#sitinordiana Instagram photos and videos

Advertisement
Posted @withrepost • @hafizan_hussin [Part10]
CARTA TOP 40 HOT 
24.08.19
.
.
Siti Nordiana & Khai Bahar di carta Top 40 Hot bersama Zetty.
.
.
Tahniah!!!
#SatukanRasa Naib Juara Minggu Ini di Carta Top 40 Hot...
@sitinordiana @sitinordianafc @khaibahar94 @khaibaharempire 
#sitinordiana #khaibahar #SatukanRasa #Top40Hot
0

Posted @withrepost@hafizan_hussin [Part10] CARTA TOP 40 HOT 24.08.19 . . Siti Nordiana & Khai Bahar di carta Top 40 Hot bersama Zetty. . . Tahniah!!! #satukanrasa Naib Juara Minggu Ini di Carta Top 40 Hot... @sitinordiana @sitinordianafc @khaibah

Lets vote 
@sitinordiana
.

#Repost @sitinordianafc
• • • • • •
Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung untuk semua. Dan kita semua akan temui tangga2 puncak kejayaan bersama.
.
.
Oleh itu, jgn berlengahkan masa, setiap masa amat memberikan kita kerugian jikalau kita tiadak melakukan apa2 pun. Jesteru, bangkit dan bangun untuk buktikan yang kita ini boleh berikan sekali lagi untuk sitinordiana hadiah yang paling bermakna untuknya tahun ini.
.
.
Seperti biasa, multilink ada di bio utama kami @sitinordiana @sitinordianafc . Guna shabis baik multilink yg disediakan. Byk keuntungan dan byk peluang2 kita akan perolehi nanti. Insyaallah .
.
https://linktr.ee/jomundisitinordiana
.
.
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sitinordiana2dekad 
@kelaparut_
0

Lets vote @sitinordiana . #repost @sitinordianafc • • • • • • Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung

Repost by @reposta.app_
———
repost @sitinordianafc
・・・
Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung untuk semua. Dan kita semua akan temui tangga2 puncak kejayaan bersama.
.
.
Oleh itu, jgn berlengahkan masa, setiap masa amat memberikan kita kerugian jikalau kita tiadak melalukan apa2 pun. Jesteru, bangkit dan bangun untuk buktikan yang kita ini boleh berikan sekali lagi untuk sitinordiana hadiah yang paling bermakna untuknya tahun ini.
.
.
Seperti biasa, multilink ada di bio utama kami @sitinordiana @sitinordianafc . Guna shabis baik multilink yg disediakan. Byk keuntungan dan byk peluang2 kita akan perolehi nanti. Insyaallah .
.
https://linktr.ee/jomundisitinordiana
.
.
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sitinordiana2dekad 
@kelaparut_
0

Repost by @reposta.app_ ——— repost @sitinordianafc ・・・ Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan

ORDER CARALISA NOW!
.
ABAYA CARDIGAN CARALISA!
.
Caralisa hanya dibuka secara pre-order bermula 22 Ogos sehingga 31 Ogos sahaja.
.
️Setiap pembelian pada 5 hari pertama (22/8 - 26/8) akan dapat FREE PALAZZO + TUDUNG exclusive 
.
.
️Setiap pembelian pada hari berikutnya pula (27/8 - 31/8) hanya akan dapat FREE PALAZZO sahaja.
.
▪️8 PILIHAN WARNA
.
SPECIAL PRICE :
SIZE S - XL : RM99
SIZE 2XL - 5XL : RM114
.
POSTAGE :
+RM7 SM
+RM12 SS
.
.
Kaedah tempahan dikenakan deposit RM50, dan bakinya boleh dibayar pada minggu penghantaran.
.
.
Tiada minimum order!
.
Beli 1 helai pun dapat jugak tau tudung dan palazzo percuma tu.
.
.
P/s : Tawaran hebat ini hanya valid 10hari sahaja tau. Memang limited time offer. Setelah itu, memang kami tak open order dah untuk Caralisa .
.
.
Jangan kata kak EL tak payung korang pula. 
.
.
Katalog : @elhanicatalogue
Whatsapp : 011-59806755 
Telegram : Elhani Clothing
.
.
.
#ElhaniClothing #CaralisaAbaya
#TheReturnOfTheLegacy
#ResellerMardinaSafiyya
1

ORDER CARALISA NOW! . ABAYA CARDIGAN CARALISA! . Caralisa hanya dibuka secara pre-order bermula 22 Ogos sehingga 31 Ogos sahaja. . ️Setiap pembelian pada 5 hari pertama (22/8 - 26/8) akan dapat FREE PALAZZO + TUDUNG exclusive . . ️Setiap pembelian p

New Arrival‼️Greece Lens 16mm
.
Ready Stock Gray, Brown
.
Power Available 0.00 - 6.00
.
-
Berminat Screenshot then Click Link at BIO atau boleh contact kami +60165052912 untuk pembelian online
.
.
#softlensmalaysia #bigstage2019 #hannahdelisha #fattzura #fatinafeefa #neelofa #sitinordiana #icanseeyourvoicemalaysia #andibernadee #khaibahar #lensmurahmalaysia #contactlenskorea #contactlensmurah #contactlensonline #lenskorea #lensmurah #zahirahmacwilson #emmamaembong #mirafilzah #aimanhakimridza #rozelens #bazarpaknil #disneylens #moliconhydrocor #rozelensmalaysia #sweetylensmalaysia #disneylensmurah
0

New Arrival‼️Greece Lens 16mm . Ready Stock Gray, Brown . Power Available 0.00 - 6.00 . - Berminat Screenshot then Click Link at BIO atau boleh contact kami +60165052912 untuk pembelian online . . #softlensmalaysia #bigstage2019 #hannahdelisha #fattz

