#sarahsuhairi Instagram photos and videos

Advertisement
Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu
.
.
Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni
.
.
Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah
.
.
019-9403425
.
.
#neelofa
#fazura
#zahirahmacwilson 
#izaraaisyah 
#tizzaqyah 
#jannanick 
#syatillamelvin 
#nabilahuda 
#nabilarazali 
#mirafilzah 
#fashasandha 
#noradanish 
#ellymazlein 
#arajohari 
#jihanmusa 
#wanihasrita 
#wanykayrie 
#sarahsuhairi 
#sissyimann 
#fattahamin
#zularifin
#farahnabilah
#nabilahmad
#zizanrazak
#remyishak
#fikryibrahim
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#aprenamanrose
#saharulridzwan
0

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu . . Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni . . Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah . . 019-9403425 . . #neelofa #fazura #za

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu
.
.
Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni
.
.
Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah
.
.
019-9403425
.
.
#neelofa
#fazura
#zahirahmacwilson 
#izaraaisyah 
#tizzaqyah 
#jannanick 
#syatillamelvin 
#nabilahuda 
#nabilarazali 
#mirafilzah 
#fashasandha 
#noradanish 
#ellymazlein 
#arajohari 
#jihanmusa 
#wanihasrita 
#wanykayrie 
#sarahsuhairi 
#sissyimann 
#fattahamin
#zularifin
#farahnabilah
#nabilahmad
#zizanrazak
#remyishak
#fikryibrahim
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#aprenamanrose
#saharulridzwan
0

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu . . Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni . . Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah . . 019-9403425 . . #neelofa #fazura #za

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu
.
.
Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni
.
.
Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah
.
.
019-9403425
.
.
#neelofa
#fazura
#zahirahmacwilson 
#izaraaisyah 
#tizzaqyah 
#jannanick 
#syatillamelvin 
#nabilahuda 
#nabilarazali 
#mirafilzah 
#fashasandha 
#noradanish 
#ellymazlein 
#arajohari 
#jihanmusa 
#wanihasrita 
#wanykayrie 
#sarahsuhairi 
#sissyimann 
#fattahamin
#zularifin
#farahnabilah
#nabilahmad
#zizanrazak
#remyishak
#fikryibrahim
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#aprenamanrose
#saharulridzwan
0

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu . . Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni . . Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah . . 019-9403425 . . #neelofa #fazura #za

Advertisement
Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu
.
.
Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni
.
.
Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah
.
.
019-9403425
.
.
#neelofa
#fazura
#zahirahmacwilson 
#izaraaisyah 
#tizzaqyah 
#jannanick 
#syatillamelvin 
#nabilahuda 
#nabilarazali 
#mirafilzah 
#fashasandha 
#noradanish 
#ellymazlein 
#arajohari 
#jihanmusa 
#wanihasrita 
#wanykayrie 
#sarahsuhairi 
#sissyimann 
#fattahamin
#zularifin
#farahnabilah
#nabilahmad
#zizanrazak
#remyishak
#fikryibrahim
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#aprenamanrose
#saharulridzwan
0

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu . . Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni . . Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah . . 019-9403425 . . #neelofa #fazura #za

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu
.
.
Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni
.
.
Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah
.
.
019-9403425
.
.
#neelofa
#fazura
#zahirahmacwilson 
#izaraaisyah 
#tizzaqyah 
#jannanick 
#syatillamelvin 
#nabilahuda 
#nabilarazali 
#mirafilzah 
#fashasandha 
#noradanish 
#ellymazlein 
#arajohari 
#jihanmusa 
#wanihasrita 
#wanykayrie 
#sarahsuhairi 
#sissyimann 
#fattahamin
#zularifin
#farahnabilah
#nabilahmad
#zizanrazak
#remyishak
#fikryibrahim
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#aprenamanrose
#saharulridzwan
0

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu . . Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni . . Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah . . 019-9403425 . . #neelofa #fazura #za

Advertisement
Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu
.
.
Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni
.
.
Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah
.
.
019-9403425
.
.
#neelofa
#fazura
#zahirahmacwilson 
#izaraaisyah 
#tizzaqyah 
#jannanick 
#syatillamelvin 
#nabilahuda 
#nabilarazali 
#mirafilzah 
#fashasandha 
#noradanish 
#ellymazlein 
#arajohari 
#jihanmusa 
#wanihasrita 
#wanykayrie 
#sarahsuhairi 
#sissyimann 
#fattahamin
#zularifin
#farahnabilah
#nabilahmad
#zizanrazak
#remyishak
#fikryibrahim
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#aprenamanrose
#saharulridzwan
0

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu . . Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni . . Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah . . 019-9403425 . . #neelofa #fazura #za

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu
.
.
Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni
.
.
Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah
.
.
019-9403425
.
.
#neelofa
#fazura
#zahirahmacwilson 
#izaraaisyah 
#tizzaqyah 
#jannanick 
#syatillamelvin 
#nabilahuda 
#nabilarazali 
#mirafilzah 
#fashasandha 
#noradanish 
#ellymazlein 
#arajohari 
#jihanmusa 
#wanihasrita 
#wanykayrie 
#sarahsuhairi 
#sissyimann 
#fattahamin
#zularifin
#farahnabilah
#nabilahmad
#zizanrazak
#remyishak
#fikryibrahim
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#aprenamanrose
#saharulridzwan
0

