#yamahaexciter Instagram photos and videos

Advertisement
Siapa nak Kapcai dia terpapar disini just 'follow'  @kapcai_station dan dm' je pic or video kapcai korang kat  @kapcai_station .
DM nama ig sekali nak tag korang
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
. .
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #decalsticker #kapcai
0

Siapa nak Kapcai dia terpapar disini just 'follow' @kapcai_station dan dm' je pic or video kapcai korang kat @kapcai_station . DM nama ig sekali nak tag korang . FOLLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan

Nak tau harga Jenterabooster? ••••••••••••••••••••••••
atau KLIK link kat bio @Jenterapiaw
.
.
Pos seluruh Malaysia 🇲🇾
Nak order Jenterabooster  wasap +6014-227-8354 (Firdaus)
.•••••••••••••••••••••
.
#amyracingcrew
#ex5
#kapcaijahat
#y15zr
#kronilampupetakofficial
#rempit
#lc135
#kakymotor
#y15zrmalaysia
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#y15zrmalaysia
#ysuku
#hobikamimahal
#pencintaduaroda
#ex5lovers_official
#jenterapejuang
#kamixramai
#125zr
#rs150
#y15
#jenterakita
#sukanpermotoran
#yamahaexciter
#yamahamalaysia
#matmoto
#kapcai
#pencintaduaroda
#y15malaysia
#kakifly
0

Nak tau harga Jenterabooster? •••••••••••••••••••••••• atau KLIK link kat bio @jenterapiaw . . Pos seluruh Malaysia 🇲🇾 Nak order Jenterabooster wasap +6014-227-8354 (Firdaus) .••••••••••••••••••••• . #amyracingcrew #ex5 #kapcaijahat #y15zr #kronilam

Nak tau harga airbrush?
Subscribe Youtube Channel: Tembikai Tube
atau KLIK link kat bio @arc.airbrush
.
Pos seluruh Malaysia 🇲🇾
Nak order airbrush  wasap +6017-502-6619 (Amy)
.
.
#amyracingcrew
#ex5
#kapcaijahat
#y15zr
#kronilampupetakofficial
#rempit
#lc135
#kakymotor
#y15zrmalaysia
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#y15zrmalaysia
#ysuku
#hobikamimahal
#pencintaduaroda
#ex5lovers_official
#jenterapejuang
#kamixramai
#125zr
#rs150
#y15
#jenterakita
#sukanpermotoran
#yamahaexciter
#yamahamalaysia
#matmoto
#kapcai
#pencintaduaroda
#y15malaysia
#kakifly
0

Nak tau harga airbrush? Subscribe Youtube Channel: "Tembikai Tube" atau KLIK link kat bio @arc.airbrush . Pos seluruh Malaysia 🇲🇾 Nak order airbrush wasap +6017-502-6619 (Amy) . . #amyracingcrew #ex5 #kapcaijahat #y15zr #kronilampupetakofficial #rem

Ready stock
Side mirror Titanium
#Yamaha
Ysuku 125z Yamaha sukan
#Hondacub
Ex5 wave100 125 C70 c90
Cod alorsetar rm35
Pos +RM10
Wsap
0125338586
#yamahalc150 
#yamahaexciter 
#yamahay15zrmalaysia 
#yamaha -------------------------------------------------------------
#hondaex5 
#hondaex5dream 
#hondawave 
#hondapetak 
#hondabulat
0

Ready stock Side mirror Titanium #yamaha Ysuku 125z Yamaha sukan #hondacub Ex5 wave100 125 C70 c90 Cod alorsetar rm35 Pos +RM10 Wsap 0125338586 #yamahalc150 #yamahaexciter #yamahay15zrmalaysia #yamaha ----------------------------------------------

Advertisement
🤣🤣🤣🤣🤣
.
Nak tau harga airbrush?
Subscribe Youtube Channel: Tembikai Tube
atau KLIK link kat bio @arc.airbrush
.
Pos seluruh Malaysia 🇲🇾
Nak order airbrush  wasap +6017-502-6619 (Amy)
.
.
#amyracingcrew
#ex5
#kapcaijahat
#y15zr
#kronilampupetakofficial
#rempit
#lc135
#kakymotor
#y15zrmalaysia
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#y15zrmalaysia
#ysuku
#hobikamimahal
#pencintaduaroda
#ex5lovers_official
#jenterapejuang
#kamixramai
#125zr
#rs150
#y15
#jenterakita
#sukanpermotoran
#yamahaexciter
#yamahamalaysia
#matmoto
#kapcai
#pencintaduaroda
#y15malaysia
#kakifly
4

🤣🤣🤣🤣🤣 . Nak tau harga airbrush? Subscribe Youtube Channel: "Tembikai Tube" atau KLIK link kat bio @arc.airbrush . Pos seluruh Malaysia 🇲🇾 Nak order airbrush wasap +6017-502-6619 (Amy) . . #amyracingcrew #ex5 #kapcaijahat #y15zr #kronilampupetakoffic

Advertisement
Tada!!! Y15ZR (V2) STROM BLUE RESTOCKED !!! stock terhad cepat Grab !!!  .
.
. .
.
. .
#kamipenghasut #y150zr #y15zrmalaysia #y15malaysia #yamahay15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #yamahay15zr #y15zrmovistar #yamahamxking #yamahaexciter #ysuku46 #team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #kroni57 #peminatyamahay15zrkelantan #firacingproject #kronibana #Y15zrSquad #wearey15zrsquad
#kapcaimalaya #rxz #rxzmalaysia #rxzmembersoffcial#y15zrspareparts #125z #125zr #125squad
1

Tada!!! Y15ZR (V2) STROM BLUE RESTOCKED !!! stock terhad cepat Grab !!! . . . . . . . #kamipenghasut #y150zr #y15zrmalaysia #y15malaysia #yamahay15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #yamahay15zr #y15zrmovistar #yamahamxking #yamahaexciter

@luqmeyy02
.
Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @supra_gtr150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan  
.
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarangon #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
0

@luqmeyy02 . Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @supra_gtr150 . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cin

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @supra_gtr150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan  
.
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarangon #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @supra_gtr150 . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @supra_gtr150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan  
.
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarangon #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @supra_gtr150 . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @supra_gtr150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan  
.
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarangon #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @supra_gtr150 . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @supra_gtr150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan  
.
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarangon #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @supra_gtr150 . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @supra_gtr150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan  
.
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarangon #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @supra_gtr150 . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @supra_gtr150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan  
.
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarangon #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @supra_gtr150 . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @supra_gtr150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan  
.
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarangon #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @supra_gtr150 . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar

@mim_vdd
@khairul_vdf
.

