@theportbike - ThePORTBIKE

4.2K followers

180 following

Advertisement
Set the date ya semua
7

Set the date ya semua

Readyyyy gaisss #Repost @acheykintangkintung (@get_repost)
・・・
Ini yang penting!.... #santaianakmuda
0

Readyyyy gaisss #repost @acheykintangkintung (@get_repost ) ・・・ Ini yang penting!.... #santaianakmuda

Salam aidiladha buat semua umat yg beragama islam.. Mood daging mulai hari ini
0

Salam aidiladha buat semua umat yg beragama islam.. Mood daging mulai hari ini

Minggu depan dah raya haji, raya kedua nak on PORTBIKE dak kawan2
2

Minggu depan dah raya haji, raya kedua nak on PORTBIKE dak kawan2

Advertisement
Terima kasih selalu support kami, moga anda semua juga dimurahkan rezeki
4

Terima kasih selalu support kami, moga anda semua juga dimurahkan rezeki

#Repost @alongepul77 (@get_repost)
・・・
Port mkn yg terbaik n rekemen utk kawan2 sape yg ride jauh2... Nama kdai dia @theportbike  mmg terbaik lah... #kdaimknbest
0

#repost @alongepul77 (@get_repost ) ・・・ Port mkn yg terbaik n rekemen utk kawan2 sape yg ride jauh2... Nama kdai dia @theportbike mmg terbaik lah... #kdaimknbest

Advertisement
#Repost @kazar35 (@get_repost)
・・・
Selepas spring hijau #4flexperformance 
Kita pekena nasik hijau kambin teriak baq hang
@theportbike
0

#repost @kazar35 (@get_repost ) ・・・ Selepas spring hijau #4flexperformance Kita pekena nasik hijau kambin teriak baq hang @theportbike

#Repost @sukanduaroda (@get_repost)
・・・
NgamNgam, rim tu bangsawan betul
cc : @pal_ohh_pal
.
.
Bro, teringin x nk surprise kan awek bro dgn hadiah teddybear besar ?
.
Untuk hadiah birthday
Untuk hadiah anniversry
Untuk pujuk pon boleh
.
Kalau nak, 
Follow je IG shop bawah ni, servis mmg terbaik 
.
@onlineteddybear_store
@onlineteddybear_store
@onlineteddybear_store
.
#sukanduaroda #kapcaisado #sadokanjenteramu #jenterapadu #pencintakelajuan #pahlawanjalanan #sukanracing #y15zr #exciter150
2

#repost @sukanduaroda (@get_repost ) ・・・ NgamNgam, rim tu bangsawan betul cc : @pal_ohh_pal . . Bro, teringin x nk surprise kan awek bro dgn hadiah teddybear besar ? . Untuk hadiah birthday Untuk hadiah anniversry Untuk pujuk pon boleh . Kalau nak, F

#Repost @mr.suzyciklang (@get_repost)
・・・
Konvoi,jln² caqi mkan...
0

#repost @mr.suzyciklang (@get_repost ) ・・・ Konvoi,jln² caqi mkan...

Doakan roadtour portbikemotoday ke rxz members 3.0 dipermudahkan
#rxzsavage #rxzmembers #rxzmalaya #rxzfamily #rxzfamilia #theportbike #portbikemotoday #amg
2

Doakan roadtour portbikemotoday ke rxz members 3.0 dipermudahkan #rxzsavage #rxzmembers #rxzmalaya #rxzfamily #rxzfamilia #theportbike #portbikemotoday #amg

#Repost @rizal_7r (@get_repost)
・・・
#Repost @legacy_rxz (@get_repost)
・・・
SPARK AND THE TEAM ROODTOUR AT PORTBIKE SEMOGA EVENT BERJALAN LANCAR RACING ON .
.
.
FOLLOW DAN SUPPORT.
️️ @legacy_rxz ️️
️️ @legacy_rxz ️️
️️ @legacy_rxz ️️
.
.
#retromania
#santaianakutara
#serlahkankehebatan
#rxzmembers
#muscmotorsports
#kapcaimalaya
#sukanpermotoran
#niterider
#esrmotor
#ggrmachine
#durexxmachine
#racingboy
#rxzmalaya
#sistoidola
#paipon
#racing
#jiwapermotoran
#jiwakelajuan
3

