@team_y15zr_jbstyle - TEAMY15ZRJBSTYLE™ Official

#team_y15zr_jbstyle #y15zrjbstyle #jbstyle #lagisikeknkhensem #jarang ❌ngam #kite ❌roket #hz32 ❌motorsport #abs ❌Garage #jobarupiaww

67.8K followers

325 following

Advertisement
Posted @withrepost • @m.faez_46 selamat ptg gaiss  musim sembur rahcun ke 🤩 bukan bangsawan cuma owner nk merasai semua nie..mungkin dlu owner belum ada rezeki utk rasai semua nie..owner yg dpt merasai semua bkn 20an umur semua 30an🤝 owner pon tp jiwa muda  #team_y15zr_jbstyle
0

Posted @withrepost@m.faez_46 selamat ptg gaiss musim sembur rahcun ke 🤩 bukan bangsawan cuma owner nk merasai semua nie..mungkin dlu owner belum ada rezeki utk rasai semua nie..owner yg dpt merasai semua bkn 20an umur semua 30an🤝 owner pon tp jiw

Posted @withrepost • @nashrilrosli__ Usaha tawakal terima kasih 

#esrmotor #team_y15zr_jbstyle
2

Posted @withrepost@nashrilrosli__ Usaha tawakal terima kasih #esrmotor #team_y15zr_jbstyle

Posted @withrepost • @rudy_gengtayarbesar apa lagi barang terkini bole kita sumbat ? kene pikir nak bagi ringan chasis ni..rim carbon ? chasis carbon? arm carbon?

#team_y15zr_jbstyle
0

Posted @withrepost@rudy_gengtayarbesar apa lagi barang terkini bole kita sumbat ? kene pikir nak bagi ringan chasis ni..rim carbon ? chasis carbon? arm carbon? #team_y15zr_jbstyle

Posted @withrepost • @m.syahirann Tak berani nak fly, Sebab tu fly terus ke belakang🤣 Esok nak modi perut ah. Agak kurang cun🤪

#team_y15zr_jbstyle
2

Posted @withrepost@m.syahirann Tak berani nak fly, Sebab tu fly terus ke belakang🤣 Esok nak modi perut ah. Agak kurang cun🤪 #team_y15zr_jbstyle

Advertisement
Posted @withrepost • @palabut.my #Repost @apjal_ (with @report.for.insta)
...
alhamdulillah selamat pergi & balik  next ? kemana kita ?   #salamaidiladha2019

follow & tag us 
@palabut.my 
@palabut.my 
@palabut.my

#team_y15zr_jbstyle
1

Posted @withrepost@palabut.my #repost @apjal_ (with @report.for.insta ) ... alhamdulillah selamat pergi & balik next ? kemana kita ? #salamaidiladha2019 follow & tag us @palabut.my @palabut.my @palabut.my #team_y15zr_jbstyle

Posted @withrepost • @syakirasyraf Terima kasih sahabat @bottol_garage  dari jauh datang  ke kedai kami . Melawat teratak kecil kedai kami di JB .  Semoga dimurahkan rezeki . Amin 
@haziqsamsul 
#skemotorparts 
#syafiqkotaenterprise 
#sparepartuptownpandanjb 
#sparepartmurahjb
#team_y15zr_jbstyle
1

Posted @withrepost@syakirasyraf Terima kasih sahabat @bottol_garage dari jauh datang ke kedai kami . Melawat teratak kecil kedai kami di JB . Semoga dimurahkan rezeki . Amin @haziqsamsul #skemotorparts #syafiqkotaenterprise #sparepartuptown

Advertisement
Posted @withrepost • @firasyanmahbob Lu depan Lu king 🤙 

#team_y15zr_jbstyle
1

Posted @withrepost@firasyanmahbob Lu depan Lu king 🤙 #team_y15zr_jbstyle

Posted @withrepost • @xstreethingx Mantappp nye lahai... fuhhhh menangisss.... Terbaik bang @_amardanish slalu sapot  
#y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #y15malaysiacommunity #y15malaya #y15zr #kroniy15zr #y15zr_members_official #y15nismilanofficial #y15zrmalaya_0fficial #y150zrmalaysia #y150zr #y15zr_rocket #y15umc #y15zrspareparts #y15zr_kroni57official #y15zrmembers #y15zrmalaya0fficial #y15zrpenangislandcrew #y15zrtranungregion #y15zrklangrepublicowner #y15v2 
#brembo #bremborcs19
0

