@motoloco.my - motoloco.my

Motorsport Media and Branding #motoloco #motolocomy

41.6K followers

28 following

Advertisement
Yaa gaiss.. Kita rider tiada beza gaiss.. ️
.
.
 : @rudy_gengtayarbesar
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
0

Yaa gaiss.. Kita rider tiada beza gaiss.. ️ . . : @rudy_gengtayarbesar : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Pandai jaga bini
Mantul ️
.
.
 : @irwan_kawa
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
1

Pandai jaga "bini" Mantul ️ . . : @irwan_kawa : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Biru buat abg bernafsu.. Ehh..
.
.
 : @aqil.affandi
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #tupai #125zr
4

Biru buat abg bernafsu.. Ehh.. . . : @aqil.affandi : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #tupai #125zr

Salam gaisss... Gaisss takda ride santai ka gaisss.. 
.
.
 : tag owner
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #ysuku
4

Salam gaisss... Gaisss takda ride santai ka gaisss.. . . : tag owner : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #ysuku

lu aler muto ape?
wa aler alejek, lu aler muto aper?
wa per pun takler 
.
.
 : @acongaziq
 : @motoloco.my
 : @theportbike
.
.
#motoloco #motolocomy
6

"lu aler muto ape?" "wa aler alejek, lu aler muto aper?" "wa per pun takler " . . : @acongaziq : @motoloco.my : @theportbike . . #motoloco #motolocomy

Silau guys, tag jap member korang yg masih setia dgn honda gelombang ni.. ️
.
.
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
3

Silau guys, tag jap member korang yg masih setia dgn honda gelombang ni.. ️ . . Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Advertisement
Dah 62 thn merdeka, utk korang2 abg2 n akak2 riders diluar sana, apa maksud merdeka utk korang?
10 patah perkataan ja boleh?
.
.
 : @fendypardy
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
2

Dah 62 thn merdeka, utk korang2 abg2 n akak2 riders diluar sana, apa maksud merdeka utk korang? 10 patah perkataan ja boleh? . . : @fendypardy : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

TAKYAH RAKAM BONGOK..!! 🤣🤣🤣
Tapi semangat kau abg sokong dik.. Cuma satu abg nak pesan, matlamat kau tak menghalalkan cara..
.
.
 : @kapcaimalaya
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #kapcaimalaya
7

"TAKYAH RAKAM BONGOK..!!" 🤣🤣🤣 Tapi semangat kau abg sokong dik.. Cuma satu abg nak pesan, matlamat kau tak menghalalkan cara.. . . : @kapcaimalaya : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #kapcaimalaya

Advertisement
Istilah KORBAN itu sendiri bawa bnyk mna, jd klu korg dah bersedia nak KORBAN kan duit raya KORBAN korg tu, DM ja @fauzipazil
Beliau sedia membantu ️
.
.
 : @fauzipazil
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
4

Istilah KORBAN itu sendiri bawa bnyk mna, jd klu korg dah bersedia nak KORBAN kan duit raya KORBAN korg tu, DM ja @fauzipazil Beliau sedia membantu ️ . . : @fauzipazil : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Ukur jalan ye bang, hati2 semua yg pulang beraya dikampung tu.
SALAM AIDILADHA SEMUA!
.
.
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
6

Ukur jalan ye bang, hati2 semua yg pulang beraya dikampung tu. SALAM AIDILADHA SEMUA! . . : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Sabun dibilik mandiiii...
.
.
 : @wawan_steady
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
4

Sabun dibilik mandiiii... . . : @wawan_steady : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Boria tupai bosskuuuu ️
.
.
 : @faxz_fxtrx
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #tupai #125zr
4

Boria tupai bosskuuuu ️ . . : @faxz_fxtrx : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #tupai #125zr

Untung la bini owner ni, kalau dah moto dia boleh make up seindah begini, apatah lagi bini nye ye dok..️
.
.
 : @_kecikdaddy
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
2