#repost @rizal_7r (@get_repost ) ・・・ #repost @legacy_rxz (@get_repost ) ・・・ SPARK AND THE TEAM ROODTOUR AT PORTBIKE SEMOGA EVENT BERJALAN LANCAR RACING ON . . . FOLLOW DAN SUPPORT. ️️ @legacy_rxz ️️ ️️ @legacy_rxz ️️ ️️ @legacy_rxz ️️ . . #retromania #

Tulang belakang PORTBIKE dari dulu hingga sekarang... Bersyukur kami. Dikurniakan sahabat yang boleh menjuwai minat...
5

Tulang belakang PORTBIKE dari dulu hingga sekarang... Bersyukur kami. Dikurniakan sahabat yang boleh menjuwai minat...

Tq @indahbyzulhuzaimy
0

Tq @indahbyzulhuzaimy

Berbaki taksampai 5jam lagi kawan2, cuaca pun menarik alhamdulillah, jumpa semua petang ini ya di PORTBIKE
#theportbike #portbikemotorsport #portbikemotoday #sparkmalaysianclub #sparkkedahclub #arg
1

Berbaki taksampai 5jam lagi kawan2, cuaca pun menarik alhamdulillah, jumpa semua petang ini ya di PORTBIKE #theportbike #portbikemotorsport #portbikemotoday #sparkmalaysianclub #sparkkedahclub #arg

#Repost @cik_dd93 (@get_repost)
・・・
Save the date guys 
Esok kita dating dekat @theportbike nohhh 
Jumpa Spark Dan icon icon Spark 🤗
Mini Gathering Spark Malaysian Club 
@sparkmalaysianclub @zulhuzaimy_m 
#cikdd93 #cikddandfriends #sparkmalaysianclub #theportbike #portbikemotorsport #minigathering
0

#repost @cik_dd93 (@get_repost ) ・・・ Save the date guys Esok kita dating dekat @theportbike nohhh Jumpa Spark Dan icon icon Spark 🤗 Mini Gathering Spark Malaysian Club @sparkmalaysianclub @zulhuzaimy_m #cikdd93 #cikddandfriends #sparkmalaysianclub

Jumaat 19hb jam 8malam bertempat di PORTBIKE, kita mai qamai2 tunjukkan brotherhood kita sikit kat @sparkmalaysianclub @indahbyzulhuzaimy amacam... Jumpa di PORTBIKE ya gaissss
#theportbike #sparkmalaysianclub #roadtoursparkghatering #cikdd93 #portbikemotorsport #portbikemotoday #amg
0

Jumaat 19hb jam 8malam bertempat di PORTBIKE, kita mai qamai2 tunjukkan brotherhood kita sikit kat @sparkmalaysianclub @indahbyzulhuzaimy amacam... Jumpa di PORTBIKE ya gaissss #theportbike #sparkmalaysianclub #roadtoursparkghatering #cikdd93 #portbi

0

Nicee bossku support portbike selalu #Repost @gabit27 (@get_repost)
・・・
Jumpa kami di Tanah Merah,Kelantan @acoi_pangkolo @gabit27
0

Nicee bossku support portbike selalu #repost @gabit27 (@get_repost ) ・・・ Jumpa kami di Tanah Merah,Kelantan @acoi_pangkolo @gabit27

Set date semua ya kita jumpa jumaat depan di PORTBIKE bersama @zulhuzaimy_m untuk roadtour SPARK GHATERING untuk bulan depan di dewan wawasan.. Jemput mai qamai2 kita support SPARK MALAYSIA CLUB
#theportbike #portbikemotorsport #sparkmalaysianclub #roadtoursparkghatering
#sparkkedahclub
16

Set date semua ya kita jumpa jumaat depan di PORTBIKE bersama @zulhuzaimy_m untuk roadtour SPARK GHATERING untuk bulan depan di dewan wawasan.. Jemput mai qamai2 kita support SPARK MALAYSIA CLUB #theportbike #portbikemotorsport #sparkmalaysianclub #r

Naktau ka pasai apa bro @zulhuzaimy_m mai buat apa di PORTBIKE, sama2 kita nantikan
#theportbike #portbikemotorsport #sparkmalaysianclub
#portbikemotoday
#cikdd93
6

Naktau ka pasai apa bro @zulhuzaimy_m mai buat apa di PORTBIKE, sama2 kita nantikan #theportbike #portbikemotorsport #sparkmalaysianclub #portbikemotoday #cikdd93

