@team_y15zr_malaya - Team Y15zr Malaya Official ™

Media & Sport 📸🎥📲 .TAG Gambar Motor Anda, Pastikan Menarik dan Tertarik. Kami akan repost 🏍💨〰RIDE〰RACE〰RESPECT 〰28/2/2016 #team_y15zr_malaya

315.3K followers

1.1K following

Advertisement
Harap bertabah bro, semoga yang pemcuri dapat balasan yang setimpal apa yg dia buat. #team_y15zr_malaya #keepstrongbrothe
_
: @muse_malique
24

Harap bertabah bro, semoga yang pemcuri dapat balasan yang setimpal apa yg dia buat. #team_y15zr_malaya #keepstrongbrothe _ : @muse_malique

Moga hari ini lebih baik dari semalam
#team_y15zr_malaya 
_
: @radhikh1
3

Moga hari ini lebih baik dari semalam #team_y15zr_malaya _ : @radhikh1

Alhamdulillah @latifromly tak henti-henti support  dari dulu @team_y15zr_malaya, terima kasih abg sudi beli baju Tshirt V2
-
Semoga success untuk Negara kita , good luck abg . #team_y15zr_malaya
0

Alhamdulillah @latifromly tak henti-henti support dari dulu @team_y15zr_malaya , terima kasih abg sudi beli baju Tshirt V2 - Semoga success untuk Negara kita , good luck abg . #team_y15zr_malaya

Asalamualaikum jom support & follower @hajiboymotorpart kedai baru buka jom support anak melayu””
_
Location: 
AM 18, Jalan Bakubang 2, Taman Setapak , 53000, Kuala Lumpur.
_
Servis Servis yang @hajiboymotorpart buat
1- Servis minyak break &Master pum
2- Servis minyak hitam & oil filter
3- Tukar plug 
4- Pemasangan coverset &Stripe
5- Pemasangan Lampu Zhipat Y15&LC 
6- Pemasangan spotrim
7- Pemasangan Hose Break 
8- Pemasangan swing arm
9- Pemasangan  Tank 7liter
10- Pemasangan Radiator
_
Banyak lagi Servis  yang @hajiboymotorpart buat, boleh pm No Boy 0142679635
2

Asalamualaikum jom support & follower @hajiboymotorpart kedai baru buka jom support anak melayu”” _ Location: AM 18, Jalan Bakubang 2, Taman Setapak , 53000, Kuala Lumpur. _ Servis Servis yang @hajiboymotorpart buat 1- Servis minyak break &Master pu

Nak ke mana to dah sesat ke?? Kalau nak sesat biar sesat dalam hati admin 🤪
#team_y15zr_malaya 
_
: @d.yinn
3

Nak ke mana to dah sesat ke?? Kalau nak sesat biar sesat dalam hati admin 🤪 #team_y15zr_malaya _ : @d.yinn

Mondayyyyy 
#team_y15zr_malaya 
_
: @izuddin_baharom
13

Mondayyyyy #team_y15zr_malaya _ : @izuddin_baharom

Advertisement
Test 1 2 3 
#team_y15zr_malaya 
@bottol_garage
2

Test 1 2 3 #team_y15zr_malaya @bottol_garage

Kyt Merdeka 62 
Terima kasih kepada krew @bottol_garage dan big bos @haziqsamsul  @aliffroslans memberi layanan yang terbaik””
8

Kyt Merdeka 62 Terima kasih kepada krew @bottol_garage dan big bos @haziqsamsul @aliffroslans memberi layanan yang terbaik””

Advertisement
Terima kasih pada @bottol_garage sudi ambil pre oder saya, layanan terbaik dari big bos @haziqsamsul 
#Repost @bottol_garage with @get_repost
・・・
Terima kasih boss @team_y15zr_malaya melancarkan event di @bottol_garage 18/8/2019 (ahad) 2pm - 9pm . Terima kasih bossku @team_y15zr_malaya & @haziqsamsul 🤙
2

Terima kasih pada @bottol_garage sudi ambil pre oder saya, layanan terbaik dari big bos @haziqsamsul #repost @bottol_garage with @get_repost ・・・ Terima kasih boss @team_y15zr_malaya melancarkan event di @bottol_garage 18/8/2019 (ahad) 2pm - 9pm . Te