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu . . Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni . . Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah . . 019-9403425 . . #neelofa #fazura #za

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu
.
.
Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni
.
.
Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah
.
.
019-9403425
.
.
#neelofa
#fazura
#zahirahmacwilson 
#izaraaisyah 
#tizzaqyah 
#jannanick 
#syatillamelvin 
#nabilahuda 
#nabilarazali 
#mirafilzah 
#fashasandha 
#noradanish 
#ellymazlein 
#arajohari 
#jihanmusa 
#wanihasrita 
#wanykayrie 
#sarahsuhairi 
#sissyimann 
#fattahamin
#zularifin
#farahnabilah
#nabilahmad
#zizanrazak
#remyishak
#fikryibrahim
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#aprenamanrose
#saharulridzwan
0

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu . . Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni . . Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah . . 019-9403425 . . #neelofa #fazura #za

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu
.
.
Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni
.
.
Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah
.
.
019-9403425
.
.
#neelofa
#fazura
#zahirahmacwilson 
#izaraaisyah 
#tizzaqyah 
#jannanick 
#syatillamelvin 
#nabilahuda 
#nabilarazali 
#mirafilzah 
#fashasandha 
#noradanish 
#ellymazlein 
#arajohari 
#jihanmusa 
#wanihasrita 
#wanykayrie 
#sarahsuhairi 
#sissyimann 
#fattahamin
#zularifin
#farahnabilah
#nabilahmad
#zizanrazak
#remyishak
#fikryibrahim
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#aprenamanrose
#saharulridzwan
0

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu . . Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni . . Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah . . 019-9403425 . . #neelofa #fazura #za

Kini aku~~~ #sarahsuhairi #ayie #floor88 #DramaSweetDreams
1

Kini aku~~~ #sarahsuhairi #ayie #floor88 #dramasweetdreams

Rise And Fall
@sarahsuhairi .
*Penyanyi berbakat besar*
.
#riseandfall #sarahsuhairi #akustikjam #neojam #guitarist
3

Rise And Fall @sarahsuhairi . *Penyanyi berbakat besar* . #riseandfall #sarahsuhairi #akustikjam #neojam #guitarist

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu
.
.
Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni
.
.
Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah
.
.
019-9403425
.
.
#neelofa
#fazura
#zahirahmacwilson 
#izaraaisyah 
#tizzaqyah 
#jannanick 
#syatillamelvin 
#nabilahuda 
#nabilarazali 
#mirafilzah 
#fashasandha 
#noradanish 
#ellymazlein 
#arajohari 
#jihanmusa 
#wanihasrita 
#wanykayrie 
#sarahsuhairi 
#sissyimann 
#fattahamin
#zularifin
#farahnabilah
#nabilahmad
#zizanrazak
#remyishak
#fikryibrahim
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#aprenamanrose
#saharulridzwan
0

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu . . Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni . . Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah . . 019-9403425 . . #neelofa #fazura #za

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu
.
.
Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni
.
.
Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah
.
.
019-9403425
.
.
#neelofa
#fazura
#zahirahmacwilson 
#izaraaisyah 
#tizzaqyah 
#jannanick 
#syatillamelvin 
#nabilahuda 
#nabilarazali 
#mirafilzah 
#fashasandha 
#noradanish 
#ellymazlein 
#arajohari 
#jihanmusa 
#wanihasrita 
#wanykayrie 
#sarahsuhairi 
#sissyimann 
#fattahamin
#zularifin
#farahnabilah
#nabilahmad
#zizanrazak
#remyishak
#fikryibrahim
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#aprenamanrose
#saharulridzwan
0

Hai, anak tudung baru dah ada ke? Takkan nak pakai anak tudung lama yang dah longgar sampai kena ikat getah tu . . Jom cuba anak tudung bysarahariffin ni . . Confirm lepas ni tak nak tukar anak tudung lain dah . . 019-9403425 . . #neelofa #fazura #za

Tonight! Jangan lupa tengok okay!
.
Posted @withrepost • @officialriax Boleh ke @sarahsuhairi jadi PASTRY QUEEN??!! Nak tahu hasil pastry daripada air tangan @sarahsuhairi sendiri? Jangan lupa jangan lupa saksikan #RIAlisasiJobSelebriti malam ini jam 11 malam di Astro Ria saluran 104 dan Astro Ria HD saluran 123. #RiaX #sarahsuhairi
1

Tonight! Jangan lupa tengok okay! . Posted @withrepost@officialriax Boleh ke @sarahsuhairi jadi PASTRY QUEEN??!! Nak tahu hasil pastry daripada air tangan @sarahsuhairi sendiri? Jangan lupa jangan lupa saksikan #rialisasijobselebriti malam ini jam

Auchhhhh lawoo benor OOTD Stelia ni 
.
.
Dari 4 warna ni, uolls paling suka sangat warna yang mana?
.
.
#AurahExclusive #blouse #baju #muslimah #fesyenkini #fashion2019 #blousemuslimah #blousemurah #jubah #jubahcantik #jubahmurah

