#syintagila Instagram photos and videos

Advertisement
.
.
GUNA TOMATO PUN NO HAL GUYS!
.
.
Dah cuba macam-macam cara tapi kulit korang still tak gebu?  Mungkin step atau bahan-bahan yang korang gunakan salah kot betul tak?  Apa kata kali ni kita cuba gebukan kulit dengan tomato lak. 
.
Antara cara yang korang boleh ikuti dengan tomato:
.
1.  Tomato & gula
.
-  bersihkan tomato dengan air suam.
-  Potong tomato jadi 2 bahagian.  1 untuk pagi dan 1 untuk malam.
-  Tekap tomato tadi atas permukaan gula dan gosok kat wajah dan sental dengan perlahan.  Jangan kuat sangat ye, takut luka pulak.
-  Biar selama 5 minit.
-  Lepas kering, bilas dengan air bersih.
.
2.  Tomato sejuk beku.
.
-  Potong tomato kepada 2, kemudian masukkan dalam peti sejuk.
-  Bila dah sejuk, keluarkan tomato dan gosok kat wajah sampai habis seratnya.
-  Lepas tu, bilas wajah dengan air bersih dan tuala kering.
-  Amalkan setiap pagi dan malam.
.
3.  Tomato asli
.
-  Pilih buah tomato yang masak dan mudah dilenyek sampai halus.
-  Sapu kat seluruh wajah.
-  Biarkan dalam 15 - 20 minit.
-  Bilas dengan air bersih
-  Keringkan wajah dengan tuala kering dan bersih.
.
Korang ada masalah alahan tomato tapi nak jugak kulit gebu?  Jangan risau, boleh aje consume #DianzVitamin.  Amalkan pemakanan #DianzVitamin secara konsisten sambil mengamalkan gaya hidup sihat, insyaAllah lagi cepat korang dapat kulit lebih gebu dan anjal. 
.
Semua cara ni mudah untuk diamalkan selalu dan setiap hari.  Sebabnya, guna barang-barang kat dapur aje hehehe.  Tapi kenalah konsisten masa amalkan tu, barulah kesannya membuahkan hasil betul tak? 🤗
.
#dianz #dianzvitamin #vitaminc #parut #jeragat #jerawat #parut #kulitkusam #kulitbreakout #kulitcantik #glassskin #beauty #koreaskin #dsiempire #syintagila #perlakingsnowfitz #safieycosmetics #muabellaz #muamalaysia #bazaarpaknil
#sayajual #bazarpaknil #sayajualtudung
#sayajualonline #likeforlikes
0

. . GUNA TOMATO PUN NO HAL GUYS! . . Dah cuba macam-macam cara tapi kulit korang still tak gebu?  Mungkin step atau bahan-bahan yang korang gunakan salah kot betul tak?  Apa kata kali ni kita cuba gebukan kulit dengan tomato lak. . Antara cara yang

PRICE : RM300
TUMI KELLY SLING BAG
Material : Nylon
Promotion Promotion
Ready Stock
@freepostage
@freename
@freecod(area cheras)
Free Postage
Free Name
Free cod(area cheras)
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia 
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia
1

PRICE : RM300 TUMI KELLY SLING BAG Material : Nylon Promotion Promotion Ready Stock @freepostage @freename @freecod (area cheras) Free Postage Free Name Free cod(area cheras) #tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumit

PRICE : RM300
TUMI KELLY SLING BAG
Material : Nylon
Promotion Promotion
Ready Stock
@freepostage
@freename
@freecod(area cheras)
Free Postage
Free Name
Free cod(area cheras)
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia 
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia
0

PRICE : RM300 TUMI KELLY SLING BAG Material : Nylon Promotion Promotion Ready Stock @freepostage @freename @freecod (area cheras) Free Postage Free Name Free cod(area cheras) #tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumit

PRICE : RM300
TUMI KELLY SLING BAG
Material : Nylon
Promotion Promotion
Ready Stock
@freepostage
@freename
@freecod(area cheras)
Free Postage
Free Name
Free cod(area cheras)
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia 
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia
1

PRICE : RM300 TUMI KELLY SLING BAG Material : Nylon Promotion Promotion Ready Stock @freepostage @freename @freecod (area cheras) Free Postage Free Name Free cod(area cheras) #tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumit

PRICE : RM300
TUMI KELLY SLING BAG
Material : Nylon
Promotion Promotion
Ready Stock
@freepostage
@freename
@freecod(area cheras)
Free Postage
Free Name
Free cod(area cheras)
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia 
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia
0

PRICE : RM300 TUMI KELLY SLING BAG Material : Nylon Promotion Promotion Ready Stock @freepostage @freename @freecod (area cheras) Free Postage Free Name Free cod(area cheras) #tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumit

.
.
MUDAH AJE NAK DAPATKAN KULIT PELOLES NI!!
.
Kann, mudah aje nak dapatkan kulit peloles macam sis ni.  Caranya, consume #DianzVitamin secara konsistenla!! Korang taknak ke dapatkan kulit cerah gebu macam sis ni? 🤓
.
Kalau nak jom wassap 
012.924.9976
012.924.9976
012.924.9976
.
#dianz #dianzvitamin #vitaminc #parut #jeragat #jerawat #parut #kulitkusam #kulitbreakout #kulitcantik #glassskin #beauty #koreaskin #dsiempire #syintagila #perlakingsnowfitz #safieycosmetics #muabellaz #muamalaysia
1

. . MUDAH AJE NAK DAPATKAN KULIT PELOLES NI!! . Kann, mudah aje nak dapatkan kulit peloles macam sis ni. Caranya, consume #dianzvitamin secara konsistenla!! Korang taknak ke dapatkan kulit cerah gebu macam sis ni? 🤓 . Kalau nak jom wassap 012.924.9

Advertisement
READY STOCK ‼️ Wajib cuba ! Memperkenal @safieycosmetics_hq SUPER SHOCK SINGLE PRESSED POWDER EYESHADOW. KKM : NOT190603806K
.
.
Kami mempunyai 20 warna yang sangat menarik! Jangan tak tahu pulak eyeshadow kami sgt pigmen tau. So pakai sikit dah cukup! Dengan adanya PEARL EXTRACT, eyeshadow ni merawat kelopak mata yang kering, sensitif dan juga berminyak.
.
.
CARA GUNA:-
Mudah je nak guna, guna berus pun boleh. Ambik sikit je tau sebab colour sgt pigment nanti membazir pulak. Siapa tak reti guna berus boleh guna jari je sebab colour kami sgt pigmen dan boleh senang untuk blend dengan cantik! Boleh tengok live syinta®️nanti syinta ajar guna eyeshadow ni.
.
.
KEBAIKAN:-
 tahan sehingga 12 jam
 warna tak kan hilang ya walau dah 12 jam
 mengandungi PEARL EXTACT (PALING BEST‼️) untuk merawat kelopak mata yang kering, sensitif dan berminyak.
 boleh menghilangkan kedutan di kelopak mata kerana ada PEARL EXTRACT
 sangat ringan dan senang untuk guna dan blend
 selamat digunakan untuk yang memakai contact lens
.
.
️ HARGA: RM24.90 tak termasuk postage.  HOT PROMO!! BELI 5 percuma 1. CUMA RM124.50  Harga asal RM149.40
.
.
 Untuk order tekan link whatsapp di bio  .
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

READY STOCK ‼️ Wajib cuba ! Memperkenal @safieycosmetics_hq SUPER SHOCK SINGLE PRESSED POWDER EYESHADOW. KKM : NOT190603806K . . Kami mempunyai 20 warna yang sangat menarik! Jangan tak tahu pulak eyeshadow kami sgt pigmen tau. So pakai sikit dah cuku

Norriey Idanorrieedah:
Wow wow !!! THE BEAUTY SECRET EDITION by @safieycosmetics_hq . Ada 3 items semuanya ya. Lebih jimat cuma RM149.90 sahaja  Harga asal RM167.90 .
.
.
Set ni ada :-
LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE. KKM: NOT190307475K.
.
.
LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
.
SUPER STAY WATERPROOF LOOSE SETTING POWDER 20g KKM: NOT190406396K.
.
.
️ Kulit cerah : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER NATURAL BEIGE .
. ️ Kulit sederhana cerah : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER MEDIUM BROWN
.
. ️ Kulit kuning langsat : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER DARK BROWN .
.
️ Kulit sederhana gelap : FOUNDATION CODE 04 + LOOSE POWDER MEDIUM BROWN
.
.
️ Kulit Gelap/Tan : FOUNDATION CODE 04 + LOOSE POWDER DARK BROWN
.
.
 Untuk order/ 0146795628 www.safieycosmetics.com
. .
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Norriey Idanorrieedah: Wow wow !!! THE BEAUTY SECRET EDITION by @safieycosmetics_hq . Ada 3 items semuanya ya. Lebih jimat cuma RM149.90 sahaja Harga asal RM167.90 . . . Set ni ada :- LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE. KKM: NOT190307475K. .

