#yanmotorwork Instagram photos and videos

Advertisement
MINYAK ENJIN PADU LUCAS VIRAL MASUK 🤗yang main ysuki ni tau lah ape kelebihan dia kan 
.
Berminat boleh direct wasap..harga pasaran gaiss jauh by pos www.wasap.my/601155041360 
Port dickson/sepang/nilai 
#lucasoiloffroad #lucas  #lucasoil
#Yanmotorwork#rxztrueestreet #dragracing #racingitukejam #201m #maluaperrr #racingfactory #jenterapejuang #ysuku #yamaha15zr #yamaharxz #paip #paipon #pejuanghiway #rxzmembers #rxzmalaysia #peminatrxz #perapout #peminatrxz125z #jenterapadu #gps #highway1  #kapcaisado #motorkapcai_1#ysuku #y15 #mxking #y15official
0

MINYAK ENJIN PADU LUCAS VIRAL MASUK 🤗yang main ysuki ni tau lah ape kelebihan dia kan . Berminat boleh direct wasap..harga pasaran gaiss jauh by pos www.wasap.my/601155041360 Port dickson/sepang/nilai #lucasoiloffroad #lucas #lucasoil #yanmotorwo

Sekarang org dah setting pakai tekan2 je..kita dok beriya dgn carburator lagi.. Kajian demi kajian.. Try and error 
.
.
#Yanmotorwork #jiwakelajuan #dragracing #racingitukejam #201m #maluaperrr #racingfactory #jenterapejuang #ysuku #yamaha15zr #yamaharxz #paip #paipon #pejuanghiway #rxzmembers #rxzmalaysia #peminatrxz #perapout #peminatrxz125z #jenterapadu #gps #highway1  #kapcaisado #motorkapcai_1 #kapcai
#125 #yamaha125z #ysuku #y15 #mxking #y15officialmembers
1

Sekarang org dah setting pakai tekan2 je..kita dok beriya dgn carburator lagi.. Kajian demi kajian.. Try and error . . #yanmotorwork #jiwakelajuan #dragracing #racingitukejam #201m #maluaperrr #racingfactory #jenterapejuang #ysuku #yamaha15zr #yamah

Sold carb wave125 bigslide 150pcs dalam 3 bulan..alhamdulillah syukur.. Tgu next stock ya 
.
.
#Yanmotorwork#rxztrueestreet #dragracing #racingitukejam #201m #maluaperrr #racingfactory #jenterapejuang #ysuku #yamaha15zr #yamaharxz #paip #paipon #pejuanghiway #rxzmembers #rxzmalaysia #peminatrxz #perapout #peminatrxz125z #jenterapadu #gps #highway1  #kapcaisado #motorkapcai_1
#yanmotor #sedolorracing #ysuku #y15 #mxking #y15official
2

Sold carb wave125 bigslide 150pcs dalam 3 bulan..alhamdulillah syukur.. Tgu next stock ya . . #yanmotorwork #rxztrueestreet #dragracing #racingitukejam #201m #maluaperrr #racingfactory #jenterapejuang #ysuku #yamaha15zr #yamaharxz #paip #paipon #peju

Advertisement
Advertisement
Berlainan jentera tetapi mempunyai misi yang sama mengejar kelajuan, itulah dunia pencinta kelajuan... Walaupun sentiasa dibelakang dan ditinggal tetapi tidak pernah berhenti mencari rahsia tersembunyi🧐...
#125z#rxztrueestreet#dragracinglife#racingitukejam#kapcaimalaya#blackandwhite#superking#standardituindah#rxzmalaysia#pipeon#sendu#throwback#block#masih#dara#yamaharxz#yamaha#starting#belakang#top#sampai#anakmelayu#kapcaisado#kasion#yanmotorwork
0

Berlainan jentera tetapi mempunyai misi yang sama mengejar kelajuan, itulah dunia pencinta kelajuan... Walaupun sentiasa dibelakang dan ditinggal tetapi tidak pernah berhenti mencari rahsia tersembunyi🧐... #125z #rxztrueestreet #dragracinglife #racingit

Kita cuba ecu baru ni..kita tengok performance dia mcm mana 
Sesuai bagi yang low budget utk spec 57 stage 1 dan 2
#Yanmotorwork #y15 #ysuku #redleo 
#y15malaysia #y15malaya_official
0

Kita cuba ecu baru ni..kita tengok performance dia mcm mana Sesuai bagi yang low budget utk spec 57 stage 1 dan 2 #yanmotorwork #y15 #ysuku #redleo #y15malaysia #y15malaya_official

Kita cuba ecu baru ni..kita tengok performance dia mcm mana 
Sesuai bagi yang low budget utk spec 57 stage 1 dan 2
 #y15malaya_official#Yanmotorwork#rxztrueestreet #dragracing #racingitukejam #201m #maluaperrr #racingfactory #jenterapejuang #ysuku #yamaha15zr #yamaharxz #paip #paipon #pejuanghiway #rxzmembers #rxzmalaysia #peminatrxz #perapout #peminatrxz125z #jenterapadu #gps #highway1  #kapcaisado #motorkapcai_1
#yanmotor #sedolorracing #ysuku #y15 #mxking #y15official
0

Kita cuba ecu baru ni..kita tengok performance dia mcm mana Sesuai bagi yang low budget utk spec 57 stage 1 dan 2 #y15malaya_official #yanmotorwork #rxztrueestreet #dragracing #racingitukejam #201m #maluaperrr #racingfactory #jenterapejuang #ysuku #y

