#sparkmalaysianclub Instagram photos and videos

Advertisement
Zaman Waisu-Ku Semakin Berleluasa.. Tetapi Ex5 Akan ku Perjuangkan Demi Honda Boon Siew🆙
.
.
.
.
.
.
.
@alief_imran_15
@alief_imran_15
@alief_imran_15 .
.
.
#ex5lovers_official #ex5_tiptop #ex5dream #ex5lovers_official #ex5malaysia #ex5familia #zrproject#zrff 
#sparkmalaysianclub #hondaboonsiew#shedapp
0

Zaman Waisu-Ku Semakin Berleluasa.. Tetapi Ex5 Akan ku Perjuangkan Demi Honda Boon Siew🆙 . . . . . . . @alief_imran_15 @alief_imran_15 @alief_imran_15 . . . #ex5lovers_official #ex5_tiptop #ex5dream #ex5lovers_official #ex5malaysia #ex5familia #zrpro

Lama xpos gambaq jentera yg xdak special ap ni pngambaq yg dh jdi kenangan ni ja ad,xdan snap gmbaq latestbiar stardard, biaq bkn bangsawan, yg penting kita batak harta sendiriwaiting for the next trip31 ogos mau kemanabkn nk sombong, cma nk ingtkn ap yg kita ad hrini bkn hak abadi tausilap hribulan esok Allah tarik dgb ap jua cara,hilang ka,accident ka, na'uzubillahiminzalikyg penting kita bersyukur dgn ap yg ad

#y15malaysia #y15malaya_official #y15zrmembers #y15malaya #y15zrutara #y15malaya #y15zrutaraofficial #pencinta2roda #pencintaduaroda #pelesitrayaumalaysia #pelesitrayau #santaianakutara #kembaraanakmudaclub #sikkedah #dejenerio  #cornerking #kamipakaihelmet  #sparkmalaysianclub #sparkkedah #sparkperlis #sparkjohor #sparkkl #sparkselangor #sparkperak #sparklangkawi #sparknegeri9 #sparkpahang #sparksabah #sparksarawak #sparkkelantan
0

Lama xpos gambaq jentera yg xdak special ap ni pngambaq yg dh jdi kenangan ni ja ad,xdan snap gmbaq latestbiar stardard, biaq bkn bangsawan, yg penting kita batak harta sendiriwaiting for the next trip31 ogos mau kemanabkn nk sombong, cma nk ingtkn a

Jangan bohong mak bapak cakap motor rosak,ada di bengkel,kos banyak banyak ni.
Mak bapak pon pelik moto baru keluar dah rosak,ayoyoo.
Mak bapak pon bawa lah anak p ke bengkel jumpa boss bengkel,
Rupa rupanya dia tak rosak pon,cuma dia bakmai bengkel nak modi modi guys !!!
Jangan lahh tipu dan rembat duit untuk main moto 
 @motoloco.my 
@sparkmalaysianclub 
@portbikemotorsports @theportbike @portbike_motoday @gsmracing @motoloco.my 
@team_y15zr_malaya @team_y15_malaya @team_y15zr_jbstyle @y15official @y15zrbangicrew_0fficial @kronikysuku @kroni.y15zr @dmep @y15zr_v2 
Follow & Support @cik_dd93 and friends 
#cikdd93 #cikddandfriends #yamaha #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zrmalaysia #teamy15zrmalaya #y15zr_members_official #y15malaya_official #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #matmoto #minahmoto #matrempit #minahrempit #rempiit #rempit #y15zrbangicrew #firacingproject #maluaperrr #bossku #movistar #y15zrv2 #drag #kamipakaihelmet #anakantoo #pulasada #padunaiknyoq
10

Jangan bohong mak bapak cakap motor rosak,ada di bengkel,kos banyak banyak ni. Mak bapak pon pelik moto baru keluar dah rosak,ayoyoo. Mak bapak pon bawa lah anak p ke bengkel jumpa boss bengkel, Rupa rupanya dia tak rosak pon,cuma dia bakmai bengkel

My enemy has arrived,now the time has come for me to take decisive action against him.let's fight the enemy and exterminate it! Let's fight back.don't be afraid of him.
#fortunerclubindonesia #moduskalem #sexy #happytime #likeforlikes #igersmalaysia #komunitasmobiljambi #sparkmalaysianclub
0

