@portbikemotorsports - PortBikeMotorSports

BE STRONG BUT NOT RUDE,BE KIND BUT NOT WEAK,BE HUMBLE BUT NOT TIMID..

1K followers

109 following

Advertisement
PBmotorsport attack genting ya malam ini
1

PBmotorsport attack genting ya malam ini

Family PBmotorsport in the house
#PBmotorsport #takdanligan #roadrunnerjitra
0

Family PBmotorsport in the house #pbmotorsport #takdanligan #roadrunnerjitra

Advertisement
#Repost @pal_ohh_pal (@get_repost)
・・・
Salam buat sahabat permotoran ‼️ Dekat kita ada hub spoket custom made by @onemodify_  READY STOCK ‼️ READY STOCK ‼️ harga amatlah berpatutan dan barang HIGH QUALITY  percent  .
.
️ : 019-5254146 (pala)  Apa jua jenis motosikal bole masuk dengan hub spoket ni ..
 Untuk sportrim sp522 & sportrim 3 batang enkei sahaja ..  y125/y15/ex5/wave/rxz/LC dan seangkatan dengannya..
1

#repost @pal_ohh_pal (@get_repost ) ・・・ Salam buat sahabat permotoran ‼️ Dekat kita ada hub spoket custom made by @onemodify_ READY STOCK ‼️ READY STOCK ‼️ harga amatlah berpatutan dan barang HIGH QUALITY percent . . ️ : 019-5254146 (pala) Apa jua

Advertisement
PBmotorsport takdanligan perumpamaan dalam permotoran dan bisnes
Ride mana next week?
#team_y15zr_malaya #team_y15zr #teamy15zr #exciter #mxking #Peminatysuku #yamahamxking #pejuanghighway #kamixramai #team_y15zr_jbstyle #kapcaimalaya #kapcaisado #jenterakita #pencintaaraishoei
8

PBmotorsport takdanligan perumpamaan dalam permotoran dan bisnes Ride mana next week? #team_y15zr_malaya #team_y15zr #teamy15zr #exciter #mxking #peminatysuku #yamahamxking #pejuanghighway #kamixramai #team_y15zr_jbstyle #kapcaimalaya #kapcaisado #je

#Repost @azrinyshuku_3932 (@get_repost)
・・・
Kepala V2 ON! ! Tq Bos @portbikemotorsports barang puas hati sangat2. Mana2 nak cari barang Y 15 , Pam Brembo 2 Pot ORI boleh Mai #portbikejitra Okey!
1

#repost @azrinyshuku_3932 (@get_repost ) ・・・ Kepala V2 ON! ! Tq Bos @portbikemotorsports barang puas hati sangat2. Mana2 nak cari barang Y 15 , Pam Brembo 2 Pot ORI boleh Mai #portbikejitra Okey!

Super clean, miss u motocompo
0

Super clean, miss u motocompo

Lagi skit mau siap naaa, barang yang paduuu hasilnya dari masa yang baru
5

Lagi skit mau siap naaa, barang yang paduuu hasilnya dari masa yang baru

Sama sama support ya geng selatan #Repost @cik_dd93 (@get_repost)
・・・
2hari lagi 
Lu Berani Lu Sampai 
PUTERI HARBOUR JOHOR BAHRU 
@sparkmalaysianclub All Riders Gathering ️🇲🇾
#sparkmalaysianclub #arg #allridersgathering
0

Sama sama support ya geng selatan #repost @cik_dd93 (@get_repost ) ・・・ 2hari lagi Lu Berani Lu Sampai PUTERI HARBOUR JOHOR BAHRU @sparkmalaysianclub All Riders Gathering ️🇲🇾 #sparkmalaysianclub #arg #allridersgathering

Panas hari ni kena air nyoqqq dulu bagi sejuk badan..#y15zrmalaysia #y15malaya_official #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #yamahay15zr #teamy15zr #y15zr_rocket
5

Panas hari ni kena air nyoqqq dulu bagi sejuk badan..#y15zrmalaysia #y15malaya_official #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #yamahay15zr #teamy15zr #y15zr_rocket

Panas hari ni. Takda minum minum tengah hari ka?  #yamaha #x1r #x1rmalaya #belalangtempur #y15zrmalaysia #x1rlover #portbikejitra #portbikemotorsport
1

Panas hari ni. Takda minum minum tengah hari ka? #yamaha #x1r #x1rmalaya #belalangtempur #y15zrmalaysia #x1rlover #portbikejitra #portbikemotorsport

Sejauh mana cinta abg pada syg?
Ibarat rantai motor sayang..
Erat dan padu ke abang bak rantai 415 dijaga rapi?
Tak kalau putus cari baru.. #onemodify #nommotor #y15official #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15zr_members_official #kroniy15zr #yamahay15zr #kyt
2

Sejauh mana cinta abg pada syg? Ibarat rantai motor sayang.. Erat dan padu ke abang bak rantai 415 dijaga rapi? Tak kalau putus cari baru.. #onemodify #nommotor #y15official #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15zr_members_official #kroniy15zr #y