Advertisement
Wow wow !!! THE BEAUTY SECRET EDITION by @safieycosmetics_hq . Ada 3 items semuanya ya. Lebih jimat cuma RM149.90 sahaja  Harga asal RM167.90 .
.
.
Set ni ada :-
LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE. KKM: NOT190307475K.
.
.
LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
.
SUPER STAY WATERPROOF LOOSE SETTING POWDER 20g KKM: NOT190406396K.
.
.
️ Kulit cerah : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER NATURAL BEIGE .
. ️ Kulit sederhana cerah : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER MEDIUM BROWN
.
. ️ Kulit kuning langsat : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER DARK BROWN .
.
️ Kulit sederhana gelap : FOUNDATION CODE 04 + LOOSE POWDER MEDIUM BROWN
.
.
️ Kulit Gelap/Tan : FOUNDATION CODE 04 + LOOSE POWDER DARK BROWN
.
.
 Untuk order/ 0146795628 www.safieycosmetics.com
. .
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Wow wow !!! THE BEAUTY SECRET EDITION by @safieycosmetics_hq . Ada 3 items semuanya ya. Lebih jimat cuma RM149.90 sahaja Harga asal RM167.90 . . . Set ni ada :- LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE. KKM: NOT190307475K. . . LURVE SECRET EVERLAST

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @cosmeticsafieyillias
Ada 3 bau tau :-
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :-
️ menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam .
.
️ kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ sesuai untuk semua jenis kulit
️ melembapkan kulit .
.
️ mengelakkan foundation teroxidize .
.
️ menghalang kulit daripada berminyak
️ mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
️ tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering .
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order/bantuan whatsapp 0199436329 .
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @cosmeticsafieyillias Ada 3 bau tau :- ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K) .

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @cosmeticsafieyillias
Ada 3 bau tau :-
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :-
️ menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam .
.
️ kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ sesuai untuk semua jenis kulit
️ melembapkan kulit .
.
️ mengelakkan foundation teroxidize .
.
️ menghalang kulit daripada berminyak
️ mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
️ tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering .
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order/bantuan whatsapp 0199436329 .
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @cosmeticsafieyillias Ada 3 bau tau :- ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K) .

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @cosmeticsafieyillias
Ada 3 bau tau :-
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :-
️ menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam .
.
️ kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ sesuai untuk semua jenis kulit
️ melembapkan kulit .
.
️ mengelakkan foundation teroxidize .
.
️ menghalang kulit daripada berminyak
️ mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
️ tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering .
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order/bantuan whatsapp 0199436329 .
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @cosmeticsafieyillias Ada 3 bau tau :- ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K) .

.
LELAKI/PEMPUAN BOLEH PAKAI..
. .
Tak rugi taw pakai aura beauty spray ni hanya perlu Spray2 ja tempat yang ada masalah contoh ada jerawat bernanah kan.. Spray spray ja sehari 4 or 5 kali sehari dan biarkan ia kering sendiri jangan lap! Jangan lap tau..
.
Kebaikan Aura Beauty Spray(ABS)
.
.
Mengecutkan jerawat.
Mencerahkan kulit wajah
Membunuh kuman di wajah.
Memudarkan parut jerawat.
Merawat kulit kusam.
Mengawal pengeluaran minyak wajah.
Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn)
Melicinkan kulit wajah.
boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up)
Menghilangkan jeragat.
Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah.
Sesuai untuk kulit sensitif.
Merawat kulit muka yang mengelupas.
Menutup liang pori wajah.
menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi)

Rm25
0174035952
1

. LELAKI/PEMPUAN BOLEH PAKAI.. . . Tak rugi taw pakai aura beauty spray ni hanya perlu Spray2 ja tempat yang ada masalah contoh ada jerawat bernanah kan.. Spray spray ja sehari 4 or 5 kali sehari dan biarkan ia kering sendiri jangan lap! Jangan lap t

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
.
01 - fair skin 
02 - medium fair skin HOT ITEMS
03 - natural skin (yellowish skin) HOT ITEMS
04 - natural tan skin HOT ITEMS
05 - medium tan skin 
06 - tan skin 
07 - dark skin 
08 - extra dark skin
.
.
Kebaikan : ️ Mineral based (tiada silica )
️ Water based
️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat dan sangat jimat - jangan letak banyak2)
️ Mengandungi SPF30PA++
️ FULL COVERAGE
️ Tahan sehingga 12 jam
️ Tidak berminyak/bercapuk
️ Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif dan berminyak
️ Merawat kulit bermasalah seperti jerawat , jeragat dan kedutan serta kulit kusam
️ Ia bukan sahaja sekadar foundation tetapi MERAWAT DAN MENCANTIKKAN KULIT .
.
Mengandungi VITAMIN E dan juga HYALURONIC ACID (Sodium Hyaluronate) yg bagus untuk KEDUTAN , MENEGANGKAN MUKA , MERAWAT KULIT BERMASALAH 
.
.
️ HARGA: RM69.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order whatsapp 011-11302077
.
.
#Dsiempire #aurorasxpremium #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #loveterukkss #menggodah #safieycosmetics #sayapakaisayajual #stokissafieykotatinggi #stokissafieyjb #safieycosmeticjohor #safieycosmeticsjb #teamNorry
0

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++ 30ml . KKM: NOT190406397K . . 01 - fair skin 02 - medium fair skin HOT ITEMS 03 - natural skin (yellowish skin) HOT ITEMS 04 - natural tan

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
.
01 - fair skin 
02 - medium fair skin HOT ITEMS
03 - natural skin (yellowish skin) HOT ITEMS
04 - natural tan skin HOT ITEMS
05 - medium tan skin 
06 - tan skin 
07 - dark skin 
08 - extra dark skin
.
.
Kebaikan : ️ Mineral based (tiada silica )
️ Water based
️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat dan sangat jimat - jangan letak banyak2)
️ Mengandungi SPF30PA++
️ FULL COVERAGE
️ Tahan sehingga 12 jam
️ Tidak berminyak/bercapuk
️ Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif dan berminyak
️ Merawat kulit bermasalah seperti jerawat , jeragat dan kedutan serta kulit kusam
️ Ia bukan sahaja sekadar foundation tetapi MERAWAT DAN MENCANTIKKAN KULIT .
.
Mengandungi VITAMIN E dan juga HYALURONIC ACID (Sodium Hyaluronate) yg bagus untuk KEDUTAN , MENEGANGKAN MUKA , MERAWAT KULIT BERMASALAH 
.
.
️ HARGA: RM69.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order whatsapp 011-11302077
.
.
#Dsiempire #aurorasxpremium #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #loveterukkss #menggodah #safieycosmetics #sayapakaisayajual #stokissafieyjb #stokissahsafieycosmetics #teamNorry
0

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++ 30ml . KKM: NOT190406397K . . 01 - fair skin 02 - medium fair skin HOT ITEMS 03 - natural skin (yellowish skin) HOT ITEMS 04 - natural tan

