@kapcaisantaii - SANTAI JANJI SAMPAI🏁

🔥 Tag 🔥 kami untuk repost gambar 🔄 Jangan Lupa Hastag #kapcaisantaii Biar Tak laju Janji sampai🤙Keep Support 😘

42.7K followers

146 following

Advertisement
Padu bosskiu dengar² ramai pakai jentera ni? #kapcaisantaii FOLLOW @motopartkl_murah !
1

Padu bosskiu dengar² ramai pakai jentera ni? #kapcaisantaii FOLLOW @motopartkl_murah !

31 location mana gais? #kapcaisantaii FOLLOW @motopartkl_murah !
2

31 location mana gais? #kapcaisantaii FOLLOW @motopartkl_murah !

Sakit betul kan? #kapcaisantaii FOLLOW @motopartkl_murah !!!
41

Sakit betul kan? #kapcaisantaii FOLLOW @motopartkl_murah !!!

Sebab abang p semua ikut jalan sawah🤣🤣 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
11

Sebab abang p semua ikut jalan sawah🤣🤣 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Badan besar bukan halangan 
#kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
5

Badan besar bukan halangan #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Lagenda kini beraksi #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
23

Lagenda kini beraksi #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Advertisement
Ingat y jeke boleh main cf ni? Lagenda pon boleh la.
#kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
30

Ingat y jeke boleh main cf ni? Lagenda pon boleh la. #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Brembo tu yang viral sekarang kan? Rm3k #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
8

Brembo tu yang viral sekarang kan? Rm3k #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Advertisement
Moto apa ni gais? Yang gratis saja gais #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
5

Moto apa ni gais? Yang gratis saja gais #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Gais tolong dia gais🤣🤣 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
38

Gais tolong dia gais🤣🤣 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Kenal tak pasangan sweet ni? #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
9

Kenal tak pasangan sweet ni? #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

42 mengganas #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
119

42 mengganas #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Kroni 46 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
22

Kroni 46 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Ada betul ke? #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
16

Ada betul ke? #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

7 patah perkataan 🤣🤣 tag member korang yang mcmni🤒 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
127

7 patah perkataan 🤣🤣 tag member korang yang mcmni🤒 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Lagenda tetap legend #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii .
Cc : @danielput
27

Lagenda tetap legend #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii . Cc : @danielput

Coverset apa ni? #kapcaisantaii 
FOLLOW @kapcaisantaii
3

Coverset apa ni? #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Kalau moto drivethru salah ke?🤣
Cc : @shhniel._  #kapcaisantaii 
FOLLOW @kapcaisantaii
28

Kalau moto drivethru salah ke?🤣 Cc : @shhniel._ #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Ni lah Tanda - Tanda enjin moto ada masalah. ===============
.
Tanda 1) Asap putih mula keluar dari ekszos. .
Tanda 2) Bunyi kasar dalam enjen. .
Tanda 3) Minyak cepat habis. .
Tanda 4) motor ada rasa gegar2.
.
Tanda 5) pikap kurang
.
Sekiranya salah satu dari lima masalah diatas anda kena pakai nanoenergizer. .
Jom dapatkan nanoenergizer dengan follow @super_racing_machine
.
Nak menang y15 v2 jom follow @super_racing_machine
41

Ni lah Tanda - Tanda enjin moto ada masalah. =============== . Tanda 1) Asap putih mula keluar dari ekszos. . Tanda 2) Bunyi kasar dalam enjen. . Tanda 3) Minyak cepat habis. . Tanda 4) motor ada rasa gegar2. . Tanda 5) pikap kurang . Sekiranya salah

X1r dah ada banyak,X12 bila nak keluar?🤣 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
13

X1r dah ada banyak,X12 bila nak keluar?🤣 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Bukan bangsawan🇲🇾 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
75

Bukan bangsawan🇲🇾 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Bangsawan 🇲🇾 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
32

Bangsawan 🇲🇾 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Sape pernah kantoi dengan kakak?🤣🤣 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
6

Sape pernah kantoi dengan kakak?🤣🤣 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Hati hati lah ye jgn ikut hati sgt  #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
131

Hati hati lah ye jgn ikut hati sgt #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Owner kenal? Tag owner🤒
CC: @ysukuzizanrazak 
#kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
24

Owner kenal? Tag owner🤒 CC: @ysukuzizanrazak #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Kalah perempuan kat luar sana yang kaki gelek🤣tag kawan korang yang kuat gelek 🤧 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
117

Kalah perempuan kat luar sana yang kaki gelek🤣tag kawan korang yang kuat gelek 🤧 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Abang zizan nak ride tuu Cc: @ysukuzizanrazak  #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
24

Abang zizan nak ride tuu Cc: @ysukuzizanrazak #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Ada yang pakai set hijau ni? Tag kawan korang🤣 Cc:@shah_wengx #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
8

Ada yang pakai set hijau ni? Tag kawan korang🤣 Cc:@shah_wengx #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Uishhh ganas @zizanrazak869  
Cc: @ysukuzizanrazak #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
34

Uishhh ganas @zizanrazak869 Cc: @ysukuzizanrazak #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Dimanakah kroni ct modenas? #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii cc: @farhanzaki99
13

Dimanakah kroni ct modenas? #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii cc: @farhanzaki99

Yv2 ganas ganas ye sekarang #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
11

Yv2 ganas ganas ye sekarang #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Ganas + garing #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
20