Salam petang jumaat..Petang mingu ni tak nak ajak ronda mana mana ka..#y15zr #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15zr_members_official #y150zrmalaysia
0

Salam petang jumaat..Petang mingu ni tak nak ajak ronda mana mana ka..#y15zr #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y15zr_members_official #y150zrmalaysia

Hye all riders️
0

Hye all riders️

Satu jalan satu minat satu tujuan, itulah PBMOTORSPORT
3

Satu jalan satu minat satu tujuan, itulah PBMOTORSPORT

Malam ni off..malam besok tak ada sukan ka..#lc135 #lc135united #lc135malaysia #lc135v2 #lc135ownerclub #spark135 #spark135i #yamaha #yamahalc135
0

Malam ni off..malam besok tak ada sukan ka..#lc135 #lc135united #lc135malaysia #lc135v2 #lc135ownerclub #spark135 #spark135i #yamaha #yamahalc135

Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,
Tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah...#y15malaya_official #portbikemotorsport #y15 #aerox #nvx155 #y15malaysia #y15zr #kroniy15zr #y15zrmalaya0fficial #y15zr_rocket #y15zr_members_official #nvx155malaysia #aerox155
0

Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal, Tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah...#y15malaya_official #portbikemotorsport #y15 #aerox #nvx155 #y15malaysia #y15zr #kroniy15zr #y15zrmalaya0fficial #y15zr_rocket #y15zr_members

Selamat tengah hari..dengar cita bulan 4 ride to phuket...rojer2 sama boleh follow tag mmber yang nak ke phuket...#portbikemotorsport #PB #nvx #nvx155malaysia #nvx155 #nvxmalaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahanvx #yamahanvxmalaysia #yamahanvx155 #y15malaya_official #yamaha #yamahatech3 #aerox #aerox155 #aeroxindonesia
2

Selamat tengah hari..dengar cita bulan 4 ride to phuket...rojer2 sama boleh follow tag mmber yang nak ke phuket...#portbikemotorsport #pb #nvx #nvx155malaysia #nvx155 #nvxmalaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahanvx #yamahanvxmalaysia #yamahanvx155 #y

Official PBmotorsport dalam planning untuk tshirt, nantikan dan terus follow ig kami untuk segala merchandise kami.... Stay tuneeeee
#PBmotorsport #takdanligan #roadrunnerjitra
0

Official PBmotorsport dalam planning untuk tshirt, nantikan dan terus follow ig kami untuk segala merchandise kami.... Stay tuneeeee #pbmotorsport #takdanligan #roadrunnerjitra

#Repost @isabella96_official (@get_repost)
・・・
Aku pakai motor jer.. nak pergi mane pun dgn motor ni je.. hujan panas pun aku redah dgn motor ni je.. Cari rezeki pun dgn motor ni.. yang paling penting aku tak menghina orang lain
#ilikeyellow

#Isabella96 #isabella96family #isabella96member #isabella96official #supportmembers #yamaha #rxz #125zr #y15zr #yamaharxz #yamaha125zr #yamahay15zr #rxzcatalyzer #rxzmillenium #rxzstilltheboss #rxzlover #125zr_glory #125zrlover #y15zrkelantancrew #y15malaysia #anakutara #pantaitimur #peminatyamaha #peminatrxz #peminat125zr #peminaty15zr
1

#repost @isabella96_official (@get_repost ) ・・・ Aku pakai motor jer.. nak pergi mane pun dgn motor ni je.. hujan panas pun aku redah dgn motor ni je.. Cari rezeki pun dgn motor ni.. yang paling penting aku tak menghina orang lain #ilikeyellow #isabel

#Repost @modifieldmotor (@get_repost)
・・・
Sapa panggil tadi?? Ha jum kite ronda ronda  ..
Cc : @qimieeeeeeee .
.
follow dan tag : @modifieldmotor 
#modifieldmotor #pistonracing .
.

#kapcailover #kapcaimalaya #kapcaiborneo #kapcaisado  #sukanduaroda #sukanpermotoran #pahlawanjalanan #kakiflyhighway #kakirempitofficial #jentera4strooke #familiaridergroup #budak_kapcai_ #46racing_  #yamaha_y15zr_action #jenterapadu #jenterapejuang #jenterasado #jentera2roda #kapcaijahatkakitapau #ysukumalaya #y15malaysia #yamahay15zr #onon #jarangon #ngamngam #sapadepandiaking
0

#repost @modifieldmotor (@get_repost ) ・・・ Sapa panggil tadi?? Ha jum kite ronda ronda .. Cc : @qimieeeeeeee . . follow dan tag : @modifieldmotor #modifieldmotor #pistonracing . . #kapcailover #kapcaimalaya #kapcaiborneo #kapcaisado #sukanduaroda

Ride PBmotorsport bersama anggota traffic kubang pasu ke sate semeling sungai petani
#PBmotorsport #takdanligan
4

Ride PBmotorsport bersama anggota traffic kubang pasu ke sate semeling sungai petani #pbmotorsport #takdanligan

Load More