Salam Jumaat Penghulu Segala Hari

CARBURATOR WAVE125 BIGSLIDE Ada yang berminat?? Player2 pomen2 dah lama mencari??nak main tipu?? ini dia barang baik baru keluar bossku 
click link for best price www.wasap.my/01155041360 harga mampu milik sobat..power up..jentera lebih respon..senang set..boleh korek besar 
.
.
#yanmotorwork #ex5 #ex5lovers_official #wave125 #wave125i #ex5dream #crewofex5
0

Salam Jumaat Penghulu Segala Hari CARBURATOR WAVE125 BIGSLIDE Ada yang berminat?? Player2 pomen2 dah lama mencari??nak main tipu?? ini dia barang baik baru keluar bossku click link for best price www.wasap.my/01155041360 harga mampu milik sobat..po

Jarang x naiss laa bro @hafizh_syahrin  #hs55 #redbull #shoei #tech3 #Yanmotorwork
2

Jarang x naiss laa bro @hafizh_syahrin #hs55 #redbull #shoei #tech3 #yanmotorwork

Done port 125z std modi long hiway 
Done port+polish head lc spec 57 
Berminat nak porting head blok boleh wasap
Www.wasap.my/60155041367
#Yanmotorwork#rxztrueestreet #dragracing #racingitukejam #201m #maluaperrr #racingfactory #jenterapejuang #ysuku #yamaha15zr #yamaharxz #paip #paipon #pejuanghiway #rxzmembers #rxzmalaysia #peminatrxz #perapout #peminatrxz125z #jenterapadu #gps #highway1  #kapcaisado #motorkapcai_1
#yanmotor #sedolorracing #ysuku #y15 #mxking #y15official
1

Done port 125z std modi long hiway Done port+polish head lc spec 57 Berminat nak porting head blok boleh wasap Www.wasap.my/60155041367 #yanmotorwork #rxztrueestreet #dragracing #racingitukejam #201m #maluaperrr #racingfactory #jenterapejuang #ysuku

Tq genk  #dutchgp #mgm #Yanmotorwork
2

Tq genk #dutchgp #mgm #yanmotorwork

Raya lagi kan ️ #matriye #salamjumaat #yanmotorwork
8

Raya lagi kan ️ #matriye #salamjumaat #yanmotorwork

Kawan datang & pergi... Ada yg kerap datang dan tanya khabar. Ada yg datang bila mereka perlukan sesuatu shj. Kita tolong setakat mana yg mampu, tanpa mengharap sebarang balasan. 
Belajar berdikari, jgn mengharap dan usaha sendiri setakat mana yg boleh.

Doa tanpa usaha, maka jadi angan-angan mat jenin. 
#Yanmotorwork#rxztrueestreet #dragracing #racingitukejam #201m #maluaperrr #racingfactory #jenterapejuang #ysuku #yamaha15zr #yamaharxz #paip #paipon #pejuanghiway #rxzmembers #rxzmalaysia #peminatrxz #perapout #peminatrxz125z #jenterapadu #gps #highway1  #kapcaisado #motorkapcai_1
#yanmotor #sedolorracing #ysuku #y15 #mxking #y15official
8

Kawan datang & pergi... Ada yg kerap datang dan tanya khabar. Ada yg datang bila mereka perlukan sesuatu shj. Kita tolong setakat mana yg mampu, tanpa mengharap sebarang balasan. Belajar berdikari, jgn mengharap dan usaha sendiri setakat mana yg bol

Alhamdulillah..esok pos ya bosku..apa2 kita akan update di wasap masing2🤗
Terengganu
Perak
Kedah
Johor
Selangor
minta2 sempat la diorang ni set malam raya hihi 
#yanmotorwork
#wave125bigslide
#trustedseller
#tqsupport
#uma28tapibukandia#yanmotor #rxztrueestreet #dragracing #racingitukejam #201m #maluaperrr #racingfactory #jenterapejuang #ysuku #yamaha15zr #yamaharxz #paip #paipon #pejuanghiway #rxzmembers #rxzmalaysia #peminatrxz #perapout #peminatrxz125z #jenterapadu #gps #highway1  #ysuku #y15 #mxking #y15official
3

Alhamdulillah..esok pos ya bosku..apa2 kita akan update di wasap masing2🤗 Terengganu Perak Kedah Johor Selangor minta2 sempat la diorang ni set malam raya hihi #yanmotorwork #wave125bigslide #trustedseller #tqsupport #uma28tapibukandia #yanmotor #rxz

CARBURATOR WAVE125 BIGSLIDE Ada yang berminat?? Player2 pomen2 dah lama mencari??nak main tipu?? ini dia barang baik baru keluar bossku sempena raya ni ada offer sobat click link for best price www.wasap.my/01155041360..harga mampu milik sobat..power up..jentera lebih respon..senang set..boleh korek besar 
.
.
#yanmotorwork #ex5 #ex5lovers_official #wave125 #wave125i #ex5dream #crewofex5#201m #maluaperrr #racingfactory #jenterapejuang #ysuku #yamaha15zr #yamaharxz #paip #paipon #pejuanghiway #rxzmembers #rxzmalaysia #peminatrxz #perapout #peminatrxz125z #jenterapadu #highway1 
#yanmotor #ysuku #y15 #mxking #y15official
32

CARBURATOR WAVE125 BIGSLIDE Ada yang berminat?? Player2 pomen2 dah lama mencari??nak main tipu?? ini dia barang baik baru keluar bossku sempena raya ni ada offer sobat click link for best price www.wasap.my/01155041360..harga mampu milik sobat..power

Mencuba lebih baik daripada tidak..kan 
#yanmotorwork #yanmotor #rxz #rxztruestreet #rxzstilltheboss #maluaperrr #bossku
0

Mencuba lebih baik daripada tidak..kan #yanmotorwork #yanmotor #rxz #rxztruestreet #rxzstilltheboss #maluaperrr #bossku