#takpanaske Instagram photos and videos

Advertisement
.
Hi semua, koleksi Bawal Satin Amelia Bersama Batu Kristal kembali utk memeriahkan hari-hari anda .
.
Kali ni ada 14 designs, pilihan warna yg pelbagai sesuai dipakai dgn semua jenis warna baju. rekaan sgt exclusive tau direka sendiri oleh DS @aliffsyukriterlajaklaris .
.
Material: Satin Amelia
Bidang: 45” x 45”
Jahitan: Baby Seam
Harga: RM79.90sehelai, RM120 utk 2 helai didatangkan dengan kotak exclusive buat peminat kami semua .
.
Pre-Order !!!!!
.
WHAT'S APP 017.3021426
WHAT'S APP 017.3021426
.

#taktebal
#takpekak
#takpanaske
0

. Hi semua, koleksi Bawal Satin Amelia Bersama Batu Kristal kembali utk memeriahkan hari-hari anda . . Kali ni ada 14 designs, pilihan warna yg pelbagai sesuai dipakai dgn semua jenis warna baju. rekaan sgt exclusive tau direka sendiri oleh DS @aliff

Talent is God-given; be humble. Fame is man-given; be thankful. Conceit is self-given; be careful. 🤲 #SatriaNoe #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WdCigar #MegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #Style #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa
0

Talent is God-given; be humble. Fame is man-given; be thankful. Conceit is self-given; be careful. 🤲 #satrianoe #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa #wdcigar #megwak #wakdoyok #legasiwakdoyok #wdlifestyle #wakdoyokfc #beardedgentlemen #s

Advertisement
Advertisement
Janganlah berubah untuk puaskan hati orang lain. If they can't accept you for who you are, you don't need them in your life ; 
.
.
.
.
.
.
.
.
#terengganu #marang #kualaterengganu #kualalumpur #malaysia #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #akuyangpakaikauyangpanas #kodahkenape  #likeforlikes #like4follow #insta #follow #followforfollowback #instapic #like4likesback #instacool #instalike #likeme #bakalmenantumakawak
0

Janganlah berubah untuk puaskan hati orang lain. If they can't accept you for who you are, you don't need them in your life ; . . . . . . . . #terengganu #marang #kualaterengganu #kualalumpur #malaysia #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #akuyangpa

#repost @panigalers
・・・
@madani_bikes
EYE test!! If u see this panigale;

RED ️= you are normal person.
Green = you are a bit odd.
fluorescent 🥎= you need a Ducati!! Nak cari ducati cari kami !! @ducati_kualalumpur 
#madanibikes #ducatikualalumpur #madanijuice #madanicars #panigalekingdom #panigale1299 #ducaticlubmalaysia #desmoownersclubmalaysia #sbkmalaysia #superbikemalaya #superbikemalaysia #bikesmalaysia #bikerskental #takpanaske #panigalemalaysia  #panigalers
0

#repost @panigalers ・・・ @madani_bikes EYE test!! If u see this panigale; RED ️= you are normal person. Green = you are a bit odd. fluorescent 🥎= you need a Ducati!! Nak cari ducati cari kami !! @ducati_kualalumpur #madanibikes #ducatikualalumpur #m

Korang buat apa weekend ni? Jom update kat TIKTOK dengan aktiviti camni pastu tengok sapa yang win 🤠 #takpanaske #kodahkenape #naklawak
.
DOUBLE TAP & tolong tag kawan korang
jom follow @tapaiemas @l9superb_hq .
.
#lawakhangit #zonlawak #lawakkeder #lawaktahapdewa #kakishare #lawak #himpunanbahanlawak #lawakbakhang #lawakhambar #lawakmalaysia #genglawak #gengbassekolah #lawakgempak #panaske
1