New Arrival‼️Greece Lens 16mm
.
Ready Stock Gray, Brown
.
Power Available 0.00 - 6.00
.
-
Berminat Screenshot then Click Link at BIO atau boleh contact kami +60165052912 untuk pembelian online
.
.
#softlensmalaysia #bigstage2019 #hannahdelisha #fattzura #fatinafeefa #neelofa #sitinordiana #icanseeyourvoicemalaysia #andibernadee #khaibahar #lensmurahmalaysia #contactlenskorea #contactlensmurah #contactlensonline #lenskorea #lensmurah #zahirahmacwilson #emmamaembong #mirafilzah #aimanhakimridza #rozelens #bazarpaknil #disneylens #moliconhydrocor #rozelensmalaysia #sweetylensmalaysia #disneylensmurah
0

New Arrival‼️Greece Lens 16mm . Ready Stock Gray, Brown . Power Available 0.00 - 6.00 . - Berminat Screenshot then Click Link at BIO atau boleh contact kami +60165052912 untuk pembelian online . . #softlensmalaysia #bigstage2019 #hannahdelisha #fattz

Advertisement
.
InshaAllah, we take you,
to be our ‘kesayangan’,
to have and to hold, forever,
for better for worse,
for richer for poorer,
in sickness and in health,
to love and to cherish,
Till death do us part :’)
.
Sayang @sitinordiana ️
.
#pinjamweddingvows 🤭
.
.
.
Posted @withrepost • @pija_kawaii Sayuuu 🤧 We will always be with you @sitinordiana ️️️
.
.
.
Apapun yg terjadi 
ku kan slalu ada untukmu
Janganlah kau bersedih
Coz everything's gonna be okay. 
@sitinordiana ️ #sitinordiana
.
.
Repost @koleksivideositinordiana
1

. InshaAllah, we take you, to be our ‘kesayangan’, to have and to hold, forever, for better for worse, for richer for poorer, in sickness and in health, to love and to cherish, Till death do us part :’) . Sayang @sitinordiana ️ . #pinjamweddingvows 🤭

Posted @withrepost • @sitinordianafc Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung untuk semua. Dan kita semua akan temui tangga2 puncak kejayaan bersama.
.
.
Oleh itu, jgn berlengahkan masa, setiap masa amat memberikan kita kerugian jikalau kita tiadak melakukan apa2 pun. Jesteru, bangkit dan bangun untuk buktikan yang kita ini boleh berikan sekali lagi untuk sitinordiana hadiah yang paling bermakna untuknya tahun ini.
.
.
Seperti biasa, multilink ada di bio utama kami @sitinordiana @sitinordianafc . Guna shabis baik multilink yg disediakan. Byk keuntungan dan byk peluang2 kita akan perolehi nanti. Insyaallah .
.
https://linktr.ee/jomundisitinordiana
.
.
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sitinordiana2dekad 
@kelaparut_
0

Posted @withrepost@sitinordianafc Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung

Advertisement
Posted @withrepost • @sitinordianafc Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung untuk semua. Dan kita semua akan temui tangga2 puncak kejayaan bersama.
.
.
Oleh itu, jgn berlengahkan masa, setiap masa amat memberikan kita kerugian jikalau kita tiadak melakukan apa2 pun. Jesteru, bangkit dan bangun untuk buktikan yang kita ini boleh berikan sekali lagi untuk sitinordiana hadiah yang paling bermakna untuknya tahun ini.
.
.
Seperti biasa, multilink ada di bio utama kami @sitinordiana @sitinordianafc . Guna shabis baik multilink yg disediakan. Byk keuntungan dan byk peluang2 kita akan perolehi nanti. Insyaallah .
.
https://linktr.ee/jomundisitinordiana
.
.
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sitinordiana2dekad 
@kelaparut_
0

Posted @withrepost@sitinordianafc Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung

Posted @withrepost • @sitinordianafc Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung untuk semua. Dan kita semua akan temui tangga2 puncak kejayaan bersama.
.
.
Oleh itu, jgn berlengahkan masa, setiap masa amat memberikan kita kerugian jikalau kita tiadak melakukan apa2 pun. Jesteru, bangkit dan bangun untuk buktikan yang kita ini boleh berikan sekali lagi untuk sitinordiana hadiah yang paling bermakna untuknya tahun ini.
.
.
Seperti biasa, multilink ada di bio utama kami @sitinordiana @sitinordianafc . Guna shabis baik multilink yg disediakan. Byk keuntungan dan byk peluang2 kita akan perolehi nanti. Insyaallah .
.
https://linktr.ee/jomundisitinordiana
.
.
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sitinordiana2dekad 
@kelaparut_
0

Posted @withrepost@sitinordianafc Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung

Selamat petang semua #sitinordianalovers  Admin baru je selesai hantar shawl NR untuk customer dari Singapore  Sesape yg nak NR shawl atau Rebranding NR boleh la terus dm/wasap admin 013-7102373  .
.
Harini Sabtu cuti, tapi admin tak cuti sebab tak shabar nak hantar shawl, ekekekeke 
.
.
#sitinordiana #nanarayyanhijabs
0

Selamat petang semua #sitinordianalovers Admin baru je selesai hantar shawl NR untuk customer dari Singapore Sesape yg nak NR shawl atau Rebranding NR boleh la terus dm/wasap admin 013-7102373 . . Harini Sabtu cuti, tapi admin tak cuti sebab tak s

JANGN LUPA UNDI PENYANYI POPULAR️
#sitinordiana #terusmencintai #abpbh32
1

JANGN LUPA UNDI PENYANYI POPULAR️ #sitinordiana #terusmencintai #abpbh32


#sitinordiana
0

#sitinordiana

New Arrival‼️Greece Lens 16mm
.
Ready Stock Gray, Brown
.
Power Available 0.00 - 6.09
.
-
Berminat Screenshot then Click Link at BIO atau boleh contact kami +60165052912 untuk pembelian online
.
.
#softlensmalaysia #bigstage2019 #hannahdelisha #fattzura #fatinafeefa #neelofa #sitinordiana #icanseeyourvoicemalaysia #andibernadee #khaibahar #lensmurahmalaysia #contactlenskorea #contactlensmurah #contactlensonline #lenskorea #lensmurah #zahirahmacwilson #emmamaembong #mirafilzah #aimanhakimridza #rozelens #bazarpaknil #disneylens #moliconhydrocor #rozelensmalaysia #sweetylensmalaysia #disneylensmurah
0