#bajumurah #fesyenmuslimah #bazarpaknil #neelofa #lancome #profmuhaya #uqashasenrose #sitinurhaliza #fafau #elfiraloy 
#bella #ustazahnorhafizahmusa #helizahelmi #hazwanihelmi #sarahsuhairi #nordiana #wani #viral #mirafilzah
0

Auchhhhh lawoo benor OOTD Stelia ni . . Dari 4 warna ni, uolls paling suka sangat warna yang mana? . . #aurahexclusive #blouse #baju #muslimah #fesyenkini #fashion2019 #blousemuslimah #blousemurah #jubah #jubahcantik #jubahmurah #bajumurah #fesyenm

Guys... tonite tau!!! Gal sejam je lagi... mesti korang fall in love dgn sarah #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

Guys... tonite tau!!! Gal sejam je lagi... mesti korang fall in love dgn sarah #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA ️11 MALAM ️ASTRO RIA 104 & 123. #rialisasijobselebriti @sarahsuhairi @marsha

Boleh ke @sarahsuhairi jadi PASTRY QUEEN??!! Nak tahu hasil pastry daripada air tangan @sarahsuhairi sendiri? Jangan lupa jangan lupa saksikan #RIAlisasiJobSelebriti malam ini jam 11 malam di Astro Ria saluran 104 dan Astro Ria HD saluran 123. #RiaX #sarahsuhairi
0

Boleh ke @sarahsuhairi jadi PASTRY QUEEN??!! Nak tahu hasil pastry daripada air tangan @sarahsuhairi sendiri? Jangan lupa jangan lupa saksikan #rialisasijobselebriti malam ini jam 11 malam di Astro Ria saluran 104 dan Astro Ria HD saluran 123. #riax

Repost @sarahsuhairi
by @media.repost:
*#RIAlisasiJobSelebriti presents...jengx3... Sarah Suhairi, our Pastry Queen !!!*
*Nak tahu hasil pastry air tangan Sarah sendiri? Rise ke fall agaknya? #pastrychef* ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom saksikan RIALISASI JOB SELEBRITI
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123

#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi @marshamilan @markadam1079 @sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli
@officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
#sarahsuhairi #astro #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019
0

Repost @sarahsuhairi by @media.repost : *#rialisasijobselebriti presents...jengx3... Sarah Suhairi, our Pastry Queen !!!* *Nak tahu hasil pastry air tangan Sarah sendiri? Rise ke fall agaknya? #pastrychef * ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom saksikan RIALISASI JOB SEL

Posted @withrepost • @meletop Jangan lupa saksikan MeleTOP malam ini pukul 9 malam di Astro RIA & RIA HD. Kita ada @bellaastillah ah  #MeleTOP
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #bbnu #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #santesh #dindapermata #aliffsatar #sherry #markadam #ggmu #sarahsuhairi #hanbyul
0

Posted @withrepost@meletop Jangan lupa saksikan MeleTOP malam ini pukul 9 malam di Astro RIA & RIA HD. Kita ada @bellaastillah ah #meletop #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA ️11 MALAM ️ASTRO RIA 104

Brownies, Cheese Cake, Marble Cake Red Velvet semua Sarah boleh buat katanya. Terror nyaaa. Haa betoi ke tak tgk la malam ni. Sarah buat onar kat dapur org 
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #bbnu #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #santesh #dindapermata #aliffsatar #sherry #markadam #ggmu #sarahsuhairi #hanbyul
0

Brownies, Cheese Cake, Marble Cake Red Velvet semua Sarah boleh buat katanya. Terror nyaaa. Haa betoi ke tak tgk la malam ni. Sarah buat onar kat dapur org #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA ️11 MALAM

Tahniah @sarahsuhairi Top 5 Artis Baharu Wanita Popular #ABPBH32 .. Gudluck n smoga ade rezeki Sarah.. ..
-
-
#sarahsuhairi 
#nyawaraga 
#riseandfall
#bbnu 
#bigstage
0

Tahniah @sarahsuhairi Top 5 Artis Baharu Wanita Popular #abpbh32 .. Gudluck n smoga ade rezeki Sarah.. .. - - #sarahsuhairi #nyawaraga #riseandfall #bbnu #bigstage

Sarah Sarah..had fun working with her, don’t forget to tune in tonight ya!! #ID #yeop926 #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

Sarah Sarah..had fun working with her, don’t forget to tune in tonight ya!! #id #yeop926 #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA ️11 MALAM ️ASTRO RIA 104 & 123. #rialisasijobselebriti @

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#shutterspeakstudio #shutterspeak 
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA

I rise & i fall
Dan bukan untuk kau menilai
Cause i fall but i rise
Kerna ku terus percaya 
#sarahsuhairi #riseandfall
0

I rise & i fall Dan bukan untuk kau menilai Cause i fall but i rise Kerna ku terus percaya #sarahsuhairi #riseandfall

#sarahsuhairi
0

#sarahsuhairi

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
SELASA
11 MALAM
ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. SELASA

