@bukandil -

Pemalu. Tapi jaga, jangan buka pintu 🤲🏻

4.7K followers

1.9K following

Advertisement
Langit tak selalunya cerah, tapi kalau dah cerah dan lagi bergambor nanti tak cerah gambar jadi pecah 🤣
6

Langit tak selalunya cerah, tapi kalau dah cerah dan lagi bergambor nanti tak cerah gambar jadi pecah 🤣

Hallu?
2

Hallu?

Aku bukan rektum tapi suka buat taik, kekalkan momentum untuk buat yang terbaik
4

Aku bukan rektum tapi suka buat taik, kekalkan momentum untuk buat yang terbaik

Baju raya ️
5

Baju raya ️

Murunglah kaki bila nak sihat emmm
8

Murunglah kaki bila nak sihat emmm

Tahu tahu dah jadi bahan tiruan 🤫
0

Tahu tahu dah jadi bahan tiruan 🤫

Advertisement
Satu minggu Dua Hari. Tapi hari hari rindukan Wisuki.
23

Satu minggu Dua Hari. Tapi hari hari rindukan Wisuki.

Nanti comeback okay?
8

Nanti comeback okay?

Advertisement
Nampak sama tapi buke dio
2

Nampak sama tapi buke dio

Sanggup ambik risiko, ini bukan mexico, sekor sekor ku psycho, sambil kunyah kopiko. K. O. 🤯
13

Sanggup ambik risiko, ini bukan mexico, sekor sekor ku psycho, sambil kunyah kopiko. K. O. 🤯

Maa kato takpo Main Muto  Jange Main Dadoh  luka Mat Muto hanyo luaran, Mat Dadoh luko dalamee
6

Maa kato takpo Main Muto Jange Main Dadoh luka Mat Muto hanyo luaran, Mat Dadoh luko dalamee

Kita buat cara kita, biar mereka ikut cara kita
9

Kita buat cara kita, biar mereka ikut cara kita

#ytjt
8

#ytjt

Kaki menghentak, senyum mengurai 🤣
8

Kaki menghentak, senyum mengurai 🤣

Senyum malu 2CM pakai barang tayang tayang  awek lu terus DM panggil gua sayang sayang 🤷‍️
15

Senyum malu 2CM pakai barang tayang tayang awek lu terus DM panggil gua sayang sayang 🤷‍️

Nampak sama tapi bukan dia, mana eh jadi pilihann ? 🤔
15

Nampak sama tapi bukan dia, mana eh jadi pilihann ? 🤔

jangan banyak tanya, ini bukan kuiz takut nanti meletup kalau silap tekan suis.
5

jangan banyak tanya, ini bukan kuiz takut nanti meletup kalau silap tekan suis.

Kitee layann V1 pulak asyik V2 je dah kahwin dua kann?  #inikanraya
17

Kitee layann V1 pulak asyik V2 je dah kahwin dua kann? #inikanraya

Dunia ni sempit bro, harini kau buat orang. Esok lusa terkena batang hidung kau balik. Sendiri mau ingat laa
6

Dunia ni sempit bro, harini kau buat orang. Esok lusa terkena batang hidung kau balik. Sendiri mau ingat laa

- lagi elok taktahu dari buat buat tahu -
5

- lagi elok taktahu dari buat buat tahu -

Standard itu indah di mata sakit di hati. Racing itu kejam buat kawan tak tenteram
19

Standard itu indah di mata sakit di hati. Racing itu kejam buat kawan tak tenteram

tawakal innahu, dok teraa dok tahuu
11

tawakal innahu, dok teraa dok tahuu

Habis sudah cerita untuk 19May. #ytjt
1

Habis sudah cerita untuk 19May. #ytjt

Puase puase parking rumah jaah
12

Puase puase parking rumah jaah

Nasiblah raga kecik, tak muat plastik hitam
29

Nasiblah raga kecik, tak muat plastik hitam

Macam tidak percaya sekarang jadi bahan tiruan.
4

Macam tidak percaya sekarang jadi bahan tiruan.

Perasan jadi pujaan, walau kurang kelayakan belum biasakan diri lagi pening dengan peningkatan 🤕
3

Perasan jadi pujaan, walau kurang kelayakan belum biasakan diri lagi pening dengan peningkatan 🤕

Benda boleh up buat apa simpan?
14

Benda boleh up buat apa simpan?

Manis di bibir busuk di hati, lagi bahaya dari kencing manis. #baukedai
14

Manis di bibir busuk di hati, lagi bahaya dari kencing manis. #baukedai

Masih ramai lagi yang pakai? Komen sikitt.. #maluapabossku
11

Masih ramai lagi yang pakai? Komen sikitt.. #maluapabossku

Kite payung motor abah abah dulu, nanti kite payung motor ore ore mudo. Bereh deh?
8

Kite payung motor abah abah dulu, nanti kite payung motor ore ore mudo. Bereh deh?

7

Kalau harini rasa Palat, esok masih ada lagi hari.
13

Kalau harini rasa Palat, esok masih ada lagi hari.

#maluapabossku
4

#maluapabossku

Rase rase plate macam ni boleh pergi jauh tak? #maluaperrr
9

Rase rase plate macam ni boleh pergi jauh tak? #maluaperrr

Berkias orang tak faham, berterus terang orang tak dapat hadam, ketika diam bertanya pula kenapa diam, jadi senyumlah kerana tiada yang tahu ape yang kita pendam.
0

Berkias orang tak faham, berterus terang orang tak dapat hadam, ketika diam bertanya pula kenapa diam, jadi senyumlah kerana tiada yang tahu ape yang kita pendam.

Masih gua ingat pesanan mama, jangan sibuk kejarkan nama.
0

Masih gua ingat pesanan mama, jangan sibuk kejarkan nama.

rendahkan diri boleh tapi jangan sampai dipijak, confident boleh tapi tak mau sampai kau riak
3

rendahkan diri boleh tapi jangan sampai dipijak, confident boleh tapi tak mau sampai kau riak

Hidup seperti secawan kopi, rasa manis yang mustahil, menyembunyikan segala kepahitan, kepahitan tapi tetap kita nikmati
5

Hidup seperti secawan kopi, rasa manis yang mustahil, menyembunyikan segala kepahitan, kepahitan tapi tetap kita nikmati

#maluaperrr
6

#maluaperrr

Spm around the corner dah bagi signal tinggal nak masuk simpang jeee
19

Spm around the corner dah bagi signal tinggal nak masuk simpang jeee

Terbiar jadi liar bila sudah hilang sabar.
8

Terbiar jadi liar bila sudah hilang sabar.

Dunia penuh kebencian punca daripada manusia yg tak pernah nak menilai kebaikan dan tak pernah nak memaafkan kesalahan
0

Dunia penuh kebencian punca daripada manusia yg tak pernah nak menilai kebaikan dan tak pernah nak memaafkan kesalahan

🇲🇾
5

🇲🇾

Kalau tak boleh jadi mahal sampai tak boleh dinilai, jangan jadi murah sampai tiada nilai
0

Kalau tak boleh jadi mahal sampai tak boleh dinilai, jangan jadi murah sampai tiada nilai

Ini je termampu  
#sstwo
0

Ini je termampu #sstwo

Dari segi luaran aku mungkin macam orang yang happy go lucky, but dalaman aku idk how to describe my feelings. Banyak sangat, complicated.
0

Dari segi luaran aku mungkin macam orang yang happy go lucky, but dalaman aku idk how to describe my feelings. Banyak sangat, complicated.

Rayeee dah habis, bye bye Raye 2018
0

Rayeee dah habis, bye bye Raye 2018