New Arrival‼️Greece Lens 16mm . Ready Stock Gray, Brown . Power Available 0.00 - 6.09 . - Berminat Screenshot then Click Link at BIO atau boleh contact kami +60165052912 untuk pembelian online . . #softlensmalaysia #bigstage2019 #hannahdelisha #fattz

Regranfrom @satukanrasa_ 
Bila #NakKhai dah muls star kelasas lakonan
Tak lama pagi.ON la tu shooting.
..
#sitinordiana #satukanrasa #khaibahar
0

Regranfrom @satukanrasa_ Bila #nakkhai dah muls star kelasas lakonan Tak lama pagi.ON la tu shooting. .. #sitinordiana #satukanrasa #khaibahar

Undi jangan tak undi genkk. .
#Repost @sitinordianafc
• • • • •
Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung untuk semua. Dan kita semua akan temui tangga2 puncak kejayaan bersama.
.
.
Oleh itu, jgn berlengahkan masa, setiap masa amat memberikan kita kerugian jikalau kita tiadak melakukan apa2 pun. Jesteru, bangkit dan bangun untuk buktikan yang kita ini boleh berikan sekali lagi untuk sitinordiana hadiah yang paling bermakna untuknya tahun ini.
.
.
Seperti biasa, multilink ada di bio utama kami @sitinordiana @sitinordianafc . Guna shabis baik multilink yg disediakan. Byk keuntungan dan byk peluang2 kita akan perolehi nanti. Insyaallah .
.
https://linktr.ee/jomundisitinordiana
.
.
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sitinordiana2dekad 
@kelaparut_
0

Undi jangan tak undi genkk. . #repost @sitinordianafc • • • • • Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung

PROMO MERDEKA

semperna hari kemerdekaan malaysia yg ke-62, dianz ada kan promo merdeka
dengan setiap pembelian 6pcs dianz semi lipmatte akan dapat hadiah tambahan 1 botol air dianz

harga 1 psc RM35
untuk 3 pcs RM100 - jimat RM5 & dapat free gift 3 mini bag
untuk 6pcs RM200 - jimat RM10 & dapat free gift 6 mini bag, 1 botol air
wow!!  #tedijuniordianz #teampipahrich #sayajual #sayajuallipmatte #sayajualsemilipmatte #sayajuallipstick #sayajualmulutmerah #semilipmatte #lipmatte #lipstick #lipmatteringan #rawatbibir #ctdk #sitinordiana #noradanish #anzalnanasir #neelofa #bazarpaknil #isell #ctdk #fattzura #farahnabila #makeupviral #makeup
0

PROMO MERDEKA semperna hari kemerdekaan malaysia yg ke-62, dianz ada kan promo merdeka dengan setiap pembelian 6pcs dianz semi lipmatte akan dapat hadiah tambahan 1 botol air dianz harga 1 psc RM35 untuk 3 pcs RM100 - jimat RM5 & dapat free gift 3

BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?
.
Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda Katik atau kemetot? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
.
@beautyhome.co
@beautyhome.co
@beautyhome.co
.
Whatsap : +60 11-3126 5051 
#liakhadijah #chocomoistcake #acahacahje #herooventv3 #localbrand #cookiesmostwanted #abamtaksado #malaysia #cmw #herooven #bukansenangnakjadihero #dropshipdiperlukansegera #alifsatar #bajuraya #dropshipmalaysia #murah #amyrarosli #promosi #kasut #sitinordiana #jamtangan #bajumurah #dropshipneeded #dropship #beg #bazaarpaknil #jualanpenghabisanstok #review #bajukurung #akadkuyangterakhir
0

BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek

TRAINING DAY 1 
-
makan kat luar pun tercontrol jadi dpt maintain weight ni. tak kira mana2 pun, masih boleh dpt makan yang clean
-
kan saya dah ckp sweet potato + salmon grilled tu pun dah ok dah kan hehe. kenyang sampai skrg tau ni awesome betul! 
.
untuk tips lebih berlanjut boleh klik 
 @dietwithbella_ +6586939095
.
meal plan + resipi best best
makan 5 - 6x sehari
workout combo
ilmu nutrition
personal + group coaching session
.
.
.
#dietwithbella #sihatsg #gengnakkurus #tudungruffle #islamsg #telekungsg #tudungsarung #tudunginstant #naelofarsg #fashionvaletsg #tudungsg #muslimahsg #kekalsihatsg #bellathebel #activesg #hpbsg #tv3 #mediacorp_suria #nikah #sitinordiana #neelofa #amyrarosli #khaibahar #setelahterlafaznyaakad #hpbsg #activesg #singaporediet #fitnesssg #ctdk
0

TRAINING DAY 1 - makan kat luar pun tercontrol jadi dpt maintain weight ni. tak kira mana2 pun, masih boleh dpt makan yang clean - kan saya dah ckp sweet potato + salmon grilled tu pun dah ok dah kan hehe. kenyang sampai skrg tau ni awesome betul!