Selagi kita hidup di dunia ini , takkan pernah sekalipun kita terlepas dari manusia yang sentiasa berfikiran negatif ini . Kita akan jumpa mereka dimana sahaja . Mereka akan bahagia bila berjaya buat kita jatuh tersungkur . Apa perlu kita buat untuk hadap manusia seperti ini??? Mudah saja , jangan pernah fikir pun tentang mereka , buat saja apa yang kita ingin buat , selagi perkara yang kita buat tu masih berada dalam landasan yang betul . Yakin pada diri dan terus melangkah kehadapan . Percaya pada Allah yang telah mengatur baik setiap langkah hidup kita . Sentiasa berdoa semoga diberikan kekuatan untuk mengatasi segala keburukan . 

#sarahsuhairi
#riseandfall
1

Selagi kita hidup di dunia ini , takkan pernah sekalipun kita terlepas dari manusia yang sentiasa berfikiran negatif ini . Kita akan jumpa mereka dimana sahaja . Mereka akan bahagia bila berjaya buat kita jatuh tersungkur . Apa perlu kita buat untuk

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
5

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA

5 Perkara menarik tentang Sarah . Nak tau lebih kena tengok malam besokkkkk 
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @sarahsuhairi  #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #bbnu #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #santesh #dindapermata #aliffsatar #sherry #markadam #ggmu #sarahsuhairi #hanbyul
3

5 Perkara menarik tentang Sarah . Nak tau lebih kena tengok malam besokkkkk #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA ️11 MALAM ️ASTRO RIA 104 & 123. #rialisasijobselebriti @officialriax @astrogempak @ifame.m

it’s TOMORROW!! #repost @silentkaijustudio
・・・
Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

it’s TOMORROW!! #repost @silentkaijustudio ・・・ Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

it’s TOMORROW!! #repost @silentkaijustudio
・・・
Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

it’s TOMORROW!! #repost @silentkaijustudio ・・・ Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

5 Perkara menarik tentang Sarah . Nak tau lebih kena tengok malam besokkkkk 
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #bbnu #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #santesh #dindapermata #aliffsatar #sherry #markadam #ggmu #sarahsuhairi #hanbyul
0

5 Perkara menarik tentang Sarah . Nak tau lebih kena tengok malam besokkkkk #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA ️11 MALAM ️ASTRO RIA 104 & 123. #rialisasijobselebriti @sarahsuhairi @marshamilan @markada

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti #ID #yeop926 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti #id #yeop926 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEB

RM 20 ! RM 20 ! RM 20
--------------------------------------------------------------
Readystock
Postage RM 8 SM | RM 12 SS
--------------------------------------------------------------
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
--------------------------------------------------------------
#bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmurahgiler #bagcantikmurah #bagcantikmurahgiler #bagcantikmurahmalaysia #bagkoreamurah #bagmampumilik #bagcomel #begmurah #begmurahrm15 #begcomel #begkiut #beggirlfriend #haqiemrosli #aimantino #sarahsuhairi #irfanharis #asadmotawh #bbnu #bbnulovers #bts_malaysia #kpop_malaysia #tiktokmalaysia #wechatmalaysia #sweetdream
0

RM 20 ! RM 20 ! RM 20 -------------------------------------------------------------- Readystock Postage RM 8 SM | RM 12 SS -------------------------------------------------------------- Whatsapp to order +6012 7122179 Whatsapp to order +6012 7122179

RM 30 ! RM 30 ! RM 30
--------------------------------------------------------------
Readystock
Postage RM 8 SM | RM 12 SS
--------------------------------------------------------------
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
--------------------------------------------------------------
#bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmurahgiler #bagcantikmurah #bagcantikmurahgiler #bagcantikmurahmalaysia #bagkoreamurah #bagmampumilik #bagcomel #begmurah #begmurahrm15 #begcomel #begkiut #beggirlfriend #haqiemrosli #aimantino #sarahsuhairi #irfanharis #asadmotawh #bbnu #bbnulovers #bts_malaysia #kpop_malaysia #tiktokmalaysia #wechatmalaysia #sweetdream
0

RM 30 ! RM 30 ! RM 30 -------------------------------------------------------------- Readystock Postage RM 8 SM | RM 12 SS -------------------------------------------------------------- Whatsapp to order +6012 7122179 Whatsapp to order +6012 7122179

RM 20 ! RM 20 ! RM 20
--------------------------------------------------------------
Readystock
Postage RM 8 SM | RM 12 SS
--------------------------------------------------------------
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
--------------------------------------------------------------
#bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmurahgiler #bagcantikmurah #bagcantikmurahgiler #bagcantikmurahmalaysia #bagkoreamurah #bagmampumilik #bagcomel #begmurah #begmurahrm15 #begcomel #begkiut #beggirlfriend #haqiemrosli #aimantino #sarahsuhairi #irfanharis #asadmotawh #bbnu #bbnulovers #bts_malaysia #kpop_malaysia #tiktokmalaysia #wechatmalaysia #sweetdream
0

