#tolongdengar Instagram photos and videos

Advertisement
Bila dah sayang kan, annoying macam mana pun, hadap jelah. Merajuk macam mana pun, still usaha untuk pujuk balik. Sibuk mana pun, still cari masa.Loveyou @ateynnnlie ️🦅️🤘 •
•
• SONG: @ayieelhamf88 • (TAG BF/GF KORANG YANG MASUK AIR ️) •
•
•
@tiktok.malaysia @tiktok__malaysia @tiktok.malaysia.repost @musically.instafamousz @kini.viral @klip.viral @tiktok @tiktok.instafamouss @indiatiktok .
.
@lawak_hambar  @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit  @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks 
#lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak #atukpesanchannel #naksentap #takrelevan #cakapmanis #aliffchannel #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #jentikhati #seribucerita #nakpesan #akuokayofficial #nakluahsikit #roadtohalal #nakfakta #quotes #jiwakacau #gengtakbolehmoveon #sakithati #akakmoveon #nakkongsi #timahohtimah #joyahohjoyah #cakapmanis #tiktok #tiktokindonesia
0

Bila dah sayang kan, annoying macam mana pun, hadap jelah. Merajuk macam mana pun, still usaha untuk pujuk balik. Sibuk mana pun, still cari masa.Loveyou @ateynnnlie ️🦅️🤘 • • • SONG: @ayieelhamf88 • (TAG BF/GF KORANG YANG MASUK AIR ️) • • • @tiktok.m

Advertisement
Bila dah sayang kan, annoying macam mana pun, hadap jelah. Merajuk macam mana pun, still usaha untuk pujuk balik. Sibuk mana pun, still cari masa. 
@tiktok.malaysia @tiktok__malaysia @tiktok.malaysia.repost @musically.instafamousz @kini.viral @klip.viral @tiktok @tiktok.instafamouss @indiatiktok .
.
@lawak_hambar  @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit  @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks 
#lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak #atukpesanchannel #naksentap #takrelevan #cakapmanis #aliffchannel #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #jentikhati #seribucerita #nakpesan #akuokayofficial #nakluahsikit #roadtohalal #nakfakta #quotes #jiwakacau #gengtakbolehmoveon #sakithati #akakmoveon #nakkongsi #timahohtimah #joyahohjoyah #cakapmanis #tiktok #tiktokindonesia
0

Bila dah sayang kan, annoying macam mana pun, hadap jelah. Merajuk macam mana pun, still usaha untuk pujuk balik. Sibuk mana pun, still cari masa. @tiktok.malaysia @tiktok__malaysia @tiktok.malaysia.repost @musically.instafamousz @kini.viral @klip.v

Advertisement
Ryaners Kedah..be ready for this saturday yea.. pakat mai datang ramai²..sama² kita jumpa @ryandeedat di sana na 
️Jelajah ABPBH32 | 24 Ogos | Aman Central , Alor Setar Kedah
#RyanDeedat #Artisbaharulelakipopular #ABPBH32 #Propa #Salimah #Ryanersmy #bbnubbdulovers
1

Ryaners Kedah..be ready for this saturday yea.. pakat mai datang ramai²..sama² kita jumpa @ryandeedat di sana na ️Jelajah ABPBH32 | 24 Ogos | Aman Central , Alor Setar Kedah #ryandeedat #artisbaharulelakipopular #abpbh32 #propa #salimah #ryanersmy #

Hahhahaa sanggup tahan ngantuk sebab lagu kegemaran 
.
Halalkan video korang yg kami ambil
 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 
LIKE video ni ️ COMMENT video ni
.
dipersilakan
Like ️ | Share  | Comment  | Tag 

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019
2

"Hahhahaa sanggup tahan ngantuk sebab lagu kegemaran . Halalkan video korang yg kami ambil DM jika kami tak kredit post anda JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM : FOLLOW @video_lawak2019 LIKE video ni ️ COMMENT video ni . dipersilakan Lik

Alquran TAG SPECIAL EDITION
.
Apa yang special dalam set al quran exclusive ni
.
KOTAK Eksklusif ni pun dah buat jatuh cinta
.
Jom kita bukak kotak.
Tadaaa...ada dust beg soft cream yang melindungi alquran dari sebarang kekotoran. .
Buka ja dust beg, wahhh sungguh cantik ALQURAN saiz A5 yang eksklusif berlatar belakangkan kaabah tu
.
Jangan risau, ada kelulusan KDN
.
️Penanda yang comel
️Ada isi dalam warna-warni
️Ada terjemahan lengkap ️Berzip kemas
.
& paling best, ianya menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
.
.
Jom bawak masuk paper beg & sedia untuk dibuat hadiah
.
Siapa yang suka membeli alquran special edition ni?
.
1) Ramai yang suka buat hantaran perkahwinan, sebab ada kotak yang sangat kemas.
.
2) Hadiah untuk seseorang yang istimewa sama ada untuk suami, isteri, sahabat baik dll
.
3) Beli untuk penghargaan untuk diri sendiri 
.
4) Malah untuk anak-anak supaya anak2 lagi seronok & semangat untuk baca alquran
. .
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60109383930 atau tekan link di bio
.
Atau
.
2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 
.
#JomRepost 
#NasihatBuatHati 
#NasihatBuatDiri 
#nakbebel 
#lawakhambar 
#nakfakta 
#jentikhati 
#jomdakwah 
#naksentap 
#nakpesan 
#tiktokmalaysia 
#nakpickupline 
#tolongdengar 
#seribusatucerita 
#nakngepek 
#apakes
0

Alquran TAG SPECIAL EDITION . Apa yang special dalam set al quran exclusive ni . KOTAK Eksklusif ni pun dah buat jatuh cinta . Jom kita bukak kotak. Tadaaa...ada dust beg soft cream yang melindungi alquran dari sebarang kekotoran. . Buka ja dust beg,

Asyik hitam putih je kita jumpa, la ni Lily bawa masuk kaler yellow mustard. Aum2.

