#yangterindah Instagram photos and videos

Advertisement
Jatuh cinta terbaikku adalah kamu, Lelaki pemilik rinduku. ️
️️️️️️️️ #tomycrush 
#mystory #inlove #vibes #siapadiriku #feelblessed #rindu #feelthelove #feelthemusic #bahagiaitusederhana #quote #sayang #missingmycrush #deepthoughts #puisicinta #katahati #puisirindu #moodedits #instavideo #somuchinlove #musik #musiclovers #yangterindah #kenangan #crush #mogamimpiindah #sempurnaseadanya 🤗 #lovestory
0

Jatuh cinta terbaikku adalah kamu, Lelaki pemilik rinduku. ️ ️️️️️️️️ #tomycrush #mystory #inlove #vibes #siapadiriku #feelblessed #rindu #feelthelove #feelthemusic #bahagiaitusederhana #quote #sayang #missingmycrush #deepthoughts #puisicinta #katah

Hati-hati bila berteduh ya Gais
.
.
.
.
.
1

Hati-hati bila berteduh ya Gais . . . . .

Bulan berkata kepada bintang di langit:
Ya begitulah matahari senja, meninggalkan kenangan terindah dan aku selalu merindukan kepergian senja.dan aku berharap matahari senja bisa kembali lagi dan saling berpelukan untuk mengobati rasa rinduku.aku disini masih setia menunggumu matahari senja
#setia #menunggukamu #yangterindah
0

Bulan berkata kepada bintang di langit: "Ya begitulah matahari senja, meninggalkan kenangan terindah dan aku selalu merindukan kepergian senja.dan aku berharap matahari senja bisa kembali lagi dan saling berpelukan untuk mengobati rasa rinduku.aku di

Rindu rasanya 
#yangterindah 
#sayasayangsuamisayaselamanya
0

Rindu rasanya #yangterindah #sayasayangsuamisayaselamanya

Heheheh
Soal merangkai kata kami berhak di beri mahkota
Suport Terus Sampai 1K
Jangan Lupa Di liat BroQ
Follow Terus Like And Koment

Suport Terus
Jangan lupa Follow @babangikky_


Tonton sampai habis ya
Like kalau kalian suka dengan video ini

Repost ?? Silakan
like jika suka
Tag Teman Kalian

{ Follow }
@kaptenquotes_101
@quotes_pecundang9
@bajingan_081
@quotes_video96
@fdlh_angg
@sholwa_aisyah
@King.nationz_024
@yazid_juniarta
@frmnsyah_022
@firhannudin
@quotes_aris027_
@fahriansyah_ilham
@dafid_alfian27
@alfiber.santuy09
@bremart24
@Tatsumi souza
@warbeh_squad_nation
@reza_pratamaaa07
@radenmraden
@_taufik_art_
@deffa_nation21
@_eza.a
@muhammad_ammar_q
@dayanganiss_
@erza.nation
@sholwa_aisyah
@lailiaz26
 #quote#quotesandsayings#quoted#quotes#quotess#quotestoinspire#skillpecundang#vidiobaper#vidiopendek#vidiogokil#vidio#vidioromantis#storywakeren#katakatacinta#puisimalam#vidiokeren#quotesindonesia#quotestagram#baper#yangterdalam#perih#rakatberkelas#yangterindah#rakat#penyair#sajakberjuang#kataremaja#statusremaja#statusuri#statuswhatsapp
0

Heheheh Soal merangkai kata kami berhak di beri mahkota Suport Terus Sampai 1K Jangan Lupa Di liat BroQ Follow Terus Like And Koment Suport Terus Jangan lupa Follow @babangikky_ Tonton sampai habis ya Like kalau kalian suka dengan video ini Repos

Advertisement
Alhamdulillah 6 hari bersama tok ayah is done 6 hari yang cukup bermakna dan banyak kenangan yang kita cipta biar pun ia hanya seketika
.
.
Panjang umur dan murah rezeki kita jumpa lagi ye
.
.
#qualitytime #tokayah #hauracucusulungtokayah #misituabersama #kekalbahagia #yangterindah
0

Alhamdulillah 6 hari bersama tok ayah is done 6 hari yang cukup bermakna dan banyak kenangan yang kita cipta biar pun ia hanya seketika . . Panjang umur dan murah rezeki kita jumpa lagi ye . . #qualitytime #tokayah #hauracucusulungtokayah #misituaber

Goreng pun sodap
#selarkuning
0

Goreng pun sodap #selarkuning

Advertisement
SEBELUM
Lirih kau katakan merindu, 
Sebenarnya aku pun merindu, 
Jauh sebelum engkau katakan rindu, Bahkan mungkin rinduku padamu ada sebelum kata rindu itu tercipta.