RM 20 ! RM 20 ! RM 20 -------------------------------------------------------------- Readystock Postage RM 8 SM | RM 12 SS -------------------------------------------------------------- Whatsapp to order +6012 7122179 Whatsapp to order +6012 7122179

RM 15 ! RM 15 ! RM 15
--------------------------------------------------------------
Readystock
Postage RM 8 SM | RM 12 SS
--------------------------------------------------------------
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
--------------------------------------------------------------
#bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmurahgiler #bagcantikmurah #bagcantikmurahgiler #bagcantikmurahmalaysia #bagkoreamurah #bagmampumilik #bagcomel #begmurah #begmurahrm15 #begcomel #begkiut #beggirlfriend #haqiemrosli #aimantino #sarahsuhairi #irfanharis #asadmotawh #bbnu #bbnulovers #bts_malaysia #kpop_malaysia #tiktokmalaysia #wechatmalaysia #sweetdream
0

RM 15 ! RM 15 ! RM 15 -------------------------------------------------------------- Readystock Postage RM 8 SM | RM 12 SS -------------------------------------------------------------- Whatsapp to order +6012 7122179 Whatsapp to order +6012 7122179

RM 25 ! RM 25 ! RM 25
--------------------------------------------------------------
Readystock
Postage RM 8 SM | RM 12 SS
--------------------------------------------------------------
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
--------------------------------------------------------------
#bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmurahgiler #bagcantikmurah #bagcantikmurahgiler #bagcantikmurahmalaysia #bagkoreamurah #bagmampumilik #bagcomel #begmurah #begmurahrm15 #begcomel #begkiut #beggirlfriend #haqiemrosli #aimantino #sarahsuhairi #irfanharis #asadmotawh #bbnu #bbnulovers #bts_malaysia #kpop_malaysia #tiktokmalaysia #wechatmalaysia #sweetdream
0

RM 25 ! RM 25 ! RM 25 -------------------------------------------------------------- Readystock Postage RM 8 SM | RM 12 SS -------------------------------------------------------------- Whatsapp to order +6012 7122179 Whatsapp to order +6012 7122179

RM 15 ! RM 15 ! RM 15
--------------------------------------------------------------
Readystock
Postage RM 8 SM | RM 12 SS
--------------------------------------------------------------
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
--------------------------------------------------------------
#bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmurahgiler #bagcantikmurah #bagcantikmurahgiler #bagcantikmurahmalaysia #bagkoreamurah #bagmampumilik #bagcomel #begmurah #begmurahrm15 #begcomel #begkiut #beggirlfriend #haqiemrosli #aimantino #sarahsuhairi #irfanharis #asadmotawh #bbnu #bbnulovers #bts_malaysia #kpop_malaysia #tiktokmalaysia #wechatmalaysia #sweetdream
0

RM 15 ! RM 15 ! RM 15 -------------------------------------------------------------- Readystock Postage RM 8 SM | RM 12 SS -------------------------------------------------------------- Whatsapp to order +6012 7122179 Whatsapp to order +6012 7122179

RM 15 ! RM 15 ! RM 15
--------------------------------------------------------------
Readystock
Postage RM 8 SM | RM 12 SS
--------------------------------------------------------------
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
--------------------------------------------------------------
#bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmurahgiler #bagcantikmurah #bagcantikmurahgiler #bagcantikmurahmalaysia #bagkoreamurah #bagmampumilik #bagcomel #begmurah #begmurahrm15 #begcomel #begkiut #beggirlfriend #haqiemrosli #aimantino #sarahsuhairi #irfanharis #asadmotawh #bbnu #bbnulovers #bts_malaysia #kpop_malaysia #tiktokmalaysia #wechatmalaysia #sweetdream
0

RM 15 ! RM 15 ! RM 15 -------------------------------------------------------------- Readystock Postage RM 8 SM | RM 12 SS -------------------------------------------------------------- Whatsapp to order +6012 7122179 Whatsapp to order +6012 7122179

RM 15 ! RM 15 ! RM 15
--------------------------------------------------------------
Readystock
Postage RM 8 SM | RM 12 SS
--------------------------------------------------------------
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
Whatsapp to order +6012 7122179
--------------------------------------------------------------
#bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmurahgiler #bagcantikmurah #bagcantikmurahgiler #bagcantikmurahmalaysia #bagkoreamurah #bagmampumilik #bagcomel #begmurah #begmurahrm15 #begcomel #begkiut #beggirlfriend #haqiemrosli #aimantino #sarahsuhairi #irfanharis #asadmotawh #bbnu #bbnulovers #bts_malaysia #kpop_malaysia #tiktokmalaysia #wechatmalaysia #sweetdream
0

RM 15 ! RM 15 ! RM 15 -------------------------------------------------------------- Readystock Postage RM 8 SM | RM 12 SS -------------------------------------------------------------- Whatsapp to order +6012 7122179 Whatsapp to order +6012 7122179

Who's next on #RIAlisasiJobSelebriti ? @sarahsuhairi a.k.a Pastry Queen??! Yaassssss!!! Will her cakes rise or fall???  So much working fun with this young, sweet & talented energizer bunny  ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
TUNE IN...RIALISASI JOB SELEBRITI
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123