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
.
01 - fair skin 
02 - medium fair skin HOT ITEMS
03 - natural skin (yellowish skin) HOT ITEMS
04 - natural tan skin HOT ITEMS
05 - medium tan skin 
06 - tan skin 
07 - dark skin 
08 - extra dark skin
.
.
Kebaikan : ️ Mineral based (tiada silica )
️ Water based
️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat dan sangat jimat - jangan letak banyak2)
️ Mengandungi SPF30PA++
️ FULL COVERAGE
️ Tahan sehingga 12 jam
️ Tidak berminyak/bercapuk
️ Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif dan berminyak
️ Merawat kulit bermasalah seperti jerawat , jeragat dan kedutan serta kulit kusam
️ Ia bukan sahaja sekadar foundation tetapi MERAWAT DAN MENCANTIKKAN KULIT .
.
Mengandungi VITAMIN E dan juga HYALURONIC ACID (Sodium Hyaluronate) yg bagus untuk KEDUTAN , MENEGANGKAN MUKA , MERAWAT KULIT BERMASALAH 
.
.
️ HARGA: RM69.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order whatsapp 011-11302077
.
.
#Dsiempire #aurorasxpremium #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #loveterukkss #menggodah #safieycosmetics #sayapakaisayajual #safieycosmeticjohor #teamNorry
0

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++ 30ml . KKM: NOT190406397K . . 01 - fair skin 02 - medium fair skin HOT ITEMS 03 - natural skin (yellowish skin) HOT ITEMS 04 - natural tan

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
Kebaikan : ️ Mineral based (xd silica )
️ Water based
️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat dan sangat jimat - jangan letak banyak2)
️ Mengandungi SPF30PA++
️ Tahan sehingga 12 jam
️ X berminyak/bercapuk
️ Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif dan berminyak
️ Merawat kulit bermasalah seperti jerawat , jeragat dan kedutan serta kulit kusam
.
.
Mengandungi VITAMIN E dan juga HYALURONIC ACID (Sodium Hyaluronate) yg bagus untuk KEDUTAN , MENEGANGKAN MUKA , MERAWAT KULIT BERMASALAH 
.
.
️ HARGA: RM69.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order/bantuan dm atau layari www.safieycosmetics.com .
.
Beli melalui stokis kami @stokis_safieycosmeticshq (NANTI STOKIS KAMI BANTU PILIH WARNA CODE YG SESUAI)
.
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++ 30ml . KKM: NOT190406397K . Kebaikan : ️ Mineral based (xd silica ) ️ Water based ️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat d

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
Kebaikan : ️ Mineral based (xd silica )
️ Water based
️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat dan sangat jimat - jangan letak banyak2)
️ Mengandungi SPF30PA++
️ Tahan sehingga 12 jam
️ X berminyak/bercapuk
️ Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif dan berminyak
️ Merawat kulit bermasalah seperti jerawat , jeragat dan kedutan serta kulit kusam
.
.
Mengandungi VITAMIN E dan juga HYALURONIC ACID (Sodium Hyaluronate) yg bagus untuk KEDUTAN , MENEGANGKAN MUKA , MERAWAT KULIT BERMASALAH 
.
.
️ HARGA: RM69.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order/bantuan dm atau layari www.safieycosmetics.com .
.
Beli melalui stokis kami @stokis_safieycosmeticshq (NANTI STOKIS KAMI BANTU PILIH WARNA CODE YG SESUAI)
.
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++ 30ml . KKM: NOT190406397K . Kebaikan : ️ Mineral based (xd silica ) ️ Water based ️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat d

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
Kebaikan : ️ Mineral based (xd silica )
️ Water based
️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat dan sangat jimat - jangan letak banyak2)
️ Mengandungi SPF30PA++
️ Tahan sehingga 12 jam
️ X berminyak/bercapuk
️ Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif dan berminyak
️ Merawat kulit bermasalah seperti jerawat , jeragat dan kedutan serta kulit kusam
.
.
Mengandungi VITAMIN E dan juga HYALURONIC ACID (Sodium Hyaluronate) yg bagus untuk KEDUTAN , MENEGANGKAN MUKA , MERAWAT KULIT BERMASALAH 
.
.
️ HARGA: RM69.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order/bantuan dm atau layari www.safieycosmetics.com .
.
Beli melalui stokis kami @stokis_safieycosmeticshq (NANTI STOKIS KAMI BANTU PILIH WARNA CODE YG SESUAI)
.
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++ 30ml . KKM: NOT190406397K . Kebaikan : ️ Mineral based (xd silica ) ️ Water based ️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat d

Feedback positive pengguna yang menggunakan QUINN V 
.
.
Sebotol RM65 / sebotol (300ml)
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ketat #intim #husbandandwife #ikhtiarhamil #tipsbahagia #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #mantap #freepostage #promoyes #promo
0

Feedback positive pengguna yang menggunakan QUINN V . . Sebotol RM65 / sebotol (300ml) . . #ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tip

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
Kebaikan : ️ Mineral based (tiada silica )
️ Water based
️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat dan sangat jimat - jangan letak banyak2)
️ Mengandungi SPF30PA++
️ FULL COVERAGE
️ Tahan sehingga 12 jam
️ Tidak berminyak/bercapuk
️ Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif dan berminyak
️ Merawat kulit bermasalah seperti jerawat , jeragat dan kedutan serta kulit kusam
️ Ia bukan sahaja sekadar foundation tetapi MERAWAT DAN MENCANTIKKAN KULIT .
.
Mengandungi VITAMIN E dan juga HYALURONIC ACID (Sodium Hyaluronate) yg bagus untuk KEDUTAN , MENEGANGKAN MUKA , MERAWAT KULIT BERMASALAH 
.
.
️ HARGA: RM69.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order tekan link whatsapp di bio 
.
.
#Dsiempire #aurorasxpremium #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #loveterukkss #menggodah #safieycosmetics
0

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++ 30ml . KKM: NOT190406397K . Kebaikan : ️ Mineral based (tiada silica ) ️ Water based ️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia peka

Feedback positive pengguna yang menggunakan QUINN V 
.
.
Sebotol RM65 / sebotol (300ml)
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ketat #intim #husbandandwife #ikhtiarhamil #tipsbahagia #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #mantap #freepostage #promoyes #promo
0

Feedback positive pengguna yang menggunakan QUINN V . . Sebotol RM65 / sebotol (300ml) . . #ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #tipssuamiisteri #tipsperkahwinan #tipscantik #tip

Wau before after uolls... 
Nak cantik mudah ja yang penting KONSISTEN
.
just spray sehari 3 ke 4 kali sehari insyaallah kecut jerawat licin dan glowing kulit muka, moda hanya rm25 sahaja dear
.
Wassap kami 0174035952
1

Wau before after uolls... Nak cantik mudah ja yang penting KONSISTEN . just spray sehari 3 ke 4 kali sehari insyaallah kecut jerawat licin dan glowing kulit muka, moda hanya rm25 sahaja dear . Wassap kami 0174035952

#beforeandafterpic #safieycosmeticsingapore #mineralbasedfoundation #code03 #naturalbeige  Memperkenalkn @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
.
01 - fair skin 
02 - medium fair skin HOT ITEMS
03 - natural skin (yellowish skin) HOT ITEMS
04 - natural tan skin HOT ITEMS
05 - medium tan skin 
06 - tan skin 
07 - dark skin 
08 - extra dark skin
.
.
Kebaikan : ️ Mineral based (tiada silica )
️ Water based
️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat dan sangat jimat - jangan letak banyak2)
️ Mengandungi SPF30PA++
️ FULL COVERAGE
️ Tahan sehingga 12 jam
️ Tidak berminyak/bercapuk
️ Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif dan berminyak
️ Merawat kulit bermasalah seperti jerawat , jeragat dan kedutan serta kulit kusam
️ Ia bukan sahaja sekadar foundation tetapi MERAWAT DAN MENCANTIKKAN KULIT .
.
Mengandungi VITAMIN E dan juga HYALURONIC ACID (Sodium Hyaluronate) yg bagus untuk KEDUTAN , MENEGANGKAN MUKA , MERAWAT KULIT BERMASALAH 
.
.
#Dsiempire #aurorasxpremium #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #loveterukkss #menggodah #safieycosmetics
0

