#serum Instagram photos and videos

Advertisement
For more information: 
Whatsapp: 08132936775 (CS 1) | 082121817047 (CS 2) 
Line: @adeevaskincare (Atau klik link pada bio untuk order cepat langsung proses) 
Clinic: @adeevaaesthetic (Jalan. Jend. Amir machmud No. 522 A, Kota Cimahi.
Cek agen / distributor terdekat pada Highlight instagram kami.
.
Jadilah deeva lova berikutnya & Tetap rawat kulit cantikmu ya 
.
#Adeeva #AdeevaSkincare
.
#serum #serumwajah #serumpemutih #serumacne #serumjerawat #creamwajah #creampemutih #creampemutihwajah #creamflek #creamaman #creambpom #creampencerah #creamjerawat #creamtermurah #perawatankulit #creampemutihmurah #paketpemutih #pemutihampuh #testimoniadeeva #adeevaskincare #adleevabyadeeva #adleeva #adeevasweetmattelipcream #lipcream
0

For more information: Whatsapp: 08132936775 (CS 1) | 082121817047 (CS 2) Line: @adeevaskincare (Atau klik link pada bio untuk order cepat langsung proses) Clinic: @adeevaaesthetic (Jalan. Jend. Amir machmud No. 522 A, Kota Cimahi. Cek agen / distr

️ SHINY EYELINER PEINEN WATER PROOF
️ 1 PCS RM 10 WALK IN : (DAMIA BEAUTY)
No 52 Jalan Mutiara 4,
Pusat Perniagaan Benut,
82200 Benut, Pontian, Johor 
Shiny eyeliner boleh dibuat eyeshadow, highlighter dan sebagainya.

#kecantikan#kesihatan#jualkosmetik#jualjamu#jualhargamurah#pastioriganal#lens#lipstickmatte#sobella#lipsbalm#liptint#eyeshadow#blusherviral#bronze#highlight#foundation#iope#aprilskin#primer#serum#inairedchillie#tehdetox#coffeekurus#susuibuhamil#garlicbalm# danbanyaklagi
0

️ SHINY EYELINER PEINEN WATER PROOF ️ 1 PCS RM 10 WALK IN : (DAMIA BEAUTY) No 52 Jalan Mutiara 4, Pusat Perniagaan Benut, 82200 Benut, Pontian, Johor Shiny eyeliner boleh dibuat eyeshadow, highlighter dan sebagainya. #kecantikan #kesihatan #jualkosme

[ ANTIAGING SERUM GEL ] . 
Serum yang dapat merawat kelembaban, kehalusan serta kekencangan kulit dengan kandungan segala kebaikan snail secretion filtrate dan kandungan butiran pearlizing gold sehingga kulit tampak lebih halus, bercahaya, terasa lebih lembut, putih serta mengencangkan dan sebagai anti aging.
.
Anti Aging Serum Gel Merupakan serum whitening sekaligus anti aging inovasi terbaru dari Shine Beauty Care yang akan memanjakan kulit anda dengan segala kebaikan snail secretion filtrate dengan aroma yang menyegarkan serta kandungan gold particle didalamnya menjadikan suatu inovasi terbaru yang di  persembahkan untuk para wanita indonesia yang mendambakan kulit wajah yang putih bersinar dan kencang alami.
.
Produk ini telah teruji secara klinis dan aman digunakan karena telah lolos uji BPOM, menjadikan Anti Aging Serum Gel suatu produk yang aman.
.
Serum ajaib untuk kulit cerah, glowing dan bebas kerutan 
.
Cara Pakai :
Oleskan pada kulit wajah dan leher yang telah dibersihkan setiap pagi dan malam hari. Pada pemakaian pagi hari selalu gunakanlah tabir surya, ulangi pemakaian pada siang hari setelah bersihkan wajah,
Cocok untuk segala jenis kulit kecuali sedang berjerawat parah.

Reservasi sekarang ‍️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
 Jl. Dr. Ir. H Soekarno no. 233 (RAYA MERR) Surabaya
⏰ Selasa - Minggu (10.00 - 19.00)
Reservation (WA)+6282-117-51-6161
 shinebeautycare2018@gmail.com

#newproduct #product #antiagingproduct #antiagingserum #produkantiaging #serumantiaging #serum #antiaging #solusipenuaan #penuaan #penuaandini #penuaanwajah #shinebeautycareproduct #shinebeautycare #klinikshinebeautycare #klinikshinebeautycaresurabaya #klinikkecantikan #klinikkecantikasurabayatimur #antiagingclinic #klinikantiaging
0

[ ANTIAGING SERUM GEL ] . Serum yang dapat merawat kelembaban, kehalusan serta kekencangan kulit dengan kandungan segala kebaikan snail secretion filtrate dan kandungan butiran pearlizing gold sehingga kulit tampak lebih halus, bercahaya, terasa leb

Coming Soon !

AGORA Cinderella's Touch Mask - You don't have to live in a fairy tale in order to enjoy the wonders of that mask.
And the plus, all the ingredients are organic.

#skincare #skincareroutine #skincareblogger #gay #lasvegasstrip #lasvegas #blogger #fashion #fashionable #cream #serum #mask #toner #milk #cosmetics #lgbt #health #skin #woman #man #unisex #makeup #picoftheday #peeling #luxury #facial #love #loveyourself #gift #science
0

Coming Soon ! AGORA Cinderella's Touch Mask - You don't have to live in a fairy tale in order to enjoy the wonders of that mask. And the plus, all the ingredients are organic. #skincare #skincareroutine #skincareblogger #gay #lasvegasstrip #lasvega

เวเน่เปลี่ยนชีวิต ใช้คำนี้น่าจะตรงที่สุด‼️ สิวอักเสบหายเกลี้ยง รอยสิวหายเกลี้ยง 
เห็นผลดีขนาดนี้ เพราะมีกีวี่สีทอง,SOD,L-GLYCINE
สารสกัดทั้ง3ตัวที่เด่นๆช่วยเรื่องสิวอยู่ ช่วยได้ดีมาก
คนเป็นสิว หน้าพัง ต้องเริ่มจากดูแลภายในควบคู่ภายนอก
และวิเซนซ่าพลัสเราดูแลได้ดีและตอบโจทย์มาก
.

ᴬᴰᴰᴸᴵᴺᴱ :  ปรึกษา สั่งซื้อ สมัครตัวแทน 
https://bit.ly/2D9ncYI .
#vicenzaplus #สิวหายหน้าใส #ผิวแข็งแรง
#vicenzaplus #vene #veneveneka #verlenfiber #veneserum #serum #doublewhiterepairserum #ผิวสวย #ผิวสวยสุขภาพดี #สกินแคร์ #อาหารเสริม #ผิวสุขภาพดี
0

เวเน่เปลี่ยนชีวิต ใช้คำนี้น่าจะตรงที่สุด‼️ สิวอักเสบหายเกลี้ยง รอยสิวหายเกลี้ยง เห็นผลดีขนาดนี้ เพราะมีกีวี่สีทอง,SOD,L-GLYCINE สารสกัดทั้ง3ตัวที่เด่นๆช่วยเรื่องสิวอยู่ ช่วยได้ดีมาก คนเป็นสิว หน้าพัง ต้องเริ่มจากดูแลภายในควบคู่ภายนอก และวิเซนซ่าพลัส

Celebrate Independence Day With Two Special Offers!

Every year, we celebrate Independence Day with a bonanza of barbecues, patriotic nail art, fireworks, and yes...tons of sales!

Call it 'Christmas in July', but if you live for getting a good deal on your beauty products, then now is the best time to get your shop on!

AGORA and Nu Shaving Essentials are proud to collaborate this year and off you two special discounts for the 4th of July!

Use code NUSUMMER35 and receive 35% off all your purchases at the NuShaving Essentials website!

Then visit AGORA (www.agora.care) to pick your favorite skincare products and use code ID2019 to receive 47% off all your purchases when you check out.

We wish you and your family a safe and fun Holiday!

#skincare #skincareroutine #skincareblogger #gay #lasvegasstrip #lasvegas #blogger #fashion #fashionable #cream #serum #mask #toner #milk #cosmetics #lgbt #health #skin #woman #man #unisex #makeup #picoftheday #peeling #luxury #facial #love #loveyourself #gift #science
0

Celebrate Independence Day With Two Special Offers! Every year, we celebrate Independence Day with a bonanza of barbecues, patriotic nail art, fireworks, and yes...tons of sales! Call it 'Christmas in July', but if you live for getting a good deal

Advertisement
SOME BY MI GALACTOMYCES PURE VITAMIN C GLOW SERUM 30ML
.
▶High-concentration Whitening Pure Vitamin C + 10 vitamins - Contains 1% pure ascorbic acid toner (10,000 ppm) and 3% serum (30,000 ppm) to soothe skin tired from ultraviolet rays and help maintain clear skin.
.
▶Vitamin C, which helps boost immunity, is an essential daily nutrient for health and life. Also, there are 10 vitamins that have been improved in the vitamin. -
.
▶Good Thing series all in one WHITENING, ANTIOXIDANT, MOISTURIZING, NUTRITION, VITALITY. -
.
▶Whitening is an all-around item that infuses up to the main, antioxidant, moisturizing, nutrition, vitality! -
▶Using EWG green graded raw materials, artificial coloring, artificial fragrance has been taken out boldly! -
.
For WHITENING/UNEVEN SKIN TONE.
.
HARGA ASAL RM 99
.
OFFER: 
RM 70 SM /RM 75 SS 
FREE POS 
FREE GIFT
.
.
WASAP 0132328477
.
.
#somebymi  #somebymimalaysia #somebymimalaysia #somebymimurah #somebymigalactomyces #somebymipurevitamincglow #kbeauty #kbeautymalaysia
#miracletoner 
#miracletonermalaysia 
#miraclecream 
#miracletonermurah 
#miracle 
#miracletonerori 
#miraclesoapsomebymi 
#miracletonersomebymi 
#miracleserum 
#miraclesoap 
#miracleserumsomebymi 
#syjualmurah2 
#lawak 
#tonersomebymi 
#serum 
#kosmetikmurah 
#tonersomebymioriginal 
#bazaarpaknil 
#bazaarpaknilmurah
#viral 
#lawak
#jjcm
#vitc 
#kitaok
0

SOME BY MI GALACTOMYCES PURE VITAMIN C GLOW SERUM 30ML . ▶High-concentration Whitening Pure Vitamin C + 10 vitamins - Contains 1% pure ascorbic acid toner (10,000 ppm) and 3% serum (30,000 ppm) to soothe skin tired from ultraviolet rays and help main

Coming Soon!