Tabek
#ncangloe
#roemahkeboen 
#matahatikatahati 
#yangterindah
0

SEBELUM Lirih kau katakan merindu, Sebenarnya aku pun merindu, Jauh sebelum engkau katakan rindu, Bahkan mungkin rinduku padamu ada sebelum kata rindu itu tercipta. Tabek #ncangloe #roemahkeboen #matahatikatahati #yangterindah

#assalamualaikum #selamatmalam 
Onzzz tak onzzzz  Lebih 60,000 wanita Malaysia dah beli Mini Lipcream SugarbelleCosmetics dan ramai yang kata inilah lipcream yang mereka cari selama ni. Kenapa ye?  Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu.
 Selepas disapu bibir terasa ringan macam tak pakai sebarang lipstick.
 Lagipun ia tahan sepanjang hari!
 Ia juga dikatakan mesra-wudhu.  Nak tanggalkan pun senang, cuma guna tisu lembap saja.
 Ramai juga yang suka sebab baunya sedap macam aiskrim!
 Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya menarik.

Awak macam mana? 
Nak jadi macam mereka ini atau jadi mereka yang ketinggalan?

Komen ‘SAYA NAK’ kat ruangan komen dan saya akan pm awak!

Atau tekan link whatsapp saya untuk info lanjut >>>> #jomdrop #jomdroparmy  #minilipcream #lipcreamsugarbelle #sugarbellecosmetics rajapostjomdrop #lipcream #lipstik #lipcreamsugarbelleterbaik #gincu #rajasehari #pengantin #bibir #lawa #cantik #jomcantik #wanita #gadis #istericantiksuamisuka #akusuka #akujualakupakai #yangterindah #bbb #jomdroparmytangkakjohor

Jom follow @jomdroparmy.lina
5

#assalamualaikum #selamatmalam Onzzz tak onzzzz Lebih 60,000 wanita Malaysia dah beli Mini Lipcream SugarbelleCosmetics dan ramai yang kata inilah lipcream yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu. Selepa

Hola Ryaners!!
Undian dah pun bermula gaisss..
jom undi @ryandeedat .
.
️TOP 5  ARTIS BAHARU LELAKI POPULAR |
️UNDIAN BERMULA
20 Ogos - 15 September .
.
Cepat klik link kat bio admin untuk mengundi.
Thank You 
#RyanDeedat #Artisbaharulelakipopular #abpbh32 #JMH #Propa #Salimah #Ryanersmy
#beritaharian #BHONLINE #BPOP #Alhaalfa #duitnow #hotfm #koolfm
1

Hola Ryaners!! Undian dah pun bermula gaisss.. jom undi @ryandeedat . . ️TOP 5 ARTIS BAHARU LELAKI POPULAR | ️UNDIAN BERMULA 20 Ogos - 15 September . . Cepat klik link kat bio admin untuk mengundi. Thank You #ryandeedat #artisbaharulelakipopular #a

Tonton sampai habis ya, Kalo suka like️, follow, & bantu saya share ke temen² kalian 
Bantu Suport Akun Ini ya,Thank you

Hastag!!
#quote#quotesandsayings#quoted#quotes#quotess#quotestoinspire#skillpecundang#vidiobaper#vidiopendek#vidiogokil#vidio#vidioromantis#storywakeren#katakatacinta#puisimalam#vidiokeren#quotesindonesia#quotestagram#baper#yangterdalam#perih#rakatberkelas#yangterindah#rakat#penyair#sajakberjuang#kataremaja#statusremaja#statusuri#statuswhatsapp
0

"Tonton sampai habis ya, Kalo suka like️, follow, & bantu saya share ke temen² kalian Bantu Suport Akun Ini ya,Thank you Hastag!! #quote #quotesandsayings #quoted #quotes #quotess #quotestoinspire #skillpecundang #vidiobaper #vidiopendek #vidiogokil #vidio #v

Collab Cuy
Soal merangkai kata kami berhak di beri mahkota
Suport Terus Sampai 1K
Jangan Lupa Di liat BroQ
Follow Terus Like And Koment

Suport Terus
Jangan lupa Follow @babangikky_


Tonton sampai habis ya
Like kalau kalian suka dengan video ini

Repost ?? Silakan
like jika suka
Tag Teman Kalian

{ Follow Juga }
@kaptenquotes_101
@quotes_pecundang9
@bajingan_081
@quotes_video96
@fdlh_angg
@sholwa_aisyah
@King.nationz_024
@yazid_juniarta
@frmnsyah_022
@firhannudin
@quotes_aris027_
@fahriansyah_ilham
@dafid_alfian27
@alfiber.santuy09
@bremart24
@Tatsumi souza
@warbeh_squad_nation
@reza_pratamaaa07
@radenmraden
@_taufik_art_
@deffa_nation21
@_eza.a
@muhammad_ammar_q
@dayanganiss_
@erza.nation
@sholwa_aisyah
@anggar_nations
@sefri_cah_psht
@babangikky_ #quote#quotesandsayings#quoted#quotes#quotess#quotestoinspire#skillpecundang#vidiobaper#vidiopendek#vidiogokil#vidio#vidioromantis#storywakeren#katakatacinta#puisimalam#vidiokeren#quotesindonesia#quotestagram#baper#yangterdalam#perih#rakatberkelas#yangterindah#rakat#penyair#sajakberjuang#kataremaja#statusremaja#statusuri#statuswhatsapp
0

Collab Cuy Soal merangkai kata kami berhak di beri mahkota Suport Terus Sampai 1K Jangan Lupa Di liat BroQ Follow Terus Like And Koment Suport Terus Jangan lupa Follow @babangikky_ Tonton sampai habis ya Like kalau kalian suka dengan video ini Re