Size available 36-45. Laki perempuan boleh pki.

Nak beli combo 2 pasang ke atas kami bg harga special.. Sape minat kaler kuning?!!! #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp
0

Asyik hitam putih je kita jumpa, la ni Lily bawa masuk kaler yellow mustard. Aum2. Size available 36-45. Laki perempuan boleh pki. Nak beli combo 2 pasang ke atas kami bg harga special.. Sape minat kaler kuning?!!! #blogger #igersmalaysia #kelakar

Alquran TAG SPECIAL EDITION
.
Apa yang special dalam set al quran exclusive ni
.
KOTAK Eksklusif ni pun dah buat jatuh cinta
.
Jom kita bukak kotak.
Tadaaa...ada dust beg soft cream yang melindungi alquran dari sebarang kekotoran. .
Buka ja dust beg, wahhh sungguh cantik ALQURAN saiz A5 yang eksklusif berlatar belakangkan kaabah tu
.
Jangan risau, ada kelulusan KDN
.
️Penanda yang comel
️Ada isi dalam warna-warni
️Ada terjemahan lengkap ️Berzip kemas
.
& paling best, ianya menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
.
.
Jom bawak masuk paper beg & sedia untuk dibuat hadiah
.
Siapa yang suka membeli alquran special edition ni?
.
1) Ramai yang suka buat hantaran perkahwinan, sebab ada kotak yang sangat kemas.
.
2) Hadiah untuk seseorang yang istimewa sama ada untuk suami, isteri, sahabat baik dll
.
3) Beli untuk penghargaan untuk diri sendiri 
.
4) Malah untuk anak-anak supaya anak2 lagi seronok & semangat untuk baca alquran
. .
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60109383930 atau tekan link di bio
.
Atau
.
2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 
.
#JomRepost 
#NasihatBuatHati 
#NasihatBuatDiri 
#nakbebel 
#lawakhambar 
#nakfakta 
#jentikhati 
#jomdakwah 
#naksentap 
#nakpesan 
#tiktokmalaysia 
#nakpickupline 
#tolongdengar 
#seribusatucerita 
#nakngepek 
#apakes
0

Alquran TAG SPECIAL EDITION . Apa yang special dalam set al quran exclusive ni . KOTAK Eksklusif ni pun dah buat jatuh cinta . Jom kita bukak kotak. Tadaaa...ada dust beg soft cream yang melindungi alquran dari sebarang kekotoran. . Buka ja dust beg,

Alquran TAG SPECIAL EDITION
.
Apa yang special dalam set al quran exclusive ni
.
KOTAK Eksklusif ni pun dah buat jatuh cinta
.
Jom kita bukak kotak.
Tadaaa...ada dust beg soft cream yang melindungi alquran dari sebarang kekotoran. .
Buka ja dust beg, wahhh sungguh cantik ALQURAN saiz A5 yang eksklusif berlatar belakangkan kaabah tu
.
Jangan risau, ada kelulusan KDN
.
️Penanda yang comel
️Ada isi dalam warna-warni
️Ada terjemahan lengkap ️Berzip kemas
.
& paling best, ianya menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
.
.
Jom bawak masuk paper beg & sedia untuk dibuat hadiah
.
Siapa yang suka membeli alquran special edition ni?
.
1) Ramai yang suka buat hantaran perkahwinan, sebab ada kotak yang sangat kemas.
.
2) Hadiah untuk seseorang yang istimewa sama ada untuk suami, isteri, sahabat baik dll
.
3) Beli untuk penghargaan untuk diri sendiri 
.
4) Malah untuk anak-anak supaya anak2 lagi seronok & semangat untuk baca alquran
. .
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60109383930 atau tekan link di bio
.
Atau
.
2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 
.
#JomRepost 
#NasihatBuatHati 
#NasihatBuatDiri 
#nakbebel 
#lawakhambar 
#nakfakta 
#jentikhati 
#jomdakwah 
#naksentap 
#nakpesan 
#tiktokmalaysia 
#nakpickupline 
#tolongdengar 
#seribusatucerita 
#nakngepek 
#apakes
0

Alquran TAG SPECIAL EDITION . Apa yang special dalam set al quran exclusive ni . KOTAK Eksklusif ni pun dah buat jatuh cinta . Jom kita bukak kotak. Tadaaa...ada dust beg soft cream yang melindungi alquran dari sebarang kekotoran. . Buka ja dust beg,

Alquran TAG SPECIAL EDITION
.
Apa yang special dalam set al quran exclusive ni
.
KOTAK Eksklusif ni pun dah buat jatuh cinta
.
Jom kita bukak kotak.
Tadaaa...ada dust beg soft cream yang melindungi alquran dari sebarang kekotoran. .
Buka ja dust beg, wahhh sungguh cantik ALQURAN saiz A5 yang eksklusif berlatar belakangkan kaabah tu
.
Jangan risau, ada kelulusan KDN
.
️Penanda yang comel
️Ada isi dalam warna-warni
️Ada terjemahan lengkap ️Berzip kemas
.
& paling best, ianya menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama.
.
.
Jom bawak masuk paper beg & sedia untuk dibuat hadiah
.
Siapa yang suka membeli alquran special edition ni?
.
1) Ramai yang suka buat hantaran perkahwinan, sebab ada kotak yang sangat kemas.
.
2) Hadiah untuk seseorang yang istimewa sama ada untuk suami, isteri, sahabat baik dll
.
3) Beli untuk penghargaan untuk diri sendiri 
.
4) Malah untuk anak-anak supaya anak2 lagi seronok & semangat untuk baca alquran
. .
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60109383930 atau tekan link di bio
.
Atau
.
2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 
.
#JomRepost 
#NasihatBuatHati 
#NasihatBuatDiri 
#nakbebel 
#lawakhambar 
#nakfakta 
#jentikhati 
#jomdakwah 
#naksentap 
#nakpesan 
#tiktokmalaysia 
#nakpickupline 
#tolongdengar 
#seribusatucerita 
#nakngepek 
#apakes
0