AGORA Silky Body Butter SAHARA -
This super-rich and creamy Shea Butter is a feast for your skin.
It melts straight in and leaves the skin soft and smooth, and the scent is addictive!

#skincare #skincareroutine #skincareblogger #gay #lasvegasstrip #lasvegas #blogger #fashion #fashionable #cream #serum #mask #toner #milk #cosmetics #lgbt #health #skin #woman #man #unisex #makeup #picoftheday #peeling #luxury #facial #love #loveyourself #gift #science
0

Coming Soon! AGORA Silky Body Butter SAHARA - This super-rich and creamy Shea Butter is a feast for your skin. It melts straight in and leaves the skin soft and smooth, and the scent is addictive! #skincare #skincareroutine #skincareblogger #gay #l

Advertisement
For more information: 
Whatsapp: 08132936775 (CS 1) | 082121817047 (CS 2) 
Line: @adeevaskincare (Atau klik link pada bio untuk order cepat langsung proses) 
Clinic: @adeevaaesthetic (Jalan. Jend. Amir machmud No. 522 A, Kota Cimahi.
Cek agen / distributor terdekat pada Highlight instagram kami.
.
Jadilah deeva lova berikutnya & Tetap rawat kulit cantikmu ya 
.
#Adeeva #AdeevaSkincare
.
#serum #serumwajah #serumpemutih #serumacne #serumjerawat #creamwajah #creampemutih #creampemutihwajah #creamflek #creamaman #creambpom #creampencerah #creamjerawat #creamtermurah #perawatankulit #creampemutihmurah #paketpemutih #pemutihampuh #testimoniadeeva #adeevaskincare #adleevabyadeeva #adleeva #adeevasweetmattelipcream #lipcream
0

For more information: Whatsapp: 08132936775 (CS 1) | 082121817047 (CS 2) Line: @adeevaskincare (Atau klik link pada bio untuk order cepat langsung proses) Clinic: @adeevaaesthetic (Jalan. Jend. Amir machmud No. 522 A, Kota Cimahi. Cek agen / distr

Double tap  lepas dah baca. .
Next tips after uoll dah tau jenis kulit. Dah siap cuci muka. Next is refreshing toner. .
Ramai yang fikir bila pakai toner ni kulit kering, jadi rosak, mengelupas. Actually no.
.
Korang kene pakai toner ni. Cari toner yg betul. Baru laa tak menambahkan masalah kulit korang. .
Baru laa makin flawless lepas ni okay. See u on next tips.
.
#nakcantikhq #nakcantik #naklawa #tipskulit #tipsmukacantik #piterasoap #skincareroutine #facial #facialcleanser #serum #10tahunlebihmuda #tipsskincare #tipsnakcantik #awetmuda #skincare #glowingskin #kulitkusam #jerawat #jeragat #skins #acne #kulitberminyak #masalahkulit #sunburn #skincareviral #masalahkulitkusam #masalahjerawat #kulitberminyak #kulitsehat #kulitcantik
0

Double tap lepas dah baca. . Next tips after uoll dah tau jenis kulit. Dah siap cuci muka. Next is refreshing toner. . Ramai yang fikir bila pakai toner ni kulit kering, jadi rosak, mengelupas. Actually no. . Korang kene pakai toner ni. Cari toner y

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI
COLLAGEN CL PRIME

3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen

Kandungan :
Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg
Glutathione 100mg
Pine Bark Extract 20mg
Vitamin C 30mg

ORDER/KONSULTASI
wa : 08816375007

Happy shopping  
#saffron #saffronrice #collagen #frozencollagen #collagendrink #clcollagenprime #everwhite #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #pemutihampuh #pemutih #creambpom #hbwhitening #tehpelangsing #oddbodha #tabitaskincare #scarlett #PrincesSyahrini #lambeturah #cantik #serum #minyakbulusginseng#gamismurah #gamissyari #ikanasin
0

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI COLLAGEN CL PRIME 3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen Kandungan : Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg Glutathione 100mg Pine Bark Extract 20m

Wajah kusam...?
Bedak susah nempel?
Bekas jerawat ga mau hilang??
Pake #FaceMist dan #Serum aja...solusi terbaik!! Ready ya  wa.me/6281242564738
0

Wajah kusam...? Bedak susah nempel? Bekas jerawat ga mau hilang?? Pake #facemist dan #serum aja...solusi terbaik!! Ready ya wa.me/6281242564738

For more information: 
Whatsapp: 08132936775 (CS 1) | 082121817047 (CS 2) 
Line: @adeevaskincare (Atau klik link pada bio untuk order cepat langsung proses) 
Clinic: @adeevaaesthetic (Jalan. Jend. Amir machmud No. 522 A, Kota Cimahi.
Cek agen / distributor terdekat pada Highlight instagram kami.
.
Jadilah deeva lova berikutnya & Tetap rawat kulit cantikmu ya 
.
#Adeeva #AdeevaSkincare
.
#serum #serumwajah #serumpemutih #serumacne #serumjerawat #creamwajah #creampemutih #creampemutihwajah #creamflek #creamaman #creambpom #creampencerah #creamjerawat #creamtermurah #perawatankulit #creampemutihmurah #paketpemutih #pemutihampuh #testimoniadeeva #adeevaskincare #adleevabyadeeva #adleeva #adeevasweetmattelipcream #lipcream
0

For more information: Whatsapp: 08132936775 (CS 1) | 082121817047 (CS 2) Line: @adeevaskincare (Atau klik link pada bio untuk order cepat langsung proses) Clinic: @adeevaaesthetic (Jalan. Jend. Amir machmud No. 522 A, Kota Cimahi. Cek agen / distr

Mesti tak seronok kan bila kita cuci muka kita tapi tak sure yang kulit kita betul2 bersih ke tak, tambah2 lagi bila guna cleanser yang tak berkesan! Kesian kulit muka kita bila tuan badan buat tak endah je bab2 pencuci muka ni, lagi2 kalau yang jenis pakai makeup selalu! Haa jangan risau, sebab Meeracle Face Cleanser ni sangat membantu untuk hilangkan kotoran yang ada dekat muka kita!
.
Antara bahan2 yang paling best ada dalam Meeracle Face Cleanser ialah Malachite Stone! Kalau dah Meeracle, mesti la ada estrak gemstone! Yang best nya tentang Malachite Stone ni, dia berfungsi sebagai antioksidan dan pelindung kulit kita. Ia juga bertindak untuk meningkatkan keanjalan kulit dan memerangi kedut! Memang nampak muda la semua nanti! Jom guna Meeracle Face Cleanser sekarang!!
.
.
Ready stock
Klik link di bio utk order sekarang

#meeracle #menjadidenganmeeracle #facialcleanser #serum #meeracleserikembangan #meeracleselangor #meeracleserdang #meeracleCNEmpire #fightersquadDIANAEMPIRE #trustedseller
0

Mesti tak seronok kan bila kita cuci muka kita tapi tak sure yang kulit kita betul2 bersih ke tak, tambah2 lagi bila guna cleanser yang tak berkesan! Kesian kulit muka kita bila tuan badan buat tak endah je bab2 pencuci muka ni, lagi2 kalau yang jeni

.
Our anti-aging, brightening Cristaux Gold Elixir Serum is a sure shot way to keep those wrinkles at bay

Not only your skin feel great but leaves a dewy, radiant, plumper and more youthful - looking skin for Php999 only

Get yours now at #beautédermph 
#BeautedermByStyleOnUs #beautéderm  #skincare #skincareph #beautyproducts #Beauteset #serum #cristauxgold #cristauxserum #elixirserum #goldserum
0

. Our anti-aging, brightening "Cristaux Gold" Elixir Serum is a sure shot way to keep those wrinkles at bay Not only your skin feel great but leaves a dewy, radiant, plumper and more youthful - looking skin for Php999 only Get yours now at #beautéd

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI
COLLAGEN CL PRIME

3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen

Kandungan :
Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg
Glutathione 100mg
Pine Bark Extract 20mg
Vitamin C 30mg

ORDER/KONSULTASI
wa : 08816375007

Happy shopping  
#saffron #saffronrice #collagen #frozencollagen #collagendrink #clcollagenprime #everwhite #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #pemutihampuh #pemutih #creambpom #hbwhitening #tehpelangsing #oddbodha #tabitaskincare #scarlett #PrincesSyahrini #lambeturah #cantik #serum #minyakbulusginseng#gamismurah #gamissyari #ikanasin
0

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI COLLAGEN CL PRIME 3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen Kandungan : Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg Glutathione 100mg Pine Bark Extract 20m

.
Dryness of skin can lead to its premature aging. Our #CristauxGold Elixir Serum leaves a dewy, radiant, plumper and more youthful - looking skin. - Ria Atayde

#GoldStandard #BeautedermByStyleOnUs #beautédermph today! #IamBeautéful #RiaAtayde #beautéderm #skincare #skincareph #beautyproducts #Beauteset #antiaging #beautedermph #cristauxgold #cristauxserum #elixirserum #serum #goldserum
0

. Dryness of skin can lead to its premature aging. "Our #cristauxgold Elixir Serum leaves a dewy, radiant, plumper and more youthful - looking skin." - Ria Atayde #goldstandard #beautedermbystyleonus #beautédermph today! #iambeautéful #riaatayde #be

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI
COLLAGEN CL PRIME

3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen

Kandungan :
Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg
Glutathione 100mg
Pine Bark Extract 20mg
Vitamin C 30mg

ORDER/KONSULTASI
wa : 08816375007

Happy shopping  
#saffron #saffronrice #collagen #frozencollagen #collagendrink #clcollagenprime #everwhite #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #pemutihampuh #pemutih #creambpom #hbwhitening #tehpelangsing #oddbodha #tabitaskincare #scarlett #PrincesSyahrini #lambeturah #cantik #serum #minyakbulusginseng#gamismurah #gamissyari #ikanasin
0

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI COLLAGEN CL PRIME 3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen Kandungan : Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg Glutathione 100mg Pine Bark Extract 20m

For more information: 
Whatsapp: 08132936775 (CS 1) | 082121817047 (CS 2) 
Line: @adeevaskincare (Atau klik link pada bio untuk order cepat langsung proses) 
Clinic: @adeevaaesthetic (Jalan. Jend. Amir machmud No. 522 A, Kota Cimahi.
Cek agen / distributor terdekat pada Highlight instagram kami.
.
Jadilah deeva lova berikutnya & Tetap rawat kulit cantikmu ya 
.
#Adeeva #AdeevaSkincare
.
#serum #serumwajah #serumpemutih #serumacne #serumjerawat #creamwajah #creampemutih #creampemutihwajah #creamflek #creamaman #creambpom #creampencerah #creamjerawat #creamtermurah #perawatankulit #creampemutihmurah #paketpemutih #pemutihampuh #testimoniadeeva #adeevaskincare #adleevabyadeeva #adleeva #adeevasweetmattelipcream #lipcream
0