My enemy has arrived,now the time has come for me to take decisive action against him.let's fight the enemy and exterminate it! Let's fight back.don't be afraid of him. #fortunerclubindonesia #moduskalem #sexy #happytime #likeforlikes #igersmalaysia

Advertisement
Jgn lupe semua #kakimotor minggu ini kite ke litar perlumbaan Kompleks Sukan K.Trengganu. Dtg rmai2 ke booth Petronas & menangi pelbagai hadiah ekslusif bersma #host @amiesharin632 See u there gaisss! #petronascubprix2O19 #sparkmalaysianclub 
#hotfm
12

Jgn lupe semua #kakimotor minggu ini kite ke litar perlumbaan Kompleks Sukan K.Trengganu. Dtg rmai2 ke booth Petronas & menangi pelbagai hadiah ekslusif bersma #host @amiesharin632 See u there gaisss! #petronascubprix2o19 #sparkmalaysianclub #hotfm

Advertisement
Credit to from @nvicss - Aq sik pilih disgn wrna nya tpi aq pilih dlmannya yg ori dpt njk rah lngit sma juak an ktak sik pilih rupa tpi pilih hti ktak ECEH maaf tersasur ke situ pulakk haha
.
.
.
#TayarBasikal #SpecMakKauHijau #jentera_y15zr_bossku #ysukushuib #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #maluaperrr #matrempit  #maluaperbossku #minahmoto #matmoto #y15 #regrann #y15malaysia #y15official #y15malaya #y15zr #kroniy15zr 
#teamy15zr #teamy15zrmalaya #jenterakita #jenterapadu #matmoto #speed #y15malaysia #yamahay15zr  #maluapabossku #kronibana #duniamotor #marilahmaria
10

Credit to from @nvicss - Aq sik pilih disgn wrna nya tpi aq pilih dlmannya yg ori dpt njk rah lngit sma juak an ktak sik pilih rupa tpi pilih hti ktak ECEH maaf tersasur ke situ pulakk haha . . . #tayarbasikal #specmakkauhijau #jentera_y15zr_bossku #

Jentera president

#shihanky 
#kronilc135 
#sparkmalaysianclub
2

Jentera president #shihanky #kronilc135 #sparkmalaysianclub

Throwback #argspark #argkedah TQ Menteri Besar Kedah Dato Sri Hj Mukhriz Mahathir #kamipakaihelmet #sparkmalaysianclub #mynhkhelmets
0

Throwback #argspark #argkedah TQ Menteri Besar Kedah Dato Sri Hj Mukhriz Mahathir #kamipakaihelmet #sparkmalaysianclub #mynhkhelmets

 ᴊɪᴋᴀ ᴋᴀᴜ ᴍᴇɴᴄɪɴᴛᴀɪ ᴅɪᴀ ᴋᴇʀᴀɴᴀ ᴡᴀᴊᴀʜɴʏᴀ  . ʙᴀɢᴀɪᴍᴀɴᴀ ᴋᴀᴜ ᴍᴇɴᴄɪɴᴛᴀɪ ꜱᴀɴɢ ᴘᴇɴᴄɪᴘᴛᴀ ʏᴀɴɢ ᴛᴀᴋ ᴋᴀᴜ ᴋᴇᴛᴀʜᴜɪ ᴡᴀᴊᴀʜɴʏᴀ  ? 
•
•
•
•
#y15zrmalaysia #y15zr_members_official #ysuku_padu #yss #y15zr_festival #y15malaya #y15 #ysukubiru #ysukuteam #peminatyamaha #peminatysuku #ysukulovers #ysukumotor #ysukufamilia #ysukudihatiku #ysukuzr #ysuku_malaya_official #uncleredchickenstudio #sparkmalaysianclub #ridekawkaw #ridersidamanmalaya #ridewithstyle #kakyjalan2 #kakylepaktown #rempitselamanyaoffici
0

" ᴊɪᴋᴀ ᴋᴀᴜ ᴍᴇɴᴄɪɴᴛᴀɪ ᴅɪᴀ ᴋᴇʀᴀɴᴀ ᴡᴀᴊᴀʜɴʏᴀ . ʙᴀɢᴀɪᴍᴀɴᴀ ᴋᴀᴜ ᴍᴇɴᴄɪɴᴛᴀɪ ꜱᴀɴɢ ᴘᴇɴᴄɪᴘᴛᴀ ʏᴀɴɢ ᴛᴀᴋ ᴋᴀᴜ ᴋᴇᴛᴀʜᴜɪ ᴡᴀᴊᴀʜɴʏᴀ ? " • • • • #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #ysuku_padu #yss #y15zr_festival #y15malaya #y15 #ysukubiru #ysukuteam #peminatyamaha