Alquran TAG SPECIAL EDITION . Apa yang special dalam set al quran exclusive ni . KOTAK Eksklusif ni pun dah buat jatuh cinta . Jom kita bukak kotak. Tadaaa...ada dust beg soft cream yang melindungi alquran dari sebarang kekotoran. . Buka ja dust beg,

[TAG KAWAN KAWAN ANDA]
#OFFERPADU.
.
RM59!! RM59!! RM59!!
.
Harga PROMOSI.. Cepat dapatkan. Hanya RM59 anda akan dapat sepasang kasut Vans Old Skool Black White dengan qualiti yang super padu.
. 
ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. .
.
Berminat ? 
Boleh KLIK LINK DI BIO.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270
0

[TAG KAWAN KAWAN ANDA] #offerpadu . . RM59!! RM59!! RM59!! . Harga PROMOSI.. Cepat dapatkan. Hanya RM59 anda akan dapat sepasang kasut Vans Old Skool Black White dengan qualiti yang super padu. . ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. . . Berminat ? B

Bila dah sayang kan, annoying macam mana pun, hadap jelah. Merajuk macam mana pun, still usaha untuk pujuk balik. Sibuk mana pun, still cari masa. 
@tiktok.malaysia @tiktok__malaysia @tiktok.malaysia.repost @musically.instafamousz @kini.viral @klip.viral @tiktok @tiktok.instafamouss @indiatiktok .
.
@lawak_hambar  @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit  @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks 
#lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak #atukpesanchannel #naksentap #takrelevan #cakapmanis #aliffchannel #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #jentikhati #seribucerita #nakpesan #akuokayofficial #nakluahsikit #roadtohalal #nakfakta #quotes #jiwakacau #gengtakbolehmoveon #sakithati #akakmoveon #nakkongsi #timahohtimah #joyahohjoyah #cakapmanis #tiktok #tiktokindonesia
2

Bila dah sayang kan, annoying macam mana pun, hadap jelah. Merajuk macam mana pun, still usaha untuk pujuk balik. Sibuk mana pun, still cari masa. @tiktok.malaysia @tiktok__malaysia @tiktok.malaysia.repost @musically.instafamousz @kini.viral @klip.v

NIKE AIRMAX 720 BLACK MULTI
.
SEMUA SIZE AVAILABLE DARI KECIL SAMPAI BESAR.. PRICE HANYA RM300.. KUALITI AUTHENTIC YE BUKAN BISHE BISHE NI
.
BERMINAT SILA WHATSAPP KAMI 0195527630 ATAU TEKAN LINK DI BIO
.
#kasutawak #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270
16

NIKE AIRMAX 720 BLACK MULTI . SEMUA SIZE AVAILABLE DARI KECIL SAMPAI BESAR.. PRICE HANYA RM300.. KUALITI AUTHENTIC YE BUKAN BISHE BISHE NI . BERMINAT SILA WHATSAPP KAMI 0195527630 ATAU TEKAN LINK DI BIO . #kasutawak #blogger #igersmalaysia #kelakar #

.
SET COMBO
. 
Jamu sweetDara & Jus sweetDara Plus Collogen
.
Jus ni blh buat breast dan bontot u mantap..firm
Skin jdi lembab Muka Glow dan bertenaga
.
Jamu pulak utk ketatkan miss V, hilangkan keputihan, buang angin, xde segugut, badan rasa ringan
.
Makanla dua2 utk kesan yg lebih bagus dan kesan berganda..
.
Nak try Whatsapp ️
011-11006065.
.
#sweetdara
#sweetdarakajang
#sweetdaracheras 
#jamusweetdara
#kmcintahati
#keputihan #keputihanberbau #siakapkeli #bazaarpaknil #bazaaronline
#masalahwanita #wanita #pencuciwanita #pembersihwanita  #rizalhakim
#siakapkeli
#viralmalaysia
#tolongdengar
#kakkm #kakkmbukanbiasa2 #kakkmviral 
#codkajang #codbalakong #codserdang #codserikembangan #codKL #codcheras
0

. SET COMBO . Jamu sweetDara & Jus sweetDara Plus Collogen . Jus ni blh buat breast dan bontot u mantap..firm Skin jdi lembab Muka Glow dan bertenaga . Jamu pulak utk ketatkan miss V, hilangkan keputihan, buang angin, xde segugut, badan rasa ringan

[TAG KAWAN KAWAN ANDA]
#OFFERPADU.
.
RM59!! RM59!! RM59!!
.
Harga PROMOSI.. Cepat dapatkan. Hanya RM59 anda akan dapat sepasang kasut Vans Old Skool Black White dengan qualiti yang super padu.
. 
ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. .
.
Berminat ? 
Boleh KLIK LINK DI BIO.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270
0

[TAG KAWAN KAWAN ANDA] #offerpadu . . RM59!! RM59!! RM59!! . Harga PROMOSI.. Cepat dapatkan. Hanya RM59 anda akan dapat sepasang kasut Vans Old Skool Black White dengan qualiti yang super padu. . ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. . . Berminat ? B