Korang buat apa weekend ni? Jom update kat TIKTOK dengan aktiviti camni pastu tengok sapa yang win 🤠 #takpanaske #kodahkenape #naklawak . DOUBLE TAP & tolong tag kawan korang jom follow @tapaiemas @l9superb_hq . . #lawakhangit #zonlawak #lawakkeder #

Talent is God-given; be humble. Fame is man-given; be thankful. Conceit is self-given; be careful. 🤲 #SatriaNoe #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WdCigar #MegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #Style #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa
395

Talent is God-given; be humble. Fame is man-given; be thankful. Conceit is self-given; be careful. 🤲 #satrianoe #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa #wdcigar #megwak #wakdoyok #legasiwakdoyok #wdlifestyle #wakdoyokfc #beardedgentlemen #s

Yum2.....huhuhu..harap maklom...aummm...jgn marah arrr...wakakakaka
...
...
... 
Nak Personel Trainer yang Bermotivate please do DM me or Call ... or do whatsapp me ...
.... 
.... 
#motivation #motivationquotes #makeithappen #makeiteasy #challenge #gymchallenge #gym #gymlife #gymquotes #gymmodel #fitness #fittmodel #fitnessmotivation #fitnesstransformation #fittransformation #transformation #takpanaske #nopainnogain #personaltrainer #johor #johorbahru #jdt #jbpersonaltrainer #akuyangpakaikoyangpanas #maluapabossku  #mrkuzer
0

Yum2.....huhuhu..harap maklom...aummm...jgn marah arrr...wakakakaka ... ... ... Nak Personel Trainer yang Bermotivate please do DM me or Call ... or do whatsapp me ... .... .... #motivation #motivationquotes #makeithappen #makeiteasy #challenge #g

Kulit wajah terlihat pori,kesan jerawat,kesan hitam,tona tak sekata pada zoom kamera 48MP🤔 *FABULOUS WD Skincare* 🧔Rahsia wak doyok menjaga rapi wak
wajah muka kulit wajah kusam & tua
tona tak sekata
masalah kesan jerawat dan pori-pori kasar
wajah tidak menarik Skincare ni setanding jenama-jenama mahal Kulit muka menjadi licin dan tegang
untuk lelaki dan wanita KEBAIKAN FABULOS WD Skincare 3 Barang  Sabun Emas - membersihkan sel-sel kulit mati , melembapkan kulit , menegangkan kedutan , mengurangkan masalah jerawat dan memudarkan pigmentasi.
 Krim Siang - pelembap harian di waktu siang , boleh dijadikan sunscreen untuk melindungi daripada sinaran UV .
 Krim Malam - memudarkan parut jerawat , menghaluskan garisan kedutan dan mengecilkan liang pori serta meratakan tona wajah. Kandungan: 100gm

Hot iteam  produk terjamin dan berkualiti
original from LEGASI WAK DOYOK®
TRUSTED SELLER
COD Percuma Pasir Gudang COD Labis/Bandar Segamat/Pagoh ‍‍(agen cod diperlukan) pos setiap hari seluruh Malaysia
‍Khidmat nasihat percuma tentang produk
Ready stok

FB : Stokis Wak Doyok Johor
IG : @wakdoyok.johor  or nak tanya something? Meh direct message saya nanti saya reply..Taip..info... #skincareshop#mukacantikglowing#mukacantikberseri#skinbrightening
4

Kulit wajah terlihat pori,kesan jerawat,kesan hitam,tona tak sekata pada zoom kamera 48MP🤔 *FABULOUS WD Skincare* 🧔Rahsia wak doyok menjaga rapi wak wajah muka kulit wajah kusam & tua tona tak sekata masalah kesan jerawat dan pori-pori kasar wajah ti