#Repost @aziyzoeyl
• • • • • •
Yang dicari-2 itu luar biasa. Tapi yg disini bukan biasa-2.
.
.
.
@aiqal_kechik , @shahramadhan46 , @khorn_awara @fz150imalaya @sukan_motor_semalaya @rider_rider_malaysia @ridersidamanmalaya @lc_super_spirit @kroni_135_lc @yamaharacingcomofficial @sukan_motor_semalaya
#sukan_permotoran#kakimotorofficial#sparkmalaysianclub#idolasisto#ridersidamanmalaya#_peacejanganjatuh#rempitselamanya#rempit_selamanya#abam_ranggi_vs_sisto_rare#kakilanggar#budak_video_official#kamixramai#yamakawainternationalrider#abampermotoran#jenterapejuang#megagathering125zr#46racing#sahabatpejuang_#superkapcai_#kapcaijahat#supermanjalanan#jentera_fly#jenterakita#125zrfamilia#yamaha#pelesitrayaumalaysia#airbrush#y15zr#rxz#kapcaijahat
3

#repost @aziyzoeyl • • • • • • Yang dicari-2 itu luar biasa. Tapi yg disini bukan biasa-2. . . . @aiqal_kechik , @shahramadhan46 , @khorn_awara @fz150imalaya @sukan_motor_semalaya @rider_rider_malaysia @ridersidamanmalaya @lc_super_spirit @kroni_135_

Biar la orang nk kata ape yang penting ini bkn bapak kaw
.
.
#sukanpermotoran #sparkmalaysianclub #superman #y15malaysia #yahama125zr #jiwakelajuan #kelajuanmembunuh
0

Biar la orang nk kata ape yang penting ini bkn bapak kaw . . #sukanpermotoran #sparkmalaysianclub #superman #y15malaysia #yahama125zr #jiwakelajuan #kelajuanmembunuh

Bila ko dah keluar rumah untuk pergi ride... tapi bini call suruh beli santan kat pasar... BELIKE!!!
#kamipakaihelmet #kamikroni #sparkjohor #sparkmalaysianclub #ride #santan 
@arinrajalawak @zulhuzaimy_m @henreesani @acheykintangkintung @sparkmalaysianclub @mamatsepah
15

Bila ko dah keluar rumah untuk pergi ride... tapi bini call suruh beli santan kat pasar... BELIKE!!! #kamipakaihelmet #kamikroni #sparkjohor #sparkmalaysianclub #ride #santan @arinrajalawak @zulhuzaimy_m @henreesani @acheykintangkintung @sparkmalays

wakil spark johor.. melawat mohd iqbal (batu pahat) yg terlibat dengan kemalangan.  kecederaan pada anggota belah kiri  tangan dan kaki.
#semogacepatsbuh #kamipakaihelmet #sparkmalaysianclub #sparkjohor #kamikroni
0

wakil spark johor.. melawat mohd iqbal (batu pahat) yg terlibat dengan kemalangan. kecederaan pada anggota belah kiri tangan dan kaki. #semogacepatsbuh #kamipakaihelmet #sparkmalaysianclub #sparkjohor #kamikroni

Jadi seorang single rider bukannya mudah kerana kita Kena berhadan dgn pelbagai dugaan dan risiko tp bg aku tk sbb kalau aku beramai aku tak kan dpt apa2 tp bila aku ride sorang mcm benda aku bleh dpt daripada benda yg aku tk tau aku bleh yg paling penting sahabat baru itu yg paling aku suka ride untuk sahabat bukan untuk suka dan ride mematang kan fikiran
#kamipakaihelmet 
#sahabatrider
#sparkmalaysianclub 
#solorider
0

Jadi seorang single rider bukannya mudah kerana kita Kena berhadan dgn pelbagai dugaan dan risiko tp bg aku tk sbb kalau aku beramai aku tak kan dpt apa2 tp bila aku ride sorang mcm benda aku bleh dpt daripada benda yg aku tk tau aku bleh yg paling p