For more information: Whatsapp: 08132936775 (CS 1) | 082121817047 (CS 2) Line: @adeevaskincare (Atau klik link pada bio untuk order cepat langsung proses) Clinic: @adeevaaesthetic (Jalan. Jend. Amir machmud No. 522 A, Kota Cimahi. Cek agen / distr

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI
COLLAGEN CL PRIME

3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen

Kandungan :
Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg
Glutathione 100mg
Pine Bark Extract 20mg
Vitamin C 30mg

ORDER/KONSULTASI
wa : 08816375007

Happy shopping  
#saffron #saffronrice #collagen #frozencollagen #collagendrink #clcollagenprime #everwhite #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #pemutihampuh #pemutih #creambpom #hbwhitening #tehpelangsing #oddbodha #tabitaskincare #scarlett #PrincesSyahrini #lambeturah #cantik #serum #minyakbulusginseng#gamismurah #gamissyari #ikanasin
0

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI COLLAGEN CL PRIME 3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen Kandungan : Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg Glutathione 100mg Pine Bark Extract 20m

 Filling machine is operating now 
.
 ส้มใสเป็นผลิตภัณฑ์คุณภาพสูง เพราะเราใส่ใจในทุกขั้นตอนการผลิต และคัดสรรสารสกัดทุกชนิดมาเป็นอย่างดี ผลิตภัณฑ์แต่ละตัวจึงมีสรรพคุณที่แตกต่างกัน #เมื่อใช้ครบทุกผลิตภัณฑ์จะช่วยเสริมการทำงานซึ่งกันและกัน ผิวของเราก็จะเนียน สวย กระจ่างใส ตามแบบฉบับสาวส้มใสนั่นเอง 
.
#somsai #serum #somsaibabywhiteserum #somsaibabybrightserum #somsaisunscreen #somsaisoap #somsaibodyscrub #somsaieyeserum #somsaipiteramoisturespray #somsaigalactomoisturespray #somsaiintensivesunscreenspray #สบู่ส้มใส #ส้มใสเบบี้ไวท์เซรั่ม #ส้มใสเบบี้ไบรท์เซรั่ม #ส้มใสบอดี้สครับ #ส้มใสกันแดดซิลิโคน #ส้มใสอินเทนซีฟซันสกรีนสเปรย์ #ส้มใสพิเทร่ามอยส์เจอร์สเปรย์ #ส้มใสกาแลคโตมอยส์เจอร์สเปรย์ #ส้มใสอายเซรั่ม #ส้มใส #รับตัวแทนจำหน่ายฟรี #somsaithailand #somsaishopth
0

Filling machine is operating now . ส้มใสเป็นผลิตภัณฑ์คุณภาพสูง เพราะเราใส่ใจในทุกขั้นตอนการผลิต และคัดสรรสารสกัดทุกชนิดมาเป็นอย่างดี ผลิตภัณฑ์แต่ละตัวจึงมีสรรพคุณที่แตกต่างกัน #เมื่อใช้ครบทุกผลิตภัณฑ์จะช่วยเสริมการทำงานซึ่งกันและกัน ผิวของเราก็จะเ

For more information: 
Whatsapp: 08132936775 (CS 1) | 082121817047 (CS 2) 
Line: @adeevaskincare (Atau klik link pada bio untuk order cepat langsung proses) 
Clinic: @adeevaaesthetic (Jalan. Jend. Amir machmud No. 522 A, Kota Cimahi.
Cek agen / distributor terdekat pada Highlight instagram kami.
.
Jadilah deeva lova berikutnya & Tetap rawat kulit cantikmu ya 
.
#Adeeva #AdeevaSkincare
.
#serum #serumwajah #serumpemutih #serumacne #serumjerawat #creamwajah #creampemutih #creampemutihwajah #creamflek #creamaman #creambpom #creampencerah #creamjerawat #creamtermurah #perawatankulit #creampemutihmurah #paketpemutih #pemutihampuh #testimoniadeeva #adeevaskincare #adleevabyadeeva #adleeva #adeevasweetmattelipcream #lipcream
0

For more information: Whatsapp: 08132936775 (CS 1) | 082121817047 (CS 2) Line: @adeevaskincare (Atau klik link pada bio untuk order cepat langsung proses) Clinic: @adeevaaesthetic (Jalan. Jend. Amir machmud No. 522 A, Kota Cimahi. Cek agen / distr

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI
COLLAGEN CL PRIME

3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen

Kandungan :
Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg
Glutathione 100mg
Pine Bark Extract 20mg
Vitamin C 30mg

ORDER/KONSULTASI
wa : 08816375007

Happy shopping  
#saffron #saffronrice #collagen #frozencollagen #collagendrink #clcollagenprime #everwhite #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #pemutihampuh #pemutih #creambpom #hbwhitening #tehpelangsing #oddbodha #tabitaskincare #scarlett #PrincesSyahrini #lambeturah #cantik #serum #minyakbulusginseng#gamismurah #gamissyari #ikanasin
0

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI COLLAGEN CL PRIME 3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen Kandungan : Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg Glutathione 100mg Pine Bark Extract 20m

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI
COLLAGEN CL PRIME

3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen

Kandungan :
Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg
Glutathione 100mg
Pine Bark Extract 20mg
Vitamin C 30mg

ORDER/KONSULTASI
wa : 08816375007

Happy shopping  
#saffron #saffronrice #collagen #frozencollagen #collagendrink #clcollagenprime #everwhite #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #pemutihampuh #pemutih #creambpom #hbwhitening #tehpelangsing #oddbodha #tabitaskincare #scarlett #PrincesSyahrini #lambeturah #cantik #serum #minyakbulusginseng#gamismurah #gamissyari #ikanasin
0

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI COLLAGEN CL PRIME 3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen Kandungan : Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg Glutathione 100mg Pine Bark Extract 20m

 ขอบคุณทุกออเดอร์นะคะ  #VitC 
 มีบริการเก็บเงินปลายทาง #นัดรับบุรีรัมย์
.  #เซรั่มวิตซี 380฿ #2กล่องส่งฟรีEms / kerry .  แม่ค้าสต็อกแน่นพร้อมส่งVip รายใหญ่ภาคอีสาน
#รับตัวแทน เปิดบิล10กล่อง2,xxx $ กำไร1,xxx$ คุ้ม
.
 สอบถาม /สั่งซื้อ /รับตัวแทนทั่วไทย 
#สั่งซื้อline🆔tawi_vitc 
หรือโทร  0922941887 K.บี 
#ทีมบีบีปังสุด
คลิก ดูรีวิวเพิ่มเติมได้ที่  #TawiVitC ส่งของทุกวัน ตัดยอด17.00น.ส่งทั่วไทย นัดรับบุรีรัมย์
🧡
#Vitcbiofaceserum #serum #หน้าใส #Vitcน้องฉัตร #วิตซี #เซรั่ม #เซรั่มน้องฉัตร #สกินแคร์ #Vitamin #หน้าใส #สิวหาย #ฝ้ากระจาง  #รูขุมขนกระชับ  #วิตามิน #อยากหน้าใส  #เซรั่มที่น้องฉัตรแนะนำ #แพ้ง่ายใช้ได้  #ขายง่าย #กำไรดี #ถูกและดี #หน้าใสไร้สิว  #วิตซีที่น้องฉัตรแนะนำ #Vc
2

ขอบคุณทุกออเดอร์นะคะ #vitc มีบริการเก็บเงินปลายทาง #นัดรับบุรีรัมย์ . #เซรั่มวิตซี 380฿ #2กล่องส่งฟรีems / kerry . แม่ค้าสต็อกแน่นพร้อมส่ง"Vip" รายใหญ่ภาคอีสาน #รับตัวแทน เปิดบิล10กล่อง2,xxx $ กำไร1,xxx$ คุ้ม . สอบถาม /สั่งซื้อ /รับตัวแทนทั่วไ

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI
COLLAGEN CL PRIME

3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen

Kandungan :
Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg
Glutathione 100mg
Pine Bark Extract 20mg
Vitamin C 30mg

ORDER/KONSULTASI
wa : 08816375007

Happy shopping  
#saffron #saffronrice #collagen #frozencollagen #collagendrink #clcollagenprime #everwhite #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #pemutihampuh #pemutih #creambpom #hbwhitening #tehpelangsing #oddbodha #tabitaskincare #scarlett #PrincesSyahrini #lambeturah #cantik #serum #minyakbulusginseng#gamismurah #gamissyari #ikanasin
0

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI COLLAGEN CL PRIME 3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen Kandungan : Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg Glutathione 100mg Pine Bark Extract 20m

Last week to get hold of that FREE Lip  Renewing Serum with a purchase of our AMP MD system!  Go for it 
.
.
.
#lipserum #lip #serum #skincare #selfcare #antiaging #beauty #beautybloggerau #salonowner #ausbeautybabes #beautyaddict #bossbabe #skincareaddict #poutylips #rodanandfieldsskincare
0

Last week to get hold of that FREE Lip Renewing Serum with a purchase of our AMP MD system! Go for it . . . #lipserum #lip #serum #skincare #selfcare #antiaging #beauty #beautybloggerau #salonowner #ausbeautybabes #beautyaddict #bossbabe #skincare

For Beautiful Lips. 
Carla Girl's Cosmetic Colors Lipmatte
Please place your order through our website www.naifabeauty.com
Or call us at :013 533 9575 or
send an email to naifabeauty.com@gmail.com

Function :
Long lasting
Do not dry the lips
Fragile texture
Matte creamy texture
Giving a natural look
Suitable for all lip forms
Sprinkle lips / raise the face series

NAIFA provide high quality beauty products that are used with only selected materials.
We are committed in producing products that meet with our customers needs and wants so that they can stay beautiful with a healthy way.