SPECIAL HYPER PACKAGE 
HYPERMOTARD 939 
Guaranteed the Best Value! 
Technologies
o Ducati Testastretta 11 Engine
o Powerful 113 horsepower - 97.9 Nm torque
o o LCD instrument panel with gear indicator
o Handguards with integrated LED indicators
o Oil-cooling radiator
o New silencer
o Ducati Safety Pack (Bosch ABS, DTC)
o Riding Modes (Sports | Touring | Urban)
.
.
BIKES
 KHEOH  www.wasap.my/60124018932/
 SHENG  www.wasap.my/60194008932/
 BENNIS  www.wasap.my/60187634710/
 YATI  www.wasap.my/601194032392/

MERCHANDISE
 PUTERI: www.wasap.my/60174401804/

ACCESSORIES, SERVICE & PERFORMANCE PARTS
 XING  www.wasap.my/60135870997/
 JAZ  www.wasap.my/60194009339/
 WEI  www.wasap.my/60149058712/
.
.
WHY DUCATI PENANG
 Guaranteed Best Value  Original Parts & Warranty 
 Authorised 3S: Sales, Service & Support
*T&C Apply
.
.
.
#dreambike #ducatista #ducatilife 
#ducatipassion #ducatibikes 
#ducatidaily #ducaticlub #ducatilife
#ducatimalaysia #ducatipenang 
#Ducatihypermotard 
#hypermotard939 #superbike #Superbikemalaysia #ducatipassion #ducatibikes #ducatidaily
#ducaticlub #hyperclubmalaysia
#throttleworld 
#iducati #ducatistagram #takpanaske  #motorcyclemafia  #bikeswithoutlimits #bikesofinstagram #ducatisofinstagram
#hypermotard #hypermotardclub
0

SPECIAL HYPER PACKAGE HYPERMOTARD 939 Guaranteed the Best Value! Technologies o Ducati Testastretta 11 Engine o Powerful 113 horsepower - 97.9 Nm torque o o LCD instrument panel with gear indicator o Handguards with integrated LED indicators o Oil

Congrats @wakdoyok terbaik #kpopkorn di event launching @wdcigar
.
.
#kpopkorn .#wdcigar
.

Thank You for making us your No. 1 choice
.
.
#kukosbyenny #internationaltaste #ngapngapdahabis #kukosproductionhouz
.
.
#cigarmalaysia #cigar #takpanaske #maluapabossku #meletop #wakdoyok #wakdoyokjakarta #wakdoyokfc #wakdoyokindonesia #petalingjayafood #seleralokal #instafood  #weddingdoorgiftmurah #weddingdoorgiftmalaysia #politeknikshahalam #shellmalaysia #shellselect #kedaimesrapetronas
0

Congrats @wakdoyok terbaik #kpopkorn di event launching @wdcigar . . #kpopkorn .#wdcigar . Thank You for making us your No. 1 choice . . #kukosbyenny #internationaltaste #ngapngapdahabis #kukosproductionhouz . . #cigarmalaysia #cigar #takpanaske #ma

Nantikan FLASHDEAL Produk Wak Doyok Jambi, Minggu, 18 Agustus 2019 pukul 21:00 s.d Senin, 19 Agustus 2019 pukul 07:59 WIB
#wakdoyokmurah
#wakdoyokoriginal
#wakdoyokjambi 
#TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa.
0

Nantikan FLASHDEAL Produk Wak Doyok Jambi, Minggu, 18 Agustus 2019 pukul 21:00 s.d Senin, 19 Agustus 2019 pukul 07:59 WIB #wakdoyokmurah #wakdoyokoriginal #wakdoyokjambi #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa #wegwak #wakdoyok #legasiwakd

- : The real enjoyment is on the beach and in the encounter with the water and with the way the sand heals the soul. 
————————————————————————
#vsco #vscocamphoto #vscocamalaysia #potd #ootd #huahuahua #igersmalaysia #igersperak #igers_selangor #sematnatang #projektempatan #projekwaghih #my_genggua #iphoneasia #acahacahje #biasabiasaje #ikutcarakita #igersmalaya #igersfeed #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #kodahkenapa #kptmipoh #multimedia #like4like #kipidap #dongibab
0