Ganas + garing #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Set set nopak ada yang macamni? Tag kawan korang! #kapcaisantaii 
FOLLOW @kapcaisantaii cc' @mxn_jerh
2

Set set nopak ada yang macamni? Tag kawan korang! #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii cc' @mxn_jerh

Suara mantapp #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
123

Suara mantapp #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Ni lah Tanda - Tanda enjin moto ada masalah. ===============
.
Tanda 1) Asap putih mula keluar dari ekszos. .
Tanda 2) Bunyi kasar dalam enjen. .
Tanda 3) Minyak cepat habis. .
Tanda 4) motor ada rasa gegar2.
.
Tanda 5) pikap kurang
.
Sekiranya salah satu dari lima masalah diatas anda kena pakai nanoenergizer. .
Jom dapatkan nanoenergizer dengan follow @super_racing_machine
.
Nak menang y15 v2 jom follow @super_racing_machine
10

Ni lah Tanda - Tanda enjin moto ada masalah. =============== . Tanda 1) Asap putih mula keluar dari ekszos. . Tanda 2) Bunyi kasar dalam enjen. . Tanda 3) Minyak cepat habis. . Tanda 4) motor ada rasa gegar2. . Tanda 5) pikap kurang . Sekiranya salah

Seteruk mana pun perangai dia, sebesar mana pun kesalahan dia, kalau kau betul sayangkan dia, cintakan dia, kau patut bimbing dan ajar dia apa yang betul apa yang salah. Itu pun kalau kau betul nak sehidup semati dengan dia. ️🤗🤙🤣🦟‍️🧚‍️🧠‍️🤲 .
.
.

#hobikamimahal #sukanpermotoran #jiwapermotoran #rempit #kapcaisado #lc135 #jiwamatmoto #pahlawanjalanan #familiaridergroup #jenterapadu #moto #budak_kapcai_ #budak_video_official #rxzstilltheboss #kroni125zr #rimsukan #jantanguna #y15zr_members_official #kapcai #serlahkankehebatan #rempit #kakylepaktown #sukanpermotoran #jiwapermotoran #pahlawanjalanan #kapcaijahat #kapcaiwengweng #kapcaimalaya #y15 #y15malaya_official #sukanduaroda #matrempitkuantan #familiaridergroup #budak_kapcai_ #budakvideoofficial #team_y15zr_malaya
68

Seteruk mana pun perangai dia, sebesar mana pun kesalahan dia, kalau kau betul sayangkan dia, cintakan dia, kau patut bimbing dan ajar dia apa yang betul apa yang salah. Itu pun kalau kau betul nak sehidup semati dengan dia. ️🤗🤙🤣🦟‍️🧚‍️🧠‍️🤲 . . . #ho

Takde orang nak ajak beraya? Dah set pom pom dah #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
0

Takde orang nak ajak beraya? Dah set pom pom dah #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Raya paip on tapi kalau jem lu tunda sendiri  #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
19

Raya paip on tapi kalau jem lu tunda sendiri #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Line panas tapi kami tetap happykan orang sekeliling  #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
13

Line panas tapi kami tetap happykan orang sekeliling #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Satu tumbang 2 yang datangitulah kami yang korang hina #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
16

Satu tumbang 2 yang datangitulah kami yang korang hina #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Raya mesti paip kena on#kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
1

Raya mesti paip kena on#kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Mano ore kelate ni munculkan diri🤣 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
46

Mano ore kelate ni munculkan diri🤣 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Selamat hari raya semua #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
53

Selamat hari raya semua #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Manusia akan lebih menghargai, bila mereka betul-betul kehilangan orang yang mereka sayang dalam hidup.

Namun masa tu semuanya terlambat, hargai apa yang kita masih ada sekarang.

Jangan menyesal dikemudian hari. ️🤙🤗️🧚‍️🦟🤧‍️.
.
#wilayahpermotoran #rempitselamanya #ridewithstyle #perjuangdarat #pencinta_duaroda #abam_ranggi_vs_sisto_rare #anakmelayu #supermanjalanan #sahabatselamanya #duniapermotoran #duniaduaroda #fosh #hobikamimahal #jenterahighway #jenterapadu #jenteraperjuang #jenterakita #jenteradarat #jenteraduaroda #kakinganjingfly #kronirempit #kapcaimalaya #kronikelajuan #kakylepaktown #kapcaijahat #kapcaisado  #omagakracing #budakkuantan #jenterasado #jenterapejuang #kakylepaktown
71

Manusia akan lebih menghargai, bila mereka betul-betul kehilangan orang yang mereka sayang dalam hidup. Namun masa tu semuanya terlambat, hargai apa yang kita masih ada sekarang. Jangan menyesal dikemudian hari. ️🤙🤗️🧚‍️🦟🤧‍️. . #wilayahpermotoran #r

Meter apa ni?  #kapcaisantaii 
FOLLOW @kapcaisantaii
41

Meter apa ni? #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Paip on raya ni #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
13

Paip on raya ni #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Ada yang boleh pacak moto nie?🤤 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
54

Ada yang boleh pacak moto nie?🤤 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Admin pening la mana satu perempuan 🤣tag owner #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
142

Admin pening la mana satu perempuan 🤣tag owner #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Kiri atau kanan? Pipe atau std?#kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii
1

Kiri atau kanan? Pipe atau std?#kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Load More