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @supra_gtr150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan  
.
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarangon #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
0

@mim_vdd @khairul_vdf . Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @supra_gtr150 . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang ak

Afiq mana afiq ? Sampai hati buat macam ni dekat saya 
Tag member korang nama Afiq
Follow @y15zr.squad
#y15zrsquad #wearey15zrsquad
.
.
. .
.
. .
#kamipenghasut #y150zr #y15zrmalaysia #y15malaysia #yamahay15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #yamahay15zr #y15zrmovistar #yamahamxking #yamahaexciter #ysuku46 #team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #kroni57 #peminatyamahay15zrkelantan #firacingproject #kronibana #Y15zrSquad #wearey15zrsquad
#kapcaimalaya
451

Afiq mana afiq ? Sampai hati buat macam ni dekat saya Tag member korang nama Afiq Follow @y15zr.squad #y15zrsquad #wearey15zrsquad . . . . . . . #kamipenghasut #y150zr #y15zrmalaysia #y15malaysia #yamahay15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficia

Sesiapa nak kapcai dia terpapar di insta Ni just follow @kapcaii_jalanan Dm user name korang jugak Tag owner 
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #mxking150 #pecintaduaroda #hobikamimahal#kapcaii_jalanan #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #ysuku #mxking #onxon #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #onxon #jarangon #y15zr_garage #gtb #gengtayarbesar #kapcaimalaya #gtb
0

Sesiapa nak kapcai dia terpapar di insta Ni just follow @kapcaii_jalanan Dm user name korang jugak Tag owner #maluapabossku #yamaha #kamixramai #mxking150 #pecintaduaroda #hobikamimahal #kapcaii_jalanan #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit

Sesiapa nak Y15ZR dia terpapar dalam ig? just follow @y15zr_rocker dan dm je pic motor or video korang kat @y15zr_rocker .
Dm nama ig korang skali untuk tag
.
FOLLOW @y15zr_decal .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka sajikan  
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @mxking_racing .
 @nvx_scooter . . . @y15zr_bossku .
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @lc135decal . . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @y15zr_buster .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @kapcai_max . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @y15zr_crow .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports . .
.
. .
. .
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #mxking150 #pecintaduaroda #125zr #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #ysuku #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #onxon #jarangon #y15zr_garage
1

Sesiapa nak Y15ZR dia terpapar dalam ig? just follow @y15zr_rocker dan dm je pic motor or video korang kat @y15zr_rocker . Dm nama ig korang skali untuk tag . FOLLOW @y15zr_decal . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @lc135_uptown .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @exciter_link
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @y15zr_kronik
 @nvx_scooter . . . @gengrempit .
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper .. .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #jarangon #yamahalc135 #pecintaduaroda  #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #lcv1 #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #y15zr #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bossku #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
1

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @lc135_uptown . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera y

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @lc135_uptown .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @exciter_link
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @y15zr_kronik
 @nvx_scooter . . . @gengrempit .
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper .. .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #jarangon #yamahalc135 #pecintaduaroda  #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #lcv1 #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #y15zr #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bossku #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @lc135_uptown . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera y

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @lc135_uptown .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @exciter_link
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @y15zr_kronik
 @nvx_scooter . . . @gengrempit .
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper .. .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #jarangon #yamahalc135 #pecintaduaroda  #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #lcv1 #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #y15zr #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bossku #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @lc135_uptown . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera y

#bobkajima
#ahm_spr
.
Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @lc135_uptown .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @exciter_link
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @y15zr_kronik
 @nvx_scooter . . . @gengrempit .
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper .. .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #jarangon #yamahalc135 #pecintaduaroda  hobikamimahal semakindidepan kapcai #kakifly #lcv1 #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #y15zr #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bossku #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
0

#bobkajima #ahm_spr . Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @lc135_uptown . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @lc135_uptown .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @exciter_link
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @y15zr_kronik
 @nvx_scooter . . . @gengrempit .
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper .. .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #jarangon #yamahalc135 #pecintaduaroda  #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #lcv1 #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #y15zr #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bossku #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @lc135_uptown . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera y

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @lc135_uptown .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @exciter_link
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @y15zr_kronik
 @nvx_scooter . . . @gengrempit .
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper .. .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #jarangon #yamahalc135 #pecintaduaroda  #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #lcv1 #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #y15zr #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bossku #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @lc135_uptown . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera y

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @lc135_uptown .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @exciter_link
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @y15zr_kronik
 @nvx_scooter . . . @gengrempit .
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper .. .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #jarangon #yamahalc135 #pecintaduaroda  #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #lcv1 #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #y15zr #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bossku #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @lc135_uptown . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera y

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @lc135_uptown .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @exciter_link
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @y15zr_kronik
 @nvx_scooter . . . @gengrempit .
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper .. .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #jarangon #yamahalc135 #pecintaduaroda  #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #lcv1 #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #y15zr #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bossku #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
2

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @lc135_uptown . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera y