Tag/mention pasangan/teman/sahabat kalian  •
﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
▷Nitip quate 
▷background

LIKE AND FOLLOW
▷@rakat_berkelas96
▷@rakat_berkelas96
▷@rakat_berkelas96
.
#berjuang #sajak #penyair #rakat #quates #yangterindah #kobaper #baper #kataremaja #pathdaily #baperbangat #penyembuhluka #kodekeras #syair #rakatberkelas #literasi30detik #pathdaylistory #lukadalam #quates #katabijak #puisi #perih #yangterdalam #degelan #rakatdegalan #vidiobaper #quotes2018 #rakat #sajak #puisi #penyair #baperbangat #baper #love #twiter
0

Tag/mention pasangan/teman/sahabat kalian • ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ▷Nitip quate ▷background LIKE AND FOLLOW ▷@rakat_berkelas96@rakat_berkelas96@rakat_berkelas96 . #berjuang #sajak #penyair #rakat #quates #yangterindah #kobaper #baper #kataremaja #pathdaily

Jika aku mampu tahan CINTA ini dari terus rapuh,
Tapi apalah daya aku jika TAKDIR terus membunuh. .

Coming soon. . .

#rahasia
#single 
#gengasap 
#cinta 
#lovesongs 
#yangterindah 
#sayangketatsendatpadat 
#lagubaru
19

Jika aku mampu tahan CINTA ini dari terus rapuh, Tapi apalah daya aku jika TAKDIR terus membunuh. . Coming soon. . . #rahasia #single #gengasap #cinta #lovesongs #yangterindah #sayangketatsendatpadat #lagubaru

Antara cinta dan rindu?
Aku pilih tidur
#yangterindah 
#alfatihahuntukhati
2

Antara cinta dan rindu? Aku pilih tidur #yangterindah #alfatihahuntukhati

KURUNG AIRIN
.
◼️PRICE : RM150
◼️POSTAGE : RM10SM/16SS
.
◻️MATERIAL PRINTED CRYSTAL SILK
◻️HIASAN PLEATED DIBAHAGIAN
◻️HUJUNG BAJU *TERDAPAT ◻️HIASAN RABEN (PIN) DIATAS BAHU
◻️KAIN CUT ‘A’
◻️ZIP DIBAHAGIAN BELAKANG DAN DIHUJUNG TANGAN
.
◼️SAIZ 36 38 40 42 44 46
.
◼️UKURAN
.
◽SAIZ 36
BAHU 14.5' DADA 36’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 27’ PUNGGUNG 40' L.KAIN 41’
.
◽SAIZ 38
BAHU 15' DADA 38’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 29’ PUNGGUNG 40’ L.KAIN 41’
.
◽SAIZ 40
BAHU 15.5' DADA 40’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 31’ PUNGGUNG 42’ L.KAIN 41’
.
◽SAIZ 42
BAHU 16' DADA 42’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 33’ PUNGGUNG 44 L.KAIN 41’
.
◽SAIZ 44
BAHU 16.5’ DADA 44' L.TANGAN 23’ L.BAJU 25’ PINGGANG KAIN 35’ PUNGGUNG 46' L.KAIN 41’
.
◽SAIZ 46
BAHU 17’ DADA 46’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 37’ PUNGGUNG 48’ L.KAIN 41’

Sc
.
.
️ Untuk sebarang order klik link di bio
.
.
Page Facebook : Tandotter
Instagram : Tandotter_official
Whatsapp : 0133241634
.
.
#blousemurahmalaysia #kurungcantik #peplummurah #kurungmurahmalaysia #peplummurahmalaysia #bajurayamurah #jubahmurah #minikurung #kurungmodenmurahmalaysia #hadiahperempuan #bajusongket #bajupeplum #dresscantik #kurungbridesmaid #kebayamoden  #peplumkepukkepuk #kurungbatik #bajubatikmurah #kebayaexclusive #yangterindah #freeswapreview #cottonmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #kebarungmurahmalaysia #dressplussizemalaysia #kurungcottonmurahmalaysia #dresspantaimalaysia #bajupantaimalaysia #cardiganmurahmalaysia
0

KURUNG AIRIN . ◼️PRICE : RM150 ◼️POSTAGE : RM10SM/16SS . ◻️MATERIAL PRINTED CRYSTAL SILK ◻️HIASAN PLEATED DIBAHAGIAN ◻️HUJUNG BAJU *TERDAPAT ◻️HIASAN RABEN (PIN) DIATAS BAHU ◻️KAIN CUT ‘A’ ◻️ZIP DIBAHAGIAN BELAKANG DAN DIHUJUNG TANGAN . ◼️SAIZ 36 38

