#y150zrmalaysia Instagram photos and videos

Advertisement
hari ni saya letih kemas rumah taw...awak bukan nak tolong pun.. pakat tengok ajeeee

#duniapermotoran #duniaduaroda #onxon #jenteraduaroda #hobikamimahal #jenterapejuang #kamixlaju #peminat125zr #kamitakramai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kronirempit #y15 #flynicotine ##superracing #jiwamatmoto #y15malaya #y15malaysia #y15official #y150zrmalaysia #y15zr #y15zr_members_official #rxzmembers #rxztilltheboss #125zrfamilia #kronilampupetak #kapcai_duaroda #santaianakutara
2

hari ni saya letih kemas rumah taw...awak bukan nak tolong pun.. pakat tengok ajeeee #duniapermotoran #duniaduaroda #onxon #jenteraduaroda #hobikamimahal #jenterapejuang #kamixlaju #peminat125zr #kamitakramai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #

UNTGLA KORANG ADA KYT MERDEKA, TAKDE YG NAK SPONSER KYT MERDEKA KT MIN KER
.
.
.
.  
Cc : @tag0wner 
#Y15zrMalaya0fficial #Y15zrMalaya
.
Follow N Support : @Y15zrMalaya_0fficial 
Follow N Support : @Team_Y15_Malaya
.
TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI
.
#KenanganKamiM4h4l
#KenanganKamiMahal
#Y15zrMalaya_0fficial 
#Y15zrmalaya2019
#Y150zrMalaysia
#Y15zrBangiCrew
#instagram
0

UNTGLA KORANG ADA KYT MERDEKA, TAKDE YG NAK SPONSER KYT MERDEKA KT MIN KER . . . . Cc : @tag0wner #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya . Follow N Support : @y15zrmalaya_0fficial Follow N Support : @team_y15_malaya . TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SH

Raya tak lama dah nie takkan nak pakai kasut lama kottakkan taknak Ootd dengan kasut baru pulak kan ni asyik yg sama jer tak asyik la bosku🤣Jom usha kasut dekat @rkylostore_  admin nak kasi harga promo je nie🤪
.
.
.
 Asics Tiger White line red
 SAIZ 36-45
.
MARKET RM 179
PROMOSI RM110
 Free Postage malaysia tak termasuk ss
.
️ Gred 5A
️ Ready Stock
️ Order Hari Ini, Esok Terus Pos
.
P/S : Takkan nk stay Ngan kasut lama Ajum meh tukar baru tau 
.
 Nak order? Boleh WS 01111405870
 Malas nak save number? Tekan link di Bio tau
.

#team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #Y15zrMalaya 
#Y15zrMalaya0fficial #kroniy15zr #kroni57 #y15 #Y150zrMalaysia #y15zr #y15zrsquad #yamaha #peminatysuku #y15zrmalaysia #y15malaysia #kamixramai #sukanduaroda #ysuku #pencinta_duaroda #kroniduaroda #kapcaisado #jenterakita #kapcaimalaya #sadokanjenteramu #sukanpermotoran #FlyNicotine #familiaridergroup #repost #peminatysuku #kroniysuku #kronibana #y15zr_members_official
0

Raya tak lama dah nie takkan nak pakai kasut lama kottakkan taknak Ootd dengan kasut baru pulak kan ni asyik yg sama jer tak asyik la bosku🤣Jom usha kasut dekat @rkylostore_ admin nak kasi harga promo je nie🤪 . . . Asics Tiger White line red SAIZ

Raya tak lama dah nie takkan nak pakai kasut lama kottakkan taknak Ootd dengan kasut baru pulak kan ni asyik yg sama jer tak asyik la bosku🤣Jom usha kasut dekat @rkylostore_  admin nak kasi harga promo je nie🤪
.
.
.
 Asics Tiger White Black
 SAIZ 36-45
.
MARKET RM 179
PROMOSI RM110
 Free Postage malaysia tak termasuk ss
.
️ Gred 5A
️ Ready Stock
️ Order Hari Ini, Esok Terus Pos
.
P/S : Takkan nk stay Ngan kasut lama Ajum meh tukar baru tau 
.
 Nak order? Boleh WS 01111405870
 Malas nak save number? Tekan link di Bio tau
.

#team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #Y15zrMalaya 
#Y15zrMalaya0fficial #kroniy15zr #kroni57 #y15 #Y150zrMalaysia #y15zr #y15zrsquad #yamaha #peminatysuku #y15zrmalaysia #y15malaysia #kamixramai #sukanduaroda #ysuku #pencinta_duaroda #kroniduaroda #kapcaisado #jenterakita #kapcaimalaya #sadokanjenteramu #sukanpermotoran #FlyNicotine #familiaridergroup #repost #peminatysuku #kroniysuku #kronibana #y15zr_members_official
0

Raya tak lama dah nie takkan nak pakai kasut lama kottakkan taknak Ootd dengan kasut baru pulak kan ni asyik yg sama jer tak asyik la bosku🤣Jom usha kasut dekat @rkylostore_ admin nak kasi harga promo je nie🤪 . . . Asics Tiger White Black SAIZ 36-