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu ....  
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga kaseh sayang ?? Whatsapp Niena cepat.
www.wasap.my/60163522165/pinkladyori

#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa , Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak .. Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu j

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu ....  
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga kaseh sayang ?? Whatsapp Niena cepat.
www.wasap.my/60163522165/pinkladyori

#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
1

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa , Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak .. Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu j

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu ....  
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga kaseh sayang ?? Whatsapp Niena cepat.
www.wasap.my/60163522165/pinkladyori

#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
1

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa , Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak .. Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu j

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu ....  
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga kaseh sayang ?? Whatsapp Niena cepat.
www.wasap.my/60163522165/pinkladyori

#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa , Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak .. Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu j

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu ....  
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga kaseh sayang ?? Whatsapp Niena cepat.
www.wasap.my/60163522165/pinkladyori

#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa , Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak .. Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu j

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu ....  
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga kaseh sayang ?? Whatsapp Niena cepat.
www.wasap.my/60163522165/pinkladyori

#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa , Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak .. Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu j

Credit to from @sitinordianafc (@get_regrann) -  Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung untuk semua. Dan kita semua akan temui tangga2 puncak kejayaan bersama.
.
.
Oleh itu, jgn berlengahkan masa, setiap masa amat memberikan kita kerugian jikalau kita tiadak melakukan apa2 pun. Jesteru, bangkit dan bangun untuk buktikan yang kita ini boleh berikan sekali lagi untuk sitinordiana hadiah yang paling bermakna untuknya tahun ini.
.
.
Seperti biasa, multilink ada di bio utama kami @sitinordiana @sitinordianafc . Guna shabis baik multilink yg disediakan. Byk keuntungan dan byk peluang2 kita akan perolehi nanti. Insyaallah .
.
https://linktr.ee/jomundisitinordiana
.
.
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sitinordiana2dekad 
@kelaparut_ - #regrann
0

Credit to from @sitinordianafc (@get_regrann ) - Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang a

Credit to from @sitinordianafc (@get_regrann) -  Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung untuk semua. Dan kita semua akan temui tangga2 puncak kejayaan bersama.
.
.
Oleh itu, jgn berlengahkan masa, setiap masa amat memberikan kita kerugian jikalau kita tiadak melakukan apa2 pun. Jesteru, bangkit dan bangun untuk buktikan yang kita ini boleh berikan sekali lagi untuk sitinordiana hadiah yang paling bermakna untuknya tahun ini.
.
.
Seperti biasa, multilink ada di bio utama kami @sitinordiana @sitinordianafc . Guna shabis baik multilink yg disediakan. Byk keuntungan dan byk peluang2 kita akan perolehi nanti. Insyaallah .
.
https://linktr.ee/jomundisitinordiana
.
.
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sitinordiana2dekad 
@kelaparut_ - #regrann
0

Credit to from @sitinordianafc (@get_regrann ) - Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang a

Credit to from @sitinordianafc (@get_regrann) -  Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung untuk semua. Dan kita semua akan temui tangga2 puncak kejayaan bersama.
.
.
Oleh itu, jgn berlengahkan masa, setiap masa amat memberikan kita kerugian jikalau kita tiadak melakukan apa2 pun. Jesteru, bangkit dan bangun untuk buktikan yang kita ini boleh berikan sekali lagi untuk sitinordiana hadiah yang paling bermakna untuknya tahun ini.
.
.
Seperti biasa, multilink ada di bio utama kami @sitinordiana @sitinordianafc . Guna shabis baik multilink yg disediakan. Byk keuntungan dan byk peluang2 kita akan perolehi nanti. Insyaallah .
.
https://linktr.ee/jomundisitinordiana
.
.
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sitinordiana2dekad 
@kelaparut_ - #regrann
0

Credit to from @sitinordianafc (@get_regrann ) - Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang a

Credit to from @miss.salju_ (@get_regrann) -  Teruskan mengundi @sitinordiana di laman web #abpbh32 untuk 6 kategori yang telah melayakkan beliau ke top5. @sitinordianafc jom fokus undi
.

KATEGORI UTAMA
.
️ Penyanyi Wanita Popular
️ Pelakon Tv Wanita Popular
️ Pengacara Tv Popular
️ Artis Kolaborasi /Duo /Berkumpulan Popular ( ft Alif Satar )
️ Artis Versatil Popular

KATEGORI ONLINE
.
️ Lagu Paling BOOM ( Hatiku Milikmu )

Dapatkan link untuk mengundi di bio utama @sitinordianafc. Undian dibuka bermula 20 OGOS sehingga 15 SEPTEMBER 2019 
.

#sitinordiana #sitinordianafc
#abpbh32 #hatikumilikmu
#satukanrasa #spreadlove
#penyanyiwanitapopular
#pengacaratvpopular
#pelakontvwanitapopular
#artiskolaborasiduopopular
#artisversatilpopular
#lagupalingboom
#sebenarnya
#teamsitinordiana
#abpbh - #regrann - #regrann - #regrann
0

Credit to from @miss.salju_ (@get_regrann ) - Teruskan mengundi @sitinordiana di laman web #abpbh32 untuk 6 kategori yang telah melayakkan beliau ke top5. @sitinordianafc jom fokus undi . KATEGORI UTAMA . ️ Penyanyi Wanita Popular ️ Pelakon Tv Wanit

Credit to from @snd.sndlover (@get_regrann) -  Dah Undi Nana Guys?
.
Nak tengok muka comel nana ni naik pentas #abpbh32 tak?
Kalau nak.. Gandakan undian korang sbb lawan nana dalam setiap kategori bukan biasa² ye di ulang bukan biasa². Masing² ada strategi di samping tajaan and so on. Kita percaya pada rezeki Tetapi kita sharusnya wajib berusaha dulu btul tak?
.
So lakukan sekarang.. Full link @sitinordianafc dan undi kategori nana sampai lebammmm.. Kali ni je guys. Rayuan undi nana untuk #nana2dekad ️️️.
.
@sitinordiana
#sitinordiana
#abpbh32 - #regrann
0

Credit to from @snd.sndlover (@get_regrann ) - Dah Undi Nana Guys? . Nak tengok muka comel nana ni naik pentas #abpbh32 tak? Kalau nak.. Gandakan undian korang sbb lawan nana dalam setiap kategori bukan biasa² ye di ulang bukan biasa². Masing² ada st