#beforeandafterpic #safieycosmeticsingapore #mineralbasedfoundation #code03 #naturalbeige Memperkenalkn @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++ 30ml . KKM: NOT190406397K . . 01 - fair skin

Wow wow !!! THE BEAUTY SECRET EDITION by @safieycosmetics_hq . Ada 3 items semuanya ya. Lebih jimat cuma RM149.90 sahaja . .
.
Set ni ada :-
LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE. KKM: NOT190307475K.
.
.
LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
.
SUPER STAY WATERPROOF LOOSE SETTING POWDER 20g KKM: NOT190406396K.
.
.
 STOKIS/AGEN DIPERLUKAN .
.
 Untuk order whatsapp 011-11302077
.
.
#Dsiempire #aurorasxpremium #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #loveterukkss #menggodah #safieycosmetics #teamNorry #safieycosmeticjohor
0

Wow wow !!! THE BEAUTY SECRET EDITION by @safieycosmetics_hq . Ada 3 items semuanya ya. Lebih jimat cuma RM149.90 sahaja . . . Set ni ada :- LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE. KKM: NOT190307475K. . . LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FUL

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
.
01 - fair skin 
02 - medium fair skin 
03 - natural skin (yellowish skin)
04 - natural tan skin
05 - medium tan skin 
06 - tan skin 
07 - dark skin 
08 - extra dark skin
.
.
Kebaikan : ️ Mineral based (tiada silica )
️ Water based
️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat dan sangat jimat - jangan letak banyak2)
️ Mengandungi SPF30PA++
️ FULL COVERAGE
️ VERY LONG LASTING - Tahan sehingga 12 jam
️ Tidak berminyak/bercapuk
️ Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif dan berminyak
️ Merawat kulit bermasalah seperti jerawat , jeragat dan kedutan serta kulit kusam
️ Ia bukan sahaja sekadar foundation tetapi MERAWAT DAN MENCANTIKKAN KULIT .
.
Mengandungi VITAMIN E dan juga HYALURONIC ACID (Sodium Hyaluronate) yg bagus untuk KEDUTAN , MENEGANGKAN MUKA , MERAWAT KULIT BERMASALAH 
.
.
️ HARGA: RM69.90 tak termasuk postage
.
.
 STOKIS/AGEN DIPERLUKAN
.
.
 Untuk order whatsapp 011-11302077
.
.
#Dsiempire #aurorasxpremium #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #loveterukkss #menggodah #safieycosmetics #teamsafieyjohor #teamNorry
0

Memperkenal @safieycosmetics_hq LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++ 30ml . KKM: NOT190406397K . . 01 - fair skin 02 - medium fair skin 03 - natural skin (yellowish skin) 04 - natural tan skin 05 - medium t

SUPER SALE MERDEKA RAYA 🇲🇾🇲🇾
READY STOCK 
TUMI ALPHA BRAVO SMITH SLING BAG
PRICE : RM XXX ( free postage & free engraved name )
.
.
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia 
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia
0

SUPER SALE MERDEKA RAYA 🇲🇾🇲🇾 READY STOCK TUMI ALPHA BRAVO SMITH SLING BAG PRICE : RM XXX ( free postage & free engraved name ) . . #tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitru

SUPER SALE MERDEKA RAYA 🇲🇾🇲🇾
READY STOCK 
TUMI ALPHA BRAVO SMITH SLING BAG
PRICE : RM XXX ( free postage & free engraved name )
.
.
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia 
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia
1

SUPER SALE MERDEKA RAYA 🇲🇾🇲🇾 READY STOCK TUMI ALPHA BRAVO SMITH SLING BAG PRICE : RM XXX ( free postage & free engraved name ) . . #tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitru

SUPER SALE MERDEKA RAYA 🇲🇾🇲🇾
READY STOCK 
TUMI ALPHA BRAVO SMITH SLING BAG
PRICE : RM XXX ( free postage & free engraved name )
.
.
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia 
#tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitrustedseller #trustedseller #tumislingbag #bags #tumimalaysia #tumimalaysiamurah #tumicopi #tumimadeinchina #fattahanas #sitiaafiyah #syintagila #sajat #bagcantik #stylesbytumi  #tumicantik #tumishoulderbag #tumislingbag #baglelaki #baglelakikacak #bagtumilelaki #bagpacklaptopmalaysia #harimaumalaya #tumimalaysia #tumiporchbag #porchbagmalaysia
1

SUPER SALE MERDEKA RAYA 🇲🇾🇲🇾 READY STOCK TUMI ALPHA BRAVO SMITH SLING BAG PRICE : RM XXX ( free postage & free engraved name ) . . #tumislingbag #tumi #tumibackpack #tumimalaysia #copyori #tumibagpack #tumitravelbag #tumitravel #bagmalaysia #tumitru

Detail trufitz
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul
.
5 Bahan Utama TruFitz*
.
GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat
.
L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung
.
RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat
.
BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan
.
Kesan Positif  TruFitz
 Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat  Membantu menurunkan berat badan
 Mengawal selera makan
 Melawaskan sistem pencernaan
 Meningkatkan kadar metabolism
.
*Cara Pengambilan*
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #maluapabossku #trufitzbangi
4

Detail trufitz . TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari. . Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat

Trufitz BY fazura
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul
.
5 Bahan Utama TruFitz*
.
GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat
.
L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung
.
RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat
.
BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan
.
Kesan Positif  TruFitz
 Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat  Membantu menurunkan berat badan
 Mengawal selera makan
 Melawaskan sistem pencernaan
 Meningkatkan kadar metabolism
.
*Cara Pengambilan*
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise
.
.
.
Click on bio For Oder
@
Whtsap 010-3633909
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollykl #fazura #fattzura  #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz  #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #maluapabossku
0

Trufitz BY fazura . TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari. . Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dap

Trufitz BY fazura
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul
.
5 Bahan Utama TruFitz*
.
GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat
.
L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung
.
RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat
.
BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan
.
Kesan Positif  TruFitz
 Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat  Membantu menurunkan berat badan
 Mengawal selera makan
 Melawaskan sistem pencernaan
 Meningkatkan kadar metabolism
.
*Cara Pengambilan*
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise
.
.
.
Click on bio For Oder
@
Whtsap 010-3633909
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollykl #fazura #fattzura  #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz  #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #maluapabossku
0

Trufitz BY fazura . TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari. . Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dap

Valerie kami restock lagi ya 
.
MasyaAllah, Tabarakallah...terima kasih Allah untuk semuanya 
.
Kepada yang nak order lagi boleh wasap kami di 0138838400 
.
Kepada yang berhampiran butik boleh terus ke butik ya 
.
#Jubahseluar 
#byQaisarah
#MuslimahSuit 
#SuitBajuSeluar 
#SuitMuslimah
.
#ajl33 #dimatamu #setelahterlafaznyaakad #shoppingonline #sayajual #telekungsulam #shoppingonlinemalaysia #instamalaysia #onlineshopping #bajumuslimah #malaysia #jualonline #sabah #trustedseller #muslimahfashion #kotakinabalu  #blousemuslimah #syintagila #AuraInstaBatch4 #butikmuslimahkotakinabalu  #butikmuslimahsabah #umrah #haji #shahalam #pakaianumrahhaji
0

Valerie kami restock lagi ya . MasyaAllah, Tabarakallah...terima kasih Allah untuk semuanya . Kepada yang nak order lagi boleh wasap kami di 0138838400 . Kepada yang berhampiran butik boleh terus ke butik ya . #jubahseluar #byqaisarah #muslimahs

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . .
Ada 3 bau tau :-
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :-
️ menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam .
.
️ kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ sesuai untuk semua jenis kulit
️ melembapkan kulit .
.
️ mengelakkan foundation teroxidize .
.
️ menghalang kulit daripada berminyak
️ mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
️ tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering .
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order/bantuan tekan link ws di bio  .
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . . Ada 3 bau tau :- ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)

ALHAMDULILLAH ,
Thank you beli dgn Dee 
.
Dee Harap Dengan QuinnS Ni Awak Dapat Berat Yg Awak Impikan Selama Ni dan Dee doakan semoga awak sentiasa dimurahkan rezeki . Amin !  .