Advertisement
TQ sentiasa support

Inner meter Y15 ORIGINAL

Self collect

Nak ORDER sparepart? 
Pape wasap
www.wasap.my/601115588294

IG : https://www.instagram.com/capslockgarage/

#capslockgarage 
#alhamdulillah 
#oripilihanku 
#sparepartmurahsgbuloh 
#oriituindah 
#jarangxoribossku 
#runnerhly 
#y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y150zrmalaysia #y15zr #y15zr_members_official #exciter150 #yamaha135lc #mxking #mxking150 #yamahalc #125zr #125z  #rxz #sukanpermotoran #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #kapcaiborneo #jenterapejuang #jenterakita #jenterapadu #jentera_duaroda
0

TQ sentiasa support Inner meter Y15 ORIGINAL Self collect Nak ORDER sparepart? Pape wasap www.wasap.my/601115588294 IG : https://www.instagram.com/capslockgarage/ #capslockgarage #alhamdulillah #oripilihanku #sparepartmurahsgbuloh #oriituin

Advertisement
.
 ITEM SOLD OUT 
============================ **
.
PENGHANTARAN POSLAJU  --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak.
NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja).

#bundlemalaysia #prelovedmalaysia #kakibundle  #bundleonline #malaysiastreetwear  #prelovedjapan #bundlekl  #lokalahmy #streetwearmalaysia #politeknik  #politeknik  #ootdmalaysia #tempatanfest #preloveditemmalaysia  #y150zrmalaysia #bundlemalaya #jalanrajabot  #hipstermalaysia #uptownshahalam  #barangbundle  #bundlefest #lokalmalaysia  #bundleitem  #uitmpuncakalam  #uniqlobundle #sayajualtshirt  #akuyangpakaikoyangpanas  #bundlejohor  #wakdoyokfc #y15malaya_official
0

. ITEM SOLD OUT ============================ ** . PENGHANTARAN POSLAJU --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak. NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja). #bundlemalaysia #prelovedmalaysia #kakib

.
 ITEM SOLD OUT 
============================ **
.
PENGHANTARAN POSLAJU  --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak.
NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja).

#bundlemalaysia #prelovedmalaysia #kakibundle  #bundleonline #malaysiastreetwear  #prelovedjapan #bundlekl  #lokalahmy #streetwearmalaysia #politeknik  #politeknik  #ootdmalaysia #tempatanfest #preloveditemmalaysia  #y150zrmalaysia #bundlemalaya #jalanrajabot  #hipstermalaysia #uptownshahalam  #barangbundle  #bundlefest #lokalmalaysia  #bundleitem  #uitmpuncakalam  #uniqlobundle #sayajualtshirt  #akuyangpakaikoyangpanas  #bundlejohor  #wakdoyokfc #y15malaya_official
0

. ITEM SOLD OUT ============================ ** . PENGHANTARAN POSLAJU --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak. NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja). #bundlemalaysia #prelovedmalaysia #kakib

Posted @withrepost • @alifnordinrockstar Trafic light merah kita behenti..trafic light kuning kita ready...trafic light hijau kita jalan lagi...nyiau.. •
 Jom tag & follow
@spracingproject
•
#spracingproject #sprp #kamixramai #kroniysuku #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zr_rocket #kapcai #kapcaijahat #y15zr_members_official #y15malaya_official #y150zr #y150zrmalaysia #y15_malaya_official #kapcaimalaya #y15zrmalayaofficial #y15zrmalaysia #y15zrmalaysia #kapcailover #y15zrmalaya0fficial #y15zrmembers #yamahay15zr #jenteraduaroda #jenterapejuang #kapcaisado #ludepanlubrader #y15zrmembers
0

Posted @withrepost@alifnordinrockstar Trafic light merah kita behenti..trafic light kuning kita ready...trafic light hijau kita jalan lagi...nyiau.. • Jom tag & follow @spracingproject#spracingproject #sprp #kamixramai #kroniysuku #y15 #y15mal

Posted @withrepost • @kronibana Salam Jumaat . Merdeka Calling Ready to  Run ! •
 Jom tag & follow
@spracingproject
•
#spracingproject #sprp #kamixramai #kroniysuku #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zr_rocket #kapcai #kapcaijahat #y15zr_members_official #y15malaya_official #y150zr #y150zrmalaysia #y15_malaya_official #kapcaimalaya #y15zrmalayaofficial #y15zrmalaysia #y15zrmalaysia #kapcailover #y15zrmalaya0fficial #y15zrmembers #yamahay15zr #jenteraduaroda #jenterapejuang #kapcaisado #ludepanlubrader #y15zrmembers
0

Posted @withrepost@kronibana Salam Jumaat . Merdeka Calling Ready to Run ! • Jom tag & follow @spracingproject#spracingproject #sprp #kamixramai #kroniysuku #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zr_rocket #kapcai #kapcaijahat #y15zr_members_official #

Posted @withrepost • @kronibana Depaaa Kata Merah Mak Ngah Tergeliat Harga . Sungguh kaaa ?
•
 Jom tag & follow
@spracingproject
•
#spracingproject #sprp #kamixramai #kroniysuku #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zr_rocket #kapcai #kapcaijahat #y15zr_members_official #y15malaya_official #y150zr #y150zrmalaysia #y15_malaya_official #kapcaimalaya #y15zrmalayaofficial #y15zrmalaysia #y15zrmalaysia #kapcailover #y15zrmalaya0fficial #y15zrmembers #yamahay15zr #jenteraduaroda #jenterapejuang #kapcaisado #ludepanlubrader #y15zrmembers
0