Swing Arm Lativo Titanium Y15ZR dah RESTOK ni. Stok tak banyak, siapa cepat dia yang dapat. Nak sekali dengan Hub Sprocket Titanium pun ada.⠀
⠀
Hotline WhatsApp : KLIK LINK DI BIO⠀
⠀
#mxking #sniper150 #mxking150 #y15zr_rocket #sniper150mxi #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya_0fficial #kapcaimalaya #lativo  #y15zrspareparts #y15malaya_official #y15malaysia #y15official #y15zrmovistar #y15malaysiacommunity #exciter150 #y15zr_members_official #familiaridergroup #y15zrsquad #peminatyamaha #teamy15zr #y15zrmalaysia #yamahay15zr #ysuku #ysuku46 #ysukuteam #jenterakita #y15zrklangrepublicowner #yamahaexciter #ridewithstyle
0

Swing Arm Lativo Titanium Y15ZR dah RESTOK ni. Stok tak banyak, siapa cepat dia yang dapat. Nak sekali dengan Hub Sprocket Titanium pun ada.⠀ ⠀ Hotline WhatsApp : KLIK LINK DI BIO⠀ ⠀ #mxking #sniper150 #mxking150 #y15zr_rocket #sniper150mxi #y15zrmal

🤗NAMPAKNYA @shuibsepahtu MASIH LAGI DALAM DILEMA PENING !! NAK JETROD KE TIDAK? ANTOR JA KAT @ach_racing BIAR PAK USTAZ YG PIKIR🤣🤣
.
TAG & SUPPORT 
NO RIDE️ NO LIFE‍️
@legacy_y15 
@legacy_y15  .
#jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #santaianakutara #kakimoto #y15zrmalaysia #yamahaexciter #y15zrsilverstate #y15zr_members_official #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalaya0fficial #y15zrsouthernregionmelaka #y15zrpdg #y15zr_pelesitbiadap #ysukuteam #y15malaysiacommunity #ysuku_malaya_official #y15zr_rocket #y15zr_garage #y150zrmalaysia 
#team_y15zr #team_y15zr_jbstyle #team_y15_malaya #team_bunga_y15zr #teamy15zr #team_bunga_y15zr #teamy15zr#kroni4646penang #maluaperr  @y15zr_members_official @kronikysuku @kronikelajuan_ @kronikelajuanofficial @team_y15zr_malaya @y15_part @yamaha15zr_squad_kl @monsteryamahatech3 @pejuang_y15zr_malaysia @y15_kamipenghasut @yamaha_lc150 @y15zr_holiday @y15zr_seventyninestore @teamysuku_familia @y15zr_rocket @abah2ysuku_official @yklcb_official @y15zr_serianregion @ahpai_official @team_y15zr_malaya @kronikysuku @yamahasocietythailand @y15zrkkteam @teamyamahamalaysia @team_y15_malaya @esr_motor @ggrmachine @ftgarageracing_helmetdealer @apit_ducados @maluaperrr_my @maluaperr_official
0

🤗NAMPAKNYA @shuibsepahtu MASIH LAGI DALAM DILEMA PENING !! NAK JETROD KE TIDAK? ANTOR JA KAT @ach_racing BIAR PAK USTAZ YG PIKIR🤣🤣 . TAG & SUPPORT NO RIDE️ NO LIFE‍️ @legacy_y15 @legacy_y15 . #jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapa

🤗NAMPAKNYA @shuibsepahtu MASIH LAGI DALAM DILEMA PENING !! NAK JETROD KE TIDAK? ANTOR JA KAT @ach_racing BIAR PAK USTAZ YG PIKIR🤣🤣
. UPP SUPPORT KAMI @y15zrperlis_official
@y15zrperlis_official
.
#esrmotor #ecushop #jitra #y15zrmalaysia #maluaperr #bossku #kakifly #duniakapcai_ #kakiviral #kakiracing #yamahaexciter #y15zrmalaya0fficial #perlis #y15bangicrew #KenanganKamiM4h4l #kakihighway #team_y15zr #toprankrepost #teamy15zr #team_bunga_y15zr . .
@jitra_crew_bikers @esr_motor  @y15zrkulimbrotherhood @y15zr_pdg @y15zrbangicrew_0fficial @y15zr_seventyninestore @kakicorner_official @santaianakutara @sparepart_uptown24 @muscmotorsports @gsmracing @ftgaragehelmet @firacingproject @bossku.maluape @apitducados @y15zr_machine @mamatpoji_garage @peminatyamahay15zrkelantan @yamahasocietythailand @sparkmalaysianclub @jentera.sado @maluaperrr_official @y15zrmalayaofficial @najib_razak @ypompompom
6

🤗NAMPAKNYA @shuibsepahtu MASIH LAGI DALAM DILEMA PENING !! NAK JETROD KE TIDAK? ANTOR JA KAT @ach_racing BIAR PAK USTAZ YG PIKIR🤣🤣 . UPP SUPPORT KAMI @y15zrperlis_official @y15zrperlis_official . #esrmotor #ecushop #jitra #y15zrmalaysia #maluaperr #b

