#y15zrmalaysia Instagram photos and videos

Advertisement
🧡
#kroniy15zr 
#y15zrmalaysia 
#ysuku46
0

🧡 #kroniy15zr #y15zrmalaysia #ysuku46

Advertisement
gabungan TeamkelateY15zr & y15zrmember
#Repost @peminatyamahay15zrkelantan
• • • • • •
fun ride ke maeps serdang sempena event karnival gen blu yamaha .. 
.
.
.
#yamahay15zr #y15zr #y15 #kapcaimalaya #y15zrsquad #y15zrmalaysia #yamahay15zrmalaysia #yamahay15zrmovistar #kapcaijahat #team_y15zr_malaysia #team_y15zr_malaya #chiefmotorsport #kapcaisado #y15zrmalaya0fficial #kamipenghasut #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #legasiyamaha #y15zrmembers #ysuku #pencintaduaroda #karnivalbikers #jenterakapcaikilat #jenteraduaroda #jenterakita #kamixramai #jenterahighway #y15zrmalaya0fficial #jenterasado #jenterapejuang
TeamkelateY15zr
0

gabungan TeamkelateY15zr & y15zrmember #repost @peminatyamahay15zrkelantan • • • • • • fun ride ke maeps serdang sempena event karnival gen blu yamaha .. . . . #yamahay15zr #y15zr #y15 #kapcaimalaya #y15zrsquad #y15zrmalaysia #yamahay15zrmalaysia #y

Advertisement
#Repost @peminatyamahay15zrkelantan
• • • • • •
fun ride ke maeps serdang sempena event karnival gen blu yamaha .. 
.
.
.
#yamahay15zr #y15zr #y15 #kapcaimalaya #y15zrsquad #y15zrmalaysia #yamahay15zrmalaysia #yamahay15zrmovistar #kapcaijahat #team_y15zr_malaysia #team_y15zr_malaya #chiefmotorsport #kapcaisado #y15zrmalaya0fficial #kamipenghasut #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #legasiyamaha #y15zrmembers #ysuku #pencintaduaroda #karnivalbikers #jenterakapcaikilat #jenteraduaroda #jenterakita #kamixramai #jenterahighway #y15zrmalaya0fficial #jenterasado #jenterapejuang
TeamkelateY15zr
0

#repost @peminatyamahay15zrkelantan • • • • • • fun ride ke maeps serdang sempena event karnival gen blu yamaha .. . . . #yamahay15zr #y15zr #y15 #kapcaimalaya #y15zrsquad #y15zrmalaysia #yamahay15zrmalaysia #yamahay15zrmovistar #kapcaijahat #team_y

#Repost @_4b3ypikk_
• • • • • •
|Lagu ni ke yg viral tu?haha
(use headphone for 8D audio)
.
.
.
.
.
@y15zrmalaya_0fficial @team_y15_malaya 
@y15zrgenesisofficial @supporter_malaya @y15zrbangicrew_0fficial @kaki_libas_official
@y15zrmantull_0fficial @teamkelatey15zr 
@y150zrmalaysia @y15zrmalaysia_ 
#y15zrmalaysia #y15zrmalaya 
#y15zrbangicrew #kaki_libas_official 
#y15zrgenesisofficial #teamy15zrkelate 
#supportermalaya #jantanguna 
#ggrmachine #chiefmotorsport 
#santaiact #uncleredchickenstudio 
#jenterasado #jenterapadu 
#kakymotor #budakvideoofficial 
#flyorstayhome #jenterapejuang 
#highwaychallenge #wilayahpermotoran 
#sangap_highway #paradisegeneration
TeamkelateY15zr
0

#repost @_4b3ypikk_ • • • • • • |Lagu ni ke yg viral tu?haha (use headphone for 8D audio) . . . . . @y15zrmalaya_0fficial @team_y15_malaya @y15zrgenesisofficial @supporter_malaya @y15zrbangicrew_0fficial @kaki_libas_official @y15zrmantull_0fficial @