Posted @withrepost@kronibana Depaaa Kata Merah Mak Ngah Tergeliat Harga . Sungguh kaaa ? • Jom tag & follow @spracingproject#spracingproject #sprp #kamixramai #kroniysuku #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zr_rocket #kapcai #kapcaijahat #y15zr_membe

Bila kau nk naik dyno tapi bajet tk cukup   Tag kwn korang yg nk naik dyno tapi bajet xcukup 🤣 
#ridewithstyle #pejuang_darat #duniapermotoran #duniaduaroda #onxon #hobikamimahal #jentera_fly #jenterakita #jentera_duaroda #jenterapejuang #kamixlaju #fosh.co #kamitakramai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kronirempit #paradisegeneration #flynicotine #superracing #jiwamatmoto #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y150zrmalaysia #y15zr #y15zrmalaya_0fficial #y15zr_members_official #kapcaisado#kroni125zr #kronirempit #125zr
2

Bila kau nk naik dyno tapi bajet tk cukup Tag kwn korang yg nk naik dyno tapi bajet xcukup 🤣 #ridewithstyle #pejuang_darat #duniapermotoran #duniaduaroda #onxon #hobikamimahal #jentera_fly #jenterakita #jentera_duaroda #jenterapejuang #kamixlaju #

NEW STOCK GUYS 
- - 
Spec knockround sudah masuk guys,  harga saya open rm30 sahaja bos  Postage saya tanggung Tunggu apa lagi bos,  ws 0105279091 atau klik link bio untuk order

#ridewithstyle #pejuang_darat #duniapermotoran #duniaduaroda #onxon #hobikamimahal #jentera_fly #jenterakita #jentera_duaroda #jenterapejuang #kamixlaju #fosh.co #kamitakramai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kronirempit #paradisegeneration #flynicotine #superracing #jiwamatmoto #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y150zrmalaysia #y15zr #y15zrmalaya_0fficial #y15zr_members_official #kapcaisado#kroni125zr #kronirempit #125zrfamiliar
0

NEW STOCK GUYS - - Spec knockround sudah masuk guys, harga saya open rm30 sahaja bos Postage saya tanggung Tunggu apa lagi bos, ws 0105279091 atau klik link bio untuk order #ridewithstyle #pejuang_darat #duniapermotoran #duniaduaroda #onxon #ho

Spec abah abah yg lupa ada anak bini.. ..bagi abah2 yg nak modi blih mai bangkel kami Di Pudu ulu cheras.. Waze je tsgmachine
beminat wassap
Wasap.my/601111487269/

tsg machine work shop (002946167-U)
no 6 ground floor jalan 1/92b, Jalan Pudu Ulu, 56100 cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
011-2884 4616 
location Googlemap/waze: tsgmachine 
follow Instagram
https://instagram.com/tsgmachine_

fb pages: https://www.facebook.com/TSGmachineworkshop/

#TSGmachine #56serat #ftwracing #dominoracing 
#y150zrmalaysia #y15zrMembers #y15zrmalaya #kroniysuku #JarangXramai #ysukumalaysia #bo55ku #y15zrmalaya0fficial #kapcaijahat #kapcaimalaya #duniapermotoran #wilayahpermotoran #ysuku #kamiXramai #peminatduaroda #sukanpermotoran #jenterapejuang #jenterapadu #supportersmalaya #supportersmalaysia #kronikysuku #peminaty15zr #team_y15zr_malaya 
@y15zrmalaya_0fficial @kamiXramai @y15zr_members_official @sukanpermotoran @peminatysuku @ysuku46 @jentera_duaroda @jenterapejuang @kroniysuku @jenterapadu @team_y15zr_malaya @kapcaimalaya @kronibana @sukanduaroda @wilayah.permotoran @kapcaijahat @y15zronly
4

Spec abah abah yg lupa ada anak bini.. ..bagi abah2 yg nak modi blih mai bangkel kami Di Pudu ulu cheras.. Waze je tsgmachine beminat wassap Wasap.my/601111487269/ tsg machine work shop (002946167-U) no 6 ground floor jalan 1/92b, Jalan Pudu Ulu, 56

TQ sentiasa support

Disk 125zr ORIMOTO 
Self collect 
Pape wasap
www.wasap.my/601115588294

IG : https://www.instagram.com/capslockgarage/

#capslockgarage 
#alhamdulillah 
#oripilihanku 
#sparepartmurahsgbuloh 
#oriituindah 
#jarangxoribossku 
#runnerhly 
#y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y150zrmalaysia #y15zr #y15zr_members_official #exciter150 #yamaha135lc #mxking #mxking150 #yamahalc #125zr #125z  #rxz #sukanpermotoran #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #kapcaiborneo #jenterapejuang #jenterakita #jenterapadu #jentera_duaroda
0

TQ sentiasa support Disk 125zr ORIMOTO Self collect Pape wasap www.wasap.my/601115588294 IG : https://www.instagram.com/capslockgarage/ #capslockgarage #alhamdulillah #oripilihanku #sparepartmurahsgbuloh #oriituindah #jarangxoribossku #run

NAK GARANGKAN LAGI SKUTER NVX ANDA⁉️ PIRELLI DIABLO ROSSO SCOOTER READY STOK‼️‼️ DAPATKAN SEGERA DENGAN HARGA TERLAJAK MURAH DI #PINTOTYRE