Terima kasih diucapkan kepada @sparkmalaysianclub kerana memilih Tanjong Malim sebagai lokasi mini gathering. Terima kasih juga kepada @amk_firdausmarzuki atas jemputan ke event havoc ini. 
#kamipakaihelmet #sparkmalaysianclub
5

Terima kasih diucapkan kepada @sparkmalaysianclub kerana memilih Tanjong Malim sebagai lokasi mini gathering. Terima kasih juga kepada @amk_firdausmarzuki atas jemputan ke event havoc ini. #kamipakaihelmet #sparkmalaysianclub

Ada yang kata , kalau dapat sagat ekor lain nikmatnya . Betul ke?🤔
cc - @ku_azrn 

FOLLOW ‼️ @jentera_kapcai_crew @jentera_kapcai_crew @jentera_kapcai_crew 
#jentera_kapcai_crew #jenterakapcaikilat #jenterapejuang #kapcaijahat #kapcaisado #ex5lovers_official #ex5tetapdihati️ #ex5pulaupinang #peminat125zr #rxzmembers #sparkmalaysianclub #santaianakutara #lc135united #ysukufamilia #rempitmalaya #motorkapcai_1 #jentera_fly #ysuku #y15malaya_official #y15malaysia #y15zr #jenterakita #jenterasado #kroni125z #125zr #jentera_fly #jenterakapcaimalaya #jenterakapcaikilat
5

Ada yang kata , kalau dapat sagat ekor lain nikmatnya . Betul ke?🤔 cc - @ku_azrn FOLLOW ‼️ @jentera_kapcai_crew @jentera_kapcai_crew @jentera_kapcai_crew #jentera_kapcai_crew #jenterakapcaikilat #jenterapejuang #kapcaijahat #kapcaisado #ex5lovers_

Ride santai @sparkmalaysianclub to tanjung malim.. Ride together live forever 
Born To Ride

#kamipakaihelmet #sparksisto #spark #sparkmalaysianclub #ridesantai #ladiesrider #borntoride
0

Ride santai @sparkmalaysianclub to tanjung malim.. Ride together live forever Born To Ride #kamipakaihelmet #sparksisto #spark #sparkmalaysianclub #ridesantai #ladiesrider #borntoride

#Repost @sparkmalaysianclub dan @bojanklang (@get_repost)
・・・
Happy birthday brother @acheykintangkintung. Semoga panjang umur dan selalu dimurahkan rezeki. #GengAsap #PetikNyala #GoldFish #sparkmalaysianclub #BojanKlang #KamiPakaiHelmet #KasiJadiBro
1

#repost @sparkmalaysianclub dan @bojanklang (@get_repost ) ・・・ Happy birthday brother @acheykintangkintung. Semoga panjang umur dan selalu dimurahkan rezeki. #gengasap #petiknyala #goldfish #sparkmalaysianclub #bojanklang #kamipakaihelmet #kasijadibro

if it really matters,you'll find a way not an excuse. it's all about your priorities. #fortunerclubindonesia #moduskalem #sexy #happytime #likeforlikes #igersmalaysia #komunitasmobiljambi #sparkmalaysianclub#videoclip
0

"if it really matters,you'll find a way not an excuse. it's all about your priorities." #fortunerclubindonesia #moduskalem #sexy #happytime #likeforlikes #igersmalaysia #komunitasmobiljambi #sparkmalaysianclub #videoclip

TQ untuk malam ni.kami sudah smpai anda bila lagi.
#sparkmalaysianclub 
#kamipakaihelmet
1

TQ untuk malam ni.kami sudah smpai anda bila lagi. #sparkmalaysianclub #kamipakaihelmet

Selamat Ulang Tahun Kelahiran @acheykintangkintung .
semoga dimurahkan rezeki... dipanjang umurkan umur... dan Sihat hendakNya!!!
#birthdayboy #sparkicon #sparkjohor #sparkmalaysianclub #kamipakaihelmet
2

Selamat Ulang Tahun Kelahiran @acheykintangkintung . semoga dimurahkan rezeki... dipanjang umurkan umur... dan Sihat hendakNya!!! #birthdayboy #sparkicon #sparkjohor #sparkmalaysianclub #kamipakaihelmet