SUP EKOR LEMBU AVENGERS 
.
Kalau tak sedap jangan salahkan coach ye 
.
credit : @faradyable
.
Cuba mealplan sihat selama sebulan bersama Program Kurus Secara Online September ini .
5 peserta TERAWAL akan diberi hadiah  
ISTIMEWA dari saya 🤗
.
Klik link whatsapp di bio ig untuk info program
======================================
️@coach_nanimizi ️@coach_nanimizi ️@coach_nanimizi
.
#instafamous #satukanrasa #dramasweetdreams #makeupvideos #makeuptutorial #sitinordiana #khainana #khaibahar #artistsoninstagram #resepi #utusancintabuatadam #bukancintaaku #kauyangsatu #ctdk #akasia #adamchempaka #icanseeyourvoicemalaysia #keranadiamanusiabiasa #semuasalahku #muabellaz #instaseleb #selebritimalaysia #mirafilzah #benamirr #intermittentfastingmalaysia
0

SUP EKOR LEMBU AVENGERS . Kalau tak sedap jangan salahkan coach ye . credit : @faradyable . Cuba mealplan sihat selama sebulan bersama Program Kurus Secara Online September ini . 5 peserta TERAWAL akan diberi hadiah ISTIMEWA dari saya 🤗 . Klik li

️ABPBH32
ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2019 - TOP 5
.
UNDI UNDI UNDI
.
Dalam suka melayan perasaan
Jom kita channel sket happy tu utk undi mader bnyk2.. Boleh kan. 🥰
.

Rezeki takkan datang bergolek. Kita usaha lebih sket. Dalam sebulan ini ya.. 
.
. 
Credit to from @sitinordianafc (@get_regrann) -  Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung untuk semua. Dan kita semua akan temui tangga2 puncak kejayaan bersama.
.
.
Oleh itu, jgn berlengahkan masa, setiap masa amat memberikan kita kerugian jikalau kita tiadak melakukan apa2 pun. Jesteru, bangkit dan bangun untuk buktikan yang kita ini boleh berikan sekali lagi untuk sitinordiana hadiah yang paling bermakna untuknya tahun ini.
.
.
Seperti biasa, multilink ada di bio utama kami @sitinordiana @sitinordianafc . Guna shabis baik multilink yg disediakan. Byk keuntungan dan byk peluang2 kita akan perolehi nanti. Insyaallah .
.
https://linktr.ee/jomundisitinordiana
.
.
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sitinordiana2dekad 
@kelaparut_ - #regrann
0

️ABPBH32 ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2019 - TOP 5 . UNDI UNDI UNDI . Dalam suka melayan perasaan Jom kita channel sket happy tu utk undi mader bnyk2.. Boleh kan. 🥰 . Rezeki takkan datang bergolek. Kita usaha lebih sket. Dalam sebulan ini

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu ....  
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga kaseh sayang ?? Whatsapp Niena cepat.
www.wasap.my/60163522165/pinkladyori

#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa , Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak .. Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu j

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu ....  
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga kaseh sayang ?? Whatsapp Niena cepat.
www.wasap.my/60163522165/pinkladyori

#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa , Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak .. Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu j

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu ....  
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga kaseh sayang ?? Whatsapp Niena cepat.
www.wasap.my/60163522165/pinkladyori

#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa , Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak .. Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu j

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu ....  
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga kaseh sayang ?? Whatsapp Niena cepat.
www.wasap.my/60163522165/pinkladyori

#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa , Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak .. Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu j

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu ....  
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga kaseh sayang ?? Whatsapp Niena cepat.
www.wasap.my/60163522165/pinkladyori

#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa , Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak .. Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu j

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa ,

Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak ..
Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu je haa .. 

So Jgn ragu2 jgn tertanya2 lg , cuba dulu rasa dulu baru tauuuu ... Tetek ponggong dah terjojol nnt jgn mai tny pulak mcm mana blh jd mcm tu ....  
Nak free pos
Nak free gift
Nak harga kaseh sayang ?? Whatsapp Niena cepat.
www.wasap.my/60163522165/pinkladyori

#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Stop ! Baca ni dulu .... Sy sebenarnya dah tak tau nak cakap mcm mana lg psl kebaikan PINKLADY ni sebab apa , Sebab PINKLADY ni tak memudarat kan tau tak .. Nakal tau kenapa ?? Sebab bahan2 dlm PINKLADY ni 100% herba , herba yg blh jmp kt dapur tu j

Marahhh apaa khaii..... .
.

Terus semangat undi depa ye uollss.. #satukanrasa #sitinordiana #khaibahar #khainana #nakhai
10

Marahhh apaa khaii..... . . Terus semangat undi depa ye uollss.. #satukanrasa #sitinordiana #khaibahar #khainana #nakhai

Hanya yang berusaha pasti akan membuahkan hasil... Rezeki takkan datang bergolekkan.. Setiap kali undi tu doa baik-baik moga ini rezeki utk nana.. ️️
.
Spread love and positively
. 
Repost @sitinordianafc

Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung untuk semua. Dan kita semua akan temui tangga2 puncak kejayaan bersama.
.
.
Oleh itu, jgn berlengahkan masa, setiap masa amat memberikan kita kerugian jikalau kita tiadak melakukan apa2 pun. Jesteru, bangkit dan bangun untuk buktikan yang kita ini boleh berikan sekali lagi untuk sitinordiana hadiah yang paling bermakna untuknya tahun ini.
.
.
Seperti biasa, multilink ada di bio utama kami @sitinordiana @sitinordianafc . Guna shabis baik multilink yg disediakan. Byk keuntungan dan byk peluang2 kita akan perolehi nanti. Insyaallah .
.
https://linktr.ee/jomundisitinordiana
.
.
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sitinordiana2dekad 
@kelaparut_
0

