@hasmah_harun - Hasmah Harun

962 followers

716 following

Advertisement
Alhamdulillah dengan sekali lafaz my lil baby sah mnjadi suri hati AFL.. semoga bahagia hingga ke akhir hayat dikurniakan zuriat yg soleh d solehah dan menjadi isteri yg taat pd suami dan perintah Allah..🥰️
6

Alhamdulillah dengan sekali lafaz my lil baby sah mnjadi suri hati AFL.. semoga bahagia hingga ke akhir hayat dikurniakan zuriat yg soleh d solehah dan menjadi isteri yg taat pd suami dan perintah Allah..🥰️

Alhamdulillah selesai mjlis perkahwinan lil baby girl.. semoga kekal bahgia hingga ke jannah.. terima kasih kpd semua tetamu yg datang.. maaf jika ada kekurangan dlm mjlis..
7

Alhamdulillah selesai mjlis perkahwinan lil baby girl.. semoga kekal bahgia hingga ke jannah.. terima kasih kpd semua tetamu yg datang.. maaf jika ada kekurangan dlm mjlis..

Bersama teman baik yg jarang bertemu slpas masing2 jadi YB..
0

Bersama teman baik yg jarang bertemu slpas masing2 jadi YB..

Menghitung hari.. doakan semoga bahagia till jannah🥰
4

Menghitung hari.. doakan semoga bahagia till jannah🥰

Bersama ️
0

Bersama ️

Sannah helwah cucu kesayangan.. 3 tahun dah semoga menjadi anak yg solehah yg membahagiakan kami semua.. tokwan sayang Medina🥰
4

Sannah helwah cucu kesayangan.. 3 tahun dah semoga menjadi anak yg solehah yg membahagiakan kami semua.. tokwan sayang Medina🥰

Advertisement
Alhamdulillah syukur pada Allah kejayaan dah dalam genggaman ..u grad on time..boleh kahwin dengan hati yg tenang.. tahniah utk my lil baby 🥰 ‍
14

Alhamdulillah syukur pada Allah kejayaan dah dalam genggaman ..u grad on time..boleh kahwin dengan hati yg tenang.. tahniah utk my lil baby 🥰 ‍

Sepetang bersama ️
4

Sepetang bersama ️

Advertisement
Sannah helwah anak bujang mok  semoga hidup sentiasa dlm lindungan Allah..🥰 jadi manusia yg berguna d anak yg soleh..berbahagia d berjaya di dunia d di akhirat..
1

Sannah helwah anak bujang mok semoga hidup sentiasa dlm lindungan Allah..🥰 jadi manusia yg berguna d anak yg soleh..berbahagia d berjaya di dunia d di akhirat..

Tetamu dari jauh datang beraya.. semoga ikatan ukhwah berpjgan till jannah..🥰
1

Tetamu dari jauh datang beraya.. semoga ikatan ukhwah berpjgan till jannah..🥰

Tq jemput raya SKPK hari ni..
1

Tq jemput raya SKPK hari ni..

Alhamdulillah welcome home..🥰️
6

Alhamdulillah welcome home..🥰️

Sambutan hari raya kat SKRP tq ajak mantan GB rindu tika bersama dulu.. maaf zahir batin
1

Sambutan hari raya kat SKRP tq ajak mantan GB rindu tika bersama dulu.. maaf zahir batin

Jauh dtg berhari raya.. semoga ikatan ukhwah berpjangan..
1

Jauh dtg berhari raya.. semoga ikatan ukhwah berpjangan..

Masih dalam mood hari raya.. raya kan sebulan..
0

Masih dalam mood hari raya.. raya kan sebulan..

Tq dtg raya rumah mok .. tetamu pertama dtg ...️baru boleh buat rumah terbuka sbb baru raya kat Kelantan
1

Tq dtg raya rumah mok .. tetamu pertama dtg ...️baru boleh buat rumah terbuka sbb baru raya kat Kelantan

Selamat hari raya my lil baby girl.. jgn sedih raikan bersama kawan2 tak lama dah seminggu jea lg nok ️ke Msia..
5

Selamat hari raya my lil baby girl.. jgn sedih raikan bersama kawan2 tak lama dah seminggu jea lg nok ️ke Msia..