Posted @withrepost@xstreethingx Mantappp nye lahai... fuhhhh menangisss.... Terbaik bang @_amardanish slalu sapot #y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #y15malaysiacommunity #y15malaya #y15zr #kroniy15zr #y15zr_members_official #y15

Posted @withrepost • @shuibsepahtu Rindu nak ride!!!!!!! Bila lagi ni kura kura nak jumpa arnab??? @zizanrazak869 jom set!!! Kita bagi lagi ramai,,lagi meriah.... Amacam??? Ade yg nak ikut tak? .
.
@ysukushuib
1

Posted @withrepost@shuibsepahtu Rindu nak ride!!!!!!! Bila lagi ni kura kura nak jumpa arnab??? @zizanrazak869 jom set!!! Kita bagi lagi ramai,,lagi meriah.... Amacam??? Ade yg nak ikut tak? . . @ysukushuib

Posted @withrepost • @fauzipazil Berminat dengan FG510 oren/biru dan Y15ZR cash bleh rojer mai @fauzipazil #fg510 #y15zrcash #team_y15zr_jbstyle
4

Posted @withrepost@fauzipazil Berminat dengan FG510 oren/biru dan Y15ZR cash bleh rojer mai @fauzipazil #fg510 #y15zrcash #team_y15zr_jbstyle

Posted @withrepost • @xpxbgarage Alhamdulillah.. tq @bellngasri support kedai kami.. hari ni dia pasang yss g series gold untuk nvx dia.. .
Screenshot  dan whatsapp kalau minat :
+6011-15415668 (Cha’4)
+6012-3007701 (Aredy)
+6017-5007360 (Shah)

Lokasi Kedai No. 21 Jalan SG 3/10 Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor
Jauh boleh pos
.
Like page : XpXb Garage
https://m.facebook.com/xpoyoxbest/
.
#Alhamdulillah #xpxbgarage #xpoyoxbest #empireinthemaking #menbehindthescene #kingdragmalaysia #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrmalaya #y15zrsabahcommunity #y15zrsouthernregionjohor #y15zrtranungregion #y15zr_rocket #y15zrkelantancrew #y15zrmalayaofficial #teamy15zr #y15zrspareparts #nvx #nvx155 #nvx155sparepartmalaysia #nvx155malaysia #aerox #aerox155 #yamaha #sukanpermotoran #kapcaimalaya
2

Posted @withrepost@xpxbgarage Alhamdulillah.. tq @bellngasri support kedai kami.. hari ni dia pasang yss g series gold untuk nvx dia.. . Screenshot dan whatsapp kalau minat : +6011-15415668 (Cha’4) +6012-3007701 (Aredy) +6017-5007360 (Shah) Loka

Posted @withrepost • @nursajadiah wahhh  meriahnya burger  
yang sajat dapat ini uols‼️‼️‼️
warna warni burger yang sajat dapat ini!!
ada warna biru, warna pink, warna brown dan macam macam ada lah...memang sedap uols!!!! jom follow uols!!!!
@jobarupiaww 
@jobarupiaww 
@jobarupiaww 
sumpah sedap giler uols🤩🤩🤩🤩
ini roti burger  tengah viral tau uols!!!
sedap now now now now uols!!!!!
cuba jgn tak cuba uols!!!!‼️‼️‼️‼️
28

Posted @withrepost@nursajadiah wahhh meriahnya burger yang sajat dapat ini uols‼️‼️‼️ warna warni burger yang sajat dapat ini!! ada warna biru, warna pink, warna brown dan macam macam ada lah...memang sedap uols!!!! jom follow uols!!!! @jobarup