Musim mekup motor untuk Merdeka 🤪️
#team_y15zr_malaya 
_
: _xfikryyx_
6

Musim mekup motor untuk Merdeka 🤪️ #team_y15zr_malaya _ : _xfikryyx_

Wow   10 biji helemet baru gaissss Gracshaw Malaysia keluarkan gaiiiss
_
Jom visit @gracshaw_malaysia boleh dapat maklumat terbaru tentang helmet baru.
#team_y15zr_malaya #helmetgracshawMalaysia
5

Wow 10 biji helemet baru gaissss Gracshaw Malaysia keluarkan gaiiiss _ Jom visit @gracshaw_malaysia boleh dapat maklumat terbaru tentang helmet baru. #team_y15zr_malaya #helmetgracshawmalaysia

Arcara bebas malam 🤪️
#team_y15zr_malaya 
_
: @sufi_shahmi
9

Arcara bebas malam 🤪️ #team_y15zr_malaya _ : @sufi_shahmi

Salam jumaat 
#team_y15zr_malaya 
_
: @rafhannnnn
6

Salam jumaat #team_y15zr_malaya _ : @rafhannnnn

Wow  Gracshaw Malaysia nak keluarkan helmet baru geng”” Jom visit @gracshaw_malaysia boleh dapat maklumat terbaru tentang helmet baru yang akan dilancarkan tak lama lagi
2

Wow Gracshaw Malaysia nak keluarkan helmet baru geng”” Jom visit @gracshaw_malaysia boleh dapat maklumat terbaru tentang helmet baru yang akan dilancarkan tak lama lagi

Boleh tido lena malam ini, ride Merdeka standby ️
#team_y15zr_malaya 
_
: @krul_sam
12

Boleh tido lena malam ini, ride Merdeka standby ️ #team_y15zr_malaya _ : @krul_sam

Tengok pandang macam ini pagi2 hadap jem pon tak pe 🤪
#team_y15zr_malaya 
_
: @wanihairol_
4

Tengok pandang macam ini pagi2 hadap jem pon tak pe 🤪 #team_y15zr_malaya _ : @wanihairol_

Apa plan Ride Merdeka gaiss””
#team_y15zr_malaya 
_
: @pakjunee
0

Apa plan Ride Merdeka gaiss”” #team_y15zr_malaya _ : @pakjunee

Tolong Viralkan pencuri ini. 🤬
_
Kejadian di taman  kosas Ampang curi kepala V2 , bengang la saya tak mampu cari mengunakan cara halal ke cara haram jugak kau pilih,
Harap owner bertabah pergi buat repot polis.
337

Tolong Viralkan pencuri ini. 🤬 _ Kejadian di taman kosas Ampang curi kepala V2 , bengang la saya tak mampu cari mengunakan cara halal ke cara haram jugak kau pilih, Harap owner bertabah pergi buat repot polis.

Hobi lelaki 🤷‍️ 🤪
#team_y15zr_malaya 
_
: @wakdoyok
12

Hobi lelaki 🤷‍️ 🤪 #team_y15zr_malaya _ : @wakdoyok

Back to work””
#team_y15zr_malaya 
_
: @@afitri13
0

Back to work”” #team_y15zr_malaya _ : @@afitri13

Esok sudah kerja 
#team_y15zr_malaya 
_
: tag owner
17

Esok sudah kerja #team_y15zr_malaya _ : tag owner

Saya tak tahu nak cakap la , ini bukan satu jenaka , bila lori langgar cakap lori salah , sebab kau la budak-budak motor dipandang hina sebab macam ni la.
Apa jenis motor saya tak pasti tapi yang pasti video dekat Serdang kalau y15zr saya sendiri cari pijak budak ini.
Tolong la nak viral bukan buat keje bodoh ini wahai rakyat Malaysia, nyawa bukan ada jual beli dekat pasar tau ingat to . #team_y15zr_malaya
356

Saya tak tahu nak cakap la , ini bukan satu jenaka , bila lori langgar cakap lori salah , sebab kau la budak-budak motor dipandang hina sebab macam ni la. Apa jenis motor saya tak pasti tapi yang pasti video dekat Serdang kalau y15zr saya sendiri car