#MuslimahBusinessNetwork 
#missionimpossible #muslimahbeauty 
#muslimahbusiness #muslimahbeautycare #hijabeauty #sweden #serum #uae #usa #uk #uaewomen #naifabeauty #saudiarabia #malaysia #dohabeauty #qatar #baharin #egypt #turkey #istanbul #oman #jordan #abudhabi #spain #sweden #denmark #italy.
0

For Beautiful Lips. Carla Girl's Cosmetic Colors Lipmatte Please place your order through our website www.naifabeauty.com Or call us at :013 533 9575 or send an email to naifabeauty.com@gmail.com Function : Long lasting Do not dry the lips Fragile

️BASAHAN KENCUR
️RM 60 WALK IN : (DAMIA BEAUTY)
No 52 Jalan Mutiara 4,
Pusat Perniagaan Benut,
82200 Benut, Pontian, Johor

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BASAHAN KENCUR Kebaikan Bertangas :
️Mengatasi masalah hubungan suami isteri.
️Menghindari dari penyakit puan (keputihan,rahim rendah)
️Memberikan nifas yg lawas & mengecutkan rahim.
️Mengetatkan faraj.
️Menegangkan dan mengembalikan lembapan pada kulit
dibahagian sulit.
️Mengatasi masalah segugut dan haid tak stabil.
️Memecahkan lemak yg terkumpul di dlam badan.
️Mengembalikan tenaga dan melegakan sakit pinggang.
️Bagi wanita bersalin,membantu proses penyembuhan &
pengecutan rahim dengan cepat. Kebaikan Mandian Herba :
️Untuk menyegarkan badan dan memulihkan tenaga yang lemah.
️Untuk membuang angin di dalam badan.
️Untuk menghilangkan bau badan.
️Untuk menyegarkan urat saraf.
️Membantu melancarkan pengeluaran susu ibu. Kebaikan Feminine Wash :
️Mengekalkan kelembapan secara semulajadi.
️Menghilangkan bau yang kurang enak.
️Mencegah kekeringan,kegatalan dan memberikan keselesaan.
️Mengekalkan PH normal vagina

#kecantikan#kesihatan#jualkosmetik#jualjamu#jualhargamurah#pastioriganal#lens#lipstickmatte#sobella#lipsbalm#liptint#eyeshadow#blusherviral#bronze#highlight#foundation#iope#aprilskin#primer#serum#inairedchillie#tehdetox#coffeekurus#susuibuhamil#garlicbalm#danbanyaklagi
0

️BASAHAN KENCUR ️RM 60 WALK IN : (DAMIA BEAUTY) No 52 Jalan Mutiara 4, Pusat Perniagaan Benut, 82200 Benut, Pontian, Johor FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT BASAHAN KENCUR Kebaikan Bertangas : ️Mengatasi masalah hubungan suami isteri. ️Menghindari d

El Sérum o suero, es un concentrado cosmético que se aplica antes del protector sola por la mañana y por la noche sobre rostro, cuello y escote.
A diferencia de la crema hidratante, el sérum lleva una concentración mayor, por lo que sólo es necesario aplicar unas pequeñas gotas para que el producto penetre sobre la piel y la repare. 
Los sérums tienen normalmente una textura muy ligera que se absorbe de forma fácil, además de no dejar sensación grasa ni pegajosa en la piel. 
Es un producto fundamental en el cuidado diario del rostro, sobre todo en los tratamientos anti-edad.

Si deseas asesoría sobre  cuál serum es el adecuado para tu tipo de piel, contactanos contamos con una variedad de serum y podemos hacerte una demostración.

@dermolaser_rl 
#serum #rostrobello #serumfaciales #gotasdebelleza #hialuronico #colageno #elastina #pantenol
0

El Sérum o suero, es un concentrado cosmético que se aplica antes del protector sola por la mañana y por la noche sobre rostro, cuello y escote. A diferencia de la crema hidratante, el sérum lleva una concentración mayor, por lo que sólo es necesario

美國�Diskiiy、睫毛增長液 想變�美�的方法�
想擁�有又長又�濃密眼睫毛

早晚�只需少�量一瓶保証見�效!!
睫毛增長�濃密烏黑�強壯不易�斷
真正見效拒�絕廣�告詐騙‍
‼激�發毛�囊生長眉毛�頭髮�都有效‼
成�分�溫和對自�身睫毛絕無�副�作用�‍ 有效改�善‍打�破遺傳�
睫�毛幼短�稀疏易斷植睫�毛的損傷 西�藥原理�醫學效用�保証�
由早�些年美國�某藥�廠研發眼藥無�意中發現
專業調�配:最見效最溫和成分�配方
再經數�百次�臨床�實驗證�實
成效�非其他牌子�可媲美
我曾經試過�無數的增長液�,推薦給�大家最好的�  起初請堅持�早晚使用.少�量就�好
Disklly增長效用�很高,別貪�心塗�多

第�1⃣瓶:主要�增加睫毛數�量,變濃密及�增長
第2⃣瓶:睫毛會長�得很快

補補知識�睫毛稀短脆弱�成因�:
1⃣睫毛�位於血�液循環末端�最難�吸收營養�
2⃣工作�繁忙�、食無定�時做成營養不足�(見上點�)
3⃣休眠期�超�長⏰較頭髮多�80%
4⃣種�植睫毛�、常用�假眼睫毛�
5⃣萬惡�遺傳

Diskiiy增長效用�很高,別貪心�塗多‍
睫毛:一瓶約�使�用2-3個月
眉毛頭髮:約2個月�(視使用情況) Inbox or Whatsapp us
http://api.whatsapp.com/send?phone=85254391283
門市地址:元朗西菁街23號富達廣場地下115號舖
️營業時間:11am - 8pm
#timelessbeauty #hkshop #hkbeauty #hkigshop #yuenlong #tuenmun #skincare #cleanser #toner #serum #精華 #眼精華 #眼霜 #面霜 #面膜 #美白 #祛斑 #去印 #收緊 #提升 #控油 #收毛孔 #保濕 #敏感肌 #去黑眼圈 #去眼袋 #抗衰老 #注氧 #diskiiy #睫毛增長
0

美國�Diskiiy、睫毛增長液 想變�美�的方法� 想擁�有又長又�濃密眼睫毛 早晚�只需少�量一瓶保証見�效!! 睫毛增長�濃密烏黑�強壯不易�斷 真正見效拒�絕廣�告詐騙‍ ‼激�發毛�囊生長眉毛�頭髮�都有效‼ 成�分�溫和對自�身睫毛絕無�副�作用�‍ 有效改�善‍打�破遺傳� 睫�毛幼短�稀疏易斷植睫�毛的損傷 西�藥原理�醫學效用�保証� 由早�些年美國�某藥�廠研發眼藥無�意中發現 專業調�配:最見效最溫和成分�配方 再經數�百次�臨床�實驗證�實 成效�非其他牌子�可媲美 我

Coming Soon!

AGORA Silky Body Butter SAHARA -
This super-rich and creamy Shea Butter is a feast for your skin.
It melts straight in and leaves the skin soft and smooth, and the scent is addictive!

#skincare #skincareroutine #skincareblogger #gay #lasvegasstrip #lasvegas #blogger #fashion #fashionable #cream #serum #mask #toner #milk #cosmetics #lgbt #health #skin #woman #man #unisex #makeup #picoftheday #peeling #luxury #facial #love #loveyourself #gift #science
0

Coming Soon! AGORA Silky Body Butter SAHARA - This super-rich and creamy Shea Butter is a feast for your skin. It melts straight in and leaves the skin soft and smooth, and the scent is addictive! #skincare #skincareroutine #skincareblogger #gay #l

As the weather gets warmer and humidity is heightened, the skin has to adapt yet again: As the skin starts to adjust to warm or hot weather and humid air, this often means feeling greasy and heavy as more oil gets trapped on the surface of the skin.
It's essentially the exact opposite of what occurs from summer to fall or fall to winter.

Bottom line: If the seasons are transitioning and you notice your skin is taking a turn for the worse, use AGORA Replenishing Night Cream in order to help your skin regulate itself and get back to a harmonious state.

#skincare #skincareroutine #skincareblogger #gay #lasvegasstrip #lasvegas #blogger #fashion #fashionable #cream #serum #mask #toner #milk #cosmetics #lgbt #health #skin #woman #man #unisex #makeup #picoftheday #peeling #luxury #facial #love #loveyourself #gift #science
0

As the weather gets warmer and humidity is heightened, the skin has to adapt yet again: As the skin starts to adjust to warm or hot weather and humid air, this often means feeling greasy and heavy as more oil gets trapped on the surface of the skin.

Ramai yang bertanya,
Kenapa pakai meeracle gemstone ni tak mengelupas???
Lepas tu sikit pun tak terasa pedih, rasa panas panas kat muka pun tak? 
Hairan betul, sebelum ni guna produk yang lama tu, kulit ni mengelupas teruk tau, merah habis kulit muka nii, pedih tu jangan kata laaa, tapi meeracle ni kenapa tak rasa macam tu yaaa??🤔 Jawapanya 
Meeracle Gemstone ni 0% bahan kimia, 100% bahan semulajadi dan ada batu permata tau, Sebab tu la kulit terasa lembut lembab halus bak kulit baby jer tau, dan kulit pun akan jadi semakin sihat dan bebas dari masalah kulit. 
Sebab tu kita perlu memilih meeracle gemstone sebagai teman sejati kulit wajah kita.

Sihat pun dapat, cantik pun dapat. 
.
klik sekarang⬇⬇
http://www.wasap.my/601169342362/meeracle
.
#MEERACLE
#czmeeracle #rozitachewan #zahiramacwilson#cleanser #serum #moisturizer #foundation#lipmatte #luxurymilkcleansing #pencucimuka#pelembab #jeragat #jerawat
0

Ramai yang bertanya, Kenapa pakai meeracle gemstone ni tak mengelupas??? Lepas tu sikit pun tak terasa pedih, rasa panas panas kat muka pun tak?  Hairan betul, sebelum ni guna produk yang lama tu, kulit ni mengelupas teruk tau, merah habis kulit muka

Fresh-looking skin needs the right type of care. 
In AGORA we provide a complete skincare program tailored to the requirements of different skin types. 
AGORA Cellexir Platinum Advanced Bio-Syringe has everything you’ll need to protect, rejuvenate, and refine your skin.  Collagen Booster for skin elasticity, and an Instant facelift and treatment over time.

#skincare #skincareroutine #luxury #science #skincareaddict #makeupaddict #makeup #mask #cream #serum #gold #silver #gay #fashion #pretty #fashionable #healthy #photooftheday #blogger #eyeshadow #lipstick #mascara #gloss #luxurylifestyle #lips #toner #cleanser #mom #vitaminc #style
0

Fresh-looking skin needs the right type of care. In AGORA we provide a complete skincare program tailored to the requirements of different skin types. AGORA Cellexir Platinum Advanced Bio-Syringe has everything you’ll need to protect, rejuvenate, a

Why You Need Vitamin C in Your Summer Skincare Routine?