#quinnvsaujanautama #quinnvpuncakalam #quinnvrawang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvtasikputeri #quinnvklang #senggugut #duitraya2019 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ikhtiarhamil #husbandandwife #nur2 #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #meletops #freegift
0

ALHAMDULILLAH , Thank you beli dgn Dee . Dee Harap Dengan QuinnS Ni Awak Dapat Berat Yg Awak Impikan Selama Ni dan Dee doakan semoga awak sentiasa dimurahkan rezeki . Amin ! . #quinnvsaujanautama #quinnvpuncakalam #quinnvrawang #quinnvkl #quinnvse

ALHAMDULILLAH ,
Thank you beli dgn Dee 
.
Dee Harap Dengan QuinnS Ni Awak Dapat Berat Yg Awak Impikan Selama Ni dan Dee doakan semoga awak sentiasa dimurahkan rezeki . Amin !  .

#quinnvsaujanautama #quinnvpuncakalam #quinnvrawang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvtasikputeri #quinnvklang #senggugut #duitraya2019 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ikhtiarhamil #husbandandwife #nur2 #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #meletops #freegift
0

ALHAMDULILLAH , Thank you beli dgn Dee . Dee Harap Dengan QuinnS Ni Awak Dapat Berat Yg Awak Impikan Selama Ni dan Dee doakan semoga awak sentiasa dimurahkan rezeki . Amin ! . #quinnvsaujanautama #quinnvpuncakalam #quinnvrawang #quinnvkl #quinnvse

ALHAMDULILLAH ,
Thank you beli dgn Dee 
.
Dee Harap QuinnV and QuinnClean ni dapat membantu awak menyelesaikan masalah dalaman serta luaran awak & Dee Harap QuinnS juga dapat mebantu awak menurunkan berat badan awak juga . Okay . .
 Dee doakan semoga awak sentiasa dimurahkan rezeki . Amin !  .

#quinnvsaujanautama #quinnvpuncakalam #quinnvrawang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvtasikputeri #quinnvklang #senggugut #duitraya2019 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ikhtiarhamil #husbandandwife #nur2 #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #meletops #freegift
0

ALHAMDULILLAH , Thank you beli dgn Dee . Dee Harap QuinnV and QuinnClean ni dapat membantu awak menyelesaikan masalah dalaman serta luaran awak & Dee Harap QuinnS juga dapat mebantu awak menurunkan berat badan awak juga . Okay . . Dee doakan semoga

ALHAMDULILLAH ,
Thank you beli dgn Dee 
.
Dee Harap Dengan QuinnS Ni Awak Dapat Berat Yg Awak Impikan Selama Ni dan Dee doakan semoga awak sentiasa dimurahkan rezeki . Amin !  .

#quinnvsaujanautama #quinnvpuncakalam #quinnvrawang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvtasikputeri #quinnvklang #senggugut #duitraya2019 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #ikhtiarhamil #husbandandwife #nur2 #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #meletops #freegift
0

ALHAMDULILLAH , Thank you beli dgn Dee . Dee Harap Dengan QuinnS Ni Awak Dapat Berat Yg Awak Impikan Selama Ni dan Dee doakan semoga awak sentiasa dimurahkan rezeki . Amin ! . #quinnvsaujanautama #quinnvpuncakalam #quinnvrawang #quinnvkl #quinnvse

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . .
Ada 3 bau tau :-
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :-
️ menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam .
.
️ kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ sesuai untuk semua jenis kulit
️ melembapkan kulit .
.
️ mengelakkan foundation teroxidize .
.
️ menghalang kulit daripada berminyak
️ mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
️ tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering .
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order/bantuan tekan link di bio  .
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . . Ada 3 bau tau :- ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)

CODE : OLLA (lite sikit drpd Dolce)
.
.
BEST SELLER ‼️ LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE by @safieycosmetics_hq. KKM: NOT190307475K. 
.
.
Kebaikannya :
️ TAK MEREKAH
️ TAK KERING
️ PAKAI SEKALI JE DH CUKUP COLOUR SANGAT PIGMENT SEBAB WORLD CLASS QUALITY
️ TAK HILANG WALAU MINUM AIR, MAKAN BENDA BERMINYAK DAN BERCIUM 
.
.
 Jaminan wang dikembalikan jika ia tertanggal dan tidak kekal ‼️
.
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage. .
.
 HOT PROMO!! BELI 4 LIP MATTE FREE 1 LIP MATTE . CUMA RM199.60  harga asal RM247.50
.
.
ATAU
 HOT PROMO!! BELI 6 LIP MATTE FREE 1 LIP MATTE . CUMA RM299.40  Harga asal RM349.30
.
.
 Untuk order/bantuan whatsapp 010-6697585 Saya DROPSHIP sah Safiey Illias cosmetics. #teamsweetie22
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #safieycosmetics #safieycosmeticjb #safieycosmeticbp #teamsweetie22
0

CODE : OLLA (lite sikit drpd Dolce) . . BEST SELLER ‼️ LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE by @safieycosmetics_hq. KKM: NOT190307475K. . . Kebaikannya : ️ TAK MEREKAH ️ TAK KERING ️ PAKAI SEKALI JE DH CUKUP COLOUR SANGAT PIGMENT SEBAB WORLD CL

CODE : OLLA (lite sikit drpd Dolce)
.
.
BEST SELLER ‼️ LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE by @safieycosmetics_hq. KKM: NOT190307475K. 
.
.
Kebaikannya :
️ TAK MEREKAH
️ TAK KERING
️ PAKAI SEKALI JE DH CUKUP COLOUR SANGAT PIGMENT SEBAB WORLD CLASS QUALITY
️ TAK HILANG WALAU MINUM AIR, MAKAN BENDA BERMINYAK DAN BERCIUM 
.
.
 Jaminan wang dikembalikan jika ia tertanggal dan tidak kekal ‼️
.
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage. .
.
 HOT PROMO!! BELI 4 LIP MATTE FREE 1 LIP MATTE . CUMA RM199.60  harga asal RM247.50
.
.
ATAU
 HOT PROMO!! BELI 6 LIP MATTE FREE 1 LIP MATTE . CUMA RM299.40  Harga asal RM349.30
.
.
 Untuk order/bantuan whatsapp 010-6697585 Saya DROPSHIP sah Safiey Illias cosmetics. #teamsweetie22
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #safieycosmetics #safieycosmeticjb #safieycosmeticbp #teamsweetie22
0

CODE : OLLA (lite sikit drpd Dolce) . . BEST SELLER ‼️ LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE by @safieycosmetics_hq. KKM: NOT190307475K. . . Kebaikannya : ️ TAK MEREKAH ️ TAK KERING ️ PAKAI SEKALI JE DH CUKUP COLOUR SANGAT PIGMENT SEBAB WORLD CL

CODE : OLLA (lite sikit drpd Dolce)
.
.
BEST SELLER ‼️ LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE by @safieycosmetics_hq. KKM: NOT190307475K. 
.
.
Kebaikannya :
️ TAK MEREKAH
️ TAK KERING
️ PAKAI SEKALI JE DH CUKUP COLOUR SANGAT PIGMENT SEBAB WORLD CLASS QUALITY
️ TAK HILANG WALAU MINUM AIR, MAKAN BENDA BERMINYAK DAN BERCIUM 
.
.
 Jaminan wang dikembalikan jika ia tertanggal dan tidak kekal ‼️
.
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage. .
.
 HOT PROMO!! BELI 4 LIP MATTE FREE 1 LIP MATTE . CUMA RM199.60  harga asal RM247.50
.
.
ATAU
 HOT PROMO!! BELI 6 LIP MATTE FREE 1 LIP MATTE . CUMA RM299.40  Harga asal RM349.30
.
.
 Untuk order/bantuan whatsapp 010-6697585 Saya DROPSHIP sah Safiey Illias cosmetics. #teamsweetie22
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #safieycosmetics #safieycosmeticjb #safieycosmeticbp #teamsweetie22
0