Saya mohon semua rakyat Malaysia doakan kesihatan @hafizh_syahrin moga cepat sembuh seperti sediakala.Get well soon my bro  
#team_y15zr_malaya #hafizh55 
_
#Repost @redbullktmtech3 with @get_repost
・・・
Hafizh sustained a head concussion after a heavy impact and is being observed in the local hospital. He will be back soon and stronger 
#KTM #Tech3 #MotoGP #HS55 #Bo55ku @MotoGP #AustrianGP
8

Saya mohon semua rakyat Malaysia doakan kesihatan @hafizh_syahrin moga cepat sembuh seperti sediakala.Get well soon my bro #team_y15zr_malaya #hafizh55 _ #repost @redbullktmtech3 with @get_repost ・・・ Hafizh sustained a head concussion after a heav

Masih raya 
#team_y15zr_malaya 
_
: @jat.anr
3

Masih raya #team_y15zr_malaya _ : @jat.anr

Cukup lembu yang kena korban bukan kau adik #team_y15zr_malaya 
_
Nak jadi abg idola kita ni  @gabansaleh19 @gabit27
130

Cukup lembu yang kena korban bukan kau adik #team_y15zr_malaya _ Nak jadi abg idola kita ni @gabansaleh19 @gabit27

Ke mana malam ini””
#team_y15zr_malaya 
_
 @admshqir._
0

Ke mana malam ini”” #team_y15zr_malaya _ @admshqir._

Allah beri dua biji mata , satu mata pandang kepada kebaikan orang dan satu lagi mata lihat pada diri sendiri”
-
Jangan menilai dengan satu pandangan pada budak - budak motor lihat dari segi lain”
Repost : @akhiratdidepanofficial
6

Allah beri dua biji mata , satu mata pandang kepada kebaikan orang dan satu lagi mata lihat pada diri sendiri” - Jangan menilai dengan satu pandangan pada budak - budak motor lihat dari segi lain” Repost : @akhiratdidepanofficial

Rider-Rider Malaysia raya di perantauan @#Repost @amrimalek with @get_repost
・・・
Selamat hari raya aidiladha 🇨🇳🇲🇾
0

Rider-Rider Malaysia raya di perantauan @#repost @amrimalek with @get_repost ・・・ Selamat hari raya aidiladha 🇨🇳🇲🇾

Mana nak korban abg datang.
#team_y15zr_malaya 
_
: @syafiqrshd
7

Mana nak korban abg datang. #team_y15zr_malaya _ : @syafiqrshd

Selamat hari raya aidiladha 
#team_y15zr_malaya
0

Selamat hari raya aidiladha #team_y15zr_malaya

Round 5 gaiss ️ @asiaroadracing 
Live :  Astro  Fox sport 3 HD 817  Fox Sport 3  836
Fb : Asia Road Racing : 1.00 petang waktu Malaysia
#team_y15zr_malaya
1

Round 5 gaiss ️ @asiaroadracing Live : Astro Fox sport 3 HD 817 Fox Sport 3 836 Fb : Asia Road Racing : 1.00 petang waktu Malaysia #team_y15zr_malaya

Wow  Gracshaw Malaysia nak keluarkan helmet baru geng”” Jom visit @gracshaw_malaysia boleh dapat maklumat terbaru tentang helmet baru yang akan dilancarkan tak lama lagi
2

Wow Gracshaw Malaysia nak keluarkan helmet baru geng”” Jom visit @gracshaw_malaysia boleh dapat maklumat terbaru tentang helmet baru yang akan dilancarkan tak lama lagi

Ini lagi satu dah tak mampu jangan mencuri , geram la apa ni curi-curi ini
Dapat tolong pijakn isshhhh”
#team_y15zr_malaya
89

Ini lagi satu dah tak mampu jangan mencuri , geram la apa ni curi-curi ini Dapat tolong pijakn isshhhh” #team_y15zr_malaya

Admin tak tahu nak cakap macam mana, orang elok-elok usaha cari rezeki kau boleh nak samun dia pulak 🤬 orang-orang macam ini dapat lauk ramai-ramai , yang dekat luar to hati-hati ye , ramai tak mampu hidup dengan mencari rezeki halal
150

Admin tak tahu nak cakap macam mana, orang elok-elok usaha cari rezeki kau boleh nak samun dia pulak 🤬 orang-orang macam ini dapat lauk ramai-ramai , yang dekat luar to hati-hati ye , ramai tak mampu hidup dengan mencari rezeki halal