Hanya yang berusaha pasti akan membuahkan hasil... Rezeki takkan datang bergolekkan.. Setiap kali undi tu doa baik-baik moga ini rezeki utk nana.. ️️ . Spread love and positively . Repost @sitinordianafc Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya

PALAZZO ini bernilai RM69 uols.
.
Tapi, kami akan berikan secara PERCUMA PALAZZO exclusive ini bagi setiap pembelian ABAYA CARDIGAN CARALISA 
.
Wah, menarik bukan tawaran ni?
.
.
Tawaran ini ada limited time offer tau. FREE offer PALAZZO  ini hanya valid sehingga 31 Ogos sahaja.
.
Setelah itu, memang tak dapat FREE PALAZZO exclusive meletops sebegini.
.
.
Better GRAB cepat tau, jangan tunggu last minute baru nak order. Takut melepas karang, kakEL tak dapat nak tolong 
.
.
.
.
Katalog : @elhanicatalogue
Whatsapp : 011-59806755 
Telegram : Elhani Clothing
.
.
#ElhaniClothing #AbayaCaralisa #TheReturnOfTheLegacy #ResellerMardinaSafiyya
1

PALAZZO ini bernilai RM69 uols. . Tapi, kami akan berikan secara PERCUMA PALAZZO exclusive ini bagi setiap pembelian ABAYA CARDIGAN CARALISA . Wah, menarik bukan tawaran ni? . . Tawaran ini ada limited time offer tau. FREE offer PALAZZO ini hanya v

PALAZZO ini bernilai RM69 uols.
.
Tapi, kami akan berikan secara PERCUMA PALAZZO exclusive ini bagi setiap pembelian ABAYA CARDIGAN CARALISA 
.
Wah, menarik bukan tawaran ni?
.
.
Tawaran ini ada limited time offer tau. FREE offer PALAZZO  ini hanya valid sehingga 31 Ogos sahaja.
.
Setelah itu, memang tak dapat FREE PALAZZO exclusive meletops sebegini.
.
.
Better GRAB cepat tau, jangan tunggu last minute baru nak order. Takut melepas karang, kakEL tak dapat nak tolong 
.
.
.
.
Katalog : @elhanicatalogue
Whatsapp : 011-59806755 
Telegram : Elhani Clothing
.
.
#ElhaniClothing #AbayaCaralisa #TheReturnOfTheLegacy #ResellerMardinaSafiyya
1

PALAZZO ini bernilai RM69 uols. . Tapi, kami akan berikan secara PERCUMA PALAZZO exclusive ini bagi setiap pembelian ABAYA CARDIGAN CARALISA . Wah, menarik bukan tawaran ni? . . Tawaran ini ada limited time offer tau. FREE offer PALAZZO ini hanya v

Indeed its true. Teruskan vote @sitinordiana ️ .
.
.
Repost @sitinordianafc .
.
Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberikan stinggi gunung harapan yang akan mgunung untuk semua. Dan kita semua akan temui tangga2 puncak kejayaan bersama.
.
.
Oleh itu, jgn berlengahkan masa, setiap masa amat memberikan kita kerugian jikalau kita tiadak melalukan apa2 pun. Jesteru, bangkit dan bangun untuk buktikan yang kita ini boleh berikan sekali lagi untuk sitinordiana hadiah yang paling bermakna untuknya tahun ini.
.
.
Guna shabis baik multilink yg disediakan. Byk keuntungan dan byk peluang2 kita akan perolehi nanti. Insyaallah .
.
https://linktr.ee/jomundisitinordiana
.
.
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sitinordiana2dekad 
@kelaparut_
0

Indeed its true. Teruskan vote @sitinordiana ️ . . . Repost @sitinordianafc . . Sesuatu kejayaan tidak akan dtg sendiri nya tanpa usaha, sekecil mana usaha kamu korbankan dan bila ia di gabungkan dengan usaha2 yang lain. Semestinya ia mampu memberika

TUDUNG BELLOVA 2in1 ini bernilai RM59 uols.
.
Tapi, kami akan berikan secara PERCUMA tudung exclusive ini bagi setiap pembelian ABAYA CARDIGAN CARALISA 
.
Wah, menarik bukan tawaran ni?
.
.
Tawaran ini ada limited time offer tau. FREE offer TUDUNG BELLOVA ini hanya valid sehingga 26 Ogos sahaja.
.
Setelah itu, memang tak dapat FREE tudung exclusive meletops sebegini.
.
.
Better GRAB cepat tau, jangan tunggu last minute baru nak order. Takut melepas karang, kakEL tak dapat nak tolong 
.
.
UKURAN TUDUNG SHAWL BELLOVA
.
Panjang 1.9 meter
Lebar 1 meter
.
.
.
.
Katalog : @elhanicatalogue
Whatsapp : 011-59806755 
Telegram : Elhani Clothing
.
.
#ElhaniClothing #AbayaCaralisa #TheReturnOfTheLegacy #ResellerMardinaSafiyya
1

TUDUNG BELLOVA 2in1 ini bernilai RM59 uols. . Tapi, kami akan berikan secara PERCUMA tudung exclusive ini bagi setiap pembelian ABAYA CARDIGAN CARALISA . Wah, menarik bukan tawaran ni? . . Tawaran ini ada limited time offer tau. FREE offer TUDUNG BE

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? .
Ada masalah mcm diatas?  .
Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge.  .
Meh wasap cepat nak bg adiah mahal ni.
www.wasap.my/60163522165/plori .
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? . Ada masalah mcm diatas? . Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge. . Meh wasap cepat nak b

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? .
Ada masalah mcm diatas?  .
Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge.  .
Meh wasap cepat nak bg adiah mahal ni.
www.wasap.my/60163522165/plori .
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? . Ada masalah mcm diatas? . Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge. . Meh wasap cepat nak b