CODE : OLLA (lite sikit drpd Dolce) . . BEST SELLER ‼️ LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE by @safieycosmetics_hq. KKM: NOT190307475K. . . Kebaikannya : ️ TAK MEREKAH ️ TAK KERING ️ PAKAI SEKALI JE DH CUKUP COLOUR SANGAT PIGMENT SEBAB WORLD CL

Wow wow !!! THE BEAUTY SECRET EDITION by @safieycosmetics_hq . Ada 3 items semuanya ya. Lebih jimat cuma RM149.90 sahaja 
.
.
Set ni ada :-
LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE. KKM: NOT190307475K.
.
.
LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
.
SUPER STAY WATERPROOF LOOSE SETTING POWDER 20g KKM: NOT190406396K.
.
.
️ Kulit cerah : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER NATURAL BEIGE ️ Kulit sederhana cerah : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER MEDIUM BROWN ️ Kulit kuning langsat : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER DARK BROWN ️ Kulit sederhana gelap : FOUNDATION CODE 04 + LOOSE POWDER MEDIUM BROWN
️ Kulit Gelap/Tan : FOUNDATION CODE 04 + LOOSE POWDER DARK BROWN
.
.
 Untuk order whatsapp 0189578874 ARA
.
.
#Dsiempire #aurorasxpremium #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #loveterukkss #menggodah #safieycosmetics
0

Wow wow !!! THE BEAUTY SECRET EDITION by @safieycosmetics_hq . Ada 3 items semuanya ya. Lebih jimat cuma RM149.90 sahaja . . Set ni ada :- LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE. KKM: NOT190307475K. . . LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL

Wow wow !!! THE BEAUTY SECRET EDITION by @safieycosmetics_hq . Ada 3 items semuanya ya. Lebih jimat cuma RM149.90 sahaja 
.
.
Set ni ada :-
LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE. KKM: NOT190307475K.
.
.
LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
.
SUPER STAY WATERPROOF LOOSE SETTING POWDER 20g KKM: NOT190406396K.
.
.
️ Kulit cerah : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER NATURAL BEIGE ️ Kulit sederhana cerah : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER MEDIUM BROWN ️ Kulit kuning langsat : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER DARK BROWN ️ Kulit sederhana gelap : FOUNDATION CODE 04 + LOOSE POWDER MEDIUM BROWN
️ Kulit Gelap/Tan : FOUNDATION CODE 04 + LOOSE POWDER DARK BROWN
.
.
 Untuk order whatsapp 0189578874 ARA
.
.
#Dsiempire #aurorasxpremium #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #loveterukkss #menggodah #safieycosmetics
1

Wow wow !!! THE BEAUTY SECRET EDITION by @safieycosmetics_hq . Ada 3 items semuanya ya. Lebih jimat cuma RM149.90 sahaja . . Set ni ada :- LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE. KKM: NOT190307475K. . . LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . .
Ada 3 bau tau :-
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :-
️ menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam .
.
️ kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ sesuai untuk semua jenis kulit
️ melembapkan kulit .
.
️ mengelakkan foundation teroxidize .
.
️ menghalang kulit daripada berminyak
️ mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
️ tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering .
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order/bantuan whatsapp 0166049469 atau layari www.safieycosmetics.com
.
.
Beli melalui stokis kami @stokis_safieycosmeticshq .
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . . Ada 3 bau tau :- ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . .
Ada 3 bau tau :-
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :-
️ menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam .
.
️ kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ sesuai untuk semua jenis kulit
️ melembapkan kulit .
.
️ mengelakkan foundation teroxidize .
.
️ menghalang kulit daripada berminyak
️ mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
️ tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering .
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order/bantuan whatsapp 0166049469 atau layari www.safieycosmetics.com
.
.
Beli melalui stokis kami @stokis_safieycosmeticshq .
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . . Ada 3 bau tau :- ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . .
Ada 3 bau tau :-
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :-
️ menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam .
.
️ kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ sesuai untuk semua jenis kulit
️ melembapkan kulit .
.
️ mengelakkan foundation teroxidize .
.
️ menghalang kulit daripada berminyak
️ mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
️ tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering .
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
.
 Untuk order/bantuan whatsapp 0166049469 atau layari www.safieycosmetics.com
.
.
Beli melalui stokis kami @stokis_safieycosmeticshq .
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . . Ada 3 bau tau :- ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)

Wow wow !!! THE BEAUTY SECRET EDITION by @safieycosmetics_hq . Ada 3 items semuanya ya. Lebih jimat cuma RM149.90 sahaja  Harga asal RM167.90 .
.
.
Set ni ada :-
LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE. KKM: NOT190307475K.
.
.
LURVE SECRET EVERLASTING MINERAL BASED FULL COVERAGE FOUNDATION WITH SPF30PA++
30ml . KKM: NOT190406397K
.
.
SUPER STAY WATERPROOF LOOSE SETTING POWDER 20g KKM: NOT190406396K.
.
.
️ Kulit cerah : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER NATURAL BEIGE .
. ️ Kulit sederhana cerah : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER MEDIUM BROWN
.
. ️ Kulit kuning langsat : FOUNDATION CODE 03 + LOOSE POWDER DARK BROWN .
.
️ Kulit sederhana gelap : FOUNDATION CODE 04 + LOOSE POWDER MEDIUM BROWN
.
.
️ Kulit Gelap/Tan : FOUNDATION CODE 04 + LOOSE POWDER DARK BROWN
.
.
 Untuk order/ 0146795628 www.safieycosmetics.com
. .
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

Wow wow !!! THE BEAUTY SECRET EDITION by @safieycosmetics_hq . Ada 3 items semuanya ya. Lebih jimat cuma RM149.90 sahaja Harga asal RM167.90 . . . Set ni ada :- LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE. KKM: NOT190307475K. . . LURVE SECRET EVERLAST

CUTE tak TruDolly Pouch ni? Kami nak bagi FREE untuk pengguna setia TRUFITZ! Yasss...
.
Cara-cara untuk join #TrufitzContest
1-Follow instagram @trudolly_hq.
2- Comment - Bagaimana Trufitz telah membantu anda? .
Kami akan pilih pemenang berdasarkan feedback yang menarik serta yang memenuhi syarat di atas.
.
Semoga Berjaya!
.
.
.
POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!!
.
.
. 
FAST COD: SELURUH KL ° Shah Alam° Bukit Jelutong °Glenmarie °Subang °Usj° Sunway °Putraheight° Alam Impian° Puchong° Damansara °Petaling Jaya° Bangsar°Klang°Setia ALAM °Kepong°Manjalara°Sg Buloh°Rawang°
.
.
WHATSAPP +60126281756
WHATSAPP +60126281756
WHATSAPP +60126281756
.
. . ‼️WE WANT U  AGENT ‼️
.
.
#suresuccessteam
#vdolly #trudolly  #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  # #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah #syintagila #zahirAH #benamir #zahirahmacwilson #DramaSweetDreams #resepilauk #wanitahariini
1

CUTE tak TruDolly Pouch ni? Kami nak bagi FREE untuk pengguna setia TRUFITZ! Yasss... . Cara-cara untuk join #trufitzcontest 1-Follow instagram @trudolly_hq. 2- Comment - Bagaimana Trufitz telah membantu anda? . Kami akan pilih pemenang berdasarkan f