‼️ACCOUNT FOR SALE! 
Terlajak murah!
Real followers!
Bukan fake followers!
Dijamin tak kena hack!
Berminat whatsApp 016-8819971
.
Boleh lawat official ig saya @topon_stubborn
.
.
.
.
.
.
#igforsale #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda ##125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #instauntukdijual #kamixracist #rempit #instaforsale #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #instaforsalemalaysia #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #y15zr_rocket
0

‼️ACCOUNT FOR SALE! Terlajak murah! Real followers! Bukan fake followers! Dijamin tak kena hack! Berminat whatsApp 016-8819971 . Boleh lawat official ig saya @topon_stubborn . . . . . . #igforsale #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda ##125zr #mxking1

Alamakkk!!!
.
Nasib baik niat hantar hntr motor nak upgrade, tuhan permudahkan urusan. Nasib baik tak pecah dulu. Rezeki2. .
.
Dpt piston dan blok baru, kita set cun2 balik ye bossku. Spec 62mm Nak 160kmh tegak2 kan? Hehehe.
.
#gmeerspeedshop
#tuneboss
#nastyportflow 
#vpracing
#jdssuspension
#familiaridergroup #kapcaijahat  #pelesitrayaumalaysia  #maluaperbossku #akak_y15yamaha  #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #motorkapcai_1 #jenterapadu #jenteraduaroda #jenterapejuang #kronirempit #kronilampupetakofficial #sukanpermotoran #sukanduaroda #wilayahpermotoran #jiwapermotoran #pencintaduaroda #y15zr #kapcai #y15zrmalaysia #ysuku
3

Alamakkk!!! . Nasib baik niat hantar hntr motor nak upgrade, tuhan permudahkan urusan. Nasib baik tak pecah dulu. Rezeki2. . . Dpt piston dan blok baru, kita set cun2 balik ye bossku. Spec 62mm Nak 160kmh tegak2 kan? Hehehe. . #gmeerspeedshop #tunebo

⬛ HOT ITEM ⬛
◾ set zx10 kiri kanan
◾ universal
◾ complete set
◾ ready stock
⬛
Berminat roger sis  call / whatsapp 0184025641 
 call / whatsapp 0184025641 

#pump #universal #zx10 #yamahalc135 #ysuki #y15zrmalaysia #ysuku #yamaharxz #ysukushuib #yamaha #y15 #peminat125zr #jenterapadu #jenterasado #jentera #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #kapcaijahat #kapcai #kedaispareparts #kapcaiborneo #kapcaimalaya #kakymotor
2

⬛ HOT ITEM ⬛ ◾ set zx10 kiri kanan ◾ universal ◾ complete set ◾ ready stock ⬛ Berminat roger sis call / whatsapp 0184025641 call / whatsapp 0184025641 #pump #universal #zx10 #yamahalc135 #ysuki #y15zrmalaysia #ysuku #yamaharxz #ysukushuib #yamah

Kyt & arc coming
Berminat untuk memiliki helmet dengan harga murah dan berbaloi, boleh dm @ terus wasap kami ye.
.
 Rm240 - rm340
 Cod : Seri Manjung Perak
 Postage utk yang jauh

Berminat, terus contact ye
019-5088857
1

Kyt & arc coming Berminat untuk memiliki helmet dengan harga murah dan berbaloi, boleh dm @ terus wasap kami ye. . Rm240 - rm340 Cod : Seri Manjung Perak Postage utk yang jauh Berminat, terus contact ye 019-5088857

BARU HABIS KENDURI NIE, ADE LEPAK'2 TAK MALAM NIE ?
.
.
.
Follow N Support : @Jentera.TebuanKuning_
Follow N Support : @Jentera.TebuanKuning_

#Y15zrMalaya0fficial #Ysuku
#Y15zrMalaysia #Y15zrMalaya
#Y15zrBangiCrew_0fficial
#kapcaiawesome #jiwapermotoran #UncleRed_Official #UncleRed #KejarSampaiDapat
#UncleRedChikenStudio
#MaluAperBossku #BukanBiasaBiasa
#DuniaDuaRoda #Ex5Lovers_Official
#JenteraDuaRoda #MotorKapcai1
#Y15zrMembers #Y15zr_Members_Official
#Like4Like
.
.
.  @