Jom layan antik
0

Jom layan antik

Ha tudia port baikkkk PORTBIKE town tgh mencari kenalan baru berbisnes, kalau sudi apakata mai bincg kita jalan seiring dan sejalan🤣
0

Ha tudia port baikkkk PORTBIKE town tgh mencari kenalan baru berbisnes, kalau sudi apakata mai bincg kita jalan seiring dan sejalan🤣

Crew sahabat sejati dr group PIC pulau pinang. Mereka selalu ada bersama PORTBIKE
0

Crew sahabat sejati dr group PIC pulau pinang. Mereka selalu ada bersama PORTBIKE

Terima kasih idola permotoran utara @esr_motor @nashrilrosli__ @eddyspotlight, mohon support untuk event kami tahun hadapan
1

Terima kasih idola permotoran utara @esr_motor @nashrilrosli__ @eddyspotlight , mohon support untuk event kami tahun hadapan

#Repost @eriq2040 (@get_repost)
・・・
Tq @portbikemotorsports  jemputan majlis raya aidilfitri 2k19 yg meriah..🤝🤲
0

#repost @eriq2040 (@get_repost ) ・・・ Tq @portbikemotorsports jemputan majlis raya aidilfitri 2k19 yg meriah..🤝🤲

#Repost @gpgarage_ggc (@get_repost)
・・・
Boleh jgak habuan...trima kasih
@theportbike
0

#repost @gpgarage_ggc (@get_repost ) ・・・ Boleh jgak habuan...trima kasih @theportbike

Sapa yang hadir tinggalkan tanda️ satukali
12

Sapa yang hadir tinggalkan tanda️ satukali

Terima kasih atas penghargaan ini nuat kamiesok jemput pula ke majlis kami
0

Terima kasih atas penghargaan ini nuat kamiesok jemput pula ke majlis kami

#Repost @honif_ricky_wijaya (@get_repost)
・・・
0

#repost @honif_ricky_wijaya (@get_repost ) ・・・

Tq bro @gpgarage_ggc atas sumbangan untuk lucky draw ahad ini di open house kami, moga tuhan membalas jasa kalian
3

Tq bro @gpgarage_ggc atas sumbangan untuk lucky draw ahad ini di open house kami, moga tuhan membalas jasa kalian

GIVI malaysia di PORTBIKE
#theportbike #takdanrehat #portbikemotorsport #takdanligan #route1 #mario
0

GIVI malaysia di PORTBIKE #theportbike #takdanrehat #portbikemotorsport #takdanligan #route1 #mario

Diantara moto kesanyangan, spec abah2 jarang hantaq anak kesekolah. Fully tune by @afiqmachineee.. Pada yg nak mody bertahap kelajuan angin monsun boleh direct beliau
5

Diantara moto kesanyangan, spec abah2 jarang hantaq anak kesekolah. Fully tune by @afiqmachineee.. Pada yg nak mody bertahap kelajuan angin monsun boleh direct beliau

Rezeki AKUZAN semalam
0

Rezeki AKUZAN semalam

JOM SUPPORT!!!!! #Repost @msfmalaysia (@get_repost)
・・・
SADAO BORDER MOTODAY TSHIRT
MINGGU DEPAN MASUK PASARAN MALAYSIA... TSHIRT OFFICIAL RM50
boleh wasap, nama, saiZ, no hp.

Malaysia contact: 0164694335 (jailong)  wasap.my/60164694335/  wasap.my/60164694335/
Line id: jailong535 / 0892939606

#sadaoborderbikeweek2019 
#sadaobordermotoday 
#sadaoborder 
#motoday 
#bikeweek 
#y15malaysia 
#y15malaya_official 
#kapcaijahat 
#kamixramai 
#hondars150r 
#sadaoborderbikeweek 
#sau 
#peketum 
#kroniwave125 
#matmoto
0

JOM SUPPORT!!!!! #repost @msfmalaysia (@get_repost ) ・・・ SADAO BORDER MOTODAY TSHIRT MINGGU DEPAN MASUK PASARAN MALAYSIA... TSHIRT OFFICIAL RM50 boleh wasap, nama, saiZ, no hp. Malaysia contact: 0164694335 (jailong) wasap.my/60164694335/ wasap.my/6

Selamat hari raya maaf zahir dan batin dari kami buat semua
2

Selamat hari raya maaf zahir dan batin dari kami buat semua

Load More