CUTE tak TruDolly Pouch ni? Kami nak bagi FREE untuk pengguna setia TRUFITZ! Yasss...
.
Cara-cara untuk join #TrufitzContest
1-Follow instagram @trudolly_hq.
2- Comment - Bagaimana Trufitz telah membantu anda? .
Kami akan pilih pemenang berdasarkan feedback yang menarik serta yang memenuhi syarat di atas.
.
Semoga Berjaya!
.
.
.
POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!!
.
.
. 
FAST COD: SELURUH KL ° Shah Alam° Bukit Jelutong °Glenmarie °Subang °Usj° Sunway °Putraheight° Alam Impian° Puchong° Damansara °Petaling Jaya° Bangsar°Klang°Setia ALAM °Kepong°Manjalara°Sg Buloh°Rawang°
.
.
WHATSAPP +60126281756
WHATSAPP +60126281756
WHATSAPP +60126281756
.
. . ‼️WE WANT U  AGENT ‼️
.
.
#suresuccessteam
#vdolly #trudolly  #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  # #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah #syintagila #zahirAH #benamir #zahirahmacwilson #DramaSweetDreams #resepilauk #wanitahariini
0

CUTE tak TruDolly Pouch ni? Kami nak bagi FREE untuk pengguna setia TRUFITZ! Yasss... . Cara-cara untuk join #trufitzcontest 1-Follow instagram @trudolly_hq. 2- Comment - Bagaimana Trufitz telah membantu anda? . Kami akan pilih pemenang berdasarkan f

CUTE tak TruDolly Pouch ni? Kami nak bagi FREE untuk pengguna setia TRUFITZ! Yasss...
.
Cara-cara untuk join #TrufitzContest
1-Follow instagram @trudolly_hq.
2- Comment - Bagaimana Trufitz telah membantu anda? .
Kami akan pilih pemenang berdasarkan feedback yang menarik serta yang memenuhi syarat di atas.
.
Semoga Berjaya!
.
.
.
POSTAGE SETIAP HARI! ARINI POS BESOK DAH DAPAT!!
.
.
. 
FAST COD: SELURUH KL ° Shah Alam° Bukit Jelutong °Glenmarie °Subang °Usj° Sunway °Putraheight° Alam Impian° Puchong° Damansara °Petaling Jaya° Bangsar°Klang°Setia ALAM °Kepong°Manjalara°Sg Buloh°Rawang°
.
.
WHATSAPP +60126281756
WHATSAPP +60126281756
WHATSAPP +60126281756
.
. . ‼️WE WANT U  AGENT ‼️
.
.
#suresuccessteam
#vdolly #trudolly  #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  # #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah #syintagila #zahirAH #benamir #zahirahmacwilson #DramaSweetDreams #resepilauk #wanitahariini
0

CUTE tak TruDolly Pouch ni? Kami nak bagi FREE untuk pengguna setia TRUFITZ! Yasss... . Cara-cara untuk join #trufitzcontest 1-Follow instagram @trudolly_hq. 2- Comment - Bagaimana Trufitz telah membantu anda? . Kami akan pilih pemenang berdasarkan f

JANGAN LUPA DAPATKAN SAFIEYCOSMETIC DI @facialmurah_spadira 
.
.
SAMBIL² BUAT FACIAL BOLEH BORONG SAFIEYCOSMETIC  .
.
. DOUBLE TRIPLE SYANTIKKKKKKK ️ .
.
 Untuk order/bantuan whatsapp  
www.wasap.my/+60132665969/sayanakordersafieycosmetics .
.
.. COD (RM 5) : - Petaling Jaya - Taman Medan - Taman Dato' Harun - Taman Sri Manja - Taman Sri Sentosa -Seluruh Stesen LRT (Bergantung Pada Jarak) DAN SELURUH KAWASAN PETALING JAYA 

Moga Dimurahkan Rezeki 

#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #safieycosmetics #safieycosmeticspetalingjaya
#tamanmedan #tamansrimanja #stesenlrt #sunwaypyramid #pantaidalam #desamentari #petalingjaya #selangor #bangsar  #mrt #tamandatoharun #tamansrisentosa #dataranmerdeka #masjidjamek
2

JANGAN LUPA DAPATKAN SAFIEYCOSMETIC DI @facialmurah_spadira . . SAMBIL² BUAT FACIAL BOLEH BORONG SAFIEYCOSMETIC . . . DOUBLE TRIPLE SYANTIKKKKKKK ️ . . Untuk order/bantuan whatsapp www.wasap.my/+60132665969/sayanakordersafieycosmetics . . .. COD

Okay uols nak tahu tak dalam banyak2 jamu homemade kak lis yang power powerrrr ni, ada 4 jenis yg khas untuk naikkan nafsu pd mereka yg sejenis malas, moody and boring tauu 

2. MAAJUN KHAMIS MALAM JUMAAT
Ini sejenis maajun, kena makan setiap hari , makan selepas lunch , ini is slow but long term if untuk naikkan nafsu syahwat , hanya untuk isteri yeeeee.

Pastu uols sang isteri pun boleh aum aummmm 

Harga: RM50

Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
0172177411⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
njamukaklis.wasap.my/⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#agentkaklishomemadejamu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#agentkaklishomemadejamusegamat⠀⠀
#premiumjamu ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kaklishomemadejamu ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#pengerasmalamjumaat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#codsegamat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#postagesetiaphari⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#setelahcintaitupergi⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#farajtakberbau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#missvlonggar⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#ubatkuat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jamuketat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#zuriat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#mandul⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#manjakani⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jamuperapat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#buahzuriat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#keputihan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#payudaramontok⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jamususukdara⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kopijamu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#syintagila⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nursajat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jsd⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#creationbysitinurhaliza⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#payudaramontok⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#premiumjamu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#elfiraloy⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#pengerasmalamjumaat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aliffterlajaklaris
0

Okay uols nak tahu tak dalam banyak2 jamu homemade kak lis yang power powerrrr ni, ada 4 jenis yg khas untuk naikkan nafsu pd mereka yg sejenis malas, moody and boring tauu 2. MAAJUN KHAMIS MALAM JUMAAT Ini sejenis maajun, kena makan setiap hari ,

Memperkenal @safieycosmetics_hq LONG WEAR FULL COVERAGE NOURISHING FOUNDATION WITH SPF30PA++ SATIN FINISHING 30ml . KKM: NOT190600622K
.
.
CODE :
1. LIGHT (for light skin to fair skin) 
2. FAIR (for fair skin to yellow tones skin)
3. PORCELAIN (for yellow tones skin to medium light skin) 
4. NATURAL TAN (for medium light skin to tan skin)
5. NUDE BEIGE (for warm tan skin) .
.
Bahan yang terkandung di dalam foundation ini:-
️ Vitamin E : bagus untuk melembapkan kulit kering, memudarkan parut, merawat kulit sensitif & juga awet muda
️ Calendula extract : bersifat soothing (antiradang), & bersifat antibakteria yg berguna utk penyembuhan parut,jerawat,luka,masalah ekzema
️ Chamomile extract : mempunyai kebolehan antiseptik & anti-radang yg membantu menghilangkan black head & white head, mengecilkan pori-pori di wajah, merupakan ekstrak herba terbaik utk jerawat.  Chamomile juga kaya dgn flavonoid & antioksidan yg berkesan dlm melindungi kulit daripada radikal bebas (antipenuaan)
️ Sakura flower extract : ekstrak sakura adalah sumber yg kaya asid kafein & antioksidan fenolik yg lain. Ekstrak sakura juga adalah antioksidan yg tinggi yg membuatkan kulit menjadi licin, lembut & merawat masalah kulit bermasalah
.
.
Kebaikan : ️ Bukan sekadar foundation tetapi ia merawat kulit ️ Menjadikan kulit lebih glow, licin dan anti kedutan
️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat dan sangat jimat - jangan letak banyak2)
️ Mengandungi SPF30PA++
️ Tahan sehingga 18 jam
️ Tidak berminyak/bercapuk
️ Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif & berminyak
️ Merawat kulit bermasalah seperti jerawat , jeragat & kedutan serta kulit kusam
️ FULL COVERAGE, SATIN & MATTE FINISHING .
.
Tak perlu pakai bedak pun tak apa. Sebab SATIN FINISHING kami memberi efek seolah olah dh pakai bedak. Sebab tu harga nampak mahal tp kualiti WORLD CLASS & jimat sebenarnya
.
.
️ HARGA: RM89.90 tak termasuk postage
.
.
 Untuk order/bantuan whatsapp 011-11302077
.
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics #teamNorry
0