#WakRelaxWakPeace  Bossku
0

BARU HABIS KENDURI NIE, ADE LEPAK'2 TAK MALAM NIE ? . . . Follow N Support : @jentera.tebuankuning_ Follow N Support : @jentera.tebuankuning_ #y15zrmalaya0fficial #ysuku #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrbangicrew_0fficial #kapcaiawesome #jiwapermot

Siapa nak Kapcai dia terpapar disini just 'follow'  @kapcai_station dan dm' je pic or video kapcai korang kat  @kapcai_station .
DM nama ig sekali nak tag korang
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
. .
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #decalsticker #kapcai
0

Siapa nak Kapcai dia terpapar disini just 'follow' @kapcai_station dan dm' je pic or video kapcai korang kat @kapcai_station . DM nama ig sekali nak tag korang . FOLLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan

Trompet Carb Racing Aloy
.
RM 35
.
Spare parts: 
Hi, please whatsapp/ wechat 
wasap.my/60192955033 (Ipin)
wasap.my/601110062506 (Zack)
@kapcai_sparepart

Lokasi Kedai No 18 Jalan Damai Raya 3 Alam Damai
56000 Cheras Kuala Lumpur.
Waze : ZackShop92
Jauh boleh POS
.
#kingdragmalaysia #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrmalaya #y15zrsabahcommunity #y15zrsouthernregionjohor #y15zrtranungregion #y15zr_rocket #y15zrkelantancrew #y15zrmalayaofficial #teamy15zr #y15zrspareparts #nvx #nvx155 #nvx155sparepartmalaysia #nvx155malaysia #aerox #aerox155 #yamaha #sukanpermotoran #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat
0

Trompet Carb Racing Aloy . RM 35 . Spare parts: Hi, please whatsapp/ wechat wasap.my/60192955033 (Ipin) wasap.my/601110062506 (Zack) @kapcai_sparepart Lokasi Kedai No 18 Jalan Damai Raya 3 Alam Damai 56000 Cheras Kuala Lumpur. Waze : ZackShop92 Ja

‼️ACCOUNT FOR SALE! 
Terlajak murah!
Real followers!
Bukan fake followers!
Dijamin tak kena hack!
Berminat whatsApp 016-8819971
.
Boleh lawat official ig saya @topon_stubborn
.
.
.
.
.
.
#igforsale #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda ##125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #instauntukdijual #kamixracist #rempit #instaforsale #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #instaforsalemalaysia #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #y15zr_rocket
1

‼️ACCOUNT FOR SALE! Terlajak murah! Real followers! Bukan fake followers! Dijamin tak kena hack! Berminat whatsApp 016-8819971 . Boleh lawat official ig saya @topon_stubborn . . . . . . #igforsale #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda ##125zr #mxking1

Tag kawan korang ysuku standard kilang 
__________________________

Follow @y15zr_v2
Follow @y15zr_v2
Follow @y15zr_v2

__________________________ 
@budak_video_official
@kroniy150zr
@yamahay15zrmalaysia
@familiaridergroup
@matrempitofficial
@kakyracing_
@kapcai.jahat

#y15zr_v2 #thekroni 
#kronibana #esr
#pitlanegarage #sukanpermotoran #y15zrmalaysia #y15zrmalayaofficial #y15official #team_y15_malaya #TEAM_Y15ZR_MALAYA #team_y15zr_malaysia #firacingproject #y15malaysia #wilayahpermotoran #y15zrsquad #y15zrfestival #y15zrmalaya0fficial #teamy15zrmalaya #teamy15zrmal
12

Tag kawan korang ysuku standard kilang __________________________ Follow @y15zr_v2 Follow @y15zr_v2 Follow @y15zr_v2 __________________________ @budak_video_official @kroniy150zr @yamahay15zrmalaysia @familiaridergroup @matrempitofficial @kakyrac

Raya tak lama dah nie takkan nak pakai kasut lama kottakkan taknak Ootd dengan kasut baru pulak kan ni asyik yg sama jer tak asyik la bosku🤣Jom usha kasut dekat @rkylostore_  admin nak kasi harga promo je nie🤪
.
.
.
 Asics Tiger White line red
 SAIZ 36-45
.
MARKET RM 179
PROMOSI RM110
 Free Postage malaysia tak termasuk ss
.
️ Gred 5A
️ Ready Stock
️ Order Hari Ini, Esok Terus Pos
.
P/S : Takkan nk stay Ngan kasut lama Ajum meh tukar baru tau 
.
 Nak order? Boleh WS 01111405870
 Malas nak save number? Tekan link di Bio tau
.