Team raya kat kampung.. maaf zahir batin yaa.. lpas ni balik Kelate plok..
0

Team raya kat kampung.. maaf zahir batin yaa.. lpas ni balik Kelate plok..

Selamat hari raya maaf zahir batin..
4

Selamat hari raya maaf zahir batin..

Alhamdulillah hari ni dah boleh senyum exam dan tamat.. selamat hari raya utk semua warga Mesir  esok dah raya ..kita masih puasa lg..semoga happy beraya di perantauan..
4

Alhamdulillah hari ni dah boleh senyum exam dan tamat.. selamat hari raya utk semua warga Mesir esok dah raya ..kita masih puasa lg..semoga happy beraya di perantauan..

Tinggal beberapa hari lagi kita nak berhari raya.. exam pun tinggal 1 paper saja lg.. bertabah la wahai hati tahun ni buat kali pertama beraya di perantauan.. semoga seronok raya dgn kawan2 .. lepas raya boleh balik Malaysia prepare utk mjlis yg bakal berlangsung.. harap2 semuanya boleh grad on time yeaaa..‍
13

Tinggal beberapa hari lagi kita nak berhari raya.. exam pun tinggal 1 paper saja lg.. bertabah la wahai hati tahun ni buat kali pertama beraya di perantauan.. semoga seronok raya dgn kawan2 .. lepas raya boleh balik Malaysia prepare utk mjlis yg baka

Sannah helwah utk anak mok yg ke 34 tahun.. semoga Allah pelihara kehidupan di dunia d di akhirat dgn rahmat d taufik d hidayahNya.. dimurahkan rezeki, diberi kesihatan d kebahagian bersama fmily tersayang.. jadi suami yg bertanggung jawab d jadi ayah yg terbaik d jadi insan yg disenangi oleh semua orang.. doa mok semoga hidup abg da sentiasa diberkati Allah.. sayang semua🥰
7

Sannah helwah utk anak mok yg ke 34 tahun.. semoga Allah pelihara kehidupan di dunia d di akhirat dgn rahmat d taufik d hidayahNya.. dimurahkan rezeki, diberi kesihatan d kebahagian bersama fmily tersayang.. jadi suami yg bertanggung jawab d jadi aya

Alhamdulillah memenuhi jemputan teman baik dmjlis jemput menantu.. semoga bahagia till jannah utk pasangan pengantin..
0

Alhamdulillah memenuhi jemputan teman baik dmjlis jemput menantu.. semoga bahagia till jannah utk pasangan pengantin..

Alhamdulillah ... 3 org anak teruna dan bakal menantu menghabiskan pengajian dlm fakulti yg sama.. TQ Uitm Shah Alam d Uitm Seri Iskandar ..
3

Alhamdulillah ... 3 org anak teruna dan bakal menantu menghabiskan pengajian dlm fakulti yg sama.. TQ Uitm Shah Alam d Uitm Seri Iskandar ..

Setiap kali abang2 konvo tak pernah cukup sorang .. nanti adik konvo abang2 tak boleh pergi juga.. Redha jea laa..
4

Setiap kali abang2 konvo tak pernah cukup sorang .. nanti adik konvo abang2 tak boleh pergi juga.. Redha jea laa..

Tahniah utk my hero..
7

Tahniah utk my hero..

Terasa rindu kat sahabat kita ni.. throwback gmbar lama masa ni baru lapor diri di SKRP.. Rindu wehh🥰
0

Terasa rindu kat sahabat kita ni.. throwback gmbar lama masa ni baru lapor diri di SKRP.. Rindu wehh🥰

Sannah helwah anak bujang kesayangan semoga sentiasa dlm lindungan Allah .. meningkat usia lg semoga Allah permudahkan semua urusan hidup dimurahkan rezeki d jadi anak yg soleh..peneman setia setakat ini...peneman tido🤭 pembantu peribadi, driver sepenuh masa , tukang urut , pendengar setia setiap bebelan mok dan tq atas segala2 nya..sayang Aziq d anak2 yg lain..️🥰
2

Sannah helwah anak bujang kesayangan semoga sentiasa dlm lindungan Allah .. meningkat usia lg semoga Allah permudahkan semua urusan hidup dimurahkan rezeki d jadi anak yg soleh..peneman setia setakat ini...peneman tido🤭 pembantu peribadi, driver sepe

Tahniah kpd sahabat yg dpt menantu hari ini.. Semoga pasangan bhgia till jannah.
0

Tahniah kpd sahabat yg dpt menantu hari ini.. Semoga pasangan bhgia till jannah.