Untung la bini owner ni, kalau dah moto dia boleh make up seindah begini, apatah lagi bini nye ye dok..️ . . : @_kecikdaddy : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Admin menyeru sgt, pemandu2 kenderaan bermotor yg lain, jgnlah leka ketika memandu, fon tu letak ja la tepi dlu.. Tolong.... 
.
@motoloco.my mendoakan kesembuhan keatas mangsa yg terlibat, semoga lekas sembuh sahabat!
.
.
Sumber : @santaianakutara
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
18

Admin menyeru sgt, pemandu2 kenderaan bermotor yg lain, jgnlah leka ketika memandu, fon tu letak ja la tepi dlu.. Tolong.... . @motoloco.my mendoakan kesembuhan keatas mangsa yg terlibat, semoga lekas sembuh sahabat! . . Sumber : @santaianakutara Fo

inilah barisan kita, yg ekhlas berjuaaaanggg...
.
.
 : @bobby_alfonso69
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #rs150r
1

"inilah barisan kita, yg ekhlas berjuaaaanggg..." . . : @bobby_alfonso69 : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #rs150r

Sekitar Event Mega Gathering 3.0 RS150r yg bertempat di Stadium Nasional Bukit Jalil
.
Beribu-ribu pencinta RS150r dari seluruh pelusuk Malaysia berkumpul dalam event yg hebat ini, Tahniah pada pihak penganjur atas kejayaan event ini.
.
.
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco
#motolocomy #megagatheringrs150r
8

Sekitar Event Mega Gathering 3.0 RS150r yg bertempat di Stadium Nasional Bukit Jalil . Beribu-ribu pencinta RS150r dari seluruh pelusuk Malaysia berkumpul dalam event yg hebat ini, Tahniah pada pihak penganjur atas kejayaan event ini. . . Follow : @m

Admin rasa ngam sgt arm hijo tu dgn @monsterenergy tu kan.️
Tlg admin tag owner ni jap!
.
.
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
2

Admin rasa ngam sgt arm hijo tu dgn @monsterenergy tu kan.️ Tlg admin tag owner ni jap! . . Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Runsing, tak tau permandangan yg perlu dihayati dulu 
.
.
 : @fatehahsubbri
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
5

Runsing, tak tau permandangan yg perlu dihayati dulu . . : @fatehahsubbri : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Salam jumaat guys, jgn lupa esok temujanji kita di Dewan Wawasan, Jitra Kedah utk event All Riders Gathering anjuran @sparkmalaysianclub
Ada skit cenderahati utk korg yg bernasib baik!!
JUMPA DISANA!!
.
.
FOLLOW : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #sparkmalaysianclub #kamipakaihelmet #allridersgathering
2

Salam jumaat guys, jgn lupa esok temujanji kita di Dewan Wawasan, Jitra Kedah utk event All Riders Gathering anjuran @sparkmalaysianclub Ada skit cenderahati utk korg yg bernasib baik!! JUMPA DISANA!! . . FOLLOW : @motoloco.my . . #motoloco #motoloco

Kuning dan king jarangXngam! ️
.
.
 : @apissajee_
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #rxz
3

Kuning dan king jarangXngam! ️ . . : @apissajee_ : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #rxz

Dulu ramai ja kan nak swap dgn si tupai, skang ni dah gila talak tak?? Hehe.. Still the boss!!️
.
.
 : @apek_kilat
 : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #rxzmalaya #rxz #king
3

Dulu ramai ja kan nak swap dgn si tupai, skang ni dah gila talak tak?? Hehe.. Still the boss!!️ . . : @apek_kilat : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #rxzmalaya #rxz #king

Sniper.. Sharp shooter, tepat dan memikat.
.
.
 : @hayqalhaaziq
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #ysuku #sniper
0

Sniper.. Sharp shooter, tepat dan memikat. . . : @hayqalhaaziq Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #ysuku #sniper

Assalamualaikum semua... Weeeiiiiiorg2 kedah, perlis, perak, penang dan semalaya!!
.
@motoloco.my akan berada di Dewan Wawasan Jitra Kedah, pada 3hb Ogos hari sabtu utk support All Riders Gathering anjuran @sparkmalaysianclub
.
Hangpa semua kena mai no, jgn buat lecey, sbb kami nak bagi stiker cemey kat hangpa. Mai jangan tak mai!! 
.
#motoloco #motolocomy #sparkmalaysianclub #kamipakaihelmet
0