#team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #Y15zrMalaya 
#Y15zrMalaya0fficial #kroniy15zr #kroni57 #y15 #Y150zrMalaysia #y15zr #y15zrsquad #yamaha #peminatysuku #y15zrmalaysia #y15malaysia #kamixramai #sukanduaroda #ysuku #pencinta_duaroda #kroniduaroda #kapcaisado #jenterakita #kapcaimalaya #sadokanjenteramu #sukanpermotoran #FlyNicotine #familiaridergroup #repost #peminatysuku #kroniysuku #kronibana #y15zr_members_official
0

Raya tak lama dah nie takkan nak pakai kasut lama kottakkan taknak Ootd dengan kasut baru pulak kan ni asyik yg sama jer tak asyik la bosku🤣Jom usha kasut dekat @rkylostore_ admin nak kasi harga promo je nie🤪 . . . Asics Tiger White line red SAIZ

Raya tak lama dah nie takkan nak pakai kasut lama kottakkan taknak Ootd dengan kasut baru pulak kan ni asyik yg sama jer tak asyik la bosku🤣Jom usha kasut dekat @rkylostore_  admin nak kasi harga promo je nie🤪
.
.
.
 Asics Tiger White Black
 SAIZ 36-45
.
MARKET RM 179
PROMOSI RM110
 Free Postage malaysia tak termasuk ss
.
️ Gred 5A
️ Ready Stock
️ Order Hari Ini, Esok Terus Pos
.
P/S : Takkan nk stay Ngan kasut lama Ajum meh tukar baru tau 
.
 Nak order? Boleh WS 01111405870
 Malas nak save number? Tekan link di Bio tau
.

#team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #Y15zrMalaya 
#Y15zrMalaya0fficial #kroniy15zr #kroni57 #y15 #Y150zrMalaysia #y15zr #y15zrsquad #yamaha #peminatysuku #y15zrmalaysia #y15malaysia #kamixramai #sukanduaroda #ysuku #pencinta_duaroda #kroniduaroda #kapcaisado #jenterakita #kapcaimalaya #sadokanjenteramu #sukanpermotoran #FlyNicotine #familiaridergroup #repost #peminatysuku #kroniysuku #kronibana #y15zr_members_official
0

Raya tak lama dah nie takkan nak pakai kasut lama kottakkan taknak Ootd dengan kasut baru pulak kan ni asyik yg sama jer tak asyik la bosku🤣Jom usha kasut dekat @rkylostore_ admin nak kasi harga promo je nie🤪 . . . Asics Tiger White Black SAIZ 36-

‼️ACCOUNT FOR SALE! 
Terlajak murah!
Real followers!
Bukan fake followers!
Dijamin tak kena hack!
Berminat whatsApp 016-8819971
.
Boleh lawat official ig saya @topon_stubborn
.
.
.
.
.
.
#igforsale #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda ##125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #instauntukdijual #kamixracist #rempit #instaforsale #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #instaforsalemalaysia #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #y15zr_rocket
0

‼️ACCOUNT FOR SALE! Terlajak murah! Real followers! Bukan fake followers! Dijamin tak kena hack! Berminat whatsApp 016-8819971 . Boleh lawat official ig saya @topon_stubborn . . . . . . #igforsale #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda ##125zr #mxking1

Nak tau harga Jenterabooster? ••••••••••••••••••••••••
atau KLIK link kat bio @Jenterapiaw
.
.
Pos seluruh Malaysia 🇲🇾
Nak order Jenterabooster  wasap +6014-227-8354 (Firdaus)
.•••••••••••••••••••••
.
#amyracingcrew
#ex5
#kapcaijahat
#y15zr
#kronilampupetakofficial
#rempit
#lc135
#kakymotor
#y15zrmalaysia
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#y15zrmalaysia
#ysuku
#hobikamimahal
#pencintaduaroda
#ex5lovers_official
#jenterapejuang
#kamixramai
#125zr
#rs150
#y15
#jenterakita
#sukanpermotoran
#yamahaexciter
#yamahamalaysia
#matmoto
#kapcai
#pencintaduaroda
#y15malaysia
#kakifly
0