#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi @marshamilan @markadam1079 @sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli
@officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop #sarahsuhairi #astro #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #riseandfall #abpbh33 #bigstage2019
1

Who's next on #rialisasijobselebriti ? @sarahsuhairi a.k.a Pastry Queen??! Yaassssss!!! Will her cakes rise or fall??? So much working fun with this young, sweet & talented energizer bunny ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ TUNE IN...RIALISASI JOB SELEBRITI ️SELASA ️11 M

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA

Tak dilupakan our last season champion pun tadi sempat perform opening for #bigstageliveplus 
.
Korang rasa @sarahsuhairi sokong siapa this year? Jeng jeng jeng! ️️#bigstage2019 #sarahsuhairi #riseandfall #bigstageliveplus
0

Tak dilupakan our last season champion pun tadi sempat perform opening for #bigstageliveplus . Korang rasa @sarahsuhairi sokong siapa this year? Jeng jeng jeng! ️️#bigstage2019 #sarahsuhairi #riseandfall #bigstageliveplus

Bila geng start membawang Sarah jadi Chef Pastry. Alaaa Sarah kan otai bake Red Velvet...kann...kan... #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
1

Bila geng start membawang Sarah jadi Chef Pastry. Alaaa Sarah kan otai bake Red Velvet...kann...kan... #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA ️11 MALAM ️ASTRO RIA 104 & 123. #rialisasijobselebri

Jangan lupa saksikan Big Stage Live+ bermula 8.50pm di youtube @sarahsuhairi pon adaaa malam ni,so yeaa stay tune!#sarahae Repost by @reposta.app_
———Supriseeee we have our Big Stage champion @sarahsuhairi jugak tonight kat Big Stage Live+ nak support all contestant this year! ️
.
Jangan lupa saksikan Big Stage Live+ bermula 8.50pm di youtube @astrogempak okay! @sarahae__ #sarahsuhairi #bigstage #bigstage2019 #dominasibbnu
1

Jangan lupa saksikan Big Stage Live+ bermula 8.50pm di youtube @sarahsuhairi pon adaaa malam ni,so yeaa stay tune!#sarahae Repost by @reposta.app_ ———Supriseeee we have our Big Stage champion @sarahsuhairi jugak tonight kat Big Stage Live+ nak suppor

@sarahsuhairi Selesai sudah pc percalonan awal top 5 untuk ABPBH32 #sarahae Repost by @reposta.app_
———Terima kasih semua pihak media yang telah menemuramah @sarahsuhairi di Pc percalonan awal top5 @abpbh_32 @beritaharian @sarahae__ .
.
#sarahsuhairi #riseandfall #pedih #nyawaraga #artisbaharuwanitapopular
0

@sarahsuhairi Selesai sudah pc percalonan awal top 5 untuk ABPBH32 #sarahae Repost by @reposta.app_ ———Terima kasih semua pihak media yang telah menemuramah @sarahsuhairi di Pc percalonan awal top5 @abpbh_32 @beritaharian @sarahae__ . . #sarahsuhairi

Supriseeee we have our Big Stage champion @sarahsuhairi jugak tonight kat Big Stage Live+ nak support all contestant this year! ️
.
Jangan lupa saksikan Big Stage Live+ bermula 8.50pm di youtube @astrogempak okay! @sarahae__ #sarahsuhairi #bigstage #bigstage2019 #dominasibbnu
0

Supriseeee we have our Big Stage champion @sarahsuhairi jugak tonight kat Big Stage Live+ nak support all contestant this year! ️ . Jangan lupa saksikan Big Stage Live+ bermula 8.50pm di youtube @astrogempak okay! @sarahae__ #sarahsuhairi #bigstage #

Pastikan volume phone korang kuat bila dengar “Rise and Fall” oleh @sarahsuhairi ni okay. #cover #riseandfall #sarahsuhairi #acoustic #CartaSuperLIT33 #PagiPagiRAKITA #RAKITAmy #MemangLit #MuzikPalingLit
1

Pastikan volume phone korang kuat bila dengar “Rise and Fall” oleh @sarahsuhairi ni okay. #cover #riseandfall #sarahsuhairi #acoustic #cartasuperlit33 #pagipagirakita #rakitamy #memanglit #muzikpalinglit

Hai uolls. Ade yang belum tido ke tu

Kalau belum jom kina share petua guna tomato. Bahan lain yang diperlukan adalah susu (kalau payah dapat susu segar, guna aje susu kotak ok. Kalau takde jugak ambil aje susu tepung anak

Cara buat masker senang ajeer tau :

1. tumbuk atau lecekkan tomato sehingga 3/4 hancur. 
2. letak sedikit susu pada tomato tadi, kacau guna sudu sehingga sebati.
3. kalau paste terlalu pekat, tapis keluar airnya. Jangan buang, uolls boleh minum air tersebut sangat sedap.
4. boleh letak kejap kat peti ais jangan sampai beku. Bila sejuk, ia dapat kecilkan liang roma masa buat treatment nanti.
5. tepek kat muka 20 ke 30 minit, kemudian basuh dengan air bersih.