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? .
Ada masalah mcm diatas?  .
Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge.  .
Meh wasap cepat nak bg adiah mahal ni.
www.wasap.my/60163522165/plori .
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? . Ada masalah mcm diatas? . Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge. . Meh wasap cepat nak b

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? .
Ada masalah mcm diatas?  .
Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge.  .
Meh wasap cepat nak bg adiah mahal ni.
www.wasap.my/60163522165/plori .
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? . Ada masalah mcm diatas? . Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge. . Meh wasap cepat nak b

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? .
Ada masalah mcm diatas?  .
Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge.  .
Meh wasap cepat nak bg adiah mahal ni.
www.wasap.my/60163522165/plori .
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? . Ada masalah mcm diatas? . Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge. . Meh wasap cepat nak b

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? .
Ada masalah mcm diatas?  .
Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge.  .
Meh wasap cepat nak bg adiah mahal ni.
www.wasap.my/60163522165/plori .
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? . Ada masalah mcm diatas? . Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge. . Meh wasap cepat nak b

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? .
Ada masalah mcm diatas?  .
Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge.  .
Meh wasap cepat nak bg adiah mahal ni.
www.wasap.my/60163522165/plori .
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? . Ada masalah mcm diatas? . Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge. . Meh wasap cepat nak b

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? .
Ada masalah mcm diatas?  .
Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge.  .
Meh wasap cepat nak bg adiah mahal ni.
www.wasap.my/60163522165/plori .
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? . Ada masalah mcm diatas? . Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge. . Meh wasap cepat nak b

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? .
Ada masalah mcm diatas?  .
Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge.  .
Meh wasap cepat nak bg adiah mahal ni.
www.wasap.my/60163522165/plori .
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
0

Xda tenaga? Badan lemah lesu? Aset kurang anjal? Berat makin menaik? . Ada masalah mcm diatas? . Jangan risau meh consume PINK LADY. Comfirm kembali mantap bertenaga. Aset kembali padu melentik. Badan ramping kalah kerengge. . Meh wasap cepat nak b

ORDER CARALISA NOW!
.
ABAYA CARDIGAN CARALISA!
.
Caralisa hanya dibuka secara pre-order bermula 22 Ogos sehingga 31 Ogos sahaja.
.
️Setiap pembelian pada 5 hari pertama (22/8 - 26/8) akan dapat FREE PALAZZO + TUDUNG exclusive 
.
.
️Setiap pembelian pada hari berikutnya pula (27/8 - 31/8) hanya akan dapat FREE PALAZZO sahaja.
.
▪️8 PILIHAN WARNA
.
SPECIAL PRICE :
SIZE S - XL : RM99
SIZE 2XL - 5XL : RM114
.
POSTAGE :
+RM7 SM
+RM12 SS
.
.
Kaedah tempahan dikenakan deposit RM50, dan bakinya boleh dibayar pada minggu penghantaran.
.
.
Tiada minimum order!
.
Beli 1 helai pun dapat jugak tau tudung dan palazzo percuma tu.
.
.
P/s : Tawaran hebat ini hanya valid 10hari sahaja tau. Memang limited time offer. Setelah itu, memang kami tak open order dah untuk Caralisa .
.
.
Jangan kata kak EL tak payung korang pula. 
.
.
Katalog : @elhanicatalogue
Whatsapp : 011-59806755 
Telegram : Elhani Clothing
.
.
.
#ElhaniClothing #CaralisaAbaya
#TheReturnOfTheLegacy
#ResellerMardinaSafiyya
2

ORDER CARALISA NOW! . ABAYA CARDIGAN CARALISA! . Caralisa hanya dibuka secara pre-order bermula 22 Ogos sehingga 31 Ogos sahaja. . ️Setiap pembelian pada 5 hari pertama (22/8 - 26/8) akan dapat FREE PALAZZO + TUDUNG exclusive . . ️Setiap pembelian p

Dah Undi Nana Guys?
.
Nak tengok muka comel nana ni naik pentas #abpbh32 tak?
Kalau nak.. Gandakan undian korang sbb lawan nana dalam setiap kategori bukan biasa² ye di ulang bukan biasa². Masing² ada strategi di samping tajaan and so on. Kita percaya pada rezeki Tetapi kita sharusnya wajib berusaha dulu btul tak?
.
So lakukan sekarang.. Full link @sitinordianafc dan undi kategori nana sampai lebammmm.. Kali ni je guys. Rayuan undi nana untuk #nana2dekad ️️️.
.
@sitinordiana
#sitinordiana
#abpbh32
3

Dah Undi Nana Guys? . Nak tengok muka comel nana ni naik pentas #abpbh32 tak? Kalau nak.. Gandakan undian korang sbb lawan nana dalam setiap kategori bukan biasa² ye di ulang bukan biasa². Masing² ada strategi di samping tajaan and so on. Kita percay

Hari ini dah undi ke belum? #sitinordiana #ABPBH32 #teamsitinordiana
3

Hari ini dah undi ke belum? #sitinordiana #abpbh32 #teamsitinordiana

Terkejut kite !! Sila tengok sampai habis . #sitinordiana
2

Terkejut kite !! Sila tengok sampai habis . #sitinordiana

HARI NI DIET ESOK TIMBANG 
.
gaisss...kemon laa korang makan bertahun tahun jadi gemuk macam sekarang takkan nak kurus ambik masa sehari
.
Rekod paling tinggi peserta program kami adalah 16.3kg SEBULAN  yessss..umur dia 46 tahun‼️
.
Tapi rata² peserta berjaya turun 3-10kg sebulan. Kemudian kita fokus kepada reshape n firm semula badan yg dah turun banyak lemak tu
.
BEST KAN... Jom daftar intake September, sbb kita ada mealplan fast untuk fokus buang lemak sebelum 2020 
.
Klik link whatsapp di bio ig untuk info program 
======================================
@coach_nanimizi
.
#sarapansihat #satukanrasa #dramasweetdreams #makeupvideos #makeuptutorial #sitinordiana #khainana #khaibahar #khaibahar94 #infosihat #utusancintabuatadam #bukancintaaku #kauyangsatu #ctdk #akasia #adamchempaka #icanseeyourvoicemalaysia #keranadiamanusiabiasa #semuasalahku #muabellaz #instaseleb #selebritimalaysia #mirafilzah #benamirr #intermittentfastingmalaysia
0