1. It reduces dark spots.
2. It boosts sunscreen effectiveness.
3. It stimulates collagen production.

In 1 word: AGORA

#Beauty #Science #Cream #Mask #Men #Women #Serum #Skincareroutine #Beautycare #Beautyproduct #Luxury #Makeup #Gay #Cosmetics #Fashion #Eyeshadow #Lipstick #Gloss #Mascara #Summer #Beautiful #Healthy #Photooftheday #Blogger #Fashionable #Pretty #Makeupaddict #Skincareaddiction
0

Why You Need Vitamin C in Your Summer Skincare Routine? 1. It reduces dark spots. 2. It boosts sunscreen effectiveness. 3. It stimulates collagen production. In 1 word: AGORA #beauty #science #cream #mask #men #women #serum #skincareroutine #beaut

Regardless of the myriad ways to court a beautiful complexion, there’s one constant: collagen, the main structural protein in our skin. Our bodies produce it plentifully when we’re young, which is one reason why even an egregious lack of sleep and surfeit of sun-basking seem to have little effect on a twenty-year-old.

We continue making collagen as we get older, but production slows dramatically. Bad habits, like smoking, poor diet, and getting too much sun, make matters worse. And as collagen levels drop, our skin starts to thin, droop, and form lines.

But there are ways to preserve the collagen we’ve got and even potentially stimulate our bodies to replace some of what we’ve lost.
Together - topicals, ingestibles, avoiding the sun and the right cream can get you very far.

#Beauty #Science #Cream #Mask #Men #Women #Serum #Skincareroutine #Beautycare #Beautyproduct #Luxury #Makeup #Gay #Cosmetics #Fashion #Eyeshadow #Lipstick #Gloss #Mascara #Summer #Beautiful #Healthy #Photooftheday #Blogger #Fashionable #Pretty #Makeupaddict #Skincareaddiction
0

Regardless of the myriad ways to court a beautiful complexion, there’s one constant: collagen, the main structural protein in our skin. Our bodies produce it plentifully when we’re young, which is one reason why even an egregious lack of sleep and su

Batrisyia Ekstra Collagen Serum
Manfaat :
Membuat wajah cerah 3 kali lebih cepat, Memperbaiki jaringan sel yang rusak, Meregenerasi kulit, Membuat wajah segar, Lembut serta Halus

Komposisi : 
VCO, Sea Cucumbar, Collagen, Vit C (Dosis Tinggi)

Netto : 20ml
Harga Normal : Rp. 240,000

#serum #serumbatrisyia #batrisyia #batrisyiaherbal #krimwajah #krimjerawat #krimpemutih #kosmetikherbal #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #obatjerawat #krimracikan #kosmetik #flekhitam #kusam #solusijerawat #krimflekhitam
0

Batrisyia Ekstra Collagen Serum Manfaat : Membuat wajah cerah 3 kali lebih cepat, Memperbaiki jaringan sel yang rusak, Meregenerasi kulit, Membuat wajah segar, Lembut serta Halus Komposisi : VCO, Sea Cucumbar, Collagen, Vit C (Dosis Tinggi) Netto

Beauty Hydration Pact from nafura recommended for Normal to Dry Skin !
.
Glowing skin  with Honey Bee Venom , Propolis , Royal Jelly Green Tea Jeju Ash, Lemon, almond, Kekadu Plum  Collagen, Vitamin C & E and Hyaluronik Asid
.
Step to use
.
Basic steps

Honey bee Foam Cleanser ️RM55.00
Honey Bee Perfect Essential Toner ️RM75.00
Honey Bee Propolis Serum 40ml ️RM95.00
Honey bee Venom Cream 50ml ️RM75.00
Honey bee Sunprotector ️RM 70.00
.
Add ons

Honey Bee Almond Gommage ️RM60.00
Honey Bee All day Fixing Mist ️Rm60.00
Honey Bee Mud Mask ️RM60.00
Honey Bee Sheet Mask ️RM 15.00
Honey Bee Toothpaste ️ RM 18.00
.
A potent serum that penetrates deep into your skin to instantly illuminate and brighten dull and tired skin. The 
Recommended for all skin types. Free from parabens,, mineral oil, sulphate and benzophenone and is cruelty free.
.
WA 017 3733 778 to order
.
Free Gift
Daily postage
Cod Availabe with charge
Wangsa maju
Setiawangsa
Setapak
UK Perdana
Ampang Point
.

#nafura
#RadiantToLuminous #Serum #swissalps7wonder #Hydration #Moisture #illuminates #Natural #Skincare #healthyluminous #nafura #whereitallbegan #kbeaut
1

Beauty Hydration Pact from nafura recommended for Normal to Dry Skin ! . Glowing skin with Honey Bee Venom , Propolis , Royal Jelly Green Tea Jeju Ash, Lemon, almond, Kekadu Plum Collagen, Vitamin C & E and Hyaluronik Asid . Step to use . Basic ste

妊娠紋肥胖紋橙皮紋生長紋
一次過解決所有煩惱
全球爆單外國妊娠紋填平霜
100% 有機認證全天然安全成份 懷孕中/ 母乳媽媽都用得
適用於腹部、臀部、大腿內及外側,手臂或胸部 特別針對皮膚擴張紋或妊娠紋及皮膚鬆弛問題
除了可以増加彈性、收緊皮膚外,更可令皮膚嫩滑緊緻
有提升的效果,使身型更加自然迷人
改善及淡化妊娠紋,無論是紋路顏色,或是腹部肌膚鬆弛度都可改善
大腿與臀部的紋路與橘皮組織也有同樣效果 🉐2天減少皮膚擴張紋 (如妊娠紋)
🉐2天提升80%皮膚緊緻度
🉐2天增加肌膚柔韌性並提升80% 滋潤度
🉐2天有助皮膚更光滑細膩
🉐減少蜂窩組織炎症刺激皮膚
🉐有助刺激 80% 膠原蛋白,彈性蛋白增生,防止身體變化
引起的皮膚擴張紋(妊娠紋)  隨著年齡増長,骨膠原流失,身體肌膚缺乏彈性

加上懷孕期間,因為腹部快速膨脹,造成腹部皮下組織中的彈性纖維與膠原蛋白纖維斷裂
一旦生產完後,腹部就會留下紅色或銀白色的妊娠紋
妊娠紋產生的範圍大小會隨著每個人的體質而有所不同

妊娠紋是許多產後媽咪們一大困擾🤦‍
媽咪們好不容易瘦身有成但肌膚上的深刻紋路卻難以展現自身的姣好身材
穿衣服遮遮掩掩,着泳衣都變得冇信心

因此無論是產後腹部鬆弛,或是年紀增長造成臀部與大腿產生的肥胖紋、生長紋、橘皮組織
常常使產後女性的體態與自信心大受影響🤦‍🤦‍🤦‍ 依家有咗佢就可以輕鬆解決所有煩惱啦!
真係唔可以偷懶㗎  主要成分為黃金番紅花鱗莖提取物提取出來的成長因子
獲得2013年BBS Innovation Prize 「歐洲化妝及天然用品原材料大奬」 可刺激皮膚角質形成新細胞,幫助收緊新皮膚細胞
増加彈性蛋白,修復受損皮膚基質層
再加上茉莉香米提取物,可緩解皺紋,抑制色素 異構寡糖 (又稱鎖水磁石) 協助水分與蛋白產生自然鍵結,加長保濕時間 還有蘆薈、葵花籽油、甘油、海藻糖、有機蜂蜜及乳木果等 全都是對地球及人類完全無害的天然成分

使用方法:
只要每天兩次按摩在有需要的部位
如腹部、臀部、大腿內、外側,手臂拜拜肉,更加可用在胸部
有提升、收緊的效果 Inbox or Whatsapp us
http://api.whatsapp.com/send?phone=85254391283
門市地址:元朗西菁街23號富達廣場地下115號舖
️營業時間:11am - 8pm
#timelessbeauty #hkshop #hkbeauty #hkigshop #yuenlong #tuenmun #skincare #cleanser #toner #serum #精華 #眼精華 #眼霜 #面霜 #面膜 #美白 #祛斑 #去印 #收緊 #提升 #控油 #收毛孔 #保濕 #敏感肌 #去黑眼圈 #去眼袋 #抗衰老 #注氧 #maricha #妊娠紋
0

妊娠紋肥胖紋橙皮紋生長紋 一次過解決所有煩惱 全球爆單外國妊娠紋填平霜 100% 有機認證全天然安全成份 懷孕中/ 母乳媽媽都用得 適用於腹部、臀部、大腿內及外側,手臂或胸部 特別針對皮膚擴張紋或妊娠紋及皮膚鬆弛問題 除了可以増加彈性、收緊皮膚外,更可令皮膚嫩滑緊緻 有提升的效果,使身型更加自然迷人 改善及淡化妊娠紋,無論是紋路顏色,或是腹部肌膚鬆弛度都可改善 大腿與臀部的紋路與橘皮組織也有同樣效果 🉐2天減少皮膚擴張紋 (如妊娠紋) 🉐2天提升80%皮膚緊緻度 🉐2天增加肌膚柔韌性並提升80%

Batrisyia Ekstra Collagen Serum
Manfaat :
Membuat wajah cerah 2 kali lebih cepat, Memperbaiki jaringan sel yang rusak, Meregenerasi kulit, Membuat wajah segar, Lembut serta Halus

Komposisi : 
VCO, Sea Cucumbar, Collagen, Vit C (Dosis Tinggi)

Netto : 20ml
Harga Normal : Rp. 240,000

#serum #serumbatrisyia #batrisyia #batrisyiaherbal #krimwajah #krimjerawat #krimpemutih #kosmetikherbal #perawatanwajahbumil #perawatanwajahbusui #obatjerawat #krimracikan #kosmetik #flekhitam #kusam #solusijerawat #krimflekhitam
0

Batrisyia Ekstra Collagen Serum Manfaat : Membuat wajah cerah 2 kali lebih cepat, Memperbaiki jaringan sel yang rusak, Meregenerasi kulit, Membuat wajah segar, Lembut serta Halus Komposisi : VCO, Sea Cucumbar, Collagen, Vit C (Dosis Tinggi) Netto

[SOME BY MI] Snail Truecica Miracle Repair Serum [Precio: $15.500]

CON BABA DE CARACOL NEGRO Y TRUECICA, REDUCE LAS MARCA Y ARRUGAS PARA UNA PIEL REJUVENECIDA!

La alta concentracion de baba de caracol y Truecica hace que este suero hidrata, repara y rejuvenece la piel en solo un etapa de tu cuidado facial!

Blanqueamiento y anti-arrugas en un producto

Ayuda a la regeneración de la piel para reparar el daño de la piel con el extracto de caracol negro.

Evita los signos de envejecimiento como las líneas finas, con la madecassoside en Truecica y niacinamida.

Elimina manchas oscuras, cicatrices y marcas visibles.

Calma y mantiene la piel hidratada con ingredientes naturales!