Siappp Selamat mencuba Uolss ️ Tapi kalau malas nak buat masker ni, sapu ajerr WD pada muda sebelum tidur. Kompem kompem esok bila bangun dah cantik tau. #wd#petuanakcantik#maskertomato#rahsiakulitflawless#rahsiakulitcantik#rahsiakecantikan#masalahtonatidaksekata#masalahkulitkusam#masalahjerawat#masalahkulit#sarahsuhairi#neelofa#mirafilzah#wawazainal#emmamaembong#samtilla#nelydiasenrose#uqasyasenrose#bazarpaknilmurah#KrimAwetMuda#krimnanoteknologi
0

Hai uolls. Ade yang belum tido ke tu Kalau belum jom kina share petua guna tomato. Bahan lain yang diperlukan adalah susu (kalau payah dapat susu segar, guna aje susu kotak ok. Kalau takde jugak ambil aje susu tepung anak Cara buat masker senang aj

Cargo Camouflage Jogger

Harga : rm 80 sm / rm 85 ss
.
Material made from Elastic Cotton Denim
Elastic Waist
No Button
No Zip
Back and Front Pocket

Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
Model wearing  Label - 40

www.wasap.my/60164122509/cargocamouflagejogger

#sabah #sarahsuhairi #2019 #joggerpants #joggers #joggerspants #joggerstyle #jogger #joggermurah #joggerpantsmurah #tuandanial #cinderella #sweetdreams #kauyangpertama #merdeka #merdekasale #sale #diskaun #murahmurahmurah #murah #murahmurah #murahmurahje #murah2
0

Cargo Camouflage Jogger Harga : rm 80 sm / rm 85 ss . Material made from Elastic Cotton Denim Elastic Waist No Button No Zip Back and Front Pocket Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance Model wearing

Terima kasih semua pihak media yang telah menemuramah @sarahsuhairi di Pc percalonan awal top5 @abpbh_32 @beritaharian @sarahae__ .
.
#sarahsuhairi #riseandfall #pedih #nyawaraga #artisbaharuwanitapopular
0

Terima kasih semua pihak media yang telah menemuramah @sarahsuhairi di Pc percalonan awal top5 @abpbh_32 @beritaharian @sarahae__ . . #sarahsuhairi #riseandfall #pedih #nyawaraga #artisbaharuwanitapopular

#repost @ifame.my
・・・
Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

#repost @ifame.my ・・・ Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI

#repost @ifame.my
・・・
Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
0

#repost @ifame.my ・・・ Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
2

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA

Song: Rise and fall by sarah suhairi

NO EYEBROW MAKE UP!

You don’t have to bring your all make up things while going travel ️ Just bring the necessary one or repack in travel size. Easy missy 🤪

Nak cuba cuba try dulu makeup branded  like Laura mercier primer and nars foundation macam wawa pakai boleh beli dkt @kheila_beauty .

Tapi dedua tu best so you guys beli je lah yg full pack terus🤣

Last but not least ayam goreng mcd 3x spicy 

Velvet sponge - @velvetsponge_klang 
#simplemakeup #makeuptutorial #makeupasian #koreanmakeup #makeupmalas #tutorialmakeup #japanesemakeup #noeyebrowmakeup #sweetdreams #dramasweetdreams #kauyangpertama #keranadiamanusiabiasa #lauramercier #narsfoundation #riseandfallsarahsuhairi #sarahsuhairi
3

Song: Rise and fall by sarah suhairi NO EYEBROW MAKE UP! You don’t have to bring your all make up things while going travel ️ Just bring the necessary one or repack in travel size. Easy missy 🤪 Nak cuba cuba try dulu makeup branded like Laura mer

#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jangan lupa saksikan RIALISASI JOB SELEBRITI!
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123
@ifame.my @officialriax @astrogempak @officialhlive @meletop @sherry_alhadad @sitinordiana @marshamilan @markadam1079 @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah @ismailizzani_@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #sarahsuhairi #astro #baker #professionalbaker #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #job #jobflip #newjob #bigstage2019 #RIAlisasiJobSelebriti
7

#rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jangan lupa saksikan RIALISASI JOB SELEBRITI! ️SELASA ️11 MALAM ️ASTRO RIA 104 & 123 @ifame.my @officialriax @astrogempak @officialhlive @meletop @sherry_alhadad @sitinordiana @marshamilan @markadam1079 @isma

#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jangan lupa saksikan RIALISASI JOB SELEBRITI!
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123
@ifame.my @officialriax @astrogempak @officialhlive @meletop @sherry_alhadad @sitinordiana @marshamilan @markadam1079 @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah @ismailizzani_@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #sarahsuhairi #astro #baker #professionalbaker #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #job #jobflip #newjob #bigstage2019 #RIAlisasiJobSelebriti
2

#rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jangan lupa saksikan RIALISASI JOB SELEBRITI! ️SELASA ️11 MALAM ️ASTRO RIA 104 & 123 @ifame.my @officialriax @astrogempak @officialhlive @meletop @sherry_alhadad @sitinordiana @marshamilan @markadam1079 @isma