Posted @withrepost • @syafiq_kota JEMPUT DATANG KE TERATAK KECIL KAMI INI🥰🥰
macam2 aksesori dengan harga berpatutan kami sediakan 🥰 siapa pernah g sini??? #syafiqkotaenterprise 
#sparepartuptownpandanjb 
#skemotorparts 
#transportmurahjb
6

Posted @withrepost@syafiq_kota JEMPUT DATANG KE TERATAK KECIL KAMI INI🥰🥰 macam2 aksesori dengan harga berpatutan kami sediakan 🥰 siapa pernah g sini??? #syafiqkotaenterprise #sparepartuptownpandanjb #skemotorparts #transportmurahjb

Posted @withrepost • @fendypardy Ini adalah pendaratan terakhir . Kami kutip2 dari 日本 (Japan) . X da lagi masuk dah lepas niehhh . Depa nak kluarkan kodo wukong pulak . Yg pastinya kami pun takut nak order kodo wukong.  Seriau kemain . Takut kena rasuk hantu bila tgk designnya. Arai  YAMAHA KODO ORIGINAL . 
Ramai yg cari haritu . Barang x banyak . Sapa nak kena pantas .harga mesra alam RM2XXX
1

Posted @withrepost@fendypardy Ini adalah pendaratan terakhir . Kami kutip2 dari 日本 (Japan) . X da lagi masuk dah lepas niehhh . Depa nak kluarkan kodo wukong pulak . Yg pastinya kami pun takut nak order kodo wukong. Seriau kemain . Takut kena ras

Sahabat Dtg JB kite layan dia.. 

@bob_yp @din.soya 
#team_y15zr_jbstyle #adaraceker
3

Sahabat Dtg JB kite layan dia.. @bob_yp @din.soya #team_y15zr_jbstyle #adaraceker

Posted @withrepost • @kingdrag.malaysia #repost 
Thank you for support kingdrag 
And sharing nice photo 
ขอบคุณสำหรับการสนับสนุน สินค้า kingdrag และแบ่งปันภาพสวยๆครับ

Tag owner 
@maldinisidney 
@feezzyyy 
@imshinchan 
@baharuddin98 
@m.amrlizzt 
@aslammmmmmmmmm 
#berk_nock 
#kingdrag
#kingdragmalaysia
0

Posted @withrepost@kingdrag.malaysia #repost Thank you for support kingdrag And sharing nice photo ขอบคุณสำหรับการสนับสนุน สินค้า kingdrag และแบ่งปันภาพสวยๆครับ Tag owner @maldinisidney @feezzyyy @imshinchan @baharuddin98 @m.amrlizzt @as

Posted @withrepost • @ggrmachine Alhamdulillah  Will Be The Best️ Nantikan Bunyi YSUKI POM POM ️️dari @aliffsyukriterlajaklaris  #ggrmachine #teamarapaima #asproject #team_y15zr_jbstyle
5

Posted @withrepost@ggrmachine Alhamdulillah Will Be The Best️ Nantikan Bunyi YSUKI POM POM ️️dari @aliffsyukriterlajaklaris #ggrmachine #teamarapaima #asproject #team_y15zr_jbstyle

Test Power Sket 
#team_y15zr_jbstyle
11

Test Power Sket #team_y15zr_jbstyle

Posted @withrepost • @hamizanrazak “Jap ikat tali kasut ni jgn gerak dulu” 
Done Weekend ride 
.
.
#team_y15zr_jbstyle
#Y15zrMembers
#Y15zrMalaya
#Y15zrMalayaOfficial
#y15zrsquad
#wearey15zrsquad
#kroniysuku
#team_y15zr_malaya
#gstproject
0

Posted @withrepost@hamizanrazak “Jap ikat tali kasut ni jgn gerak dulu” Done Weekend ride . . #team_y15zr_jbstyle #y15zrmembers #y15zrmalaya #y15zrmalayaofficial #y15zrsquad #wearey15zrsquad #kroniysuku #team_y15zr_malaya #gstproject

Posted @withrepost • @arfiq77 Kalau Takde yang dulu takde yang sekarang.. 🤙
#carikawanbukanlawan 
#teamy15zrjbstyle #teamy15zrmalaya
2