Settle
#sparkmalaysianclub
0

Settle #sparkmalaysianclub

she needs fame,she bitchin around to get it. i dont need it,i find my own spotlight.
#fortunerclubindonesia #moduskalem #sexy #happytime #likeforlikes #igersmalaysia #komunitasmobiljambi #sparkmalaysianclub
0

she needs fame,she bitchin around to get it. i dont need it,i find my own spotlight. #fortunerclubindonesia #moduskalem #sexy #happytime #likeforlikes #igersmalaysia #komunitasmobiljambi #sparkmalaysianclub

Salam Takziah buat Iqbal, salah seorang ahli @sparkmalaysianclub yang mengalami kemalangan petang tadi... Semoga Iqbal kuat dan cepat sembuh.. #sparkjohor #sparkmalaysianclub #kamipakaihelmet #takziah
5

Salam Takziah buat Iqbal, salah seorang ahli @sparkmalaysianclub yang mengalami kemalangan petang tadi... Semoga Iqbal kuat dan cepat sembuh.. #sparkjohor #sparkmalaysianclub #kamipakaihelmet #takziah

2

Kami dah sampai.. korang bila lagi.. Thnks to @route1de5merah  jemput kami.. makan sedap boss.. #sparkmalaysianclub #sparkisback #sparkisreal #route1de5merah #kamipakaihelmet #kamitakkroni #wearefamily #kakimotor #pencintaduaroda #sampaijadi #kamigeng
4

Kami dah sampai.. korang bila lagi.. Thnks to @route1de5merah jemput kami.. makan sedap boss.. #sparkmalaysianclub #sparkisback #sparkisreal #route1de5merah #kamipakaihelmet #kamitakkroni #wearefamily #kakimotor #pencintaduaroda #sampaijadi #kamigen

2

TAK ADA GAMBA-GAMBA PHOTOSHOOT BERSAMA MOTO YSUKU R-NAB YANG BARU KE??? @ZIZANRAZAK869 
POST :  @ramqa_sina
 : @zizanrazak869 .
..
... WARNINGDONT FORGET FOR :
FOLLOW / SUPPORT / LIKE / TAG

#H.K.Y.M-MALAYA #SUPPORTSAMASAMA #MERIAHKANLAGI
#MANA #LAJUBOHH #MERECIKHAWAU #MELAKA #KUALALUMPUR #SELANGOR #BIRU #YSUKUSUIB #YSUKUZIZAN #YSUKUALIFSYUKRI
#teamrnab #rnab
#125ZR #125Z #SPARKMALAYSIANCLUB #BOSSKU #SGVHELMET #CAMPURJENTERA #MALUAPAAA #KESAHAPAAA
0

TAK ADA GAMBA-GAMBA PHOTOSHOOT BERSAMA MOTO YSUKU R-NAB YANG BARU KE??? @zizanrazak869 POST :  @ramqa_sina : @zizanrazak869 . .. ... WARNINGDONT FORGET FOR : FOLLOW / SUPPORT / LIKE / TAG #h .K.Y.M-MALAYA #supportsamasama #meriahkanlagi #mana #laju

Something big will happen.
Keep support #KamiPakaiHelmet!

#PaipOn #KasiJadiBro #BojanKlang #zulhuzaimy_m
#sparkmalaysianclub
3

Something big will happen. Keep support #kamipakaihelmet ! #paipon #kasijadibro #bojanklang #zulhuzaimy_m #sparkmalaysianclub

TQ @bojanklang 
Reposted from @bojanklang -  Happy birthday brother @acheykintangkintung. Semoga panjang umur dan selalu dimurahkan rezeki. #GengAsap #PetikNyala #GoldFish #sparkmalaysianclub #BojanKlang #KamiPakaiHelmet #KasiJadiBro - #regrann .
.
.
.WISH AND TAG BIRTHDAY BOSS @acheykintangkintung
5

TQ @bojanklang Reposted from @bojanklang - Happy birthday brother @acheykintangkintung. Semoga panjang umur dan selalu dimurahkan rezeki. #gengasap #petiknyala #goldfish #sparkmalaysianclub #bojanklang #kamipakaihelmet #kasijadibro - #regrann . . .