Assalamualaikum semua... Weeeiiiiiorg2 kedah, perlis, perak, penang dan semalaya!! . @motoloco.my akan berada di Dewan Wawasan Jitra Kedah, pada 3hb Ogos hari sabtu utk support All Riders Gathering anjuran @sparkmalaysianclub . Hangpa semua kena mai

Fenomena yang masih tiada berpenghujung. ️
.
.
 : @mankmyx
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #ysuku #bbb
2

Fenomena yang masih tiada berpenghujung. ️ . . : @mankmyx Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #ysuku #bbb

Kutu mana la yang curi huruf N dan U tu.. Guaner org ganu?
.
.
Follow: @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #ysuku #terengganu #ganukite
18

Kutu mana la yang curi huruf N dan U tu.. Guaner org ganu? . . Follow: @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #ysuku #terengganu #ganukite

Tlg tag owner jap, ckp dia admin ckp i lef u.. Shine bright like a diamond!!
.
.
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
4

Tlg tag owner jap, ckp dia admin ckp i lef u.. Shine bright like a diamond!! . . Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Pom pom pom..sapa yg belom pom pom pom lagi kita geng ️
Tag member korang yg belum pom pom pom.
.
.
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco
#motolocomy
#standardituindah
#kamipakaihelmet
3

Pom pom pom..sapa yg belom pom pom pom lagi kita geng ️ Tag member korang yg belum pom pom pom. . . Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #standardituindah #kamipakaihelmet

Admin still xdpt tangkap, apa seni beladiri yg brader ni join, teknik dia lain macam... Korang rasa??🤔
.
.
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
27

Admin still xdpt tangkap, apa seni beladiri yg brader ni join, teknik dia lain macam... Korang rasa??🤔 . . Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

10x tgk pun, tak jemu lagi.. Inikah yg dinamakan cinta??
.
.
 @budakmotorcom / @rudy_gengtayarbesar
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #gengtayarbesar #ysuku
0

10x tgk pun, tak jemu lagi.. Inikah yg dinamakan cinta?? . . @budakmotorcom / @rudy_gengtayarbesar Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #gengtayarbesar #ysuku

Laju ke tak ni @shuibsepahtu?
.
.
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
1

Laju ke tak ni @shuibsepahtu ? . . Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Korang pilih la ysuku ka, jambatan pulau pinang ka, atau...🤔
.
.
 : @mai.airaa
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #ysuku
18

Korang pilih la ysuku ka, jambatan pulau pinang ka, atau...🤔 . . : @mai.airaa Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #ysuku

...menuju puncak gemilang cahaya.. ok sambung...
.
.
 : @aboqk_asssmawie
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #tupai #y125zr #125zr
0

"...menuju puncak gemilang cahaya.." ok sambung... . . : @aboqk_asssmawie Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #tupai #y125zr #125zr

Wakanda foreva!
.
.
 : @zulmoktar
️ : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #suzukibelangr150
2

Wakanda foreva! . . : @zulmoktar ️ : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #suzukibelangr150

️Budak moto ni brotherhood dia lain mcm bro, moto kau pancit atas penang bridge sekalipun, diorg ni yg sampai dlu utk pastikan kau tak menapak sorong moto... #hobikamimahal bukan diukur dr nilai wang ringgit semata, tp nilai setiakawan bro.. Mohon hadam!️
.
.
 : @gengbelalangtempur
️ : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
3

️Budak moto ni brotherhood dia lain mcm bro, moto kau pancit atas penang bridge sekalipun, diorg ni yg sampai dlu utk pastikan kau tak menapak sorong moto... #hobikamimahal bukan diukur dr nilai wang ringgit semata, tp nilai setiakawan bro.. Mohon ha

Sexy back guuurrrrllll...
.
.
 : @eiyoooo_
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
3

Sexy back guuurrrrllll... . . : @eiyoooo_ Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Takda yang lama, mana nak ada yang baru..
.
.
 : @ehinn_
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy #c70 #c70racing
0

Takda yang lama, mana nak ada yang baru.. . . : @ehinn_ Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy #c70 #c70racing