 Happy happy saja boss walau duit ada cuma seringgit dalam dompet 
---------------------------------------------
#jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu
#santaianakutara #kakimoto #y15zrmalaysia #yamahaexciter
#y15zrsilverstate #y15zr_members_official
#y15zrpenangislandcrew #y15zrmalaya0fficial
#y15zrsouthernregionmelaka #y15zrpdg #y15zr_pelesitbiadap
#ysukuteam #y15malaysiacommunity
#ysuku_malaya_official #y15zr_rocket #y15zr_garage
#y150zrmalaysia
#team_y15zr #team_y15zr_jbstyle #team_y15 malaya
#team_bunga_y15zr #teamy15zr #team_bunga_y15zr
#teamy15zr
#kroni4646penang.
@y15zr members_official @kronikysuku
@kronikelajuan.
@kronikelajuanofficial @team_y15zr_malaya
@y15-part
@yamaha15zr_squadkl @monsteryamahatech3
@pejuangy15zr_malaysia @y15_kamipenghasut
@yamaha_lc150
@y15zr_holiday @y15zr_seventyninestore
@teamysuku_familia
@y15zr_rocket
@abah2ysuku_official
@yklcb official
@y15zr_serianregion
@ahpai_official
@team_y15zrmalaya
@kronikysuku @yamahasocietythailand
@y15zrkkteam @teamyamahamalaysia
@team_y15 malaya
@ggrmachine
@jiwamatmoto
@jentera.sado
@itra_crew_bikers
@jantanxguna_
@jarang_jarang_racing @jenterapejuang
@maluaperrr_bosku @sticker_design_ayie
@hafizh_syahrin
@y15zr_v2
@y15zr_fao.motorpart
@peminatyamahay15zrkelantan
@y15zr_otakseminitcrew
@lan_utara_moto @sparkmalaysianclub
3

Happy happy saja boss walau duit ada cuma seringgit dalam dompet --------------------------------------------- #jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #santaianakutara #kakimoto #y15zrmalaysia #yamahaexciter #y15zrsilverstate #y15

Nak tau harga airbrush?
Subscribe Youtube Channel: Tembikai Tube
atau KLIK link kat bio @arc.airbrush
.
Pos seluruh Malaysia 🇲🇾
Nak order airbrush  wasap +6017-502-6619 (Amy)
.
.
#amyracingcrew
#ex5
#kapcaijahat
#y15zr
#kronilampupetakofficial
#rempit
#lc135
#kakymotor
#y15zrmalaysia
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#y15zrmalaysia
#ysuku
#hobikamimahal
#pencintaduaroda
#ex5lovers_official
#jenterapejuang
#kamixramai
#125zr
#rs150
#y15
#jenterakita
#sukanpermotoran
#yamahaexciter
#yamahamalaysia
#matmoto
#kapcai
#pencintaduaroda
#y15malaysia
#kakifly
27

Nak tau harga airbrush? Subscribe Youtube Channel: "Tembikai Tube" atau KLIK link kat bio @arc.airbrush . Pos seluruh Malaysia 🇲🇾 Nak order airbrush wasap +6017-502-6619 (Amy) . . #amyracingcrew #ex5 #kapcaijahat #y15zr #kronilampupetakofficial #rem

Trend sekarang memang jenis payung Gambar Bontot ke Bossku
.
TAG & SUPPORT 
NO RIDE️ NO LIFE‍️
@y15zrperlis_official 
@y15zrperlis_official 
@y15zrperlis_official 
.
#jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #santaianakutara #kakimoto #y15zrmalaysia #yamahaexciter #y15zrsilverstate #y15zr_members_official #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalaya0fficial #y15zrsouthernregionmelaka #y15zrpdg #y15zr_pelesitbiadap #ysukuteam #y15malaysiacommunity #ysuku_malaya_official #y15zr_rocket #y15zr_garage #y150zrmalaysia 
#team_y15zr #team_y15zr_jbstyle #team_y15_malaya #team_bunga_y15zr #teamy15zr #team_bunga_y15zr #teamy15zr#kroni4646penang #maluaperr  @y15zr_members_official @kronikysuku @kronikelajuan_ @kronikelajuanofficial @team_y15zr_malaya @y15_part @yamaha15zr_squad_kl @monsteryamahatech3 @pejuang_y15zr_malaysia  @y15zr_seventyninestore @y15zr_serianregion @ahpai_official @team_y15zr_malaya @kronikysuku @yamahasocietythailand @y15zrkkteam @teamyamahamalaysia @team_y15_malaya @esr_motor @ggrmachine @ftgarageracing_helmetdealer @apit_ducados @maluaperrr_my @maluaperr_official @standardituindah_official @legacy_rxz @zizanrazak869 @shuibsepahtu @ach_racing
5

Trend sekarang memang jenis payung Gambar Bontot ke Bossku . TAG & SUPPORT NO RIDE️ NO LIFE‍️ @y15zrperlis_official @y15zrperlis_official @y15zrperlis_official . #jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #santaianakutara #kakimoto

Hihi, Coverset 125Z Biru Laut Sitcker monitaka siap Spoiler 100%Original Yamaha !! fly to johor !!Thanks for support Tommy Garage !! .
.
. .
.
. .
#kamipenghasut #y150zr #y15zrmalaysia #y15malaysia #yamahay15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #yamahay15zr #y15zrmovistar #yamahamxking #yamahaexciter #ysuku46 #team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #kroni57 #peminatyamahay15zrkelantan #firacingproject #kronibana #Y15zrSquad #wearey15zrsquad
#kapcaimalaya #rxz #rxzmalaysia #rxzmembersoffcial#y15zrspareparts #125z #125zr #125squad
1

Hihi, Coverset 125Z Biru Laut Sitcker monitaka siap Spoiler 100%Original Yamaha !! fly to johor !!Thanks for support Tommy Garage !! . . . . . . . #kamipenghasut #y150zr #y15zrmalaysia #y15malaysia #yamahay15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaya0ffici

#Repost @eik4.mhd (@get_repost)
・・・
Manusia menang dengan ego, tapi kalah dengan ysuku
🤗🤗🤗 FOLLOW/SUPPORT
FOLLOW/SUPPORT
@awek_y15_official
@awek_y15_official 
@awek_y15_official tag : @awek_y15_official #awekysuku 
Video/Gambar ysuku yg menarik 
Akan d repost