KURUNG AIRIN
.
◼️PRICE : RM150
◼️POSTAGE : RM10SM/16SS
.
◻️MATERIAL PRINTED CRYSTAL SILK
◻️HIASAN PLEATED DIBAHAGIAN
◻️HUJUNG BAJU *TERDAPAT
◻️HIASAN RABEN (PIN) DIATAS BAHU
◻️KAIN CUT ‘A’
◻️ZIP DIBAHAGIAN BELAKANG DAN DIHUJUNG TANGAN
.
◼️SAIZ 36 38 40 42 44 46
.
◼️UKURAN
.
◽SAIZ 36
BAHU 14.5' DADA 36’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 27’ PUNGGUNG 40' L.KAIN 41’
.
◽SAIZ 38
BAHU 15' DADA 38’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 29’ PUNGGUNG 40’ L.KAIN 41’
.
◽SAIZ 40
BAHU 15.5' DADA 40’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 31’ PUNGGUNG 42’ L.KAIN 41’
.
◽SAIZ 42
BAHU 16' DADA 42’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 33’ PUNGGUNG 44 L.KAIN 41’
.
◽SAIZ 44
BAHU 16.5’ DADA 44' L.TANGAN 23’ L.BAJU 25’ PINGGANG KAIN 35’ PUNGGUNG 46' L.KAIN 41’
.
◽SAIZ 46
BAHU 17’ DADA 46’ L.TANGAN 23’ L.BAJU 35’ PINGGANG KAIN 37’ PUNGGUNG 48’ L.KAIN 41’

Sc
.
.
️ Untuk sebarang order klik link di bio
.
.
Page Facebook : Tandotter
Instagram : Tandotter_official
Whatsapp : 0133241634
.
.
#blousemurahmalaysia #kurungcantik #peplummurah #kurungmurahmalaysia #peplummurahmalaysia #bajurayamurah #jubahmurah #minikurung #kurungmodenmurahmalaysia #hadiahperempuan #bajusongket #bajupeplum #dresscantik #kurungbridesmaid #kebayamoden  #peplumkepukkepuk #kurungbatik #bajubatikmurah #kebayaexclusive #yangterindah #freeswapreview #cottonmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #kebarungmurahmalaysia #dressplussizemalaysia #kurungcottonmurahmalaysia #dresspantaimalaysia #bajupantaimalaysia #cardiganmurahmalaysia
0

KURUNG AIRIN . ◼️PRICE : RM150 ◼️POSTAGE : RM10SM/16SS . ◻️MATERIAL PRINTED CRYSTAL SILK ◻️HIASAN PLEATED DIBAHAGIAN ◻️HUJUNG BAJU *TERDAPAT ◻️HIASAN RABEN (PIN) DIATAS BAHU ◻️KAIN CUT ‘A’ ◻️ZIP DIBAHAGIAN BELAKANG DAN DIHUJUNG TANGAN . ◼️SAIZ 36 38

Tag Siapa Aja Yang Kalian Kenal:))
Soal merangkai kata kami berhak di beri mahkota
Suport Terus Sampai 1K
Jangan Lupa Di liat BroQ
Follow Terus Like And Koment

Suport Terus
Jangan lupa Follow @babangikky_


Tonton sampai habis ya
Like kalau kalian suka dengan video ini

Repost ?? Silakan
like jika suka
Tag Teman Kalian
Izin Tag Bos
{ Follow }
@kaptenquotes_101
@quotes_pecundang9
@bajingan_081
@quotes_video96
@fdlh_angg
@sholwa_aisyah
@King.nationz_024
@yazid_juniarta
@frmnsyah_022
@firhannudin
@quotes_aris027_
@fahriansyah_ilham
@dafid_alfian27
@alfiber.santuy09
@bremart24
@Tatsumi souza
@warbeh_squad_nation
@reza_pratamaaa07
@radenmraden
@_taufik_art_
@deffa_nation21
@_eza.a
@muhammad_ammar_q
@dayanganiss_
@erza.nation
@sholwa_aisyah
 #quote#quotesandsayings#quoted#quotes#quotess#quotestoinspire#skillpecundang#vidiobaper#vidiopendek#vidiogokil#vidio#vidioromantis#storywakeren#katakatacinta#puisimalam#vidiokeren#quotesindonesia#quotestagram#baper#yangterdalam#perih#rakatberkelas#yangterindah#rakat#penyair#sajakberjuang#kataremaja#statusremaja#statusuri#statuswhatsapp
0

Tag Siapa Aja Yang Kalian Kenal:)) Soal merangkai kata kami berhak di beri mahkota Suport Terus Sampai 1K Jangan Lupa Di liat BroQ Follow Terus Like And Koment Suport Terus Jangan lupa Follow @babangikky_ Tonton sampai habis ya Like kalau kalian s

🤣 @black.hanifah 🤣
.
.
.@zizanrazak869 @acheykintangkintung .
.
.
.#ex5
86

🤣 @black.hanifah 🤣 . . .@zizanrazak869 @acheykintangkintung . . . .#ex5

Salahkah jika aku punya rasa seperti yang terungkap dalam bait bait lirik lagu #bilaakujatuhcinta 
#suara : #ubaynidji #vocalist #NidjiBand #newchapterofnidji ️️️️️️️️️️️️️️️️️
#mystory #inlove #mycrush #lagucinta #ungkapancinta #katahati #puisicinta #kenangan #feelthelove #feelthemusic #feelblessed #yusufubay #doayangbaikbaik #yangterindah #bahagiaitusederhana #sayang #rindu #romantis #quote #musik #musiclovers #selamatmalam #malam #mencintaimu
Ori  not mine
0