Contiene 17 esencias y extractos naturales como el agua del árbol de té, extracto de la hoja de te verde, aceite y extracto de salvia, extracto del raíz de regaliz, centella asiática y artemisia capillaris ('mugwort'). Con BHA natural del extracto de corteza de Salix Alba (sauce)! Hidrata la piel irritada por los rayos UV y la contaminación del aire.

Contiene el 89% de Snail Truecica, que proporciona una poderosa energía a la piel a través de la combinación del caracol negro autosostenible y  Truecica por lo que calma la piel sensible a la irritación externa y el estrés, y fortaleciendo la piel 
Producto Funcional : Repara la piel dañada, unifica tonos y es Antiedad 
Contiene 890,000 ppm de Snail Truecica™ que consiste de extracto de caracol negro y  Truecica™. Ayuda a regenerar la piel dañada con el extracto de Caracol Negro, suaviza y refuerza la barrera de la piel. 
Remueve manchas y cicatrices sin acabado pegajoso. 
Libre de 20 ingredientes dañinos y es apto para las pieles mas sensibles. 
Contenido: 50ml

#SOMEBYMISnailTruecicaMiracleRepairSerum #SOMEBYMI #SnailTruecicaMiracleRepairSerum #SnailTruecicaMiracleRepair #Serum #TIENDAJOCEKAI #kbeauty #kbeautychile #kcosmetics #koreanmakeup #koreancosmetics #COSMETICS #cosmeticoscoreanos #cosmeticoscoreanoschile #koreanbeauty #cosmeticos #kbeautytemuco #KBEAUTYCARE #skincare #kbeautypucon #kbeautysantiago #kbeautyconcepcion #kbeautyVillarrica #skinrepair #snail
0

[SOME BY MI] Snail Truecica Miracle Repair Serum [Precio: $15.500] CON BABA DE CARACOL NEGRO Y TRUECICA, REDUCE LAS MARCA Y ARRUGAS PARA UNA PIEL REJUVENECIDA! La alta concentracion de baba de caracol y Truecica hace que este suero hidrata, repara

夏日炎炎,同麥皮妹妹最消暑既活動緊係去游水啦~曬完一個下午之後,一定流失大量水分,皮膚又乾又緊,要即刻急救一下*
.
我就靠 @lovephilosophy renewed hope in jar 兩款夏日最強保濕 Combo:
 renewed hope in a jar 透肌光感保濕精華素
 renewed hope in a jar 高效再生保濕面膜
.
為肌膚雙重注水,係夏日日常護理或急救缺水肌膚必備補水組合!配方清爽,速效保濕,藴含亞洲果實精華,活化肌膚再生~
.
.
@spring_pr #philosophyhk #renewedhopeinajar #dewconcentrate #moisturemask #summerduo #skincare #mask #serum #moisture #beauty #hkbeauty #hkblogger #beautyblogger
0

夏日炎炎,同麥皮妹妹最消暑既活動緊係去游水啦~曬完一個下午之後,一定流失大量水分,皮膚又乾又緊,要即刻急救一下"* . 我就靠 @lovephilosophy renewed hope in jar 兩款夏日最強保濕 Combo: renewed hope in a jar 透肌光感保濕精華素 renewed hope in a jar 高效再生保濕面膜 . 為肌膚雙重注水,係夏日日常護理或急救缺水肌膚必備補水組合!配方清爽,速效保濕,藴含亞洲果實精華,活化肌膚再生~ . . @spring

️PROMO MASIH BERJALAN ️
.
Korang please grab promo #syieraturns24 ni ! Murah tauu postage syiera buat.
.
Mana nak dapat postage RM1 JEE ⁉️
.
Mana nak dapat beli banyak2 dapat free gift banyakkk ⁉️
.
Cepat ws syiera  (Sori  kacau time buat video )
2

️PROMO MASIH BERJALAN ️ . Korang please grab promo #syieraturns24 ni ! Murah tauu postage syiera buat. . Mana nak dapat postage RM1 JEE ⁉️ . Mana nak dapat beli banyak2 dapat free gift banyakkk ⁉️ . Cepat ws syiera (Sori kacau time buat video )

 แดดแรงแค่ไหน ก็เอาอยู่ ต้องพกไปทุกที่เลยค่ะ...@dr_pomelo ต้องนี้เลย BeYoung Bright mousse SPF60 เป็นกันแดดเนื้อมูส ที่ป้องกันเหงื่อกันน้ำไม่ทิ้งความมันและไม่เหนียวเหนอะหนะ ทาแล้วหน้าไม่เป็นคราบ... 
. ราคา490บาท (จากปกติ 980บาท)
พิเศษเมื่อซื้อเซตคู่กับBe Young Serum เหลือเพียงชุดล่ะ1,000 บาท(จากปกติ2,080บาท). Line: @drpomeloclinic
Tel : 098-391-5464 
#beauty #serum #กันแดด #ผิวขาวใส
0

แดดแรงแค่ไหน ก็เอาอยู่ ต้องพกไปทุกที่เลยค่ะ...@dr_pomelo ต้องนี้เลย BeYoung Bright mousse SPF60 เป็นกันแดดเนื้อมูส ที่ป้องกันเหงื่อกันน้ำไม่ทิ้งความมันและไม่เหนียวเหนอะหนะ ทาแล้วหน้าไม่เป็นคราบ... . ราคา490บาท (จากปกติ 980บาท) พิเศษเมื่อซื้อเซตคู่ก

#NEWPRODUCT

R E P A I R I N G  S E R U M  Melembapkan kulit
 Mencerahkan kulit  Mengecilkan pori2 wajah
 Merawat jerawat & jeragat  Mengurangkan garis2 halus diwajah
 Menegangkan kulit wajah  Dulu kulit kering - kita repair kasi lembap  Dulu kulit kusam - kita repair kasi cerah  Dulu pori2 besar - kita repair kasi kecil  Dulu ada Ms J&J - kita repair & rawat
 Dulu dah berkedut - kita repair kasi mulus
 Dulu tak anjal - kita repair kasi tegang 
#IsucaBeauty
#ReapairingSerum
#Serum 
#NewProduct
0

#newproduct R E P A I R I N G S E R U M Melembapkan kulit Mencerahkan kulit Mengecilkan pori2 wajah Merawat jerawat & jeragat Mengurangkan garis2 halus diwajah Menegangkan kulit wajah Dulu kulit kering - kita repair kasi lembap Dulu kulit k

For those who have a sensitive skin, this #bougasfacialcleanser is good for you. Sebab ia nya low pH & juga boleh membantu untuk masalah kulit yang berjerawat 
-
Macam mana nak dapatkan? Korang boleh klik link dia bio atau boleh terus DM untuk masalah kulit korang 

#bougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeauty bougasbeauty.anis #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyfspu #bougasbeauty #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeauty #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #cantikhanya3titik #bougasbeautyshahalam #serumkulitkusam #serumkulitjerawat #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #shahalam #faceserum
0

For those who have a sensitive skin, this #bougasfacialcleanser is good for you. Sebab ia nya low pH & juga boleh membantu untuk masalah kulit yang berjerawat - Macam mana nak dapatkan? Korang boleh klik link dia bio atau boleh terus DM untuk masala

Basic skincare yang perlu ada dan dijadikan rutin harian. Check it out girls 

1. Cleanser 
2. Exfoliate
3. Toner
4. Serum
5. Moisturiser
.
#skincare #basicskincare #cantik #kulitbersih #cleanser #exfoliate #toner #serum #moisturiser #skincareroutine #kulitsihat #healthyskin
0

Basic skincare yang perlu ada dan dijadikan rutin harian. Check it out girls 1. Cleanser 2. Exfoliate 3. Toner 4. Serum 5. Moisturiser . #skincare #basicskincare #cantik #kulitbersih #cleanser #exfoliate #toner #serum #moisturiser #skincareroutine

Питай, увлажняй свою кожу и она ответит тебе красотой и сиянием
⠀
Наши сыворотки для лица - мощные средства для увлажнения, питания, и не только
⠀
Как их использовать:
⠀
 на очищенную кожу лица, шеи и декольте, нанести массажным движениями, аккуратно похлопать подушечками пальцев
⠀
 смешать с  другим любимым средством или использовать как базу под макияж
⠀
У нас есть четыре вида, каждая подходит для любого типа кожи:
⠀
 с гиалуроновой кислотой
позволяет на долго сохранить кожу молодой и здоровой, повышает её тонус, упругость и эластичность, борется с морщинами и пигментацией.
⠀
 с коллагеном
натуральный увлажнитель для повышения гладкости и эластичности кожи, активизирует процесс регенерации, что позволяет бороться с признаками старения.
⠀
 с экстрактом улитки
уменьшает морщины, восстанавливает повреждение клетки, увлажняет и питает кожу  делает её бархатной и выравнивает тон.
⠀
 с овечьей плацентой
замедляет процессы старения, восстанавливает поврежденные клетки, разглаживает мелкие морщины, предотвращает появление новых, укрепляет и подтягивает овал лица.

Цена: 360 ₽
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
#duduru #сывороткидлялицадуду #кожа #питаниекожи #улитка #маскадлялица #косметикадлялица #натуральная #косметиканорильск #кострома #beautyblog #длякожи
#fashiondiaries #serum #snailextract #whatiworetoday  #instastyle
0

Питай, увлажняй свою кожу и она ответит тебе красотой и сиянием ⠀ Наши сыворотки для лица - мощные средства для увлажнения, питания, и не только ⠀ Как их использовать: ⠀ на очищенную кожу лица, шеи и декольте, нанести массажным движениями, аккуратно

VITAMIN C SERUM (Cerah,mulus dan glowing) •TANPA EFEK SAMPING
NOT KKM: NOT170602674K
Mengandung : Vit. C,  Hyaluronic Acid dan Glutahione

Manfaat : ️Mencerahkan dan menutrisi dari dalam kulit
️Menyembuhkan jerawat, bopeng,  beruntus dan flek hitam
️Melindungi dari sinar UV dan mencegah penuaan dini
️Mengandung SPF 30 untuk menjaga kulit dari paparan sinar matahari
️Membantu memutihkan secara permanen tanpa efek samping
️Cocok untuk semua jenis kulit (Normal, Kering,Berminyak dan berjerawat) 
ORDER/KONSULTASI :
wa: 0831-2275-3053  Shopee : erlinda_pemutihori
Happy shopping 
#saffron #saffronrice #collagen #frozencollagen #collagendrink #clcollagenprime #everwhite #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #pemutihampuh #pemutih #creambpom #hbwhitening #tehpelangsing #oddbodha #tabitaskincare #scarlett #minyakbulusoriginal #PrincesSyahrini #lambeturah #cantik #serum #gamismurah #gamissyari #ikanasin
0