Posted @withrepost@arfiq77 Kalau Takde yang dulu takde yang sekarang.. 🤙 #carikawanbukanlawan #teamy15zrjbstyle #teamy15zrmalaya

Posted @withrepost • @muhdfahmi00 Segamat perjalanan 230 kilometer minyak hanya 25 ingit jimat jugk ysuku ni 
#team_y15zr_jbstyle
2

Posted @withrepost@muhdfahmi00 Segamat perjalanan 230 kilometer minyak hanya 25 ingit jimat jugk ysuku ni #team_y15zr_jbstyle

Posted @withrepost • @boynasrin Cerita semalam ride makan durian dgn geng2 @team_y15zr_jbstyle  #mmkperformance #ysuku #team_y15zr_jbstyle #biketechservice
4

Posted @withrepost@boynasrin Cerita semalam ride makan durian dgn geng2 @team_y15zr_jbstyle #mmkperformance #ysuku #team_y15zr_jbstyle #biketechservice

Kisah Smlm Moto Admin ujung Tak Tajam.. Smpi Air terjun trus bukak kejap.. kikiki
Terima kasih Pomen @maszeli  Terbaik

#team_y15zr_jbstyle
17

Kisah Smlm Moto Admin ujung Tak Tajam.. Smpi Air terjun trus bukak kejap.. kikiki Terima kasih Pomen @maszeli Terbaik #team_y15zr_jbstyle

Budak2 65 jek4 Tune by Hz32Motorsport

#team_y15zr_jbstyle #hz32motorsport 
@aidielrahman440
0

Budak2 65 jek4 Tune by Hz32Motorsport #team_y15zr_jbstyle #hz32motorsport @aidielrahman440

 @firacingproject
0

@firacingproject

Budak Hensem jbstyle 
@utopia_jb 
#team_y15zr_jbstyle
1

Budak Hensem jbstyle @utopia_jb #team_y15zr_jbstyle

SUNDAY FUN RIDE 
#team_y15zr_jbstyle 
@iqbalnizam_x
6

SUNDAY FUN RIDE #team_y15zr_jbstyle @iqbalnizam_x

Posted @withrepost • @superus7 OnOn Ahad ni ride segamat? @team_y15zr_jbstyle Kalau jadik, kasi polish dulu bossku! Baru ngam kanjo!! Kocakkk 
____
#superus7
#jobarupiaww 
#jenterapejuang
#team_y15zr_malaya 
#team_y15zr_jbstyle 
#kamixramai 
#kamixkroni
#y15malaysia
#gengkakipacakjb
#hobikamimahal
2

Posted @withrepost@superus7 OnOn Ahad ni ride segamat? @team_y15zr_jbstyle Kalau jadik, kasi polish dulu bossku! Baru ngam kanjo!! Kocakkk ____ #superus7 #jobarupiaww #jenterapejuang #team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #kamixramai #kamixkr

Posted @withrepost • @hairi_zakaria ok ride ahad ni ke segamat on bini bagi green light...#HZ32motorsport #Tunebyhz32 #yamaharacing #Teamselatan #binisporting #sygwife @anasuhanacuha
6

Posted @withrepost@hairi_zakaria ok ride ahad ni ke segamat on bini bagi green light...#hz32motorsport #tunebyhz32 #yamaharacing #teamselatan #binisporting #sygwife @anasuhanacuha

Posted @withrepost • @syafiq_kota JUALAN CLEAR STOCK VIRAL!!!
MASTER PUMP UNIVERSAL+ HOSE + BRACKET PELANGI 
RM 38 SAHAJA
RM 38 SAHAJA
RM 38 SAHAJA
BARANG MACAM DALAM GAMBAR  TERHAD 100 PCS SAHAJA

#syafiqkotaenterprise 
#sparepartuptownpandanjb 
#skemotorparts 
#transportmurahjb
4

Posted @withrepost@syafiq_kota JUALAN CLEAR STOCK VIRAL!!! MASTER PUMP UNIVERSAL+ HOSE + BRACKET PELANGI RM 38 SAHAJA RM 38 SAHAJA RM 38 SAHAJA BARANG MACAM DALAM GAMBAR TERHAD 100 PCS SAHAJA #syafiqkotaenterprise #sparepartuptownpandanjb #sk

