOU HAVE OLD PAPER OR COINS? 🇲🇾Have you ever Wondered the Best means to sell your Old items?(paper or coins)? Congratulations, 100% guaranteed deal, Tested & trusted. Let me know if you have any of these items, I am willing to buy for the best price..DM 🇲🇾 #Malaysia #kualalumpur#kualalumpurfood #kualakangsar #kualakangsar#noradanish
1

ALL ACCOUNTS CREDITED!!! LARGEST DEAL IN THE LAST FEW MONTHS BACK. ©️ GRAB THIS BIGGEST OPPORTUNITY  DO YOU HAVE OLD PAPER OR COINS? 🇲🇾Have you ever Wondered the Best means to sell your Old items?(paper or coins)? Congratulations, 100% guaranteed dea

SET SELENA KEDAH
 SALE‼️ ....RM87
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden #setselenakedah
0

SET SELENA KEDAH SALE‼️ ....RM87 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekaran

SET SELENA KEDAH
 SALE‼️ ....RM87
+ POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH .
.
Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di  gerobokpinky  Yang belum grab boleh cecepat pm ye..
.
Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekarang ... Haa.. Memang berbaloi2 sgt kan? So, jangan tunggu lama lama okeh.. Jom grab skrg!
.
Untuk oder dan pertanyaan, boleh direct dgn team kami .

Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619
Whatsapp 017 2424619 . .
.
p/s: And INGAT ! Stok limited taw! Jangan tunggu lama2.
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #kakitanganawam
#ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya #neelofa #minikurung 
#fashasandha #kurungmoden #setselenakedah
0

SET SELENA KEDAH SALE‼️ ....RM87 + POS RM8SM/RM13SRWK/RM15SBH . . Special Seasonal sales tau untuk uols semua yg selalu shopping di gerobokpinky Yang belum grab boleh cecepat pm ye.. . Harga memang potong habis...cepat tau..promosi bermula sekaran

Load More