Salahkah jika aku punya rasa seperti yang terungkap dalam bait bait lirik lagu #bilaakujatuhcinta #suara : #ubaynidji #vocalist #nidjiband #newchapterofnidji ️️️️️️️️️️️️️️️️️ #mystory #inlove #mycrush #lagucinta #ungkapancinta #katahati #puisicinta

Jangan bersedih saat kesusahan menimpah mu.Yakin bahwa semua yang terjdi telah di rencanakan dengan baik oleh Tuhan yang maha kuasa
#lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #kameraoppoa37f #b612 #vcso #yangterindah @kacamata
5

Jangan bersedih saat kesusahan menimpah mu.Yakin bahwa semua yang terjdi telah di rencanakan dengan baik oleh Tuhan yang maha kuasa #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #kameraoppoa37f #b612 #vcso #yangterin

Dikurniakan team yang hebat juga adalah rezeki. Alhamdullilah.. Anyone nak join CikSab 

#youreventinventor #youngbiz #usahawanmuda #usahawanjutawan #usahawanonline #usahawanberjaya #viralmalaysia #halal #berkat #megadrama #sweetdreams #drazizanosman #azizanosman #profmuhaya #yangterindah #kitaok
0

Dikurniakan team yang hebat juga adalah rezeki. Alhamdullilah.. Anyone nak join CikSab #youreventinventor #youngbiz #usahawanmuda #usahawanjutawan #usahawanonline #usahawanberjaya #viralmalaysia #halal #berkat #megadrama #sweetdreams #drazizanosman

DeliveryDate : 19hb Ogos 2019. .
Antara Yg Menarik & Tertarik deBommmm dari kami di @flowergiftshop_kb
.
.
 simple but nice 🤣🤤 #biladiridisayangi
.
Banyak lagi yg kebabbooomm di sini 
.

IG : @flowergiftshop_kb
FB : Flower Giftshop
FB Page : Flower & Gift Surprise Shop
Web : www.flowergiftsurprise.com .

SILA TEKAN LINK DI BAWAH UTK MAKLUMAT LANJUT / ORDER 
http://www.wasap.my/601117862554/flower_Delivery//booking
.

Sis tunaikan apa sahaja permintaan kalian..supaya kalian semua gumbira tau..
.
. Sampaikan Rasa cinta dan sayang anda melalui kami..kami terus ke tgn penerima  .

APA YANG KAMI SEDIAKAN UTK ANDA ??
.
SURPRISE DELIVEY
SEMUA JENIS KERAIAN
BirthdayAnniversaryVelentines Hari Ibu Sakit D Hospital Hari Bapa Hari Guru Hari Polis Hari Nurse dan lain Hari2 Indah Anda ..
.
HANTAR TERUS KE TANGAN PENERIMA
.
Lagiiiiiii....
BOUQUET &  BOX's With 
CHOCKLAT
BUNGA SEGAR
BUNGA BIASA
BUNGA SABUN
BUAH -BUAHAN
Hadiah2 pilihan Pelanggan DI GUBAH BERSAMA BUNGA & COKLAT Serta Lampu2 .
.
Lagiiiii...
BUNGA HIASAN MEJA
BUNGA TANGAN UTK PENGANTIN
HIASAN MEJA DINNER
HIASAN MEJA BIRTHDAY
CATERING UTK BERBAGAI JENIS MAJLIS KERAIAN SEWA BARANGAN CATERING .

SILA TEKAN LINK DI BAWAH UTK MAKLUMAT LANJUT / ORDER .
http://www.wasap.my/601117862554/flower_Delivery//booking .
.
.
#cintaluarbiasa#promosiraya #customemade #floristmalaysia #floristkelantan #florist #yangterindah #anniversarygift #BakalMenantuMakAwak#terimakasih #doorgift
0

DeliveryDate : 19hb Ogos 2019. . Antara Yg Menarik & Tertarik deBommmm dari kami di @flowergiftshop_kb . . simple but nice 🤣🤤 #biladiridisayangi . Banyak lagi yg kebabbooomm di sini . IG : @flowergiftshop_kb FB : Flower Giftshop FB Page : Flower &

DeliveryDate : 19hb Ogos 2019. .
Antara Yg Menarik & Tertarik deBommmm dari kami di @flowergiftshop_kb
.
.
 simple but nice 🤣🤤 #biladiridisayangi
.
Banyak lagi yg kebabbooomm di sini 
.

IG : @flowergiftshop_kb
FB : Flower Giftshop
FB Page : Flower & Gift Surprise Shop
Web : www.flowergiftsurprise.com .

SILA TEKAN LINK DI BAWAH UTK MAKLUMAT LANJUT / ORDER 
http://www.wasap.my/601117862554/flower_Delivery//booking
.

Sis tunaikan apa sahaja permintaan kalian..supaya kalian semua gumbira tau..
.
. Sampaikan Rasa cinta dan sayang anda melalui kami..kami terus ke tgn penerima  .