Fade to black!
.
.
Follow : @motoloco.my
.
.
#motoloco #motolocomy
3

Fade to black! . . Follow : @motoloco.my . . #motoloco #motolocomy

Alhamdulillah, sampai juga hajat admin utk memilikinya nanti.
.
Follow : @motoloco.my
.
#motoloco #motolocomy #rs150r #hondawinner150
1

Alhamdulillah, sampai juga hajat admin utk memilikinya nanti. . Follow : @motoloco.my . #motoloco #motolocomy #rs150r #hondawinner150

Mentari jingga diufuk timur
.
 : @yazie_gk
Follow: @motoloco.my
.
#motoloco #motolocomy #nvx155
0

Mentari jingga diufuk timur . : @yazie_gk Follow: @motoloco.my . #motoloco #motolocomy #nvx155

Jarang x ngam
.
Follow : @motoloco.my
.
#motoloco #motolocomy #ysuku
0

Jarang x ngam . Follow : @motoloco.my . #motoloco #motolocomy #ysuku

Semakin kerap berlegar-legar di news feed ni, sejauh mana kesahihannya ni? Apa pendapat abg2 pencinta RS150? Cmna lak ngn admin @rubeysticker ada bran ka? Salam jumaat semua
.
Follow : @motoloco.my
.
#motoloco #motolocomy
12

Semakin kerap berlegar-legar di news feed ni, sejauh mana kesahihannya ni? Apa pendapat abg2 pencinta RS150? Cmna lak ngn admin @rubeysticker ada bran ka? Salam jumaat semua . Follow : @motoloco.my . #motoloco #motolocomy

Tau tau dah siap, v1 atau v2?
.
 : @apietz_xd
.
#motoloco #motolocomy
3

Tau tau dah siap, v1 atau v2? . : @apietz_xd . #motoloco #motolocomy

Weiii mak dia ni lain level dari mak2 lain.. Mak korang? Tak kisahlah cmna pun mak kita, Sayangilah mak dan hargailah dia selagi dia masih ada ️
.
 : @akhiratdidepanofficial
.
#motoloco #motolocomy #adminsayangmak
19

Weiii mak dia ni lain level dari mak2 lain.. Mak korang? Tak kisahlah cmna pun mak kita, Sayangilah mak dan hargailah dia selagi dia masih ada ️ . : @akhiratdidepanofficial . #motoloco #motolocomy #adminsayangmak

Dalam bnyk2 cover set, yang ini jugak jd idaman dihati.. Biru buat admin celaru.
.
Follow : @motoloco.my
.
#motoloco #motolocomy #movistar #ysuku
5

Dalam bnyk2 cover set, yang ini jugak jd idaman dihati.. Biru buat admin celaru. . Follow : @motoloco.my . #motoloco #motolocomy #movistar #ysuku

Yaaa jerung, tp bukan panther 🤔
.
 : @reapxsticker
.
#motoloco #motolocomy
0

Yaaa jerung, tp bukan panther 🤔 . : @reapxsticker . #motoloco #motolocomy

ooo ko langgar trepik lite ye setan, jap abg sampai..
.
 : @azrinyshuku_3932
.
#motoloco #motolocomy
5

"ooo ko langgar trepik lite ye setan, jap abg sampai.." . : @azrinyshuku_3932 . #motoloco #motolocomy

Ada temasya ka malam ni?
.
Follow : @motoloco.my
.
#motoloco #motolocomy
0

Ada temasya ka malam ni? . Follow : @motoloco.my . #motoloco #motolocomy

Kemas & bergaya
Selamat pagi mat2 moto semua!
.
 : @fizz_kanjo
.
#motoloco #motolocomy
0

Kemas & bergaya Selamat pagi mat2 moto semua! . : @fizz_kanjo . #motoloco #motolocomy

Biarlah ramai selebriti yg kejar ysuku, tp awak tetap kacak dihati saya.
.
 : @jcb.iz
.
#motoloco #motoloco #rs150r
0

Biarlah ramai selebriti yg kejar ysuku, tp awak tetap kacak dihati saya. . : @jcb.iz . #motoloco #motoloco #rs150r

Load More