tidak semua benda yang kau miliki akan kekal selamanya jika kau tidak berusaha 🤗 ilekk tenang jew  .. pagii gais  #jbbosan #jarangngam #onon #ngamngam #krissmodenasclub #kelabmodenaskrissmalaysia #sparkmalaysianclub #jentera_fly #jenterakita #jenterapejuang #kronilampupetakofficial #ownerhensem #jenteralamatenagamuda
0

tidak semua benda yang kau miliki akan kekal selamanya jika kau tidak berusaha 🤗 ilekk tenang jew .. pagii gais #jbbosan #jarangngam #onon #ngamngam #krissmodenasclub #kelabmodenaskrissmalaysia #sparkmalaysianclub #jentera_fly #jenterakita #jentera

#Repost @bojanklang (@get_repost)
・・・
Happy birthday brother @acheykintangkintung. Semoga panjang umur dan selalu dimurahkan rezeki. #GengAsap #PetikNyala #GoldFish #sparkmalaysianclub #BojanKlang #KamiPakaiHelmet #KasiJadiBro
1

#repost @bojanklang (@get_repost ) ・・・ Happy birthday brother @acheykintangkintung. Semoga panjang umur dan selalu dimurahkan rezeki. #gengasap #petiknyala #goldfish #sparkmalaysianclub #bojanklang #kamipakaihelmet #kasijadibro

Happy birthday brother @acheykintangkintung. Semoga panjang umur dan selalu dimurahkan rezeki. #GengAsap #PetikNyala #GoldFish #sparkmalaysianclub #BojanKlang #KamiPakaiHelmet #KasiJadiBro
0

Happy birthday brother @acheykintangkintung. Semoga panjang umur dan selalu dimurahkan rezeki. #gengasap #petiknyala #goldfish #sparkmalaysianclub #bojanklang #kamipakaihelmet #kasijadibro

Apa masalah die ehh .. ade sesiape bole tolong dia x
POST :  @ramqa_sina
 : @h.k.y.m_malaya .
..
... WARNINGDONT FORGET FOR :
FOLLOW / SUPPORT / LIKE / TAG

#H.K.Y.M-MALAYA #SUPPORTSAMASAMA #MERIAHKANLAGI
#MANA #LAJUBOHH #MERECIKHAWAU #MELAKA #KUALALUMPUR #SELANGOR #BIRU #YSUKUSUIB #YSUKUZIZAN #YSUKUALIFSYUKRI
#125ZR #125Z #SPARKMALAYSIANCLUB #BOSSKU #SGVHELMET #CAMPURJENTERA #MALUAPAAA #KESAHAPAAA 
#kakyrayap#kakylepaktown #kakyracing_ #motorkapcaihouse_ 
#highwaykapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya 
#kapcaijahatkakitapau
1

Apa masalah die ehh .. ade sesiape bole tolong dia x POST :  @ramqa_sina : @h.k.y.m_malaya . .. ... WARNINGDONT FORGET FOR : FOLLOW / SUPPORT / LIKE / TAG #h .K.Y.M-MALAYA #supportsamasama #meriahkanlagi #mana #lajubohh #merecikhawau #melaka #kualal

MERECIK HAWAU @ysukushuib Taknak Tuka Spek lain Ke Kasi padu

POST :  @ramqa_sina
 : @ysukushuib .
..
... WARNINGDONT FORGET FOR :
FOLLOW / SUPPORT / LIKE / TAG / SHARE

#H.K.Y.M-MALAYA #SUPPORTSAMASAMA #MERIAHKANLAGI
#MANA #LAJUBOHH #MERECIKHAWAU #MELAKA #KUALALUMPUR #SELANGOR #BIRU #YSUKUSUIB #YSUKUZIZAN #YSUKUALIFSYUKRI
#125ZR #125Z
#YSUKUSUIB #ysuku46 #ysukuzizanrazak #ysukufamilia
 #SPARKMALAYSIANCLUB #BOSSKU #SGVHELMET #CAMPURJENTERA #MALUAPAAA #KESAHAPAAA
#HONEYJUANA #honeyjuanavape
0

MERECIK HAWAU @ysukushuib Taknak Tuka Spek lain Ke Kasi padu POST :  @ramqa_sina : @ysukushuib . .. ... WARNINGDONT FORGET FOR : FOLLOW / SUPPORT / LIKE / TAG / SHARE #h .K.Y.M-MALAYA #supportsamasama #meriahkanlagi #mana #lajubohh #merecikhawau #m

Load More