Posted @withrepost • @fauzipazil Mencari peminat buah oren @fauzipazil #fg510 #rcb
0

Posted @withrepost@fauzipazil Mencari peminat buah oren @fauzipazil #fg510 #rcb

Posted @withrepost • @ridzwan_karim SUNDAY NITE FUN RIDE
@team_y15zr_jbstyle @team_y15zr_malaya
2

Posted @withrepost@ridzwan_karim SUNDAY NITE FUN RIDE @team_y15zr_jbstyle @team_y15zr_malaya

Posted @withrepost • @utopia_jb Alhamdulillah Terima kasih buat sahabat2  YG Ku kasihi sekalian atas ucapan & Doa ulang Tahun ku...semoga jasa Baik anda hanya TUHAN dapat membalasnye... *hanya mampu Tersenyum* 
#superus7bikewash
#superus7
#jobarupiaww 
#gengkakipacakjb 
#msf7
#panigalev4
#marchesiniwheels 
#scsuperbike
#blackgarage
#ducatimalaysia
#ducatipanigale
2

Posted @withrepost@utopia_jb Alhamdulillah Terima kasih buat sahabat2 YG Ku kasihi sekalian atas ucapan & Doa ulang Tahun ku...semoga jasa Baik anda hanya TUHAN dapat membalasnye... *hanya mampu Tersenyum* #superus7bikewash #superus7 #jobarupiaw

Posted @withrepost • @fauzipazil Ada yg mencari tak... 
Berminat bleh rojer mai call / Whatsapp 0124809979
6

Posted @withrepost@fauzipazil Ada yg mencari tak... Berminat bleh rojer mai call / Whatsapp 0124809979

Posted @withrepost • @superus7 Glass Coating Helmet! Bak sini bak sini @superus7 Taman Universiti, Skudai, Johor. Jemput share gaiss! Indahkan lagi Industri Permotoran Negara bhahahaha
[Coat By Specialist in Coating]
_____
Yang sudah hantar terima kasih diucapkan.
Yang pending harap bersabar sedang dalam process.
Untuk booking contact us:
010-4408836 / 012-6032225
_____
Cc: @iman28882 
Helmet: AGV PISTA GP R Winter Test 2019 Limited Edition
Shop: @superus7 
#superus7bikewash #superus7 
_____
#agvpistagprwintertest2019
#agvpista
#agvpistagpr 
#helmetcoating
#jobarupiaww #gengkakipacakjb #team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle 
#team_y15_malaya 
#y15zr_members_official #kamixramai 
#jenterapejuang
#kapcaimalaya
#peminatshoeiarai 
#yamahanvxmalaysia 
#thedoctor46
#sbkmalaya
#ducatimonster #ducati #yamaha #ducatipanigale
#serlahkankehebatan 
#bukankalengkaleng 
#bukanbiasabiasa 
#zizanrazak #shuibsepahtu
7

Posted @withrepost@superus7 Glass Coating Helmet! Bak sini bak sini @superus7 Taman Universiti, Skudai, Johor. Jemput share gaiss! Indahkan lagi Industri Permotoran Negara bhahahaha [Coat By Specialist in Coating] _____ Yang sudah hantar terima ka

Posted @withrepost • @baharuddin98 Team kura2   : @m.aikall

#team_y15zr_jbstyle
5

Posted @withrepost@baharuddin98 Team kura2 : @m.aikall #team_y15zr_jbstyle

Posted @withrepost • @superus7 Tiada kata seindah bahasa, One of best machine in Malaysia! Ada race rojaaa Grrr..Sental dulu sebelum naik highway, malu penonton tengok bossku! 
_____
#superus7
#superus7bikewash
#jobarupiaww 
#teamy15zrmalaya 
#team_y15zr_malaya 
#team_y15zr_jbstyle 
#gengkakipacakjb 
#jbstyle
#ysuku
1