Boom like blh x .
#jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu # #kakimoto #y15zrmalaysia #yamahaexciter #y15zrsilverstate #y15zr_members_official #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalaya0fficial #y15zrsouthernregionmelaka #y15zrpdg #y15zr_pelesitbiadap #ysukuteam #y15malaysiacommunity #ysuku_malaya_official #y15zr_rocket #y15zr_garage #y150zrmalaysia 
#team_y15zr #team_y15zr_jbstyle #team_y15_malaya #team_bunga_y15zr #teamy15zr #team_bunga_y15zr #teamy15zr#kroni4646penang#ysukushuib
.
@y15zr_members_official @kronikysuku @kronikelajuan_ @kronikelajuanofficial @team_y15zr_malaya @y15_part @yamaha15zr_squad_kl @monsteryamahatech3 @pejuang_y15zr_malaysia @y15_kamipenghasut @yamaha_lc150 @
@y15zr_seventyninestore @teamysuku_familia @y15zr_rocket @abah2ysuku_official @yklcb_official @y15zr_serianregion @ahpai_official @team_y15zr_malaya @kronikysuku @yamahasocietythailand @y15zrkkteam @teamyamahamalaysia @team_y15_malaya @ggrmachine.
0

#repost @eik4.mhd (@get_repost ) ・・・ Manusia menang dengan ego, tapi kalah dengan ysuku 🤗🤗🤗 FOLLOW/SUPPORT FOLLOW/SUPPORT @awek_y15_official @awek_y15_official @awek_y15_official tag : @awek_y15_official #awekysuku Video/Gambar ysuku yg menarik Aka

Assalamualaikum... Selamat Pagi semua Semoga sahabat2 diberikesihatan yg baik serta dipermudahkan segala urusan bauuu Doyan dah dekat ni B055KUUUUU...
#ayobrunner #nazfbw #kingdrag #kingdragmalaysia #yamaha #yamahay15zr #y15official #yamahaexciter #malaysia #thailand #vietnam
12

Assalamualaikum... Selamat Pagi semua Semoga sahabat2 diberikesihatan yg baik serta dipermudahkan segala urusan bauuu Doyan dah dekat ni B055KUUUUU... #ayobrunner #nazfbw #kingdrag #kingdragmalaysia #yamaha #yamahay15zr #y15official #yamahaexciter #m

#Repost @mat_arehhhh
• • • • •
Berantuusss 🧟‍️.
•
•
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
•
•
#jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #santaianakutara #kakimoto #y15zrmalaysia #yamahaexciter #y15zrsilverstate #y15zr_members_official #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalaya0fficial #y15zrsouthernregionmelaka #y15zrpdg #y15zr_pelesitbiadap #ysukuteam #y15malaysiacommunity #ysuku_malaya_official #y15zr_rocket #y15zr_garage #y150zrmalaysia 
#team_y15zr #team_y15zr_jbstyle #team_y15_malaya #team_bunga_y15zr #teamy15zr #team_bunga_y15zr #teamy15zr#kroni4646penang .
.
@y15zr_members_official @kronikysuku @kronikelajuan_ @kronikelajuanofficial @team_y15zr_malaya @y15_part @yamaha15zr_squad_kl @monsteryamahatech3 @pejuang_y15zr_malaysia @y15_kamipenghasut @yamaha_lc150 @y15zr_holiday @y15zr_seventyninestore @teamysuku_familia @y15zr_rocket @abah2ysuku_official @yklcb_official @y15zr_serianregion @ahpai_official @team_y15zr_malaya @kronikysuku @yamahasocietythailand @y15zrkkteam @teamyamahamalaysia @team_y15_malaya @ggrmachine
@jiwamatmoto @jentera.sado @jitra_crew_bikers @jantanxguna_ @jarang_jarang_racing @jenterapejuang @maluaperrrr_bosku @sticker_design_ayie @hafizh_syahrin @y15zr_v2 @y15zr_fao.motorpart @peminatyamahay15zrkelantan @y15zr_otakseminitcrew @lan_utara_moto @sparkmalaysianclub
0

#repost @mat_arehhhh • • • • • Berantuusss 🧟‍️. • • Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . • • #jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #san

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @lc135_uptown .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @exciter_link
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @y15zr_kronik
 @nvx_scooter . . . @gengrempit .
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper .. .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
. .
. .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #jarangon #yamahalc135 #pecintaduaroda  #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #lcv1 #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #y15zr #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #bossku #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nak LC dia terpapar disini just follow @lc135_garage dan dm je pic or video kat @lc135_garage . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @lc135_uptown . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera y

#Repost @vinn_racing
• • • • •
Jangan buat abang  marah..
.
#vinnracing .
#strokerkiller .
•
•
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
•
•
#jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #santaianakutara #kakimoto #y15zrmalaysia #yamahaexciter #y15zrsilverstate #y15zr_members_official #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalaya0fficial #y15zrsouthernregionmelaka #y15zrpdg #y15zr_pelesitbiadap #ysukuteam #y15malaysiacommunity #ysuku_malaya_official #y15zr_rocket #y15zr_garage #y150zrmalaysia 
#team_y15zr #team_y15zr_jbstyle #team_y15_malaya #team_bunga_y15zr #teamy15zr #team_bunga_y15zr #teamy15zr#kroni4646penang .
.
@y15zr_members_official @kronikysuku @kronikelajuan_ @kronikelajuanofficial @team_y15zr_malaya @y15_part @yamaha15zr_squad_kl @monsteryamahatech3 @pejuang_y15zr_malaysia @y15_kamipenghasut @yamaha_lc150 @y15zr_holiday @y15zr_seventyninestore @teamysuku_familia @y15zr_rocket @abah2ysuku_official @yklcb_official @y15zr_serianregion @ahpai_official @team_y15zr_malaya @kronikysuku @yamahasocietythailand @y15zrkkteam @teamyamahamalaysia @team_y15_malaya @ggrmachine
@jiwamatmoto @jentera.sado @jitra_crew_bikers @jantanxguna_ @jarang_jarang_racing @jenterapejuang @maluaperrrr_bosku @sticker_design_ayie @hafizh_syahrin @y15zr_v2 @y15zr_fao.motorpart @peminatyamahay15zrkelantan @y15zr_otakseminitcrew @lan_utara_moto @sparkmalaysianclub
2