•
•
•
𝐓𝐚𝐩 𝟐𝐗
𝐓𝐚𝐠 𝐒𝐚𝐡𝐚𝐛𝐚𝐭 𝐀𝐧𝐝𝐚
-------
Perkongsian daripada Ustaz Hanan Attaki

Credit Video : Youtube Hijrah Day

Link video asal : https://youtu.be/i6dvEGgcstw
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow kami untuk peringatan harian!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@FirdausWrote @Kopibuku.MY @AlQuranTag⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FirdausWrote #BukanPukulRata #BukanUstaz #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes
0

• • • 𝐓𝐚𝐩 𝟐𝐗 𝐓𝐚𝐠 𝐒𝐚𝐡𝐚𝐛𝐚𝐭 𝐀𝐧𝐝𝐚 ------- Perkongsian daripada Ustaz Hanan Attaki Credit Video : Youtube Hijrah Day Link video asal : https://youtu.be/i6dvEGgcstw -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow kami untuk peringatan harian!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @firdauswro

#Repost @q.bagstoreq
• • • • • •
When u write , you'll draft hundreds of ideas and sometimes,all u need to do is to combine all the idea and make it a big one. But sometimes,none of them work n u will have to draft a new one 

#jomdakwah #apakes #donedakwah #cakapmanis #gengmoveon #usrahsantai #sentapbeb #lukisandakwah #roadtojannah #nakpickupline #nakngepek #nakkongsi #hatikecai #tolongdengar #naksentap #seribusatucerita #mutiarakata #sentap #jentikhati #nakpesan #jommuhasabahdiri #dakwahsentap #nakfakta #atukpesan #vscomalaysia #nakbebel #lawakhambar #mudahterhibur
(◔‿◔)
0

#repost @q.bagstoreq • • • • • • When u write , you'll draft hundreds of ideas and sometimes,all u need to do is to combine all the idea and make it a big one. But sometimes,none of them work n u will have to draft a new one #jomdakwah #apakes #don

Apa guna kalau ramai kawan, tapi semua nak amik kesempatan atas kita #tolongdengar #td
⬇️⬇️Tag Sahabat Anda⬇️⬇️
18

Apa guna kalau ramai kawan, tapi semua nak amik kesempatan atas kita #tolongdengar #td ⬇️⬇️Tag Sahabat Anda⬇️⬇️

Waktu lapar, kita tidak akan makan makanan yang buruk dan rosak. Sebab kita tahu makanan tersebut boleh memudaratkan kita. Jadi, lebih baik berlapar daripada makan benda yang tak elok.

Perkataan pun sebegitu.

Daripada kita bercakap sesuatu yang buruk dan 'rosak', yang boleh mengeruhkan lagi keadaan, lebih baik kita diam. Mungkin akan ada yang kata kita kedekut pendapat, tetapi sekurang-kurangnya kita tidak berkata sesuatu yang boleh menambahkan lagi tekanan keadaan.
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#FirdausWrote #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #seribusatucerita #jomdakwah #nakkongsi #jomhijrah #tolongdengar #hatikecai #secebiskenangan #jentikhati #nakluahsikit #akuokayofficial #penmerahdotcom #santapanhidup #apaapajerr #nakngepek #apakes #kongsi #tarbiahdiri #dakwahjentikhati #sentapbeb #dakwah_islam #kalamdakwah #dakwahkampus #dakwahonline #thetarbiyyah #sukakongsi #videodakwahmy #dakwahmudah
2

Waktu lapar, kita tidak akan makan makanan yang buruk dan rosak. Sebab kita tahu makanan tersebut boleh memudaratkan kita. Jadi, lebih baik berlapar daripada makan benda yang tak elok. Perkataan pun sebegitu. Daripada kita bercakap sesuatu yang bur

﷽
Generasi yang sedia ada,
Lebih hebat dalam bab menghukumi,
Lebih dahsyat dalam bab menyalahkan,
Lebih arif dalam bab lingkungan ilmu yang tidak diketahui.
.
Masing - masing mahu membuktikan,
Siapakah wira sebenar di antara mereka.
.
Sehingga terlupa bahwa diri sendiri menonjolkan 
kebodohan yang mungkin melampau atau sebaliknya.
.
Bukan kesemuanya,
Hanya sebahagian yang bertindak tanpa berfikir dahulu,
Tidak berlandaskan pegangan yang kukuh,
Hanya mengikut telunjuk akal dan nafsu semata - mata.
.
Boleh jadi kita makin ketandusan adab dan pengetahuan,
Gara - gara kita memenangkan ego yang 
ditanam dalam sanubari.
.
Tidak salah untuk mengakui '' tidak hebat '' dalam suatu perkara, asalkan kita terlepas dari jerat fitnah 
yang akan menyeksa kita secara senyap.
.
Mahu bergerak , 
Fikirkan pro dan kontra.
.
.
#curhat #tarbiahsentap #quote #islamicquote #instagram #jentikhati #muslim #apaapajerr #sharedbymuslimin #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #sukakongsi #sukapesan #sukacakap #atokcakap #igsharingiscaring_ #tolongcakap #dakwahgaiss #nakpesan #atukpesan #tolongdengar #jomdakwah #usrahsantai #tagsahabatanda #dakwah #silakansharesemogabermanfaat
2

﷽ Generasi yang sedia ada, Lebih hebat dalam bab menghukumi, Lebih dahsyat dalam bab menyalahkan, Lebih arif dalam bab lingkungan ilmu yang tidak diketahui. . Masing - masing mahu membuktikan, Siapakah wira sebenar di antara mereka. . Sehingga terlup

Makan hati tuh dah biasa ape boleh buat simpan sampai lebam. Maaf jika aku tak sempurna  selamat malam 
•
•