VITAMIN C SERUM (Cerah,mulus dan glowing) •TANPA EFEK SAMPING NOT KKM: NOT170602674K Mengandung : Vit. C, Hyaluronic Acid dan Glutahione Manfaat : ️Mencerahkan dan menutrisi dari dalam kulit ️Menyembuhkan jerawat, bopeng, beruntus dan flek hitam ️

ขายเพียง 990฿ ส่งฟรี EMS

ปกติ​ 3,200​ บาท
Versace กระเป๋าถือ (แท้จากเคาเตอร์) พร้อมถุงผ้า
กระเป๋าถือ Versace สีทองสุดหรู ปั๊มแบรนด์ป้ายเหล็กอะไหล่ทอง เปิดปิดด้วยกระดุมเหล็กดูด ภายในโล่งมีชั้นเล็กน้อยสำหรับใส่ของ ฐานกระเป๋าเป็นหนัง ใบนี้เหมาะสำหรับช้อปปิ้ง เน้นการใส่ของต่างๆ
#ขนาด: กว้าง15 x สูง 12 นิ้ว

#versace 
#authentic
ของแท้  ไม่มั่นใจผ่านเลยค่ะ 
ช่องทางติดต่อ️️️
Fb⏩  Rungrawee Amnarttrakul
Fanpage⏩  Dr.Rung Shop
🆔⏩ noorungjj 
Line@⏩ @dr.rung_bn
IG⏩  dr.rung_brandname
IG⏩  jeeprung2012
 #เครื่องสำอาง #บำรุงผิวหน้า #เมคอัพ #บำรุงผิว #ความงาม #น้ำหอมแท้ #น้ำหอม #โลชั่นน้ำหอม #ลิปสติก #ครีมกันแดด #เครื่องสำอางแบรนด์ #คุชชั่น #วิตามิน #cosmeticthailand #cosmetics  #eyeshadow #blushon #howtobeauty #ครีม #cream #โลชั่น #lotion #เซรั่ม #serum
0

ขายเพียง 990฿ ส่งฟรี EMS ปกติ​ 3,200​ บาท Versace กระเป๋าถือ (แท้จากเคาเตอร์) พร้อมถุงผ้า กระเป๋าถือ Versace สีทองสุดหรู ปั๊มแบรนด์ป้ายเหล็กอะไหล่ทอง เปิดปิดด้วยกระดุมเหล็กดูด ภายในโล่งมีชั้นเล็กน้อยสำหรับใส่ของ ฐานกระเป๋าเป็นหนัง ใบนี้เหมาะสำหรับช้

ขายเพียง 990฿ ส่งฟรี EMS

ปกติ​ 3,200​ บาท
Versace กระเป๋าถือ (แท้จากเคาเตอร์) พร้อมถุงผ้า
กระเป๋าถือ Versace สีทองสุดหรู ปั๊มแบรนด์ป้ายเหล็กอะไหล่ทอง เปิดปิดด้วยกระดุมเหล็กดูด ภายในโล่งมีชั้นเล็กน้อยสำหรับใส่ของ ฐานกระเป๋าเป็นหนัง ใบนี้เหมาะสำหรับช้อปปิ้ง เน้นการใส่ของต่างๆ
#ขนาด: กว้าง15 x สูง 12 นิ้ว

#versace 
#authentic
ของแท้  ไม่มั่นใจผ่านเลยค่ะ 
ช่องทางติดต่อ️️️
Fb⏩  Rungrawee Amnarttrakul
Fanpage⏩  Dr.Rung Shop
🆔⏩ noorungjj 
Line@⏩ @dr.rung_bn
IG⏩  dr.rung_brandname
IG⏩  jeeprung2012
 #เครื่องสำอาง #บำรุงผิวหน้า #เมคอัพ #บำรุงผิว #ความงาม #น้ำหอมแท้ #น้ำหอม #โลชั่นน้ำหอม #ลิปสติก #ครีมกันแดด #เครื่องสำอางแบรนด์ #คุชชั่น #วิตามิน #cosmeticthailand #cosmetics  #eyeshadow #blushon #howtobeauty #ครีม #cream #โลชั่น #lotion #เซรั่ม #serum
0

ขายเพียง 990฿ ส่งฟรี EMS ปกติ​ 3,200​ บาท Versace กระเป๋าถือ (แท้จากเคาเตอร์) พร้อมถุงผ้า กระเป๋าถือ Versace สีทองสุดหรู ปั๊มแบรนด์ป้ายเหล็กอะไหล่ทอง เปิดปิดด้วยกระดุมเหล็กดูด ภายในโล่งมีชั้นเล็กน้อยสำหรับใส่ของ ฐานกระเป๋าเป็นหนัง ใบนี้เหมาะสำหรับช้

.
Siapa suka benda free??
.
️ FREE Postage
️ FREE consultatasi kulit
️ FREE sample
️ FREE gift
. 
Jom Ws Fatnin cepat! Budget kecil? Tiada masalah
. 
0 1 3 9 1 2 7 1 7 0
Independent Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia . 
#dermatologist #pakarkulit #jerawat #jeragat #kedut #kendur #serum #bestskincare #kulitbaik #flawlessskin #marykaymalaysia #marykay #marykayjohor #marykayskudai #penjagaanwajah #kulitlembut #kulitlicin
#mirafilzah #ctdk #dsv #jannanick
0

. Siapa suka benda free?? . ️ FREE Postage ️ FREE consultatasi kulit ️ FREE sample ️ FREE gift . Jom Ws Fatnin cepat! Budget kecil? Tiada masalah . 0 1 3 9 1 2 7 1 7 0 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #dermatologist #pakarkulit #

VITAMIN C SERUM (Cerah,mulus dan glowing) •TANPA EFEK SAMPING
NOT KKM: NOT170602674K
Mengandung : Vit. C,  Hyaluronic Acid dan Glutahione

Manfaat : ️Mencerahkan dan menutrisi dari dalam kulit
️Menyembuhkan jerawat, bopeng,  beruntus dan flek hitam
️Melindungi dari sinar UV dan mencegah penuaan dini
️Mengandung SPF 30 untuk menjaga kulit dari paparan sinar matahari
️Membantu memutihkan secara permanen tanpa efek samping
️Cocok untuk semua jenis kulit (Normal, Kering,Berminyak dan berjerawat) 
ORDER/KONSULTASI :
wa: 0831-2275-3053  Shopee : erlinda_pemutihori
Happy shopping 
#saffron #saffronrice #collagen #frozencollagen #collagendrink #clcollagenprime #everwhite #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #pemutihampuh #pemutih #creambpom #hbwhitening #tehpelangsing #oddbodha #tabitaskincare #scarlett #minyakbulusoriginal #PrincesSyahrini #lambeturah #cantik #serum #gamismurah #gamissyari #ikanasin
0

VITAMIN C SERUM (Cerah,mulus dan glowing) •TANPA EFEK SAMPING NOT KKM: NOT170602674K Mengandung : Vit. C, Hyaluronic Acid dan Glutahione Manfaat : ️Mencerahkan dan menutrisi dari dalam kulit ️Menyembuhkan jerawat, bopeng, beruntus dan flek hitam ️

SPENT LESS TO GET TOP PRODUCT 
.
TOP 5 SERUM
BOUGAS BEAUTY SERUM RM75
.
COD PENANG ISLAND
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum  +60103839394
 Free gift
️ Loyalty card
1

SPENT LESS TO GET TOP PRODUCT . TOP 5 SERUM BOUGAS BEAUTY SERUM RM75 . COD PENANG ISLAND . Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum +60103839394 Free gift ️ Loyalty card

VITAMIN C SERUM (Cerah,mulus dan glowing) •TANPA EFEK SAMPING
NOT KKM: NOT170602674K
Mengandung : Vit. C,  Hyaluronic Acid dan Glutahione

Manfaat : ️Mencerahkan dan menutrisi dari dalam kulit
️Menyembuhkan jerawat, bopeng,  beruntus dan flek hitam
️Melindungi dari sinar UV dan mencegah penuaan dini
️Mengandung SPF 30 untuk menjaga kulit dari paparan sinar matahari
️Membantu memutihkan secara permanen tanpa efek samping
️Cocok untuk semua jenis kulit (Normal, Kering,Berminyak dan berjerawat) 
ORDER/KONSULTASI :
wa: 0831-2275-3053  Shopee : erlinda_pemutihori
Happy shopping 
#saffron #saffronrice #collagen #frozencollagen #collagendrink #clcollagenprime #everwhite #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #pemutihampuh #pemutih #creambpom #hbwhitening #tehpelangsing #oddbodha #tabitaskincare #scarlett #minyakbulusoriginal #PrincesSyahrini #lambeturah #cantik #serum #gamismurah #gamissyari #ikanasin
0

VITAMIN C SERUM (Cerah,mulus dan glowing) •TANPA EFEK SAMPING NOT KKM: NOT170602674K Mengandung : Vit. C, Hyaluronic Acid dan Glutahione Manfaat : ️Mencerahkan dan menutrisi dari dalam kulit ️Menyembuhkan jerawat, bopeng, beruntus dan flek hitam ️

RADIANCE SERUM BLUEBELLSKINCARE (10ML & 30ML)
●
●●
Diperkaya dengan Asid Hyaluronic & Vitamin E
●
●●
Serum dirumus untuk meningkatkan seri wajah secara dalaman dan semulajadi. Rumusan ini dari Hyaluronic (packaging baru), Licorice dan Kojic Acid dan Vitamin E juga boleh membantu mencerahkan kulit anda serta melambatkan proses penuaan dan menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam.
.
.
POSTAGE
.
SEMENANJUNG: RM8
SABAH DAN SARAWAK: RM12
.
 Lulus KKM
 Menjalani lab test di SIRIM QAS INTERNATIONAL
 Persijilan HALAL JAKIM
 Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health
 Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
 Diperbuat daripada bahan semulajadi dan natural
️ Produk bumiputera
.
.
Whatsapp segera:-
( https://wa.me/601133485468 )
.
(Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio)
.
.
#bluebellskincare #serum #cleanser #dailydefencemoisturiser #nightmoisturiser
#facemist #skincare #garishalus #jerawat #parut #jeragat  #kulitkusam #kulitberminyak #putih  #cantik #kacak #halal #bazaarpaknil #natural #semulajadi #mesramuslim #halalproduct
#mesrawuduk #instafamous #tiktok #malaysia #brunei #indonesia #singapore
.
️Note️
DM dan COMMENT akan dibalas dalam masa 24jam
0

RADIANCE SERUM BLUEBELLSKINCARE (10ML & 30ML) ● ●● Diperkaya dengan Asid Hyaluronic & Vitamin E ● ●● Serum dirumus untuk meningkatkan seri wajah secara dalaman dan semulajadi. Rumusan ini dari "Hyaluronic" (packaging baru), "Licorice" dan "Kojic Acid

