@kapcai.idola - IG INI UNTUK DIJUAL

Nak naikkan follower? Nak business kencang?? Nak banyak like?? DM ADMIN

15.2K followers

5.5K following

Advertisement
Bangmin penat dah tengok Korang asyik berdebat je mana paling laju. Sekarang bangmin nak korang vote mana paling best dan bagi 3 sebab okay. Siapa bagi sebab paling best Dan banyak like,bangmin Akan upload gambar dia dengan motor dia. On tak on?? Jom!!!!
1

Bangmin penat dah tengok Korang asyik berdebat je mana paling laju. Sekarang bangmin nak korang vote mana paling best dan bagi 3 sebab okay. Siapa bagi sebab paling best Dan banyak like,bangmin Akan upload gambar dia dengan motor dia. On tak on?? Jom

Mimin pergi tahun lepas, memang epik !!! Siapa lagi join masa ni?

Siapa yang menang?

#kapcai #rempit #motogp #motogpcrash #sic #sepang #bossku
0

Mimin pergi tahun lepas, memang epik !!! Siapa lagi join masa ni? Siapa yang menang? #kapcai #rempit #motogp #motogpcrash #sic #sepang #bossku

Cuba rate!!, 1- 10 
Admin kasi 10
1

Cuba rate!!, 1- 10 Admin kasi 10

Korang dak2 baru nak up mana tahu.... #kapcaiidola #kapcai  #motorcycles
0

Korang dak2 baru nak up mana tahu.... #kapcaiidola #kapcai #motorcycles

Tahun ni adik masih beraya solo... #rempitbermaruah #awekcun #ysuku_malaya_official
0

Tahun ni adik masih beraya solo... #rempitbermaruah #awekcun #ysuku_malaya_official

Ok cepat sent location.. abg nak datang beraya ni.. serious nih
0

Ok cepat sent location.. abg nak datang beraya ni.. serious nih

Advertisement
Siapa masih ingat awek ni?

Siapa nak makan cendol dengan mimin?  #awek #rempit #kapcai.idola #hobikamimahal #luarbiasa
2

Siapa masih ingat awek ni? Siapa nak makan cendol dengan mimin? #awek #rempit #kapcai .idola #hobikamimahal #luarbiasa

Nak try??
0

Nak try??

Advertisement
Mana lagi hensem, Mamat motor atau mamat bawak honda??
0

Mana lagi hensem, Mamat motor atau mamat bawak honda??

Selembut sutera 
#kapcaiidola  #idolamalaya #kapcai  #motor #yamaha
0

Selembut sutera #kapcaiidola #idolamalaya #kapcai #motor #yamaha

Mana gambar motor raya korang??? #motorcycle #kapcaiidola #kapcaimalaya  #awekseksi
0

Mana gambar motor raya korang??? #motorcycle #kapcaiidola #kapcaimalaya #awekseksi

Admin mencari gambar #ysuku yang padu!! Tag #kapcaiidola untuk gambar anda diupload. 
Masa untuk  viral #bossku
0

Admin mencari gambar #ysuku yang padu!! Tag #kapcaiidola untuk gambar anda diupload. Masa untuk viral #bossku

Kami tak ramai tapi kami ada 
#kapcaiidola
1

Kami tak ramai tapi kami ada #kapcaiidola

0

Ade bran willy #rabbit #cbr1000rr 
Sape ade video willy mohon tag admin. Nanti kita upload.. Nak belajar boleh add @ruslyyyy
3

Ade bran willy #rabbit #cbr1000rr Sape ade video willy mohon tag admin. Nanti kita upload.. Nak belajar boleh add @ruslyyyy

Ni baru gangstur... PM kaihh...
1

Ni baru gangstur... PM kaihh...

Assalamualaikum...mari hangat kan suasana pagi2...chill chill dengan gaya SP522 BERSAIZ  kecil.. #yamaha
#y15

PM admin kaih untuk harga merdeka
0

Assalamualaikum...mari hangat kan suasana pagi2...chill chill dengan gaya SP522 BERSAIZ kecil.. #yamaha #y15 PM admin kaih untuk harga merdeka

Depa kata rim ni tengah viral sekarang.. ada dah jumpa??
1

Depa kata rim ni tengah viral sekarang.. ada dah jumpa??

#sym #vf3i ni admin dengaq cita power dari #rs150r #yamaha .... apa pendapat kau??? Kasi like 1 kali kalau motor ini memikat hati anda...
1

#sym #vf3i ni admin dengaq cita power dari #rs150r #yamaha .... apa pendapat kau??? Kasi like 1 kali kalau motor ini memikat hati anda...