APA YANG KAMI SEDIAKAN UTK ANDA ??
.
SURPRISE DELIVEY
SEMUA JENIS KERAIAN
BirthdayAnniversaryVelentines Hari Ibu Sakit D Hospital Hari Bapa Hari Guru Hari Polis Hari Nurse dan lain Hari2 Indah Anda ..
.
HANTAR TERUS KE TANGAN PENERIMA
.
Lagiiiiiii....
BOUQUET &  BOX's With 
CHOCKLAT
BUNGA SEGAR
BUNGA BIASA
BUNGA SABUN
BUAH -BUAHAN
Hadiah2 pilihan Pelanggan DI GUBAH BERSAMA BUNGA & COKLAT Serta Lampu2 .
.
Lagiiiii...
BUNGA HIASAN MEJA
BUNGA TANGAN UTK PENGANTIN
HIASAN MEJA DINNER
HIASAN MEJA BIRTHDAY
CATERING UTK BERBAGAI JENIS MAJLIS KERAIAN SEWA BARANGAN CATERING .

SILA TEKAN LINK DI BAWAH UTK MAKLUMAT LANJUT / ORDER .
http://www.wasap.my/601117862554/flower_Delivery//booking .
.
.
#cintaluarbiasa#promosiraya #customemade #floristmalaysia #floristkelantan #florist #yangterindah #anniversarygift #BakalMenantuMakAwak#terimakasih #doorgift
0

DeliveryDate : 19hb Ogos 2019. . Antara Yg Menarik & Tertarik deBommmm dari kami di @flowergiftshop_kb . . simple but nice 🤣🤤 #biladiridisayangi . Banyak lagi yg kebabbooomm di sini . IG : @flowergiftshop_kb FB : Flower Giftshop FB Page : Flower &

DeliveryDate : 19hb Ogos 2019. .
Antara Yg Menarik & Tertarik deBommmm dari kami di @flowergiftshop_kb
.
.
 simple but nice 🤣🤤 #biladiridisayangi
.
Banyak lagi yg kebabbooomm di sini 
.

IG : @flowergiftshop_kb
FB : Flower Giftshop
FB Page : Flower & Gift Surprise Shop
Web : www.flowergiftsurprise.com .

SILA TEKAN LINK DI BAWAH UTK MAKLUMAT LANJUT / ORDER 
http://www.wasap.my/601117862554/flower_Delivery//booking
.

Sis tunaikan apa sahaja permintaan kalian..supaya kalian semua gumbira tau..
.
. Sampaikan Rasa cinta dan sayang anda melalui kami..kami terus ke tgn penerima  .

APA YANG KAMI SEDIAKAN UTK ANDA ??
.
SURPRISE DELIVEY
SEMUA JENIS KERAIAN
BirthdayAnniversaryVelentines Hari Ibu Sakit D Hospital Hari Bapa Hari Guru Hari Polis Hari Nurse dan lain Hari2 Indah Anda ..
.
HANTAR TERUS KE TANGAN PENERIMA
.
Lagiiiiiii....
BOUQUET &  BOX's With 
CHOCKLAT
BUNGA SEGAR
BUNGA BIASA
BUNGA SABUN
BUAH -BUAHAN
Hadiah2 pilihan Pelanggan DI GUBAH BERSAMA BUNGA & COKLAT Serta Lampu2 .
.
Lagiiiii...
BUNGA HIASAN MEJA
BUNGA TANGAN UTK PENGANTIN
HIASAN MEJA DINNER
HIASAN MEJA BIRTHDAY
CATERING UTK BERBAGAI JENIS MAJLIS KERAIAN SEWA BARANGAN CATERING .

SILA TEKAN LINK DI BAWAH UTK MAKLUMAT LANJUT / ORDER .
http://www.wasap.my/601117862554/flower_Delivery//booking .
.
.
#cintaluarbiasa#promosiraya #customemade #floristmalaysia #floristkelantan #florist #yangterindah #anniversarygift #BakalMenantuMakAwak#terimakasih #doorgift
0

DeliveryDate : 19hb Ogos 2019. . Antara Yg Menarik & Tertarik deBommmm dari kami di @flowergiftshop_kb . . simple but nice 🤣🤤 #biladiridisayangi . Banyak lagi yg kebabbooomm di sini . IG : @flowergiftshop_kb FB : Flower Giftshop FB Page : Flower &

DeliveryDate : 19hb Ogos 2019. .
Antara Yg Menarik & Tertarik deBommmm dari kami di @flowergiftshop_kb
.
.
 simple but nice 🤣🤤 #biladiridisayangi
.
Banyak lagi yg kebabbooomm di sini 
.

IG : @flowergiftshop_kb
FB : Flower Giftshop
FB Page : Flower & Gift Surprise Shop
Web : www.flowergiftsurprise.com .

SILA TEKAN LINK DI BAWAH UTK MAKLUMAT LANJUT / ORDER 
http://www.wasap.my/601117862554/flower_Delivery//booking
.

Sis tunaikan apa sahaja permintaan kalian..supaya kalian semua gumbira tau..
.
. Sampaikan Rasa cinta dan sayang anda melalui kami..kami terus ke tgn penerima  .