Glow is the essence of beauty 

Lepas apply #advancedserum kulit korang akan rasa lebih sihat & fresh. Kulit akan kekal muda 

#bougasbeauty #bougasbeauty bougasbeauty.anis #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyfspu #bougasbeauty #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeauty #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #cantikhanya3titik #bougasbeautyshahalam #serumkulitkusam #serumkulitjerawat #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #shahalam #faceserum #serummurah #serumviral #elfiraloy
0

"Glow is the essence of beauty" Lepas apply #advancedserum kulit korang akan rasa lebih sihat & fresh. Kulit akan kekal muda #bougasbeauty #bougasbeauty bougasbeauty.anis #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #seru

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI
COLLAGEN CL PRIME

3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen

Kandungan :
Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg
Glutathione 100mg
Pine Bark Extract 20mg
Vitamin C 30mg

ORDER/KONSULTASI
wa : 0831-2275-3053
Shopee : erlinda_pemutihori
.
.
Happy shopping  
#saffron #saffronrice #collagen #frozencollagen #collagendrink #clcollagenprime #everwhite #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #pemutihampuh #pemutih #creambpom #hbwhitening #tehpelangsing #oddbodha #tabitaskincare #scarlett #PrincesSyahrini #lambeturah #cantik #serum #minyakbulusginseng#gamismurah #gamissyari #ikanasin
0

MEMUTIHKAN SELURUH TUBUH DLM 10 HARI COLLAGEN CL PRIME 3X lebih ampuh dan cepat mencerahkan kulit. Memberikan hasil kulit cerah merata dengan hasil permanen Kandungan : Hydrogen Fish Collagen Tripeptide 300mg Glutathione 100mg Pine Bark Extract 20m

Kecil - kecil cabe rawit...
Walaupun kecil manfaatnya banyak banget yaa...
 Mencerahkan kulit
 Meremajakan kulit
 Memudarkan flek hitam
 Menyamarkan kerutan
 Membuat kulit makin kenyal

Aman untuk ibu hamil dan menyusui yaa..
INFO ORDER :
Wa.me/+6281291002100

#serumglowing 
#serum
#MsiBisnis
0

Kecil - kecil cabe rawit... Walaupun kecil manfaatnya banyak banget yaa... Mencerahkan kulit Meremajakan kulit Memudarkan flek hitam Menyamarkan kerutan Membuat kulit makin kenyal Aman untuk ibu hamil dan menyusui yaa.. INFO ORDER : Wa.me/+6281

Karna mengandung anti bakteri,vco bisa di oleskan ke kulit bayi yang terkena gigitan serangga  Untuk order dan join marketer ,fast respon ke wa 085330653436

#sr12 #skincare  #skincareherbal #deodorant #lipstick #masker #sabul #sabun #minyakbulus #lotionpemutihbadan #diet #obatdiet #skincareaman #skincarebpom #basicskincare #perawatanrutin #cantikalami #glowing #bisnisonline #bisniskekinian #deodorantherbal #sr12herbalskincare #bedak #bedaksr12 #manjakanisr12 #sabunbulus #sabunkopi #serum #serumsr12 #vcomurah
0

Karna mengandung anti bakteri,vco bisa di oleskan ke kulit bayi yang terkena gigitan serangga Untuk order dan join marketer ,fast respon ke wa 085330653436 #sr12 #skincare #skincareherbal #deodorant #lipstick #masker #sabul #sabun #minyakbulus #lo

Come & join postage for tomorrow! FREE POSTAGE STILL ON ! dengar dengar promo ni sampai akhir bulan ni je 
.
Rugi siapa tak lock harga ni cepat cepat
.
Click link dekat bio sekarang 
.
. 
#sayajual #sayajualjumea #sayajualmurah #sales #sale #jumea #jumeamalaysia #jumeakualalumpur #scar #parut #ubatparut #hilangkanparut #scartreatment #scarserum #serumparut #serum #vitamin #serumvitamin  #wowskin #skin #kulitbebasparut #serumparut #serumparutjerawat  #cintatiadaganti #sweetdreams  #bazarpaknil #tunang  #baranghantaran #makeupmurah #muamalaysia #icsyvmy
0

Come & join postage for tomorrow! FREE POSTAGE STILL ON ! dengar dengar promo ni sampai akhir bulan ni je . Rugi siapa tak lock harga ni cepat cepat . Click link dekat bio sekarang . . #sayajual #sayajualjumea #sayajualmurah #sales #sale #jumea #j

Madu ajaib turki 🇹🇷 Assalamualaikum,

Perjalanan jauh Boss @w4w4_zainal dan @aeril_zafrel ke Turki bukan saja-saja untuk melancong, lebih kepada niat untuk membantu Ramai diluar sana yang memerlukan madu ini.

Bahan kandungan yang sangat berkhasiat dalam madu campuran ini tidak terdapat dalam negara kita Malaysia sebab tu boss bekerja keras untuk menjadi pengimport tunggal membawa masuk madu ini untuk kita rasakan keajaibannya bersama. keberkesanan jugah adalah sangat tinggi membuatkan permintaan sangat memberangsangkan. 
Kenapa nak tunggu lagi? lebih cepat anda cuba lebih cepat anda akan merasakan hasilnya. in shaa allah 

WhatsApp sy untuk sebarang pertayaan 01151229095 atau click sahaja link di Bio

#TeamSenorita #TeamSenorita #TeamSenorita #TeamFyza #WawaCosmetics #WawaZainal #AerilZafrel #LipMatte #Serum #Cleanser #FaceMist #TravelKit #Mascara #LipTreatment #MakeUpKit #Eyeshadow #Blusher #MuaMalaysia #FaceMist #SettingSpray #Primer #MaduAjaibTurkey #GreenTea #PuTeaGreenTea
0

Madu ajaib turki 🇹🇷 Assalamualaikum, Perjalanan jauh Boss @w4w4_zainal dan @aeril_zafrel ke Turki bukan saja-saja untuk melancong, lebih kepada niat untuk membantu Ramai diluar sana yang memerlukan madu ini. Bahan kandungan yang sangat berkhasiat d

سيروم للبشرة، بخلاصة حمض الهيالورونيك المضاد للاكسدة حيث يحارب الجذور الحرة ويمنح البشرة الترطيب اللازم ويحافظ على التوازن الطبيعي لترطيب البشرة ويحبس الرطوبة داخل البشرة ويحميها من الجفاف، خفيف الوزن لا يسبب ثقل على البشرة، يعيد الترطيب للبشرة ويجعلها حريرية ونضرة، يحمي البشرة من الجفاف المسبب للخطوط الرفيعةوالتجاعيد ، مناسب لجميع انواع البشرة و الجافة على وجه الخصوص . 
طريقة الاستعمال: يوضع على بشرة نظيفة ويدلك بحركات دائرية حتى تمتصه البشرة ويتبع بكريمك المفضل للبشرة .
ْ
ْ
ْ
@mizon.
#mizon ‬‏‪#beautywithin #beauty #within #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skincarenatural #clean #cleanbeauty #glowingskin #glowingskincare #healthyskin #healthyskincare #healthyskintips #cleanser #toner #serum #moisturizer #oil
0

سيروم للبشرة، بخلاصة حمض الهيالورونيك المضاد للاكسدة حيث يحارب الجذور الحرة ويمنح البشرة الترطيب اللازم ويحافظ على التوازن الطبيعي لترطيب البشرة ويحبس الرطوبة داخل البشرة ويحميها من الجفاف، خفيف الوزن لا يسبب ثقل على البشرة، يعيد الترطيب للبشرة ويجعل

اساسيات مرطبة تجعل بشرتك ناعمة، ذات ملمس جذاب حريري فاخر ، تفوح منه روائح عطرة . 
مجموعة #عناية_الجسم روعة من اول استعمال  .
ْ
 #פילינגקפה ْ#مقشر_القهوة بالحجم الكبير من بودي بوم للعناية ببشرتك وإعادة الحيوية والنعومة والملمس الناعم على الفور 100% .‬‏ يعمل على تفتيح البشرة وتوحيد لونها والتخلص من التصبغات والكلف الخفيف وآثار الحبوب، يقشر البشرة ويزيل الجفاف والجلد الميت، يخفف التجاعيد والخطوط التعبيرية ويعطي البشرة ترطيب ونضارة وإشارقة طبيعية.
يساعد أيضا في التخلص من #السيلوليت وما يعرف بجلد البرتقالة بسبب احتوائه على الكافيين الذي يزيد تدفق الدم  .
مناسب بشكل ممتاز لتقشير الشفاه 
يستخدم على بشرة رطبة يدلك به الوجه أو الجسم بلطف ويترك لعدة دقائق لنتيجة افظل .
ْ
ْ ‬
#חמאתגוף امنحي بشرتك الترطيب و الحيوية و النضارة التي تستحقينها ..
#زبدة_الجسم بتركيبة فريدة من خلاصة الفانيلا مع زيت الأفوكادو وزيت الزيتون وزيت الجوجوبا وفيتامين E ؛ لتعطي بشرتك الغذاء المتكامل والحماية الفائقة غني بالفيتامينات و المعادن التي تكسب البشرة النعومة و الحيوية، مناسب للبشرة الجافة والحساسة خالي من البتروكيماويات، والبارابينات، والألوان والمواد الحافظة الضارة، والزيوت المعدنية وكذلك السيليكون .
ْ
ْ
مزيل عرق روشتا ‬‏ #مزيل_عرق طبيعي 100%يقضي على البكتيرياا المسببة لرائحة العرق .
يدوم لمده اكثر من ٢٤ ساعة  يفتح المنطقة وريحته كثير حلوة طبي وآمن لا يسبب حساسية مناسب لجميع الاعمار .
ْ
ْ
ْ
للطلب والاستفسار على دايركت الصفحة  .
ْ
ْ
#loveyourbody #loveyourskin 
#bodyboom ‬‏‪#beautywithin #beauty #within #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skincarenatural #clean #cleanbeauty #glowingskin #glowingskincare #healthyskin #healthyskincare #healthyskintips #cleanser #toner #serum #moisturizer #oil
2

اساسيات مرطبة تجعل بشرتك ناعمة، ذات ملمس جذاب حريري فاخر ، تفوح منه روائح عطرة . مجموعة #عناية_الجسم روعة من اول استعمال . ْ #פילינגקפה ْ#مقشر_القهوة بالحجم الكبير من بودي بوم للعناية ببشرتك وإعادة الحيوية والنعومة والملمس الناعم على الفور 100% .‬

Load More