Nak tau harga Jenterabooster? •••••••••••••••••••••••• atau KLIK link kat bio @jenterapiaw . . Pos seluruh Malaysia 🇲🇾 Nak order Jenterabooster wasap +6014-227-8354 (Firdaus) .••••••••••••••••••••• . #amyracingcrew #ex5 #kapcaijahat #y15zr #kronilam

Ada Ysuku #MODI mahal-mahal post dalam fb, post dalam ig jerr... Apa Barang..???
.
Bawak datang la..
.
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU..???
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
 NHK Helmets
 Rock Oil Engine Lube
 Corsa Tyre
 Kalibern P0D
 H0lly Molly Juicy
 GGS Dyno
.
Bermaksud ada 6 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#BukanBangsawan #BuatDuit
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #r6malaysia #yzfr6 #yzfr6malaysia
5

Ada Ysuku #modi mahal-mahal post dalam fb, post dalam ig jerr... Apa Barang..??? . Bawak datang la.. . . Beli Tshirt dapat #ysuku ..??? 1st In Malaysia.. . Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #y15zr ..!!! . Kita bukan sahaja bagi ysuku un

Lama sangat gais tak menyelam ,hahahhah  yang penting ngakkk adaaa tikus gais!🤣
#rts_batupahat_official #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya
2

Lama sangat gais tak menyelam ,hahahhah yang penting ngakkk adaaa tikus gais!🤣 #rts_batupahat_official #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya

Nak tau harga airbrush?
Subscribe Youtube Channel: Tembikai Tube
atau KLIK link kat bio @arc.airbrush
.
Pos seluruh Malaysia 🇲🇾
Nak order airbrush  wasap +6017-502-6619 (Amy)
.
.
#amyracingcrew
#ex5
#kapcaijahat
#y15zr
#kronilampupetakofficial
#rempit
#lc135
#kakymotor
#y15zrmalaysia
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#y15zrmalaysia
#ysuku
#hobikamimahal
#pencintaduaroda
#ex5lovers_official
#jenterapejuang
#kamixramai
#125zr
#rs150
#y15
#jenterakita
#sukanpermotoran
#yamahaexciter
#yamahamalaysia
#matmoto
#kapcai
#pencintaduaroda
#y15malaysia
#kakifly
1

Nak tau harga airbrush? Subscribe Youtube Channel: "Tembikai Tube" atau KLIK link kat bio @arc.airbrush . Pos seluruh Malaysia 🇲🇾 Nak order airbrush wasap +6017-502-6619 (Amy) . . #amyracingcrew #ex5 #kapcaijahat #y15zr #kronilampupetakofficial #rem

Accessories y15zr

Whatsapp http://www.wasap.my/+60149648747

Info:

Brand OEM lebih baik selepas brand HLY kerana pembuatannya mengikut spefikasi ori, papan lebih tebal, lebih fit kurang renggang dari brand lain

FOLLOW @y15zr_v2
FOLLOW @amy.ammm 
#y15zr_v2 #thekroni 
#kronibana #esr
#pitlanegarage #sukanpermotoran #y15zrmalaysia #y15zrmalayaofficial #y15official #team_y15_malaya #TEAM_Y15ZR_MALAYA #team_y15zr_malaysia #firacingproject #y15malaysia #wilayahpermotoran #y15zrsquad #y15zrfestival #y15zrmalaya0fficial #teamy15zrmalaya #teamy15zrmal #coversetmurah #coversetsniper #coversetmxking #coversetrc #coversetmovistar
0

Accessories y15zr Whatsapp http://www.wasap.my/+60149648747 Info: Brand OEM lebih baik selepas brand HLY kerana pembuatannya mengikut spefikasi ori, papan lebih tebal, lebih fit kurang renggang dari brand lain FOLLOW @y15zr_v2 FOLLOW @amy.ammm #