#repost @vinn_racing • • • • • Jangan buat abang marah.. . #vinnracing . #strokerkiller . • • Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . • • #jenteraduaroda #je

Skru penutup lubang sidemirror KingDrag.. warna titanium.. berminat bleh roger terus  www.wasap.my/60122703126

Area lokasi
Lavender height, Senawang N9 ️ 012-2703126

#exciter150
#farisbizpartsupporter
#y15zr 
#y15 
#y15zrmalaya 
#y15malaysia
#y15zrmalaya0fficial
#y15malaya_official 
#y15zr_rocket
#farisbizpart
#yamahaexciter 
#exciter 
#exciter150
#kingdrag 
#kingdragmalaysia
1

Skru penutup lubang sidemirror KingDrag.. warna titanium.. berminat bleh roger terus www.wasap.my/60122703126 Area lokasi Lavender height, Senawang N9 ️ 012-2703126 #exciter150 #farisbizpartsupporter #y15zr #y15 #y15zrmalaya #y15malaysia #y15zr

Tinggal ni je.. yg lain dah sold.. NLK 35 38 53 utk y15.. minat roger.. lambat abis ye boss ku.. #NLK
#Noolamlukka
#MadeInThailand  www.wasap.my/60122703126

Area lokasi
Lavender height, Senawang N9 ️ 012-2703126

#Noolamlukka
#NLK
#MadeInThailand
#exciter150
#farisbizpartsupporter
#y15zr 
#y15 
#y15zrmalaya 
#y15malaysia
#y15zrmalaya0fficial
#y15malaya_official 
#y15zr_rocket
#farisbizpart
#yamahaexciter 
#exciter 
#exciter150
0

Tinggal ni je.. yg lain dah sold.. NLK 35 38 53 utk y15.. minat roger.. lambat abis ye boss ku.. #nlk #noolamlukka #madeinthailand www.wasap.my/60122703126 Area lokasi Lavender height, Senawang N9 ️ 012-2703126 #noolamlukka #nlk #madeinthailand #e

Jual rumah kopling 6 per untuk mx king, r15v2, xabre, byson, NVA
Kondisi baru yaa merk HBM/XTR
#mxking
#mxking150
#mxkingmodification
#mxkingindonesia
#mxkingroadrace
#mxkingowner
#mxkingownersindonesia
#mxkingnation
#y15zrcommunity
#yamahaexciter
#exciter150
#exciter
#y15zr_malaysia
#y15zrbangicrew_official
#y15zrfestival
#y15zrmalaya2018
#y15zrsquad
#y15zrmalaya
#y15zrmalaysia
#y15z
#y150exciter
#y15_malaya_official
#sniper150
2

Jual rumah kopling 6 per untuk mx king, r15v2, xabre, byson, NVA Kondisi baru yaa merk HBM/XTR #mxking #mxking150 #mxkingmodification #mxkingindonesia #mxkingroadrace #mxkingowner #mxkingownersindonesia #mxkingnation #y15zrcommunity #yamahaexciter #e

Jual rumah kopling 6 per untuk mx king, r15v2, xabre, byson, NVA
Kondisi baru yaa merk HBM/XTR
#mxking
#mxking150
#mxkingmodification
#mxkingindonesia
#mxkingroadrace
#mxkingowner
#mxkingownersindonesia
#mxkingnation
#y15zrcommunity
#yamahaexciter
#exciter150
#exciter
#y15zr_malaysia
#y15zrbangicrew_official
#y15zrfestival
#y15zrmalaya2018
#y15zrsquad
#y15zrmalaya
#y15zrmalaysia
#y15z
#y150exciter
#y15_malaya_official
#sniper150
0

Jual rumah kopling 6 per untuk mx king, r15v2, xabre, byson, NVA Kondisi baru yaa merk HBM/XTR #mxking #mxking150 #mxkingmodification #mxkingindonesia #mxkingroadrace #mxkingowner #mxkingownersindonesia #mxkingnation #y15zrcommunity #yamahaexciter #e

Jual rumah kopling 6 per untuk mx king, r15v2, xabre, byson, NVA
Kondisi baru yaa merk HBM/XTR
#mxking
#mxking150
#mxkingmodification
#mxkingindonesia
#mxkingroadrace
#mxkingowner
#mxkingownersindonesia
#mxkingnation
#y15zrcommunity
#yamahaexciter
#exciter150
#exciter
#y15zr_malaysia
#y15zrbangicrew_official
#y15zrfestival
#y15zrmalaya2018
#y15zrsquad
#y15zrmalaya
#y15zrmalaysia
#y15z
#y150exciter
#y15_malaya_official
#sniper150
1

Jual rumah kopling 6 per untuk mx king, r15v2, xabre, byson, NVA Kondisi baru yaa merk HBM/XTR #mxking #mxking150 #mxkingmodification #mxkingindonesia #mxkingroadrace #mxkingowner #mxkingownersindonesia #mxkingnation #y15zrcommunity #yamahaexciter #e

Budak2 sekarang besar2 dah ada ysuku dan dia tak tahu bahawa RXZ adalah legend.Selaju laju ysuku jika modi laju lagi RXZ modi..RXZ STILL THE BOSS
.
.
.
@empayarpermotoran
@empayarpermotoran .
.
#empayarpermotoran
#ex5
#kapcaijahat
#y15zr
#kronilampupetakofficial
#rempit
#lc135
#kakymotor
#y15zrmalaysia
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#y15zrmalaysia
#ysuku
#hobikamimahal
#pencintaduaroda
#ex5lovers_official
#jenterapejuang
#kamixramai
#125zr
#rs150
#y15
#jenterakita
#sukanpermotoran
#yamahaexciter
#yamahamalaysia
#matmoto
#kapcai
#pencintaduaroda
#y15malaysia
#kakifly
4