#naksentap #takrelevan #cakapmanis #aliffchannel #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #nakbebel #jentikhati #seribucerita #nakpesan #akuokayofficial #nakluahsikit #roadtohalal #nakfakta #quotes #jiwakacau #gengtakbolehmoveon #sakithati #akakmoveon #nakkongsi #timahohtimah #joyahohjoyah #tumblr #tshirtkoyak #vscomalaysia #sayangsayang #gengmoveon #brokenheart
0

Makan hati tuh dah biasa ape boleh buat simpan sampai lebam. Maaf jika aku tak sempurna selamat malam • • #naksentap #takrelevan #cakapmanis #aliffchannel #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #nakbebel #jentikhati #seribucer

Drama spontan 10 : Gelak Khas.. .
Halalkan video korang yg kami ambil
 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 
LIKE video ni ️ COMMENT video ni
.
dipersilakan
Like ️ | Share  | Comment  | Tag 

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019
6

Drama spontan 10 : Gelak Khas.. . Halalkan video korang yg kami ambil DM jika kami tak kredit post anda JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM : FOLLOW @video_lawak2019 LIKE video ni ️ COMMENT video ni . dipersilakan Like ️ | Share | Comment

Bila dah sayang kan, annoying macam mana pun, hadap jelah. Merajuk macam mana pun, still usaha untuk pujuk balik. Sibuk mana pun, still cari masa.Loveyou @ateynnnlie ️🦅️🤘 •
•
• SONG: @ayieelhamf88 • (TAG BF/GF KORANG YANG MASUK AIR ️) •
•
•
@tiktok.malaysia @tiktok__malaysia @tiktok.malaysia.repost @musically.instafamousz @kini.viral @klip.viral @tiktok @tiktok.instafamouss @indiatiktok .
.
@lawak_hambar  @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit  @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks 
#lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak #atukpesanchannel #naksentap #takrelevan #cakapmanis #aliffchannel #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #jentikhati #seribucerita #nakpesan #akuokayofficial #nakluahsikit #roadtohalal #nakfakta #quotes #jiwakacau #gengtakbolehmoveon #sakithati #akakmoveon #nakkongsi #timahohtimah #joyahohjoyah #cakapmanis #tiktok #tiktokindonesia
74

Bila dah sayang kan, annoying macam mana pun, hadap jelah. Merajuk macam mana pun, still usaha untuk pujuk balik. Sibuk mana pun, still cari masa.Loveyou @ateynnnlie ️🦅️🤘 • • • SONG: @ayieelhamf88 • (TAG BF/GF KORANG YANG MASUK AIR ️) • • • @tiktok.m

Tarian ape tuuu mak cikk ooii
huhu
tag kawn tiktok •
•
subscribe my channel link at profile  ◆
◆
#naksentap #takrelevan #cakapmanis #aliffchannel #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #nakbebel #jentikhati #seribucerita #nakpesan #akuokayofficial #nakluahsikit #roadtohalal #nakfakta #quotes #jiwakacau #gengtakbolehmoveon #sakithati #akakmoveon #nakkongsi #timahohtimah #joyahohjoyah #cakapmanis #tumblr #tshirtkoyak #vscomalaysia #sayangsayang #gengmoveon #brokenheart
3

Tarian ape tuuu mak cikk ooii huhu tag kawn tiktok • • subscribe my channel link at profile ◆ ◆ #naksentap #takrelevan #cakapmanis #aliffchannel #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #nakbebel #jentikhati #seribucerita #nakpesa

Yang paling diperlukan dalam sesebuah persahabatan adalah perasaan kasih yang sentiasa terjaga,
yang pasti dapat menenangkan perasaan, menggembirakan hati.

Friendship is not a hard thing to deal with, cukup masing-masing merendahkan ego dan cuba untuk memahami setiap keadaan di antara korang. Then you will enjoy the sweetness of the relationship forever.

Be a good listener to them, try to understand a situation from your best friend’s point of view. Bantu dorang semampu yang kau boleh. Itu yang akan lebih menguatkan perhubungan antara korang.

Dan terbalik pula jika kau yang perlukan mereka, teach them to be a good listener. Seek help from them. Baru namanya best friend right?
Moga yang digelar kawan baik itu sentiasa terjaga zahir dan batin.
— @theinspiraesi
•
#tolongdengar#nakbebel#apakes#rotikaya#nakfakta#dakwahsentap#jomdakwah#apaapajerr#tekoberasap#nakpesan#lelakivsperempuan#lawakhambar#meletop#jentikhati#kualihangit#cakapmanis#kiniviral#abangbikai#thetarbiyyah#mstaronline#akuokayofficial#penmerahdotcom#santapanhidup#kipidap
128

Yang paling diperlukan dalam sesebuah persahabatan adalah perasaan kasih yang sentiasa terjaga, yang pasti dapat menenangkan perasaan, menggembirakan hati. Friendship is not a hard thing to deal with, cukup masing-masing merendahkan ego dan cuba unt

[TAG KAWAN KAWAN ANDA]
#OFFERPADU.
.
RM59!! RM59!! RM59!!
.
Harga PROMOSI.. Cepat dapatkan. Hanya RM59 anda akan dapat sepasang kasut Vans Old Skool Black White dengan qualiti yang super padu.
. 
ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. .
.
Berminat ? 
Boleh KLIK LINK DI BIO.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270
0

[TAG KAWAN KAWAN ANDA] #offerpadu . . RM59!! RM59!! RM59!! . Harga PROMOSI.. Cepat dapatkan. Hanya RM59 anda akan dapat sepasang kasut Vans Old Skool Black White dengan qualiti yang super padu. . ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. . . Berminat ? B

Salah pilih partner, habis la final year project. Ada je masalah nanti #tolongdengar #td
⬇️⬇️Tag Sahabat Anda⬇️⬇️
7