LOKASI : JOHOR BAHRU
WAZE : PINTO TYRES
WASSAP : WWW.WASAP.MY/+60178225825

#pirellidiablorossosport
#tayarmurah
#tayarmotorjb
#tayarmurahjb
#y15jbstyle
#rs150
#rs150malaysia_official
#y150zrmalaysia
#pintotyres
#setsetidola
#JohorRacingTeam
#nakname
#PintoRacing
1

NAK GARANGKAN LAGI SKUTER NVX ANDA⁉️ PIRELLI DIABLO ROSSO SCOOTER READY STOK‼️‼️ DAPATKAN SEGERA DENGAN HARGA TERLAJAK MURAH DI #pintotyre LOKASI : JOHOR BAHRU WAZE : PINTO TYRES WASSAP : WWW.WASAP.MY/+60178225825 #pirellidiablorossosport #tayarmur

MANA SATU PILIHAN KORANG?
.
.
.
.
.  
Cc : @tag0wner 
#Y15zrMalaya0fficial #Y15zrMalaya
.
Follow N Support : @Y15zrMalaya_0fficial 
Follow N Support : @Team_Y15_Malaya
.
TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI
.
#KenanganKamiM4h4l
#KenanganKamiMahal
#Y15zrMalaya_0fficial 
#Y15zrmalaya2019
#Y150zrMalaysia
#Y15zrBangiCrew
#instagram
5

MANA SATU PILIHAN KORANG? . . . . . Cc : @tag0wner #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya . Follow N Support : @y15zrmalaya_0fficial Follow N Support : @team_y15_malaya . TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI . #kenangankamim4h4l #ken

.
LED HEAD LAMP 8-12V
.
RM25/-
RM25/-
.
COD Area Klang, Shah Alam Sek7
POS Charge RM9/-
.
Sila DM atau wasap kami untuk pertanyaan http://wasap.my/+60123311894
.
#ledheadlamp #rfs150i_malaysia #y150zrmalaysia #ysuku #fz150clubmalaysia
0

. LED HEAD LAMP 8-12V . RM25/- RM25/- . COD Area Klang, Shah Alam Sek7 POS Charge RM9/- . Sila DM atau wasap kami untuk pertanyaan http://wasap.my/+60123311894 . #ledheadlamp #rfs150i_malaysia #y150zrmalaysia #ysuku #fz150clubmalaysia

sarung seat king drag logo besar universal ade masuk bosskur semua motor boleh pakai  rm45 rm45 rm45 . berminat boleh dm ataupun whatsapp jauh postage  #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y15malaya #y15zr #y15malaysiacommunity #y15zr_members_official #y15movistar #y15zrmalaya_0fficial #y150zrmalaysia #y15zr_rocket #y150zr #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalayaofficial #trustedsellermalaysia
2

sarung seat king drag logo besar universal ade masuk bosskur semua motor boleh pakai rm45 rm45 rm45 . berminat boleh dm ataupun whatsapp jauh postage #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y15malaya #y15zr #y15malaysiacommunity #y15zr_

Alhamdulilah feedback bos kita pakai osis admin. Amacam guys, Nice tak ?? katanya lepas nie, kalau rambut dibadai ribut  sekali pun, x goyang beb! x lekang dek panas x lapuk dek hujan lerr dikataknn.. Hihihi🤭 sebab hold dia padu tau osis 24 jam tak perlu pakai pomade dah hehe  Rambut dari leper trus volume up tau , Berminat boleh roger admin smpai bila biase2 
.
.
jangan lupa recommend atau tag member,pakwe korang bagi rambut dorang pun stylo segak lagi kacak 🤣
.
Nak tengok feedback ? boleh cek dekat highlight
.

#team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #Y15zrMalaya#Y15zrMalaya0fficial #kroniy15zr #kroni57 #y15#Y150zrMalaysia #y15zr #y15zrsquad #yamaha#peminatysuku #y15zrmalaysia #y15malaysia#kamixramai #sukanduaroda #ysuku #pencinta_duaroda#kroniduaroda #kapcaisado #jenterakita #kapcaimalaya#sadokanjenteramu #sukanpermotoran #FlyNicotine#familiaridergroup #repost #peminatysuku #kroniysuku#kronibana #y15zr_members_official
0

Alhamdulilah feedback bos kita pakai osis admin. Amacam guys, Nice tak ?? katanya lepas nie, kalau rambut dibadai ribut sekali pun, x goyang beb! x lekang dek panas x lapuk dek hujan lerr dikataknn.. Hihihi🤭 sebab hold dia padu tau osis 24 jam tak p

padu 2stroke ni FOLLOW & SUPPORT
ONON
 @abanghighway02 
 @abanghighway02 
 @abanghighway02 
____________________________________
🤟🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🤟 #bobhiaghway02 #kapcaisado
#y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #kapcaijahat #kapcaimalaya #duniapermotoran #wilayahpermotoran #kronibana #ysuku #kamiXramai #peminatduaroda #sukanpermotoran #sistoridola #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #y15zr #bossku #supportersmalaya #supportersmalaysia #kronikysuku #peminaty15zr #sweetmomment #kenanganKamiMaHaL #sukanmalam  #esrmotor #sukanracing
@y15zrmalaya_0fficial @y15zr.squad @y15zr_members_official @y15zrbangicrew_0fficial @peminatysuku @ysuku46 @jentera_duaroda @jenterapejuang @idolamalaya___ @kapcaimalaya @kronibana @sukanduaroda @wilayah.permotoran @kapcaijahat @kroni4646penang @y15zronly @esr_motor

-------------------------------------------------------------------
1

padu 2stroke ni FOLLOW & SUPPORT ONON @abanghighway02 @abanghighway02 @abanghighway02 ____________________________________ 🤟🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🤟 #bobhiaghway02 #kapcaisado #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #kapcaijahat #kapc

Bangunlah , pergi kejar apa yg hg usahakan selamani . Tiada satu pon orang yg berjaya atas tilam selain pelacur  .