- : The real enjoyment is on the beach and in the encounter with the water and with the way the sand heals the soul. ———————————————————————— #vsco #vscocamphoto #vscocamalaysia #potd #ootd #huahuahua #igersmalaysia #igersperak #igers_selangor #sema

@madani_bikes
EYE test!! If u see this panigale;

RED ️= you are normal person.
Green = you are a bit odd.
fluorescent 🥎= you need a Ducati!! Nak cari ducati cari kami !! @ducati_kualalumpur 
#madanibikes #ducatikualalumpur #madanijuice #madanicars #panigalekingdom #panigale1299 #ducaticlubmalaysia #desmoownersclubmalaysia #sbkmalaysia #superbikemalaya #superbikemalaysia #bikesmalaysia #bikerskental #takpanaske #panigalemalaysia  #panigalers
11

@madani_bikes EYE test!! If u see this panigale; RED ️= you are normal person. Green = you are a bit odd. fluorescent 🥎= you need a Ducati!! Nak cari ducati cari kami !! @ducati_kualalumpur #madanibikes #ducatikualalumpur #madanijuice #madanicars #

EYE test!! If u see this panigale;

RED ️= you are normal person.
Green = you are a bit odd.
fluorescent 🥎= you need a Ducati!! Nak cari ducati cari kami !! @ducati_kualalumpur 
#madanibikes #ducatikualalumpur #madanijuice #madanicars #panigalekingdom #panigale1299 #ducaticlubmalaysia #desmoownersclubmalaysia #sbkmalaysia #superbikemalaya #superbikemalaysia #bikesmalaysia #bikerskental #takpanaske #panigalemalaysia
35

EYE test!! If u see this panigale; RED ️= you are normal person. Green = you are a bit odd. fluorescent 🥎= you need a Ducati!! Nak cari ducati cari kami !! @ducati_kualalumpur #madanibikes #ducatikualalumpur #madanijuice #madanicars #panigalekingdo

Sumpah power do  Tunggu Marvel ambik diorang jadi pelakon baru jer nanti .

Tag sikit member korang yang korang rasa dia patut tengok video ni kat bawah  .

Nak pakai Iphone?  Whatsapp jer Admin kat link di bio  .

#takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas
#kodahkenapa #endgame #lawak #lawakhambar#nakbebel #nakpickupline #lawakan #videolawak#malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia#dubsmashid #mudahterhibur #sentap#janganmarah #nakbebel #lawak 
#lawakkerder #lawakhambar #lawakgram 
#lawakhangit #santapanrohani #santapandiri
#lawakhambar #himpunanbahanlawak 
#lawaktahapdewa #nakfakta  #dubsmashmalaysian#malaysiatrending #thanos #vscomalaysia#mudahterhibur #avengersendgame #mobilegraphymy
1

Sumpah power do Tunggu Marvel ambik diorang jadi pelakon baru jer nanti . Tag sikit member korang yang korang rasa dia patut tengok video ni kat bawah . Nak pakai Iphone? Whatsapp jer Admin kat link di bio . #takpanaske  #akuyangpakaikoyangpana

Congratulations @chong_ed atas perkawinan nya pada hari ini. Satu-satu kawan aku abis bujang. Kita bilalah agak nya nak makan nasi arab dah.. 🤲 #weding #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WdCigar #MegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #Style #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa
103

Congratulations @chong_ed atas perkawinan nya pada hari ini. Satu-satu kawan aku abis bujang. Kita bilalah agak nya nak makan nasi arab dah.. 🤲 #weding #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa #wdcigar #megwak #wakdoyok #legasiwakdoyok #wdli