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2  #pastrychef
#RIAlisasiJobSelebriti
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI.
️SELASA
️11 MALAM
️ASTRO RIA 104 & 123.
#RIAlisasiJobSelebriti
@sarahsuhairi
@marshamilan @markadam1079 @officialriax @astrogempak @ifame.my @officialhlive @meletop
@sherry_alhadad @sitinordiana  @ismailizzani_ @sarahsuhairi @syamel_official @bellaastillah
@khaibahar94 @fadbocey @kamaladli #markadam #astro  #astroria #astroriahd #ifame #ifameMedia #ifameEvents #bbnu #bigstage #ifameCrew #tedbundy #syedsaddiq #loveratmidnight #getwellsoonjungwoo #secret #bbnu #riseandfall #abpbh33 #loveroutnow #bigstage2019 #ismailizzani #restwellbts #ggmu #bts #ggmu #sarahsuhairi
1

Tak sangka Sarah BBNU kita ni menyanyi on stage kemain vogue, tapi bila masuk kitchen cam makcik2 . Bukan kita yg cakap, Sarah sendiri yg mengaku #makcik2 #pastrychef #rialisasijobselebriti ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jom tengok RIALISASI JOB SELEBRITI. ️SELASA

MVM dan RUSA mempersembahkan “GEMPAKZILLA Festival Muzik Hebat! 2019 Pantai Timur.
- 
Jom kita meriahkan festival ini bersama artis-artis hebat seperti Baby Shima, Upiak, Sarah Suhairi, Floor 88, Ippo Hafiz, Ariff Bahran, Syafiq Farhain, Azarra Band, Harry Apak, Drama Band and 2Twenty2 Squad (Dancer)
.
Gempakzilla juga turut mengandungi pameran kereta yang telah dimodifikasi untuk tontonan semua.
Tidak lupa juga 20 “Food Truck” akan juga turut memeriahkan festival ini.
- 
Jualan tiket akan bermula pada 10 July 2019 ini di website www.ticket2u.com.my ! Gempakzilla Festival Muzik Hebat! 2019 Pantai Timur dikuasakan oleh #HotlinkRED
- 
#Gempakzilla19 #MuzikTanpaHad #BabyShima #Upiak #SarahSuhairi #Floor88 #IppoHafiz #AriffBahran #SyafiqFarhain #AzarraBand #HarryApak #DramaBand #2twenty2squad
10

MVM dan RUSA mempersembahkan “GEMPAKZILLA Festival Muzik Hebat! 2019 Pantai Timur". - Jom kita meriahkan festival ini bersama artis-artis hebat seperti Baby Shima, Upiak, Sarah Suhairi, Floor 88, Ippo Hafiz, Ariff Bahran, Syafiq Farhain, Azarra Band

Pergghhh.. MAKIN BERUSIA KULIT MAKIN TEGANG 

Akak nie umur dah 47 Tahun tau. Ramai dah perasan sebenar nye kan, krim WDTA formula baru nie kesan die 3 kali ganda lebih anjal dan tegang kan kulit.

Happyy nye bila semakin cantik tapi kunci die kena lah konsisten guna, penggunaan pun mudah yakmat calit di 3 nadi wajib sahaja.

Kalau korang nak tau WDTA nie Krim Nano Teknologi paling murah dalam dunia . Biasa krim nano teknologi harga di pasaran Rm150 hingga Rm300 tau.

Tapi kami bagi harga murah murah ajurr bawah RM100 Sekarang sebab PROMOSI tengah onzz.

Syiokkkkkk nye !

Sekarang masa yang sangat sesuai kalau nak Shoping WDTA beli 1 item dah JIMAT RM20.

#WD#infoproduk#rahsiakulitflawless#rahsiakulitcantik#rahsiakecantikan#masalaheyebag#masalahtonatidaksekata#masalahkulitkusam#masalahjerawat#masalahkulitwajah #masalahkulit#neelofa#emmamaembong#nelydiasenrose#uqashasenrose#sarahsuhairi#sariyantijep#zizanrazak#syukriyahya#samtilla#wawazainal#einaazman#bazarpaknilmurah#alifsyukriterlajaklaris#krimnanoteknologi#KrimAwetMuda
0

Pergghhh.. MAKIN BERUSIA KULIT MAKIN TEGANG Akak nie umur dah 47 Tahun tau. Ramai dah perasan sebenar nye kan, krim WDTA formula baru nie kesan die 3 kali ganda lebih anjal dan tegang kan kulit. Happyy nye bila semakin cantik tapi kunci die kena l

#sarahaeRepost by @reposta.app_
———Happy lunch korang @sarahae__ .. Haaaa korang lunch tak tunggu @sarahsuhairi pun kan, tak pe lahhhhhh... k fine 
.
Dah kenyang tu yang happy je kot 🤭
.
#sarahsuhairi #riseandfall #nyawaraga #pedih
3

#sarahaerepost by @reposta.app_ ———Happy lunch korang @sarahae__ .. Haaaa korang lunch tak tunggu @sarahsuhairi pun kan, tak pe lahhhhhh... k fine . Dah kenyang tu yang happy je kot 🤭 . #sarahsuhairi #riseandfall #nyawaraga #pedih

Load More