Termenung jauh to abg ,  bila semua cuti raya balik kampung , tinggal kau seorang je tak balik 
#team_y15zr_malaya 
_
: @uchopahmad
0

Termenung jauh to abg , bila semua cuti raya balik kampung , tinggal kau seorang je tak balik #team_y15zr_malaya _ : @uchopahmad

Kepada yang pulang ke kampung berhati-hati dijalan raya “
#team_y15zr_malaya 
_
: tag owner
1

Kepada yang pulang ke kampung berhati-hati dijalan raya “ #team_y15zr_malaya _ : tag owner

Menganas malam jumaat @gabit27 
#team_y15zr_malaya #nvx
13

Menganas malam jumaat @gabit27 #team_y15zr_malaya #nvx

Nice gaiss 
#team_y15zr_malaya 
_
: @uchopahmad
1

Nice gaiss #team_y15zr_malaya _ : @uchopahmad

Dengar-dengar malam ini ada acara lurus kaki 
#team_y15zr_malaya 
_
: @acheykintangkintung
4

Dengar-dengar malam ini ada acara lurus kaki #team_y15zr_malaya _ : @acheykintangkintung

Zaman dia sedang naik”” pasti akan turun””
#team_y15zr_malaya 
_
: @mxnjo
13

Zaman dia sedang naik”” pasti akan turun”” #team_y15zr_malaya _ : @mxnjo

Selamat pagi 
Geng pantai timur ada yang dah gerak balik kampung untuk raya haji ini.
#team_y15zr_malaya 
__
: @irfanmericann
7

Selamat pagi Geng pantai timur ada yang dah gerak balik kampung untuk raya haji ini. #team_y15zr_malaya __ : @irfanmericann

Kekemasan atau kelajuan yang korang pilih”” atau dua-dua sekali 🤔#team_y15zr_malaya 
_
 @ikhmalmasri_
49

Kekemasan atau kelajuan yang korang pilih”” atau dua-dua sekali 🤔#team_y15zr_malaya _ @ikhmalmasri_

Bila tengok gambar ini rindu Bukit Tinggi pulak , lama tak asah lutut””  raya haji on tak geng
#team_y15zr_malaya 
_
: @pablotarbus
16

Bila tengok gambar ini rindu Bukit Tinggi pulak , lama tak asah lutut”” raya haji on tak geng #team_y15zr_malaya _ : @pablotarbus

Masa untuk tukar kasut baru 
#team_y15zr_malaya 
_
: @iztfahmi
3

Masa untuk tukar kasut baru #team_y15zr_malaya _ : @iztfahmi

Morning geng hari yang baik cuaca pon baik.
#team_y15zr_malaya 
_
: @__azuf
2

Morning geng hari yang baik cuaca pon baik. #team_y15zr_malaya _ : @__azuf

Santai petang isnin ini””
#team_y15zr_malaya 
_
: @krul_sam
5

Santai petang isnin ini”” #team_y15zr_malaya _ : @krul_sam

Ride mesti ada bunga kalau tak, tak  semangat nak ride  betulkan “” penyeri ride semalam. #team_y15zr_malaya #bungay15zr 
_
: @aini8585
4

Ride mesti ada bunga kalau tak, tak semangat nak ride betulkan “” penyeri ride semalam. #team_y15zr_malaya #bungay15zr _ : @aini8585

Masih tak boleh move on ride semalam @kronififtyseven Pizza Anak Dol memang terbaik 3++ biji hadir 
_
Terima kasih @kronififtyseven sudi ajak kami ride sekali dan kepada  yang terlibat terima kasihh jugak kepada @mfhmotorsport sponsor lucky draw kami semua dan kepada kedai pizza @anakdol terima kasih memberi layanan yang terbaik korang dekat luar sana patut cuba ride ke sini pizza dia padu beb’ next kita ride lagi
17

Masih tak boleh move on ride semalam @kronififtyseven Pizza Anak Dol memang terbaik 3++ biji hadir _ Terima kasih @kronififtyseven sudi ajak kami ride sekali dan kepada yang terlibat terima kasihh jugak kepada @mfhmotorsport sponsor lucky draw kami

Load More