#y15official #y15zr_members_official #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #kroniy15zr #jenterasado #jenterapadu #jenterakita #jenterapejuang #kronibana #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #y15malaysiacommunity #y150zrmalaysia #y15zr_rocket #pahlawanjalanan
3

Bangunlah , pergi kejar apa yg hg usahakan selamani . Tiada satu pon orang yg berjaya atas tilam selain pelacur . #y15official #y15zr_members_official #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #kroniy15zr #jenterasado #jenterapadu #jenterakita #jentera

kalau buat promosi untuk “MERDEKA” ade yang on tak shopping ? .
.
.
.
KALAU ON SPAM “ON” dapat share 1K promosi MERDEKA jadi  #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y15malaya #y15zr #y15malaysiacommunity #y15zr_members_official #y15movistar #y15zrmalaya_0fficial #y150zrmalaysia #y15zr_rocket #y150zr #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalayaofficial #trustedsellermalaysia
1

kalau buat promosi untuk “MERDEKA” ade yang on tak shopping ? . . . . KALAU ON SPAM “ON” dapat share 1K promosi MERDEKA jadi #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y15malaya #y15zr #y15malaysiacommunity #y15zr_members_official #y15movis

kalau buat promosi untuk “MERDEKA” ade yang on tak shopping ? .
.
.
.
KALAU ON SPAM “ON” dapat comment 1K promosi MERDEKA jadi  #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y15malaya #y15zr #y15malaysiacommunity #y15zr_members_official #y15movistar #y15zrmalaya_0fficial #y150zrmalaysia #y15zr_rocket #y150zr #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalayaofficial #trustedsellermalaysia
17

kalau buat promosi untuk “MERDEKA” ade yang on tak shopping ? . . . . KALAU ON SPAM “ON” dapat comment 1K promosi MERDEKA jadi #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y15malaya #y15zr #y15malaysiacommunity #y15zr_members_official #y15mov

TAG MEMBER ANDA
.
FOLLOW, LIKE & SUPPORT

@Teamysuku_padu
@Teamysuku_padu
@Teamysuku_padu
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
1

TAG MEMBER ANDA . FOLLOW, LIKE & SUPPORT @teamysuku_padu @teamysuku_padu @teamysuku_padu _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukup

TAG MEMBER ANDA
.
FOLLOW, LIKE & SUPPORT

@Teamysuku_padu
@Teamysuku_padu
@Teamysuku_padu
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
0

TAG MEMBER ANDA . FOLLOW, LIKE & SUPPORT @teamysuku_padu @teamysuku_padu @teamysuku_padu _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukup

TAG MEMBER ANDA
.
FOLLOW, LIKE & SUPPORT

@Teamysuku_padu
@Teamysuku_padu
@Teamysuku_padu
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
0

TAG MEMBER ANDA . FOLLOW, LIKE & SUPPORT @teamysuku_padu @teamysuku_padu @teamysuku_padu _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukup

TAG MEMBER ANDA
.
FOLLOW, LIKE & SUPPORT

@teamysuku_machine
@teamysuku_machine
@teamysuku_machine
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
0

TAG MEMBER ANDA . FOLLOW, LIKE & SUPPORT @teamysuku_machine @teamysuku_machine @teamysuku_machine _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysi

TAG MEMBER ANDA
.
FOLLOW, LIKE & SUPPORT

@teamysuku_machine
@teamysuku_machine
@teamysuku_machine
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
0

TAG MEMBER ANDA . FOLLOW, LIKE & SUPPORT @teamysuku_machine @teamysuku_machine @teamysuku_machine _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysi

TAG MEMBER ANDA
.
FOLLOW, LIKE & SUPPORT

@teamysuku_machine
@teamysuku_machine
@teamysuku_machine
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
7

TAG MEMBER ANDA . FOLLOW, LIKE & SUPPORT @teamysuku_machine @teamysuku_machine @teamysuku_machine _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysi

TAG MEMBER ANDA
.
FOLLOW, LIKE & SUPPORT

@Teamysuku_Kroni
@Teamysuku_Kroni
@Teamysuku_Kroni
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
1

TAG MEMBER ANDA . FOLLOW, LIKE & SUPPORT @teamysuku_kroni @teamysuku_kroni @teamysuku_kroni _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysu

TAG MEMBER ANDA
.
FOLLOW, LIKE & SUPPORT

@Teamysuku_Kroni
@Teamysuku_Kroni
@Teamysuku_Kroni
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
2

TAG MEMBER ANDA . FOLLOW, LIKE & SUPPORT @teamysuku_kroni @teamysuku_kroni @teamysuku_kroni _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysu

TAG MEMBER ANDA
.
FOLLOW, LIKE & SUPPORT

@Teamysuku_Kroni
@Teamysuku_Kroni
@Teamysuku_Kroni
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
0

TAG MEMBER ANDA . FOLLOW, LIKE & SUPPORT @teamysuku_kroni @teamysuku_kroni @teamysuku_kroni _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysu

Muffer NLK muncung siput TATINIUM. 
▶️ITEM PREODER ONLY
▶️RM300
▶️BERMINAT NAK ORDER DM/PM 014-9735627

#opbrexhaust #y150zrmalaysia 
#y150 #y15zr_garage #y15malaya 
#y15zr_rocket #y15zrmalaya0fficial 
#wave100 #wave#wave125s
#wave125thailand #kriss #kriss110 
#kroniysuku #krissmodenasclub 
#set2highway #set2pejuang 
#ex5langkawicrew #ex5_perak_crew 
#kapcai_duaroda #kapcaimalaya 
#kapcaisado #kapcaiidolamalaya 
#kapcailover #kapcainoob #kapcaiborneo
0

Muffer NLK muncung siput TATINIUM. ▶️ITEM PREODER ONLY ▶️RM300 ▶️BERMINAT NAK ORDER DM/PM 014-9735627 #opbrexhaust #y150zrmalaysia #y150 #y15zr_garage #y15malaya #y15zr_rocket #y15zrmalaya0fficial #wave100 #wave #wave125s #wave125thailand #kriss

TAG MEMBER ANDA
.
FOLLOW, LIKE & SUPPORT

@teamysuku_Familia
@teamysuku_Familia
@teamysuku_Familia
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
1

TAG MEMBER ANDA . FOLLOW, LIKE & SUPPORT @teamysuku_familia @teamysuku_familia @teamysuku_familia _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysi

TAG MEMBER ANDA
.
FOLLOW, LIKE & SUPPORT

@teamysuku_Familia
@teamysuku_Familia
@teamysuku_Familia
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
5

TAG MEMBER ANDA . FOLLOW, LIKE & SUPPORT @teamysuku_familia @teamysuku_familia @teamysuku_familia _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysi

TAG MEMBER ANDA
.
FOLLOW, LIKE & SUPPORT

@teamysuku_Familia
@teamysuku_Familia
@teamysuku_Familia
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
0

TAG MEMBER ANDA . FOLLOW, LIKE & SUPPORT @teamysuku_familia @teamysuku_familia @teamysuku_familia _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysi

Posted @withrepost • @23ktg اوق، مرديك لاڬي 2 ميڠڬو ني. بيلا لاڬي اوق نق ممرديكا كن هاتي ساي دڠن كحاضيرن اوق د سيسي؟.
.
.
.
Sapa boleh baca tanpa guna ‘translate’ dia power 🤣. Salam jumaat ️.
.
#team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #Y15zrMalaya #Y15zrMalaya0fficial #kroniy15zr #y15 #Y150zrMalaysia #y15zr #yamaha #peminatysuku #y15zrmalaysia #y15malaysia #kamixramai #sukanduaroda #ysuku #pencinta_duaroda #jiwapermotoran #kapcaisado #jenterakita #kapcaimalaya #yamaha_y15zr_action #sukanpermotoran #FlyNicotine #lengantunggal #familiaridergroup #repost #onxon #matmoto #ysukuteam #y15zrmembers
1

Posted @withrepost@23ktg اوق، مرديك لاڬي 2 ميڠڬو ني. بيلا لاڬي اوق نق ممرديكا كن هاتي ساي دڠن كحاضيرن اوق د سيسي؟. . . . Sapa boleh baca tanpa guna ‘translate’ dia power 🤣. Salam jumaat ️. . #team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #y15zrmalaya #y15

Posted @withrepost • @pelesit_y15 #Repost @y15zrmalaya_0fficial
• • • • • •
JUJUR TAW,LAMPU V2 MANA LAGI GARANG?
.
.
.
.  
Cc : @tag0wner 
#Y15zrMalaya0fficial #Y15zrMalaya
.
Follow N Support : @Y15zrMalaya_0fficial 
Follow N Support : @Team_Y15_Malaya
.
TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI
.
#KenanganKamiM4h4l
#KenanganKamiMahal
#Y15zrMalaya_0fficial 
#Y15zrmalaya2019
#Y150zrMalaysia
#Y15zrBangiCrew
#instagram 
FOLLOW ADMIN @pelesit_y15 @pelesit_y15 @pelesit_y15 
-
-
Follow : @y15zr_eastcrew @y15zr_eastcrew @y15zr_eastcrew @y15zr_eastcrew
0

Posted @withrepost@pelesit_y15 #repost @y15zrmalaya_0fficial • • • • • • JUJUR TAW,LAMPU V2 MANA LAGI GARANG? . . . . Cc : @tag0wner #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya . Follow N Support : @y15zrmalaya_0fficial Follow N Support : @team_y15_mala

Lever sleeves untuk semua jenis motor . .
Rm8 sahaja Pelbagai warna . .
.
01131098090 
#y15official 
#y15sparepart 
#y15malaya 
#y15movistar 
#y15malaya_official 
#y15malaysiacommunity 
#y15v2 
#y15zr 
#y15nismilanofficial 
#kroniy15zr 
#y15zr_members_official 
#y15zr_alorsetar 
#y15zr_kroni57official 
#y150 
#y150zr 
#y150zrmovistar 
#y150zrmalaysia 
#y150zrmalaysia 
#y15zr_v2 
#y15zrpenangislandcrew 
#y15zr_malaysia 
#y150exciter
0