Orang cakap #honda #rs150r tengah top sekarang... ramai peminat tak kat sini?? Kasi like 1 kali kalau  ON. 
Tag gambar motor kau di #kapcaiidola untuk admin up gambar RS150
1

Orang cakap #honda #rs150r tengah top sekarang... ramai peminat tak kat sini?? Kasi like 1 kali kalau ON. Tag gambar motor kau di #kapcaiidola untuk admin up gambar RS150

Bf yang bijak adalah yang menghadiahkan gf dia benda2 yang berfaedah dan cantik. 
Manakala gf yang bijak adalah yang meminta sesuatu yang berfaedah dan berguna dimasa akan datang.. Beli emas mana rugi... Benda alah ni harga sekotak dunhill kau jer bro... tak kan lah untuk orang tersayang pun nak kedekut!!! Haa tepukk!!!
1

Bf yang bijak adalah yang menghadiahkan gf dia benda2 yang berfaedah dan cantik. Manakala gf yang bijak adalah yang meminta sesuatu yang berfaedah dan berguna dimasa akan datang.. Beli emas mana rugi... Benda alah ni harga sekotak dunhill kau jer br

Loket viral 916. Emas 916 tulen.. RM20 sahaja untuk 10 orang terawal... Tak pakai tak on bro 
#loket #emas #916 #rempit #kapcai
0

Loket viral 916. Emas 916 tulen.. RM20 sahaja untuk 10 orang terawal... Tak pakai tak on bro #loket #emas #916 #rempit #kapcai

Korang pernah pakai hp yang mana 1?? #malaysianhair #motorcycle #kapcaimalaya
1

Korang pernah pakai hp yang mana 1?? #malaysianhair #motorcycle #kapcaimalaya

Mana gambar motor korang?? Boleh lawan??? Tag lah marii
0

Mana gambar motor korang?? Boleh lawan??? Tag lah marii

Haa tepuk..... #kapcai #malaysia #melayu #melayukacak #melayuwedding
22

Haa tepuk..... #kapcai #malaysia #melayu #melayukacak #melayuwedding

#c70 ni spesis makin pupus?? Siapa ada tolong tag...
14

#c70 ni spesis makin pupus?? Siapa ada tolong tag...

On tak o???
2

On tak o???

Tag kawan korang.. biar dia insaf sikit
4

Tag kawan korang.. biar dia insaf sikit

AA
1

AA

Gerak lu papa roger...
0

Gerak lu papa roger...

Setting apa tu kak
5

Setting apa tu kak

Budak JB memang poyo..
1

Budak JB memang poyo..

Colour ni ok ke???
0

Colour ni ok ke???

Ramai yang tidak tahu tomok  juga peminat tegar RXZ.. alhamdullilah rezeki dia sekarang menjadi artis terkenal...
11

Ramai yang tidak tahu tomok juga peminat tegar RXZ.. alhamdullilah rezeki dia sekarang menjadi artis terkenal...

Admin difahamkan kos untuk membaik pulih RXZ ni selepas banjir menelan belanja RM12 
Murah ke mahal?? #prayforpenang
3

Admin difahamkan kos untuk membaik pulih RXZ ni selepas banjir menelan belanja RM12 Murah ke mahal?? #prayforpenang

Wah... shuibsepahtu naik 125z rupanya... sapa geng??
42

Wah... shuibsepahtu naik 125z rupanya... sapa geng??

Sapa nak enkei 125z red candy??? Lawa bak ang....
5

Sapa nak enkei 125z red candy??? Lawa bak ang....

CEPAT PM!!! 3 unit dengan harga promosi untuk dilepaskan... 4 warna... Free postage... Pm untuk booking
3

CEPAT PM!!! 3 unit dengan harga promosi untuk dilepaskan... 4 warna... Free postage... Pm untuk booking

2

Basuh Pinggan ke kak?
0

Basuh Pinggan ke kak?

Berapa kos nak buat macam ni??
2

Berapa kos nak buat macam ni??

#Repost @adly_01
(@get_repost)
• • •
Pomen sekadar meletakkan formula kepada sesebuah jentera..tetapi jokie menaruh nyawa kepada sesebuah jentera...gmbar siang post malam xpe kan️️......
#motorkapcaihouse_ #setsekilo #kapcaijahat #sukanduaroda #onxon#repost #gudnight
1

#repost @adly_01 (@get_repost ) • • • Pomen sekadar meletakkan formula kepada sesebuah jentera..tetapi jokie menaruh nyawa kepada sesebuah jentera...gmbar siang post malam xpe kan️️...... #motorkapcaihouse_ #setsekilo #kapcaijahat #sukanduaroda #onxon

Kiri kanan?
4

Kiri kanan?

#Repost @hisham_zaharee
(@get_repost)
• • •

On ke x on??
1

#repost @hisham_zaharee (@get_repost ) • • • On ke x on??

#jdt #tunkuaminah
2

#jdt #tunkuaminah

Siapa rasa kedah angkat piala say 'i'
8

Siapa rasa kedah angkat piala say 'i'

Disebabkan comment banyak dari orang kedah.. admin belanja gambar penyokong kedah... sapa ada gambar JDT sila tag admin... nanti repost
1

Disebabkan comment banyak dari orang kedah.. admin belanja gambar penyokong kedah... sapa ada gambar JDT sila tag admin... nanti repost

Adoii... engatkan basikal tadi..
1

Adoii... engatkan basikal tadi..

Sokong mana?
71

Sokong mana?

Load More