Bercinta hampir 15thn dan ini adalah kisah kita...and today is our 1st Anniversary as husband & wife!!!! I love u so much my wife!!!!
...
...
... 
Nak Personel Trainer yang Bermotivate please do DM me or Call ... or do whatsapp me ...
.... 
.... 
#motivation #motivationquotes #makeithappen #makeiteasy #challenge #gymchallenge #gym #gymlife #gymquotes #gymmodel #fitness #fittmodel #fitnessmotivation #fitnesstransformation #fittransformation #transformation #takpanaske #nopainnogain #personaltrainer #johor #johorbahru #jdt #jbpersonaltrainer #akuyangpakaikoyangpanas #maluapabossku #mylove #mywife  #mrskattiee #mrkuzer
5

Bercinta hampir 15thn dan ini adalah kisah kita...and today is our 1st Anniversary as husband & wife!!!! I love u so much my wife!!!! ... ... ... Nak Personel Trainer yang Bermotivate please do DM me or Call ... or do whatsapp me ... .... .... #mo

S A H A B A T
4

S A H A B A T

Dirgahayu Indonesiaku ke-74! 
Saatnya tunjukkin kalau kamu Indonesia banget dengan tetap upacara di pagi hari! MERDEKAAAA!!!!
#WakDoyok #wakdoyokjambi #wakdoyokmurah #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa #merdeka #17agustus #17agustus2019
0

Dirgahayu Indonesiaku ke-74! Saatnya tunjukkin kalau kamu Indonesia banget dengan tetap upacara di pagi hari! MERDEKAAAA!!!! #wakdoyok #wakdoyokjambi #wakdoyokmurah #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa #wegwak #wakdoyok #legasiwakdoyok

Never give up on what you really want to do.The person with big dreams is more powerful than the one with all the facts. #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa #beardedgentleman #menswear #sedagher #fashion #mensfashion #mensfashionreview #streetfashion #ootd #dapper #style #mensfashionposts #themenclub #menwithclass
0

Never give up on what you really want to do.The person with big dreams is more powerful than the one with all the facts. #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa #beardedgentleman #menswear #sedagher #fashion #mensfashion #mensfashionreview

We don’t meet people by accident. Everyone’s meant to cross our path for a reason.  #photooftheday #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa
0

We don’t meet people by accident. Everyone’s meant to cross our path for a reason. #photooftheday #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa

Fakta mengatakan bahawa jejaka yang kacak, budiman, penyayang dan disukai mak-mak mertua adalah mereka yang sering memakai baju @stail.seratus. 🤭
.
Tak percaya cuba tanya Imran @ijeebster.
.
#stailluberapa #stailguaseratus #suweggke #acahacahje #bajetbajet #menggelabahlebih #kacakke #perasankacak #orangcakapsakai #batakhashtag #ikutcaragua #busyartworkstudio #crimewallz #streetwear #takpanaske #akuyangpakaikauyangpanas #kaudahkenapa #pittiuomo #hypebeast #stailseratus #lokalah
4

Fakta mengatakan bahawa jejaka yang kacak, budiman, penyayang dan disukai mak-mak mertua adalah mereka yang sering memakai baju @stail.seratus. 🤭 . Tak percaya cuba tanya Imran @ijeebster. . #stailluberapa #stailguaseratus #suweggke #acahacahje #baje

*PRODUK WAK DOYOK*
KRIM JAMBANG WAK DOYOK 
Khusus Untuk Lelaki 
Kepada sedagher yang dihormati, Korang  boleh mendapatkn KRIM JAMBANG WAK DOYOK yang esklusif . Jom dapatkan sekarang shopping dengan kami 🤗 Terima Kasih .
SILA LIKE post ini dan taip KOMEN :- wasap.my/ 0134301274
#TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa.
0

*PRODUK WAK DOYOK* KRIM JAMBANG WAK DOYOK Khusus Untuk Lelaki Kepada sedagher yang dihormati, Korang boleh mendapatkn KRIM JAMBANG WAK DOYOK yang esklusif . Jom dapatkan sekarang shopping dengan kami 🤗 Terima Kasih . SILA LIKE post ini dan taip KO

Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than the one with all the facts.  #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WdCigar #MegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #Style #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa
366

Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than the one with all the facts. #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa #wdcigar #megwak #wakdoyok #legasiwakdoyok #wdlifestyle #wakdoyokfc #beardedg

Maaf lah...harini aku buzy dengan wife aku dari pagi sampai petang....wakakakkaa...laut owh laut...aummmm
...
...
... 
Nak Personel Trainer yang Bermotivate please do DM me or Call ... or do whatsapp me ...
.... 
.... 
#motivation #motivationquotes #makeithappen #makeiteasy #challenge #gymchallenge #gym #gymlife #gymquotes #gymmodel #fitness #fittmodel #fitnessmotivation #fitnesstransformation #fittransformation #transformation #takpanaske #nopainnogain #personaltrainer #johor #johorbahru #jdt #jbpersonaltrainer #akuyangpakaikoyangpanas #maluapabossku  #mrkuzer
2

Maaf lah...harini aku buzy dengan wife aku dari pagi sampai petang....wakakakkaa...laut owh laut...aummmm ... ... ... Nak Personel Trainer yang Bermotivate please do DM me or Call ... or do whatsapp me ... .... .... #motivation #motivationquotes #

Dia lukis satu garis tanpa angkat pen langsung  .

Tag sikit member korang kat bawah  .

Nak pakai Iphone?  Whatsapp jer Admin kat link di bio  .

#takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas
#kodahkenapa #endgame #lawak #lawakhambar#nakbebel #nakpickupline #lawakan #videolawak#malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia#dubsmashid #mudahterhibur #sentap#janganmarah #nakbebel #lawak 
#lawakkerder #lawakhambar #lawakgram 
#lawakhangit #santapanrohani #santapandiri
#lawakhambar #himpunanbahanlawak 
#lawaktahapdewa #nakfakta  #dubsmashmalaysian#malaysiatrending #thanos #vscomalaysia#mudahterhibur #avengersendgame #mobilegraphymy
0

Dia lukis satu garis tanpa angkat pen langsung . Tag sikit member korang kat bawah . Nak pakai Iphone? Whatsapp jer Admin kat link di bio . #takpanaske  #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa  #endgame  #lawak  #lawakhambar #nakbebel  #nakpickupline  

FABULOUS WD SKINCARE
.
Melembap, melindung & memulihkan kulit anda seawal 7 hari pemakaian konsisten. Mengandungi EKSTRAK ALOE VERA, NANO EMAS & BUNGA CALENDULA yang sesuai dengan kulit pengguna Asia LELAKI & WANITA
.
Saya bantu untuk menjana income 30 orang sahaja untuk jadi FUTURE LEADER dan CREATE AGENT di bawah masing2

Tak boleh ramai sebab saya nak team yang fokus betul2 untuk projek bersama Wak Doyok. Produk penjagaan diri sesuai untuk LELAKI & WANITA

KENAPA PERLU JOIN BERSAMA WAK DOYOK?
.
  Instagram rasmi (1.8 Juta)
  Jenama yang Dikenali & Dipercayai Ramai. Telah menjadi taraf ANTARABANGSA
  Produksi ke kedai jamu telah diberhentikan, ANDA ADALAH PENJUAL ONLINE TERAWAL
  Instafemes & Page Viral
  Program-program televisyen
  Wak Doyok akan muncul dalam beberapa filem Malaysia dan Indonesia
.
Dengan hanya berbekalkan RM150, ANDA MAMPU TAMBAH PENDAPATAN.
.
Produk terbukti bagus dan telah memberikan kepuasan kepada pengguna yang MEMENTINGKAN KECANTIKAN DAN KEHENSEMAN DIRI
.
Whatsapp terus 01136807267
Whatsapp terus 01136807267
Whatsapp terus 01136807267
.
#johorbahru #nakduit #sayajualmurah #AbangLongFadil3 #Tidak  #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #MegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa
0