Lever sleeves untuk semua jenis motor . . Rm8 sahaja Pelbagai warna . . . 01131098090 #y15official #y15sparepart #y15malaya #y15movistar #y15malaya_official #y15malaysiacommunity #y15v2 #y15zr #y15nismilanofficial #kroniy15zr #y15zr_member

Morning gaisss. Merdeka ohh merdeka. Zhipat Rm230. Selagi stok masih ada. Cepat2. Berminat dm or wasapp 0174471446.  #Thafizgarage #akhiratdidepan #y15malaysia #y15malaya_official #lc135malaysia #zhipat #nvx #nvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #aerox #y15malaysiacommunity #lc135united #y15zrspareparts #exciter135 #exciter #vietnam #malaysia #accesorriesxjalanan #team_y15zr_malaya #y15 #y15malaya #y15zr #y15zr_members_official #y150zrmalaysia #y15zr_rocket #y150zr #y15zrmalaya0fficial  #y15zrmovistar
0

Morning gaisss. Merdeka ohh merdeka. Zhipat Rm230. Selagi stok masih ada. Cepat2. Berminat dm or wasapp 0174471446. #thafizgarage #akhiratdidepan #y15malaysia #y15malaya_official #lc135malaysia #zhipat #nvx #nvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #a

jemur bawah matahari pagi, orang kata banyak zat matahari pagi ni ️
-
-
ᔕᗩᖇᑌᑎG ᗷᗩᒍᑌ ᕼITᗩᗰ TᗩG @sendiketbajuhitam ᗷOᔕᑕO ️

TAG OWNER  :-


FoLLow / TAG / support
@sendiketbajuhitam 
@sendiketbajuhitam 
️
#sendiketbajuhitam #idolamalaya #sukanpermotoran #sukanmalam #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #y150zrmalaysia #y15malaya_official #y150zr #unclered #y15malaysia #y15zr_rocket #kapcai #durexxmechine #kapcaimalaya #kapcaisado #sukanduaroda #peminatduaroda #jenterakita #jentera_duaroda #jentera_kapcai1 #jenterahighway
2

jemur bawah matahari pagi, orang kata banyak zat matahari pagi ni ️ - - ᔕᗩᖇᑌᑎG ᗷᗩᒍᑌ ᕼITᗩᗰ TᗩG @sendiketbajuhitam ᗷOᔕᑕO ️ TAG OWNER :- FoLLow / TAG / support @sendiketbajuhitam @sendiketbajuhitam#sendiketbajuhitam #idolamalaya #sukanpermotora

Ada hari happy, ada hari sedih. Takpe la hidup memang macam tu. Jangan give up.
#hondaex5 #ex5lover #kakymotor #y15 #ex5 #y15malaysia #y15official #y150zr #kacpai #kacapaimalaya #y150zrmalaysia #y150zrmembersofficial #kroniy15zr  #y150zrmovistar #y150exciter #y150 #jenteraduaroda #duniaduaroda #kacpai  #y15zr_rocket #y15malaya_official #kronielampupetak #jentera #kacpaijahat #duniakacpai #duniapermotoran
0

Ada hari happy, ada hari sedih. Takpe la hidup memang macam tu. Jangan give up. #hondaex5 #ex5lover #kakymotor #y15 #ex5 #y15malaysia #y15official #y150zr #kacpai #kacapaimalaya #y150zrmalaysia #y150zrmembersofficial #kroniy15zr #y150zrmovistar #y15

Ini motor yang bakal dimiliki jika korang teka dgan tepat..... Korang teka je dulu  c-- -4--
Jangan risau kita ade 6 orang admin yang akan  pantau setiap korang yang teka dgan tepat, pastikan ikot syarat yang ditetapkan... Teka dkat mane?? Tekan ja link dibawah...
.
. 
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=371569880194958&id=290068631678417
.
Fb : E3 OIL
#e3oils
#y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y150zrmalaysia #y15official #y15zr #y15malaya #y15zr_members_official #y15movistar #y150zr #y15nismilanofficial  #team_bunga_y15zr_offical #y15malaysia#y15zr_power_official #y15zr_pelesitbiadap#y150exciter #y15zrbangicrew_official #y15malaya0fficial#jenterapejuang #y15zr_v2_malaya #team_y15zr_malaya
1

Ini motor yang bakal dimiliki jika korang teka dgan tepat..... Korang teka je dulu c-- -4-- Jangan risau kita ade 6 orang admin yang akan pantau setiap korang yang teka dgan tepat, pastikan ikot syarat yang ditetapkan... Teka dkat mane?? Tekan ja l

Admin cabar pada sesiapa yang merokok tu, pi cucuh kat mana2 Lemang yang korang suka Tag owner motor
____________________________________
 #kapcaisado
#y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #kapcaijahat #kapcaimalaya #duniapermotoran #wilayahpermotoran #kronibana #ysuku #kamiXramai #peminatduaroda #sukanpermotoran #sistoridola #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #y15zr #bossku #supportersmalaya #supportersmalaysia #kronikysuku #peminaty15zr #sweetmomment #kenanganKamiMaHaL #sukanmalam  #esrmotor #sukanracing
@y15zrmalaya_0fficial @y15zr.squad @y15zr_members_official @y15zrbangicrew_0fficial @peminatysuku @ysuku46 @jentera_duaroda @jenterapejuang @idolamalaya___ @kapcaimalaya @kronibana @sukanduaroda @wilayah.permotoran @kapcaijahat @kroni4646penang @y15zronly @esr_motor