Rinduuuu...
4

Rinduuuu...

Persahabatan dari zaman sek rendah dgn ejah hingga ke akhir pengajian di bumi anbiya ..semoga semuanya berjaya membawa pulang kejayaan ‍..
3

Persahabatan dari zaman sek rendah dgn ejah hingga ke akhir pengajian di bumi anbiya ..semoga semuanya berjaya membawa pulang kejayaan ‍..

Teman tika sunyi...
0

Teman tika sunyi...

Window shopping dgn my hero..️
1

Window shopping dgn my hero..️

Quality time with my family..
3

Quality time with my family..

Sannah helwah utk bakal imam my lil baby girl semoga hari bahagia yg dinanti mnjadi kenyataan 🤵.. sentiasa dalam lindungan Allah berjaya di dunia d di akhirat..
4

Sannah helwah utk bakal imam my lil baby girl semoga hari bahagia yg dinanti mnjadi kenyataan 🤵.. sentiasa dalam lindungan Allah berjaya di dunia d di akhirat..

Semoga selamat sampai.. KL ️ Dubai ️ Cairo...
4

Semoga selamat sampai.. KL ️ Dubai ️ Cairo...

Safe journey my lil baby..semester akhir dah semoga grad on time....🥰... jumpa lagi ....pergi dgn harapan pulang dgn kejayaan..
2

Safe journey my lil baby..semester akhir dah semoga grad on time....🥰... jumpa lagi ....pergi dgn harapan pulang dgn kejayaan..

Last date sebelum️
4

Last date sebelum️

Alhamdulillah rezeki cucu d menantu ..
4

Alhamdulillah rezeki cucu d menantu ..

Terbaik rojak d sini..
3

Terbaik rojak d sini..

Sepetang bersama penglipur lara..
0

Sepetang bersama penglipur lara..

Bahagia tika bersama.. teman penglipur lara ..
0

Bahagia tika bersama.. teman penglipur lara ..

Alhamdulillah.. selangkah lg menuju kejayaan semoga baki satu semester lg dpt dihabiskan on time ..in shaa Allah
1

Alhamdulillah.. selangkah lg menuju kejayaan semoga baki satu semester lg dpt dihabiskan on time ..in shaa Allah

Alhamdulillah..congrats atas presentation conference d Korea..
3

Alhamdulillah..congrats atas presentation conference d Korea..

2 org penglipur lara .. love u
0

2 org penglipur lara .. love u

Alhamdulillah selesai utk sem 1 tahun akhir..Welcome home my lil baby semoga selamat sampai ..jumpa nanti
0

Alhamdulillah selesai utk sem 1 tahun akhir..Welcome home my lil baby semoga selamat sampai ..jumpa nanti

Happy Anniversary Abg Da d Shaa yg ke 7 .. semoga terus bahagia till jannah..
2

Happy Anniversary Abg Da d Shaa yg ke 7 .. semoga terus bahagia till jannah..

Alhamdulillah bertemu sanak saudara d sahabat handai di mjlis resepsi Amalina d Zulkifli ..semoga ikatan ukhwah berpjangan
1

Alhamdulillah bertemu sanak saudara d sahabat handai di mjlis resepsi Amalina d Zulkifli ..semoga ikatan ukhwah berpjangan

Alhamdulillah selamat diijab kabulkan anak saudara.. semoga bahgia till jannah Amalina d Zulkifli..
0

Alhamdulillah selamat diijab kabulkan anak saudara.. semoga bahgia till jannah Amalina d Zulkifli..

Load More