Salah pilih partner, habis la final year project. Ada je masalah nanti #tolongdengar #td ⬇️⬇️Tag Sahabat Anda⬇️⬇️

Tekan like karena itu penting  penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu  berbagi MUSIK BAPER disini !!
 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 
@ustazah_pro
#diacrush
#cintaislamic
#moveon
#coverlagu
#malaysiacover
#gitarcover
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#malaysiacoversong
#dakwahsentap
#cakapmanis
#covermalaysia
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#malaysiancover
#lagucover
1

Tekan like karena itu penting penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu berbagi MUSIK BAPER disini !! Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! Jangan Lupa Untuk Likenya!!! @ustazah_pro #diacrush #cintaislamic #moveon #coverlagu #malaysiacover #gi

AIMAN TINO ¿? 🤔
.
Haa cuba korang tengok sendiri testimoni dari Brunei ni bukan biasa² tau 🤭. Dah macam kembar @official_aimantino dah fik tengok dia ni suara pon comel je. Korang tunggu apa lagi? Jom grab kat fik Ainaa Serum ni
1

AIMAN TINO ¿? 🤔 . Haa cuba korang tengok sendiri testimoni dari Brunei ni bukan biasa² tau 🤭. Dah macam kembar @official_aimantino dah fik tengok dia ni suara pon comel je. Korang tunggu apa lagi? Jom grab kat fik Ainaa Serum ni

Kepada yg berminat nak dapatkan Aina serum dan Aina cleanser, boleh dm or tekan link dkt bio Danial untuk fast respond ok. So tunggu apa lagi sementara stock msih hangat ni. Stay tuned guys️ #himpunanlawakmalays #artismalaysia #majalahremaja #instaseleb #tolongdengar #instarepost #ctdk #setelahterlafaznyaakad #utusancintabuatadam #gemokisawesome #senangterhibur #thefamousjerux #andibernadee #teamninjas #neelofaxfashionvalet #fattahamin #fazura #merdeka
0

Kepada yg berminat nak dapatkan Aina serum dan Aina cleanser, boleh dm or tekan link dkt bio Danial untuk fast respond ok. So tunggu apa lagi sementara stock msih hangat ni. Stay tuned guys️ #himpunanlawakmalays #artismalaysia #majalahremaja #instase

Aduhaiii soalan senang camni pon nk tnya. Ni kan biawak. Kemon lh ingat min xcerdik ke 
.
.
Follow @reddice.shoes
skrg. Baaanyaaaakkk kasut tgah promosi.. POTONGAN 50% PON ADOOO
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutmurah #kasut270
0

Aduhaiii soalan senang camni pon nk tnya. Ni kan biawak. Kemon lh ingat min xcerdik ke . . Follow @reddice.shoes skrg. Baaanyaaaakkk kasut tgah promosi.. POTONGAN 50% PON ADOOO . . #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutc

Dah lama nak dapatkan Quran tags ni..yang mana satu ya pilihan hati
.
.
Alhamdulillah sudah lebih 25,000 unit TERJUAL 
.
Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk ibu tersayang, isteri tercinta,sahabat handai malah untuk diri sendiri 
.
Jom dapatkan QURAN TAG, moga Quran menjadi teman baik kita sentiasa insya Allah
.
APA QURAN TAG BOLEH BANTU?
.
️Setiap hari seronok malah bersemangat nak baca quran. lambat baca, rasa rindu.
.
️Mudah nak cari bacaan doa-doa pilihan beserta terjemahan.
.
️Setiap kali rasa sedih dan tidak bersemangat, terus boleh cari ayat PUJUK dalam alquran, insyAllah akan rasa lebih tenang.
.
️Boleh target 30 hari khatam quran. One Day One Juz #ODOJ. .
..
Siapa nak selit order?
Jom sambung sembang di WHATSAPP .
.
Jangan lupa follow ya @ummihannan_shop 
@ummihannan_shop
.
Serius DS juga diperlukan 
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp 011 3290 9484
.
Atau
.
2. Comment SAYA NAK di ruangan comment nanti saya DM 
.
#ummihannanshop
#SahabateNuur
#SahabatUmmihannnan
AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEksklusifWanita #AlquranPelangi #AlQuran #AlQuranTagging #NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #LawakKeDer #MalaysiaTrending #VSCOMalaysia #TarbiahSentap #JomDakwah #NakSentap #NakPesan #NakPickupline #TolongDengar #SeribuSatuCerita #NakNgepek #Apakes #JomMuhasabahDiri #JomPerbaikiDiri #DoneDakwah
12

Dah lama nak dapatkan Quran tags ni..yang mana satu ya pilihan hati . . Alhamdulillah sudah lebih 25,000 unit TERJUAL . Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk ibu tersayang, isteri tercinta,sahabat handai malah untuk diri sendiri . Jom dapatkan QURAN

SWEET COUPLE BHAA 
.
Haa korang yang bukan mahram tu jangan lebih² eaa jaga ikhtilat tau  Cuma #ainaacleanser #ainaaserum je boleh satukan tanpa akad  Jom dapatkan sweet couple ni kat fik sekarang
3

SWEET COUPLE BHAA . Haa korang yang bukan mahram tu jangan lebih² eaa jaga ikhtilat tau Cuma #ainaacleanser #ainaaserum je boleh satukan tanpa akad Jom dapatkan sweet couple ni kat fik sekarang

Spe yang ada member pasangan sweef cer tag mmber korang
•
•
Follow My Ig @afxqqcv @afxqqcv
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepage
5

Spe yang ada member pasangan sweef cer tag mmber korang • • Follow My Ig @afxqqcv @afxqqcv #jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap

ANDA SUKA TRAVEL DAN TERCARI-CARI QURAN SAIZ MINI YANG MUDAH DIBAWA DAN JIMAT RUANG.⁣
⁣
Al-Quran A6 Magnet sangat sesuai untuk anda.⁣
⁣
Ada dua pilihan :⁣
⁣
1. A6 Magnet Nafeesa - Harga RM95 exc postage. Ada 168 tag ayat pilihan dan 30 tag juzuk.⁣
⁣
2. A6 Magnet Safeeya - Harga RM135 exc postage. Ada 353 tag ayat pilihan dan 30 tag juzuk.
.⁣
.⁣
A6 MAGNET⁣
1. Kertasnya saiz A6, iaitu setengah A5.⁣
2. 5 pilihan warna menarik.⁣
3. Cover yang kalis air.⁣
4. Tajwid berwarna.⁣
5. Terjemahan Bahasa Malaysia.⁣
6. Ada cop kelulusan KDN.⁣
7. Ada magnet pada cover.⁣
⁣
POSTAGE⁣
Semenanjung : RM9
Sabah Sarawak : RM16⁣
Luar Malaysia : Depend On Country⁣
.⁣
.⁣
Nak order?

Boleh WhatsApp Tag A6 Magnet ke 010 563 9757.

Quran ready stock. Postage dibuat mengikut giliran order selepas payment dibuat.
•
•
•
•
•
•
#alqurantagging #qurantagging #alqurantag #alquranmurah #alquranrainbow #alquranpelangi #alquranterjemahan #jualalquran #alquranhantaran #alquranterjemah #sahabatenuur #FirdausWrote #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #nakpickupline #tolongdengar #apakes
1

ANDA SUKA TRAVEL DAN TERCARI-CARI QURAN SAIZ MINI YANG MUDAH DIBAWA DAN JIMAT RUANG.⁣ ⁣ Al-Quran A6 Magnet sangat sesuai untuk anda.⁣ ⁣ Ada dua pilihan :⁣ ⁣ 1. A6 Magnet Nafeesa - Harga RM95 exc postage. Ada 168 tag ayat pilihan dan 30 tag juzuk.⁣ ⁣

Ada orang apabila sedih, ada masalah, tertekan, dia cuba cari ketenangan melalui hiburan.

Tetapi sebenarnya dia bukanlah menjadi tenang, dia cuma lupa sebentar tentang kesusahan yang dia rasa. Habis sahaja hiburan, dia kembali rasa serabut.

Tetapi, bagi yang mencari ketenangan dengan dekatkan diri kepada Allah, dia bukan hanya peroleh ketenangan, malahan dia juga akan dapat fikirkan solusi kepada masalah yang dihadapi.
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#FirdausWrote #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #seribusatucerita #jomdakwah #nakkongsi #jomhijrah #tolongdengar #hatikecai #secebiskenangan #jentikhati #nakluahsikit #akuokayofficial #penmerahdotcom #santapanhidup #apaapajerr #nakngepek #apakes #kongsi #tarbiahdiri #dakwahjentikhati #sentapbeb #dakwah_islam #kalamdakwah #dakwahkampus #dakwahonline #thetarbiyyah #sukakongsi #videodakwahmy #dakwahmudah
1

Ada orang apabila sedih, ada masalah, tertekan, dia cuba cari ketenangan melalui hiburan. Tetapi sebenarnya dia bukanlah menjadi tenang, dia cuma lupa sebentar tentang kesusahan yang dia rasa. Habis sahaja hiburan, dia kembali rasa serabut. Tetapi,

Crush banyak kali tengok tapi tak reply pun, alahai sedih nya #tolongdengar #td
⬇️⬇️Tag Sahabat Anda⬇️⬇️
29

Crush banyak kali tengok tapi tak reply pun, alahai sedih nya #tolongdengar #td ⬇️⬇️Tag Sahabat Anda⬇️⬇️

Anda berminat untuk jalan-jalan di Ipoh? Mahu pergi ke Lost World of Tambun?  Mahu pergi ke Movie Animation Park Studio? Tapi tak tau nak duduk mana?

Jom duduk di @homestayimpianku 
Harga yang sangat berpatutan dan banyak giler kemudahan yang disediakan, jadi anda semua tak perlu risau sekiranya tidak cukup kelengkapan. Ada pendingin hawa di tiga bilik 🥶ada mesin basuh  ada pemanas air 🥵 ada microwave dan toaster 🤯

Memang sangat berbaloi dengan harga yang sangat murah 

#homestay
#homestaymurah
#homestayipoh
#homestayperak
#homestaymeru
#sukapesan
#himpunanbahanlawakmalaysia 
#lawak
#lawakgram
#lawakkeder
#lawakhambar
#iglelakivsperempuan 
#igbudaknakal
#igbudaknerd 
#atukpesan
#seribusatucerita 
#malaysiatrending 
#instagram 
#nakbebel 
#nakpickupline 
#nakkongsi 
#nakfakta 
#nakpesan 
#naksentap
#tolongdengar 
#tolongkongsi 
#tolonggelak 
#mudahterhibur
1

Anda berminat untuk jalan-jalan di Ipoh? Mahu pergi ke Lost World of Tambun? Mahu pergi ke Movie Animation Park Studio? Tapi tak tau nak duduk mana? Jom duduk di @homestayimpianku Harga yang sangat berpatutan dan banyak giler kemudahan yang disedi

PARTIME 4 HARI RM1000‼
 Gaji Setiap Selasa & Jumaat
 Gaji direct masuk akaun bank
🤩🤩 Masa Anda yang tentukan Sendiri
‼Bukan mlm/skim cpt kya
‼Bukan sim kad/topup
‼Bukan loan pinjaman
‼Bukan tone excel
.
.
Follow ig @ 
https://www.instagram.com/aplikasi_jutawan_apps
@aplikasi_jutawan_apps .
Berminat?
Tekan je link wasap kat profile ig dia
.
.
Nanti dia berikan caranya...
10