Alhamdulillah.. pekej fork tetap menjadi pilihan cust.. mane yg x buat lagi tu nk riki2 boleh direct dm or ws admin.. .
Screenshot  dan whatsapp kalau minat :
+6011-15415668 (Cha’4)
+6012-3007701 (Aredy)
+6017-5007360 (Shah)

Lokasi Kedai No. 21 Jalan SG 3/10 Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor
Jauh boleh pos
.
Like page : XpXb Garage
https://m.facebook.com/xpoyoxbest/
.
#Alhamdulillah #xpxbgarage #xpoyoxbest #empireinthemaking #menbehindthescene #kingdragmalaysia #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrmalaya #y15zrsabahcommunity #y15zrsouthernregionjohor #y15zrtranungregion #y15zr_rocket #y15zrkelantancrew #y15zrmalayaofficial #teamy15zr #y15zrspareparts #nvx #nvx155 #nvx155sparepartmalaysia #nvx155malaysia #aerox #aerox155 #yamaha #sukanpermotoran #kapcaimalaya
0

Alhamdulillah.. pekej fork tetap menjadi pilihan cust.. mane yg x buat lagi tu nk riki2 boleh direct dm or ws admin.. . Screenshot dan whatsapp kalau minat : +6011-15415668 (Cha’4) +6012-3007701 (Aredy) +6017-5007360 (Shah) Lokasi Kedai No. 21 Jala

Alhamdulillah.. radiator king drag nvx + hose radiator king drag siap pemasangan.. .
Screenshot  dan whatsapp kalau minat :
+6011-15415668 (Cha’4)
+6012-3007701 (Aredy)
+6017-5007360 (Shah)

Lokasi Kedai No. 21 Jalan SG 3/10 Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor
Jauh boleh pos
.
Like page : XpXb Garage
https://m.facebook.com/xpoyoxbest/
.
#Alhamdulillah #xpxbgarage #xpoyoxbest #empireinthemaking #menbehindthescene #kingdragmalaysia #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrmalaya #y15zrsabahcommunity #y15zrsouthernregionjohor #y15zrtranungregion #y15zr_rocket #y15zrkelantancrew #y15zrmalayaofficial #teamy15zr #y15zrspareparts #nvx #nvx155 #nvx155sparepartmalaysia #nvx155malaysia #aerox #aerox155 #yamaha #sukanpermotoran #kapcaimalaya
1

Alhamdulillah.. radiator king drag nvx + hose radiator king drag siap pemasangan.. . Screenshot dan whatsapp kalau minat : +6011-15415668 (Cha’4) +6012-3007701 (Aredy) +6017-5007360 (Shah) Lokasi Kedai No. 21 Jalan SG 3/10 Taman Sri Gombak, 68100 B

Alhamdulillah.. swing arm king drag r version rebon siap pemasangan.. .
Screenshot  dan whatsapp kalau minat :
+6011-15415668 (Cha’4)
+6012-3007701 (Aredy)
+6017-5007360 (Shah)

Lokasi Kedai No. 21 Jalan SG 3/10 Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor
Jauh boleh pos
.
Like page : XpXb Garage
https://m.facebook.com/xpoyoxbest/
.
#Alhamdulillah #xpxbgarage #xpoyoxbest #empireinthemaking #menbehindthescene #kingdragmalaysia #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrmalaya #y15zrsabahcommunity #y15zrsouthernregionjohor #y15zrtranungregion #y15zr_rocket #y15zrkelantancrew #y15zrmalayaofficial #teamy15zr #y15zrspareparts #nvx #nvx155 #nvx155sparepartmalaysia #nvx155malaysia #aerox #aerox155 #yamaha #sukanpermotoran #kapcaimalaya
0

Alhamdulillah.. swing arm king drag r version rebon siap pemasangan.. . Screenshot dan whatsapp kalau minat : +6011-15415668 (Cha’4) +6012-3007701 (Aredy) +6017-5007360 (Shah) Lokasi Kedai No. 21 Jalan SG 3/10 Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Se

Alhamdulillah.. moto baru keluar kedai terus tukar rim enkei cutting sp 522 1.6/1.6 siap tayar pirelli diablo rosso + morin depan belakang.. .
Screenshot  dan whatsapp kalau minat :
+6011-15415668 (Cha’4)
+6012-3007701 (Aredy)
+6017-5007360 (Shah)