APA YANG KAMI SEDIAKAN UTK ANDA ??
.
SURPRISE DELIVEY
SEMUA JENIS KERAIAN
BirthdayAnniversaryVelentines Hari Ibu Sakit D Hospital Hari Bapa Hari Guru Hari Polis Hari Nurse dan lain Hari2 Indah Anda ..
.
HANTAR TERUS KE TANGAN PENERIMA
.
Lagiiiiiii....
BOUQUET &  BOX's With 
CHOCKLAT
BUNGA SEGAR
BUNGA BIASA
BUNGA SABUN
BUAH -BUAHAN
Hadiah2 pilihan Pelanggan DI GUBAH BERSAMA BUNGA & COKLAT Serta Lampu2 .
.
Lagiiiii...
BUNGA HIASAN MEJA
BUNGA TANGAN UTK PENGANTIN
HIASAN MEJA DINNER
HIASAN MEJA BIRTHDAY
CATERING UTK BERBAGAI JENIS MAJLIS KERAIAN SEWA BARANGAN CATERING .

SILA TEKAN LINK DI BAWAH UTK MAKLUMAT LANJUT / ORDER .
http://www.wasap.my/601117862554/flower_Delivery//booking .
.
.
#cintaluarbiasa#promosiraya #customemade #floristmalaysia #floristkelantan #florist #yangterindah #anniversarygift #BakalMenantuMakAwak#terimakasih #doorgift
0

DeliveryDate : 19hb Ogos 2019. . Antara Yg Menarik & Tertarik deBommmm dari kami di @flowergiftshop_kb . . simple but nice 🤣🤤 #biladiridisayangi . Banyak lagi yg kebabbooomm di sini . IG : @flowergiftshop_kb FB : Flower Giftshop FB Page : Flower &

Haaa tuu diaaa paduuuu habisss , nynyiii smbil menerap punn nafasss paduuu wowoeooo  cayaaaa lahh @fitriharisofficial
.
repost @putri.kasih_3 Bila Lagu Yang Terindah di versi accapella  sedap woooeee .
Suara pakcik ni memang special bila  live lebih clear ketimbang cd nya 🥰🥰🥰
.
.
@fitriharisofficial 
#fitriharis 
#fitriharisggv 
#fitriharisofficial 
#putrikasih3 
#yangterindah 
#fitri_haris_fans 
#ggv2018
1

Haaa tuu diaaa paduuuu habisss , nynyiii smbil menerap punn nafasss paduuu wowoeooo cayaaaa lahh @fitriharisofficial . repost @putri.kasih_3 Bila Lagu Yang Terindah di versi accapella sedap woooeee . Suara pakcik ni memang special bila live lebih

Bila Lagu Yang Terindah di versi accapella  sedap woooeee .
Suara pakcik ni memang special bila  live lebih clear ketimbang cd nya 🥰🥰🥰
.
.
@fitriharisofficial 
#fitriharis 
#fitriharisggv 
#fitriharisofficial 
#putrikasih3 
#yangterindah 
#fitri_haris_fans 
#ggv2018
0

Bila Lagu Yang Terindah di versi accapella sedap woooeee . Suara pakcik ni memang special bila live lebih clear ketimbang cd nya 🥰🥰🥰 . . @fitriharisofficial #fitriharis #fitriharisggv #fitriharisofficial #putrikasih3 #yangterindah #fitri_hari

Assalamualaikum semua
Selamat tengahari!
Selamat bertugas kembali
Dah lama bercuti kan... Nak kapit crunchy boleh DM sis ok!

Ready Stock
Delivery kajang,Bangi,Putrajaya,Balakong & kawasan berhampiran

Poslaju seluruh malaysia🤗

#kapitcrunchyasli#kapitmurah#kapitleleh#kuihtradisional#kuihmalaysia#yangterindah#hotfm#kajang#bangi#putrajaya#balakong
4

Assalamualaikum semua Selamat tengahari! Selamat bertugas kembali Dah lama bercuti kan... Nak kapit crunchy boleh DM sis ok! Ready Stock Delivery kajang,Bangi,Putrajaya,Balakong & kawasan berhampiran Poslaju seluruh malaysia🤗 #kapitcrunchyasli #kap

PERSONAL CLASS WITH ALESYA SOFEA .

Sabtu lepas, first sesi bersama adik Alesya. Permulaan kelas, Alesya agak takut maybe tempat dlm haha tapi lama kelamaan makin berani  First sesi dh masuk handpulling breaststroke 🤗 Good Job Alesya. Kita jumpa minggu depan ya  .

KEEP ON SHARING
AquaPiqa 
Berminat boleh tekan sahaja link di bio. Thank you ! 
#AquaPiqa #TeacherPika #swimmingclass #cikgurenang #learn2swim #asasrenang #peace #YangTerindah #YoungEntreprenuers #happy
0

PERSONAL CLASS WITH ALESYA SOFEA . Sabtu lepas, first sesi bersama adik Alesya. Permulaan kelas, Alesya agak takut maybe tempat dlm haha tapi lama kelamaan makin berani First sesi dh masuk handpulling breaststroke 🤗 Good Job Alesya. Kita jumpa ming