HARI NI DIET ESOK TIMBANG . gaisss...kemon laa korang makan bertahun tahun jadi gemuk macam sekarang takkan nak kurus ambik masa sehari . Rekod paling tinggi peserta program kami adalah 16.3kg SEBULAN yessss..umur dia 46 tahun‼️ . Tapi rata² pesert

Jom undi @sitinordiana di ABPBH32

KATEGORI UTAMA
.
️ Penyanyi Wanita Popular
️ Pengacara Tv Popular
️ Pelakon Tv Wanita Popular
️ Artis Versatil Popular
️ Artis Kolaborasi /Duo /Berkumpulan Popular ( ft Alif Satar )
.

KATEGORI ONLINE
.
️ Lagu Paling BOOM ( Hatiku Milikmu )
.

#sitinordiana #teamsitinordiana
#abpbh32 #nana2dekad
#penyanyiwanitapopular
#pengacaratvpopular
#pelakontvwanitapopular
#artiskolaborasiduopopular
#artisversatilpopular
#lagupalingboom
#satukanrasa
#hatikumilikmu
#sebenarnya
0

Jom undi @sitinordiana di ABPBH32 KATEGORI UTAMA . ️ Penyanyi Wanita Popular ️ Pengacara Tv Popular ️ Pelakon Tv Wanita Popular ️ Artis Versatil Popular ️ Artis Kolaborasi /Duo /Berkumpulan Popular ( ft Alif Satar ) . KATEGORI ONLINE . ️ Lagu Palin

[Part2]
CARTA TOP 40 HOT 
24.08.19
.
.
Siti Nordiana & Khai Bahar di carta Top 40 Hot bersama Zetty.
.
.
@sitinordiana @sitinordianafc @khaibahar94 @khaibaharempire 
#sitinordiana #khaibahar #SatukanRasa #Top40Hot

Credit @hafizan_hussin
0

[Part2] CARTA TOP 40 HOT 24.08.19 . . Siti Nordiana & Khai Bahar di carta Top 40 Hot bersama Zetty. . . @sitinordiana @sitinordianafc @khaibahar94 @khaibaharempire #sitinordiana #khaibahar #satukanrasa #top40hot Credit @hafizan_hussin

Reposted from @hafizan_hussin - [Part2]
CARTA TOP 40 HOT 
24.08.19
.
.
Siti Nordiana & Khai Bahar di carta Top 40 Hot bersama Zetty.
.
.
@sitinordiana @sitinordianafc @khaibahar94 @khaibaharempire 
#sitinordiana #khaibahar #SatukanRasa #Top40Hot - #regrann
0

Reposted from @hafizan_hussin - [Part2] CARTA TOP 40 HOT 24.08.19 . . Siti Nordiana & Khai Bahar di carta Top 40 Hot bersama Zetty. . . @sitinordiana @sitinordianafc @khaibahar94 @khaibaharempire #sitinordiana #khaibahar #satukanrasa #top40hot - #r

Happy 3.4M followers maderrr
#sitinordiana
1

Happy 3.4M followers maderrr #sitinordiana

190824 JUARA CARTA SURIA TOP 40
.
.
SATUKAN RASA SITI NORDIANA & KHAI BAHAR 
.
.
CONGRATS GUYS!! WE DID IT #SITINORDIANAFC #KHAIBAHAREMPIRE .
.
#sitinordiana #khaibahar #khai #tembiKHAI #nana #khainana #satukanrasa #viral #trending #youtube  #khaibaharsmule #teamsitinordiana #teamkhaibahar #sitinordianafc #khaibaharempire #khaibaharsmule #satukanrasa #megadrama #viral #bestduo #sndfc #snd #kbe #memoriberkasih #bayang #luluh #hatikumilikmu #terusmencintai #nakhai
10

190824 JUARA CARTA SURIA TOP 40 . . SATUKAN RASA SITI NORDIANA & KHAI BAHAR . . CONGRATS GUYS!! WE DID IT #sitinordianafc #khaibaharempire . . #sitinordiana #khaibahar #khai #tembikhai #nana #khainana #satukanrasa #viral #trending #youtube   #khaibah

#sitinordiana #sitinordianafc #teamsitinordiana
Credit to from @abpbh_32 (@get_regrann) -  Jom undi calon Top 5 kategori Artis Versatil Popular ABPBH 32 di www.abpbh.com.my. #abpbh32 #bh #beritaharian #melangkauisempadan #alhaalfa #duitnow - #regrann
1

#sitinordiana #sitinordianafc #teamsitinordiana Credit to from @abpbh_32 (@get_regrann ) - Jom undi calon Top 5 kategori Artis Versatil Popular ABPBH 32 di www.abpbh.com.my. #abpbh32 #bh #beritaharian #melangkauisempadan #alhaalfa #duitnow - #regrann

[Part11]
CARTA TOP 40 HOT 
24.08.19
.
.
Siti Nordiana & Khai Bahar di carta Top 40 Hot bersama Zetty.
.
.
@sitinordiana @sitinordianafc @khaibahar94 @khaibaharempire 
#sitinordiana #khaibahar #SatukanRasa #Top40Hot
4

[Part11] CARTA TOP 40 HOT 24.08.19 . . Siti Nordiana & Khai Bahar di carta Top 40 Hot bersama Zetty. . . @sitinordiana @sitinordianafc @khaibahar94 @khaibaharempire #sitinordiana #khaibahar #satukanrasa #top40hot

Load More