FABULOUS WD SKINCARE . Melembap, melindung & memulihkan kulit anda seawal 7 hari pemakaian konsisten. Mengandungi EKSTRAK ALOE VERA, NANO EMAS & BUNGA CALENDULA yang sesuai dengan kulit pengguna Asia LELAKI & WANITA . Saya bantu untuk menjana income

Gaya simple tpi padu. Kau tahu apa?
#panaskebang #akuyangpakaikoyangpanas #takpanaske
8

Gaya simple tpi padu. Kau tahu apa? #panaskebang #akuyangpakaikoyangpanas #takpanaske

- : A forest of these trees is a spectacle too much for one man to see ————————————————————————
#vsco #vscocamphoto #vscocamalaysia #potd #ootd #huahuahua #igersmalaysia #igersperak #igers_selangor #sematnatang #projektempatan #projekwaghih #my_genggua #iphoneasia #acahacahje #biasabiasaje #ikutcarakita #igersmalaya #igersfeed #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #kodahkenapa #kptmipoh #multimedia #like4like #kipidap #dongibab #onxon
0

- : A forest of these trees is a spectacle too much for one man to see ———————————————————————— #vsco #vscocamphoto #vscocamalaysia #potd #ootd #huahuahua #igersmalaysia #igersperak #igers_selangor #sematnatang #projektempatan #projekwaghih #my_gengg

Success is simply never giving in to failure - either in mind or body. 
.
.
.
.
.
.
.
#terengganu #marang #kualaterengganu #kualalumpur #malaysia #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #akuyangpakaikauyangpanas #kodahkenape  #likeforlikes #like4follow #insta #follow #followforfollowback #instapic #like4likesback #instacool #instalike #likeme #bakalmenantumakawak
2

Success is simply never giving in to failure - either in mind or body. . . . . . . . #terengganu #marang #kualaterengganu #kualalumpur #malaysia #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #akuyangpakaikauyangpanas #kodahkenape #likeforlikes #like4follow

Kalau hidup nak senang, tidak mahu berusaha, beribadah dan berkerja, baik jadi lembu saja. Tunggu masa untuk dikorbankan dan terus ke syurga. 
.
Tak ditujukan sesiapa. Hanya perli diri sendiri.
.
#stailluberapa #stailguaseratus #suweggke #acahacahje #bajetbajet #menggelabahlebih #kacakke #perasankacak #orangcakapsakai #batakhashtag #ikutcaragua #busyartworkstudio #crimewallz #streetwear #takpanaske #akuyangpakaikauyangpanas #kaudahkenapa #pittiuomo #hypebeast #stailseratus #lokalah
2

Kalau hidup nak senang, tidak mahu berusaha, beribadah dan berkerja, baik jadi lembu saja. Tunggu masa untuk dikorbankan dan terus ke syurga. . Tak ditujukan sesiapa. Hanya perli diri sendiri. . #stailluberapa #stailguaseratus #suweggke #acahacahje

there is no success without sacrifice
#takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #gentingpremiumoutlet #marvelstudios
2

there is no success without sacrifice #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #gentingpremiumoutlet #marvelstudios

Alhamdulillah , Kehidupan sebagai makhluk penuh dengan kejutan . #takpanaske #aweklusedap #brokenjusttemporary #tupperware
0

Alhamdulillah , Kehidupan sebagai makhluk penuh dengan kejutan . #takpanaske #aweklusedap #brokenjusttemporary #tupperware

Abang cari baju camni
Kalau ada butik jual bagitau min nak satu 
🤠 #takpanaske #kodahkenape #tapaiemas
.
DOUBLE TAP & follow @tapaiemas guys
0

Abang cari baju camni Kalau ada butik jual bagitau min nak satu 🤠 #takpanaske #kodahkenape #tapaiemas . DOUBLE TAP & follow @tapaiemas guys

Load More