3 tahun dah ikatan perkahwinan kami,telah dikurniakan rezeki seorang anak lelaki.. Tp tahun nie raya puasa raya haji dan juga anniversary kami aku masih lagi berada dilautan berjuang demi mencari rezeki buat keluarga tercinta..terima kasih syg kerana mampu bertahan untuk terus bersama dgn abg walaupon kita sering berjauhan, semoga akan terus tabah dlm menanti kepulangan suami mu ini dan semoga ikatan yg dibina ini kekal hingga ke syurga..
#puteracintahati #yangkucinta #yangterindah #anugerahterindah #anak #seamanson #seamanlife #offshorelife #anakperantauan #kerja #3yearsanniversary️
0

3 tahun dah ikatan perkahwinan kami,telah dikurniakan rezeki seorang anak lelaki.. Tp tahun nie raya puasa raya haji dan juga anniversary kami aku masih lagi berada dilautan berjuang demi mencari rezeki buat keluarga tercinta..terima kasih syg kerana

Simpan jadikan kenangan.
#yangterindah
0

Simpan jadikan kenangan. #yangterindah

Sesingkat apapun waktu yang di berikan-Nya kepadaku, aku ingin semua tentangmu tetap menjadi hal yang indah
.
@__getir.hati_ 
#_rintihsedu03 
#pemilikhati 
#yangterindah
#untukmu 
#lfl
3

Sesingkat apapun waktu yang di berikan-Nya kepadaku, aku ingin semua tentangmu tetap menjadi hal yang indah . @__getir.hati_ #_rintihsedu03 #pemilikhati #yangterindah #untukmu #lfl

Hati dan pikiran akan terasa 1000 kalo lebih baik jika kaki sdah berpijak di salah satu kota kecil yang ada di bumimu ini .cobalah @caruban #yangterindah #tercantik #terbaik #terbaru #caruban #terimakasih
0

Hati dan pikiran akan terasa 1000 kalo lebih baik jika kaki sdah berpijak di salah satu kota kecil yang ada di bumimu ini .cobalah @caruban #yangterindah #tercantik #terbaik #terbaru #caruban #terimakasih

 Cuti sekolah smgu dah abis,esok jgn liat nak p sekolah #yangterindah
4

Cuti sekolah smgu dah abis,esok jgn liat nak p sekolah #yangterindah

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

RM29 sehelai
RM28 sehelai kalau beli 2helai
Tambah postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Dada 50

Wassap :+601132070030
For fast respond 
Atau just klik link kat bio 
.
#borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemurah #blouseplussizemurah #bajumurah #plussizemalaysia #blousemurah #sentiasabersyukur #ctdk #suriamalaysia #yangterindah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #eraje #dramasangat #astro #tv3 #senangterhibur #jagajagaboh #kakishare #artismalaysia #himpunanlawakmalays #rotikayayunus #astroria #mirafilzah #benamir
0

RM29 sehelai RM28 sehelai kalau beli 2helai Tambah postage RM8sm/RM12ss Ukuran Dada 50 Wassap :+601132070030 For fast respond Atau just klik link kat bio . #borongbaju #pemborongbaju #bajurm28 #baju3helairm100 #blousexxl #blouseplussize #blousemu

Tetap lah bersama ku
Follow¹ @izuna_brian26
Follow² @kiasankataaa
Follow³ @musiktoday_
Tap 2X karna itu penting
Jngan lupa tag temen/pacar/mantan/siapa aja lahpokonya tag
By 
My hastg#izuna26
Suport terus my account
Follow My Klan
Leader@izuna_brian26
Izuna_Klan 
@izuna_bommble28 @izuna_fhrza31 @izuna_king18 @izuna_sky46 @izuna_nabati17 @izuna_zero09 @izuna_zeus12
Admin_PEKANBARU
Aktifkan notifnya
I am from INDONESIA🇮🇩

patner, follow
Follow@musiktoday_
Follow@asikin_aja86
Follow@Kerangcupu18
Follow@padangtrapnation
Follow@ekosptra30 
Follow@skyvee_024_
Follow@skyvee_055_ 
Follow@editor_balikpapan
Follow@amnesiaselow_80_
Follow@story.cupu._
Follow@dj_status_wa30detik
Follow@ahaidi_029_
Follow@waanvrieet17
Follow@network_031
Follow@king_baron_30
Follow@bayu_chadank27
Follow@rezaaprilando
Follow@trend_999_
Follow@memories_girls_
Follow@sellyaskia

Follow@Widia.1999
Follow@amipuspita22
Follow@syukronnn28
Follow@randasaputra26_

REAPOST TAG SUMBER
SAVE BUDAYAKAN IZIN
sekedar[HASTAG]
#quote#quotesandsayings#quoted#quotes#quotess#quotestoinspire#skillpecundang#vidiobaper#vidiopendek#vidiogokil#vidio#vidioromantis#storywakeren#katakatacinta#puisimalam#vidiokeren#quotesindonesia#quotestagram#baper#yangterdalam#perih#sajakrindu#yangterindah#penyair#sajakberjuang#kataremaja#statusremaja#statusuri#statuswhatsapp
0

Tetap lah bersama ku Follow¹ @izuna_brian26 Follow² @kiasankataaa Follow³ @musiktoday_ Tap 2X karna itu penting Jngan lupa tag temen/pacar/mantan/siapa aja lahpokonya tag By My hastg#izuna26 Suport terus my account Follow My Klan Leader@izuna_brian2

Load More