@flyracingclub_69 - Flyracingclub 69

Since 2017

118.8K followers

41 following

Advertisement
Lagi 4 hari je lagi.... Sis dh x sabar  yang mana join tu hati² memandu ya. Ingat yang tersayang

#flyracingclub_69
#125zr 
#ex5lovers_official
#ysuku 
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway
1

Lagi 4 hari je lagi.... Sis dh x sabar yang mana join tu hati² memandu ya. Ingat yang tersayang #flyracingclub_69 #125zr #ex5lovers_official #ysuku #pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #

Advertisement
Advertisement
First of all sis Cuba yea, dah setting ngam² tetap problem jugak.... bencii tauu.

Skrg ni nk buat cmna?

#flyracingclub_69
#125zr 
#ex5lovers_official
#ysuku 
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway
57

First of all sis Cuba yea, dah setting ngam² tetap problem jugak.... bencii tauu. Skrg ni nk buat cmna? #flyracingclub_69 #125zr #ex5lovers_official #ysuku #pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpem

Kena kepung? No problem  brutal siakk brader ni. Ni klau kena tangkap masak kau

Tag kawan korang yg berani buat 
Malam² raya jalan jem 
#flyracingclub_69
#125zr 
#ex5lovers_official
#ysuku 
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway
154

Kena kepung? No problem brutal siakk brader ni. Ni klau kena tangkap masak kau Tag kawan korang yg berani buat Malam² raya jalan jem #flyracingclub_69 #125zr #ex5lovers_official #ysuku #pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaro

Get well soon untuk pasangan yang accident tu btw nice video

Tajuk lagu:  vivilavida onde²

#flyracingclub_69
#125zr 
#ex5lovers_official
#ysuku 
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway
15

Get well soon untuk pasangan yang accident tu btw nice video Tajuk lagu: vivilavida onde² #flyracingclub_69 #125zr #ex5lovers_official #ysuku #pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukan

Yang mana x boleh beraya dengan keluarga dan orang tercinta jgn sedih².. Kipidap admin laje video ni

Cc: @naza.trade.empire

#flyracingclub_69
#125zr 
#ex5lovers_official
#ysuku 
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway
5

Yang mana x boleh beraya dengan keluarga dan orang tercinta jgn sedih².. Kipidap admin laje video ni Cc: @naza.trade.empire #flyracingclub_69 #125zr #ex5lovers_official #ysuku #pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayah

Nak tengok skit ada x lagi Peminat 125zr kalau ada like sikit.. Asyik ysuku je hahaha

#flyracingclub_69
#125zr 
#ex5lovers_official
#ysuku 
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway
2

Nak tengok skit ada x lagi Peminat 125zr kalau ada like sikit.. Asyik ysuku je hahaha #flyracingclub_69 #125zr #ex5lovers_official #ysuku #pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduarod

Hye, salam jumaat .. Petang ni jalan mane? Sis nk follow.. Naik ex5 je.. Boleh kan? 

#flyracingclub_69
#125zr 
#ex5lovers_official
#ysuku 
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway
3

Hye, salam jumaat .. Petang ni jalan mane? Sis nk follow.. Naik ex5 je.. Boleh kan? #flyracingclub_69 #125zr #ex5lovers_official #ysuku #pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda

Jom follow akak jln2
2

Jom follow akak jln2

Ok guys ️ done konvoi, sis kalau nak berkawan tak kira motor apa pun semua sis on . Yang penting ikhlas giteew. X fly pum 🤣

#flyracingclub_69

#ex5lovers_official
#Rxztheboss 
#ysuku 
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway
63

Ok guys ️ done konvoi, sis kalau nak berkawan tak kira motor apa pun semua sis on . Yang penting ikhlas giteew. X fly pum 🤣 #flyracingclub_69 #ex5lovers_official #rxztheboss #ysuku #pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wi

Jualan Baju Motor sebelum puasa! 
Sehelai RM 38.00 jer  Upcoming event motor boss 
Siapa cepat dia dapat
.
.
. ----------------------------------
PROMOSI KAW KAW ----------------------------------
.
.
. 
Puasa dah nak dekat ni 1 mei mestilah nak bergaya, dekat event atau pergi ride

Jangan risau 
Kami ada pelbagai design baju motor 

RXZ
Y15
EX5
RS150
FZ150
dan banyak lagi 
Yang penting harga murah² sahaja, kami bagi harga promosi untuk Peminat dunia permotoran

Sehelai kami bagi RM 38.00

Dua helai kami bagi free postage

Tiga helai ke atas kami bagi free gift 
Tong² dgn member boleh free postage 

Size ada pelbagai dari XS hingga XXL

Jangan tunggu lagi! Jom bergaya bersama pada event² akan datang

Hantar gambar design dan wassap pada kami .
.
.
http://FRC69Clothing.wasap.my

http://FRC69Clothing.wasap.my

http://FRC69Clothing.wasap.my
. . . 
Cepat² whatsapp kami untuk free gift -----------------------------------------------
WhatsApp: 01139826065 ----------------------------------------------- #ex5lovers_official
#ysuku 
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway
66

Jualan Baju Motor sebelum puasa! Sehelai RM 38.00 jer Upcoming event motor boss Siapa cepat dia dapat . . . ---------------------------------- PROMOSI KAW KAW ---------------------------------- . . . Puasa dah nak dekat ni 1 mei mestilah nak berg

Ok guys geng² skala biru on petang ni . Ke mana kiter?

Sisto dgn brother nk ikot? 
Follow @flyracingclub_69

#flyracingclub_69

#ex5lovers_official
#abam_ranggi_vs_sisto_rare 
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway
3

Ok guys geng² skala biru on petang ni . Ke mana kiter? Sisto dgn brother nk ikot? Follow @flyracingclub_69 #flyracingclub_69 #ex5lovers_official #abam_ranggi_vs_sisto_rare #pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahper

Ok guys Geng² skala biru onon
Petang minggu meme tak duduk diam . Yang bertelur pergi solat jumaat dulu. Sis xpe 

Salam Jumaat 
Follow @flyracingclub_69

#flyracingclub_69

#ex5lovers_official 
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway
95

Ok guys Geng² skala biru onon Petang minggu meme tak duduk diam . Yang bertelur pergi solat jumaat dulu. Sis xpe Salam Jumaat Follow @flyracingclub_69 #flyracingclub_69 #ex5lovers_official #pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_d

Jangan acah berada tapi duit xde. 
Berusaha lah kalau nak hidup senang lenang 
Follow @flyracingclub_69

#flyracingclub_69

#ex5lovers_official 
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejanganturun #kejarkalaudapat #motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_highway #kakilangga #helenaracing #santaianakmalaya #santaianakutara #jentera_duaroda #onon #sistopadu #jentera_kapcai1 #hobikamimahal #kapcaisado #jenterabobbyrayau_15
3

Jangan acah berada tapi duit xde. Berusaha lah kalau nak hidup senang lenang Follow @flyracingclub_69 #flyracingclub_69 #ex5lovers_official #pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukandu

Load More