PARTIME 4 HARI RM1000‼ Gaji Setiap Selasa & Jumaat Gaji direct masuk akaun bank 🤩🤩 Masa Anda yang tentukan Sendiri ‼Bukan mlm/skim cpt kya ‼Bukan sim kad/topup ‼Bukan loan pinjaman ‼Bukan tone excel . . Follow ig @ https://www.instagram.com/aplika

[TAG KAWAN KAWAN ANDA]
#OFFERPADU.
.
RM59!! RM59!! RM59!!
.
Harga PROMOSI.. Cepat dapatkan. Hanya RM59 anda akan dapat sepasang kasut Vans Old Skool Black White dengan qualiti yang super padu.
. 
ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. .
.
Berminat ? 
Boleh KLIK LINK DI BIO.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270
0

[TAG KAWAN KAWAN ANDA] #offerpadu . . RM59!! RM59!! RM59!! . Harga PROMOSI.. Cepat dapatkan. Hanya RM59 anda akan dapat sepasang kasut Vans Old Skool Black White dengan qualiti yang super padu. . ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. . . Berminat ? B

Cukuplah Allah bagiku, tidak ada Tuhan selain Dia
QS. At-Taubah : Ayat 129
.
.
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.
⁣Follow @amalshalih.id
Follow @amalshalih.id
Follow @amalshalih.id
.
.
#amalshalih #sahabattaat #pemudahijrah #dakwah #dakwahkampus #hijrahcinta #atokpesan #nakbebel #tolongdengar #secebiskenangan #dakwahislam #nakkongsi #tarbiahdiri #dakwahmuslimah #quotes #nakfakta #jommuhasabahdiri #nakluahsikit #katahijrahku #kalamdakwah #sunnah #hijrahquote #yukhijrah #katahijrah #hananattaki #abdulsomad #adihidayat
1

Cukuplah Allah bagiku, tidak ada Tuhan selain Dia QS. At-Taubah : Ayat 129 . . ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣. ⁣Follow @amalshalih.id Follow @amalshalih.id Follow @amalshalih.id . . #amalshalih #sahabattaat #pemudahijrah #dakwah #dakwahkampus #hijrahcinta #atokpe

 Checkerboard Slip On ⏩40-44 Euro RM 80 SM/RM 90 SS 
FREE POSTAGE 
For Style and Fashion 
Wassap 01114468278
 SAIZ TAK NGAM BOLEH TUKAR

_____________________________________

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #
 #dropshipkasut #dropshipneeded #dropship #dropshipwanted
0

Checkerboard Slip On ⏩40-44 Euro RM 80 SM/RM 90 SS FREE POSTAGE For Style and Fashion Wassap 01114468278 SAIZ TAK NGAM BOLEH TUKAR _____________________________________ #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakit

Real Shott Punya
Baru masuk dekat 1000pcs 
Harga PENGENALAM KAMI Open serendah Rm99 untuk VANS ni! Rm99 jer tau!! Free Postage! Free Stokin! treus naik kepada harga Normal Rm129! (Better Cepat) 
size 36-45 ada! Cepat Rembat Sebelom Habis! 
Sapa nak order terus?? Tekan line di wall now
.
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #lawak #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kroniy15zr #lawakkeder @asdstore_sneakers
0

Real Shott Punya Baru masuk dekat 1000pcs Harga PENGENALAM KAMI Open serendah Rm99 untuk VANS ni! Rm99 jer tau!! Free Postage! Free Stokin! treus naik kepada harga Normal Rm129! (Better Cepat) size 36-45 ada! Cepat Rembat Sebelom Habis! Sapa nak o

Open order for this authentic Victoria secret perfume

Offer offer now until 31 august.

Rm89 including postage. 
For more details follow @officialdotbyus
2

Open order for this authentic Victoria secret perfume Offer offer now until 31 august. Rm89 including postage. For more details follow @officialdotbyus

Kita utamakan dulu hati kita ni
.
Jom follow
 @igsharingiscaring .
 @kalam_syabab .
 @suka_pesan .
 @tarbiahmy .
 @dakwahgaiss .
 @tolongcakap_ .
@ayatbersuara .
.
Tag rakan rakan
.
#igsharingiscaring_ 
#igbudaknakal 
#atukpesan 
#igbudaknerd 
#seribusatucerita 
#malaysiatrending 
#nakbebel 
#tolongpesan 
#instagram 
#nakkongsi 
#quotes 
#kalamdakwah 
#kalamsyabab 
#nakkongsi 
#nakfakta 
#sukapesan
#secebiskenangan
#lawakkeder
#mudahterhibur
#katakatahikmah
#tolongdengar
#dakwahsentap
#sukakongsi
#tolonggelak
#atokcakap
#ayatbersuara
#tolongkongsi
#prayforsudan
#tagrakanrakan
0

Kita utamakan dulu hati kita ni . Jom follow @igsharingiscaring . @kalam_syabab . @suka_pesan . @tarbiahmy . @dakwahgaiss . @tolongcakap_ . @ayatbersuara . . Tag rakan rakan . #igsharingiscaring_ #igbudaknakal #atukpesan #igbudaknerd #serib

Cinta tak tu tak boleh sara hidup kita pun, fikir dulu sebelum buat apa apa #tolongdengar #td
⬇️⬇️Tag Sahabat Anda⬇️⬇️
20

Cinta tak tu tak boleh sara hidup kita pun, fikir dulu sebelum buat apa apa #tolongdengar #td ⬇️⬇️Tag Sahabat Anda⬇️⬇️

Load More