-------------------------------------------------------------------
FOLLOW ADMIN @pelesit_y15 @pelesit_y15 @pelesit_y15
2

Admin cabar pada sesiapa yang merokok tu, pi cucuh kat mana2 Lemang yang korang suka Tag owner motor ____________________________________ #kapcaisado #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #kapcaijahat #kapcaimalaya #duniap

Jangan Dilepas Binatang Buas Ke Atas Highway, Nescaya Bilang Duit Bagi Jelah

Tag owner sunat ekor
_______________________________
🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬
#ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #ysukupadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysukuv2 #duniapermotoran #kamiXramai #y15zrv2 #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #maluaperrr #kakimoto #ysukuteam #teamy15zr #peminatysuku #setsetidola #y15zrpadu #mxking150cc #Sniper150
@Teamysuku_Familia @Teamysuku_Machine
@Teamysuku_Kroni @Teamysuku_padu
 | Tag kami pada gambar/video anda
 | @tagowner
FOLLOW ADMIN @pelesit_y15 @pelesit_y15 @pelesit_y15
1

Jangan Dilepas Binatang Buas Ke Atas Highway, Nescaya Bilang Duit Bagi Jelah Tag owner sunat ekor _______________________________ 🇲🇾🇹🇭🇻🇳🇵🇱🇸🇬 #ysuku #y15zr #ysukufamilia #ysukumachine #ysukukroni #y15zrkroni #y15zrmalaya #y150zrmalaysia #y15zrmalaysi

🤗🤗
.
 ITEM : PEMIJAK FOOTREST (DEPAN) 
.
 % Original Yamaha 🇲🇾
 RM 60 (Kiri / Kanan)
 SELF COLLECT kajang/seremban
 Pos tambah RM 
.
.
Deal  @az.autopart dan tekan link wasap 
Follow : https://www.facebook.com/az.autopart/

#azautopart#y15nismilanofficial #y150zrmalaysia2k19 #y150#y15zr_members_official #y150zrmovistar#y15malaya#y15malaysia#y15movistar#y15zrmalaya_0fficial#y15zrmalaya_0fficial #y150zrmalaysia
0

🤗🤗 . ITEM : PEMIJAK FOOTREST (DEPAN) . % Original Yamaha 🇲🇾 RM 60 (Kiri / Kanan) SELF COLLECT kajang/seremban Pos tambah RM . . Deal @az.autopart dan tekan link wasap Follow : https://www.facebook.com/az.autopart/ #azautopart #y15nismilanoff

Bini No 1 Tanya Dah Bpe Hbis Modal Buat Bini No 2 Tu ? Ape Nak Jawap Ni Gaisss ?? Dah Ckp Pkai Brg Copy 1:1 Jee Tp Die Mcm Was Was 

#ysukupadu 🤪 #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y15malaya #y15movistar #y15malaysiacommunity #y15zr #y15zr_pelesitbiadap #y15zr_members_official #y15zrmalaya_0fficial #y150exciter #y15nismilanofficial #y150zrmalaysia #y15zr_rocket #y150zr #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrspareparts #dragsterr #kingdrag #dragking #kingdragmalaysia #kingdrag #matrempit #heromalaya #y15zr_members_official
7

Bini No 1 Tanya Dah Bpe Hbis Modal Buat Bini No 2 Tu ? Ape Nak Jawap Ni Gaisss ?? Dah Ckp Pkai Brg Copy 1:1 Jee Tp Die Mcm Was Was #ysukupadu 🤪 #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y15malaya #y15movistar #y15malaysiacommunity #y15zr

#Repost @afiqqdaniel___
• • • • • •
selamat petang 
.
.
.
.
.
TAG KAWAN HAMPA YANG PAKAI YSUKI  #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y15malaya #y15zr #y15malaysiacommunity #y15zr_members_official #y15movistar #y15zrmalaya_0fficial #y150zrmalaysia #y15zr_rocket #y150zr #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalayaofficial #trustedsellermalaysia
0

#repost @afiqqdaniel___ • • • • • • selamat petang . . . . . TAG KAWAN HAMPA YANG PAKAI YSUKI #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y15malaya #y15zr #y15malaysiacommunity #y15zr_members_official #y15movistar #y15zrmalaya_0fficial #y15

#Repost @y15_malaya
• • • • •

___________________________________________________
Follow N Support 
@ysukurahim_official
@ysukurahim_official 
@ysukurahim_official
____________________________________________________jangan lupa tag/mention @ysukurahim_official dan #ysukurahim_official untuk admin repost gambar korang yang menarik

#Y15zrMalaya0fficial
#Y15zrMalaya
#KenanganKamiM4h4l #KenanganKamiMahal
#Y15zrMalaya_
#Y15zrmalaya2019
#Y150zrMalaysia
#y15zrbangicrew
#instagram 
#y15official
#ysukufamilia
#y15malaysiacommunity
#ysukushuib
#kakilangga
#budakkapcai
#esrmotor
#durexmachine
#y15zr_kroni57official
#y15
#ysukulovers
#teamy15zrmalaya
#kamixramai
#santai_act
#maluaperbossku
#kingdragmalaysia
#ysuku_official46
#peminatysuku
0

#repost @y15_malaya • • • • • ___________________________________________________ Follow N Support @ysukurahim_official @ysukurahim_official @ysukurahim_official ____________________________________________________jangan lupa tag/mention @ysukurah

Load More