Memperkenal @safieycosmetics_hq LONG WEAR FULL COVERAGE NOURISHING FOUNDATION WITH SPF30PA++ SATIN FINISHING 30ml . KKM: NOT190600622K . . CODE : 1. LIGHT (for light skin to fair skin) 2. FAIR (for fair skin to yellow tones skin) 3. PORCELAIN (for y

Hi morning guys 
Memperkenal @safieycosmetics_hq LONG WEAR FULL COVERAGE NOURISHING FOUNDATION WITH SPF30PA++ SATIN FINISHING 30ml . KKM: NOT190600622K
.
.
CODE :
1. LIGHT (for light skin to fair skin) 
2. FAIR (for fair skin to yellow tones skin)
3. PORCELAIN (for yellow tones skin to medium light skin) 
4. NATURAL TAN (for medium light skin to tan skin)
5. NUDE BEIGE (for warm tan skin) .
.
Bahan yang terkandung di dalam foundation ini:-
️ Vitamin E : bagus untuk melembapkan kulit kering, memudarkan parut, merawat kulit sensitif & juga awet muda
️ Calendula extract : bersifat soothing (antiradang), & bersifat antibakteria yg berguna utk penyembuhan parut,jerawat,luka,masalah ekzema
️ Chamomile extract : mempunyai kebolehan antiseptik & anti-radang yg membantu menghilangkan black head & white head, mengecilkan pori-pori di wajah, merupakan ekstrak herba terbaik utk jerawat.  Chamomile juga kaya dgn flavonoid & antioksidan yg berkesan dlm melindungi kulit daripada radikal bebas (antipenuaan)
️ Sakura flower extract : ekstrak sakura adalah sumber yg kaya asid kafein & antioksidan fenolik yg lain. Ekstrak sakura juga adalah antioksidan yg tinggi yg membuatkan kulit menjadi licin, lembut & merawat masalah kulit bermasalah
.
.
Kebaikan : ️ Bukan sekadar foundation tetapi ia merawat kulit ️ Menjadikan kulit lebih glow, licin dan anti kedutan
️ Senang untuk apply (guna 1 pump sahaja sebab ia pekat dan sangat jimat - jangan letak banyak2)
️ Mengandungi SPF30PA++
️ Tahan sehingga 18 jam
️ Tidak berminyak/bercapuk
️ Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif & berminyak
️ Merawat kulit bermasalah seperti jerawat , jeragat & kedutan serta kulit kusam
️ FULL COVERAGE, SATIN & MATTE FINISHING .
.
Tak perlu pakai bedak pun tak apa. Sebab SATIN FINISHING kami memberi efek seolah olah dh pakai bedak. Sebab tu harga nampak mahal tp kualiti WORLD CLASS & jimat sebenarnya
.
.
️ HARGA: RM89.90 tak termasuk postage

#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
2

Hi morning guys Memperkenal @safieycosmetics_hq LONG WEAR FULL COVERAGE NOURISHING FOUNDATION WITH SPF30PA++ SATIN FINISHING 30ml . KKM: NOT190600622K . . CODE : 1. LIGHT (for light skin to fair skin) 2. FAIR (for fair skin to yellow tones skin) 3.

CODE : MANGO MIST
.
Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . .
Ada 3 bau tau :
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :
️ Menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam ️ Kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ Membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ Sesuai untuk semua jenis kulit
️ Melembapkan kulit ️ Mengelakkan foundation teroxidize ️ Menghalang kulit daripada berminyak
️ Tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering ️ Mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
 Untuk order/bantuan whatsapp 013-5287484
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
1

CODE : MANGO MIST . Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . . Ada 3 bau tau : ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO MIST (

CODE : MANGO MIST
.
Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . .
Ada 3 bau tau :
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :
️ Menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam ️ Kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ Membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ Sesuai untuk semua jenis kulit
️ Melembapkan kulit ️ Mengelakkan foundation teroxidize ️ Menghalang kulit daripada berminyak
️ Tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering ️ Mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
 Untuk order/bantuan whatsapp 013-5287484
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

CODE : MANGO MIST . Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . . Ada 3 bau tau : ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO MIST (

CODE : MANGO MIST
.
Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . .
Ada 3 bau tau :
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :
️ Menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam ️ Kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ Membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ Sesuai untuk semua jenis kulit
️ Melembapkan kulit ️ Mengelakkan foundation teroxidize ️ Menghalang kulit daripada berminyak
️ Tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering ️ Mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
 Untuk order/bantuan whatsapp 013-5287484
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

CODE : MANGO MIST . Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . . Ada 3 bau tau : ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO MIST (

CODE : STRAWBERRY MIST
.
Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . .
Ada 3 bau tau :
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :
️ Menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam ️ Kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ Membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ Sesuai untuk semua jenis kulit
️ Melembapkan kulit ️ Mengelakkan foundation teroxidize ️ Menghalang kulit daripada berminyak
️ Tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering ️ Mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
 Untuk order/bantuan whatsapp 013-5287484
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

CODE : STRAWBERRY MIST . Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . . Ada 3 bau tau : ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO M

CODE : STRAWBERRY MIST
.
Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . .
Ada 3 bau tau :
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :
️ Menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam ️ Kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ Membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ Sesuai untuk semua jenis kulit
️ Melembapkan kulit ️ Mengelakkan foundation teroxidize ️ Menghalang kulit daripada berminyak
️ Tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering ️ Mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
 Untuk order/bantuan whatsapp 013-5287484
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

CODE : STRAWBERRY MIST . Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . . Ada 3 bau tau : ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO M

CODE : STRAWBERRY MIST
.
Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . .
Ada 3 bau tau :
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :
️ Menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam ️ Kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ Membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ Sesuai untuk semua jenis kulit
️ Melembapkan kulit ️ Mengelakkan foundation teroxidize ️ Menghalang kulit daripada berminyak
️ Tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering ️ Mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
 Untuk order/bantuan whatsapp 013-5287484
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

CODE : STRAWBERRY MIST . Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . . Ada 3 bau tau : ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO M

CODE : HONEYDEW MIST
.
Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . .
Ada 3 bau tau :
️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K)
️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K)
️ MANGO MIST (KKM: NOT190601796K)
.
Kebaikan :
️ Menjadikan makeup lebih tahan lama sehingga 12 jam ️ Kering cepat dan serap terus lepas sembur
️ Membuang bedak berlebihan di muka serta menjadikan makeup tidak bercapuk dan blend dengan cantik
️ Sesuai untuk semua jenis kulit
️ Melembapkan kulit ️ Mengelakkan foundation teroxidize ️ Menghalang kulit daripada berminyak
️ Tidak melekit , ringan , sembur dan terus kering ️ Mengandungi Chamomile extract formula yg merawat kulit kering , kulit berminyak dan kulit bermasalah (PALING BEST‼️)
.
️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage . .
 Untuk order/bantuan whatsapp 013-5287484
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #safieycosmetics
0

CODE : HONEYDEW MIST . Paling ditunggu-tunggu semua! Memperkenal REFRESH FRUITY HYDRATING SETTING SPRAY FIX & MIST 60ml by @safieycosmetics_hq . . Ada 3 bau tau : ️ HONEYDEW MIST (KKM: NOT190601795K) ️ STRAWBERRY MIST (KKM: NOT190600624K) ️ MANGO MIS

In fact, you can forgive them but you can't forget them
#bolehlasis #budaklorong #bengkungsajat #janganmengata #syintagila #sister #siscuba
0

In fact, you can forgive them but you can't forget them #bolehlasis #budaklorong #bengkungsajat #janganmengata #syintagila #sister #siscuba

Load More