Budak2 sekarang besar2 dah ada ysuku dan dia tak tahu bahawa RXZ adalah legend.Selaju laju ysuku jika modi laju lagi RXZ modi..RXZ STILL THE BOSS . . . @empayarpermotoran @empayarpermotoran . . #empayarpermotoran #ex5 #kapcaijahat #y15zr #kronilampup

Nak tau harga airbrush?
Subscribe Youtube Channel: Tembikai Tube
atau KLIK link kat bio @arc.airbrush
.
Pos seluruh Malaysia 🇲🇾
Nak order airbrush  wasap +6017-502-6619 (Amy)
.
.
#amyracingcrew
#ex5
#kapcaijahat
#y15zr
#kronilampupetakofficial
#rempit
#lc135
#kakymotor
#y15zrmalaysia
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#y15zrmalaysia
#ysuku
#hobikamimahal
#pencintaduaroda
#ex5lovers_official
#jenterapejuang
#kamixramai
#125zr
#rs150
#y15
#jenterakita
#sukanpermotoran
#yamahaexciter
#yamahamalaysia
#matmoto
#kapcai
#pencintaduaroda
#y15malaysia
#kakifly
5

Nak tau harga airbrush? Subscribe Youtube Channel: "Tembikai Tube" atau KLIK link kat bio @arc.airbrush . Pos seluruh Malaysia 🇲🇾 Nak order airbrush wasap +6017-502-6619 (Amy) . . #amyracingcrew #ex5 #kapcaijahat #y15zr #kronilampupetakofficial #rem

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @supra_gtr150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan  
.
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarangon #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
1

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @supra_gtr150 . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar

Nak tau harga Jenterabooster? ••••••••••••••••••••••••
atau KLIK link kat bio @Jenterapiaw
.
.
.Follow@jenterapiaw
.
Pos seluruh Malaysia 🇲🇾
Nak order Jenterabooster  wasap +6014-227-8354 (Firdaus)
.
.
#amyracingcrew
#ex5
#kapcaijahat
#y15zr
#kronilampupetakofficial
#rempit
#lc135
#kakymotor
#y15zrmalaysia
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#y15zrmalaysia
#ysuku
#hobikamimahal
#pencintaduaroda
#ex5lovers_official
#jenterapejuang
#kamixramai
#125zr
#rs150
#y15
#jenterakita
#sukanpermotoran
#yamahaexciter
#yamahamalaysia
#matmoto
#kapcai
#pencintaduaroda
#y15malaysia
#kakifly
23

Nak tau harga Jenterabooster? •••••••••••••••••••••••• atau KLIK link kat bio @jenterapiaw . . .Follow@jenterapiaw . Pos seluruh Malaysia 🇲🇾 Nak order Jenterabooster wasap +6014-227-8354 (Firdaus) . . #amyracingcrew #ex5 #kapcaijahat #y15zr #kronila

Perlukah @shuibsepahtu jetrod kan @ysukushuib . Duit ada ? Settle Maslah . Tak kan nk bagi @zizanrazak869 tinggal kau lagi jauh Ibb
.
TAG & SUPPORT 
NO RIDE️ NO LIFE‍️
@legacy_y15 
@legacy_y15  .
#jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #santaianakutara #kakimoto #y15zrmalaysia #yamahaexciter #y15zrsilverstate #y15zr_members_official #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalaya0fficial #y15zrsouthernregionmelaka #y15zrpdg #y15zr_pelesitbiadap #ysukuteam #y15malaysiacommunity #ysuku_malaya_official #y15zr_rocket #y15zr_garage #y150zrmalaysia 
#team_y15zr #team_y15zr_jbstyle #team_y15_malaya #team_bunga_y15zr #teamy15zr #team_bunga_y15zr #teamy15zr#kroni4646penang #maluaperr  @y15zr_members_official @kronikysuku @kronikelajuan_ @kronikelajuanofficial @team_y15zr_malaya @y15_part @yamaha15zr_squad_kl @monsteryamahatech3 @pejuang_y15zr_malaysia @y15_kamipenghasut @yamaha_lc150 @y15zr_holiday @y15zr_seventyninestore @teamysuku_familia @y15zr_rocket @abah2ysuku_official @yklcb_official @y15zr_serianregion @ahpai_official @team_y15zr_malaya @kronikysuku @yamahasocietythailand @y15zrkkteam @teamyamahamalaysia @team_y15_malaya @esr_motor @ggrmachine @ftgarageracing_helmetdealer @apit_ducados @maluaperrr_my @maluaperr_official
0

Perlukah @shuibsepahtu jetrod kan @ysukushuib . Duit ada ? Settle Maslah . Tak kan nk bagi @zizanrazak869 tinggal kau lagi jauh Ibb . TAG & SUPPORT NO RIDE️ NO LIFE‍️ @legacy_y15 @legacy_y15 . #jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterap

Perlukah @shuibsepahtu jetrod kan @ysukushuib . Duit ada ? Settle Maslah . Tak kan nk bagi @zizanrazak869 tinggal kau lagi jauh Ibb
.
. UPP SUPPORT KAMI @y15zrperlis_official
@y15zrperlis_official
.
#esrmotor #ecushop #jitra #y15zrmalaysia #maluaperr #bossku #kakifly #duniakapcai_ #kakiviral #kakiracing #yamahaexciter #y15zrmalaya0fficial #perlis #y15bangicrew #KenanganKamiM4h4l #kakihighway #team_y15zr #toprankrepost #teamy15zr #team_bunga_y15zr . .
@jitra_crew_bikers @esr_motor  @y15zrkulimbrotherhood @y15zr_pdg @y15zrbangicrew_0fficial @y15zr_seventyninestore @kakicorner_official @santaianakutara @sparepart_uptown24 @muscmotorsports @gsmracing @ftgaragehelmet @firacingproject @bossku.maluape @apitducados @y15zr_machine @mamatpoji_garage @peminatyamahay15zrkelantan @yamahasocietythailand @sparkmalaysianclub @jentera.sado @maluaperrr_official @y15zrmalayaofficial @najib_razak @ypompompom
2

Perlukah @shuibsepahtu jetrod kan @ysukushuib . Duit ada ? Settle Maslah . Tak kan nk bagi @zizanrazak869 tinggal kau lagi jauh Ibb . . UPP SUPPORT KAMI @y15zrperlis_official @y15zrperlis_official . #esrmotor #ecushop #jitra #y15zrmalaysia #maluaperr

KING OF STREET ‼️ ADA TIKUS GAIS  AMARAN ️ Tontonan Hanya Umur 18Tahun Ke Atas ‼️
.
.
.
.
Owner : @aimanfahmiz 
#y15zrmalaysia #sukanpermotoran #jiwakapcai #y15v2 #maluaperrr #yamaha #y15zrmembers #kakimotor #y15zr_members_official #y15zrmalaya0fficial #yamahaexciter #budakvideoofficial #santaianakutara #teamy15zr #team_y15zr_malaya #y15 #kamixracist #hobikamimahal #y15malaysiacommunity #yamahafamily #gadisgadisidola @maluaperrr_official @sparkmalaysianclub @y15zrmalaya.official @jentera.sado @jenterapejuang @y15zr_machine @y15zr_v2_malaya @kroniysuku150 @ysuku_46 @y15zr.squad @kapcaisado @kapcaimalaya @kapcai.jahat @kroni_penghasut @yamaha.y15zr__ @y15zr_festival @y15zrperlis_official @y15official @y15zr_v2
1

KING OF STREET ‼️ ADA TIKUS GAIS AMARAN ️ Tontonan Hanya Umur 18Tahun Ke Atas ‼️ . . . . Owner : @aimanfahmiz #y15zrmalaysia #sukanpermotoran #jiwakapcai #y15v2 #maluaperrr #yamaha #y15zrmembers #kakimotor #y15zr_members_official #y15zrmalaya0ffici

Sesiapa nak Y15ZR dia terpapar dalam ig? just follow @y15zr_rocker dan dm je pic motor or video korang kat @y15zr_rocker .
Dm nama ig korang skali untuk tag
.
FOLLOW @y15zr_decal .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka sajikan  
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @mxking_racing .
 @nvx_scooter . . . @y15zr_bossku .
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @lc135decal . . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @y15zr_buster .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @kapcai_max . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @y15zr_crow .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports . .
.
. .
. .
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #mxking150 #pecintaduaroda #125zr #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #yamahaexciter #matmoto #ysuku #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #motor #onxon #jarangon #y15zr_garage
0

Sesiapa nak Y15ZR dia terpapar dalam ig? just follow @y15zr_rocker dan dm je pic motor or video korang kat @y15zr_rocker . Dm nama ig korang skali untuk tag . FOLLOW @y15zr_decal . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta

BARANG PANAS NIHARGA MURAH TEROXXX. CEPAT2 ORDER SEBELUM STOCK HABIS.STOCK LAKU KERAS
•
PROMOSI SPECVIRAL
•
MERDEKA 🇲🇾 SALES
=========================
1PCS-RM30
2PCS-RM50
3PCS-RM80
4-PCS-RM100
=========================
FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA
( SABAH & SARAWAK +RM5)
•
️DAPATKAN SEKARANG JNGAN TERLEPAS PELUANG YE GUYS
️LAMBAT MENYESAL BUKAN‼️
•
=========================
PERTAYAAN/ORDER
SCREENSHOT GAMBAR SPEC YANG BERKENAN
(01112206083)DM&WS ADMIN
ATAU TEKAN LINK IN BIO
=========================
•
#Specviral #nakspec #usahawan #lakukeras #specjustinblaze #sayajualmurah #ex5 #kapcaijahat #kronilampupetak #rempit #lc135 #kakymotor #y15zr #kapcaimalaya #y15zrmalaysia #kapcaisado #hobikamimahal #pencintaduaroda #ex5lovers_official #jenterapejuang #kamixramai #125zr #rs150 #y15 #jenterakita #sukanpermotoran #yamahaexciter #matmoto #kakifly
0

BARANG PANAS NIHARGA MURAH TEROXXX. CEPAT2 ORDER SEBELUM STOCK HABIS.STOCK LAKU KERAS • PROMOSI SPECVIRAL • MERDEKA 🇲🇾 SALES ========================= 1PCS-RM30 2PCS-RM50 3PCS-RM80 4-PCS-RM100 ========================= FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYS

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @supra_gtr150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan  
.
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarangon #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @supra_gtr150 . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal .
DM nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @supra_gtr150 .
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar2 jentera terbaik yg mereka paparkan  
.
.
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @gengrempit .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @y15zr_sniper . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #matmotor #mxking150 #pecintaduaroda #supragtr150 #mxking #jarangon #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #benelli #rempit #kamixlaju #kamixracist #yamahaexciter #matmoto #y15zr #hondawinner #onxon #yamahamalaysia #rs150r #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #kapcaimalaya #ysuku #bukanbiasabiasa
0

Siapa yg nk RS dia terpapar di iG just follow @rs150r_decal dan dm je pic or video motor korang kat @rs150r_decal . DM nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @supra_gtr150 . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin korang akan jatuh cinta dgn gambar

Load More