Lokasi Kedai No. 21 Jalan SG 3/10 Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor
Jauh boleh pos
.
Like page : XpXb Garage
https://m.facebook.com/xpoyoxbest/
.
#Alhamdulillah #xpxbgarage #xpoyoxbest #empireinthemaking #menbehindthescene #kingdragmalaysia #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrmalaya #y15zrsabahcommunity #y15zrsouthernregionjohor #y15zrtranungregion #y15zr_rocket #y15zrkelantancrew #y15zrmalayaofficial #teamy15zr #y15zrspareparts #nvx #nvx155 #nvx155sparepartmalaysia #nvx155malaysia #aerox #aerox155 #yamaha #sukanpermotoran #kapcaimalaya
0

Alhamdulillah.. moto baru keluar kedai terus tukar rim enkei cutting sp 522 1.6/1.6 siap tayar pirelli diablo rosso + morin depan belakang.. . Screenshot dan whatsapp kalau minat : +6011-15415668 (Cha’4) +6012-3007701 (Aredy) +6017-5007360 (Shah) L

Ada yg baru jgn sesekali lupa yg lama... V1 ku masih setia.. cewahh ayat 🤪🤪🤪  : @hazlina_hashim02 
Follow : @kroniy15zrmalaysia .
.
.
.
. .
. 
#yamahay15zrmalaysia
#yamahay15zr 
#yamahay15zrmovistar 
#team_y15zr_malaya 
#y15malaysia 
#y15zrmalaysia 
#y15zr 
#ysuku 
#jenterakita 
#jenteraduaroda 
#sukanpermotoran 
#yamahamalaysia 
#sukanmotormalaysia 
#jenterapadu 
#KamiPenghasut
#Y15zrMembers 
#peminatduaroda 
#pencintaduaroda 
#jenterapejuang
#kamixramai
#kapcaimalaya
0

Ada yg baru jgn sesekali lupa yg lama... V1 ku masih setia.. cewahh ayat 🤪🤪🤪 : @hazlina_hashim02 Follow : @kroniy15zrmalaysia . . . . . . . #yamahay15zrmalaysia #yamahay15zr #yamahay15zrmovistar #team_y15zr_malaya #y15malaysia #y15zrmalaysia

Posted @withrepost • @alifnordinrockstar Trafic light merah kita behenti..trafic light kuning kita ready...trafic light hijau kita jalan lagi...nyiau.. •
 Jom tag & follow
@spracingproject
•
#spracingproject #sprp #kamixramai #kroniysuku #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zr_rocket #kapcai #kapcaijahat #y15zr_members_official #y15malaya_official #y150zr #y150zrmalaysia #y15_malaya_official #kapcaimalaya #y15zrmalayaofficial #y15zrmalaysia #y15zrmalaysia #kapcailover #y15zrmalaya0fficial #y15zrmembers #yamahay15zr #jenteraduaroda #jenterapejuang #kapcaisado #ludepanlubrader #y15zrmembers
0

Posted @withrepost@alifnordinrockstar Trafic light merah kita behenti..trafic light kuning kita ready...trafic light hijau kita jalan lagi...nyiau.. • Jom tag & follow @spracingproject#spracingproject #sprp #kamixramai #kroniysuku #y15 #y15mal

Posted @withrepost • @kronibana Salam Jumaat . Merdeka Calling Ready to  Run ! •
 Jom tag & follow
@spracingproject
•
#spracingproject #sprp #kamixramai #kroniysuku #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zr_rocket #kapcai #kapcaijahat #y15zr_members_official #y15malaya_official #y150zr #y150zrmalaysia #y15_malaya_official #kapcaimalaya #y15zrmalayaofficial #y15zrmalaysia #y15zrmalaysia #kapcailover #y15zrmalaya0fficial #y15zrmembers #yamahay15zr #jenteraduaroda #jenterapejuang #kapcaisado #ludepanlubrader #y15zrmembers
0