Posted @withrepost@superus7 Tiada kata seindah bahasa, One of best machine in Malaysia! Ada race rojaaa Grrr..Sental dulu sebelum naik highway, malu penonton tengok bossku! _____ #superus7 #superus7bikewash #jobarupiaww #teamy15zrmalaya #team_y

Posted @withrepost • @sitisarahraissuddin Biar lah gambar berbicara  #teamkurakura #ysukushuib #arnabsingle #team_y15zr_jbstyle
14

Posted @withrepost@sitisarahraissuddin Biar lah gambar berbicara #teamkurakura #ysukushuib #arnabsingle #team_y15zr_jbstyle

Posted @withrepost • @superus7 Abangg.. saya lap dulu motor.. mau tunjuk rajin sikit sama bos.. nanti saya sambung main instagram okay. Bos sudah marahh.. larikk xixixi
_____
#superus7
#jobarupiaww 
#jenterapejuang
#team_y15zr_malaya 
#team_y15zr_jbstyle 
#kamixramai 
#kamixkroni
1

Posted @withrepost@superus7 Abangg.. saya lap dulu motor.. mau tunjuk rajin sikit sama bos.. nanti saya sambung main instagram okay. Bos sudah marahh.. larikk xixixi _____ #superus7 #jobarupiaww #jenterapejuang #team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbs

Posted @withrepost • @superus7 Malam minggu, Basuh moto, Bini calling. Alasan apa nak bagi ni? 
_____
#superus7
#jobarupiaww 
#jenterapejuang
#team_y15zr_malaya 
#team_y15zr_jbstyle 
#kamixramai 
#kamixkroni
#y15malaysia
#gengkakipacakjb
4

Posted @withrepost@superus7 Malam minggu, Basuh moto, Bini calling. Alasan apa nak bagi ni? _____ #superus7 #jobarupiaww #jenterapejuang #team_y15zr_malaya #team_y15zr_jbstyle #kamixramai #kamixkroni #y15malaysia #gengkakipacakjb

Posted @withrepost • @superus7 Selamat datang kpd bikers2 malaya, yg dah guna service kami terima kasih support! InsyaAllah kami akan upgrade satu per satu. Jangan lupa hastag kami #superus7 dan Teruskan support @superus7 okay! Share dengan sobat2 anda. 
_____
#superus7 
#jobarupiaww 
#jenterapejuang
#kamixramai
#jbbikewash
0

Posted @withrepost@superus7 Selamat datang kpd bikers2 malaya, yg dah guna service kami terima kasih support! InsyaAllah kami akan upgrade satu per satu. Jangan lupa hastag kami #superus7 dan Teruskan support @superus7 okay! Share dengan sobat2 an

Posted @withrepost • @shuibsepahtu Episod 1 dah keluar dah!!! Carik barang moto smpi Thailand wooo dgn @markadam1079 !!! Carik barang moto ke carik lain??? Hahahha ,,, boleh tgk skng di Youtube channel / Shuib Channel skng...Takpon pegi kt IG story sy pastu swipe je dan jgn lupa subscribe sbb ade byk episod utk #yssproject ni.....Semoga terhibur  Thanks @honeyjuanavape @ysukushuib .
.
#ysukushuib #yssproject #honeyjuanavape
0

Posted @withrepost@shuibsepahtu Episod 1 dah keluar dah!!! Carik barang moto smpi Thailand wooo dgn @markadam1079 !!! Carik barang moto ke carik lain??? Hahahha ,,, boleh tgk skng di Youtube channel / Shuib Channel skng...Takpon pegi kt IG story s

Posted @withrepost • @zizanrazak869 Salam Jumaat dan sedikit kata kata pujangga buat @shuibsepahtu demi mengeratkan silatulrahim sepahtu #zizanrazak #2019 #y15 #ysuku #zrproject #jumaat #team_y15zr_jbstyle
6

Posted @withrepost@zizanrazak869 Salam Jumaat dan sedikit kata kata pujangga buat @shuibsepahtu demi mengeratkan silatulrahim sepahtu #zizanrazak #2019 #y15 #ysuku #zrproject #jumaat #team_y15zr_jbstyle

Load More