Posted @withrepost@kronibana Salam Jumaat . Merdeka Calling Ready to Run ! • Jom tag & follow @spracingproject#spracingproject #sprp #kamixramai #kroniysuku #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zr_rocket #kapcai #kapcaijahat #y15zr_members_official #

‼️ACCOUNT FOR SALE! 
Terlajak murah!
Real followers!
Bukan fake followers!
Dijamin tak kena hack!
Berminat whatsApp 016-8819971
.
Boleh lawat official ig saya @topon_stubborn
.
.
.
.
.
.
#igforsale #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda ##125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #instauntukdijual #kamixracist #rempit #instaforsale #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #instaforsalemalaysia #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #y15zr_rocket
0

‼️ACCOUNT FOR SALE! Terlajak murah! Real followers! Bukan fake followers! Dijamin tak kena hack! Berminat whatsApp 016-8819971 . Boleh lawat official ig saya @topon_stubborn . . . . . . #igforsale #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda ##125zr #mxking1

Posted @withrepost • @kronibana Depaaa Kata Merah Mak Ngah Tergeliat Harga . Sungguh kaaa ?
•
 Jom tag & follow
@spracingproject
•
#spracingproject #sprp #kamixramai #kroniysuku #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zr_rocket #kapcai #kapcaijahat #y15zr_members_official #y15malaya_official #y150zr #y150zrmalaysia #y15_malaya_official #kapcaimalaya #y15zrmalayaofficial #y15zrmalaysia #y15zrmalaysia #kapcailover #y15zrmalaya0fficial #y15zrmembers #yamahay15zr #jenteraduaroda #jenterapejuang #kapcaisado #ludepanlubrader #y15zrmembers
0

Posted @withrepost@kronibana Depaaa Kata Merah Mak Ngah Tergeliat Harga . Sungguh kaaa ? • Jom tag & follow @spracingproject#spracingproject #sprp #kamixramai #kroniysuku #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zr_rocket #kapcai #kapcaijahat #y15zr_membe

The connection to place, to the land, the wind, the sun, stars, the moon... it sounds romantic, but it's true - the visceral experience of motion, of moving through time on some amazing machine - a few cars touch on it, but not too many compared to motorcycles. I always felt that any motorcycle journey was special. .
.
A montage video of @cheqmat88_'s #y15zr cover set bought from @amm_dspenang .
.
.
Spam hashtag !!
#y15malaysia #ysuku #y15zrmalaysia #montage #filmmaking #cinematic #cinematica #yamahamotogp #exciter150 #lc150 #y15official #y15zrmalaya #y15malaya_official @y15zrmalaya_0fficial @teamy15zrmalaya @y15zr_utara_official @y15zrcrew_ @y15zr_members_official @ysukushuib @ysuku46 @y15zrspareparts #jenteraperjuang #kapcaimalaya #kapcai sado @pacakofficial.co  #y15malaysia #y15official #y15malaya #ysuku46 #ysukufamilia #repost #forward #save @jenterapejuang @budak_video_official #budak_video_official
1

The connection to place, to the land, the wind, the sun, stars, the moon... it sounds romantic, but it's true - the visceral experience of motion, of moving through time on some amazing machine - a few cars touch on it, but not too many compared to m

Song: Layu Di Hujung Mekar
◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️
Follow @ustazah_pro for more video!!!
Follow @topspeed_mari_official
◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️
.
@sheikhrafi_4 .
#kakykapcai #paradisegeneration #topspeedmariofficial
#familiaridergroup #kapcai_malaya #kapcaijahat 
#kapcaikampung #pelesitrayaumalaysia #ggrmachine #ex5lovers_official #rxzstilltheboss #rxzmembers #idolakapcai #budak_kapcai_ #anakutara #santaianakutara
#y15zr #ysuku  #y15zrmalaysia #y15zrmalayaofficial#lc #lc135 #lc135malaysia #food #minahrempit #instagram #malaysia #malaysiaboleh #malaysiatrending #tiktokmalaysia
1

Song: Layu Di Hujung Mekar ◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️ Follow @ustazah_pro for more video!!! Follow @topspeed_mari_official ◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️ . @sheikhrafi_4 . #kakykapcai #paradisegeneration #topspeedmariofficial #familiaridergroup #

Load More